Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Már (551 db)

14 évesen már késo énekelni tanulni?

Mindig imádtam énekelni,de nincs tul jó hangom,és már egy ideje gondolkodom azon,hogy énektanárhoz megyek,de félek,hogy már késo. 14/L

Legjobb válasz: ez nem balett,vagy sport,vagy akármilyen tánc,hogy ha késõbb kezded akkor nem mehetsz az olimpiára,nem leszel profi balettos vagy egyéb,14 évesen egyátalán nem késõ,de az sem árt ha általánosba énekeltél kórusba,a mutálás kb 14-18 év között van,kinek mikor egyén függõ,nekem 15 évesen kezdõdött és 18 éves koromig tartott,valakinél kevesebb idõ,engem tévedésbõl vállalt el a tanárnõm 15 évesen,azt hitte már jóval elmúltam 16,és lassan 17 leszek:) félreértett,de aztán mivel ért hozzá úgy képzett hogy semmiképpen sem ártson nekem,most 22L vagyok rengeteget fejlõdtem,mindig is oda voltam az éneklésért,amióta az eszemet tudom éneklek,szóval ne aggódj nem vagy elkésve

ez nem balett, vagy sport, vagy akármilyen tánc, hogy ha késõbb kezded akkor nem mehetsz az olimpiára, nem leszel profi balettos vagy egyéb, 14 évesen egyátalán nem késõ, de az sem árt ha általánosba énekeltél kórusba, a mutálás kb 14-18 év között van, kinek mikor egyén függõ, nekem 15 évesen kezdõdött és 18 éves koromig tartott, valakinél kevesebb idõ, engem tévedésbõl vállalt el a tanárnõm 15 évesen, azt hitte már jóval elmúltam 16, és lassan 17 leszek:) félreértett, de aztán mivel ért hozzá úgy képzett hogy semmiképpen sem ártson nekem, most 22L vagyok rengeteget fejlõdtem, mindig is oda voltam az éneklésért, amióta az eszemet tudom éneklek, szóval ne aggódj nem vagy elkésve
Egyáltalán nem késõ 17-19 a legideálisabb a kezdéshez. Viszont, ha most elkezded izomzatilag is felkészíteni magad az éneklésre, sokkal könnyebben megy majd. Az énekhang képzésnél a legfontosabb (az adottságok mellett) a helyes alátámasztás. EZ tulképpen a bordaközi izmok és a rekeszizmok mukáját jelenti. Nézz utána a neten, milyen speciális tornagyakorlatok vannak erre, imádni fog a leendõ énektanárod, ha nem a nulláról kell kezdened, és neked is jelentõsen könnyebben megy. Az én énektanárom egyébként 10 perc alatt szült anno, olyan kidolgozott, izomzata volt haskörnyékén, ami pont a toló, tartó és egyéb hangképzési rutintól alakult ki.:)
nagypapám 64 évesen kezdett el énekelni tanulni, szóval nem vagy lekésve semmirõl ;D 14/L
mennyi baromságot összehordanak... énekelni tanulni 17-18 évesen kell elkezdeni tanulni, a lányok is mutálnak és náluk sokkal jobban elhúzódik a mutálás, ha ebben az idõszakban megerõlteted a hangszálaidat, még el is szakadhatnak, egy normális hozzáértõ tanár egy 14 évest nem fog tanítani, nem vagy elkésve semmirõl értek hozzá 6 éves tanulok énekelni
Szerintem még annyira késõn nincs. Jobb mintha 20on éves korodban mennél el. Szerintem próbáld meg mindenképp. Ha meg sem próbálod nem tudhatod. :)
énekelni énekelhetsz. csak olyan szinten soha nem leszel, mint azok, akik sokkal korábban elkezdték
A kérdező hozzászólása: pedig már vagy 10 perce amiattt sírok, hogy már késo, de ha igaz, hogy nem akkor orulok :)
nem késõ, ezt a hülyeséget
*6 éve
Nem késõ egyáltalán, de ha tényleg nincs jó hangod akkor az még változhat.Én fiatalabb vagyok nálad 1-2 évvel én 9 évesen kezdtem el énekelni és én is nagyon szeretek.

Nem értem, attól még, hogy mostanában túl sok az olyan lány aki 14 évesen már "elhasználódott, mert odadobta magát valakinek aki nem is szereti", mért lett rossz tulajdonság az ha valaki már nem szűz?

Értem én, hogy a fenti példában mi számít rossznak, de szerintem az, hogy egy lány 18 éves kora el?tt veszíti el a szüzességét, nem b?n. Semmivel sem rosszabb mint azok akik azért szüzek, mert ?ket egyáltalán nem is érdekli a szex, mint téma, pedig nekik mindenki azt mondja h "legyenek büszkék, legalább nem használódtak el".

Legjobb válasz: Igazad van, en is igy latom. De ezt altalaban azert nyomjak, mert nekik nincs senkijuk, mert csak szerencsetleneknek kellettek volna. Gondolj bele. Szerinted a nagy tobbseg, ha 14-15 evesen osszejon a szerelmevel majd fog 21 eves koraig varni? Legkesobb 17-18 evesen elveszti. Ez alol csak az kivetel, aki hazassagig var. Mindenki mas hamarabb letudja.

Igazad van, en is igy latom. De ezt altalaban azert nyomjak, mert nekik nincs senkijuk, mert csak szerencsetleneknek kellettek volna. Gondolj bele. Szerinted a nagy tobbseg, ha 14-15 evesen osszejon a szerelmevel majd fog 21 eves koraig varni? Legkesobb 17-18 evesen elveszti. Ez alol csak az kivetel, aki hazassagig var. Mindenki mas hamarabb letudja.
A gond azzal van hogy ezek a lányok szexelnek és nem pedig szeretkeznek! Nagy különbség! van olyan barátnõm aki 14 évesen veszítette el, és még MINDIG ugyanaz a barátja (most 18) és szerintem így már nincs is semmi gond az egésszel mert tényleg szerette/szereti azt akivel elõször volt együtt :)
Te félre beszélsz, azzal igen, baj van ha meg qratja magát egy buliban, vagy leszp valakit csak úgy, mert õ hú de helyes... Egyébként normális esetben pl: ha együtt vannak szeretik egymást, de tudod mit ne is szeressék egymást, ez már túl nagy elvárás, de legalább legyenek együtt, és nem az útszéli bokorban történik, ezzel szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: nem tudom, én úgy vettem észre (fõként ezen az oldalon), hogy itt akárki akármilyen idõs koráig szûz, az kizárólag jó tulajdonságnak számít. Nem azt mondom, hogy az rossz, ha valaki szûz, mert mondjuk épp úgy esett neki az élet, vagy még nincs kész rá, meg ilyenek, de pusztán erkölcsileg nem feltétlenül jobbak meg "tisztábbak", mint azok akik már nem azok.
Én teljesen egyet értek veled, nekem is ez az észrevételem... Az itt válaszolóknak (akik elõttem pl írtak), igazuk van, de szerencséjük is, mert ezek szerint nem látják azokat a kérdéseket, válaszokat, amik miatt kérdést kiírtad, és amiken én is folyamatosan felhúzom magam:-S
én úgy gondolom, nem kell 18ig tartogatni, de ha valaki barátja mellett vagy több barátja volt és 17-18 éves koráig tartja magát mert tudja hamarabb nem elõnyös a szexuális élet, sokkal tisztelni valóbb, mint akik még pasijuk sem volt úgy szüzek vagy 13-16 évesen lefekszenek bulikban, meg divatból, meg mert õk úgy gondolják baromira szerelmesek.A tinik nagyon kicsi max 3-4% az aki nem bánja meg a korai szexuális életet.Attól hogy az embernek vannak kamaszszerelmei nem kell rögön az ágynak ugrani, mert egy gyereknek nem kéne szexelni akkor sem ha hú de szerelmes, azért gondolom ez a normális.Attól nem bûn ha valaki nem szûz, de ha utána olvasnának akkor rájönnének mennyi következménye lehet, másfelõl, a gyerekszerelemnek nem a testiségrõl kéne szólnia, a mai világba pedig már rögtön erre mennek rá, tisztára szét unják magukat ezért szexelnek, kijelentem nem szeretkeznek, némelyik még azt sem tudja mi az.
"13-16 évesen lefekszenek bulikban, meg divatból, meg mert õk úgy gondolják baromira szerelmesek." De miért gondolja mindenki úgy, hogy aki ilyen korban nem szûz, az törvényszerûen buliban, meg divatból vesztette el? És miért ne lehetne szerelmes az ember ennyi idõsen? (Már megkaptam itt, hogy ne magammal példálózzak, mert nem ez az átlag, de 14 és fél éves voltam, és elmondhatatlanul szerelmes. 5 évig voltunk együtt, 19 voltam, mikor szakítottunk. Ez idõ alatt voltam mással (4 db). De most mégis vele élek együtt... Csak azért írtam le, mert nagyon unalmas már ez az általánosítgatás...)
én mindig oda írom, hogy nagyrészük, azért mert vannak kivételek kb 10bõl 1 aki nem úgy és aki vele marad még nem azt jelenti hogy nem igaz amit írtam
A kérdező hozzászólása: egyetértek veletek. végre valami mást is hallani itt...

Mért van az hogy mostanában olyanokat olvasok itt hogy 15 évesen mr szpott, meg hogy 14 évesen már kiverte a haverjának, meg hogy gáz hogy 15 és szűz. Szerintetek nem korai a sexuális élet 14-15-16 évesen?

Legjobb válasz: lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et

lehet h régebben is gyakori volt ez meg h korán szültek meg házasodtak de akkor a szülõk kiválasztották a jövendõbelit és nem volt az h egy 13 éves már több f*szt fogott mint kilincset..max 1-et
Mostmár biztos így van. Én meg itt vagyok 17 évesen, és még meg sem csókoltam egy lányt :S :'(
Sztem semmi közöd hozzá. Egyébként van akinek korai van akinek nem. 17/F
példaként nõvérem 13 évesen már nem volt szûz, most már 30, férje van, és két gyereke. korai, vagy nem korai? ezt nem a társadalomnak kell eldönteni, az lószart se tud semmirõl. :) mindenki érzi magán, hogy miújság.
Szerintem ha valaki már 14 évesen annyira felkészültnek érzi magát h megtegye, hát tegye. Mindenkinek szíve joga mikor szeretné elveszteni. Ha belegondolunk régen ilyen idõs korban volt aki már férjhez ment, és szinte biztos hogy régebben is volt olyan aki ennyi idõsen már elvesztette, illetve élt nemi életet, csak nem kerítettek ekkora feneket neki. Az az igazság hogy pl egy érettebb gondolkodású fiatal elveszti a szüzességét, a haverja/barátja/barátnõje meg még nem vesztette el, akkor rögtön fel merül benne hogy milyen ciki dolog. Sajnos ilyen korban ez gyakori.
DE!
akik szerint régen már 13 évesen elvesztették... azoknak: 1) a SÖTÉT középkorban - tényleg ahhoz az idõhöz hasonlít a mai??? elkeserítõ lenne! azért a mai emberek tanultabbak, mûveltebbek, és nincsenek arra rákényszerítve, hogy tiniként házasodjanak és gyereket szüljenek. mert ugye középkorban ezért történtek a dolgok korán. 2) aki megtehette, az nem szexelt ksilányként. Nézzetek és olvassatok könyvet: Austen, vagy Bronte, vagy Stendhal... nem mindig a Rómeó és Júliát kell alapul venni. A legtöbb korai szépirodalmi regény (és ezeken kívül alig tudunk valamit a korai korokról) nem kislányok nászát írja le. szóval szerintem kicsit kritikusan kéne hozzáállni ehhez a téveszméhez. persze, elõfordult, de nem volt általános!
most nemértem mit reklamáltok, amikor régen már 18 évesen házasodtak!
eh most erre mit mondjak ? itt vagyok 15 évesen szûzen pasi nélkül, nem is volt soha :D
és még az is ciki ha 15 évesen nemqurtal meg sennkit :S 15/F
kedves második... az hogy 17 évesen nem csókoltál meg egy lányt se... az a te hibád... nem köcsögségbõl... de aki béna esetlen vagy csúnya a lányok számára... az marad sokáig szûz... és akkor jöhet a szöveg a belsõ értékekrõl... amikor aztlátom az ismerõsök közt meg az utcán hogy a legnagyobb alpári parasztokkal járnak a csajok...
sztem nem ez alapján lehet eldönteni hogy kinek korai kinek nem... azt kell nézni hogy mennyire komoly az illetõ... ha átlagban nézzük a komolyságot... akkor korai de még 20 évesen is sokaknak... bátyám az kivette mielõtt elment a nõjében... énmeg gumit használtam a csajomhoz... pedig fiatalabb vagyok pár évvel... szóval... egyénfüggõ inkább...
A legtöbb esetben korai és meggondolatlan, nem mondom, hogy vannak olyan esetek, amik erre rácáfonak, de egy 14-15 éves fiatal még általában nagyon gyerek, agyilag is testileg is, és még egy idõsebb sem mindig tudja, hogy kivel és mikor lenne érdemes mondjuk elveszíteni, szerintem nagyon gáz, amit a mostani tizenévesek csinálnak, és nem azért, mert beszûkült lennék vagy prûd, sõtt! De én akkor sem látom ezt helyesnek... Amúgy meg, régebben az emberek fiatalabban meghaltak vagyis kevesebbet éltek, magyarán ugyanazt az életutat, amit most mondjuk 65 éves koráig bejár az ember 45 évre kellett mondjuk szûkíteni. Korábban kellett éretebbé válni, stb... ne hasonlítsuk a múltat a jelenhez megfelelõ tényezõk vizsgálata nélkül, mert buta és esetlen lesz!
nagyon ciki! szerintem 18alatt mindenképp gáz, sem testileg sem lelkileg nem érették még a szexhez, de a kapcsolatokhoz sem annyira, de ne foglalkozz velük a divat hogy 12évesek már szexelnek fûvel fával, sztem undorító hová jut a világ, ritka az olyan aki 18-19 évesen még szûz, és higyétek el nekem õk járnak jobban

Miért lenne gáz, ha egy 14 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szűz? 2012 van!

az id?sebbek (16-17->) gáznak tartják.. pedig a mai világban normális. az lenne furcsa és gáz ha valakinek nemlenne

Legjobb válasz: Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.

Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.
Mert nem normális.
mert 14 évesen még bõven gyerek az ember azért gáz...
Nem arról van szó, hogy gáz :) Csak arról, hogyha valaki ilyen korán kezdi (fõleg a szexuális életet), akkor soha nem lesz igazán jó szeretõ és a párkapcsolatában is sok gond lehet, hiszen fiatalon kezd el efelé szocializálódni és a késõbbi kapcsolataiban is gyerek marad.
Tudod mi a normális??? Az ha 14 évesen tanulsz baz.meg és nem a szexszel foglalkozol!!!! 14 évesen már nem szûz?! Ez nem gáz, hanem siralmas. Utána meg csodálkoztok, hogy egy normális ember nem akar veletek kapcsolatot. Tudod ezt akarjátok divatnak, de ez inkább szégyen. Tudod mit csinálnak az ilyenekkel egyes országokban?? Ki teszik õket a prérire megd.gleni. Oké 16 évesen veszítse el valaki a szüzességét akkor már talán van egy kis felelõsség benne. De bennetek [email protected] pisisekben... Utána meg a sírás mert "terhes lett(em)"...
Bár én még idõsebb vagyok, de gáz. Nem attól leszel nagylány/nagyfiú, hogy 14 évesen nem vagy szûz. A kérdésedbõl is látszik, hogy az, hogy nemi életet élsz -már ha élsz - az mennyire nem tesz éretté. Nem tudom, hallottál-e már a nem kívánt terhességrõl, a nemi betegségekrõl? Nem erre kéne büszkénel lennetek.
Na pont ebbõl a válaszodból látszik, hogy még csak egy kislány vagy, hiába élsz nemi életet. De csak csináld, csak nehogy pár hónap múlva te írj ki egy kérdést, hogy felelõtlenül teherbe estél.
Uristen most nem hoz nekem ajándékot a jézuska, mert elírtam valamit?Gratulálok.Ès rohadtul nem ítélem el azokat, akik késõbb vesztették el.Úgyhogy jobb lenne, ha visszafognád magad..
19:25-ös. Inkább szex helyett a nyelvtannal foglalkoznál, te nagylány. És most többnek érzed magad, mint aki késõbb vesztette el?
#19 te is még kicsi vagy .. de neked legalább ugy öö látom mint ha lenne egy kis komolyságod vagy valami értettség vagy valami hasonló vagy pedig túl sok a vagy..
Ott a pont!
Nem tudom, hogy itt ki és hogyan gondolkozik DE attol hogy valaki fiatal még nem biztos hogy felelõtlen is. Itt ijesztgettek mindenkit hogy jajj terhes leszel meg éces meg nemi beteg.. MITÕL? Annyitól hogy kb 2 évvel hamarabb kezdi mint más? Ettõl már biztosan felelõtlen? Hát ez a gáz nem az hogy dugnak..
Meg az hogy te próbálsz neki tanácsot adni de még az AIDS-t(mert így kell írni) sem bírod leírni rendesen ..
Igen, általában a mai 13 évesekre az a legjellemzõbb, hogy felelõsségteljesek. És mivel gyanítom, te is az a korosztály vagy, így a helyesírás is nagyon megy nekik. Az, hogy hogy teszi fel a kérdést, már sokat elmond. Ajánlom, hogy olvasgasd ezt az oldalt és majd csodálkozhatsz, hogy mennyi tinilány van, aki roppant felelõsségteljesen kezdett nemi életet élni, és mégis terhes lett. Persze, akkor már nem ilyen büszke arra, hogy milyen menõ, mert már nem szûz, hanem kétségbeesett. A szexelõ tinik nagy része nem azért nem lesz terhes, mert védekezik, hanem mert szerencséje van. Azt pedig, hogy AIDS, próbáld meg megjegyezni, hogy hogyan írják, mert így egy kicsit nevetséges lett a válaszod számomra.
Lényegtelen, hogy hogyan írod le. Igen vannak akik felelõtlenül kezdenek szexuális életet. De kérdem én: Te honnan tudod, hogy a kedves kérdezõ is felelõtlen? Nem kell besorolni a fiatalokat. Én is korán kezdtem 13 évesen még sem voltam soha felelõtlen. Nem is lett semmi bajom ;)
Aki így írja, tele smiley jellel a kérdését, abból õszintén szólva nem nézek ki sok felelõsséget. Inkább arra gondolok, hogy nagyon büszke arra, hogy már nem szûz, pedig ezen nincs mit büszkélkedni.
Elég gáz vagy... Ha meg akarsz valakit d*gni akkor ne 14 évesen! A társadalom a 15-16-ot még elfogadja de az sem a normális.
èn 15 vagyok..13 évesen(10nap hijan 14) vesztitettem el..és egyáltalan nem bantam meg!azóta is együtt vagyok a barátommal!!:) és ha meglátnal akkor egybõl meg változna a vélemenyetek rólam..de nyugottan lehet lepontozni mint pisist...
Azért "gáz", mert VALÓSZÍNÛLEG nem szerelembõl csinálják, és így pont a LEGJOBB dolgot nem tapasztalják meg. Nem feltétlenül rossz, ha valaki korán kezdi, csak ne váljon öncélúvá. Ha nem figyelsz eléggé, hiába kezded korán, nem leszel jó szeretõ, mert nem a másik kielégítésének vágya vezet, hanem az, hogy "szexeljek". A kielégülés állandó keresése a beteljesüléstõl foszt meg. Ha ezt megérted 14 évesen, akkor érett vagy arra, hogy szexelj.
A kérdező hozzászólása: szerintem már nem gáz. pár éve még persze énis aztmondtam, de már ilyen a világ, ez van
De mi az, hogy gáz? Nem arról van szó, hogy gáz, hanem, hogy egy rossz dolog, mert a felnõtt életed párkapcsolataira rá fogja nyomni a bélyegét, ha már ilyen korán szexelsz.
Attól hogy 2012 van még nem kell a mai fiatalokat követni akiknek tombolnak a hormonjaik. Ennyi. 15/f
Az a gáz kisfiú, hogy a mai világban az abnormalitás a normális! Minden feje tetején áll, válság és összeomlás van, normális lett az abnormális a párkapcsolatokban is (aberrációk reklámozása, korai szexuális élet, kicsapongások menõnek lefestése)!
Szerinted ez nem gáz vagy csak magadat akarod mentegetni??Hát ez iszonyatos!Komolyan röhejes!14 évet éltél az életedbõl és máris [email protected] magad!(csakúgy mondom énis 14 vagyok).
Mert 14 évesen aztán rengeteg mindent tudsz az életrõl...Max azt tudod, hogy délelõtt iskola, délután hazamész a szüleid házába, ahol kaját kapsz meg ahol facebookozhatsz egész délután az ingyen neten az ingyen géppel, amit csak úgy kapsz. Meg még talán annyit, hogy hova jársz bulizni. Ezen a 3 dolgon kívül nemhiszem, hogy mással is szembesültél már az életben...
Kit erdekel hogy 2012 van?? 2014re az lesz neked a termeszetes ha 10 evesek hemperegnek?? Cigányosodik ez az ország, de qurvára...
Mi a fészek madárhimpilimpi van egyes fiatallal?! 14 éves vagy, cseszd meg! Hova dugsz még ilyenkor? De tudod mit, már érett nõ vagy(ha jól értelmezem), döntsd el te hogy gáz-e, vagy sem. Úgyis tudod rá már a választ, meg egyébként miért is kérdezted meg? Már ne is haragudj, de ha ennyire érett vagy, hogy csinálod, akkor szard le mások véleményét. PROBLEM SOLVED 15/L
Ne foglalkozzatok vele csak villogni akar :D Pedig az a gáz amit az ilyenek csinálnak, csak nem rendelkeznek annyi ésszel hogy bevallják maguknak. :)
Na ne jáccad az ecced mert kiütlek! SEMMIKÉPPEN NEM NORMÁLIS az nem indok hogy tudod milyen év van! attól még éppen hogy 8. ÁLTALÁNOS (-.-) iskolás!ISKOLÁS! -.- és igen itt nem az hogy 2012 haladj a korral hanem hogy sajnos igen .... azt hiszi minden kis nyomi hogy ez a normális -.-
2035-ben meg majd az óvodások teszik fel a kérdést: Miért lenne gáz, ha egy 4-6 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szûz? 2035 van! Pfff.... 23/L
le tudom írni h AIDS. de annyira birom hogy mostanában az emberek ha valakivel nem értenek egyet akkor belekötnek a helyesírásba :D könyörgöm. és ha 12 évesen vesztettem el? akkor mivan mindenkinek maga dolga. és a kérdezõ nem más kötekedésére hanem válaszokra kiváncsi.

Ugye nem gáz, ha valaki 14 évesen már nem szűz?

Nagyon sok haverom azzal piszkál hogy mennyire szánalmas vagyok hogy 14 évesen szűz vagyok. Én ezt nem érzem gáznak, sőt büszke vagyok rá hogy nem fekszek le az egész várossal. Vagy ez manapság már gáz?:O 14L

Legjobb válasz: szerintem elég gáz, ha valaki 14 évesen már nem szûz......

szerintem elég gáz, ha valaki 14 évesen már nem szûz......
nyugi én 14 éves autókat tologattam a haverokkal.mégis ittvagyok!!!a nagy dolgon túl, már sok éve.füled mellett el a sok maszlagot.amúgy nagyon jól vagyok, ennek ellenére.
14 évesen szûznek lenni nem gáz.
erõsen hiperpingmentált réti nigger
semmirõl nem maradsz le :D ezt akartam
14 éves vagy, nem szûz, de még nem ment át rajtad az egész város? ha nem budapesti vagy, akkor nagy teljesítmény... (Pesten van a legtöbb férfi ugyanis, ha valaki nem értené magasröptû ironikus mondatom...)
szüleiddel kellene megbeszéni, mégis hová tünt a szülõ-gyerek kapcsolat? Vagy akkor kell a szülõ támogatása mikor pénz kell? Figyelj, ráérsz 6 év múlva nemi életet élni. Semmirõl nem érsz rá.
Nem csak 14 de 16 évesen is igen értelmes lányra vall ha szûz, és van tartása, önbecsülése. Az a gáz ha éretlen gyerekek össze-vissza szexelnek, na az gáz, a szüzesség sosem gáz.
Kamu
én 22 vagyok, és úgy lettem 22, hogy szûz voltam. na? :D sokáig bántott, de következõ nap a pasim reakciói és viselkedése több, mint megnyugtató volt kettõnkkel és arról kapcsolatban, mit érez.
Most akkor szûz vagy vagy nem? Cimbõl nem egyértelmû...ha nem vagy szûz az manapság sajnos nem gáz ha viszont az vagy, emiatt baszogatnak akkor szívesen elveszem ;)
Elõzõ vagyok. Mármint égõ, hogy még szûz vagyok! :D este van...
Ez fura, engem 15 évesen azzal cseszegettek, hogy égõ. Igaz most 19 vagyok és nyugaton a helyzet változatlan.
ja egyébként fake kérdés.
Az lenne a gáz, ha már nem lennél szûz. Nem kell elsietni semmit hidd el. Csak az a baj, hogy nem képesek megérteni ezt a mai tizenévesek, mert ma már ez a trendi, hogy széttossza õket az egész város. Hát váljék egészségükre, aztán csodálkoznak majd, hogy kapják a sok nemi fertõzést.
Most szûz vagy vagy sem? Ha igen, az becsülendõ, ha nem, akkor az a gáz.
Szerintem nem gáz az a gáz hogy manapság az menõ ha valaki ( csak lányról van szó mert a fiúknál ez más) 14 évesen nem szûz. 19/L
nyugi õk is szüzek, csak a szájuk nagy, amúgy meg kit érdekel....
Egyáltalán nem gáz, hogy szûz vagy még. Bõven ráér még elvesztened.
Egyáltalán nem gáz, és jobban tennéd ha nem ilyen taplókkal haverkodnál. Gondolom van köztük idõsebb pasi is...
Szerintem az a gáz, hogy ilyeneket mondanak a haverjaid.

14 évesen már lehet pasizni? Nem túl korai?

csak mert nem tudom h a szüleim hogy fogadnák meg minden...nem azért szeretném mer a bn?imnek is van...csak úgy jó lenne!!am meg rendes lány vok,,gimibe járok,és mindenb?l 5-ös vtam,és rendesen tanulok is..//

Legjobb válasz: 14 évesen mért lenne korai?? Én is annyi vok, a mostani pasim nem az elsõ, de most ne szóljatok le, vagy olyan vok. A mostani pasim a második. És van egy olyan teljesen normális 3-as 4-es tanuló barátnõm, aki 11 éves kora óta pasizik, és egyálltalán nem függ össze ez a tanulásával.... semmi köze hozzá... Sok sikert! Szóval persze hogy lehet.

14 évesen mért lenne korai?? Én is annyi vok, a mostani pasim nem az elsõ, de most ne szóljatok le, vagy olyan vok. A mostani pasim a második. És van egy olyan teljesen normális 3-as 4-es tanuló barátnõm, aki 11 éves kora óta pasizik, és egyálltalán nem függ össze ez a tanulásával.... semmi köze hozzá... Sok sikert! Szóval persze hogy lehet.
Pasizni lehet. Dugni nem.
pasizni lehet, és ha szereted megbízol benne le is fekhetsz vele. nem értem az elsõ válaszoló és még majd pár következõ lehurrogó miért gondolja azt h 14 évesen nem lehet egy lány érett szexuálisan. én 18 éves vagyok, 15 évesen vesztettem el a szüzességemet, 13 évesen kezdtem pasizni. 11 éve kitûnõ vagyok, szóval hurrogjatok le :D van aki érettebb a koránál, igen. sok sikert.
attól még hogy te hülye vagy, nem minden kitûnõ stréberkedik :D
de. minden kitûnõ stréber. fõleg középsuliba!!! Tapasztalat! ez van! mondom h le fogod takadni. Én legalább bevallom hogy hülye vagyok, de nem BUTA!!!
te biztos ismersz kedves "hülye de nem buta" :D nembaj azért bírlak h te is kimondod a véleményed!
attól még hogy kitûnõ vagy, nem jelenti azt is hogy érett is. csak stréberkedtél egy kcisit és kész (ezt persze tagadni fogod)
Egy 14-15 éves gimnazista lány már lelkileg is érett kell hogy legyen a szexre, ezért azt gondolom egyáltalán nem korai ha ilyen korban kezd el nemi életet élni, ha akarja. Persze a megfelelõ partnerrel, aki szereti, és gyengéd hozzá. Nem úgy hogy minden 2. fasszal megdugatja magát... Szóval a lényeg hogy ennyi idõsen már a legtöbb lány lelkileg is érett az ilyen dolgokra, nem fog neki traumát okozni ha örömet okoznak egymásnak a szerelmével.
a te lányod hazudni fog neked. hidd el.
Ha úgy érzed, hogy szeretnél magad mellé egy barátot, akkor igen. Ezt gyakorlatilag neked kell tudni, de amíg nincs potenciális partner addig szerintem ne. Szóval 14 évesen én még nem játszanám el azt, hogy "buliba be! palival el!", mert abból nagy valószínûséggel csalódás lesz, az meg még nem kell neked, hidd el! :-) Sok sikert!
Hát..én csak azért nem pasiznék, mert "csak úgy jó lenne". 14 éves vagy..én elhiszem, hogy szeretnél már kapcsolati téren tapasztalni valamit, szerintem 14 évesen azért az ember már szeret belekóstolni az ilyesmibe. És szerintem 14 évesen jól gondolkodsz, hogy még ne feküdnél le senkivel.. tudom, hogy most menõ gyorsan elveszteni, csak az én ismerõsi körömben is nagyon sokan vannak, akik évek múlva nagyon megbánták a dolgot. Amúgy egy "pasizás" akkor igazán jó, ha nem csak azért csinálod, mert jó lenne, hanem azért mert van olyan ember, akit szeretsz :) Te tudod, de én nem szerettem azt az embert, akitõl az elsõ csókot kaptam pl. és megbántam, mert szerintem egy csomót vesztettem az élménybõl. A szexnél már nem követtem el ezt a hibát :P :)
14 évesen jöttem össze a barátommal :) most 16 vagyok
"Napjainkban általános jelenség, hogy 12-14 évesek orális szexet gyakorolnak. Ennek több oka is van. A tinédzserek – tévesen – azt hiszik, hogy így nem terjednek a nemi betegségek, és nem tekintik igazi szexnek sem, ezért nyugodtan mondhatják, hogy „még szûz vagyok”. Manapság már a 14 évesek testileg eléggé fejlettek a szexhez, de lelkileg nem, ami komoly traumákhoz vezethet. A pszichés sérülések rendszerint nem az aktus közben, hanem utána jelentkeznek. A túl korai vagy nem megfelelõ körülmények között kezdett nemi élet következménye lehet az intimitásra való képesség elvesztése, vagyis hogy a szexet csupán gépies mozdulatsorként, testedzésként élik meg. Felmérések szerint a 16 évesek fele már túl van a szüzessége elvesztésén. "
"...lelkileg és agyilag biztos nem, szal nem kéne a tiniket szexre ösztönözni!" Honnan tudod annyira biztosan? Hidd el, legtöbbjük lelkileg és agyilag is érett már ennyi idõs korára. Gondolom nincs gyereked (még), vagy (még) nem ennyi idõs, de majd így is úgy is meglátod!
Lehet, hogy testileg érett a szexre, de lelkileg és agyilag biztos nem, szal nem kéne a tiniket szexre ösztönözni! Amúgy szerintem korai, de te tudod, mit csinálsz. Az én lányom biztos nem fog gyerekként pasizni.
A kérdező hozzászólása: jó igen letagadnám....de am nem értem mi a baj ha vki ebben a világban egyéltalán tanul....
A kérdező hozzászólása: nah..szal én nem akarok senkivel lefeküdni..és nem stréberkedtem, , mer nem tanultam sokat, , csak jól fog az agyam:P...am meg 8.os vok..
Mi köze van a tanulmányi eredménynek a pasizáshoz/csajozáshoz? 14 évesen nem korai elkezdeni a párkapcsolatot. A szexszel csak az a baj, hogy nekem 2 olyan haverom van aki 15 évesen apa lett, és ott kellett hagynia a sulit, hogy munkát keressen.
Nincs korhoz kötve. Persze hogy lehet.
Hogyne lehetne... sõt...most kezdõdik csak az élet :D
sztem azér mert mindenböl 5ös vagy még nem fog szeretni egy pasi.. sokkal több kell, mint pár ötös .. és nem korai agyáltalán a Pasizás !

Baj, hogy 14 évesen már elveszítettem a szűzességem?

csak ahogy körül néztem az oldalon mindeki eléggé beszól azoknak akik fiataln elveeszítik.én nem bántam meg és szerelmes voltam/ és vagyok is most 15 éves vagyok, és nem csinálnám visssza, mert felkészültnek éresztem magam. ha nem lett volna barátom és nem lett volna akit kívánjak akkor perszemég nem vesztettem volna el. Vélemények?? :S

Legjobb válasz: Ha nem bántad meg, védekeztzél, jól esett és élvezted milrt volna baj? Én is 14 évesen vesztettem el és mégis felnõttem:-) Ha szerelembõl adtad oda magad valakinek és az a valaki is szerelembõl volt veled, akkor úgy törtét, ahogy kellett. Ha a jövõben is így marad, akkor szép és pozitív tapasztalattal léptél be a "felõttek világába":-D

Ha nem bántad meg, védekeztzél, jól esett és élvezted milrt volna baj? Én is 14 évesen vesztettem el és mégis felnõttem:-) Ha szerelembõl adtad oda magad valakinek és az a valaki is szerelembõl volt veled, akkor úgy törtét, ahogy kellett. Ha a jövõben is így marad, akkor szép és pozitív tapasztalattal léptél be a "felõttek világába":-D
Hehe, látom valaki jól lepontozta a brigádot :D De nem baj, csatlakozom én is az elõttem szólókhoz. Az elsõ lány, akivel együtt voltam, még nem töltötte be a 14-et, mondjuk én sem voltam sokkal idõsebb :D De mind2-nek nagyon jó volt, 2 éves kapcsolat lett belõle. Évek után is beszéltünk róla, õ sosem szégyelte és miután szétmentünk akkor is úgy mesélt róla és rólam, hogy nagyon jó volt.
Ha nem bántad meg, akkor nincs ezzel semmi gond. Azért szólogatunk be a fiatal lányoknak, mert általában azzal jönnek ide, hogy ettõl meg attól lehetnek-e terhesek meg hasonlók. Tehét totál fogalmuk nincs az egészrõl meg a szexszel járó dolgokkal. De aki tényleg elég érettnek érzi magát és tudja, hogy nem fogja megbánni, azzal nincs semmi baj.
Szia. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mikor veszted el:) Ha te ezt 14 évesen érzed jónak, akkor tedd. 15 éves vagyok, és 4 hónapja vesztettem el. Engem is néhányan 'leribancoztak', de nem érdekel. Szeretjük egymást a barátommal, és nem bántam meg, ez a lényeg:)
NEM BAJ!!!!! Én is észrevettem, hogy leszólják, akik 14-15 évesen vesztették el. Sõt, még lepontozzák azoknak a válaszát, akik azzal értenek egyet, hogy ez az "ideális" kor. Ha nem bántad meg és jó volt Neked, akkor egyátalán nem baj. Én 15 voltam, hozzám is így álltak, hogy milyen korai. Naés? Nekem jó volt, elég sokáig jártam vele. Ennyi. Én még azzal se értek egyet, ha valaki már nem szûz és összejön valakivel akkor vár egy csomót mielõtt lefekszenek. Mi az elsõ randin lefeküdtünk, azóta fél év telt el. Másrészt meg egy kapcsolat szerintem elég sokban a szexre épül. Ha valaki nem csinálja, akkor mit is akar a pasitól?!!!!! Se elõre, se hátra. Ez a kiábrándító helyzet.
Utolsó válaszolónak: Honnan tudod, hogy a te gyerekednek nem ez fog a fejében járni?? Minket sem kizárólag a szex érdekel...de teljesen természetes már ennyi idõs korban a testi vonzódás... Persze nem 'fûvel-fával', de ha szereti valaki a párját, miért ne csinálja????
Ezt itt most nem értem: azt írod, nem bántad meg, nem csinálnád vissza... Akkor meg mi a kérdésed? Tény, hogy mi annak idején 14 évesen leginkább azon agyaltunk, hová megyünk vándor táborba a nyári szünetben, és megtörténtek az elsõ bátortalan ölelések, puszik (nem csókok!), manapság meg már 12 évesen fûvel-fával összeállnak a gyerekek (mert senki ne mondja nekem, hogy ebben a korban nem gyerek még az illetõ), aztán meg pofára esnek, hogy nem erre számítottak. Az biztos, hogy az én gyerekemnek ennyi idõs korában nem a szex fog kizárólag a fejében járni...
bajnak nem baj, de valóban, 14 évesen még nem ezzel kellett volna foglalkoznod.
en 13 voltam mikor eloszor es nagyon szuper volt...engem nem erdekell h ki mit mond..csak az szamit h jo volt es kesz..nem baj...:)
Nem ez az a kor, amikor ennek meg kell történnie, de ha szerelmes vagy/voltál a srácba, akkor az égvilágon semmi gond nincs. Az én barátnõm 15 volt, mikor elvesztette velem, és azóta is együtt vagyunk, ugyanannyira szeretjük egymást, eltelt négy év, most pedig lassan az összeköltözést fontolgatjuk, mivel mindketten kollégisták voltunk, és nekem sikerült Pesten lakást szereznem, neki pedig nem. Látod, nincs ezzel semmi baj. Most lehet nyugodtan lepontozni a 18-24 éves kis szüzeknek, akik még férfi mellkast se láttak csak a monitoron, szexrõl pedig csak álmodoznak este, alvás elõtt, a pofájuk meg akkora, hogy nem fér ki a monitorra 1024-ben. A másik véglet sem jó, aki 14 évesen több f*szt fogott, mint kilincset, de úgy látom, veled nincs semmi probléma. Élvezted, jó volt, szerelembõl tetted.
Elõttem pár hozzászólással lévõ egyedre reagálnék, hogy vajh' miért ne foglalkozhatna egy 14 éves ezzel? Biológia órán is foglalkoznak ezzel, ugyan ilyen idõs korban, persze, hogy elkezdi izgatni a fantáziájukat. Szerintem nincs semmi probléma azzal, hogy ha valaki bár fiatalon, de szerelembõl vesztette el, és nem bánta meg. Régebben a lányokat ugyanilyen idõs korukban simán férjhez adták, akkor ez elvolt fogadva erkölcsileg valahogy mégis, hogy élhettek szexuális életet. Lehet, hogy manapság nem házasságban kerül erre sor, de attól még fellehet rá készülve egy 13-14-15 éves is.
én sem voltam még 14 mikor odaadtam a szüzességem. nagyon szerettem az illetõt, õ még várt is volna, legalább míg a 14et betltöm, de én már nagyon vágytam rá, hogy szerelmen kívül mást is nyújtsak neki. így hát megtörtént. majd 2 és fél éves kapcsolat lett belõle. természetesen én is kaptam redesen a "barátnõktõl". akinek minent elondtam, az továbbadta, nem bízhattam benne, így onnantól kezdve 18-20 éves barátnõim voltak csak. õk viszont igaziak. a lényeg, hogy nem egy betegség után tértem vissza a suliba úgy, hogy a tanárnõ az kérdezte, abortuszon voltam-e. szerintem, akik ilyeneket terjesztenek, azok féltékenyek azokra a lányokra, akiknek komoly szerelemre épülõ kapcsolatuk van, és a saját tapasztalataikat akarják másra átvarrni.
Én is 14 voltam amikor elveszítettem!Bár utána úgy éreztem hogy nem kellett volna de végülis már más róla a véleményem!Szerintem mindenki akkor veszíti el amikor már eléggé érettnek érzi magát a dologhoz!Szóval szerintem egyáltalán nem baj!
Egyébként meg nem is olyan nagy cucc ez, mint amennyire mondják. Én 21 vagyok, boldog feleség és anya, de a szüzességemet amikor elvesztettem (14 évesen), hát az nem volt valami idilli. Egy hete jártam a sráccal, és a szüleim pont elmentek két napra, hát szabad volt a kéró, gondoltam, essünk túl rajta. Nem is volt egy nagy eresztés, utána nem is maradtam együtt a sráccal, mert mindig csak veszekedtünk. De a késõbb szerzett tapasztalataim sokkal jobban meghatározták a szexuális életem, mint az, hogy hogyan veszítettem el a szüzességem. És nem érzem magam ezért ribancnak. Van, akinek ez nagyon meghatározó élmény, nekem nem volt az egyáltalán, sokkal inkább a késõbbiek, amikor már én is tudtam, hogy mit hogy kell csinálni, amikor már kellõen megismertem a férfitestet ahhoz, hogy én is tudjak valamit nyújtani. Nem tudom, miért kell ebbõl akkora faxnit csinálni.
Akkor ezek szerint én lúzer vok mert 16 vagyok az eszembe se jutott eddig a szex és akik 13-15 évesen vesztik el a szüzességüket szerintem azok annyit érnek(nem akarom kiirni). Mindenkinek más a véleménye és ez jó is csak akik támogatják hogy jó volt hogy megtette 14 évesen sztem egy kicsi hiányosságuk van.Nem tudom hogy anyukád tudja e de ha nem jobban jársz ha nem mondod el neki.
Már elõbb lepontoztak itt, de én akkor is azt mondom, hogy ki kellene nyitnia mindenkinek a szemét. Itt nem a 14 év életkor teszi koraivá a szexet, hanem az a puszta tény, hogy ezt a kérdést itt, vadidegeneknek feltette. Ehhez társulnak azok a reakciók, amiket maga a kérdezõ írt vissza véleményekre. Szerintem(!) a válaszai egyértelmûen pont a gyerek mivoltát támasztják alá, aki a neki tetszõ választ szeretné hallani anyutól és aputól. De tegyük föl, hogy a kíváncsiság vitte rá, hogy olvashasson sok véleményt még a témában. Ekkor viszont ugyanazt az információt kapja, amit eddig is tudott, hiszen azt írta, hogy mindenki beszól. Ha arra kíváncsi, hogy miért szólnak be, akkor annyit tudok mondani erre, hogy nagy régen a 14 év nem volt kevés, ld. Júlia és Rómeó sem 30 évesek voltak, mert akkoriban egyébként is korábban haltak az emberek. Aztán a modern kor elején, amikor részben a szocialista erkölcsök, részben pedig a tanulás miatti kitolódott gyermekkor ideje jött el, a szülõk úgy érezték/érzik, hogy egy 14 éves még gyerek, hiszen jó papírok nélkül nehezebb jövõt építeni (legalábbis a valószínûsége más). Egy mai 14 éves, ha magára marad, gyakorlatilag még csak biológiailag életképes. A gyerekek meg ugye ne szexeljenek, az a felnõttek kiváltsága, részben az azzal járó felelõsség miatt is. Ennyi lenne a meglátásom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! csak kíváncsi voltam a többség mit gondol errõl! és szerintem nekem még mindig nem azzal volt a bajom, ha valakinek nem tetszett, csak légyszi olvass vissza, hogy fejezte ki nemtetszésést PL.: szétb*szott r*banc, ku*va stb.. nekem egyedül ezzel volt bajom! na mind1 :D
Azokkal ne is foglalkozz! Nincs igazuk!!!
nagyon elvagy már maradva az unokatesóm pasijának a huga 14 évesen már szült mellé még a pasija 28 éves
Ez elég érdekes kérdés. Elsõre én is azt mondtam volna, hogy baj, de kicsit átgondoltam. Szerintem ez nem az egyén szintjén probléma, hanem társadalmi szinten. Abból nincsen semmi baj, ha egy olyan 14 éves veszíti el a szûzességét, aki gondol a védekezésre, fel tudja dolgozni magában, tisztában van esetleges következményekkel. A baj az, hogy a többség, aki ennyi idõsen már nem szûz, ezekre nem gondolt. Ebbõl lesz a sok 14 éves anya meg abortuszos, meg a sok lány, akinek a késõbbi nemi életében zavarok vannak. Azokból, akik erre nem érettek, vagy fejben nincsenek rendesen ott. Nekem is lett volna lehetõségem 14 évesen, én azt nem bántam meg, hogy akkor nem tettem, és vártam még 3 évet. Éreztem, hogy ki a megfelelõ, és azt is éreztem 14 évesen, hogy ki nem. Ha te úgy érezted, hogy annak adtad oda, akinek kellett, akkor semmi baj. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a véleményt, de téves állítás h csak a számomra pozitívat fogadtam el. azokat fogadtam el akik kulturáltan kitudták nyilvánítani a véleményüket, mert akik ismeretlenül kurvázgatnak , meg osztanak ész nélkül... hát nem azért, de nem leszek azért szétbaszott kurva meg stb.. mert a szerelmemmel együtt vagyok.. ja és ez nem sokat változtat de 15 vagyok
Ciki = szokások alapján szégyenletes, "baj". Nem nagyon érthetõ, hogy mit értesz "baj" alatt, ha már egyszer ennyire meg tudod védeni az álláspontodat. A helyzet az, hogy azért tetted föl a kérdést, hogy megerõsítést kapj x embertõl, hogy igen, jól csináltad, nem baj, ezért zavar mások véleménye. Ha stabil képed lenne a dologról (ami viszont pont nem várható el egy 14 évestõl), akkor egyrészt nem kérdeznél, másrészt nem csak a számodra pozitív válaszokat fogadnád el, hanem érvelnél a sajátod mellett. Ha nem akarsz érvelni, akkor meg végül is megkaptad, amit akartál, mert kaptál mindenféle véleményt, amiért végül is kérdeztél. Hol a gond?
A kérdező hozzászólása: hát én nem ilyen vagyok/voltam nekem a mostani barátom a 2. és a elõzõvel csak csók volt. de azért kérdeztem ezt mert kiváncsi voltam h mi a ba azzal h ha szerelmes vagyok és azért csinálom, nem pedig azért h dicsekedjek(csak legjobb barátnõim tudják)
16 vagyok, most van az elsõ barátom, nemrég kezdtünk csak nemi életet élni. 14 évesen iskolaváltással foglalkoztam, hogy jó helyre vegyenek föl, hogy vigyem valamire az életben, vagy legalábbis egy lépéssel közelebb legyek ehhez. elõtte meg nem is kellett volna barát, még ha alkalmam adódott volna, akkor sem.
Szerintem ha szereted a pasit és õ is téged meg még ha jóis voolt, akkor semmi baj nincs azzal, hogy ennyi idõsen vesztetted el!!! Csak egy kis tájékoztatás: az kurva, aki fûvel fával lefekszik, és nem az, aki szereti a barátját, és úgy dönt, hogy 14 évesen elveszti.
Egyáltalán nem baj ha szerelembõl történt. Ha szeretitek egymást, és figyeltek a védekezésre semmi baj nem lehet. Jól irod visszacsinálni már nem lehet, és, hogyha örülsz, hogy megtörtént, akkor ne merüljön fel benned, hogy szégyenlened kellene ezt. Légy büszke rá, mert a szerelmeddel történt meg, és boldogok vagytok együtt. Tény, hogy korai volt, de ha érettnek érezdted magad rá, és volt kivel, akkor szerintem nem kell várni ilyenkor. Amúgy a legtöbb kioktatást a 19-23 éves szüzikék irják ilyenkor, már irigységbõl is. Hidd el sok bajuk van, hogy nem tudnak még ennyi idõsen se ismerkedni, normális párkapcsolatot kialakitani, és sokkal egyszerûbb nekik legugatni néhány nemi életet élõ tizenévest, mint önvizsgálatot tartani, hogy miért nem jön össze nekik semmi.
Ha orvosi véleményre vagy kíváncsi, akkor nem "baj". Ha pszichológiai véleményre, akkor attól függ (ha lelkileg és pszichésen nem rombol, akkor nincs gond). Társadalmi szempontból meg te is problémásnak érzed (úgy értve, hogy a társadalomban kevéssé elfogadott és ezt sejted/tudod), különben nem tetted volna föl a kérdést. Egyébként meg nem kell ebbõl ilyen nagy ügyet csinálni, noha foglalkozhatsz ilyen idõs korodban más dolgokkal IS.
Miért lenne baj? Nem tudom, miért kell lekurvázni valakit, azért mert szerelmes, és mert EGY pasival lefeküdt. Miért van ezért szétkúrva? Ilyen erõvel mindenki szét van kúrva, aki nemi életet él. Szerintem akik lekurváznak, csak irígykednek, mert baszatlan picsák. Az, hogy valaki 14 évesen nemi életet él, az nem azt jelenti, hogy CSAK ezen jár az esze. Miért, én 21 éves vagyok, élek nemi életet, de nem csak azon jár az eszem, mint ahogy gondolom másnak sem, hanem mellette nevelem a gyerekem, ellátom a háztartást, tanulok, meg még sokmindent csinálok. Hogy lehet olyan hülye hozzáállása valakinek, hogy szex helyett inkább ezzel meg azzal foglalkozz? Egész nap talán? Ez olyan, mint amikor nekem beszólt a matek tanárom gimiben, hogy a piros hajad helyett foglalkozz inkább a tanulással, akkor értenéd a matekot. Basszus, mi az, hogy valami HELYETT foglalkozz a tanulással? A nap 24 órából áll, elég sokminden belefér. Figyelj, én 21 éves vagyok, 15 évesen vesztettem el, és meg kell hogy mondjam, ez teljesen átlagos. Sõt. Már akkor is sokan voltak, akik 13-14 évesen vesztették el. Ne tévesszen meg, hogy ide sok baszatlan picsa és önkéntes erkölcscsõsz ír.
Csak csatlakozni tudok az elõttem válaszolókhoz (a normálisakhoz:) hogy nincs ezzel semmi probléma neked kell érezned hogy elég érett vagy e már ehhez és neked kell akarnod hogy megtörténjen nem pedig mások elvárásának kell megfelelni!Ha te nem bántad meg akkor minden rendben!Én pont a 15. szülinapomon:) veszítettem el a szüzességem és énsem bántam meg és még azóta is együtt vagyok azzal a fiúval már 3 éve!Szóval minden jót nektek és erre a bár bunkóra aki elhordott téged mindennek ügyet se vess!
Kedves elõzõ véleményezõk: Vajon ha a kérdezõ olyanannyira felnõtt és érett lenne, mint egy felnõtt, akkor föltette volna ezt a kérdést itt? Bajnak nem baj, de ezek szerint nem volt az ideális idõpont. Nem tapasztalt és nem érett eléggé ehhez, mivel azt sem tudja megítélni, hogy ciki-e, vagy sem, meg miért az, vagy miért nem. Mindezek mellett nem egy tragédia ez és nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni. Az élet megy tovább és lesznek ennél nagyobb problémák is, az szinte biztos. A hozzáállása alapján meg pláne nincs gond. További jó szerelmi és szexuális életet kívánok a kérdezõnek!
A kérdező hozzászólása: KÖszi a válaszokat, és attól h 1 férfival lefeküdtem és hosszútávra tervezem vele, szóval nem fûvel-fával, sztem nem vagyok kurva, és 6 osztályosba járok stzóval azzal se kellett foglalkoznom h fölvegyenek mert már 6.ban fölvettek egy JÓ suliba. és szeretem a barátom ugyhogy akinek problémája van ezzel én azt nem értem, pontosan ezért tettem fel a kérdés. mert nem értem h mi ezzel a baj... de aki ennyire szánalmasan tudja csak kinyilvánítani a véleményét annak csak gratulálni tudok!!! Aki normálisaneltudta mondani a véleményét (ha jo, ha rossz) annak köszi!!
A kérdező hozzászólása: ja és bocc de enm azt kérdeztem h CIKI-e? hanem h baj-e! teljesen más
baj

Mit gondoltok egy olyan lányról aki 14 évesen már nem szűz?

De úgy hogy a barátjával volt, akivel fél éve együtt van.

Legjobb válasz: 14 éves gyerek még nem érett a szexre. Ez a véleményem.

14 éves gyerek még nem érett a szexre. Ez a véleményem.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem való!
Szerencsétlen. Kotorj a múljában-gyerekkorában-és biztosan fogsz találni egy db pedofil állatot, aki megrontotta.
úgy hogy nyugodtan a kislányt pellengérre állíthatod-csak nem kéne, hanem inkább örülj, hogy neked normális gyerekkorod volt, mégha ribanc is vált belõled késõbb. Nem bizti, hogy ebbõl a kislányból az lesz. 1-es voltam.
Talan meg fital volt a szexre, szerintem... 18/l
lehet hogy értelmes lány ennek ellenére is bár a tudat hogy 14 és nem szûz kicsit az ellenkezõjét állítja . én sem birtam magammal 14éves koromban.ha nem 4évvel öregebb nálad , ha nem hangoztatod és nem dicsekedsz vele hogy már nem vagy szûz és még vagy 6-10évig nem írsz ide hogy whops kiszakadt a gumi stb terhes lehetsz e + nem cserélgeted a hapikáid 2hetente akkor nem vészes "sajnos" a mai világban. de tény hogy röhejes az idõsebbek szemében az aki ilyen fiatalon elveszti a szüzességét. arról nem is beszélve hogy nem is vagytok érettek >.> elég lett voln az orális sex is bõven még.
hát engem nem zavarna ha elveszteném 14 évesen csak már 16 leszek mingyárt :D
A mai világot látva már semmit...
korai volt, még nem lehetett kész a szexre
hogy késõbb esélyesen meg fogja bánni
sajnálnám, hogy ment a ribancoskodó kortársai után
Gratula...
Sajnálnám.
Azt, hogy buta. Legalább normálisan védekezik?
Én má' semmit...

A tetovált lány milyen korosztálynak való? 14 évesen már olvashatom?

Legjobb válasz: Elég durva lenne még neked 14 évesen..a helyedben még várnék vele két évet.

Elég durva lenne még neked 14 évesen..a helyedben még várnék vele két évet.
Én sem ajánlom neked! Szerintem inkább várj, amíg min. 18 leszel, mert nekem és a huszonéves barátnõimnek lelkileg elég kemény volt, pedig sok mindent láttunk már. :S Ráérsz még késõbb megismerni a világnak ezt az oldalát! :)
Szerintem is várj vele még. Nem hiszem, hogy jót tenne neked, ha most olvasnád el.
Én úgy fél éve fejeztem be és az elején unalmas volt a hosszú politikai bevezetõ de aztán érdekesebb lett és nem viselt meg lelkileg semennyire. Pedig Lindqvist Hívj be! címû könyvét nem bírtam idegileg. De ez nem nagy dolog... Sõt, remek könyv.
Utolsó vagyok. 14/L

14 évesen már borotválkozhatok?

még nem n?tt ki annyira...de én már elkezdeném....már párszor le is borotváltam (hagyományos borotvával) és az lenne a kérdésem h nem gond e h ilyen hamar már csinálom...

Legjobb válasz: Én 14 éves korom óta borotválkozok. Most hetente kétszer. :) Bár eleinte azt hiszem, hogy nem vágtam, csak hetente egyszer, mert nem volt még olyan sok szõr, amit vágni kellett. :P 16/F

Én 14 éves korom óta borotválkozok. Most hetente kétszer. :) Bár eleinte azt hiszem, hogy nem vágtam, csak hetente egyszer, mert nem volt még olyan sok szõr, amit vágni kellett. :P 16/F
idõvel egyre több szõr fog nõni és sûrûbben
A kérdező hozzászólása: az akkor jó...mert már szeretnék arcszõrzetet... de nem lesz belõle semmi gond??
Annyi gond lesz, hogy minden reggel kell majd borotválkoznod. Legalábbis nekem minden nap kell, és két éve kezdtem. 16/f
A kérdező hozzászólása: mert ha nem akkor mekkora lesz??
Amennyiben úgy érzed, hogy esztétikailag szükséged van rá , ne tétováz . Elõször úgyis csak hetente kb 1x kellesz az belefér .
A kérdező hozzászólása: 2 hetente szoktam...addigra van is mit vágni..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!