Találatok a következő kifejezésre: 14 éves elvesztettem a szüzességem (3 db)

Kik azok akik már 14 évesen elvesztették a szüzességüket? Utólag mit gondolnak erről, megbánták vagy nem?

F?ként lányok válaszát várom és írjatok kort is légy szí'. :-)

Legjobb válasz: egyáltalán nem bántam meg.

Én14 voltam és nagyon nagyon megbántam! Mindenki gondolja megy mikor veszíti el.és kivel!
egyáltalán nem bántam meg.
17/L vtam
Én is 14 évesen vesztettem el, majdnem 1 éve jártunk, nem bántam eddig meg. Azóta is együtt vagyunk és még mindig 14 vagyok
Például én. 2 éves kapcsolat volt, nem bántam meg, felkészült voltam és nagyon jó élmény volt.18/L
14 évesen már 2 éves kapcsolatod volt? Hol lett volna az kapcsolat, csorgott még a takony az orrotokból.
14 évesen nekem is komoly kapcsolatom volt. és nem csorgott a takony az orromból.Visszagondolva kicsit, most is pont úgy gondolkozom mint akkor...Lehet másnál ez nem igy van de na...:P '2 éves voltam...és nem bántam meg az elsõt. 17L
elég szomorú h valaki már akkor elveszítette hiszen még gyerek:S
énis 14vltam. egyáltalán nem bántam meg.azóta is együttvagyunk. 16/L
* nagyon WG
Sziasztok! Én nem voltam még 14. Megbántam, de nagyon. Most 19 éves vagyok, van egy párom, együtt élünk lassan fél éve. Sokszor eszembe jut, hogy mennyivel jobb lett volna várni és vele veszíteni el. :-( De sajnos ez van. Anno nem maga az élmény volt rossz, utána jártam a sráccal 11 hónapig, de így, több, mint öt év távlatából nézve már tudom, hogy, amit akkor szerelemnek hittem, az nem az volt. Érettebb voltam az átlag korombelieknél testileg és talán kicsit lelkileg is, de nem annyira, hogy ilyen fiatalon elkezdjek nemi életet élni. Sok hülyeséget csináltam már az életemben, amiket nem bántam meg, de ezt az egyet nagyot és azt hiszem nyomasztani is fog még sokáig, talán örökké. Üdv:WG (19/N)
Persze, tény, hogy nem mind, de nagyon elenyészõ azok száma, akik tényleg felelõsségteljesen, és nem tudatlanul esnek egymásnak. Sajnos..
Sajnálom, utolsó válaszoló, hogy ilyen volt neked. Nekem sem volt jobb, 16 voltam. Persze legtöbben lehet, hogy éretlenek, de akkor sem szabad általánosítani, hogy mind:( elõtted lévõ válaszoló
Utolsó: Ez szép és jó, a probléma ott kezdõdik, hogy ez a legtöbbjüknél nincs jelen (: Én épphogy 15 voltam, és megbántam. Szívesebben vártam volna vele még fél évet. Tudom, ez nagyon kevés idõnek tûnik, de sokat változott közben a kapcsolatunk. Jobb lett volna késõbb elveszteni, de vele. Akkor fél évesek voltunk, most leszünk másfél éve együtt. De nem csináljuk rendszeresen, talán ha havonta egyszer. Tehát a kiégés kockázata nem áll fent. Mondjuk szerintem az is baromság, de ez teljesen más tészta. 17L
Attól, hogy valaki úgymond gyerek fejjel veszti el a szüzességét. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy kell rágondolni, hogy kis értelmetlen volt. Lehet, hogy annyi idõsen korához képest érett volt.
utolsó vagyok. 12-t akartam írni.Bocsánat.:)
ja és most vok 17/L:) 20:03as voltam.
nemkell egybõl lenézni azokat akik 14 évesen vesztik el. Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességem, és nem hinném hogy gyerek fejjel gondolkoztam. nem bántam meg, mert nagyon szerettem, megbíztam benne.Minden megvolt köztünk...amióta nem vagyunk eggyütt, a szakításunk elelyén köcsög parasztul viselkedett velem. idõ elteltével oda jutottunk hogy máár szóba sem álunk egymással...:(:(

14 évesen elvesztettem a szüzessegem az unoka báttyámmal. Nagyyon gáz?

Legjobb válasz: A nyelvtankönyvedet is elvette az a gazember.

A nyelvtankönyvedet is elvette az a gazember.
Gáz? Nem. Szégyen? Igen. Bocs.
A helyesírásodból ítélve, cigány vagy, szal nincs miért szégyenkezned, ez nálatok bevett szokás...
Basszus! Én miért nem ismerek ilyen lányt? F.
elégé..
Hát! Nem volt jobb?
Nem, gáz. Én az unokanõvéremet vittem az ágyba, ifjú tini koromban.
én megdugtam az unoka húgomat
Adom 10/13 XD mennyire igazad van XD
Ha nem lenne gáz rákérdeznél, vagy érdekelne egyáltalán? Amúgy meg kérlek fogj egy ásót és áss egy gödröt, vágd magad tarkón vele és temesd el magad. Lényegtelen, hogy hogyan, de csináld meg! Én nem fárasztom magam ezzel, nem éred meg a fáradságot sem.
Jól tetted, volt 1 jó napod. Most menny aludni. Jó8.
Nekem nem, neked annál inkább.
Nem, van elég bajom nekem.
puporka dragon ball
családban marad, amúgy remélem h csak unatkozol és trollkodsz.
Szégyen, azért is mert 14 éves gyerek vagy, és azért is, mert az unokabátyáddal tetted.

14 éves vagyok, elvesztettem a szüzességem. Feljött a makkomról a bőr és most fáj. Lankadtan sincs bőr rajta. Ilyenkor mit csináljak?

Legjobb válasz: Pff... Ilyen velem is volt! A csaj szûz volt akivel le feküdtem, de én nem mentem orvoshoz vele... Viszketett meg minden, de 2 vagy 3 hét után minden a helyén volt!

Pff... Ilyen velem is volt! A csaj szûz volt akivel le feküdtem, de én nem mentem orvoshoz vele... Viszketett meg minden, de 2 vagy 3 hét után minden a helyén volt!
Hali! Ez inkább fitymaszükölet mint gombás fertõzés, csak azt nem értem hogy nem vetted észre korábban?! Minél elõbb menj orvoshoz
egyikõtök azt irta hogy neki elmúlt.a többiek azt hogy mûtét.ezek nagyon távol vannak egymástól.elösször kérdezd meg az apukádat, vagy bátyádat ha van.õk biztos többet tudnak mint a többiek igy látatlanban.nyugodj meg.megoldódik, ha nem magától akkor orvossal, de ezzel sztem eléggé rádijesztettek.ha nem akkor bocs.mindenesetre apukádnak ha megmutatod... lehet hogy neki is volt már olyan.vagy kérdezz rá annál a válaszolónál akinek magától elmúlt.legközelebb vigyázz magadra:D
Sürgõsen menj vele orvoshoz (pl urológus), mert ez nagyon gombás fertõzésnek tûnik.
Helo! Szerintem ne szólj apádnak mert akkora cirkusz lesz belõle hogy agyonvág! Orvoshoz se menj mert fölösleges! nem lesz semmi bajod ! nyugodj meg én is 14 éves vagyok és nem szexelek mint te! Szerintem, inkább csinálj vele vmit csak elmulik ! de egy részt ökörség orvoshoz menni ! 1 mint mondasz neki ? Doktor úr a barátnõm ugrált a farkamon és leszakadt a bõr XD?
Szia! Igen fitymaszûkületed van. Ha lankadt állapotban se megy vissza magától, akkor a legdurvább szûkületed van. Fordulj orvoshoz mindenképpen mert így nem tudsz majd szexuális életet élni, még 1 kg vazelinnal sem. A probléma megoldása egy apró mûtét, ahol eltávolítják a fitymád szûk részét (jobbesetben), ha a szûkület nagyobb, akkor az egész fitymát el kell távolítani. Jó hír, hogy a mûtéthez nem kell befeküdni a kórházba, amúgy a mûtet kb.:20-30 perces.
hát igen erre vigyázz..szerintem sem kell ennyire túl dramatizálni a dolgot, de azért kíváncsi volnék rá apuka mit szól ahoz hogy a fia 14 évesen el vesztette a szüzességét, mert gondolom õ még nem tud errõl..:S de sok sikert :)
mi történt azóta? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!