Találatok a következő kifejezésre: 14 éves hirtelen (4 db)

14 éves koromban hirtelen nőttek meg a melleim, de nem azok a hű de feszesek, lógnak. Emiatt nem merek járni senkivel. Mit tegyek?

Ciki,de muszáj leírnom a gondomat. Els?sorban azok segítségét várom,akiknek szintén van ilyen problémájuk. 14 éves koromban hirtelen n?ttek meg a melleim,és emiatt nem azok a hú,de feszesek-lógnak.Ez engem nagyon zavar.Most 16 és fél vok, és emiatt nem is merek járni senkivel...Nem szeretem magam.

Legjobb válasz: Nekem is hírtelen nõttek meg annakidején a melleim,nekem is lógnak.12éves korom óta élek ezzel a "problémával".Csak szépség hiba...bár emlékszem egy ideig elvette a kedvem a szexuális kiváncsiságtól,amikor az elsõ próbálkozás után azt kaptam a pasitól,h de lógós és puha a melled... Aztán eltelt pár év,h nem szívesen vetkõztem le fiú elõtt.Majd gimi vége felé lett egy barátom.Õ meg nem a melleim miatt szeretett,bár vele sem a testiség votl az elsõdleges a kapcsolatunkban,mindketten gátlásosak voltunk,és ezért is volt szép,ah lassan hónapok alatt bontakozott ki ez az egész.Emellett a fiú mellett jöttem rá,h ez csak egy kis szépséghiba,és nem én vagyok a rút kiskacsa. Egyetem alatt aztán beláttam,h ennek semmi értelme.(Sõt találkoztam olyannak,akinek az ilyen mell tetszett,és mivel nem volt sok szexuális kapcsolatom,ezért gyanítom,h nem õ az egyetlen az országban.)Most már võlegényem van és várjuk az elsõ gyermeünket.Õ mondta így: "Ha a melleid miatt lennék veled,akkor az elsõ éjszaka után elhagytalak volna."Ezt valamikor akkor mondta,amikor éppen rámjött,h csúnyák a melleim.Nem hazadutt,h szép,õszintén bevallottam,h nem egy szépségideál a mellem,de õ így is szeret. Próbáld meg elfogadni magad,máshogy nem fog menni.Meg ha barátot keresel ne egy olyan minden csajt a dákómra tûzök típus legyen,mert az biz csak megbánt.

Nekem is hírtelen nõttek meg annakidején a melleim, nekem is lógnak.12éves korom óta élek ezzel a "problémával".Csak szépség hiba...bár emlékszem egy ideig elvette a kedvem a szexuális kiváncsiságtól, amikor az elsõ próbálkozás után azt kaptam a pasitól, h de lógós és puha a melled... Aztán eltelt pár év, h nem szívesen vetkõztem le fiú elõtt.Majd gimi vége felé lett egy barátom.Õ meg nem a melleim miatt szeretett, bár vele sem a testiség votl az elsõdleges a kapcsolatunkban, mindketten gátlásosak voltunk, és ezért is volt szép, ah lassan hónapok alatt bontakozott ki ez az egész.Emellett a fiú mellett jöttem rá, h ez csak egy kis szépséghiba, és nem én vagyok a rút kiskacsa. Egyetem alatt aztán beláttam, h ennek semmi értelme.(Sõt találkoztam olyannak, akinek az ilyen mell tetszett, és mivel nem volt sok szexuális kapcsolatom, ezért gyanítom, h nem õ az egyetlen az országban.)Most már võlegényem van és várjuk az elsõ gyermeünket.Õ mondta így: "Ha a melleid miatt lennék veled, akkor az elsõ éjszaka után elhagytalak volna."Ezt valamikor akkor mondta, amikor éppen rámjött, h csúnyák a melleim.Nem hazadutt, h szép, õszintén bevallottam, h nem egy szépségideál a mellem, de õ így is szeret. Próbáld meg elfogadni magad, máshogy nem fog menni.Meg ha barátot keresel ne egy olyan minden csajt a dákómra tûzök típus legyen, mert az biz csak megbánt.
Szióka! Én szokszor olvastam már olyat, hogy testmozgással, pontosabban a mellizom erõsítésével feszesebbek lesznek a mellek. Nem vagyok túl járatos a témában, de hátha segít! meg ezeket a hozzászóvlások találtam, ami a mellfeszesség témakörhöz tartozik: Én már hosszú évek óta a zuhanyozás alkalmával egy masszírozókesztyûvel alaposan átmasszírozom a melleimet, alulról felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal. Tusolás után gondosan bekenem testápolóval. Persze nem egyik napról a másikra lesz feszesebb ettõl a mell, de higgyétek el megéri! Hasznos volt számodra ez a válasz? Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: 2006-11-17 17:16 A váltóvizes zuhany is sokat segít! Hasznos volt számodra ez a válasz? Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: 2006-11-17 17:17 Tornagyakorlatok: - Földön hanyatt fekvés, súlyzó vagy ásványvizes palack a kézbe, oldalra nyitás nyújtott karral, aztán zár. - Ugyanígy a földön fekve félig hajlított összezárt kar emel a fej mögé a földig, majd vissza. - Aztán még mindig hanyatt fekve kezek a fej felett (mögött), pár cm-re a földtõl, és felváltva emelgetni, de közel a földhöz! - Nõi fekvõtámasz - Tenyereket összeteszed, és erõsen összenyomod. Az ujjak nézzenek elõre, aztán lefelé, majd felfelé. - Törölközõ két végét megfogod, jó erõsen meghúzod, majd ellazítod. Hasznos volt számodra ez a válasz? Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tûnik. A válasz megírásának idõpontja: 2006-11-17 17:18 Remélem tudtam segíteni valamit...
Szerintem a pasikat nagyon nem érdekli, hogy lógnak a melleid vagy sem. Melltartóban amúgy sem látszik. Mire pedig a szexre kerül a sor, senkit nem fog érdekelni.
Fiú vagy vagy lány? Sportolsz valamit?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok... Nem sportolok, csak ugye tesiórák meg néha elmegyek futni egy fél órát.
Mikor voltál 75, mennyire volt "hirtelen" a hízás? Amúgy a tesióra nem mozgás, érdemes valami rendes sportot keresni.
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónappal ezelõtt...
A puffadás és a hízás NEM ugyanaz. Ha a hasad puffadt, az emésztési probléma (ki kell vizsgáltatni, ha gyakori). Ha az arcod, lábad - akkor valószínûleg vizesedsz, még inkább ki kell vizsgáltatni, mert okozhatja szívbetegség, veseprobléma stb. 14 évesen hízni normális, hiszen fejlõdésben és növésben vagy, de tény, hogy 8 kiló 2 hónap alatt nem annyira normális. Jó volna, ha orvoshoz fordulnál. Ha kiderül, hogy egészséges vagy, akkor kicsit meg kell változtatni az étkezésedet Û(több zöldség, kevesebb szénhidrát), mert 2 hónap múlva már 90 kiló leszel. Ha meg betegség okozza, kezelni kell, mert akkor is csak tovább hízol és még nehezebb lesz normalizálni a helyzetet.
Ja, és a haspuffadás nem okoz súlynövekedést, az csak levegõ, és másnapra elmúlik általában. A vizesedés és a hízás igen.

14 éves vagyok, és hirtelen meghíztam ( fogamzásgátló miatt, mert még nem állt be a menzeszem) és megrepedt a bőrőm. El lehet tüntetni valaha? Ha visszafogyok pl?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy Ki volt az Aki Neked ezt ajanlotta, de nem lett volna szabad. A mai korszakban mar mindenki ugy eszi a gyogyszert, mintha az etkezeshez tartozna, tehat naponta, s ha kell akkor is, s ha nem akkor is! Gyogynovenytea, a cickafarfuteat kell innod, s az majd rendbe fog hozni. Tehat cickafark tea, az elso 1 csesze ehgyomorra, de nem egybol, hanem kortyolgatva kell meginni. Napi 3-4 cseszevel lehet fogyasztani. Te meg novesben vagy, tehat nem szabad megijedned nagyon a csikoktol, viszont az etkezessel, es masszirozassal es a rendszeres tornaval eltudod tuntetni ezeket, de talan csak elhalvanyulni fognak s tunnek el teljesen, de nem lesz nagyon veszes.

Nem tudom, hogy Ki volt az Aki Neked ezt ajanlotta, de nem lett volna szabad. A mai korszakban mar mindenki ugy eszi a gyogyszert, mintha az etkezeshez tartozna, tehat naponta, s ha kell akkor is, s ha nem akkor is! Gyogynovenytea, a cickafarfuteat kell innod, s az majd rendbe fog hozni. Tehat cickafark tea, az elso 1 csesze ehgyomorra, de nem egybol, hanem kortyolgatva kell meginni. Napi 3-4 cseszevel lehet fogyasztani. Te meg novesben vagy, tehat nem szabad megijedned nagyon a csikoktol, viszont az etkezessel, es masszirozassal es a rendszeres tornaval eltudod tuntetni ezeket, de talan csak elhalvanyulni fognak s tunnek el teljesen, de nem lesz nagyon veszes.
Hát szerintem ha vissza fogysz, akkor meg meg fog ereszkedni a bõröd. Miért kell 14 évesen rendszertelen menstruációval ilyen hülyeséget csinálni? Hát ezt most tisztességesen megszívtad. Menj vissza a dokidhoz és gratulálj neki, õ diplomásan csinálta ezt veled.
Ki az az istenbarma aki 14 éves gyereknek menzesz beállítására fogamzásgátlót ír fel? Az ilyennek el kellene venni a diplomáját... Komolyan csak azért írta fel, mert nem volt rendszeres, vagy vmi más bajod is volt, ami indokolttá tette? Amúgy nem fog eltûnni, max halványodni.
Meg kell védenem az orvost, mert rendszertelen menstruáció és hormonális zavarok esetén, ha más nem jön szóba, évtizedek óta teljesen elfogadott, tankönyvi eljárás a fogamzásgátló formájában történõ hormonpótlás. Ez a hormonális egyensúlyt a lehetõ legszabályosabban állítja helyre, és ajánlott olyan esetekben, mikor a rendszertelen hormonmûködésnek más - súlyosabb - következményei lennének. Többek között az elmaradt vérzést (le nem lökõdött méhnyálkahártya kiürítését) is ezzel lehet csak megindítani. Még ha laikus számára furcsának tûnik is. A csíkok miatt pedig ne aggódj, ez azért van, mert ahol kicsit tágul a bõr, ott értelemszerûen ritkábban helyezkednek el a pigmenttartalmú sejtek. Ez idõvel (fogyástól függetlenül) ez fog tûnni teljesen.
"Meg kell védenem az orvost, mert rendszertelen menstruáció és hormonális zavarok esetén, ha más nem jön szóba, évtizedek óta teljesen elfogadott, tankönyvi eljárás a fogamzásgátló formájában történõ hormonpótlás. " Igen. De nem egy 14 éves gyereknél. Teljesen normális, hogy 14 évesen még nem áll be. A tabletta amúgy sem beállítja, hanem LEállítja a ciklust.
"Igen. De nem egy 14 éves gyereknél. Teljesen normális, hogy 14 évesen még nem áll be. A tabletta amúgy sem beállítja, hanem LEállítja a ciklust" Itt nem a menstruatiós ciklus beállta vagy be nem állta a kérdés, hanem a háttérben húzódó hormonalis rendellenességek, amelyek a testi fejlõdést is károsan befolyásolják, illetve más súlyos betegségek alapjául szolgálnak. (nota bene az orvost meg is büntetik - jogosan - ha ezt figyelmen kívül hagyja és maradandó károsodás alakul ki a betegnél). Olyan probléma is lehet, hogy egy 14 éves lánynak megindult a peteérése, azonban hormonalis zavar miatt az ovulatio nem tud bekövetkezni. Ilyenkor a petefészek károsodása (meddõség!) és késõbbi, akár életveszélyes petefészek-vérzés megelõzése céljából mindenképp be kell indítani az ovulatiót hormonalisan. A másik: A hormonalis fogamzásgátlók a ciklust nem "leállítják" vagy "megszakítják", hanem annak ritmusát befolyásolják, bizonyos mértékig eltolják vagy a ciklus részeinek egymáshoz való idõbeli viszonyát szabályozzák. Ez függ a bevitt hormonok típusától és mennyiségétõl.
"Itt nem a menstruatiós ciklus beállta vagy be nem állta a kérdés, hanem a háttérben húzódó hormonalis rendellenességek, amelyek a testi fejlõdést is károsan befolyásolják, illetve más súlyos betegségek alapjául szolgálnak. " Megkérdezném a kedves kérdezõt, hogy kivizsgálta-e az orvos, mielõtt felírta a tabit? Csinált-e hormonvizsgálatot pl? Vagy csak felírta a tablettát??? Mert azért tényleg nem mindegy, ebben igazad van. Talán elõítéletes voltam egy kicsit. De azért a "még nem állt be", meg a "több hónapra kimaradt a menzesz" vagy a "egyáltalán meg sem jött" között van némi különbség.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) amúgy kicsit elrtérteteka tárgytól... :S

14 éves vagyok versenyszerűen sportolok nincs semmi bajom. Ha futok, vagy hirtelen megterhelem magam befulladok, légszomjom van ami 5 perc után elmúlik. Asztmám van?

Legjobb válasz: elméletileg nincs de gyakorlatilag bármi lehet! sajnos én nem vagyok ismert az ilyen dolgokban. csak azt tudom javasolni hogy vizsgáltasd meg magad

elméletileg nincs de gyakorlatilag bármi lehet! sajnos én nem vagyok ismert az ilyen dolgokban. csak azt tudom javasolni hogy vizsgáltasd meg magad
Lehet fizikai megeröltetésre asthma, ami enyhe formában légszomjat okoz, súlyos formában köhögéssel és erõs fulladással is jár. De az is lehet, hogy csak amíg a szervezeted hozzászokik a hirtelen megeröltetõ munkához, relatív oxigénhiányban és széndioxid-túlsúlyban van, ezért érzed fulladásnak a dolgot. Mindenesetre menj el orvoshoz, õ légzésfunkciós vizsgálattal kideríti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!