Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Már lassan egy (4 db)

14 éves vagyok. Már lassan egy hónapja van egy nálam 2 évvel idősebb barátom és szeretnék lefeküdni vele... Hogy történjen a dolog?

Én 14 éves vagyok.Tudom kicsit korai a dolog de én nagyon szeretném. Multkor rákérdezett hogy szeretnék e vele lefeküdni,én természetesen igen mondtam, de nem volt rá lehet?ségünk mert egy parkba voltunk. Õ is sz?z még. Eddig még csókolózáson és itt ott tipi-tapin kívül semmi nem volt. Mivel védekezzünk? Szüleimmel nem szeretnék beszélni a dologról...

Legjobb válasz: Szia! picit még fiatal vagy, úgyhogy gondold át vele szeretnéd-e megtenni.elég érett vagy hozzá? ez komoly dolog és az egész életedre kihat majd, emlékezni fogsz rá. ha mégis amellett döntessz, hogy megteszed, mindenképpen védekezzetek, mert 14 évesen egy nem kívánt terhesség örökre nyomot hagyhat benned. Óvszer a legjobb nektek, de óvatosan bánjatok vele. ha késne a menstruációd azonnal szólj egy felnõttnek. közeledjetek egymáshoz elõtte pár alkalommal, így nem lesz olyan görcsös az elsõ együttlét. ne hamarkodjátok el és mindenképpen nyugodt, tiszta környezetbe történjen. hát ennyit tudtam segíteni

Szia! picit még fiatal vagy, úgyhogy gondold át vele szeretnéd-e megtenni.elég érett vagy hozzá? ez komoly dolog és az egész életedre kihat majd, emlékezni fogsz rá. ha mégis amellett döntessz, hogy megteszed, mindenképpen védekezzetek, mert 14 évesen egy nem kívánt terhesség örökre nyomot hagyhat benned. Óvszer a legjobb nektek, de óvatosan bánjatok vele. ha késne a menstruációd azonnal szólj egy felnõttnek. közeledjetek egymáshoz elõtte pár alkalommal, így nem lesz olyan görcsös az elsõ együttlét. ne hamarkodjátok el és mindenképpen nyugodt, tiszta környezetbe történjen. hát ennyit tudtam segíteni
Pár hete (lassan egy hónapja) ismeritek egymást, 14 éves vagy és le akarsz feküdni vele? Véleményem szerint ez korai még. És nem azért mondom, mert konzervatív öreglány vagyok (25), hanem azért, mert tudom (!!!), hogy az elsõ együttlét hatással van az egész szexuális életedre. Azt kívánom, sikerüljön olyan jól az elsõ Neked, mint nekem és akor nem lesz probléma. De várjatok még egy kicsit, ahogy az elõttem szóló is mndta, annyi mindent csinálhattok még az elsõ szeretkezés (mert az legyen, ne DUGÁS) elõtt... adjátok meg a módját, várjatok még egy kicsit, hogy biztos lehess abban, hogy a srác nemcsak arra hajt, hogy végre ne legyen szûz...és tényleg szerelembõl történjen. És mindenképpen óvszerrel védekezzetek, nehogy belemenj "majd vigyázok"- okba, meg "elõtte kihúzom"- okba, mert az amúgy sem biztos, de egy ilyen tapasztalatlan fiú nem tudja ezt még irányítani.
Én is 14 éves voltam , amikor elveszítettem a szüzességem.Nagyon szerettem a srácot , és õ is szeretett, így hát úgy éreztem , hogy megteszem vele.Nem fájt , és figyelmes volt , de ha most lennék ott , biztos nem tettem volna meg.Szerintem még várj 1-2 hónapot ezzel , és ha a srác addig veled marad , és türelmesen vár , akkor megérdemel téged , és hogy vele töltsd el az elsõ kalandot.
Szia! mint az elõttem szólok énis ugyan ezen a véleményen vagyok. Nagyon fiatalok vagytok még. Szerintem egy hónap nagyon kevés ahhoz hogy valakit kiismerj. Honan tudod hogy tényleg szeret és nem csak azt akarja hogy elveszítse / elvegye a szüzességed? Én a helyedben várnék még egy két évet. és ha addig kitart a kapcsolat akkor már lehet. Ha nem hidd el találsz valkit aki nem csak ezért fog szeretni hanem azért aki vagy!
14évesen sztem még várjál!a szüleiddel meg nyugodtan beszélj erõl:) én 17éves vagyok és beszélek a szüleimmel errõl.nem tudják h már nem vagyok szûz, de a fogamzásgátlótablettát h felírattam, tudnak róla!16éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem, és iszonyatosan MEGBÁNTAM!nem volt megfelelõ a partner!még várjatok, mert ha mégis megbánod utána, már nem tudsz mit csinálni!
16 vagyok a párom 18 1 éve vagyunk 1ütt, de még nem feküdtem le vele. . . nem mondom, h nem volt szó róla.Megbeszéltük, h nem vagyok még kész rá , megértette és vár!mert:HA SZERET-tényleg-AKKOR VÁR, BÁRMEDDIG :) egyszer van elsõ alkalom :)
Szia! Hová sietsz?hajt valaki? tudod mennyi minden van még amit kipróbálhattok a szeretkezés elõtt? Elõször is élvezd a szerelmet a randikat, aztán a csókokat, aztán simogatás és nézd meg a netten mi a petting.Hihetetlenül sok öröm vár rád, az az egy alkalom meg szinte mindenkinél kellemetlen, kell az neked mikor jót is kaphatsz sõt adhatsz is anélkül? A másik a nõ attól lesz nõ hogy van tartása, és a férfinak akkor kell ha küzdhet érte.Ne akarj lépcsõ lenni, de ha szerelmesek vagytok akkor próbáljatok örömöket szerezni egymásnak, mint írtam akció nélkül, aztán majd késõbb ha úgy érzed ö az igazi, és ki is tart melletted akkor lépj tovább vele.Szívedre hallgass ne a testi szükségletre, mert azt még te magad is eltudod intézni szüzesség elvesztése nélkül, és az is teljesen természetes dolog.
Ne feküdj le vele, fiatal vagy még hozzá!
Hajrá de védekezz:D

14 eves bisex lany vagyok. Lassan egy eve. Es anyam mar kezd gyanakodni, de szerintem megolne ha megtudna en meg belehalnek ha csalodnia kellene bennem. Szerintetek most mit tegyek?

Legjobb válasz: Volt már kapcsolatod lánnyal, vagy úgy egyáltalán bárkivel? Ha a válasz nem, akkor várj még. És persze elsõ körben tisztázd magadban a helyzetet, mert olyan nincs, hogy lassan egy éve biszex valaki, ez nem olyan, hogy "tavaly óta vegetáriánus vagyok" Egyébként mire gyanakszik, milyen okot adtál arra,hogy gyanakodjon?

Volt már kapcsolatod lánnyal, vagy úgy egyáltalán bárkivel? Ha a válasz nem, akkor várj még. És persze elsõ körben tisztázd magadban a helyzetet, mert olyan nincs, hogy lassan egy éve biszex valaki, ez nem olyan, hogy "tavaly óta vegetáriánus vagyok" Egyébként mire gyanakszik, milyen okot adtál arra, hogy gyanakodjon?
Szerintem várj még a coming outtal :) És mivel biszex vagy, megvan annak az esélye is, hogy fiúba szeretsz bele :) Az a baj, hogy fõleg az idõsebb korosztály, tisztelet a kivételnek, nehezen fogadja el azt, ami egy icipicit is eltér a megszokottól. Így minek hergelni anyukádat, fõleg, hogy még csak 14 vagy...
ha megöl abba is belehalsz
"szerintem megolne ha megtudna en meg belehalnek ha csalodnia kellene bennem" Ez a mondat eléggé kipréselte az agyam.
szerintem varj meg, valtozhat a dolog. Amugy az emberek nagyobb szazaleka (lenne) kepes kielegito szexualis egyuttletre mindket nemmel. De hogy kibe tudsz szerelmes is lenni az mar mas teszta. En is biszexualis vagyok, de igazabol nem volt tema otthon a szexualis beallitottsagom sose. Noverem is biszexualis amugy es tole se kerdeztek a csaladba hogy kivel mit. En is voltam lanyokkal is, de sose lettem es szerintem nem is lehetek mar szerelmes nobe es boldog hazassagban elek. 30n
Elég korán felvilágosodtál a nemi hovatartozásod helyérõl. Várj még egy kicsit , hogy eldöntsd, hova tartozol.Meg fogsz lepõdni, hogy mennyit fogsz még változni.
Attól tartok, hogy téged a kíváncsiság vezetett a biszexualitás felé, mert azt hiszed, hogy most ez a divat, ez a "trendi". Ne higgy a liberális szédelgõknek! Sok fiatalnál komoly lelki traumát okoz késõbb, hogy ilyen kalandokba hagyta magát sodorni, mert elhitte, hogy ez normális. Nem! A normális az, amilyennek a világot a Jó Isten, vagy ha nem vagy vallásos, akkor számodra a Természet megalkotta: egy nõ és egy férfi szerelmébõl fogan az élet. Minden, ami nem ezt szolgálja: természetellenes.
Szerintem ha már úgyis gyanakodik el kéne neki mondanod, mert örökké nem titkolózhatsz.Egy idõ után nagy frusztráltsághoz fog vezetni vagy már lehet, hogy az.Errõl nem te tehetsz ezt meg kell értenie, és elfogadni, hogy te kicsit más vagy!Persze nem tudom milyen az anyukád, de elõbb vagy utóbb meg fog békélni. :)
"a Jó Isten, vagy ha nem vagy vallásos, akkor számodra a Természet " És a természetvallásokkal mi van???
Én megmondanám.Engem nem zavar az ilyesmi mert nem te tehetsz róla ilyen vagy.Anyád pedig háát lehet hogy meglepõdik de akkor is a lánya vagy és szeret.Szoval bátorság:)
Kedves 20-as válaszóló, a héten õszi szünet van. Üdv: Egy iskolai dolgozó. :D
Ohh..de a bölcsikben nincs szünet! Én kb. agyilag arra a szintre tenném ezt a kérdést! :-D
Nézd meg az értelmezõ kéziszótárban, mi az a biszex, megöl, belehal, és ne kérdezz ilyen marhaságokat. Menj inkább játszani, ha nincs ma suli.
Nem bisex vagy - az aztán pláne nem, mert biszex-nek írják -, hanem egy magát nem találó kamasz. A te korodban a nemi tévelygés meglehetõsen gyakori és általános jelenség. ha 30 évesen is bixzex leszel, akkor gyere vissza ezzel a problémával ide. Anyád nem öl meg, nem kell aggódni. Férj segítséget az ofõtõl vagy szakembertõl.
Segítek ne kelljen annyit keresgélni a neten. "A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkezõ nem képviselõi iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. A biszexuális szót elõször a 19. században használták, és a hermafroditákra alkalmazták. 1914-tõl hozták kapcsolatba a szexuális orientációval." Wikipédia elsõ bekezdés.
6! Most mondhatod hogy ez a normális, vagy nem ez a normális, de ha õ lány létére egy lányba szerelmes, akkor nincs mit tenni. Most azért ne legyen boldog, mert a 8. bioszkönyvben látta hogy egy fiú meg egy lány tud gyereket csinálni!?!?!?
Utolsó, a csaj, valszeg.8.os, ilyenkor még nem tanulnak a szaporodásról..... Most az anyagcsere rész van....(8.os a lányom.)
14 évesen?? ez komoly??? hát én nem tudom, hova 'fejlõdik' ez a világ... Én is csókolóztam már lánnyal, sõt, több is volt, de hogy 14 évesen nem jelentettem volna ki, hogy biszex vagyok, az is fix...
Én 14 évesen azt sem tudtam, létezik a biszex kifejezés, nem hogy azt, mit jelent. A kérdezõ után szabadon: Szerintetek most mit tegyek? :P
Tizenéves korban még mindenki keresi a saját szexualitását, ilyenkor a legtöbben mindkét nem iránt éreznek vonzalmat, ez teljesen normális, senki nem jelenti be otthon, késõbb pedig majd letisztul, hogy melyik nemhez vonzódik. Mondjuk ez olyan 16 - 18 éves kor. 14 évesen még nagyon nem kellene ezzel foglalkoznod, saját magaddal sem vagy még tisztában, nemhogy a szexualitásoddal.
Ha 18-19 évesen is vonzódsz mindkét nemhez fizikailag is sõt, kapcsolatod is lesz mindkét nemmel akkor mondhatod, hogy biszex vagy egyelõre, csak a horomok játszadoznak veled
Mondd el neki, de azért egy kicsit korai ilyen idõsen eldönteni, hogy biszex vagy, nem?Szexeltél már?Remélem nem.Még kíváncsi vagy, meg a tiltott gyümülcs a legfájóbb pont, az elérhetetlen, de...Biztos vagy benne?
elõbb megölne és aztán halnál bele, vagy fordítva?
Honnan tudod hogy bisex vagy?? 14 évesen?? Csak nem lefeküdtél lánnyal és fiúval is?? Mert ha nem akkor addig fogalmad sem lehet róla. Ha meg igen, akkor anyukád nem azért fog szégyenkezni mert bisex vagy hanem azért mert a lánya még csak 14 éves gyerek, de már a szexen jár az esze..
Miért kéne ezt bejelenteni? Egyrészt ennyi idõsen még tényleg változhatnak a dolgok. Másrészt biszexként is valószínûbb, hogy egy pasi oldalán kötsz ki, a lányokról pedig csak fantáziálni fogsz, vagy kipróbálod velük.
14 évesen ezt egy kicsit korai eldönteni, hogy biszex vagy. Mindkét nemmel próbáltad már talán? Szerintem várj még pár évet, hogyan alakulnak a dolgok. Egy szinte gyerekkori kíváncsiság még nem végleges állapot.
6-os: Szeresd felebarátodat...kivéve aki más? Annyira nem értem, amikor egy elvileg hívõ ember ilyeneket mond. Itt ütköznek ki a különbségek, hogy ki éli meg az igét, és ki csak bebiflázza... Kérdezõ: neked kell eldöntened. Elõbb-utóbb úgyis megtudja. Mibõl sejti?
"14 éves vagyok és biszex." :DD Ezen mekkorát röhögtem!
6: Embereket a jó isten ilyennek alkotott. Akkor ez is normális.
14 évesen ez miben nyilvánul meg??? Bocs, de tényleg érdekel. Hogy szoktál csókolózni a barátnõddel? Vagy urambocsá fiú hiányában még tovább is mentek?
A 10. válasznak van igaza: amíg nem próbálod ki egy neked tetszõ és normális lánnyal a pettinget, addig nem lehetsz igazán biztos benne, hogy bi vagy. A kérdésedrõl az jutott eszembe, hogy a tinikrõl azt tartják, mindig túloznak. Szerintem te most túlzol, és ez jó. Valószínûleg az anyukád valahogy fel tudná dolgozni ezt a hírt, ha nehezen is. Fõleg hogy csak bi vagy, és nem lesz-bi, tehát akár még onokája is lehet majd tõled, ha úgy hozza a sors. Ez fontos, egy szülõnek, az unokázás. Persze te ismered a szüleidet, te tudod, hogy mennyire elvakultak, erõszakosak, stb. De gondolj bele: gyanakszik, és mégse kérdezõdködik! Ez a tapintat jele. Azért a legtöbben igenis szóba hoznák a dolgot, ha zavarná õket. "Mert az én lányomból nem lesz..." Ha elmondod neki, akkor egy jó pillanatot válassz ki erre, ne egy veszekedést tetézz vele.
Úh, hol tart a világ, 14 évesen kijelenti, hogy már egy éve biszex...
Lassan egy éve biszex vagy? Elõtte mi voltál? :-D Antiszex? :-) Jaj, reggel8-kor kezdõdik az iskola, te is végre hasznosan töltöd az idõdet! És nem találsz ki baromságot!
14 évesen még semmilyen "szexnek" nem kellene lenned...
Hogy lehet valaki egy éve biszex? Most akkor az vagy nem?
Mert egy pedofil. Csinálj új nevet, vagy hagyd abba a cheatet. Pont most volt egy hasonló eset az ismerõsömnél, annyi idõs mint te.
Sztem szólj a szüleidnek!
.
Hagyd a faszba, töröld MSN-rõl, chat-en meg másik név, azt viszont látásra.
Kérj meg sörért pár tagbaszakadt részeget, hogy hugyozza tele a kapujukat. Csak megérti.
A kérdező hozzászólása: már csináltam mindent , más nevet is váltottam de mindig tudta hogy én vagyok mindig meg talál, mondom neki hogy hagyon békén de nem hagy kérdezem miért azt mndja csak , de én asszem bele szerettem és nemtom ott hagyni , de az egyik haverja mondja hogy õ szerelmes belém csak nem meri el mondani szal nemtom
Elsõnek üzenem: cheat = csalás

13 éves lány vagyok, lassan 14. Még mindig nem menstruálok. Az osztályban a lányok közül én vagyok a legnagyobb.Nekik már mindenkinek megjött.Én egy kicsit lemaradottabbnak érzem magam, mintha kimaradnék a sorból. Lehet valamilyen bajom?

Legjobb válasz: Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.

Az egyik osztálytársamnak 16 évesen jött meg az elsõ. Akkor már éppen nõgyógyászhoz akart menni, mert valami hormonális bajra gondolt, amikor magától megjött neki. Tény, hogy késõn érõ vagy, de egyenlõre nem kell foglalkoznod ezzel, mivel itt van az ideje, és gyakorlatilag akármikor jelentkezhet az elsõ vérzésed. Szerintem, ha 16 éves korodik nem jön meg, menj nõgyógyászhoz, de egyenlõre nincs okod az aggodalomra.
nekem az uncsimnak 19 evesen jott meg
Szia, elõször is ne keseredj el!A Te korosztályod már elég korán érõ, de igazából még nem csúsztál le semmirõl. Én a 14. szülinapom elõtt pár hónappal kezdtem el menstruálni, szintén az utolsók egyikeként. Te még idõben vagy, ha nagyon zavar a dolog, kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el nõgyógyászhoz, és anyukáddal is beszél errõl.
Ne szomorkodj e miatt, nincs semmi bajod. 16 éves korig nem szoktak vizsgálatot kérni. Nem vagy semmivel sem kevesebb azért, mert még nem menstruálsz, a többiek meg igen. És tapasztalatból mondom, az sem biztos, hogy mindenki másnak megjött már, mert sokan csak mondják pont azért, hogy ne érezzék magukat lemaradottnak. Hamarosan megkezdõdik neked is, lehet hamarabb mint gondolod. Ne gondolj sokat erre szerintem, rendben vagy, élvezd a tini éveket. :o)
nyugi, de ha 16éves korodig nem jön meg , akkor el kell menni a dokihoz és ír fel neked olyan gyógyszert amitõl megjön! Addig is örülj hogy nem kell szenvedned.
Én 14 voltam amikor elõször megjött szoval nem kell aggódni megfog jönni elõbb vagy utóbb
Szia!Én 14 vagyok szintén az utolsónak jött megmég novemberben...ne aggódj mondjuk engem se hatott meg de te ne aggódj de tényleg nekedis megfog jönni!
én is 14 vagyok és még nem jött meg.
lassan én is 14 leszek, és még nekem sem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!