Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Nemi (1257 db)

Az gáz, hogy 14 évesen nem volt még rendes bnőm?

14 éves fiú vagyok és még nem volt komolyabb kapcsolatom.

Legjobb válasz: Vicces vagy... Ha 14 évesen aggaszt, hogy nem volt még komoly, akkor hány évesen kell ezt egyáltalán elkezdeni? 9? Rohadtul rá érsz még, a haverodat meg legközelebb rúgd izomból herén és mondd neki, hogy "háhá, ezentúl neked nem lesz komoly kapcsolatod..."

Vicces vagy... Ha 14 évesen aggaszt, hogy nem volt még komoly, akkor hány évesen kell ezt egyáltalán elkezdeni? 9? Rohadtul rá érsz még, a haverodat meg legközelebb rúgd izomból herén és mondd neki, hogy "háhá, ezentúl neked nem lesz komoly kapcsolatod..."
Egyáltalán nem gáz, hogy még nem volt rendes barátnõd. Szerintem ezzel nem vagy egyedül. A legjobb haverod meg egy p*cs. Milyen haver az, aki ilyennel b*szogat?
Öööööö... 14 évesen létezik komoly kapcsolat? o.O Ha körbeolvasol láthatod, hogy sokan ugyanezzel a problémával írnak ki kérdéseket, csak nálad még 4-5-6 évvel idõsebbek. És az sem gáz. (szvsz) Sárky
Figy. 14éves lány vagyok, és még nem volt pasim, gáz vagyok? sztem nem. Nem járok buliba, hogy jól leitassonak. gáz vagyok? sztem nem, ráérünk mi még arra egy pár év múlva.;)
jah meg 16évesen elég komolytalan lehet ha ilyennel szórakozik... az sem jobb hogy minden hónapban másik bnõje van :/
Úristen, 14 évesen még nem volt barátnõd?! D: Sürgõsen keress valakit, ilyen korban mások már a harmadik gyereküket várják!! Le ne maradj, ember! Komolyra fordítva a szót, egyáltalán nem gáz. Nekem az elsõ komoly kapcsolatom 17 évesen volt (lány vagyok), addig csak fellángolások, de egyik kiszemelttel se sikerült összejönni. Elég szomorú, hogy tizenéves gyerekek ilyesmit kérdeznek. Nagyon ráérsz még ezzel! A haverod meg milyen barát, ha ilyenek miatt cseszeget? Képzelem, neki a 16 éves fejével mennyivel több barátnõje lehetett, mint neked. Ne foglalkozz vele!
mennyire igaza van az utolsó válaszolónak is... ne aggódj haver, 14évesen még bõven ráérsz :)
Nem gáz. Én 15 voltam, amikor összejöttem az akkor 16 éves barátommal. Mind a kettõnknek elsõ kapcsolat, lassan egy éve tart. Ráérsz még 1-2 évet, nyugiban. :) Különben is ha késõbb kezded egy kicsit (16-17 év fiúknál kb.) , akkor kevesebb csalódás ér mert tisztábban látod a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Mindenesetre köszönöm a kommenteket. Haveromat meg sztem fejbe baszom ha ujra kezdi XD
A 2 évvel idõsebb barátod 2 év elõnyben van a csajozásban... sztem rá érsz még becsajozni.:) Én 16/L vagyok, de még nem volt komoly kapcsolatom (pedig lehetett volna, csakhát nem voltam szerelmes, akibe meg szerelmes voltam, azzal sosem jött össze). Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 14 évesen még nem volt. Az osztályunkban 8 srác van, és közülük még csak 2-nek volt barátnõje - pedig nem csúnyák azok sem, akiknek nem volt eddig.
egyáltalán nem gáz!! nagyon fiatal vagy még, ne törödj vele hha cikiznek! majd találsz egy rendes lányt és akk eljön a te idõd, addig meg szórakozz, bulizz és keresgélj! én lányvok, 18 éves koromba volt nekem az elsõ norm kapcs, addig csak nézelõdtem .. a fiuk meg ált 16 évesen barátnõznek elõször, legalábbis a környezetemben:)
Szerintem, nemgáz, hiszen biztoa még nem találtad meg azt aki igazán tetszik neked!ne csüggedj vannak ilyen helyeztben sokkal idõsebben is:)

Miért hiszik közületek sokan azt, hogy ha két mondjuk 14 éves nemi életet él, az csak a testiségről és a menőségről szól?

Magamból kiindulva nem kötődtem érzelmileg kevesebbé a páromhoz akkor, mint most. Viszont anno, mikor a szüleim erre rájöttek úgy beszéltek velem, mintha nem élném át az érzelmi részét. Lehet, hogy én vagyok a furcsa, de szerintem nem csak én voltam erre képes. Akkor mégis miért van ez a tévhit, vagy vélemény, esetleg általánosítás?

Legjobb válasz: :DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)

:DD Hidd el, mind voltunk 14 évesek. ;) És most hány éves vagy? 25? :)
Azért, mert a többségnek csak arról szól.
A kérdező hozzászólása: 18 a húgom jár most hasonló cipõben, mint akkor én. A szüleim rámfogták ezt a dolgot, kifakadtam, körülbelül ezt mondtam el és kinevettek, nem hisznek nekem.
Azèrt, kedves kèrdezõ, mert èrett felnött emberkènt, tapasztalattal a hátunk mögött már tudunk különbsèget tenni az èrzelmek között. Mind voltunk 14 èvesek, ès látjuk a különbsèget akkori ès felnött (mondjuk 21-22-töl kezdve) ènünk között. Egy 14 èvesnek alapból nem valò szex.
En 14 évesen nem dugtam az akkor 18 éves pasimmmal. Nem.gondoltam ugy hogy nekem ez most kellene. Gyerek voltam, ezt tudtam magamról. Akkor a 16 évesek hitték azt hogy nagyok, most már a 14 évesek. Ilyen tempoban 5 ev mulva a 10 évesek lesznek "nagylányok". Most 25 vagyok. Inkabb tartottam volna magam 18 eves koromig akkor annak a ferfinak adhattam.volna akivel akkor ismerdtem meg es mai napog vele vagyok.
18 évesen se karattyoljál ;) :DD
ójaj, a mai fiatalság, bezzeg mi... Azért önrendelkezés is van a világon. Nem azt mondom, a 14 szerintem is a "korán kezdi" kategória, és nem kell, hogy minden 14éves szexeljen, de ha egy 'komoly' kapcsolatban, megfelelöen instruálva (terhesség, STDk), nem ördögtöl való a szex. Meg akkor is, ha nem az lesz az utolsó kapcsolat az életében. A tiltással ugye mit is érnek el a felnöttek... Talán nem teljesen véletlen, hogy még a törvényi szabályozás is 14 évre teszi a konszenzusos szex kezdetét. http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r 38F

Szerintetek ciki az hogy 14 évesen nem smároltam?

Legjobb válasz: Szerintem az a ciki hogy ezt a kérdést 14 évesek teszik fel... basszus 8.-os kiskölyök nem smárolt még? Ha valakinek a csók csak annyi hogy ciki hogy ennyi idõsen még nem volt az ássa már el magát...

Szerintem az a ciki hogy ezt a kérdést 14 évesek teszik fel... basszus 8.-os kiskölyök nem smárolt még? Ha valakinek a csók csak annyi hogy ciki hogy ennyi idõsen még nem volt az ássa már el magát...
senkit nem érdekel.majd fogsz egyszer.ez nem ciki.
egyáltalán nem ciki, te csinálod jól és nem az osztálytársaid, kortársaid, akik már 20 évesen ki fognak égni.
Én sem. És szerintem nem ciki, de hogy mások(pl.?osztálytársak) szerint az-e, az már egy másik kérdés... 14/L
19 évesen smároltam elõször...azóta a szex is megvolt..2 nõvel...xD szóval sose késõ :D még mindig 19vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Egyáltalán nem ciki.Vannak 19-20 éves lányok akik szintén nem csókolóztak eddig.És nem tartják cikinek.
Elõttem szólónak adok igazat. Ciki-e? Az a ciki hogy ez manapság már követelmény és a 14 évesek azt már gáznak érzik ha nem ment át rajtuk János meg a város. Azért mert a barátnõid, barátaid már 14 évesen kavarnak és dugnak össze-vissza te ne érezd magad sz*rul.
Nem.
Hallod, ultragáz. Szerintem most írd meg a búcsúleveled.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Fiúk ti megtettétek volna? Pénzért lefeküdni egy 14 évessel. Nem nagy összeg tényleg pár ezer ft-os cucc lett volna az egész.

...nem akartam a részese lenni ezért inkább nem mentem bele. ti megtettétek volna fiúk? ..F

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Gyakorlatilag Magyarországon egy 14 lány dughat egy 50 éves pasival is ha beleegyezik és az nem bûncselekmény :O

http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r Gyakorlatilag Magyarországon egy 14 lány dughat egy 50 éves pasival is ha beleegyezik és az nem bûncselekmény :O
Bár nem bûncselekmény, de nem tettem volna meg
Símán :D (fõleg ha õ fizet érte... :P) Hogy velem miért nem történik ilyen... :D
A kérdező hozzászólása: én is megtettem volna, de most komolyan. leültem mellé, elkezdte simogatni az arcom... majdnem megcsókoltam, de eszembe jutott, hogy az a iroda csak 4-ig van nyitva feleszméltem..15:4? na mondom bocsi most kihagyom mennem kell. olyan szép és kedves volt....elcsábultam volna sõt el is csábultam visszafele direkt arra mentem, de sajnos már nem volt ott. hazajöttem és kivertem 2*. Azóta olyan izgatott és merész vagyok.....furcsa....:D:D:D:D
Jól döntöttél, de sokszor a jó döntés fáj :)
Szeritem félreértetted - neked kellett volna fizetni xD xd :)
A kérdező hozzászólása: tudom....fizettem is volna neki....áá min1....hagyjuk.
a lány fizetett volna neked, vagy mások? mert nem mindegy...
A kérdező hozzászólása: mind1 nem érdekes....elmúlt, elment, vagyis én jöttem el.
Ne sajnáld, biztos FBI-ügynök volt :)
Jobb az elõvigyázatosság, szoktak ilyenek külföldiektõl lopni pénztárcát vagy ha hazaviszed akkor lopnak a lakásból. Elterelik a figyelmed. Nem mondom hogy õ ilyen lett volna de sose lehet tudni.
Ez hol történt?
A kérdező hozzászólása: Budapest 13. kerületében.
wtf??
A kérdező hozzászólása: most mit mondjak....volt benne 1 vonóval, de nem nagyon lehetett rajta észre venni..na persze már a munkásságáról is le lehetett következtetni. igényes szép ápolt lány volt. meg is lepõdtem, hogy leszólít...engem???
öö...roma származású volt?:D mindenesetre nem egy 10/10es igényes, szép, okos 14 éves lánykáról lehet szó:) ))
szopsz pénzért? nem?......akkor szopjál ingyen. :D kb erre hasonlít a kérdésed:D
Ha csajról van szó akkor pénzért nem, de ingyen lehetséges hogy megtettem volna :) 21/F
A kérdező hozzászólása: igen 14 éves lány.
hát én úgytudom bûncselekmény de lehet én tévedek :D
A kérdező hozzászólása: igen bûncselekmény, de értitek...felajánlotta a franciát, és a szexet. szopni nem szokott.
egy 14 éves
14 éven alul bûncselekmény :) afelett a beleegyezése nélkül bûncselekmény, de igazából ha 18 felett is beleegyezése nélkül csinálod erõszak szóval akkor is kapsz érte :) lényeg a lényeg a jelenlegi törvények alapján 14 év alatt bûntetnek :) 21/F
viccelsz? gondolj bele..ha normális a csaj, akkor tudja, hogy az elsõ sokmindent meghatároz. ne az legyen már, hogy elhiteted vele hogy szereted (mert remélem, máshogy semmiképp nem feküdne le senkivel) aztán eldobod? figyelj, nekem az elsõ csókom ilyen volt, és nem egy nagyszerû érzés. tetszett a fiú, egyszer csak odajött, magához szorított és lesmárolt. alig hittem el. gyorsan eltoltam, mert nem ismertem csak két napja, és alig beszéltünk..de aztán kiderült hogy a többiek, az állítólagos barátaim fizettek ezért neki. hát, nem így akartam az elsõt, de az ha úgy nézzük 'csak' egy csók volt, ez meg az elsõ igazi szexuális élmény.
hát.. Ha még annyi idõs lennék, én lenyomtam volna a csajt .|.
Hogy a francba ne lenne bûncselekmény? 18 éves kor alatt nem lehet pénzt fizetni, illetve kérni érte. Ha ingyen fekszik össze veled, az 14 éves kor betöltése után az õ dolga, de pénzért még nem teheti.
A kérdező hozzászólása: megyek mendegélek az utcán... leszólít engem. megkérdezi hova mész babám..mondom 1 papírt kell lepecséltessek mert van valami gubanc a sulimmal. kérdezgetett még errõl arról, és végül kibökte, hogy szex? francia? nem sok pár ezer ok? nem mondom...gondolkoztam rajta, el kezdett valami motoszkálni bennem.... kérdem hol? mondja a francia akár itt is, de szexhez kellene 1 nyugodtabb hely... kérdezi nálad? vagy nálam? inkább eljöttem.
hát csak mert ha a lány fizetett volna, akkor lehet jobban jár, ha egy ilyen jófiú fogadja el az ajánlatot, mert így most megy máshoz, aki korántsem biztos h kedves lesz... ha mások, akkor meg az lett volna aminimum, hogy elmondod a csajnak, különben elég görény vagy, hogy hagyod h majd más kihasználja..mert másnak is fel fogják ajánlani...

Az ciki ha 14 évesen, nem olyan arcom van mint egy 14 évesnek? Hát hogy kb 4 évvel fiatalabbnak nézek ki.

Ezt szokták mondani! Mindig kérdezik hogy hány éves vagyok meg ilyesmi... Szerintetek ciki?

Legjobb válasz: Ja bocs Fiú vagyok

A kérdező hozzászólása: Ja bocs Fiú vagyok
Nem az:) Én 16 éves lány vagyok, mindenki 14 évesnek néz a fiatalos arcom miatt.Többen mondták h most szurkál ez a tény, de majd késõbb meglátom h fogok majd neki örülni. Meg amúgy is 14 éves vagy még, sokat fogsz még változni, ne aggódj:)
A kérdező hozzászólása: Mindig azt hiszem hogy sose fogok megváltozni :D
Az egyik ismerösöm 13 éves és ugy néz ki min egy 9 éves de szentem nem baj
Nem annyira ciki:D Mondjuk engem mindig 16 körülinek néznek :) 14/L
Én 21 éves vagyok de 17-nek néznek. De a lányoknak bejön;)

Szedhetek-e fogamzásgátlót 14 évesen? (Nem babamegelőző célzattal! )

Rendkívül er?s és s?r? a sz?rzetem, a b?röm zsíros, a hajamat 2 naponta kell mosni, ráadásul hullik. A komfort és az esztétika szempontjából is igen zavaró tényez?k. A fogamzásgátló talán megoldást jelenthetne ezekre a problémákra. 4 éve menstruálok, minden hónapban rendszeresen jön.

Legjobb válasz: Szerintem ne szedj rá hormonokat. Többet árthat, mint használ. 14 évesen még fejlõdik a szervezeted, kicsit felborul ilyenkor a hormonháztartás, de pár éven belül rendezõdik. Sajnos ezt ki kell bírni! Az a lényeg, hogy rendszeresen ápold a bõrödet, esetleg látogass meg egy kozmetikust, rengeteg jó tanácsot tud adni.

Szerintem ne szedj rá hormonokat. Többet árthat, mint használ. 14 évesen még fejlõdik a szervezeted, kicsit felborul ilyenkor a hormonháztartás, de pár éven belül rendezõdik. Sajnos ezt ki kell bírni! Az a lényeg, hogy rendszeresen ápold a bõrödet, esetleg látogass meg egy kozmetikust, rengeteg jó tanácsot tud adni.
4 éve?? szegényke... :S Szerintem, ne tabit szedj van erre, ha jól tudom más gyógyszer is.
szedhetsz, de elõbb bõrgyógyász és nõgyógyász (valamelyikük hormonvizsgálatra is el fog küldeni - endokrinológiai szakrendelésre) - nem biztos, hogy fogamzásgátlót kapsz, lehet más kifejezetten erre a problémára való hormontablettát kapsz pl diane 35
A kérdező hozzászólása: Voltam bõrgyógyásznál, nõgyógyásznál és endokrinológusnál is a hajhullás miatt. Hormontesztet is végeztek, a vizsgálat szempontjából megfeleltek az értékek. Köszönöm a válaszokat!
Manapság már nem olyan nagy cucc a tabi. Elég alacsony hormontartalmúakat is gyártanak (persze minél jobb, annál drágább). Ha már 4 éve menstruálsz, akkor eléggé fejlett lehetsz ahhoz, hogy tabit szedj. Persze jobb késõbb elkezdeni, de ha csak ez az 1 megoldás van, akkor a nõgyógyász biztosan tudni fogja, hogy mi kell neked.

Ciki, hogy még 14 évesen nem volt pasim?

A lányok meg a fiúk is folyton szekálnak meg kérdezgetik h: 'Na hogy állsz a pasikkal?' És ilyenkor tök kínos rá válaszolni, hogy sehogy.... Nem vagyok szerintem csúnya (175 magas, sötétbarna haj, kék szem, vékony vagyok, nagyon humoros és nem ilyen 'leszarom az iskolát mert az a men?!' stílusú), szóval nem tudom miért nem volt még 1 pasim se.

Legjobb válasz: Az a ciki, hogy 14 éves "gyerekek" a pasikkal foglalkoznak és nem a tanulással. Vannak olyan "csajok" akik szeretnek dicsekedni, olyan dolgokat is úgy állítanak be " hû de jó " amirõl csak álmodnak. Ne foglalkozz velük, nincs még itt annak az ideje. Tanuljál, legyél csinos, ápolt, és majd el fog jönni a nagy Õ!

Az a ciki, hogy 14 éves "gyerekek" a pasikkal foglalkoznak és nem a tanulással. Vannak olyan "csajok" akik szeretnek dicsekedni, olyan dolgokat is úgy állítanak be " hû de jó " amirõl csak álmodnak. Ne foglalkozz velük, nincs még itt annak az ideje. Tanuljál, legyél csinos, ápolt, és majd el fog jönni a nagy Õ!
Ahogy ezt így leírtad kedves kérdezõ, olyan érzésem volt, mintha egy az egyben saját magamat látnám sok évvel ezelõtt. Márpedig ha ez így van, akkor valószínûleg azért nincsen barátod, mert a korodbeli fiúk egyszerûen tartanak tõled. Túl normális, túl helyes, túl okos vagy, és látszik rajtad, hogy téged nem lehet félvállról venni, mert komolyan gondolsz egy kapcsolatot. Sajnálom, ha ez most magamra nézve egocentrikusan hangzott, de ilyen sok év távlatából, felnõtt fejjel már tisztán lát az ember. Csak azt tudom tanácsolni neked, amit elsõ kérdezõ is mondott, hogy legyél türelemmel. Elõbb-utóbb jön majd egy srác, valószínûleg egy fokkal értelmesebb, és magabiztosabb, mint a többi fiú ismerõsöd, és összeszedi magát annyira, hogy randira hívjon. A csókolózás pedig kemény dió, és elsõre tényleg elég ijesztõnek tûnhet, de a jó hír, hogy nem nagyon lehet elrontani. Én annak idején meg is mondtam a fiúnak, hogy "bocsi, de nem tudok", és képzeld, ahelyett, hogy kinevetett volna, lelkesen ajánlkozott, hogy megtanít. Aranyos volt. (: Én nagyon drukkolok neked, kicsi lány. Csak okosan, ügyesen, ahogy eddig is, és ne hagyd magad befolyásolni az érzelmileg felszínesebb kortársaid által. Ha nekiállsz pasizni meg csókolózni csak azért, mert égõ, hogy neked még nincs senkid, hidd el, korántsem marad olyan szép emlék.
nem, lassan az is ciki ha szûzként születsz
nekem sem volt még és én 15 vagyok. nem maradunk le semmirõl nyugi
Elõzõ vagyok és én sem vagyok az a fajta aki menõségbõl pl lóg iskolából cigizik. Amúgy hol laksz én Tiszaújvárosi vagyok.
13:46 "Kommunista Gyíkok" Mi??? Bocsáss meg, de neked tényleg fel kéne nõnöd vagy nem kéne ennyire komolyan venned magad... A kérdezõnek: Én 18 vagyok és még nekem sem volt senkim. Nem azért, mert valami baj van velem, csak nem akarok bárkivel összeállni, pedig lenne jelentkezõ. Ráérsz még, nem feltétlenül az a legfontosabb az életben, hogy évente legyen vagy 5 pasid. Hidd el, hosszabb távon többre mész, ha nem ezen stresszeled magad, hanem valami hasznosabb dologgal foglalkozol. Ha meg valaki jön majd az életedbe, az úgyis akkor jön, mikor itt az ideje, addig felesleges ezen izgulni.
00:02 Majd 20 év múlva fogod bánni. Most hiába mondanám miért... majd akkor rájössz magad.
00:02 Vagyok hát én 11 és fél évesen jöttem össze az elsõ barátnõmmel, aki 16 éves volt akkor...12 éves koromban elvesztettem a szüzességem....13 éves koromban vége leett a leghozzabb kapcsolatomnak....13, 5 éves koromig élveztem az életet utána megismerkedtem 1 másik csajjak akivel komoly kapcsolat jött össze:)
14-15 évesen még azt sem tudhatjátok, hogy mi az hogy "ÉLET"! (nem sértésnek szántam, de a nagybetûs élet szelét sem érezhetitek még ilyen korban) természetesen próbálkozni lehet ilyen fiatalon, de a szerelem annál összetettebb, hogy suli után összefutunk, esetleg simogatjuk egymást, megpróbálunk szexelni...stb. a szerelem kitartásról is szól, kompromisszumokról... ilyen fiatalon fel sem tudjátok fogni, hogy mi fontos a másikban. persze ez csak az én véleményem, és remélem nem sértettem meg senkit!
Néha olybá tûnik, kezdem érteni a gyerekek hozzáállását... komoly kapcsolat, amikor a kuki a nuniba kerül, nem olyan komoly kapcsolat, amikor csak smacizunk és pettingelünk. Jajj, hogy ezek mennyire megcsömörlött felnõttek lesznek. Kedves Kérdésfeltevõ! Remélem nem fogod elkapkodni a dolgot! Ne hagyd magad befolyásolni a hülye pna kortársaid, meg a TV által, késõbb megbánnád!Légy türelmes, várd ki, amíg Te úgy érzed, hogy itt az idõ, és a megfelelõ partner! Addig van fontosabb dolgod is!
Erre a kerdesre csak at tudom mndani: "[email protected] m3g" 14 evesen ez a legfontosabb? Hihetetlen.
14 vagyok nekem se volt még barátom bár van aki tetszik de tudod 14 éves fejjel nem azon jár az eszem mint az osztálytársaimnak h most itt csináltuk meg most majd hol meg h gyukta a nyelvét a számba.:S inkb arra tanulok h felvegyenek a gimibe.:S szerintem nem gáz.:) de az õ döntésük csak azé piszkálnak mert féltékenyek hogy õk nem cseszték el ilyen korán az életük és csak azért mondják hogy ne legyél náluk több azzal h nem cseszted el az életed. nekem ez a felfogásom. de te tudod mit csinálsz. 14/L
01:11 és ilyenkor a kedves okos édesanyád merre [email protected] az eget? gratulálok h te erre még büszke is vagy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon mkinek a nromális hozzászólást!! NEkem is a gimi a cél, és élvezem az életet. Egyébként azóta már 2 "barátnõm" is felcsináltatta magáát, a tanulmányi eredményeik 2-es szinten van kb...
Semmi ciki nincs abban ha az embernek 14 évesen nincs párja. Bár mostanában mindenki azt hiszi, hogy gáz de nem az. Nagyonsok ismerõsöm van akinek 14 évesen volt párja és olyan is akinek nem. Van aki megbánta és van aki nem. Ilyen az élet. Semmit sem kell sietteni. mindennek megvan a maga ritmusa. Nekem nem volt pasim és 17 évesen sincs nem vagyok csúnya állítólag sem utálatos sem mit tudomén, hogy mi és nem tartom cikinek. Nagyon sok fiú haverom van és sokról tudom, hogy öszejönne velem (igaz van olyan is aki csak egy-két éjszakára a testem miatt)de most nekem az egyetem/fõsulia cél. Így nem akarok egy olyan kapcsolatot ahol nem tudok "törõdni" a párommal. úgyhogy te 14-15 évesen ezen ne stresszelj mert akkor csak magadnak ártasz és megnehezíted a saját életedet. fel a fejjel ne izgulj majd eljön a te idõd is.
01:11 Nem vagyok büszke rá de nem is szégyenlem!!!M1 akkor sem tudlak megérteni benneteket:-J Kommunista Gyíkok
11:41 fején találta a szöget. Én is írhattam volna ugyanazt. Most meg van egy fantasztikus férjem 15 éves házassággal, meg egy rakás gyerek! Életem szerelme 17 éves koromban jött el, de csak 19 éves koromban vett észre. Addig meg.. türelem......
00:02 14 évesen túl vagy egy 1 éves és 1 fél éves kapcsolaton... ne haragudj meg de neked mi számít akkor fiatalnak? most ez nagyon felkúrt...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:D igen ez igy van.... meg emellé elég szókimondó vagyok, lehet ez is kicsit ez is közrejátszik. mert velem nem nagyon lehet szórakozni, mivel nem vagyok egy buta cõkkke béjbi. :)
Nem.
És azok a csajok szeretik is azt a pasit, akivel együtt vannak? Vagy csak arra jó, hogy lehet róla mesélni? Nem hiszem, hogy sok értelme van az egésznek, ha csak azért pasiznak, mert "ez a menõ". Hidd el, jobb, ha inkább vársz arra, akit majd tényleg megszeretsz, nem érdemes összeállni akárkivel, csak azért, hogy ne lógj ki a sorból.
Szeretnél smárolni én is esetleg megismerkedhetnénk ha gondolod írj privit 15f.
nekem is van olyan lány ismerõsöm aki 17 éves és meg nem volt pasija, meg semmi... sztem ez nem gáz meg kell várni az igazit, ahogyan azt az elõttem levõk is irták:) )
ugyan mondd már meg egy 14 éves gyerek hogy tud komolyan gondolni 1 kapcsolatot? hideg kiver az ilyen válaszoktól. kérdezõnek üzenem h kíváncsi lennék én a kis barátnõid beszámolójának a valóságalapjára... tudod ebben a korban szeretnek menõzni meg eltúlozni dolgokat... azzal tûnj ki h jól tanulsz és ne azzal h "vajon terhes vagyok???"
Igen ciki...ásd el magad...
te már elmúltál ovis és még szûz vagy??? imádom az ilyen kérdéseket...még nem is szõrõs, akkor hova akarsz pajzánkodni?! XDXDXD
Nem 15F vagyok és énnekem se volt még csajom bár szeretném hogy legyen.
ráértek még ezzel foglalkozni.
Nem vágom miféle igaziról beszéltek!!!! 14, 15, 16 évesen milyen igazit kell megtalálni ....arra tanítjátok szegényt h ne élvezze az életéét.Én is 14 vagyok még.... és 2 komoly kapcsolatom is vólt más ....egy 1 év hosszúságú és egy fél éves...És nem gondolom h túl hamar fogtam vólna neki...14f
Jól értem, teherbe estek? Mi lett velük?

14 évesen nem korai az eljegyzés?

21 éves srác vagyok, a barátn?m 14 éves és mindketten úgy érezzük, hogy a kapcsolatunk jól m?ködik. Egyikünk sem tudja elképzelni, hogy valaha az életben mással legyen együtt. Én szeretném minél hamarabb meger?sítni a kapcsolatunkat és egy közös ismer?s azt javasolta, hogy jegyezzem el a lányt, nem korai egy 14 éves lánynak az eljegyzés?

Legjobb válasz: Egy 14 éves lánynak még az iskolapadban van a helye.A kérdésed azt mutatja, hogy Te is éretlen vagy még a karikagyûrûhöz.

Ezt nem szabad elkAPOKDNI AT TANÁCSOLOM, MERT TÚL FIATA ÉS Õ ELÕTTE OTT AZ ÉLET. ÉS A KIVÁNCSISÁG UGY IS HAJTANI FOGJA. EZT INKÁBB MÉG MOST MELLÕZÉTEK. AMUGY HÁZASSÁG 16ÉV FELETT SZÜLÕI BELEEGYEZÉSSEL LEHET EZT KÖVETÕEN
Egy 14 éves lánynak még az iskolapadban van a helye.A kérdésed azt mutatja, hogy Te is éretlen vagy még a karikagyûrûhöz.
Szex nélküli eljegyzés? :) (csak, mert vélelmezem, hogy nem vagy pedofil)
A lány érzéseit sajnos nem ismerem, de ha engem 14 éves koromban eljegyeztek volna, kifutottam volna a világból. (nem örömömben) Szerintem korai. Kíváncsi vagyok, hogy mióta vagytok együtt. Nem tudom, hogy lehet-e egy 14 éves lánnyal elég ideje együtt lenni egy eljegyzéshez. Igazából ma már az eljegyzésnek is annyi fajtája van. Azzal szerintem semmi baj sincs, ha veszel valami csipcsup gyûrût, és azt mindketten hordjátok. Ez is jele valamilyen szinten az összetartozásnak, mégsem egy komoly eljegyzés. Vigyázz, ne hamarkodjátok el a dolgokat! Te 21 évesen talán már elég felnõtt vagy, de egy 14 éves valójában még gyerek. Rengeteget fog változni.
14 ÉVES A LÁNY, TALÁN MOST FEJEZI BE A 8.-OT? TE MEG KIJÁRTA D A FÕSULIT MÁR 3 ÉVE , GONDOLKOZZ EL FIACSKÁM
Szio!Én is korán jegyesztem el magam csak tizen hat voltam. Ma huszon kettõ vagyok még mindig együtt vagyunk.de mostanábban jöttem rá, hogy szinte nem is éltem.nem azért mert meg bántam volna, hogy együt vgyunk.csak nagyon rossz érzés mikor a többiek mesélik az élményeiket és nekem nics mit mesélnem.Szoval ne akard , hogy akit szeretsz ugyan ezt éreze.hagyd had ismerje meg a világot hisz még csak gyerek!!!!
utolsó, szerinted mi történt?:-D99%h tudom és szerintem te is...
DE!!!!!! Egy 14 éves még gyerek, nincs kiforrott személyisége, érzelmei, komoly gondolkodása! Másrészrõl felvetõdik bennem a kérdés, hogy egy 14 éves KISLÁNY (mert az)miért él nemi életet?Hova siet?T Ez jogilag is büntetendõ, liliomtiprásnak hívják....
mért is ne a romák is igy tolják XDXD... vagyis te is aféle vagy? akk simán, ha nem akk szimplán csak egy idióta. 14éves, vigyázz h a cumija ne maradjon otthon költözéskor.
Na, hát sztem ha úgy érzitek, jegyezd el. De elõbb beszélgess errõl vele, hogy mit szólna hozzá. Szerintem ha szeret és tényleg az igaziak vagytok egymásnak, akkor hülyeség, amit mindenki ír, hogy hagyd élni. Mert az az igazi szerelem, ami nem láncolja le a másikat. A élés alatt azt értitek, hogy kefélje végig a fél megyét? Mert arra mégis mi szüksége? Ha nektek ez kell... Ha meg a bulizásra, kalandokra gondoltok, azt menyasszonyként is lehet.
szerintem nem. ha a lány elég érett erre akkor nem lesz korai. nem ismerem a lányt téged sem.ha ti úgyérzitek hogy ez helyes akkor jegyezd el szerintem
2007 ben tetted fel a kerdest. Nem meselsz mi tortent azota? :) 18/L
szia!végülis mit történt veletek?
Most lehet az a lány 17 éves akkor már jó, vagyis ha még nem váltatok el.(Nem is tudtam hogy a gy.kérdések-vezetõi(szerkesztõi)kiírják a tegnapelõtt-et azt hittem hogy pl ha 6.án kiírok egy választ akkor másnap kiírják hogy tegnap aztután meg simán hogy pl 2000 6 28 14:53 csak mondtam v.mit
Engem 13évesen jegyezett el a 16éves barátom, de aztán az idõ múlásával rájöttünk, hogy még ez túl korai, és Õ meg én sem "éltünk" eleget, ezért felbontottuk a jegyességet, szakítottunk, és azt mondtuk, hogy majd még biztos találkozunk. Szerintem a korkülönbség nem nagy gond, csak a tiniknél még nincs értelme ekkora különbségnek, mert mások a célok, a lánynak percenként változnak az érzései... El lehet jegyezni, de a lányban rengeteg elfojtott harag fog felgyülemleni, hogy nem lehet "igazi tini", és ez bármikor kitörhet belõle. Bár ez csak az én véleményem.
Ember!!Használd már azt a csöpp eszedet!!Mi a f***t akarsz te egy 14 éves lánytól?Szerintem egy nyomorék net elõtt életet élõ f*** vagy aki nem tud magának egy 20 éves csajt találni!!!
Te 21 éves vagy!! Ha használod az eszed , akkor ez fölös kérdés volt!!Mit akarsz te egy 14 éves lánytól????Õ még gyerek!!!..4-5 év mulva is így érez, akkor tedd meg ezeket a lépéseket!!
De igenis korai!!!! Hiszen még gyerek! Elõtte áll minden!
De, nagyon is korai! A 14 évesek még gyerekek, sajnos semmi jót nem jósolok nektek...:o( Éljétek ki magatokat, ha neked már ezidáig sikerült, akkor hagyd még egy jó pár évig "élni" a barátnõdet, így nem lesz késõbb sem olyan hiányérzete, hogy bármi is kimaradt volna az életébõl.
Ráértek még.
Tudhatnád, hogy le is csukhatnak érte (kiskorúak megrontásáért). Gondolkodjatok egy kicsit, megéri ez nektek? Biztosak vagytok benne?
Ugy gondolom hogy egy kicsit még korai az eljegyzés mert még nagyon sok mindenrõl fogsz lemaradani az életben fõleg akkor ha hozzá is mész. Aztán meg az lesz hogy el fogtok válni.Az meg ugy gondolom hogy nem jó.Adig éld az életed míg csak lehet.
Házassággal meg kell várnod a nagykorúságot, az eljegyzés mehet. Azért mehet, mert gyakorlatilag nincs semmilyen jogi következménye, az egész csupán egy "szokás" ha úgy vesszük, bekötitek egymás fejét. Egyébként a lány korát nézve ti vagy barmok vagytok, vagy igaz szerelmesek, nem szívesen írnám le melyikre gondolok.
szerintem aranyos dolog lenne eljegyezni..abban nincs semmi, akár tíz év múlva is ráér összeházasodni.ez csak egy gesztus.
Én igazából tiszta szívbõl kívánok nektek boldogságot. BÁR a saját életembõl kiindulva , engem 16 évesen jegyezett el akkori párom..nem tartott 2 hónapnál tovább a jegyességünk... aztán jött egy másik vele 5 év után döntöttünk úgy hogy eljegyzés..ez már elérte a fél évet...de szakítottunk...most 22 évesen érzem azt az igazi szerelmet amire mindig is vártam..(hülyén hangzik) de újra menyasszony vagyok és immár áprilisba lesz az esküvõm..szeretem és soha nem akarom elveszíteni.

Szerintetek baj ha valaki 14 évesen nem szűz?

Van egy nyolcadikos haverom aki egyszer mondta, hogy egyik osztálytársa már nem sz?z. Ezen nagyon elcsodálkoztam, hogy ilyen fiatalon már nem sz?z ráadásul azt nem tudom, hogy mikor vesztette el! Véleményeket kérnék.

Legjobb válasz: 17 évesen szûznek elég gáz.. olyan 15-16 évesen normális elveszteni.

17 évesen szûznek elég gáz.. olyan 15-16 évesen normális elveszteni.
Szerinted az normális aki valaki 14 évesen nem szûz?????? Utolsó KÖSZI!!
Aki szerint gáz az, ha valaki 17 évesen szûz, az takarodjon el egy másik univerzumba. Na puszi.
én is 14 évesen veszitettem el a szüzeségem, 4 hónapja jártunk akkor utánna meg még 2 évig jártam azzal a pasival. nem lett attól belölem ribanc, most is komoly kapcsolatom van már 3 éve. 22/L
Ma már ez természetes sajnos...
3! Nem kell a cigányozás! Fõleg ha nincs igazad. Ebben a témában sajnos a magyarok vezetnek, jó ha tudod.
Én is egy ilyen lányról álmodozom, ami 14évesen hajlandó lenne belemenni... 14/f
van ilyen, nem is egyet ismerek kapásból 5-6 csaj eszembe jut.
Baj, igen nagy baj! Abban az életkorban sem testileg, sem lelkileg nem érett egy kislány a szexre! Magam részérõl nagyon helytelenítem, dehát pusztába kiáltott szó...
van aki elõbb el veszti ilyen moslék világ van
Vannak ilyenek és bajnak nem baj de én ezeket azzért sokan elitlik ami szerintem valahol jogos..
Hihetetlenül gáz. -.-''
elfördul elég gyakran cigányoknál..
manapság már ez a módi, 19 évesen már vénnek érzem magam, hogy én csak 17 évesen vesztettem el
Szerinted az normális aki 14 évesen nem szûz?????? Utolsó KÖSZI!!

Az baj, ha 14 évesen nem jött meg?

kérlek segítsetek! ma a suliban a barátnõim a menzeszrõl beszéltek és nekem még nincs meg és azt mondták,hogy ez ennyi idõsen már nem normális! megijedtem,mert itt olyat is olvastam,hogy nincs semmi baj 16éves korig.VALAKI PLS

Legjobb válasz: 16 éves korodig nem baj!

16 éves korodig nem baj!
A kérdező hozzászólása: ez biztos? nek kell elmenni orvoshoz vagy ilyenek?
Istenem, miért lenne baj? Teljesen normális, hogy még nem jött meg. Még van 2 éved tényleg. Majd akkor izgulj, de szinte biztos, hogy addig megjön.
A kérdező hozzászólása: oké, akkor megnyugodtam, köszönöm:)
Elsõ vagyok. Akkor kell orvoshoz menned, ha még 16 évesen sem menstruálsz. Addig nincs semmi baj!
majdnem 17 éves voltam, amikor elõször megjött, és semmi bajom nem lett belõle
17 éves korod elött nem probléma ha nem jön meg!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!