Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Nemi életet élek a (7 db)

Miért hiszik közületek sokan azt, hogy ha két mondjuk 14 éves nemi életet él, az csak a testiségről és a menőségről szól?

Magamból kiindulva nem kötődtem érzelmileg kevesebbé a páromhoz akkor, mint most. Viszont anno, mikor a szüleim erre rájöttek úgy beszéltek velem, mintha nem élném át az érzelmi részét. Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de szerintem nem csak én voltam erre képes. Akkor mégis miért van ez a tévhit, vagy vélemény, esetleg általánosítás?

Legjobb válasz: :DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)

:DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)
Azért, mert a többségnek csak arról szól.
A kérdező hozzászólása: 18 a húgom jár most hasonló cipõben, mint akkor én. A szüleim rámfogták ezt a dolgot, kifakadtam, körülbelül ezt mondtam el és kinevettek, nem hisznek nekem.
Azèrt, kedves kèrdezõ, mert èrett felnött emberkènt, tapasztalattal a hátunk mögött már tudunk különbsèget tenni az èrzelmek között. Mind voltunk 14 èvesek, ès látjuk a különbsèget akkori ès felnött (mondjuk 21-22-töl kezdve) ènünk között. Egy 14 èvesnek alapból nem valò szex.
En 14 évesen nem dugtam az akkor 18 éves pasimmmal. Nem.gondoltam ugy hogy nekem ez most kellene. Gyerek voltam, ezt tudtam magamról. Akkor a 16 évesek hitték azt hogy nagyok, most már a 14 évesek. Ilyen tempoban 5 ev mulva a 10 évesek lesznek "nagylányok". Most 25 vagyok. Inkabb tartottam volna magam 18 eves koromig akkor annak a ferfinak adhattam.volna akivel akkor ismerdtem meg es mai napog vele vagyok.
18 évesen se karattyoljál ;) :DD
ójaj, a mai fiatalság, bezzeg mi... Azért önrendelkezés is van a világon. Nem azt mondom, a 14 szerintem is a "korán kezdi" kategória, és nem kell, hogy minden 14éves szexeljen, de ha egy 'komoly' kapcsolatban, megfelelöen instruálva (terhesség, STDk), nem ördögtöl való a szex. Meg akkor is, ha nem az lesz az utolsó kapcsolat az életében. A tiltással ugye mit is érnek el a felnöttek... Talán nem teljesen véletlen, hogy még a törvényi szabályozás is 14 évre teszi a konszenzusos szex kezdetét. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r 38F

14 éves vagyok. Nemi életet élek a barátommal, és midnig amikor szexeltünk, kihúzza, mielőtt elmegy, de gumit is használunk. Mégis hányingerem van, meg rosszul vagyok. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.

Ha rendesen védekeztek is meg van az esély! A menstruációd nem késik? Mert a hányinger lehet mástól is! Vegyetek egy tesztet, Tescó-ban, vagy más hasonlóban is lehet kapni, ha a gyógyszertárba nem szeretnétek menni. Így te is megnyugodhatnál.
A kihúzogatós módszer nem válik be, mivel párod már korábban is köcsöpögtetheti az életet. Tapasztalat, hidd el (én azonban megtartottam a babát). Menj el és irass fogamzásgátlót a nõgyógyászoddal, de sürgõsen ha már ilyen fiatalon nemi életet élsz. Õt meg köti az orvosi titoktartás, szüleidnek nem szól ha te nem akarod hogy tudják. Párodnak is több esze lehetne ennél és nem kioktatásként mondom.
A 14 éves személy nem minõsül jogilag "cselekvõképesnek", így a nõgyógyász nem írhat fel neki, csak a szülõi belegyeegyezésre fogamzásgátlót. Arról ne is beszélve, hogy egy 14 éves személynek nem igazán tanácsos fogamzásgátlót felírni.
Nekem egyetlen tanácsom van: beszélj az anyukáddal! Kérd meg, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz! Ha jó a kapcsolatotok, megértõ lesz! Engem is anyukám kísért el, nem ciki! Ha nem olyan a kapcsolatotok, akkor szépen magyarázd el neki, hogy csak rá számíthatsz, és benne bízol, kísérjen el, nehogy nagyobb legyen a baj!
Cselekvõképes, mivel büntetõjogilag annak számít, így gondolom más törvény szerint is. Szerintem valami megoldást kell találni, mivel minden jobb mintha terhes lenne 14 évesen.
Attól még, hogy a btk szerint büntethetõ, nem zárható rendes börtönbe, csak fk-ak börtönébe. Tényleg nem cselekvõ képes. lásd. gyvt. Drága kiscsillag! Nem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy szexuálisan érett vagy. Csak mellékesen megsúgom neked, ha terhes vagy, és a párod már betöltötte a 18 -ik évét, komolyan megütheti a bokáját kiskorú megrontásáért. Én a helyedben nagyon vigyáznék, mert a börtönbõl igen nehéz gyereket nevelni. A legrosszabb esetben 5 évet is kaphat. Vigyázzatok máskor jobban.

Miért van az, hogy a 14-16 éves lányokat elítélik azért, amiért nemi életet élnek ellentétben a fiúkkal akik már 13 évesen is élhetnek nemi életet?

Csak úgy érdekelne, hogy egy fiú miben különbözik egy lánytól... Ugyanúgy nincs szellemileg megérve erre, ráaldásul a fiúk kés?bb is érnek...

Legjobb válasz: Így van ezt én sem értem. De ez ugyanúgy megfigyelhetõ a nagyobb korosztályoknál. Csak ott nem azért ítélik el, mert korán kezdi, hanem hogy ki hány személlyel volt együtt. Egy fiúnál a több partner menõ, egy lánynál könnyõvérûségre utal ..... nem értem én sem...

Egy fiu nem esik teherbe felelõtlenség miatt, és nem szenved el semmilyen kárt egy abortusz során, egy lánynak ez elég gázos.
Így van ezt én sem értem. De ez ugyanúgy megfigyelhetõ a nagyobb korosztályoknál. Csak ott nem azért ítélik el, mert korán kezdi, hanem hogy ki hány személlyel volt együtt. Egy fiúnál a több partner menõ, egy lánynál könnyõvérûségre utal ..... nem értem én sem...
A fiúkat is ugyan úgy elítélem, ha 13 évesen kezdik.
mindig mindenért a lányokat hibáztatják. falun még az is baj, ha egy lány fiúkkal barátkozik... hát mégha nemi életet él... :S ilyen a társadalmunk, a fiúkat kevesebben ítélik el
talán azért mert a fiú nem lehet terhes... mert sokak szerint a lányon múlik az h teherbe esik, h csakis a lány volt a felelõtlen , meg a hibás... ezért ha mi 16 évesen lefekszünk vkivel, egybõl Qrvák vagyunk ésatöbbi. ellentétben a pasikkal, azok meg [email protected] összevissza ahogy csak kedvük tartja...
Mert a földön sosem vlt egyenlõség évezredek óta akkárki aakkármit is mond a nõ mindig is a férfi alatt lesz .(Itt nem arra célzok hogy butább meg ügyetlenebb sót sok nõ ugyesebb csak a féfi embernek nyitotabbak a lehetõségei a nõé meg lavan korlátozva elméletben)
hát, tudtommal a lányoknál fontos ez az akkor csinálja amikor eljön az idõ, és mostanába túl sok mindenkinek jön el túl hamar, de van még pár lány akinek nem, (hátha én is találok egyet) egyébként a fiukat is elítélik, csak nem írják be, hogy "13 évesen nem vagyok szûz ez ciki?" legalább is én nem nagyon találtam és ahol volt ott se dícsérték meg, ne aggódj a fiukat is elítélik csak róluk nincs annyi téma ezen az oldalon 18/F
a fiúnak az a dolga, hogy minél több magot elszórjon, a lánynak, meg hogy azt kihordja. természetesen ma már az embereknél nem így van de fent maradt ebbõl valami.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) , és hogy tudjátok, mindenkit felpontoztam, és teljes mértékben igazatok van
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok ezzel, de sokan ezt teljesen természetesnek veszik... és nem is törõdnek vele...
Ez igaz! Csak egy csajnak KELL gondoskodnia a védekezésrõl! Mivel Õ nem akar teherbe esni, de dugni akar, ezért hát hordjon a retikülben ovszert! Ha Én Nõ lennék, engem a büdös életbe nem csinálnálak fel, mert tudnék vigyázni. De a mostani csajok...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát, igazatok van, és kedves utolsó, persze neked is, de ne általánosíts, sokan vannak akik azért vigyáznak ezzel, és az hogy tényleg néhány olyan csajszi aki semmit nem tud az egészrõl és úgy vág bele, az az õ bajuk, csakhogy ezzel nem csak magukkal hanem azzal a kis élõlénnyel is kiszúrnak aki bennük van
Isten õrizzen, hogy általánosítsak... Meg sem fordul a fejemben! Csak ez a tendencia!

Ti mit szóltok egy 14-15 éves lányhoz, aki már nemi életet él? Mi a véleményetek róla?

Legjobb válasz: Az én véleményem az, hogy korai, de te tudod. Ha ésszel utolérted a tested érettségi szintjét, akkor semmi kifogás nem lehet ellene, de tapasztalatom szerint ez ebben a formában ritka.

Az én véleményem az, hogy korai, de te tudod. Ha ésszel utolérted a tested érettségi szintjét, akkor semmi kifogás nem lehet ellene, de tapasztalatom szerint ez ebben a formában ritka.
Szerintem nagyon korai, bár nem akarok álszenteskedni, mert ha nekem 14-15 évesen adódott volna ilyen lehetõségem biztos simán csináltam volna :) Na de ez igazából a másikon múlik, hogy korai vagy nem...
Én is 15 voltam amikor elvesztettem a szüzességemet. Mégis ma nem mondhatom el 40 évesen hogy sok sráccal/ férfival feküdtem le. Ma boldog házasságban és egy csodás fiú gyermekkel élek.. Nem hiszem hogy bárki is rossz ember lenne mert 14-15 évesen úgy érezte érett a szexre.. Nem is ez a gond. A gond az hogy sokan 20 éves korukig legalább 50 férfit tudnak felsorolni akikkel nemi életük volt. Amúgy az egyik barátnõm ma 42 éves és még mindig az a férje aki anno annak idején 13 évesen elvette a szüzességét.
Attól függ hogyan, milyen módon. Én is 15 évesen kezdtem, barátommal, megbíztam benne :) De aki összevissza váltogatja a partnereit 14-15 évesen, na az szánalmas.
ne kapd be a legyet, meg ne szerezz be semmi nemi bajt, aztán nincsen semmi baj... hajrá... úgyis mindenki kamatyol...
Tettem ki egy hasonló kérdést. Mindegy, leírom itt is. 14 évesen kezdtem nemi életet élni. EGy 17 éves nagyon rendes fiúval vesztettem el a szüzességem, nagyon kellemes emlék maradt számomra. Utána jött a mostani párom, akivel négy és fél éve együtt vagyunk. Nagyon jó kapcsolatunk van, imádjuk egymást. Nem bántam meg a szexet. Most is nagyon szeretem, naponta egyszer legalább igénylem az együttlétet, de a kettõt jobban szeretem. 18/L
Egy 14 éves, nyolcadik osztályos kislány és egy hasonlókorú vagy akár idõsebb fiú között nem nemi kapcsolat van, hanem semmi..talán valami ahhoz hasonlító, de amúgy nem.Fiatal még egy 14 éves lány, de én azt mondom, hogy hadd csinálja.Õ döntése. 17/L
Hát szerintem meg egy 14 éves kislány még az elsõ csókon se kell, hogy túl legyen, nem még nemi kapcsolatokon!! 14 évesen még GYEREK! És tiszteltetem a kedves szüleit, mert az tutifix, hogy az én lányom nem csinálna ilyet, egyrészt nem erre neveljük, másrészt pedig nagyon gáz, ha egy szülõ nem tudja, mit csinál a gyereke, ha meg tudja és engedi, akkor kötél kéne a nyakába.
Nekem az , hogy ennyi idõsen teljesen felesleges. Késõbb ne érne rá?
Én épp benne vagyok a korban, de még eléggé távolinak érzem a testiség gondolatát; nem viszolyogtat, egyszerûen csak az motoszkál bennem, hogy még be kell hozzá érnem. Ezért szokott elsõként az bevillanni a téma kapcsán, hogy a nemi életet élõ korombeliek - még ha nem is teljesen tudatosan - valahol a függetlenségüket, a felnõttek közé tartozásukat akarják kifejezni ezzel. Aztán persze az is lehetséges (sõt), hogy érintettként más véleménnyel lennék minderrõl. Ahogy a nemszûz tizenévesek száma lassan de biztosan megnövekszik körülöttem, egyre több potenciális kivétellel találom magam szembe. Továbbá fontos megjegyeznem, hogy legyen akármilyen okuk rá, önmagában ezért a tevékenységért nem ítélem el õket (még akkor sem, ha partnerük nem állandó, és megtalálják a módját, hogy ne felelõtlenül dobják magukat a húspiacra). Nem gondolom, hogy az emberek/fiatalok romlottságának ezt kéne a fõ színterévé kikiáltani. 15/L
Megint a szülõk vannak szidva... Elmesélem, nekem a szüleim nagyon konzervatívak, hetente templombajárós, irodisták. Ettõl függetlenül mindig beszéltek velem a szexrõl, védekezésrõl, satöbbi, de azt próbálták a lelkemre kötni, hogy 16 éves koromig, komoly kapcsolatig várjak. Alkohollal pedig 18 éves koromig. Ehhez képest, 15 évesen, a legjobb barátommal, részegen vesztettem el a szüzességem. Én nem bántam meg. Tehát szerintem nagyon nem a szülõkön múlik. 16L
Sajnos az emberek többsége szinte olyan undorral néz az ilyen emberekre és a szüleikre, mint a gyilkosokra. Nem ismerik a történetüket, mégis elítélik. Pedig nem ártott senkinek, valószínûleg még magának se. Én is imádom, amikor a kislányukról vagy kisfiukról eldöntik, hogy mit fognak csinálni és mit nem. Ha ilyen könnyû lenne a gyermeknevelés... Szerintem az én szüleim is egészen máshogy gondolták. Mondták is nekem, hogy sose hitték volna, hogy az õ kis hercegnõjükbõl egy ilyen állat lesz. Persze az állatot nem negatív jelzõnek mondják, egyszerûen csak ez jellemzõ rám és az ötleteimre. Meg mûvészetis vagyok, ez meg is látszik rajtam.
Kedves 17-es! Teljes mértékben egyet tudok érteni veled. Szinte felháborít, amikor a szülõk elfogultan írják a 2-3 éves kislányukról, hogy majd õ ilyet nem fog csinálni. Mert nem erre nevelik, stb. És hogy a szülõknek kötél kéne a nyakába, mert nem mutatnak példát... én kikérem magamnak: rendes nevelést kaptam (kapok), szüleimmel normális a viszonyom, nem vagyunk legjobb barátok, de tisztelem õket és beszélgetek velük. A többiekhez képest szigorúan fogtak, nem maradhattam ki éjszaka sokáig, ha valamit elkövettem, azért rendes büntetés járt. Ehhez képest 15 évesen vesztettem el az akkori barátommal, és nem bántam meg. Éltem nemi életet, mert jól esett és egyáltalán nem égtem ki. Miért kell mindjárt elítélni a szülõt? Vagy akár a gyereket?
pontozzatok csak le nagyon "érett" gondolkodásra utal
Azért a szülõi nevelés is befolyásolja ezt is. Na meg embertõl is függ. Jómagam 16 éves leszek õsszel, viszont én még túl gyereknek érzem magam ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel. Az érem másik oldala pedig abból áll, hogy van aki 14 évesen már készen áll rá. Az hadd csinálja. Egyénfüggõ, viszont szerintem kicsit korai még ilyen korban a nemi élet. Ettõl senki nem lesz sem jobb, sem rosszabb, szóval nem ettõl függ.
15 évesen vesztettem el a szüzességem, most 15 év múlva sem bánom. Kimondottan felháborít az a megjegyzés, hogy a szüleim nyakába kötél kellene. És nyugodtan higgyed csak azt, hogy egy kis angyalt dédelgetsz a melleden. Majd amikor 30 éves lesz és elmeséli miket csinált 13-16 évesen a szívedhez kapsz.
Én 15 évesen 3 hónap után feküdtem le az akkori párommal, akivel 3 évig voltunk együtt. Majd megismertem a férjem. Vele 1 hónap után 18 évesen feküdtem le. Több mint egy éve összeházasodtunk. Jelenleg 26 éves vagyok 26 hetes terhes. Tervezett baba! A szüleim tisztességben fel neveltek, se a férjem sem én soha nem voltunk még munkanélküliek, iskola után azonnal dolgozni kezdtünk, jelenleg dolgozunk és egyetemre is járunk. Egy szó mint száz ember lett belõlem attól függetlenül, hogy 15 évesen vesztettem el a szüzességem. Viszont soha nem voltam részeg, engem az ittas/részeg tizenéves jobban felháborít. És természetesen a minden héten más pasival szexelõ is, de maga az, hogy 14-15 évesen szexel az nem.
Olyan véleményem van, amit inkább le sem írok.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, én 16 éves vagyok, szûz. Igazából a barátnõm az, aki 1 évvel fiatalabb nálam, már 14 évesen, vagy talán kicsivel elõbb szexelt, bár nem rendszeresen, de nem is volt barátja. Akkor kb. 3 sráccal volt együtt, de csak alkalmi szex volt. Most van barátja majdnem 1 éve, csak vele van, talán már kicsit észbe kapott és nem feküdne le bárkivel. Viszont õ nem bánt meg semmit egy kicsit sem. Azt mondja, szerinte nem a kor számít, hanem hogy készen áll-e rá és akarja-e. És õ akkor úgy érezte eléggé felkészült rá, neki jó volt. Hát nem tudom.. Van valami abban, amit mond, de szerintem akkor is korai volt még. Nektek mi a véleményetek róla?
nekem van ilyen ismerõsöm, és nincs vele semmi bajom. mondjuk nincsenek valami tartós kapcsolatai may 1-2 hónapig tartanak ki. amúgy barátnak jó. viszont ha a lányom lenne akkor más lenne a helyzet 15f
14 évesen macimba beragtam olyan kanos voltam nem csodálkozom hogy te is az vagy
A kanosság elmúlik és a kamaszkor is. Hidd el, bánni fogod, hogy olyannal vesztetted el , akit nem szeretsz és éretlenül. Ez a gondolkodásmód is mutatja, mennyire nem vagy még felnõttes a szexhez. És igen, a szexuális életed megváltozhat, mégpedig abban, hogy ha a lányok kiderítik, hogyan vesztetted el, elmehetnek. Nekem biztos nem jönne be, ha így veszítetted volna el. De amúgy a te bajod, majd rájössz.
Nem lehet baj hanem már van:d És sajna gyógyithatatlan vagy
Ne hallgass rájuk...ha belegondolnának õk is rájönnének hogy már egy 12 éves fiu is minden jó csajt meg akar húzni...
Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!
magasról leszarom
"Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!" Kár, hogy a szrelem kialakulása meg kb. 2 év és tele van buktatókkal a dolog, szóval szerintem ezt mellõzheti.
" ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod." Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább...
lehet bajod. az elsõre mindig emlékezni fogsz és meghatározó élmény lesz majd, ami komolyan befolyásolhatja késõbb a szexhez való hozzáállásodat. ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod.
Elég nagy baj
Továbbra is azt mondom vissza kellene vezetni a "piroslámpás negyedeket" és mindezt társadalmiag elfogadottá tenni - mert így senki nem él vele, mert hõzöng érte a KDNP meg a nyuggerek. Illetve ugyanennek a "nõi változatát" is létrehozni (olyan hely ahol csávókkal qrhatnak pénzért) elvégre egyenjogúság van. És akkor nem lenne ennyi elmebajos özvegyasszony, idegesítõ fiatal (mint én is :D), meg pedofil féreg.
"Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább..." Kedves válaszoló, szerintem egy 14 évesnek nem cinizmusra van szüksége, hanem építõ jellegû kritikára, és megalapozott tanácsokra. Egy ép közegben nevelt gyerek, érettségi és mentalitási szinttõl függõen 16-18 éves kora körül testileg és lelkileg is alkalmas már a szexuális életre. Tapasztalatból mondom, mert azok a barátaim akik 13-15 éves korukban menõzésbõl estek ágynak, késõbb nagyon megbánták a dolgot.
Mi?
Ezt csak azért mondják, mert fiatalon nagy a valószínûsége, hogy csalódni fogsz az elsõ alkalmakkor. Vagy azért, mert nem olyan egetrengetõ eleinte, mint amilyenre számítottál, vagy mert a partnered nem megfelelõ, pl. nem figyeltek egymásra eléggé, vagy nem szeretitek egymást. Így a rossz tapasztalatok rögzülnek benned, és minden egyes alkalommal, amikor együtt akarsz lenni valakivel, ezek a tapasztalatok megvillannak az agyadban.
Ez csak annyiban igaz, hogy ha úgy kezd szexelni, hogy nem is tudja hogy mi az. Sok lány még huszonévesen is csak szétrakja a lábát és azt sem tudja hogy mit kellene élvezni a dolgon, de mindenki csinálja így õ is. Viszont van aki már 14 évesen is érett rá, de ez a ritkább.
-.- annyira de annyira nem értem, miért írnak ki ilyen kérdéseket! amire annyira de annyira lehet tudni a választ magunktól is....hm?? nyilván a fiatal kevésbé érett, kevesebbet tud, kevesebbet ért meg, több a nyavalyája, kevesebb a tapasztalata, nem elég felkészült stb stb. így esetleg nem lesz neki jó, amikor csinálja igazából nem is akarja, csak benne van a nyomás, hogy más is azt csinálja stb stb... míg érettebb fejjel, ha nem csak a "na most már ideje szexelnem" érzés hajt, talán jobban sül el az egész. persze ez nem feltéten igaz, nyilván, ha épp minden jól sikerül, semmi bajod nem lesz tõle késõbb... meg hát tanulni mindig lehet.
Ez a kiégés dolog baromság. Semmi másért, csak azért mondják, hogy elrettentsék vele a gyerekeket. Gondolj bele, mit történik, ami megváltozatná a hozzálllást? Semmi. Most ha pl. 35 vagyok, és 14 évesen kezdtem, akkor már kiégtem? Ha csak 18 évesen kezdem, akkor csak 39 évesen fogok kiégni? Micsoda baromság.
Nem. Ez baromság. A felnõttek terjesztik el, hogy ne akarj korán szexelni. Valójában minél tapasztaltabb vagy, annál jobban fogod élvezni a szexet, ez az igazság. Függetlenül a korodtól. Ettõl még hülyeség 14évesen szexelni már.
Ez ugyanúgy vonatkozhat 30 évesekre is.
Honnan vagy ebben annyira biztos? :)
Azért mert neked nem sikerült még nekik sikerülhet.
utolso, ott a pont! a kerdesre valaszolva nyil van tisztaban vagyunk azzal h valoszinuleg ez nem egy eletre szol, de mi attol meg hosszutavra tervezunk, hiszen ki tudja... mi most egyutt vagyunk, ezert igy eljuk es tervezzuk az eletunket, ha szetmegyunk akkor majd mashogy fogjuk de a jelen a lenyeg:) es nem ugy elunk h aa, nincs ertelme errol beszelni mert ugyis szakitani fogunk stb mert annak nincs ertelme, es pont leszarjuk mikor fogunk szakitani :) en soha nem gondolkodtam meg rajta h csak fel evunk van meg v csak egy:P
Köszönjük, hogy megosztottad velünk. :D Megvan rá az esély, de mi a francért kéne ezen gondolkoznom? Inkább csak simán boldog vagyok a barátommal, eszembe se jut, hogy fogunk-e szakítani... :D 18L
A felnõttek se jobbak. Nehogy azt hidd, hogy valaki 20-30-40-50 éves, akkor tuti biztos tapasztaltabb, normálisabb, ugyanolyan ember, sõt, jószerivel majdnem ugyanaz az ember marad, mint aki volt. Sõt, a felnõtteknél nagyobb a megcsalás, mert ott kezdõdik az öregedés a nõknél, a kapcsolat kihûlése, a férfiak kapuzárási pánikja, satöbbi. Csak egy kis pozitív példa: 16 éves korom óta vagyok párommal, eddig egész jól haladunk. :) 22/L
na és akkor aztán mivan? szerelmesek, együtt vannak, örülnek ennek, és kell is, majd minden alakul ahogy kell
A kérdező hozzászólása: Tudom, vannak ilyenek, de nem ez van nagy többségben.
Vannak tündérmesék. Nálunk a szomszéd néni-bácsi gimnázium óta vannak együtt. :)
Vonatkozhat a 30 évesekre is, sõt, sok a nagy barom 30-40 éves házaspár mostanság, de nagy a valószínûsége, h a fiataloknak ez múló "szerelem". Úgyh igen, kérdezõ, igazad van sztem. Az elsõre minden lány azt hiszi, h sosem ér véget, de aztán mki koppan egyet, kettõt, sokat. Így van rendjén. Ezen minden át kell menni, hogy kialakuljon egy ember saját kis útja. Semmit nem szabad megbánni, a múlt elmúlt, szépként kell rá visszatekinteni. És amikor tényleg megtalálod életed párját (direkt nem szerelmét írtam), az a legcsodálatosabb dolog a világon, és mondjuk hálát adsz az elsõ pasidnak, hogy anno szakított veled. :) :)
A kérdező hozzászólása: Igen, de abban a korban már azért nem olyan hülyék.
A kérdező hozzászólása: Nekem még nem volt csajom, így kívülállóként könnyû belegondolni ebbe, ha lenne, lehet hogy én is másképp gondolnám. 18/F
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy a körülöttem lévõket figyelem, és mindenhol szakítanak, pedig húúúúú milyen szerelmesek ám!!
Én 16 évesen is úgy mentem bele egy kapcsolatba, hogy az örökre fog szólni. Persze nem így lett, de szerintem nem lehet úgy elkezdeni valamit, hogy úgyis vége lesz egyszer.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!