Találatok a következő kifejezésre: 14 éves elvesztettem a (5 db)

Kik azok akik már 14 évesen elvesztették a szüzességüket? Utólag mit gondolnak erről, megbánták vagy nem?

F?ként lányok válaszát várom és írjatok kort is légy szí'. :-)

Legjobb válasz: egyáltalán nem bántam meg.

Én14 voltam és nagyon nagyon megbántam! Mindenki gondolja megy mikor veszíti el.és kivel!
egyáltalán nem bántam meg.
17/L vtam
Én is 14 évesen vesztettem el, majdnem 1 éve jártunk, nem bántam eddig meg. Azóta is együtt vagyunk és még mindig 14 vagyok
Például én. 2 éves kapcsolat volt, nem bántam meg, felkészült voltam és nagyon jó élmény volt.18/L
14 évesen már 2 éves kapcsolatod volt? Hol lett volna az kapcsolat, csorgott még a takony az orrotokból.
14 évesen nekem is komoly kapcsolatom volt. és nem csorgott a takony az orromból.Visszagondolva kicsit, most is pont úgy gondolkozom mint akkor...Lehet másnál ez nem igy van de na...:P '2 éves voltam...és nem bántam meg az elsõt. 17L
elég szomorú h valaki már akkor elveszítette hiszen még gyerek:S
énis 14vltam. egyáltalán nem bántam meg.azóta is együttvagyunk. 16/L
* nagyon WG
Sziasztok! Én nem voltam még 14. Megbántam, de nagyon. Most 19 éves vagyok, van egy párom, együtt élünk lassan fél éve. Sokszor eszembe jut, hogy mennyivel jobb lett volna várni és vele veszíteni el. :-( De sajnos ez van. Anno nem maga az élmény volt rossz, utána jártam a sráccal 11 hónapig, de így, több, mint öt év távlatából nézve már tudom, hogy, amit akkor szerelemnek hittem, az nem az volt. Érettebb voltam az átlag korombelieknél testileg és talán kicsit lelkileg is, de nem annyira, hogy ilyen fiatalon elkezdjek nemi életet élni. Sok hülyeséget csináltam már az életemben, amiket nem bántam meg, de ezt az egyet nagyot és azt hiszem nyomasztani is fog még sokáig, talán örökké. Üdv:WG (19/N)
Persze, tény, hogy nem mind, de nagyon elenyészõ azok száma, akik tényleg felelõsségteljesen, és nem tudatlanul esnek egymásnak. Sajnos..
Sajnálom, utolsó válaszoló, hogy ilyen volt neked. Nekem sem volt jobb, 16 voltam. Persze legtöbben lehet, hogy éretlenek, de akkor sem szabad általánosítani, hogy mind:( elõtted lévõ válaszoló
Utolsó: Ez szép és jó, a probléma ott kezdõdik, hogy ez a legtöbbjüknél nincs jelen (: Én épphogy 15 voltam, és megbántam. Szívesebben vártam volna vele még fél évet. Tudom, ez nagyon kevés idõnek tûnik, de sokat változott közben a kapcsolatunk. Jobb lett volna késõbb elveszteni, de vele. Akkor fél évesek voltunk, most leszünk másfél éve együtt. De nem csináljuk rendszeresen, talán ha havonta egyszer. Tehát a kiégés kockázata nem áll fent. Mondjuk szerintem az is baromság, de ez teljesen más tészta. 17L
Attól, hogy valaki úgymond gyerek fejjel veszti el a szüzességét. Egyáltalán nem biztos, hogy úgy kell rágondolni, hogy kis értelmetlen volt. Lehet, hogy annyi idõsen korához képest érett volt.
utolsó vagyok. 12-t akartam írni.Bocsánat.:)
ja és most vok 17/L:) 20:03as voltam.
nemkell egybõl lenézni azokat akik 14 évesen vesztik el. Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességem, és nem hinném hogy gyerek fejjel gondolkoztam. nem bántam meg, mert nagyon szerettem, megbíztam benne.Minden megvolt köztünk...amióta nem vagyunk eggyütt, a szakításunk elelyén köcsög parasztul viselkedett velem. idõ elteltével oda jutottunk hogy máár szóba sem álunk egymással...:(:(

14 évesen elvesztettem a szüzessegem az unoka báttyámmal. Nagyyon gáz?

Legjobb válasz: A nyelvtankönyvedet is elvette az a gazember.

A nyelvtankönyvedet is elvette az a gazember.
Gáz? Nem. Szégyen? Igen. Bocs.
A helyesírásodból ítélve, cigány vagy, szal nincs miért szégyenkezned, ez nálatok bevett szokás...
Basszus! Én miért nem ismerek ilyen lányt? F.
elégé..
Hát! Nem volt jobb?
Nem, gáz. Én az unokanõvéremet vittem az ágyba, ifjú tini koromban.
én megdugtam az unoka húgomat
Adom 10/13 XD mennyire igazad van XD
Ha nem lenne gáz rákérdeznél, vagy érdekelne egyáltalán? Amúgy meg kérlek fogj egy ásót és áss egy gödröt, vágd magad tarkón vele és temesd el magad. Lényegtelen, hogy hogyan, de csináld meg! Én nem fárasztom magam ezzel, nem éred meg a fáradságot sem.
Jól tetted, volt 1 jó napod. Most menny aludni. Jó8.
Nekem nem, neked annál inkább.
Nem, van elég bajom nekem.
puporka dragon ball
családban marad, amúgy remélem h csak unatkozol és trollkodsz.
Szégyen, azért is mert 14 éves gyerek vagy, és azért is, mert az unokabátyáddal tetted.


14 éves vagyok de a pasim 20, és sokszor hozta már témába a szexet. Több barátnőm is elvesztette már akik egy idősek velem és a legjobb barátaim. Nem tudom, mit csináljak?

Legjobb válasz: Azt nem írtad, hogy te is szereted, szeretnéd, és szívesen beszélgetsz vele errõl. Amíg ezek nincsenek, csak a barátnõid és a barátod miatt ne kapkodd el a döntést! Ha úgy érzed, hogy emiatt el fog romlani a kapcsolatotok, hagyd, hogy menjen! Talál majd magának egy 18-19 éves lányt, akitõl majd ezt megkapja, te meg pár év múlva is ráérsz megkapni az akkori barátodtól, mikor már készen állsz rá.

Azt nem írtad, hogy te is szereted, szeretnéd, és szívesen beszélgetsz vele errõl. Amíg ezek nincsenek, csak a barátnõid és a barátod miatt ne kapkodd el a döntést! Ha úgy érzed, hogy emiatt el fog romlani a kapcsolatotok, hagyd, hogy menjen! Talál majd magának egy 18-19 éves lányt, akitõl majd ezt megkapja, te meg pár év múlva is ráérsz megkapni az akkori barátodtól, mikor már készen állsz rá.
Ha pedig veled marad, akkor pettingeljetek sokat, aztán majd késõbb visszatértek rá, mikor majd benned merül fel magadtól, és nem a környezeted diktálja... Sok szerencsét!
Mindenképpen beszéld meg anyukáddal, akkor is, ha nem olyan a viszony. A legtöbb probléma ebbõl szokott adódni, hogy nem beszélsz közvetlenül egy felnõttel, kérdezel rá dolgokra. Nem jók a barátnõid sem, mert õk sem tudhatnak még eleget a szexrõl. Ha elég felnõttnek érzed magad a szexhez, akkor legyen bátorságod az anyukád elé állni vele. Nagyon nagy a korkülönbség még ebben az idõszakban, szóval várható volt...hacsak nem képes várni addig, míg te felkészülsz, akkor nem érdemes a kapcsolatot tovább folytatni. Ha te si szeretnéd, akkor most elkezdhettek pettingelni, és fél év múlva akár sor is kerülhet a dologra.
Szia!Én 20 éves vagyok, és én is 14 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem.Fontosak az érzelmek, és tényleg gondold át, hogy mennyire komoly a kapcsolat és együtt maradtok-e utána is.Nekem 4 évig tartott a kapcsolat és nem bánok semmit.A korkülönbség pedig nem számít, nõvérem is 14 évesen vesztette el a szüzességét egy 19 éves fiúval és 7 évig voltak együtt.Az én barátom pedig 16 évvel idõsebb nálam, több mint egy éve együtt vagyunk, és még soha nem voltam ilyen boldog.Szóval drukkolok neked!
Azt szólj hogy még tanulj és leghamarabb 2-3 év múlva térj vissza a dologra.
Szia! Én 15 vagyok, és én is 14 évesen vesztettem el normális körülmények között. ( a BArátommal azóta is együtt vagyunk, lassan egy éve..) Ha megfelelõen felkészültnek érzed magad, (persze lelkileg is fontos) akkor beszélgess errõl anyukáddal, mert ez is nagyon fontos. Bár szerintem az 5 év egy kicsit túl sok, gondolkozz el azon, ha megtennéd, nem bánnád e meg, vagy nem csak arra megy e a fiú. Meg egyáltalán szerinted szerelmes beléd? Azon is gondolkozz el, hogy pár év múlva is együtt maradtok e, nem e vágyik majd idõsebb csajokra stb. Jah, és mennyi ideje vagytok együtt?
Most 15:01-es vagy :) Respect! 25/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindekinek. 15:01 remélem is h vigyázzni fog rám! és végre jo h nem vitatkoztok 25/f-el puszi nektek.
Ez már szánalom. 14 ÉVESEN??? Na én is annyi vagyok, és fiú, de szerintem még a 18 is korai.Sok barmot nem érdekli semmi, aztán elkapja az AIDS-t, és sírdokolhat. De ha jól esik, csak csinájjátok.
Ha akarsz igy is ugyis lefekszel vele, bár ugy látom nem igazán akarsz. Az meg nem mérvadó egyáltalán, hogy valaki másfél-két évet vár a dugással, meg az sem, hogy a barátnõid szüzek e még.Döntsd el te, ha ennyit vacilálsz rajta, én azt mondom jó már nem sülhet ki belõle, szorongani fogsz.Ez csak az én véleményem, és azért ne gondold, hogy azért mert valaki 20 éves koráig vár vele, és akkor is fél évet, egyet kettõt, hogy az a normális (mert nem).
21 00 lás lettemxD most az egyszer akkor megbocsátokxD25 ff... és én télleg nem akartalak megbántani, 14 éves lányka...uygis neked kell dönteni, de sztem te is érzed , hogy kicsit korai lenne, de ha ugy döntesz, hogy belevágsz hát kivánom, hogy jó legyen, és a fiú nagyon vigyázzon rád...még sokáig:) P.Rita
Sok esetben a szüzesség elvesztése rosszul sülhet el, emiatt félsz gondolom.Ismeretlen terület az egész.Ezért azt javaslom térképezd fel a dolgokat.Csak akkor menj bele, ha nagyon kívánod a párod, tudod mit élvez-szeret;illetve fordítva is ugyanezt tudja neked biztosítani...ezt hosszas együtt töltött idõvel, pettinggel ilyenekkel eléred.Ezek inkább a testi dolgokról, élvezetekrõl szólnak. Ugyanakkor ott vannak a fontos lelkiek is!Én például tudom, éreztem 3 hónap után egy srácnál, hogy CSAK VELE AKAROM.Míg elõtte hiába jártam majd egy évet egy másik fiúval:) Amiatt, hogy mások már csinálják, te csak akkor menj bele, ha érzelmileg-testileg tudod:IGEN Õ AZ!!!! :)
21:00 úgy látom félreértetted amit írtam! Ne haragudj! Pontosabban kellett volna fogalmaznom már látom. Arra akartam célozni, hogy pontosan, hogy jól gondolkododsz és örömömnek adtam hangot azzal, hogy még vannak ilyen emberek akik így gondolkodnak Sorry mégegyszer!! 25/f
Amikor összejöttél egy felnõttel, gondolhattál volna rá, hogy õ nem csak a kezedet akarja majd fogni.
nehogy lefeküdj vele, ha szeret vár még pár évet
Én a válaszaidból azt szûröm le, hogy nem vagy rá készen. Ha valaki le akar feküdni a barátjával/barátnõjével nem lehet kérdés, hogy vajon megtegye-e vagy ne. Ez nem így mûködik. Vagy tudod vagy nem, és ha egy szemernyi kétséged is van akkor ne tedd. Egy 20 éves fiúnak lássuk be mások az igényei. Bár ha tényleg szeret, akkor ki tudja várni az az idõt amikor már te is készen állsz. (Az egy dolog, hogy bûncselekményt követnétek el a törvény szerint, mivel még kiskorú vagy.) Azt mondom várj még vele fõleg azért, mert 4 hónap alatt nem lehet még annyira elmélyíteni egy kapcsolatot, hogy elmenjen egészen az intimitásig, de ez csak az én véleményem. Ebben a helyzetben úgy kell döntened ahogy neked a legjobb, hiszen akárhogy is nézzük te vállalsz nagyobb kockázatot. Az meg, hogy a többi kortársad elvesztette az meg ne törõdj. Végül is ettõl, hogy te még szûz vagy nem vagy kevesebb senkinél, sõt lehet még akár jobban is járhatsz vele. Nehéz döntés tudom jól. Én vártam anno, de nem bántam meg.
Én is 14 éves csaj vok és van egy 20 éves pasim akivel nagyon nagyon szeretjük egymást ( sokan mondják hogy 17-nek nézek ki) több mint 1 hónapja járunk, de eszünkbe se jutna még a szex csók meg simi...stb ez belefér...õ is tudja hogy milyen határok között kell lenünnk õ kivár és inenn is tom h szeret.!!! Szval ha nem vár ki téged akk tuti h nem is szeret... pusz
Utolsó válaszadónak. Látszik, hogy gyerek vagy még. Eszetekbe sem jutott?? Neked lehet, hogy nem, de a faszid már minden szögbõl megcsinált. Azt írod várni fog és ebbõl is tudod, hogy szeret. Aha és ezt ki mondta neked? Egyáltalán nem biztos, hogy szerelembõl vár. Hanem azért mert baromira nyomja a tudat, hogy õ 20 éves, te meg 14 éves hamvas kislány vagy. Ilyen korkülönbségnél fõleg a fiú javára, azért nem árt ha ezen is elgondolkozol. Választottál volna korodbelit. Szóval azért számítsál rá, hogy egy 20 éves srácot nem lehet annyi ideig vezetgetni. Elõbb utóbb szexelni akar majd és erre neked fel kell készülnöd, ha vele akarsz maradni. 25/f
Én 15 éves vagyok és a barátnõim közül már többen elveszítették, egyidõsek velem, de engem ez nem befolyásol. Téged se befolyásoljon... ez nem egy divat h mennyünk utána... Lehet h te csk jóval késõbb fogod úgyérezni hogy felkészültél rá... És úgy fõleg ne menj bele h azon parázol hogy utánna elhagy-e... ilyenkor még nem készültél fel eléggé :)
A kérdező hozzászólása: köszönömszépen a válaszodat uolsó hozzászolo.:) megis fogadom és megisfogdtam ezt a dolgot.köszii.:)
Szia! Én már 25 éves vagyok, s tapasztaltabb ezen a téren! Elõször is ne azt tartsd szem elõtt, hogy a barátnõid elvesztették már a szüzességüket, nem ehhez kell hasonlítani magad! Másodszor elég fiatal vagy 14 évesen, hogy szexuális életet élj! Szinte még kislány vagy! Nagyon vigyázz a fiúkkal, nehogy kihasználjanak emiatt! Sokkal jobban tisztelik a pasik azokat a lányokat, akik nem fekszenek le egybõl velük. Hiába a szemedbe azt mondja valaki, hogy ez a trendi, vagy hogy szeret téged utána is. Tanuld meg, hogy egy fiú szerelemében akkor higgy, ha tettekkel is bebizonyította, hogy valóban úgy érez! Fiatal vagy még, gondold meg mit teszel és mit nem.Sose feledd, hogy azzal többet érsz, ha van benned nõi büszkeség! Sok sikert kívánok ebben, és boldogságot a kapcsolatodban! A sráccal pedig csak akkor feküdj le, ha már ismered annyira, hogy tudod, utána is veled marad!
sziasztok mindenki:) teljesen 1et ertek 25/f -el, en 21 eves lany vok, es szerintem is keress 1 oan fiut aki mellet nem kell ien dolgokon tornod a fejed.. a 20 koruli fiuknak enm azon jar az agyuk h "huu de edes kis lany ez.. es varok ra honapokig- evekig, h lefekudjon velem" ..nekik fontosabb a sex a szoszoros ertelemben, hiaba adjak a szerelmes pofat..mind a mogott nem az van..!
Szia, én 21 voltam mikor elvesztettem a szüzességem (lány vagyok). Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha vársz. Személy szerint én pedig nem gondolkodtam rajta, hogy lefeküdjek e vagy sem a párommal, megértem rá annyira mind lelkileg, mind fizikailag, hogy magától értetõdõ volt. Bizonyos értelemben én is a te cipõdben járok, nekem jóval idõsebb a párom, de nagyon jó a szexuális életünk. :)
Mikor fogjátok megérteni, hogy attól hogy szeret valaki titetek még nem biztos, hogy várni fog? Miért tenné? Más lányt is lehet szeretni és szexelni is vele? Írja itt valaki, hogy húzza még az idõt. Nem látjátok, hogy már maga a szó is pejoratív. Húzza az idõt. Ne húzza. Válasszon olyat, akivel nem kell szexelni és akkor nem kell mit húzni. És azt mikor fogjátok megérteni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ha rövid idõn belül lefekszetek egy sráccal akkor az dobni fog benneteket? Nem lehet annak más oka? Csak ez? Mondjuk az, hogy rájött, hogy mégsem stimmelnek össze, de azért csak megdugja a csajt ha már ennyit várt, ne legyen kárba veszett idõ? 25/f
Ez a baj amikor olyat szeretünk akit nem kéne...:) :(
De azért köszönöm 17:37-es!!! :)
17:3-es õ mondta hogy kifog várni mert szeret tom hogy az ilyen ritka de lehet h õ kivétel ha meg nem vár akk meg úgy se szeretett.. De most nagyon szeretjük egymást..:)
Én is 14évesen veszítettem el, és nagyon megbántam. Idõsebb pasival voltam, és amint megkapott, dobott, én meg sírhattam. Én azt mondom, h még húzd az idõt, és na add oda magad. Amúgy azóta már eltelt pár év, együtt vagyok 1éve a barátommal, akit nagyon szeretek és bánom, h nem neki adtam oda magam elõször. Te is gondold át, h biztosan õ az, akinek testileg-lelkileg odaadnád magad. 17/L
xd
Másként éli meg az ember a szexet "gyerekként", és máshogy felnõttként. Felnõttként már nem teszel fel ilyen kérdést, hogy tegyed vagy se. Felnõttként tudni fogod, hogy mit vársz a szextõl, hogy miért is akarsz egyesülni egy férfival, és nem pusztán azért csinálod, mert a szûzesség kiment a divtaból vagy, mert azt hiszed, hogy ettõl válsz igazán felnõtté. Nem kell úgy sietni. 14évesen a felnõtt kor mezsgyéjén állsz, s a szex még inkább távolabb lök a gyerekkortól. oly kevés ideig vagyunk gyerekek, hát miért kell úgy rohanni? Mindennek megvan a maga ideje. A szexnek is- de nem 14éves korban, szerintem.
"A másik oldal a fiú oldala: Ha neki akarunk jót, akkor természetesen azt javaslom, hogy ne várjatok és durr bele" KISLÁNY!!! Még jó hogy betöltötted a 14-et (ugye?!)ugyanis a pasidat "azért" simán LECSUKHATJÁK!!! Elmehetne pedofilnak, ha 4 hónap alatt sokszor felhozta a szex-témát.Egy normális 20 éves fiú NEM megy bele egy ilyen kapcsolatba!!!Dobd ki!
ha még "csak" négy hónapja vagytok együtt, akkor még várj vele mindenféle képpen, ha vár akkor megérdemel téged, ha meg nem, akkor keress egy jobbat, na mind1, nem akarok oktatni :) csak és kizárólag akkor feküdj le vele ha te is fel vagy rá készülve lelkiekben és te is szeretnéd ha erõlteti akkor mondd meg neki hogy még nem szeretnéd ha meg erõszakoskodik akkor azonnal hagyd ott
Utolsó kommentelõnek: Nézd meg a kérdéseket... attól, hogy 16 éves valaki még nem lesz magabiztosabb... ez nem kor kérdése, hanem érettségé... Plusz hát anya is segíthetne a döntésben. Az õ szava, erkölcsi normái kellene hogy segítsék a kérdezõt. 25/f
A kérdező hozzászólása: hát én is remélem. mondjuk sztem aniyba jo h õ tapasztalat már.
Ha nincs meg benned ez a bizalom, akkor kizárt, hogy szereted olyan mélységig, hogy érdemes lenne lefeküdnöd vele. ha nem vagy 200%-ig biztos benne, hogy szereted és jót akarsz neki, és tényleg felnézel rá, akkor hagyd a fenébe Legszívesebben betiltanáma a szexet 16 éves korig...
Nézd én csak az én oldalam tudom elmondani: Eddig mindig így volt legalábbis nálam. Ha egy lány úgy érezte, hogy minden vágya lefeküdni velem, természetesen nem álltam ellent. Sõt... Viszont az elsõ alkalom után soha nem dobtam. Nem vagyok én hülye. Szeretem is szex is van, miért dobnám?? Szerintem téged sem fog dobni az elsõ alkalommal, vagyis reménykedem, hogy vannak még normális srácok. 25/f
A kérdező hozzászólása: köszi hát nem tudom.mit csináljak.félek h miután lefekszem wele dobni fog.
Nagyon szomorúnak tartom, hogy egy lány nincs jóban a szüleivel. Kiegyensúlyozott lélek csak akkor lehet szerintem valaki, ha szereti és "jóban" van azzal aki életet adott neki, az édesanyjával... Érdekesnek találom azt a divatot is, hogy egy 20 éves srác nála jóval fiatalabb lánnyal van. Nem tudom mit talált meg benne, de lehet benne valami... Két oldalról kell a kérdést megközelíteni: Természetesen neked nem javaslom a szexuális kapcsolatot, az indokot nem fogom 62-jére is leírni, aki ismeri az aláírásom az tudja miért írom ezt. Természetesen azt kell tenni amit te akarsz. Mi nem dönthetünk helyetted és ebben az esetben jó tanács sincs. Én nem javaslom, de te tudod (vagy te sem) A másik oldal a fiú oldala: Ha neki akarunk jót, akkor természetesen azt javaslom, hogy ne várjatok és durr bele. Csak ez ennyire nem fehér és fekete, mint itt leírtam. 25/f
Nekem is volt 13évesen egy 22 éves barátom... szomszéd volt, anyukámék tudtak róla, aludtam is nála, de a pettingig mentem el. Mivel nem éreztem magam felkészültnek, a lefekvés is megfordult a fejemben, de tudtam h nem sokáig fogunk együtt maradni, így vissza léptem. Sok szerencsét =)
A kérdező hozzászólása: más felnötel megtudnám beszélni deh anuyval valahogy nem megy.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen aranyos vagy:) meg többen is azt hiszik h én már elveszttem .nm vagyok nagyképû sem egoista deh népszerû avgyok az iskolában és a fiuk körében is .szépnek tartanak.
A kérdező hozzászólása: én is szeretném.meg szeretem is anyira a srácot. csak nm tudom h helyes e h lefekszem wele. meg tudom h vigyázna rám.me már töbször voltam náluk.és többször aludtunk együtt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm és szerintem se a kortol függ mert vannak éretteb lányok is és vanak olyanok akik 14 évesen is még barbiznak. deh vanak akik nm.:S
20:02 Csupán remélem, hogy pár évvel késõbb az emberek érettebbek rá. Nyilvánvalóan nem mindenki ugyanakkor, de egy 14 éves, 15 éves lány BIZTOSAN nem. Lehet vitatkozni, hogy... "De én igen, mert" "De én igen, nem bántam meg..." Mindezek ellenére 16 évesen az embernek már csak van egy kis esze és csak felvilágosították már... de ennél korábban bárcsak ne... akkor nem lenne annyi kérdés a Teherbeesés kategóriában 18 éven alattiaktól
hmmm nem hiszem hogy bántó lett volna a stílusom..legalábbis nem annak szántam..szted mi benne a bántó?a 25 éves ff....szted nem vagyok normális?te talán 20 évesen 14 évesekkel jártál?egy 20 éves egyetemista vagy dolgozik, már majdnem felnõtt, egy 14 éves meg épp serdûl, engem ugy neveltek, hogy ennyi idõsen egyszerûen nem sexxel az ember, nem is akartam volna soha...sztem normális a gondolkozásom, majd megnézem a fejed ha a 14 éves lányodat döngeti az emeleti szobában egy 20on éves...sztem eléggé pipa lennél....
ja és még annyi h én is igy vagyok anyummal :S szégyellõs vagyok vagy nemtom
én 15 éwes vagyok, 4hónapja van barátom, de még nem is pettingeltünk :) ráérünk még...sztem ti is várjatok..:) ez az én véleményem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.!
Én sem tudok jó tanácsot adni, mert nem ismerlek se téged se a barátodat. Csak a saját történetemet tudom leírni, én is 14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem egy 19 éves sráccal. De akkor már 1 éve jártunk, tudtam jól hogy nem csak arra megy. És tudtam hogy szeret, hiszen egy évet várt rám. Szerintem várj még te is, aztán ha még pár hónap múlva is minden rendben akkor tegyétek meg. És védekezzetek, azt sosem szabad elfelejteni:)
"A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:S" Basszus itt egy 21 éves lány... és ilyeneket ír. Vannak még talán normális fiúk és lányok a korosztályomban? 25/f
A kérdező hozzászólása: nm hiszem h ebben a stílusban írtam volna.na m1.én csak feltetem egy kérdést.deh áhh:/
hmm...hát ezt a 4 hónapot ugy mondtad mintha 4 év lenne...nekem 16 évesen is másfél év kellett hozzá.18 voltam, a barátnõm most 21 és fél éve van a párjával és még szûz... nem is értem hogy ilyen fitalon hogy fordul meg a fejetekben a sex?vagyis hát megfordulni nekem is megfordult, de hogy gyakorlatban, áááádeh:) ha pedig anyukád elött nem tudod felvállalni hogy érett nõ vagy(ami persze sztem hatalmas tulzás)akkor hogy akarsz sexelni?A barátodnak meg elég érdekes lehet a lelkivilága hogy már bocsi de kislánnyal kezd:S sztem ez nagyon nagy korkülönbség:Segy 20 éves fiú már annyi mindenben másra vágyik mint egy kiskamasz:Sés ha már most attol félsz hogy utána dobni fog...szted így érdemes belemenni?Ha annyira szted akkor pettingeljetek...ha szeret téged egy sztem azzal is be fogja érni..... 21 lány..
A kérdező hozzászólása: na m1. mindekinek saját véleménye van.deh itt most szerintem nm azon kéne vitatkozni h hányévestõl ér meg.én csak egy kérdezõ voltam.
Értem mi a gondod... nem tudhatod. Most mondjam, hogy próba cseresznye? Azért ez ennél komolyabb dolog. Bár ismeritek a véleményemet a várakozásról. És a korkülönbségrõl is... Kiírtam a lehetõségeket... "Ha tudnánk, hogy elesünk, leülnénk elõtte" 25/f
A kérdező hozzászólása: öhhm lassan 4 hónapja vagyunk együtt. szerintem szeret engem mert megértette h mi a helyzet. anyuval nm tudom h beszéljek errõl mert nm vagyunk anyira joba.nm szoktunk ilyenekrõl beszélgetni.:S

14 éves vagyok, elvesztettem a szüzességem. Feljött a makkomról a bőr és most fáj. Lankadtan sincs bőr rajta. Ilyenkor mit csináljak?

Legjobb válasz: Pff... Ilyen velem is volt! A csaj szûz volt akivel le feküdtem, de én nem mentem orvoshoz vele... Viszketett meg minden, de 2 vagy 3 hét után minden a helyén volt!

Pff... Ilyen velem is volt! A csaj szûz volt akivel le feküdtem, de én nem mentem orvoshoz vele... Viszketett meg minden, de 2 vagy 3 hét után minden a helyén volt!
Hali! Ez inkább fitymaszükölet mint gombás fertõzés, csak azt nem értem hogy nem vetted észre korábban?! Minél elõbb menj orvoshoz
egyikõtök azt irta hogy neki elmúlt.a többiek azt hogy mûtét.ezek nagyon távol vannak egymástól.elösször kérdezd meg az apukádat, vagy bátyádat ha van.õk biztos többet tudnak mint a többiek igy látatlanban.nyugodj meg.megoldódik, ha nem magától akkor orvossal, de ezzel sztem eléggé rádijesztettek.ha nem akkor bocs.mindenesetre apukádnak ha megmutatod... lehet hogy neki is volt már olyan.vagy kérdezz rá annál a válaszolónál akinek magától elmúlt.legközelebb vigyázz magadra:D
Sürgõsen menj vele orvoshoz (pl urológus), mert ez nagyon gombás fertõzésnek tûnik.
Helo! Szerintem ne szólj apádnak mert akkora cirkusz lesz belõle hogy agyonvág! Orvoshoz se menj mert fölösleges! nem lesz semmi bajod ! nyugodj meg én is 14 éves vagyok és nem szexelek mint te! Szerintem, inkább csinálj vele vmit csak elmulik ! de egy részt ökörség orvoshoz menni ! 1 mint mondasz neki ? Doktor úr a barátnõm ugrált a farkamon és leszakadt a bõr XD?
Szia! Igen fitymaszûkületed van. Ha lankadt állapotban se megy vissza magától, akkor a legdurvább szûkületed van. Fordulj orvoshoz mindenképpen mert így nem tudsz majd szexuális életet élni, még 1 kg vazelinnal sem. A probléma megoldása egy apró mûtét, ahol eltávolítják a fitymád szûk részét (jobbesetben), ha a szûkület nagyobb, akkor az egész fitymát el kell távolítani. Jó hír, hogy a mûtéthez nem kell befeküdni a kórházba, amúgy a mûtet kb.:20-30 perces.
hát igen erre vigyázz..szerintem sem kell ennyire túl dramatizálni a dolgot, de azért kíváncsi volnék rá apuka mit szól ahoz hogy a fia 14 évesen el vesztette a szüzességét, mert gondolom õ még nem tud errõl..:S de sok sikert :)
mi történt azóta? :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!