Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Nemi életet (26 db)

Miért hiszik közületek sokan azt, hogy ha két mondjuk 14 éves nemi életet él, az csak a testiségről és a menőségről szól?

Magamból kiindulva nem kötődtem érzelmileg kevesebbé a páromhoz akkor, mint most. Viszont anno, mikor a szüleim erre rájöttek úgy beszéltek velem, mintha nem élném át az érzelmi részét. Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de szerintem nem csak én voltam erre képes. Akkor mégis miért van ez a tévhit, vagy vélemény, esetleg általánosítás?

Legjobb válasz: :DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)

:DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)
Azért, mert a többségnek csak arról szól.
A kérdező hozzászólása: 18 a húgom jár most hasonló cipõben, mint akkor én. A szüleim rámfogták ezt a dolgot, kifakadtam, körülbelül ezt mondtam el és kinevettek, nem hisznek nekem.
Azèrt, kedves kèrdezõ, mert èrett felnött emberkènt, tapasztalattal a hátunk mögött már tudunk különbsèget tenni az èrzelmek között. Mind voltunk 14 èvesek, ès látjuk a különbsèget akkori ès felnött (mondjuk 21-22-töl kezdve) ènünk között. Egy 14 èvesnek alapból nem valò szex.
En 14 évesen nem dugtam az akkor 18 éves pasimmmal. Nem.gondoltam ugy hogy nekem ez most kellene. Gyerek voltam, ezt tudtam magamról. Akkor a 16 évesek hitték azt hogy nagyok, most már a 14 évesek. Ilyen tempoban 5 ev mulva a 10 évesek lesznek "nagylányok". Most 25 vagyok. Inkabb tartottam volna magam 18 eves koromig akkor annak a ferfinak adhattam.volna akivel akkor ismerdtem meg es mai napog vele vagyok.
18 évesen se karattyoljál ;) :DD
ójaj, a mai fiatalság, bezzeg mi... Azért önrendelkezés is van a világon. Nem azt mondom, a 14 szerintem is a "korán kezdi" kategória, és nem kell, hogy minden 14éves szexeljen, de ha egy 'komoly' kapcsolatban, megfelelöen instruálva (terhesség, STDk), nem ördögtöl való a szex. Meg akkor is, ha nem az lesz az utolsó kapcsolat az életében. A tiltással ugye mit is érnek el a felnöttek... Talán nem teljesen véletlen, hogy még a törvényi szabályozás is 14 évre teszi a konszenzusos szex kezdetét. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r 38F

Miért van ez, hogy a 13-14 évesek nemi életet akarnak élni?

14 éves fiú vagyok és nem értem h mostanság miért men? h mindenki elveszti a szüzességét hamar úgy h alig emlékszik rá vagy úgy gondolja h nem olyan fontos dolog ez?

Legjobb válasz: Mert kanosak. Tapasztalat XD

az relõttemszólóval és az az elõtt szólóval nagyon egyetértek! a mopstani 13 évesek közül vannak akik agyilag érettebbek mint társaik ezért van hogy azonosítják az emberek õket a 14éves átlagon aluliakkal a hisztis beképzelt p*csákkall) PEDIG NEM KÉNE ez irritáló
Mert kanosak. Tapasztalat XD
Én 13 éves /lány/ vagyok és teljesen egyet értek veled. Az én osztálytársaim fele is már nem szûz, én meg még nem is csókolóztam. De nagyon nem érdekel. Nem sietem el a dolgot. Nem pazarolok egy jött-ment fiúra. Mind1. Szal szntem felvágásként csinálják...
Azért ne legyél olyan nagyra magaddal hogy 14 éves vagyok és 8 hónapja járunk...mert azt csak te hiszed hogy az sok...még gyerek vagy, most kéne kb a csókon gondolkoznod...nekem anyum kitekerte volna anyakam ha ilyet csinálok...már nem mintha valaha is megfordult volna afejemben...a szüzesség fontos dolog...amit csak egyszer adhatsz oda valakinek..és sztem 13-14 nem elég érett az ember hogy ezt el tudja dönteni...ezért is tiltja a törvény...és nem agyi érettsége gondolok, hanem érzelmire, engem anyukám ugy nevelet hogy korán szexelni nagyon csunya dolog:D ugyh én 18 el is multam , és másfél után volt...szóval 8 hónap után 14 évesen...sztem gáznehogy már még a petting se legyen elég...téllleg 20 évesen már unni fogod...
*másfél év után...
Az elõttem szólónak teljes mérékben igaza volt! (mondjuk az anyu témát egy kicsit túlzásba vitteh...)
1.: elõttem szólónak igaza van 2.: én 13 éves korom óta vagyok együtt a barátommal (2008. június 25.e óta) és a születésnapi partymon csókolóztunk elõször (2008. október 11-én) amikor már fülig szerelmesek voltunk egymásba... azóta már nyáron Olaszországban voltunk kettesben 10 napot, itt-ott voltunk (sátorozások, pizsipartyk, bulik, nálunk, náluk, stb) és még nem feküdtünk le egymással, ugyanis épp azért, mert érett vagyok nem feküdtem le vele és nem is fogok még egy ideig (1 talán 2 évig) és a barátom vár rám mert szeret, pedig már 17 lesz... Lényeg ami lényeg h pontosan a nem érett, gyerekes emberek adják csak oda a szüzességüket, mert azt hiszik h szerelmesek...
Mert hajtja õket a kíváncsiság, a barátok cikizése, vagy esetleg nem akar lemaradni semmirõl. És a mai világban rengeteg dolognak a szex áll a középpontjában, ezért úgy érzik, hogy csak akkor érvényesülhetnek, ha már õk is részese ennek. Szerintem.:)
Mert azt hiszik, hogy nagyfiúk/nagylányok lesznek tõle.
Hogy miért? Mert a haveri társaság és/vagy a barátnõk cikizik, hogy õ még szûz...
Na akkor mégsem mondtam oltári nagy baromságot! Mégis lepontoztatok! Kössz...
Én is 14 vagyok(lány)Már nem vagyok szûz... És nem azért nem vagyok szûz mert ciki lenne ha még az lennék...Nem! Am. is a mi társaságunkba még mindenki szûz! Én azért feküdtem le a barátommal mert nagyon szeretjük egymást és már több mind 8hónapja együtt vagyunk...Szal nem azért csináltuk mert "menõ" hanem mert szeretjük egymást!!!!! Lehet lepontozni...de ezvan!
A SZERELEM NEM A SZEXRÕL SZÓL!!! (elõzõ voltam) 15/L
anyucis vagyok:) Szerintem 14 évesen egyszerûen nem érett egy gyerek, mert gyerekek vagytok a sexre, nem agyilag , nem testileg(bár az is elõfordulhat) hanem érzelmileg, felelõsségben nekem télleg nem fordult meg soha reális gondolatként, mert tudtam h gyerek vagyok, persze volt vágy volt szerelem, de azt másképp is ki lehet fejezni, és örülök neki hogy így történt, a párommal szoktunk is merengni ha fiatalabban lefekszünk, lehet nem tartana még minidg, nem éltük volna át együtt azokat a lépcsõket és éveket amiket így..nemtom lehet h hülyeség...
én a 14. születésnapomon veszítettem el és nem bántam meg mert véletlen volt csak úgy megtörtén szal nem nagymenõségbõ l vesztettem el és nem körtöltem világgá....az én baráti körömben nem számít az h vki szûz vagy nem...még mindig azzal a fiúval járok és életünk végéig ezt így szeretnénk...én 16 leszek õ 19 éves..... és az anyum is tudja és nincs ellenére mert tudja h nem volt koroai a szex mert nagyon szeretjük egymás és Gabim gondoskodó és odafigyel rám.....11 éves kromban csókoltuk meg egymást elõször szal azóta vagyunk együtt
ezt úgy szeretem... mikor " mert menõ" meg "mert ettõl nagynak érzik magukat" hát egyáltalán nem... ez nem "menõ" hanem ha szereti megteszi ez van az mért jobb ha valaki 20 évesen már azért veszíti el h n legyen szûz, és akkor nem is fogja élvezni a szexet nem egy ilyen ismerõsöm van 14 évesen nagyon tágak a korlátok vannak akik 14 évesen agyilag vannak akár 18 évesek is, de vannak akik még csak kb 3. ban járnak mert annyira nem érettek... ennyi nem menõzésbõl, meg egyéb, kitalált, hülye ha úgy tetszik lassan már "vádak" hanem általában szerelembõl, bizalomból, vágyból...és senki ne mondja nekem h pl 20 évvel ezelõtt nem voltak ilyenek? csak akkor nem volt elterjedt internet és nem volt senkivel megosztva, sehol..ennyi 14/L
Szia! Elég elkeserítõ, hogy a mai fiatalság csak így "dobálodzik" a szüzesség elveszítésével. Ne érezd magadat rosszul azért, mert nem akarod elveszíteni a szüzességedet. Ha majd komolyabb körökbe kerülsz fõsulin, egyetemen és megtalálod a tökéletes lányt örülni fogsz, hogy még van valami amit adhatsz neki.
Én 13 lány vagyok, és az én baráti körömben még mindenki szûz, sõt a legtöbbünknek még az elsõ csók sem volt meg, pedig ilyen "menõcsajok" vagyunk (Nem beképzelt pi**k hanem mindenki szeret velünk barátkozni stb.) és szerintem ezek az emberek betegesen hülyék, és ráadásul törvény tiltja, szóval a magyarázat az, hogy azt hiszik, hogy 16 évesek, isznak cigiznek és szexelnek. Ezt nem bírom a többi lányban. Mármint nem azt hogy miket csinálnak, hanem hogy azt hiszik, hogy minimum17 évesek és úgy is próbálnak öltözni, gondolkodni, stb. :S Teljesen igazad van.
Az elõttem szólónak: az "anyucis" kommentelõ (ha már mindenki így hívja ^^) az 1 vagy 2-vel elõtte kommentelõnek válaszolt, aki azt írta, hogy 14 évesen már nem szûz.
Az anyuci úgy neveltnek mondanám, hogy nekem úgytûnt hogy a kérdezõ nem érti, hogy miért van ez és neki nem az a véleménye, hogy hamar elkell kezdeni, hanem várni kell vele.. vagy csak nekem tûnt így?
Egeyetertek veled.En se tudom mert olyan meno ha valaki mar nem szuz.Szerintem nagyon sok 13-14 eves lany gondol a szexre, de nem tenne meg.En is igy vagyok vele.Neha kivancsi vagyok milyen, de mindig elhesegetem a gondolatot.Nem tennem meg.Meg tul korai.Csak 14 eves vagyok.Szerintem sok lany a kornyezeterol vesz peldat es ha korulotte levok mar nem szuzek akkor o se akar az lenni.En orulok h a baratnoim is ugyanazon vannak h a szuzesseget csak egynek lehet oda adni es azt az igazinak kell.Az en ismeros korombol, osztalyombol mindenki szuz, talan ezert nincs ki szekalja a szuzeket.
nem baj :) hogy ilyen vagy :D ez aranyos
Normális. És azért van mert még csak 14 éves. Komolyan, mit akar 14 évesen? Anális szexet? Simán várhat még 2-3 évet, hogy egyáltalán elkezdje ezeket a dolgokat.
Teljesen normális. Ilyen idõs koromban én még a csattogós lepkét tologattam. Nem hogy a pasikon járt volna az eszem... 20/F :)
én 15 voltam, mikor elõször volt olyan kapcsolatom, hogy a barátomat a számba engedtem. Ez tök normális, bár a mai tizenévesek nagyrésze csatlakozott a "veszítsük el a szüzességet még az oviban" mozgalomhoz... 21L
én 15\L és még én sem csókolóztam:) szerintem ez nem ciki, az lenne ciki ha már ebben a korban elkezdenénk kú*rváskodni.Én azért nem csókolóztam még, mert nem találtam meg erre az alkalmas himnemût, és ne törõdj azzal, ha a barátnõid már igen, majd neked is eljõn az idõd, és akk lesz a legjobb és a legélvezetesebb[:
Bár nekem lenne ilyen barátnõm. eddig 3 volt, de az jóformán mind K.rva volt (sajnos az ilyeneket vonzom), [email protected] fûvel-fával. Egy normális csaj, mint amilyen te vagy jobban értékelnék....de 8 évvel idõsebb vagyok, mint te :-( Maradj ilyen, hidd el ez tényleg természetes. Ez azt jelenti nem állsz készen egy kapcsolatra...ha lesz is valami sose engedd magad kihasználni.
nekem is jólenne egy ilyen csaj:P
A kérdező hozzászólása: Oké ... köszi mindenkinek :) szoval akkor nem baj :)
Normális!én is ilyen vagyok.

Miért élnek sokan 14-15 évesen aktív nemi életet?

Elég durvának találom, hogy manapság a 14-15 éves kamaszok aktív nemi életet élnek, fogamzásgátlót szednek és el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot szex nélkül. Ha pár hét után mindenkivel ágyba bújnak, és a kapcsolatok általában 2-3 hónapig tartanak (ami alapból nem baj ebben a korban), akkor mire megházasodnak vagy legalább megállapodnak, hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni? Miért annyira fontos a szex ebben a korban? Mert men?? Vagy más oka van?

Legjobb válasz: Hm...nem mondhatnam azt hogy a közvetlen környezetemben ez igy van, de a magyarországi nagy átlag biza ezt mutatja. Lemaradottnak és konzervativnak veszik azt ha valaki 18 éves kora elõtt (vagy házasság elõtt, ha még van ilyen) még szûz. Én is a "kulcsosgyerek" szindrómára:P vezetném vissza. Akinek elmegy az anyja és 14 évesen fogamzásgátlót irat az azért már durva... És készüljetek, lesznek akik most leszólnak hogy nincs életkorhoz kötve. Nincs, ez igaz, de egy 14 éves mit akar kezdeni magával? Max szexel, de szeretkezésrõl szó sincs. 14 évesen én babáztam és ilyensmin nem járt a fejem...egyszer szellemileg kellene rá fekészülni mielõtt elkezdik mint a nyulak... a szülõ a hibás, akárki akármit mond. Üdv

Az eddig elhangzott okokon kívül szerintem még az is gond, hogy manapság a fiatalok már nagyon korán érettek lesznek testileg, de szellemileg még mindig gyerekek maradnak. Ennek a bizonyítéka például az, hogy tele van olyan kérdésekkel ez az oldal, hogy "Ciki az, hogy 14/15 évesen még szûz vagyok?". Tehát a kérdésedre a válasz az, hogy azért, mert ez nekik menõ. A dohányzásnál ugyanez figyelhetõ meg. Azt hiszik, hogy ettõl már felnõttek. Szerintem (tudom most jönnek majd az anyázások) ez szánalmas.
Hm...nem mondhatnam azt hogy a közvetlen környezetemben ez igy van, de a magyarországi nagy átlag biza ezt mutatja. Lemaradottnak és konzervativnak veszik azt ha valaki 18 éves kora elõtt (vagy házasság elõtt, ha még van ilyen) még szûz. Én is a "kulcsosgyerek" szindrómára:P vezetném vissza. Akinek elmegy az anyja és 14 évesen fogamzásgátlót irat az azért már durva... És készüljetek, lesznek akik most leszólnak hogy nincs életkorhoz kötve. Nincs, ez igaz, de egy 14 éves mit akar kezdeni magával? Max szexel, de szeretkezésrõl szó sincs. 14 évesen én babáztam és ilyensmin nem járt a fejem...egyszer szellemileg kellene rá fekészülni mielõtt elkezdik mint a nyulak... a szülõ a hibás, akárki akármit mond. Üdv
19 éves fiu vagyok, és azt tudom mondani hogy 14 alatt el se tudnám képzelni hogy élhet vki( gyerek!!!mert télleg az!!) szexuális életet.Még a 14-15 öt is korainak tartom, 16-17 inkább elfogadható kor szerintem a szüzesség elvesztésére, persze csak ha van ollyas valaki.én már 16-17 éves koromban, igényeltem a szexuális életet!!! ezt természetesnek tartom, csak megfelelõen elkéne látni a gyereket tanácsokkal hogy mi merre hány méter! Azzal tökéletesen eggyetértek hogy a szülõ hibája, mert nem világositja fel a gyereket!! És nagyon sokan járnak ide, hogy azokra a kérdéseikre választ kapjanak, amit a szülõtöl nem mer megkérdezni, vagy amiröl nincs felvilágositva.talán még mindig jobb ha itt kérdez, mintha sehol.
Én is eléggé rossz véleményen vagyok az ilyen fiatalokról pedig magam is csak 22 vagyok. Szerintem a kérdésedben jól leírtad az okait ennek. Ezt tartják menõnek, stb... én is ezt tudnám csak mondani :) Mondjuk a szülõk védelmében egy kicsit, ha választhatnék hogy nagyszülõ legyek-e vagy sem akkor inkább a másodikat választanám. Ha már úgy is csinálja a lány akkor legalább a teherbeesés miatt ne kelljen aggódnia. De egyébként tényleg szürnyû tendencia
Szerintem te le vagy maradva... Nem 14-15 évesen kezdik ma már, sajnos, hanem jóval korábban. Én a szülõket hibáztatom elsõsorban, mert nem figyelnek a gyerekükre. Ha figyelnének, akkor nem szexelnének ekkora gyerekek. Nincsenek megfelelõen felvilágosítva, csak azt látják, hogy mindenki szexel. Akkor õk miért ne? Meg különben is, szerintük égõ, ha már 12 évesen nincs partnerük. Egyébként szerintem városban sokkal több ilyen gyerek van, mint a falvakban. A sok kulcsos gyerek.
Nem azt írtam, hogy szokd meg ezt a világot.De akkor hogyan akarod megváltoztatni?!Tudod, ha ismernél, akkor nem azt mondtad volna amit, és én nem azért élek szexuális életet, mert menõ, hanem mert fél éve együtt vagyok a barátommal, és nem vagyok egy szexmániás ribanc, akin már átment a fél város.Lehet általánosítani, de tudod igazán vannak kivételek.A felvilágosításról pedig csak annyit, hogy azzal nem lehet megoldani, hogy elmondod neki mi a szex, és hogy védekezzen.Szülõi szigor kéne, ami miatt én sem járok bulizni, nem rugtam még be soha, nem cigizem, és nem vagyok szétbaszva-elnézést-.Ez kéne.Lehet pontozni.
Elõttem szóló 16 éves lányka!!! Akkor a TE véleményed szerint szokjam meg ezt a világot????És, mikor világosítsam fel a lányomat?9 évesen?Tele van a tini ambulancia 12-17 éves kislányokkal, akik abortuszra várnak. Igen is a szülõ hibája. Azért csináljátok, mert menõ, és égõ, ha valaki 16 évesen azt kell, hogy mondják, még szûzek.Csitrik, esztelenek, és mindenben a nagyokra akarnak hasonlítani. Tele van ez a téma hülyékkel, akik azt hiszik terhesek lehetnek az újjuktól, meg azzal foglalkozik 13 évesen, hogy hogy tágítsa ki magát...Hülyék!!!!
Elõször is egyik oldalról azt mondom, hogy hiába szóljátok le ezeket a fiatalokat, és hiába raktok fel ilyen kérdéseket, ettõl még egyáltalán nem fog megváltozni a helyzet... Másrészt pedig-mielõtt még belesorolnátok a "14-15 évesen szexelnek, mint a nyulak" kategóriába, azt kell mondanom, nem vagyok ilyen lány, és egyetértek.Fél éve van barátom, 16 éves vagyok.És igen, lehet korai, de élek én is szexuális életet.Nem azért, mert menõ, nem azért, mert ciki ha valaki szûz 14-15-16 évesen.Elsõ barátom, elsõ mindenben, szóval leszólhattok...mindegy :D Okolnám a társaságot legfõképpen.Okolnám a hétvégi berugásokat, a flörtölgetéseket mindenféle jött-menttel, és okolnám a szülõket, hogy ezt megengedik.Vagyis nem azért, mert megengedik, hanem azért, mert nem megfelelõ mértékben.Elmegy "szegény " fiatal bulizni, látja, hogy ott mindenki iszik, cigizik, kihívóan táncol...és mi lesz a vége?!Hát persze, hogy a szex. És ha elkezdik egyszer, akkor úgy sem haggyák abba, és nem fognak 18 éves korukig nemszexelni.Szóval...meg kell szokni, hogy változik a világ.Nem lehet mit tenni.Nem fog megváltozni, romlani fog.És ezen az sem segít, ha fel tesztek egy ilyen kérdést.Hisz magatok is tudjátok, miért csinálják ezt a fiatalok.Hát akkormeg?
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszoló: Persze, hogy játszottam papás-mamást, azt már óvodában is játszik az ember.. De námi különbséget vélek felfedezni a papás-mamás játék és a dugás között..
en 20 eves fiu vagyok es tudom mikor en 15-16 eves voltm mennyire cikinek tartotam es szegyeltem ugymond mikor kerdeztuk egy csoportban az osztalyba hogy meg ki szuz kozulunk.18evesen kezdem el a sexualis eletemet es olyan megkonnyebultnek ereztem magam alig vartam megtortenjen.szerintem nagy a kivancsissag de meg is jobb ha kesobb kezdik el a sexualis eletet az az 18 ev korul....foleg a lanyoknal mert 14-15 meg korai meg nem eleg eretek se psihikailag sem testileg.a szulok is hibasak hogy nem vigyaznak rajuk vagy tul sokat hagynak utanuk de sokan dolgoznak es amiat van ez...es ha a szulo jo is ha a gyereke meg akarja kezdeni a szxualis eletet ugy is megfogja kezdeni akar mennyire is tiltana...ilyenkor meg nagyobb a vagy.es tudok lanyokat akik 18 utan kezdtek el a sexuais eletuket sot meg kesobb is es nem haltak bele hogy kivartak, legalabb az igazi pasinak ajandekoztak szuzeseguket aki szereti oket.
nem kevetjétek a dugást és a szexuális életet. Az elöbbi az utobbinak csak egyik eleme. A petting, önkielégitás is szex.
Kérdezõnek mondom, h iszonyat makacs vagy! Csak azt a választ fogadod el amit te kigondoltál. Am az a 14 éves csaj vok. És képzeld nem csak azért feküdtem le a barátommal, h kimutassam, h szeretem... Mert akkor már a második hónapban lefeküdtem volna vele. Am meg szex nélkül is tisztában volt azzal, h szeretem! És nem tudom miért tartod annyira hihetetlennek, h egy 14 évesen hosszú távó kapcsja legyen valakinek. Báttyám haverja 13 éves kora óta jár egy csajjal, most 24 éves. Am meg ne írj ugy mintha ismernél. Képzeld hidd el, h meglesz a barátom 15 sõt 16 évesen is. Jah a felnõtteket nem majmoltam... Jah meg olyasmit írtál, h nekem 15 évesen már lehet, h a harmadik barátom lesz és mindegyikkel lefekszek?! Képzeld aki éppen most van az a harmadik barátom és érdekes az elõtte lévõkkel is 2/4 hónapig jártam és nem feküdtem le velük. Szóval nem fogok mindenkivel lefeküdni!
OFF: Már több mint egy éve (13 hónapja) vagyok a barátommal, és még nem feküdtem le vele, és nem azért mert "aberrált" vagyok... Ja és annélkül is holtbiztosak vagyunk abban, hogy szeretjük egymást...nem csak egyetlen mód van ennek kifejezésére... Amúgy 18 vagyok, a párom 19. És senki nem itélt még el, és még élek, kibirtam... Nem mondom, hogy éljen mindenki igy, de szerintem átgondolandó. Egy másr párszor válaszolt lány. Üdv Most keztünk beszélgetni a dologról ennyi idõ után...
Utolsónak: Ne haragudj, de még fel sem merült bennetek a lefekvés kérdése 13 hónap alatt?Jó, nem azt mondom, hogy aberrált vagy, de azért 18 évesen még egyáltalán nem gondoltatok rá, akkor kölcsönös vonzalom sincs?Ha 13 hónapja együttvagytok, akkor gondolom azért van, mert szeretitek egymást.Akkor meg mire vártok???Õszintén érdekel...
De igen, felmerült...már az elsõ hónapokban megbeszéltük az ezzel kapcsolatos dolgainkat...mindketten szüzek vagyunk még stb...a párom megértette azt h nem fogom elsietni, és maximálisan el is fogadta. persze történtek dolgok közöttünk, csak a konkrét dolog nem. És nem azért mert nem vonzódunk egymáshoz, mert igen, nagyon. sõt:) csak jobbnak láttuk nem sietni. mostmár legaláb biztos lehetek abban hogy nem használtuk ki egymást...mostmár maximális a bizalom, ismerjük egymás testét lelkét 100 százalékosan. szerintem ez kell egy jó kapcsolatban, a többi meg jön magától, ha adott az alkalom:D ja és nem kell elitélni emiatt... üdv:)
A kérdező hozzászólása: Jó olvasni, hogy vannak még ilyenek is, mint a "18 éves lány" :-) Valószínûleg egy olyan kapcsolat, ahol a felek ilyen idõsen ennyit vártak egymásra, nem fog hipp-hopp tönkremenni, mert nem a szexen, hanem a kölcsönös szereteten alapul..
:) koszi :)
Ez akkora baromság , már bocsi!! Én 15 vagyok és nem élek szexuális életet.Elég nagy a baráti köröm és mindenki szûz. Persze hogy vannak akik járnak egymással , de senki nem él még szexuális életet!!Sok h*lye szülõ egymásnak bebeszélik h : jujjuuuj a lányom / fiam , már él szexuális életet!!H*lyeség az egééééész!! Ha meg egy szülõ ennyire nem bízik meg a saját gyerekében , hogy azt feltételezi rolla h már szexel , akkor az elég nagy baj. Ha meg ennire érdekli akkor meg kérdezze meg tölle.
A kérdező hozzászólása: Ennek nincs köze a szülõkhöz, nem õket kérdeztem meg és én sem az vagyok. Elég, ha itt olvasgatsz az oldalon egy kicsit és rájössz, hogy a te társaságod a (jó) kivétel.
2008-10-18 16:34 ekkor irtam egy választ-a 16 éves lány. Jelentem, több, mint 2 éve együtt vagyok ugyanazzal a fiúval.:) Lassan 18 leszek, és ribanc sem vagyok.Szóval büszke vagyok magamra, akkor is, ha akkor kb. 27%-ra leértékeltek.:)
A kérdező hozzászólása: Akkor te vagy az a 10%, aki még évek múlva is ugyanazzal a seáccal van. De hidd el, a többség nem ide tartozik.
Nos én 14 évesen vesztettem el a szüzességet az akkori barátommal. Egyáltalán nem azért, mert "ez a menõ", hanem mert nagyon szerettük és kívántuk egymást, ennyi. Ezzel nem tudom mi a baj, én ma 19 évesen is úgy érzem hogy jól döntöttem akkor, nem voltam hozzá éretlen. Annyi idõsen is lehet valaki igazán õrülten szerelmes, és szeretkezni is lehet nem csak [email protected]
Kíváncsi vagyok, hogy együtt van e még a 14 éves lány a barátjával...
"Én csak a gyerekek közötti szexet ítélem el, " Ezt komolyan írod? Megdöbbentõ. Te nem játszottál gyerekkorodban papás-mamást? Mikor tanultad meg a nemedhez illõ viselkedést?
A kérdező hozzászólása: Kedves 14 éves lány! Nem akarlak leszúrni, de olyan magas lóról beszélsz, hogy igen, az a ribanc, aki 15 éves koráig már több fiúval is lefeküdt.. Szerintem könnyen lehet, hogy 15 éves korodra már a 3. barátod lesz neked is. (ne így legyen) Gondolj csak bele: statisztikailag hány 13 évesen összejött pár marad együtt véglegesen? Vagy akár csak mondjuk 5 évig? Az, hogy valakinek 14 évesen van barátja és tényleg szereti, nem jelenti azt, hogy le kell vele feküdni. Vagy máshogy nem lehet kimutatni a szeretetet ebben a korban?? Te is ugyan azt a szöveget mondod, mint sokan mások: mert szeretem. Egy gyerek 12 éves korától mondjuk 20 éves koráig, amíg megházasodik/megállapodik, mondjuk 10 fiúval/lánnyal jár. Persze van, aki 20-30-cal is. Most ha mindenki mindegyikkel lefekszik.. Szóval szerintem ebben a korban is jó szerelmesnek lenni (persze, én öreg csak 16 éves koromban voltam elõször szerelmes..), de nem kéne a felnõtteket majmolni, és azt hinni, hogy ez a szeretet kifejezésének egyetlen módja. Utolsó válaszoló: nem tudom, ki ítélte el itt a szexet, de te itt valamit nagyon benéztél! Én csak a gyerekek közötti szexet ítélem el, de azt hiszem, ezzel minden normális ember így van..
A kérdező hozzászólása: 2 megjegyzés: Az, hogy az ember még szûz, nem jelenti azt feltétlenül, hogy nincs hosszabb párkapcsolata. Nekem is voltak, mégsem feküdtem össze azokkal a srácokkal 15-16 éves koromban. Másik: a szülõ felelõssége nagyobbrészt nem ott van, hogy elengedi-e a gyereket buliba meg diszkóba 14 évesen, hanem a korábbi nevelésben. 13-14 évesen már nem sokat lehet változtatni egy gyereken, ha a nevelése korábban el lett cs*szve.. Ja, és persze vannak 12 évesen szexelõk is, de ez azért még nem túl gyakori, de annál durvább (!) és kicsit más kérdés.. Én kifejezetten a 14-16 évesekrõl beszélek, akiknél már "ciki", ha valaki szûz..
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy vannak, akik hozzám hasonló véleményen vannak :-) Érdekes, hogy a "másik oldalról" még senki nem írt semmit.. Ez is bizonyítja, hogy igazi magyarázatot nem tudnak adni rá, csak olyasmiket, hogy "mindenki ezt csinálja". Mondjuk tényleg: mit is várhatunk, ha a szülõ fog. gátlót irat fel minden további nélkül a 14 éves gyerekének!
(lehet off lesz) a miértekre nem írom le megint a választ, egyszer már megtettétek helyettem. csak annyit mondanék, hogy ezek a srácok és lányok koravének lesznek, nagyon hamar felnõnek, lerövidül a gyerekkoruk, és amikor majd észbe kapnak 20on évesen (az értelmesebbje) sajnálják, hogy ilyen hamar felnõttek, és visszamennének a gyerekkorba. (itt kezdõdik egy másik téma, a depresszió) kár hogy ilyen korban még a szülõkre van utalva félig meddig a gyerek, akik el sem magyarázzák azt, hogy mûködnek a dolgok valójában.
Mert mindegyik marha érettnek képzeli a magát, éshát a tapasztalat a fontos náluk.
Ja és hozzáteném én 16 éves létemre igen, cigizek , iszok, koncertekre járok, és még szûz. És nem egy ilyen barátnõm van.
Szerintem nem a szülõ tehet az egészrõl. Hiába világosítja föl a gyerekét, azt akkor is érdekelni fogja a szex, ha tisztában van majdnem mindennel vele kapcsolatban. ilyenek a gyekerekek, a tinik. érdekli õket, amit nem tapasztaltak. amúgy meg gondoljatok bele, hogy a nagyszüleitek gyerekkorával nem lehet összehasonlítani a tiéteket, a tiéteket meg nemlehet majd a ti unokáitokéval, gyerekeitekéval összehasonlítani.ahogy változnak az idõk, a szokások is változnak. nem tudtok ez ellen mit tenni.én sem tartom helyesnek, ha egy 12 éves lány elveszíti csak úgy "heccbõlmert jó poén" aszüzességét, mert nincs tisztába az értékekkel. De ha van egy 15-16 éves lány, aki egy-két éve együtt van a barátjával, szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ha lefekszenek egymással. persze, 12 éves kislányok között még nincs oylan aki szellemileg is érett, de azért a 14 évesek között már van.
Már nem azért, de a szülõk igenis tehetnének ez ellen. Pl ahelyett, hogy falaznak a másik 12éves kislány szülei elõtt, és õk nyomják a gyerek kezébe az óvszert, hogy jólvan kislányom dugasd csak meg magad a diszkó wc-jében, nem engedik el ilyen helyekre.
Vki emlitette itt a depressziót, na igen! lassan itt vagyok 20 éves fejjel és még szüz vagyok és nem volt normális kapcsolatom.ami miatt már egy ideje depresszios vok. És miért?-mert olyan családban nõttem fel ahol nem beszéltek a szülõk szexröl, semmi hasonló, inkább nem néztek olyan filmet, nem engedtek csak ugy bulizni, mindig mindent számon kértek rajtam, és volt értelme?- vagyok mint egy begyepesedett fasz, mert egyszerüen még ismerkedni se tudok csajokkal, annyira zárkozott depresszios lettem az évek alatt!!!nem tudom mi lessz velem, és mit kezdjek magammal.Na akkor melyik jobb??????kicsit korábban elkezdeni a dolgokat és vmennyire tapasztaltabban kikerülni az életbe, vagy meg igy hogy egy elbaszott élet van a gyerek elõtt??????
Azért ott van az arany középút is. Lehet tizenkevés kortól beszélni a gyereknek a szexrõl, de nem kell 12-13éves elenegedni alkoholmámorban úszó bulikba, ahogy seggrészegen összefexik bárkivel... Tény, hogy az elõzõ válaszadó esetében pöttyet túlzásba estek, ez sem jó... :s
Az az igazság, hogy szerintem nem csak a szülõ tehet róla...16 éves vagyok és a baráti körömben rajtam kívül senki nem szûz...Mindegyiküknek ismerem a szüleit és ahogy tudják fogják õket... De ha a gyerek meg akar valamit csinálni, akkor úgyis meg fogja tenni...2 osztálytársam is a tavalyi osztálykiránduláson vesztette el a szüzességét és akkor nem hinném, hogy a szülõ akármit is tehetett vona...És az az igazság, hogy okosabbnak hiszik magukat és nem fogadják meg senki tanácsát, hogy így-meg úgy nem lesz jóü, stb...És 90%uk nem is élvezi és mégis csinálja, mert "akkor elhagy a barátom", ha nem csinálná...Egyébként meg szerintem nagyon rossz hozzáállás a szülõktõl, ha otthon úgy tekintenek a szexre, mint valami olyan dologra, amire még gondolni is csak a felnõtteknek lehet...Mert ilyen sok van sajnos...Én 9(!) éves korom óta érdeklõdöm a szex iránt, nem egy ilyen könyvet elolvastam, ahol nem csak pozitiv dolgok vannak és az is, hogy igaziu érzelmekkel kellene csinálni...Soha nem tiltották meg a szüleim, hogy ezeket olvassam és tessék...9 éves korom óta érdekel a szex és mégis szûz vagyok...Nem csak a szülõköm múlik, hanem az egyéni lelkivilágán és azon hogy mit tart fontosnak...Ezen meg a szülõk sem tudnak változtatni, mert valamilyen szinten szerintem a genetikához is köze van
9 évesen?????Te jó ég. Én 9 évesen azzal foglalkoztam, hogy melyik társassal játszam, nem sexrõl szóló könyveket bújtam....Atyavilág...A lányom 4 éves, világosítsam fel most???UNDORÍTÓ!!!!!!
"Érdekes, hogy a "másik oldalról" még senki nem írt semmit.. Ez is bizonyítja, hogy igazi magyarázatot nem tudnak adni rá, csak olyasmiket, hogy "mindenki ezt csinálja"." Na akkor én vagyok a "másik oldal"... 14 éves vagyok a szüleim felvilágosítottak rendesen nem is egyszer. Bulizni csak oda engedtek ahol ismereték valamennyire a társaságot. Aztán összejöttem a barátommal akivel fél év után lefeküdtem. És nem azért, mert mindenki ezt csinálja vagy mert menõ hanem mert szeretem és megbízok benne. Nem bántam meg. És most egy éve járunk, és tök boldogok vagyunk. Am szellemileg is érett vagyok higgyétek el. Bizonyíték erre az, hogy a gyógyíthatatlan beteg báttyámhoz majdnem minden nap bejárok a kórházba, ellátom a házimunkát amíg anyám dolgozik(mert egyedül nevel minket) és nem vagyok egy depressziós állat. Szóval nem minden 13-14 éves szexel azért csak mert menõ dolognak tartják. Sõt sztem igenis SOK 14 éves van aki azért fekszik le a barátjával, mert szereti és érett. Persze akin már vagy ketten hárman végigmentek és még 15 sincs és úgy mondják, h "Azért feküdtem le vele mert szeretem" na azok tényleg csak kíváncsiságból és menõségbõl szexelnek vagy, mert nagyon nincsenek tisztába az érzéseikkel. Tehát összességében sztem ne ítéljetek el minden fiatalt aki lefekszik a barátjával, mert igenis vannak akik érettek és felkészültek :-) Jha bocsi a regényért csak picit ideges lettem, h mindenki elítéli ezt a dolgot...
nem sok valaszal ertek egyet cska az elotem levovel...igenis vannak olyan tizenvesek akik szeretetbol vekszneek le a baratjukal igaz 14 eves korban meg koria de ha o eleg eretnek erzi magat ahoz akkor miert is szamit a kor?most ha en atz mondom hogy tessek itt vagyok 16 eves akkro mar sexelhetek mert mar 16 vagyok es apszolut nem eret akkor mit is szamit ez a kor?ezt az egyet nem ertem....ha e eleg erett vagy hozza tudod mit jelent az vedekezel rendesen es igen szereted azt a fiut es ugy erzed hogy o megerdemli hogy lefekudj vele akkor szerintem ez a kor nem igazna szmit mar ....jo nem mondom atz hogy 12 eves korban kezd el de a 14 szerintem nem anyira nagyon korai...es ennek szerintem semmi koze sincs a korhoz
Akkor megfordítom a kérdést: Én már rég nem a babáimmal szerettem volna foglalkozni 14 éves koromban, mert miután 13 éves koromban "ivarértem", azonnal és meglepve fedeztem fel magamban a szerelem mindent elsöprõ érzését egy kékszemû srác iránt, de lélekben még valóban nagyon gyermek is voltam, mert abszolút nem mertem jelezni sehogy a vonzalmamat. Ebben nem sok változás történt 18 éves koromig, pedig határozottan vágytam a szexre, és sajnálom is, hogy abban a félgyermeki hormonbombás idõszakomban nem akadtam rá olyan pasira, aki szépen bevezet a dologba, úgyhogy 18 évesen éppen olyan kapkodósan, és "de ciki" alapon mentem bele a szexbe egy bunkó alakkal, mint egy buta tini, úgyhogy nem is volt egy jó élmény. Szóval lehet ezt "idejében" is szarul csinálni. A felvilágosításról meg: az én anyám nem szégyellte a témát elmagyarázni 12 éves koromban, és megvette az akkor kapható felvilágosító irodalmat is, amiben le volt írva a biológiai lényeg, meg néhány - mostanában már nevetségesen elavult - tanács, amit a nemi életrõl tudni illik, de amitõl nem lettem sokkal bölcsebb. Node ez már elég régen volt...:-D
Olvasom a beirásokat és az az érzésem, hogy a középkorban élek az inkvizició alatt. Az én elsõ szexuális élményem hatéves koromban volt és nagyon jó volt, hiszen ma is emlékszem rá. Akkor az indíttatás természetesen nem az utódnemzés volt, hanem az ismeretlen felfedezése, majd pedig a jó élvezete. A ti hozzáállásotokkal nem szabad csokit adni a gyereknek, mert az árt a fogaknak. Ne kezeljétek ugy a szexet, mint egy tabut, a szex az élet szerves része, nélküle kihalna az emberiség. Nem véletlenül teremtette Isten vagy Darwin úgy az embert, hogy élvezze a szexet. Tiltom a gyerekemet a cigitõl, az alkoholtól, de nem tiltom a természetes viselkedéstõl. Akinek nem természetes a szex, az az aberrált.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy van, aki 12 évesen kezdi (ez már büntetõjogi kategória!), de én a nagy átlagot kérdezem, aki "csak" 14 évesen. Elég durva, és egyetértek veled abban, hogy legfõképpen a szülõ tehet róla..

Milyen jogon mondhat egy tanár olyat egy 14 éves gyereknek, még ha kérdezi is a gyerek, hogy 14 éves kora után élhet nemi életet bárkivel, akivel szeretne? Vagyis a 18 éves végzősökkel is?

még akkor sem értem ha maga a gyerek kérdezte, a tanár meg erre azzal mentegetőzik, hogy : Hát ő nem fogja tudatlanságban tartani a gyereket, meg ebben a korban már igen is joga van tudnia a jogait... de kérem. szülő felelőssége ez nem? a szülő döntése hogy engedi e a gyereket Qrni, már elnézést. akkor hogy mer egy tanár ilyet kijelenteni a gyereknek? Lehet hogy valami pedofil, aki egy jó nagy verésre, és börire vágyik?

Legjobb válasz: Olyan jogon, hogy így rendelkezik a jogszabály. Egyébként akárhány éves gyereknek is joga van szexelni, nem õt büntetik, hanem a partnerét.

Olyan jogon, hogy így rendelkezik a jogszabály. Egyébként akárhány éves gyereknek is joga van szexelni, nem õt büntetik, hanem a partnerét.
Pontosan így van. Az erkölcs és a jog bár sok helyen átfedi egymást, de azért mégis két külön dolog. A jog például bünteti azt, aki nem ad számlát, vagy kiad egy lakást úgy, hogy nem adózik utána, a közvélemény szemében ezek erkölcsileg mégis elég enyhén (vagy sehogy se) kifogásolható cselekedetek. Másrészt a jog például (ma már) egyáltalán nem tiltja a házasságtörést, de az attól még nem fogadható el erkölcsileg. Ez adja a büntetõjog ultima ratios jellegét.
A jogi meg az erkölcsi kérdések két külön téma. Attól, hogy valakinek joga van egy 14 évessel közösülni, a szülõ nevelheti a gyereket úgy, hogy ez csak egy késõbbi életkorban következzen be a most 14 éves korúnál. A nevelést ilyen téren nem befolyásolja jogszabály.
Azért, mert így van, kedves kérdezõ...
Egy gyermekkorúnak meg joga van azt tudni, mint fõként a cigány gyereke is tudják, hogy büntetlenül lophat 14 éves kora alatt.
"18 éves végzõsökkel is" - ez jó. Az még nem is vészes. Mivel bárkivel élhet nemi életet, a 68 éves nyugdíjassal is, akkor már nem jobb egy 18 éves végzõssel neki?
buta kérdezõ...
14 évesen már a beleegyezési korhatár fölött van a gyerek, vagyis jogilag tényleg azzal él nemi életet, akivel akar. A szülõnek ezzel kapcsolatban lehet más véleménye, legyen is, mert egy 14 éves gyerek még nem érett komoly párkapcsolatra, de ha a gyerek nem fogadja meg a szülõ tanácsait, a partnere akkor sem büntethetõ.
Egyébként az új BTK szerint egy 17 éves szexelhet egy 12 évessel is.
A törvény szerint 14 éves kortól lehet nem életet élni. Miért mondana mást a tanár?
Kérdezõ: szerinted mit kellett volna mondania?

20-on felüli szüzek bánják, hogy nem éltek nemi életet már 14-15 éves korukban?

Ismerek pár 14, 15 évest, akiknél már nem az van, hogy petting, ismerjük meg egymást, aztán meg azzal feszítenek, hogy már nem vagyok szűz. Ez max 14 éves korban. Aztán már rendesen nemi életet élnek, a párjukkal vannak a nap nagy részében, együtt élnek, alszanak, kelnek minden nap akár. Persze más az, ha a szülők elváltak stb családi gondok, akkor megértem, hogy egy ilyen fiú, csaj a párjához menekül. Így visszagondolva akkoriban én még gyerek voltam, örültem a csókolózásnak is. Boldog voltam ennyi idősen szüzen is, de így visszagondolva, most már viszont biztosan boldogabb lennék, ha akkor én a nőket választottam volna, a számítógépes játékok, barátok helyett. Ti nektek mi a véleményetek a mai fiatalságról? 20f

Legjobb válasz: Nem vagyok 20-on felüli, de ezt a 14-15 évesen már nem szûz dolgot nagyon korainak tartom. Az a baj, hogy ez egyre csak rosszabb lesz.

Nem vagyok 20-on felüli, de ezt a 14-15 évesen már nem szûz dolgot nagyon korainak tartom. Az a baj, hogy ez egyre csak rosszabb lesz.
Boldogok? Ugyan már...Látszat az egész, köze nincs a boldogsághoz...
Nincs bajom azokkal akik korán kezdik. Ha lehetõségem lett volna, nyilván én is hamarabb elkezdek nemi életet élni. Mindenkinek magánügye. Persze 14 még elég gyerek de 16-17 évesen már simán :) . Az hogy bánom e.... az utóbbi pár hétben/hónapban igen, elkezdtem bánni, félni is hogy hogyan pótolom majd a kimaradt dolgokat. Eddig nem volt lehetõségem, több csajjal éreztem már barátságnál többet de a kölcsönösség sosem jött. 26 éves vagyok, mégcsak nem is csókolóztam, nem volt barátnõm, és már nyugtalanít a dolog mostanában. Inkább a tudat zavar, hogy vajon lesz e még olyan nõ aki elnézi a "tapasztalatlanságom" (ahogy telik az idõ egyre nehezebb... a korban hozzám illõk már nem "gyereket" keresnek), illetve az hogy már mindent gyorsan pótolni szeretnék, egybõl habzsolni mindent amit kihagytam. Szóval igen, azt kell mondjam már bánom hogy így alakult.
Egyáltalán nem bánom. 22l
A mai világban már muszáj minél korábban elkezdeni a nemi életet. 25 múltam, és nagyon bánom, hogy legalább egyetlen nõvel nem jöttem össze ennyi idõ alatt. Úgy érzem magamat, mint aki a fél életét taccsra vágta, és kifutott az idejébõl.
Általános iskola 6-7.ben arról ábrándoztam hogy melyik csaj osztálytársamat hogy dugnám meg. Nem jött volna össze de a gimiben ezer százalékra. ehhez képest csak 24 évesen veszítettem el és nagyon bánom azt amit kihagytam. Sajna az akaratom megvolt csak a partner és a gondolkodás hiányzott hozzá. 30F
Egyáltalán nem bánok semmit. Most 23 vagyok, 21évesen vesztettem el. :) Ill. Vették el. :D
A kérdező hozzászólása: Torzak, de legalább boldogok. Én hiába tudok sok mindent a világról, hiába vagyok értelmes, okos. Ha nõm nincs, akkor most úgy érzem, hogy semmim nincs.
Nem, nem bánom. Nem lettem bólogató János, nem álltam be bégetni a sorba. Mert azokat a mai 14-15 éveseket akik agyba-fõbe dugnak, meg is lehet ám nézni milyen torzak. Én nem óhajtok azzá válni.
24 vagyok, és 14-15 az túl korai, 16-17 az már inkább ideális kor az elvesztésére szerintem... Ne tarts maradinak, mert nem vagyok az. Ha mindenki esztelenül dug elõbb utóbb 12 évesen akarja elveszteni mindenki és olyanok hiszik majd felnõttnek magukat ettõl, akik lóf*szt se tudnak még a világról... Magamról annyit hogy szûz vagyok, ami azért van mert én sose voltam egy társasági, mondhatjuk azt is hogy eléggé különc voltam sokáig, így nem történt meg még senkivel. Ha lesz szex akkor lesz, igazából én tudom hogy magától jön majd minden...
Én is 15 éves vagyok , anyum támogat a szexben teljességgel csak annyi kikötése volt hogy ne legyek terhes. Mostmár elég régóta van egy barátom és majd vele szeretném. Véleményem szerint , a kornak semmi köze nincs a szellemi érettséghez mert relatív dologról van szó. Az megint más hogy valaki csak minél elõbb túl akar esni rajta egyéb befolyásoló tényezõk miatt. Nyugodtan lehet azzal jönni hogy sokkal rosszabul fogok teljesíteni az iskolában ..stb Hozzátenném ennek elkerülése végett hogy szín ötös vagyok:) ) Lehet szidni hogy 15 évesen majd elszeretném veszíteni ahogy valami romantikus pillanatba kerülünk nyugodt körülmények között, felkészülten , csak egész nyugodtan én attól még békésen alszom .:)
14 évesen macimba beragtam olyan kanos voltam nem csodálkozom hogy te is az vagy
A kanosság elmúlik és a kamaszkor is. Hidd el, bánni fogod, hogy olyannal vesztetted el , akit nem szeretsz és éretlenül. Ez a gondolkodásmód is mutatja, mennyire nem vagy még felnõttes a szexhez. És igen, a szexuális életed megváltozhat, mégpedig abban, hogy ha a lányok kiderítik, hogyan vesztetted el, elmehetnek. Nekem biztos nem jönne be, ha így veszítetted volna el. De amúgy a te bajod, majd rájössz.
Nem lehet baj hanem már van:d És sajna gyógyithatatlan vagy
Ne hallgass rájuk...ha belegondolnának õk is rájönnének hogy már egy 12 éves fiu is minden jó csajt meg akar húzni...
Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!
magasról leszarom
"Ha nem szerelembõl, akkor igen! Az mindig baj, ha nem szerelembõl!" Kár, hogy a szrelem kialakulása meg kb. 2 év és tele van buktatókkal a dolog, szóval szerintem ezt mellõzheti.
" ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod." Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább...
lehet bajod. az elsõre mindig emlékezni fogsz és meghatározó élmény lesz majd, ami komolyan befolyásolhatja késõbb a szexhez való hozzáállásodat. ha érzelmek nélkül, csak úgy durr bele történik a dolog késõbb bánni fogod.
Elég nagy baj
Továbbra is azt mondom vissza kellene vezetni a "piroslámpás negyedeket" és mindezt társadalmiag elfogadottá tenni - mert így senki nem él vele, mert hõzöng érte a KDNP meg a nyuggerek. Illetve ugyanennek a "nõi változatát" is létrehozni (olyan hely ahol csávókkal qrhatnak pénzért) elvégre egyenjogúság van. És akkor nem lenne ennyi elmebajos özvegyasszony, idegesítõ fiatal (mint én is :D), meg pedofil féreg.
"Ha meg érzelmekkel akkor meg várj még 11 évet kb. De jó esetbe is még hatot legalább..." Kedves válaszoló, szerintem egy 14 évesnek nem cinizmusra van szüksége, hanem építõ jellegû kritikára, és megalapozott tanácsokra. Egy ép közegben nevelt gyerek, érettségi és mentalitási szinttõl függõen 16-18 éves kora körül testileg és lelkileg is alkalmas már a szexuális életre. Tapasztalatból mondom, mert azok a barátaim akik 13-15 éves korukban menõzésbõl estek ágynak, késõbb nagyon megbánták a dolgot.

Miért van az, hogy a 14-16 éves lányokat elítélik azért, amiért nemi életet élnek ellentétben a fiúkkal akik már 13 évesen is élhetnek nemi életet?

Csak úgy érdekelne, hogy egy fiú miben különbözik egy lánytól... Ugyanúgy nincs szellemileg megérve erre, ráaldásul a fiúk kés?bb is érnek...

Legjobb válasz: Így van ezt én sem értem. De ez ugyanúgy megfigyelhetõ a nagyobb korosztályoknál. Csak ott nem azért ítélik el, mert korán kezdi, hanem hogy ki hány személlyel volt együtt. Egy fiúnál a több partner menõ, egy lánynál könnyõvérûségre utal ..... nem értem én sem...

Egy fiu nem esik teherbe felelõtlenség miatt, és nem szenved el semmilyen kárt egy abortusz során, egy lánynak ez elég gázos.
Így van ezt én sem értem. De ez ugyanúgy megfigyelhetõ a nagyobb korosztályoknál. Csak ott nem azért ítélik el, mert korán kezdi, hanem hogy ki hány személlyel volt együtt. Egy fiúnál a több partner menõ, egy lánynál könnyõvérûségre utal ..... nem értem én sem...
A fiúkat is ugyan úgy elítélem, ha 13 évesen kezdik.
mindig mindenért a lányokat hibáztatják. falun még az is baj, ha egy lány fiúkkal barátkozik... hát mégha nemi életet él... :S ilyen a társadalmunk, a fiúkat kevesebben ítélik el
talán azért mert a fiú nem lehet terhes... mert sokak szerint a lányon múlik az h teherbe esik, h csakis a lány volt a felelõtlen , meg a hibás... ezért ha mi 16 évesen lefekszünk vkivel, egybõl Qrvák vagyunk ésatöbbi. ellentétben a pasikkal, azok meg [email protected] összevissza ahogy csak kedvük tartja...
Mert a földön sosem vlt egyenlõség évezredek óta akkárki aakkármit is mond a nõ mindig is a férfi alatt lesz .(Itt nem arra célzok hogy butább meg ügyetlenebb sót sok nõ ugyesebb csak a féfi embernek nyitotabbak a lehetõségei a nõé meg lavan korlátozva elméletben)
hát, tudtommal a lányoknál fontos ez az akkor csinálja amikor eljön az idõ, és mostanába túl sok mindenkinek jön el túl hamar, de van még pár lány akinek nem, (hátha én is találok egyet) egyébként a fiukat is elítélik, csak nem írják be, hogy "13 évesen nem vagyok szûz ez ciki?" legalább is én nem nagyon találtam és ahol volt ott se dícsérték meg, ne aggódj a fiukat is elítélik csak róluk nincs annyi téma ezen az oldalon 18/F
a fiúnak az a dolga, hogy minél több magot elszórjon, a lánynak, meg hogy azt kihordja. természetesen ma már az embereknél nem így van de fent maradt ebbõl valami.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) , és hogy tudjátok, mindenkit felpontoztam, és teljes mértékben igazatok van
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok ezzel, de sokan ezt teljesen természetesnek veszik... és nem is törõdnek vele...
Ez igaz! Csak egy csajnak KELL gondoskodnia a védekezésrõl! Mivel Õ nem akar teherbe esni, de dugni akar, ezért hát hordjon a retikülben ovszert! Ha Én Nõ lennék, engem a büdös életbe nem csinálnálak fel, mert tudnék vigyázni. De a mostani csajok...
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát, igazatok van, és kedves utolsó, persze neked is, de ne általánosíts, sokan vannak akik azért vigyáznak ezzel, és az hogy tényleg néhány olyan csajszi aki semmit nem tud az egészrõl és úgy vág bele, az az õ bajuk, csakhogy ezzel nem csak magukkal hanem azzal a kis élõlénnyel is kiszúrnak aki bennük van
Isten õrizzen, hogy általánosítsak... Meg sem fordul a fejemben! Csak ez a tendencia!

Csak Magyarországon van az, hogy 13-14 éveseket beengednek diszkóba, és nemi életet élnek, vagy más országban is ilyen korán kezdik?

Legjobb válasz: Ami Mo-n van az leginkább elkeserítõ. Ha megnézed itt 13-14 évesen már szex, járás, ilyenek mennek. Azt tudom, hogy Angliában az ivást korlátozzál elég szigorúan.. hogy a többi hát nem tudom.

Ami Mo-n van az leginkább elkeserítõ. Ha megnézed itt 13-14 évesen már szex, járás, ilyenek mennek. Azt tudom, hogy Angliában az ivást korlátozzál elég szigorúan.. hogy a többi hát nem tudom.
Szlovákián élek, itt is beengedik az annyi éveseket.nálunk is ugyanaz megy :S :)
Én az Államokban élek, de itt brutál komolyan veszik. Szórakozóhelyeken igazoltatáskor még azt is leellenõrzik, hogy nem hamis hajtásit/igazolványt mutat fel valaki. Ezt abban az esetben ha az illetõ gyanúsan fiatalnak néz ki. 33 éves vagyok, 186cm magas és szakállas de 6 év alatt egyszer sem mentem be bárba/klubba úgy, hogy a kidobó ne kérte volna a személyimet.
Svàjcban élek. Kulturàltabb, igényesebb helyeken nem engednek be. Kisebb zenés bàrak, tàncos lokàlok beengednek, de nincsenek azok a nagy verekedések, szemetelés, tràgàrsàg stb. Kivül, belül biztonsàgi örök vannak, akik nem csak disznek àllnak ott. De ez csak az én megszokott szorakozohelyeimre vonatkozik. z egész orszàgot nem ismerem elég jol, bàr abban biztos vagyok, hogy szigorubbak mint otthon
Azt tudom, hogy Angliában is gyakori a gyerekvállalás ebben a korban...Vagyis inkább csak összejön a gyerek...:S

14 éves kor felett mindenki szabadon élhet szexuális életet. Ugyanakkor ha a tv lead egy erotikus filmet kint van a 18-as karika. Nem nézheti meg mondjuk egy 17 éves lány (ezt az oldalt sem látogathatja) aki 2 éve szexel. Törvényesen. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.

A 18-as karikát ki kell tenniük, mivel a törvény kötelezi rá õket. Pontosabban fogalmazva, a 18-as azt jelenti, hogy 18 éven aluliaknak nem ajánlott. A nem ajánlott viszont nem egyenlõ azzal, hogy tilos vagy törvénytelen. Tehát ha 17 évesen meg akarsz nézni valamit, megteheted. Legfeljebb nem veszed figyelembe a karikában ajánlott kort :) Ennyi.
Egy erotikus filmben megjelenhetnek olyan tartalmak, amelyek félreérthetõk, félrevezethetik a tapasztalatlan fiatalokat. Az ilyen filmeken nem csak szimpla szexjelenetek vannak, hanem erõszakos, perverz, kifacsarod jelenetek is, amiket félreérthet egy 14 éves. Egyébként totál egyetértek. Furcsa dolog, hogy a szexualitást tartalmazó filmek 18-as karika és csak az éjszaka közepén mehet, míg az erõszakos mozik simán elmennek 16-ossal. A szex az élet része, az erõszek meg k*rvára nem kellene, hogy legyen.
Félreérted. A tv-ben is a karika azt jelenti, hogy szülõi felügyelettel. Akárcsak az életben: szülõi jelenlét, felügyelet mellett már szexelhetsz.
A karika nem a nézõt védi, hanem a csatornát. mivel õk figyelmeztetnek hogy szexuális avagy durva tartalom lesz a filmben, így nem lehet õket perbe fogni egy esetleges fim által kiváltott epilepsziás roham miatt. Õk szóltak elõre.
A kérdező hozzászólása: magadnak lefényképezheted azt hiszem
szerintem az a gáz, hogy jogilag egy 14 éves éretlen kislány, kisfiú szexelhet
Ez majdnem akkora butaság a törvénykezésben, mint hogy ha én, felnõtt férfi, megdugok a lány akaratával, beleegyezésével egy 14 éves kiscsajt, akkor semmi gond.De ha le is fényképezem meztelenül az ágyamban, vagy ahogy szexelünk, az már pedo, és mehetek a börtönbe.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem így van.a sárga karika pl. a 16 nem ajánlott a piros az tilos de elvileg nem vehet meg erotikus újságot és itt sem lehet fenn
jogos kérdés
De várj! Akkor eddig ti nem úgy csináltátok? Szerintem akkor add föl magad a rendõrségen minél hamarabb. Ha vallomást teszel, enyhébbek lesznek.
Igen, a törvény szerint ha anyukád tartja a gyertyát, akkor mehet minden:D
16:21-es: Ez is nagyon igaz, egyrészt a felelõsség kizárása is (pont, mint a ciginél a doboz aljára írt figyelmeztetõ szövegek).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!