Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Van egy (398 db)

Pont lexarom :D
Csak akkor gáz, ha még szûz vagy. Tegyél ellene.
semmi gáz nincs benne, ilyenkor kell elkezdeni
Nekem is volt barátom 13-14 évesen. Ha mem fekszel le vele és ismered a határokat nem gáz. Csak fokozatosan mindent, a szexszel meg várj még.
Ha kézen fogva járkáltok, Egypár szájra puszi, randik, abban semmi baj nincs , sõt még aranyos is!!, de minimum 17éves korodig alvásra használd az ágyat!
mér kéne már nem szûznek lennie?
szerintem egyáltalán nem gáz, de azért nem olyan dolgokat kéne csináljanak mint pl a sex..
Hogy lenne gáz? Vannak akik ennyi idõsen már nem is szûzek.
Nem gáz, de vannak bizonyos dolgok, amiket még nem kell csinálniuk.
A kérdező hozzászólása: mert? -.-
nagyon nagyon nagyon gáz!!!!!! 16/f
egyáltalán nem gáz. ilyen korban kell elkezdeni.

Van egy barátnőm, aki most 14 éves és egy 22 éves barátja van. Olvasd végig! és sok választ ha lehet!?

Ez szerintetek normális? Szeretnének már lefeküdni egymással, (bár én nem értem meg őket). Tőlem kérte, hogy próbáljam kitalálni, hogy mikor nem dolgozik az anyja, hogy felmehessen hozzá a srác. Meg, hogy nem e tudom melyik óvszer lenne nekik a legjobb... (de hogy miért tőlem kérdezi azt nem tudom x'D)[Egy kicsit perverz a srác, am jófej XD[...Ezért én hozzátok fordulok! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..

ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..
Hát azért ilyen korban még kicsit necces az a 8 év...a szexre nem mondok semmit, mert sok lány baromi büszke arra, hogy 13-14 évesen már ki van lyuggatva.
Hát ez azért kritikán aluli dolog.Enyhén durva, hogy egy 14 éves ennyire játssza a felnõttet, a 22 éves pedig kikezd egy 14-el.Szerintem hagy a fenébe, ha nem akarod ezt elmondani valakinek, de én a helyedben nem keverném bele magamat.
Sok választ nem, de egyet írok: Mi a fütyi közöd hozzá? Ha nekik így jó, akkor ne üsd bele a szaglószervedet. Az pedig, hogy óvszerrel akarja csinálni, az tök normális és örülj neki, ha már ennyire a szívden viseled a csajt. Amúgy meg mit kell csodálkozni? Minden 10-12 éves csaj 30-nak maszkírozza magát, azt csodálkoznak, ha meg akarják õket kurni.
Igen, a mai világban természetesen normális!:)
A kérdező hozzászólása: Mondom hiába mondok bármit, nem hiszik el hogy nincs hozzá közöm
Megnézném azt a 22éves srácot:D Nem lehet egy fõnyeremény, ha 14éves kislánnyal kezd:D
A kérdező hozzászólása: XD én se láttam még XD
Létezik egyáltalán?:D Amúgy 2 lehetõség van: 1, tényleg szerencsétlen és az érettebb lányoknál nem tud bevágódni:D 2, csak kihasználja a barátnõdet.
én nem is értem, hogy ez most mi, meg egyáltalán ezt hogy gondolják.. legyél határozott, mondjad nekik, hogy szarsz bele, és hagyjanak békén.
Hát ez durva! Egy 14 éves még gyerek! 22 évesen gáz a pasi, hogy nem tud hozzá hasonló korú csajt felszedni!
akkor mond meg nekik, hogy ne piszkáljanak e miatt.
A kérdező hozzászólása: mind2 engem piszkál ez miatt XD egész nap csörög a telefonom és sztem sincs semmi közöm hozzá de nem értik meg :S
a csaj viselkedése miatt rohadt korai... neked mi közöd van ehhez az egészhez szerintük? megáll az eszem komolyan, téged kérdezgetnek a gumiról meg arról, hogy mikor nem dolgozik az anyja!!
A kérdező hozzászólása: én is azt mondom hogy nem de én már teljesen bizonytalan vagyok velük kapcsolatban... "de nagyon szeretik egymást"
kivétel, ezért nem is normális....õ dolguk én nem tudnék egy 14 évessel sokáig együtt mutatkozni nyilvánosan.
Nem.
de akkor sem zaklathatnak egy másik embert a hülye problémájukkal, fõleg, ha téged nem érdekel, úgyhogy vagy eléred hogy oldják meg, vagy hallgatod még hetekig.

Ha 15 éves fiúként, vennének neked a szüleid egy gyerek pólót logóval, ami elvileg 13-14 éveseknek van de nagyon kicsiken is látni, te felvennéd ha am a póló piros és cuki?

csak félek hogy a barátnőm majd leratyizik miatta... 15f

Legjobb válasz: Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt,akkor õ a ratyi,nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max.,de csak aranyosnak tartanám,nem cinkesnek(:

Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt, akkor õ a ratyi, nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max., de csak aranyosnak tartanám, nem cinkesnek(:
Kedves Kérdezõ! Ha a póló "cuki" akkor fel kell venni. És alkalmas lesz az a bizonyos piros póló tesztelni a környezeted. meglátod, ki hogy reagál. Üdv R.
Ha nem lánypóló vedd fel nyugodtan. Elvégre 15 éves vagy még. Ne akarj olyan hamar felnõni! Ha a barátnõd igazán szeret nem fog "leratyizni". Hidd el nem a ruháid miatt van veled, ha igen akkor már nagy gondok vannak.

Szerintetek van esélye egy 14 éves fiúnak egy 17 éves lánynál?

Sokan mondták hogy idősebbnek nézek ki a koromnál és érettebb is vagyok, mert nem azok a dolgok érdekelnek amik egy tizenévest.

Legjobb válasz: Ember válogatja ezt is, de szerintem a lány nem fog veled foglalkozni mint párkapcsolat a kor különbség miatt. Ha 20 lennél és õ 23 az mindjárt más volna. Zene meg nem jelent semmit. Megjegyzés: itt GYK mindenki értettem a koránál az vettem észre! :D

Ember válogatja ezt is, de szerintem a lány nem fog veled foglalkozni mint párkapcsolat a kor különbség miatt. Ha 20 lennél és õ 23 az mindjárt más volna. Zene meg nem jelent semmit. Megjegyzés: itt GYK mindenki értettem a koránál az vettem észre! :D
Attól h ugyan olyan zenéket hallgattok, az nem jelent semmit! Gyerek vagy , pláne korban én nem égnék veled bocsi
Tök jó zenéket hallgattok. Én hiszek neked, hogy érettebb vagy, mert én is érettebb voltam 14 évesen, mint egy átlagos 14 éves. :) Azonban szerintem ebben a korban még tényleg sok ennyi korkülönbség, 20 fölött már elenyészõ. Szerintem az fog dönteni a kapcsolatotokról, hogy a lányt mennyire érdekli a külvilág véleménye.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat
Nem hinném, hiába vagy esetlegesen érettebb a korodnál, attól még éretlen vagy.
3 év azért nem kis korkülönbség... Szerintem nincs. Maximum aranyosnak tart, de mégis csak jóval fiatalabb vagy nála.
Az tény mondjuk hogy jó zenét hallgattok, de amúgy egy 17 éves lányt aligha fog érdekelni egy 14 éves.Általában a 17 évesek 20 körüli pasikat keresnek, legalábbis én így vettem észre.
Ez csak egy dolog, bár egy próbát megér, lehetetlen nincs. Csak ne várj sokat tõle :)
A kérdező hozzászólása: illetve ugyanolyan zenéket hallgatunk (rammstein, slipknot stb.)
A kérdező hozzászólása: boccs boccs a lány csak 16 xDD

Szerintetek elég lenne a 14 éves fiamnak egy Samsung galaxy mini? Mert telefont szeretnék venni neki és ez elég kedvező árban van. Ha van még más olcsóbb telefon tudtok írni egy párat?

Legjobb válasz: 3-as; Akkor van igazi bukta, ha kiderül, hogy a kérdezõ nem a gyengébbik nem tagja, ugyanis sehol nem írta, tudomásom szerint. Akkor van bukta, amikor kiderül, hogy az Ace-ben koppra ugyanaz a hardver van, mint a miniben, szoftveresen ugyanaz, így mi is kerül 20 ezerrel többe a Ace-ben?Nyilván nem a felhasznált fém elemek. Akkor van bukta, ha megveszik a kérdezõ a gyereknek a Lumia 610-et, majd elkezd csodálkozni, hogy más gyerek miért tud olyan könnyen játékokat telepíteni az androidos telójára, õ miért nem, és miért nem ismeri fel a számítógép a telefont egyszerû USB háttértárolóként, vagy bluetoothon miért ne mtud küldeni a haverjainak képet, vagy fogadni. Továbá, hogy ténylegesen kihasználnád-e az Xperia S-t, azt is kétlem. Például az NFC-t azt hogyan is használod ténylegesen arra, amire tervezték?Ez csak egy példa volt.

Huawei Ascend Y200 Minit megveri x1000000 Nagyobb kijelzõ Sokkal gyorsabb processzor
5-ös azt én is kétlem hogy kihasználod az Xperia S-t, habár 15 évesen lehet a 0.facebook nyomkodása 24/7-ben jelenti a kihasználást, de ezt nem tudhatom. én fél éve vettem használtan egy x8-at, akkoriban a legolcsóbb vaterás árhoz viszonyítva 2 ezerrel olcsóbban megvettem(18e-ért). szerintem még az x8 is jobb ennél a samsungnál, ugye x8 tulajként, amit akkor vettem amikor már másnak kifutó termék lett, volt már a kezembe galaxy mini is, az elsõ benyomásom az volt, nem rossz, aztán bekapcsoltam, hát a kijelzõje mindenre jó, csak nézni nem, egy perc után már bántotta a szemem. az x8-ban egy rossz van, mégpedig hogy 2.1-es droidig frissíthetõ hivatalosan, de a fõzött romokkal a 2.3.7 tökéletesen fut, processzort húzva egy nagyon gyors telefon(pedig csak 710 Mhz-re van húzva).
Olcsón a legjobb a Huawei ascend y200. Sokkal jobb a mininél minden tekintetben.
3-as; Akkor van igazi bukta, ha kiderül, hogy a kérdezõ nem a gyengébbik nem tagja, ugyanis sehol nem írta, tudomásom szerint. Akkor van bukta, amikor kiderül, hogy az Ace-ben koppra ugyanaz a hardver van, mint a miniben, szoftveresen ugyanaz, így mi is kerül 20 ezerrel többe a Ace-ben?Nyilván nem a felhasznált fém elemek. Akkor van bukta, ha megveszik a kérdezõ a gyereknek a Lumia 610-et, majd elkezd csodálkozni, hogy más gyerek miért tud olyan könnyen játékokat telepíteni az androidos telójára, õ miért nem, és miért nem ismeri fel a számítógép a telefont egyszerû USB háttértárolóként, vagy bluetoothon miért ne mtud küldeni a haverjainak képet, vagy fogadni. Továbá, hogy ténylegesen kihasználnád-e az Xperia S-t, azt is kétlem. Például az NFC-t azt hogyan is használod ténylegesen arra, amire tervezték?Ez csak egy példa volt.
4es, szerinted sokat értett belõle ez a hölgy?:D Samsung Galaxy Ace- 44ezer forint, kicsit drágább mint a mini, de jobb is. Nokia Lumia 610- 42 ezer forint, ez megéri az árát. Nem fogja hamar összetörni, nagy a memóriája. Ez való egy 14 éves fiúnak.:D Sony Xperia S tulajdonos 15 éves lány vagyok. Igen, kihasználom a telefont. Ez 112ezer volt, de nagyon megérte szerintem. :)
Ja..kedvezõ volt, amíg nem 45-ért árulták, hanem 36-ért a Live-ot. Kérdezõ: mivel armv7-es utasításkészlettel dolgozik az y200 processzora, így a számítási sebessége messze jobb, mint a mininek, illetve a playen jóval több app kompatibilis az armv-7es chipsetekkel, mint az armv6-osokkal.
5-ös*
De gondolom az "OLCSÓBB" szó is elkerülte a figyelmed. Ahelyett, hogy a 40+-os telókat ajánlanád egy 25-30ezres teló helyett, vagy vagiznál egy 112 ezres telóval, mondj egy okosat inkább. Elnézést az OFFért.
A kérdező hozzászólása: mennyivel erõsseb a mininél???
szerintem nem érdemes venn galaxy minit venni mert:nagyon rossz minségû kamera és processzor és harderben is gyenge inkább egy sony ericsson live with walkman ami sokkal jobb és az ára is nagyon kedvezõ
Esetleg Huawei y200? Hardveresen komolyabb, mint a mini.

Szerintetek 14 évesen van esélyem egy 36 éves nőnél?

Szerintem ő is vonzódik hozzám és talán csak arra vár hogy kezdeményezzek. Nincs férjnél és nincs barátja sem. Hogyan kezdjem vele az ismit? Hogyan kezdeményezzek nála?

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
Nézd meg az Apaég c. filmet.
"Egyáltalán mirõl lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idõsebb nõk?" Ha ezekre a kérdésekre tudnád magadtól a választ, akkor lenne esélyed. Mert ha most itt meg is mondja valaki, hogy mit tegyél: nem lesz ott melletted, amikor a nõvel a találkozol! És egy nõt folyamatosan, percrõl-percre meg kell hódítani! Ha nem tudod, hogyan, akkor bele se kezdj!
Nem gondoltál még arra, h csupán azért mosolyog rád, mert helyes kiskölyöknek lát, semmi más?! Meg adott valami jelet, h vonzódik hozzád?! Szerintem ne nevettesd ki magad, ha mégis netalántán összejönne veled ideig óráig jó lennél neki, azt találna jobbat! Meg nem hinném, hogy nem akarna majd gyereket, és majd te csinálsz neki?!Akkor már mutasd be szüleidnek..xD
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy csak az áruházba tudom látni. És mikor bemegyek bemutatom neki mi van a táskámba amit nem ott vettem. De nagyon helyes. Egy igazi nõ nem olyan nyávogós mint az osztálytársaim. A haverom elmonta akinek az anyuja is ott dolgozik hogy nincs pasija a csajnak. Helyes biztonsági õr nõ. És jól áll rajta az a fehér török feliratú ing. Átlátszik a melltartó pántja.
Olyan mint ha anyukádról ábrándoznál...
Nincs! 36/N
ember van eszed?
hogy lenne -.-
Már megbocsáss, de mi a fasz? 36 éves nõnél?! Anyád lehetne.
Anyakomplexusod van öcsi??? Az a nõ soha nem fog férfiként rád nézni ébresztõ!!! Ha bohócot akarsz csinálni magadból elõtte (és utána bizonyára a kollégái/barátai fülébe is eljut majd, szóval nagy lesz a lebõgés), akkor mondd neki, h szívesen megennél vele egy fagyit a munkaideje után és kérdezd meg, h mikor jó neki!
Esetleg fordítva lenne esélyed, ha 36 éves pasiként hajtanál 14 éves csajra. De így zéró az esély.
Nincs esélyed. Én le nem állnék 18 évesen se egy 14 évessel. Fia lehetnél! Szerintem félreértetted a közeledését... inkább a fiát látja benned, mint a szerelmet!
kicsikém, a nõ mehetne a börtönbe, ha veled kikezdene.
meg szép!XD
Én mondjuk 25 vagyok, de férfiként nem tudnék rád nézni, az , hogy szimpi vagy neki, nem azt jelenti, hogy vonzódik hozzád!!
Látod, ez a baj, hogy annyira gyerek vagy, hogy az alapvetõ dolgok is kérdõjelesek számodra!!!
azért mosolyog rád mert aranyos kis fiúnak lát. Egy 36 éves nõnek nem kis fiúra van szüksége hanem igazi férfira. 14 éves vagy? akár a fia lehetnél hát könyörgöm.... miért nem korodbeli lányokkal kezdesz ki?
nincs
Nincs.
Nincs. 38N
ezt te sem gondolhatod komolyan.. és szerinted nekem van esélyem T.Millsnéél? háát sajna NINCS :Oo
ha csak nem pedofil akkor nincs esélyed
Ha most szabadult a börtönbõl és ki van éhezve, valamit ilyesmi miatt ült, akkor lehet hogy van egy ici-pici.
Hát ha nagy a farkad és idõsebbnek is látszol, akkor esetleg. Egyik este állítsál be hozzá, egy tortával, hogy most volt a szülinapod és maradt belõle még egy szelet és szeretnéd megkínálni õt. Vagy azt is csinálhatod, hogy direkt betöröd az ablakot, és bocsánatot kérsz tõle, közben meg eldumálgattok. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: 14 elmúltam, így már lehetséges. De mégis hogyan kezdjem? Virággal? Hívjam el moziba? Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És mirõl?
Peeersze...ha ki akarod röhögtetni magad..!!
Csak nem szerelmes lettél bele?Ha igen akkor tönkre fogja tenni az életedet.Ha csak nem szexelni akarsz vele, .
Szerinted vonzódik hozzádXD Hát ha teli vagy pénzel még érthetõbb...de amúgy esélytelen hogy egy épp elméjû nõ kikezdjen veled!
A kérdező hozzászólása: Miért ne lenne lehetséges? Nem bukik a pénzes pasikra. De ha megmondom neki lehet kinevetne. De szerintem én is bejövök neki. Ezt abból gondolom ahogy néz rám. Ha meg egyszerûen közel hajolok hozzá és megcsókolom akkor meg lehet pofonvág ha mégse jövök be neki annyira.
"Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele? És mirõl?" Pont ez a lényeg! Én harmincas nõ vagyok, nekem te GYEREK vagy. Nekem spec. még a huszonévesek sem jönnek be, mert éretlennek tartom õket, és számomra fontos, hogy a partneremre fel tudjak nézni, férfiként tudjak rá tekinteni! Egy gyerekre akkor se tudnék férfiként tekinteni, ha akármilyen érett is!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán mirõl lehetne vele beszélgetni? És ha igent mondana a randira akkor hova vigyem el? Milyen helyeket szeretnek az idõsebb nõk?
én mindjárt sírok:DDDDDD Te egy gyerek vagy még.....14 éves....mit gondolsz, egy kulturált felnõtt ember, mégis , hogy viselkedjen egy gyerekkel?! Nyilván rendes, kedves...nem azért mert dugni akar veled....ezt most ennél jobban nem tudom kifejteni, az elmúlt egy hónapban elég tágan fogalmaztak a hozzászólok....sorry, de ez van

Van valakinek tapasztalata serdülő kori térdszalag szakadással kapcsolatban? A 14 éves lányomnak egy kézilabda meccsen elszakadt az LCA keresztszalagja. Az orvos azt mondta míg megnem áll a növésben nem műthető, de az még kb3 év.

Van akit esetleg megműtöttek ilyen sérüléssel serdülő korosztályba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem síelés közben szakadt el... 16 vagyok és körülbelül 3 hónapot vártam a mûtétre,mert nekem sem állt le a növekedési zónám,egyébként egyénfüggõ. A szobatársam 15 éves volt Kitartás!!!

Szia! Nekem síelés közben szakadt el... 16 vagyok és körülbelül 3 hónapot vártam a mûtétre, mert nekem sem állt le a növekedési zónám, egyébként egyénfüggõ. A szobatársam 15 éves volt Kitartás!!!

Miért akkora katasztrófa ha egy 14 évesnek van piercingje és be van festve a haja meg hogy párszor van műkörme?

Legjobb válasz: Mert egy általános iskolás 8.os (vagy 7) ne akarjon felnõttnek tûnni, miközben agyilag még gyerek, csak már túl sokat képzel magáról.

Mert egy általános iskolás 8.os (vagy 7) ne akarjon felnõttnek tûnni, miközben agyilag még gyerek, csak már túl sokat képzel magáról.
mert erre ráérsz még. nem vagy még felnõtt, és ez nem való a gyereknek. különben is, mi lehet a motiváció 14 évesen a piercingre??? Meg a mûkörömre???
neked nem tûnik gáznak, én teljesen megértelek, én sem értettem 14 évesen, h ez most miért ekkora baj. de most, amikor látok ilyen idõs lányokat így kinézni...hát elég szánalmas, mert tényleg gyerekek még. tudom, hogy ezt te most nem hiszed el, és úgysem tudlak errõl meggyõzni, de majd pár év múlva gondolj erre vissza. 18/L
Minden 17-18 éven felüli szánalmasnak és nem nõiesnek, menõnek tartja.
12:36 Na ezért nem akarok lányt szülni. Istenem..a szüleidet nem zavarja, hogy így nézel ki? Ha az én taknyos(bocsi) 14 éves gyerekem lila-zöld hajjal, kiszúrt szájjal jönne haza, azt hiszem én magam szedném ki belõle..elég szánalmas.
Nem katastzrófa. Inkább komédia. :)
Kisebbségi komplexuson a pszichológus segít, nem a hajfesték és a piercing. Ha az én lányom lennél, szerintem már agyon csaptalak volna...
12:36 bocs, de ezt nem veszem be.keresed önmagad azzal, hogy olyan dolgokat csinálsz amik nem hozzád tartoznak?egy tipp, így sose fogod megtalálni önmagad, mert ezek csak külsõségek és, ha te csak a külsõségek miatt vagy olyan amilyen akkor tényleg kissebbségi komplexusod van.próbáld az agyaddal.
énis 14 vagyok lesz pc-m és festett hajam. amúgy ez azért van mert önmagát keresi/nem érzi jól magát a testébe. amúgy nekem nincs kissebbségi komplexusom vagy mi és normális vagyok. nem emos, nem punk... cask én így érzem jól magam. bárki megkérdezek aki 20 éves és kék/pink hajú.. jól érzik magukat.. nekem lila-zöld hajam volt(kimosható) eddig és úgy valami szuperül éreztem magam... nem tudom. :) ) Mi így keressük magunkat. :D amúgy én a szétszúrt mindenhol a szájnál pirszinget tényleg gusztustalannak tartom. nekem a nyelvembe vagy a számnál lesz EGY. lelehet pontozni, és szólni hogy mit képzelek de ez a saját testem, hajam úgy nézek ki ahogy szeretnék. én a mûkörmöt nem nagyon bírom mert az én körmeim is úgy néznek ki... csak nemépp :D tehát a mû tényleg guszta.. én a mûszempillát is bírom csak nem a suliba hanem pl egy buliba egy hosszú pinket vagy vöröst vagy feketét... :DDD
A kérdező hozzászólása: szerinted! am meg ez írásos rövidítés! de nm gááz
"szerinted! am meg ez írásos rövidítés! de nm gááz" Milyen érdekes, hogy a pl.-t tanítják az iskolákban, míg a "vok"-ot nem, pedig a pl. is egy rövidítés, csak az helyes, a "vok" meg nem.
A kérdező hozzászólása: figyelj! akkor a te kedvedért írok rendesen! de ha megkérhetlek ne idézz vissza!
Megegyeztünk ;) Szerintem azért akkora "katasztrófa", mert csak ezekkel foglalkoznak, azt le sem sz*rják, hogy iskolába járnak, vagy hogy tanulni kellene.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )) egyébként mát összevesztem vele mert egy akkora riban* lett hogy az már fáj!:D de nem érdekel! de aranyosak vagy tok hogy segítettetek!:D:) ))
Jól tetted :D
A kérdező hozzászólása: köszi!:D de olyan kibírhatatlan volt! utoljára azzal menõzte magát hogy a nyelvébe is van piercin! jah...és 3. év végén volt az orrában is(10.szülinapján lett berakatva!) UNDORÍTÓ
Majd ha valami fertõzést összeszed, azzal menõzzön :D
A kérdező hozzászólása: jah...és 8 éves kora óta festeti a haját
Majd kihullik neki az összes 20 éves korára :D
A kérdező hozzászólása: háát remélem!:D;))
"figyelj! ez itt a 21. század és nm az õskor! és nm muszály úgy írni ahogy te elvárod!" Nem én várom el, hanem 10.000.000 magyar, aki meg szeretné érteni egymást. Mond a nagymamádnak, hogy "vok", aztán magyarázd el neki, hogy mit jelent, ugyanis ez nem szó és nem fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: figyelj! ez itt a 21. század és nm az õskor! és nm muszály úgy írni ahogy te elvárod!
"mert???^^írjam ki úgy h szóval? én megtanultam írni te pedig tanulj meg olvasni! és lapozz vissza az elsõ oldalra" Attól függetlenül nem tudsz írni. Mi az, hogy "lécci, h, szal"?
A kérdező hozzászólása: kössz mindenkinek! elfelejtettem kiirnihogy ezek engem is aggasztanak és azért kérdeztem meg mert a legjobb barátnõm örökké ezt nkérdezi és rá akartam vezetni h ez miért van! am én 16 vok és nincs mûkörmöm csak ballagáskor volt és nekem nem hiszi el h sztem gusztustalan a piercing! nm tudnám magam elképzelni úgy h egy fém áll ki belõlem! de a helyzet már rosszabb! az anyja körmös és minden nap mások körömmel látom a buszon! am még nm egészen 14!
nem katasztrófa csak egyszerûen csúnya
"ez azért van mert önmagát keresi/nem érzi jól magát a testébe. amúgy nekem nincs kissebbségi komplexusom vagy mi és normális vagyok." - Te el is olvasod, mait írsz? Két egymást követõ mondatod mond egymásnak ellent.
Számomra ebben semmi katasztrófális meg furcsa nincs, mivel minden tininek van már piercingje, és ebbõl iszonyú divatot csinálnak. :D Lehet, emiatt fogom kivenni a sajátjaimat, pedig nekem 3 és van, és egyik se köldök meg monroe meg nyelv pc... -.- Melirozott haj megint más, mert nekem 12-13éves koromba kezdõdött a piroshaj meg a feketehaj mánia, 15évesen a lila-kék-zöld-pink haj. :D mûkörmöm azért volt mert csontra rágtam az összeset, és le akartam szokni róla, mert már fájt... de nem jött be.. :D errõl ennyit. 16/L(nemkezdõ)
Nem katasztrófa, csak felhívja magára a figyelmet bizonyos szexuálisan aberrált, nála idõsebb jóval férfiak számára. Potenciális áldozat lehet belõle.
ismerek egy gyönyörû lányt, most 18. a múltkor nem volt ideje kifesteni magát, még csak a fülbevalóit sem érkezett betenni.. még sosem láttam olyan szépnek, mint akkor... hiába mondogatom neki, hogy ne fesse magát, mert natúran sokkal szebb.. olyan természetesen volt szép... nem a hajfestéktõl v piercingtõl lesz valaki szép, vagy különleges. egy 14 éves lánynak még nincs szüksége "szépségkorrigálásra". a teste is még csak érik. szerintem kimondottan hiba belekavarni ebbe a természetes folyamatba. 21/f
Kerdezo: ne foglalkozz senkivel es semmivel! Amikor mar felnott leszel, 18-20-22 eves elmulsz, akkor valszeg te magad se akarod majd ezeket, meg munkahelyen mar nem is biztos, hogy lehet ilyet, meg, oszinten szolva a felnotteken ezek a dolgok mar megmosolyogtatoak. Nyugodtan hordj akarmilyen hajat, meg piercinget, a tinedzser kor valo arra, hogy az ember kiszorakozza magat, akarki akarmit mond. Ne foglalkozz senkivel, csak irigyek, mert nekik nem lehetett vagy gatlasosak voltak. Akik itt felnottkent irnak, ne felejtsd el, hogy azok a szocializmusban voltak gyerekek, amikor mar a kiszaggatott farmer (sot, egy idoben maga a FARMER) is lazadas volt. A szocializmus a 90es evekben is meg elt az emberek fejeben, raadasul videken az emberek meg konzervativabbak. De hat ki mondta, hogy ezekhez kell igazodni? Ne itt tegyel fel kerdeseket, ha igy akarsz kinezni, es ugy latod, hogy nem rohog ki minden masodik ember az utcan, vagy ha kirohognek, akkor se zavar, akkor hajra, nyugodtan csinald. Nem lesz tole semmi bajod. A mukorom lejon, a hajfestekes haj le fog noni, a piercinget ha kiveszed, akkor beno a helye. Szoval pont ezek nem veszesek, ne hagyd magad a besavanyodott oskovuletek altal befolyasolni, akiknek porno mar az is, ha Lenint sapka nelkul latjak :D Amire viszont vigyazz, azok a maradando dolgok. A tetovalas az egyik.... az nem jatek, szerintem, mert azt kesobb mar nem, vagy csak nehezen tudod eltuntetni. A masik, ami mostanaban durva, az pl a tomeges fultagitas. Ha nem muszaj, ne csinalj magadbol afrikai bennszulottet, mert az se alakithato vissza... De amiket te soroltal fel, azokat gond nekul csinalhatod, ne torodj senkivel! A te eleted, tinedzserkent kell ezekkel szorakozni, kesobb mar nem lesz lehetoseged vagy igenyed ra. Szoval, csak nyugi :)
Férfiként soha nem izgattak a piercinges csajok.Nekem egy lány úgy tetszik, ahogy megszületett, természetes valójában.
A kérdező hozzászólása: köszi várom a további válaszokat!!!!!megmutattam neki és most már egy kicsit kezd visszavenni! szal lécci írjatok! elõre is köszi!:) ))
"szal lécci írjatok!" Azért akkora katasztrófa, mert nem tudsz rendesen írni, Majd ha megtanultál helyesen írni, akkor festegetsd magad.
A kérdező hozzászólása: mert???^^írjam ki úgy h szóval? én megtanultam írni te pedig tanulj meg olvasni! és lapozz vissza az elsõ oldalra
nemváglak titeket :D ezek a lányok szerintem nem másoknak akarnak megfelelni, és ninics kisebbségi komplexusuk, csupán maguknak, és jól akarják magukat érezni a testükben, szerintem ezzel nincsen semmi gond.müköröm: szerintem nagyon igényes, szebb mintha szét lenne rágva, be lenne szakadva stb. vagy valakinek nagyon rossz "minõségû" a körme ezért megszeretné erõsiteni a mûkörömmel.nincs korhoz kötve.akkor a piercing:ugyanolyan mint egy fülbevaló csak más helyre, isteneem :D egy lyukkal több lesz rajtad és akkor miwan?ezzel az erõvel a fülbevalósokat is elitélhetnétek..a hajfestés pedig:tök természeetes :D az már az õ dolguk hogy letöredezik de ebbe sincs semmi kivetnivaló szerintem :D leirtam a véleményemet, ennyi :D

Van egy hatalmas problémám.14 évesen beleszerettem egy fiúba, de a szüleim pszichológussal meggyógyítottak. Van barátnõm is, és szeretném majd feleségül venni. De valamiért sokszor álmodom szerelmes álmokat a volt "szerelmemmel". Mit tegyek?

ezek az álmok 2 éve kezdõdtek, akkoriban nem tulajdonítottam nekik nagy jelentõséget, és az is közre játszhatott hogy felvettem a kapcsolatot facebook on az akkori "szerelmemmel". viszont az évek folyamán ez erõsödik, és többször van.

Legjobb válasz: Valószínûleg biszex vagy, fiúkhoz is meg lányokhoz is vonzódsz. Ezzel nem tudsz mit tenni, élj ezzel együtt, szüleid miatt ne akarj más lenni, mint ami lenni szeretnél

Valószínûleg biszex vagy, fiúkhoz is meg lányokhoz is vonzódsz. Ezzel nem tudsz mit tenni, élj ezzel együtt, szüleid miatt ne akarj más lenni, mint ami lenni szeretnél
Milyen kezeléssel "gyógyítottak" meg?
El kell fogadni önmagad! Önmagaddal békében kell élned! És jobb, ha most felvállalod, hogy más vagy, mint a látszat kedvéért belemenni egy házasságba. Aztán csak kitörnek belõled a vágyak, esetleg elhagyod a családodat, gyerekedet egy fiú kedvéért. Most akkor az lesz a jobb?
Csak halkan jegyzem meg, hogy a homoszexualitás nem "gyógyítható", mert nem betegség, hanem nemi identitás, ami már az elsõ pár gyermekéved alatt elõl, sõt, már születésed elõtt is. A biszexualitás az más tészta, figyelj, eljárhatsz milliószor is pszichológushoz, meg megpróbálhatsz megfelelni a szüleidnek, de vajon tényleg így akarsz leélni egy életet? Hogy mást mutatsz, mint aki vagy? Van meleg ismerõsöm, mikor õ bevallotta otthon, hogy meleg, mi volt a szülei elsõ mondata? Szakíts a barátoddal és találkozgass lányokkal, hátha megtetszik valaki. A normlis szerintem az lett volna, ha leülnek vele beszélni és megpróbálják elfogadni, hogy igen, a fiuk meleg, ez van. Szerintem a te szüleidnek is ezt kellett volna tenniük, csak õk képtelenek voltak feldolgozni azt a traumát, hogy a fiuk a pasikat is szereti. Elvittek inkább pszichológushoz, aki addig magyarázott, míg el tudtad nyomni magadban. Ugyan én pszichológiát sosem fogok hallgatni, max kriminológia meg szexuális bûncselekmények formájában az egyetemen, de szerintem nem kell sok ész ahhoz, hogy rájöjjünk hogy kvára "félrekezelt" a pszichológusod. Lehet hogy homofób, nem tudom, de õ pont arra van hogy az elnyomott érzéseidre választ adjon, nem arra, hogy a teljes nemi identitásodat megváltoztassa hosszú évekre. Kb olyannyira Dr. õ mint Dr. Mengele volt... Szóval így a kisregény végére hadd mondjak annyit, egy pillanatig sem buzdítalak arra, hogy most azonnal "melegedj vissza", meg hagyd el a barátnõdet, meg vessz össze a szüleiddel, ez tévedés, akármilyen hihetetlen az alapján, amit leírtam, de nekem is sokszor nehezemre esik tolerálni a melegeket, de próbálok toleránsabb lenni, csak azt akarom mondani hogy esetleg keress másik pszichológust. Amúgy a srác anno viszontszeretett? Mert szerintem te nem szerettél ki belõle.
bocs hogy ezt mondom de egyet értek a 8-assal. természetellenes egy homoszexuális kapcsolat. de ez nem volt kérdés szóval inkább a tárgyra térek: lehet csak felfrissültek az emlékeid a facebook miatt amik beindították az agyadat. nem hiszem hogy jelentéktelenek lennének az álmaid mert elég régóta tartanak. én mindenképp beszélnék vkivel errõl, bár elõször nem pszichologushoz mennék. és elõbb-utóbb a barátnõd is meg kellene hogy tudja, ha tényleg biszex vagy. nem fer veleszemben ha elhallgatod. de amíg nem vagy biztos magadban addig semmiképp ne beszélj vele
Gondolj arra hogy legalább a föld népességének fele (engem is beleértve) utálja azt ha azonos nemüek szerelmesek ezért alkalmazkodj. Am a màsik fele egyszerûen nem foglalkozik vele mert nem érdekli.
Ja rájöttem fiú.
Összezavarodtam... Most fiú vagy lány vagy?
Nem az a problema, ha valaki homo v biszex. Sajnos a szuleidnek ez nem tetszett es ugy gondoltak jobban tudjak, es egy pszichologussal elnyomattak veled ezeket az erzelmeket. Ezen mar nincs mit tenni, de a sajat eleted eled! Valoszinuleg biszex vagy, es az elso dolog, hogy fogadd el magad! Meg akkor is, ha nehez. 28/f/biszex
érzelmileg***
Ez jó, "meggyógyítottak". A beteg embereket kell meggyógyítani, te nem voltál az. A túlzottan hozzáértõ szüleidnek meg egy hasonló kvalitású pszihomókusnak hála természetes és ártalmatlan vágyakat nyomtak el benned, amikrõl még elõtte el is hitették veled, hogy károsak. Bocs ha tõlem kell megtudnod, de meg lettél nyomorítva érzelmileg, aminek az utórengései most érzõdnek igazán, hisz még mindig betegségnek tartod ezt. Amíg nem kerülsz a kezeim közé, ami lég valószínûtlen, segíteni se tudok és szerintem senki se, legfeljebb te saját magadon az elfogadással.
Szerintem ne stresszeld magad! :)
A történeted kíváncsivá tett engem. Mindigis azt vallottam, hogy a homokosoknak/biszexuálisoknak sokszor valójában csak pszichológus kell. Milyenfajta kezelést kaptál?

Van egy minimális esély arra, hogy egy 13-14 éves megússzon egy gyilkosságot?

Nem, nem a kis roma fiúkákra gondolok akik késsek a zsebükben mászkálnak. Adott pl. egy 14 éves fiú/lány, akinek kicsit megbomlik az elméje és képes megölni valakit. Van akár 1% esély arra, hogy úgy követi el a merényletet, hogy soha nem derül ki a bûnössége? Vagy erre egyáltalán nincs esély és megy a dutyiba?

Legjobb válasz: késsel*, ja és nem vagyok racist

A kérdező hozzászólása: késsel*, ja és nem vagyok racist
1% mindig van, de latod a hirekben, dorzsolt felnottek is lebuknak, plane egy eretlen gyerek.
Mostanában évente kb. 130 embert ölnek meg (2013-as 113 rekord alacsony), ebbõl 20-30 felderítetlen marad, azaz majdnem 20%-uk megússza. Becslések szerint kb. 600 gyilkos mászkál szabadlábon, akiket mostanáig nem kaptak el, és még életben van.
A kérdező hozzászólása: Mindig is érdekelt ez a téma :D
Columbo mindenkire rátudja bizonyítani a gyilkosságot :D viccet félre téve, ha nem derül ki a bûnösség bizonyíték hiányában akkor igen, van rá esély hogy megússza. Ha kiderül és van bizonyíték, de a tettes a bíróságon ha tudja bizonyítani hogy szellemileg sérült azaz beszámíthatatlan, akkor van rá esély hogy megússza, olyan esetben egyébként valami pszichiátriára kerül ahol foglalkoznak az agyilag sérültekkel. Apám régebben mesélt egy történetet, hogy az egyik ismerõse megölt egy embert, de soha nem tudták rábizonyítani, azt sem tudták hogy ki tette és lezárták az ügyet anélkül hogy bárkit is összefüggésbe hoztak volna vele. Az illetõ évekkel késõbb egy kórházban haldokolt, ahová rendõröket hívatott hogy elmondja a gyilkosságot és annak körülményeit mert nem akart úgy meghalni hogy nem ismeri be azt hogy õ ölte meg azt az embert, pár órával késõbb elhunyt a kórházban. Nem tudom hogy igaz-e a történet, apám így mesélte.
egyébként Oroszországban, pontosabban kelet szibériában történt az eset, apám oda valósi.
Szerintem ha egy okos gyerek akkor simán megúszhatja, mármint kevésbé gyanakodnak kitervelt szándékos gyilkosságra egy gyereknél.
Olyan eset is volt mikor jóval késõbb derült ki, hogy ki követte el, találtak dns mintát, de nem tudták kié, és a gyilkos sokáig nem gyilkolt újra majd valamiért úgy 30 évvel késõbb levették a DNS mintát tõle mikor megint elkövetett valamit és akkor dobta ki a gép, hogy egyezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!