Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Egy hete (41 db)

Mondanátok érveket arra, hogy miért nincs szüksége egy 14 éves gyereknek HETI 5000FT zsebpénzre? (SŰRGÕS)

Nyelvtanra kéne.

Legjobb válasz: Cigi végett szerencsejáték mert elissza Vagy rosszulértelmezem ?

Cigi végett szerencsejáték mert elissza Vagy rosszulértelmezem ?
Mert csak elszórná, soha nem tanulná meg beosztani, gyûjteni, spórolni.

14 éves kutyám több mint egy hónapja kezdett tüzelni, a vérzés már 2 hete elmúlt, de még mindig nyüszít egész nap, amit 3 hét után már nem szokott. Lehet hogy "megbolondult", mert sosem volt vemhes?

Azt hallottam hogy ha úgy éli le az életét egy szuka hogy nem szül kölyköket akkor megbolondul. Annak mik a tünetei? Az hogy állandóan vinnyog meg le akar menni sétálni az lehet ennek a jele, vagy elhúzódhat 5 hétig a tüzelés? Félek hogy már "így" marad, elég idegesít? a folyamatos nyüszítése meg gondolom neki sem jó.

Legjobb válasz: az hogy megbolondul hülyeség... inkább az lehet az oka, hogy 14 évesen szervi bajai vannak amik fájdalmat okoznak neki

az hogy megbolondul hülyeség... inkább az lehet az oka, hogy 14 évesen szervi bajai vannak amik fájdalmat okoznak neki
Egyetértek, orvoshoz kéne vinni. (Egyébként ha egy tüzelõ szuka nem kap kant, akkor akár 6-8 hétig is elhúzódhat a tüzelési idõszaka, láttam már néhány ilyet.) A kutyák nem bolondulnak meg, ha nem lehetnek kölykei. Náluk ez nem úgy mûködik mint az embereknél, õk nem így élik ezt meg, hülyeség, amit hallottál. A kutyát pedig tessék elvinni állatorvoshoz! Szerintem.
Annak, ha egy szuka kutya nem szül, semmi hátránya nincs...Sõt! Az ellés megviseli az állat szervezetét. Lehet, hogy elhúzódik a tüzelés, de lehet, hogy egész más baja van, érdemes lenne orvoshoz elvinni, ha nem javul.
Akárhogy is, 14 évesen nem szabad ellenie, túlságosan öreg hozzá. Nem hiába hagyják abba a tenyésztést 6 évesen a szukáknál. Az, hogy kell kölyök, hülyeség. Náluk az egész ellés, anyaság csak hormonális szinten történik. Amellett, hogy fizikailag mennyire megviseli a kutyákat az egész macera, a vemhesség, szoptatás, stb., a kölykök nem lennének egészségesek, hisz túl idõs a szuka. És amit kevesen tudnak, 7-8 éves kor fölött a mutációs betegségek gyakorisága megugrik (ez az embereknél is jelen van 35-37. évtõl). Mindenképp vidd orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nem hinném hogy fájdalma van, mindig akkor nyüszög amikor már nagyon le akar menni pasizni, meg mikor kaját kunyerál. Már egy kávét sem tudok úgy meginni hogy ne sírna hogy adjak már neki is valamit. Legfinomabb falatokat kapja, de még éjfélkor is enne, nem volt õ ilyen. Ezért gondoltam hogy a hormonok a felelõsek, és mert most a tavaszi tüzelés óta sokkal nyûgösebb és nem akar elmúlni.

Feljelenthetem a pasit? A lányom egy hete mùlt 14 éves, haza hozta a 42 éves barátját.

3 hónapja vannak együtt. Mesélte h van barátja,az iskola mellett találkoztak mikor indult haza,mindennap többet beszélgettek,majd vt egy szájra puszi és járnak meg h kicsit idősebb és ha már komoly lesz a kapcsolat akkor bemutatja. Tegnap tarthatott egy szülinapi bulit,bemutatatta barátját. Én köpni nyelni nem tudtam,a férjem majdnem neki ment. Próbáltunk a pasival beszélni h mégis mit képzel magáról,de csak nagyképüen mondta h pár puszin kivül nem történt semmi,de most ha a lányom is akarja már bármi történhet. A lányom haragszik ránk mert kidobtuk a pasit,nem hagytuk h ott nyalják falják egymást a töbvi tini lány elött,el rontottuk a bulit,mert mindenkinek a szüleit felhivtuk h vigyék haza a gyerekeket. Pár szóban vázoltuk h miért is lett vége a bulinak,és h figyelmeztessük a szülőket beszéljenek a gyerekekkel. Kitudja h hány lánynál fog ez a pasi még probálkozni v akármi. Felakarjuk jelenteni a pasit,mivel hiába 14 már a lányom,de csak 13 volt mikor megkörnyékezte. Ugye börtönbe kerül?

Legjobb válasz: A magyar törvények szerint 14 éves kortól,ha nemi életet él egy sokkal idõsebbel,az illetõ nem feljelenthetõ. Szóval sokan rosszul tudják,mert Magyarországon ilyen szempontból nem 18 a korhatár.

A magyar törvények szerint 14 éves kortól, ha nemi életet él egy sokkal idõsebbel, az illetõ nem feljelenthetõ. Szóval sokan rosszul tudják, mert Magyarországon ilyen szempontból nem 18 a korhatár.
Nem tudod miert feljelenteni. Amugy 14 evesen a lanyodnak is lehetne annyi esze hogy nem kezd egy 42 evessel! Nem hiszem el hogy a kis baratnoi nem rohogtek korbe emiatt!
Nem fog börtönbe kerülni. 14 év a beleegyezési korhatár. De különben szerintem is gyomorforgatóak az ilyen "férfiak". Milyen lelkivilága van az ilyennek?
Nem, sajna, nincs miért feljelenteni. A beszélgetést a törvény nem bünteti. Én a férjed helyében... De ez komoly? Hihetelen.
A kis Lolita...
Nem. A beszelgetest, az udvarlast a torveny nem bunteti. A kozosules 14 ev alatt buntetendo, a betoltott eletkortol mar nem. Magyarorszagon sajnos 14 ev az un. beleegyezesi korhatar. Az egyetlen, amit tehetttek, "bezarni" a gyereket. Magyaran csak felugyelet mellett mehet barhova. Kisered az iskolaba es haza. Enny.
csak van a férjednek pár nagydarab haverja...
Feljelenteni nem tudjátok. De a férjed és pár férfi barát 'beszélgethetne' vele egy kicsit.
én tuti feljelenteném. valami nem klappol vele, fõleg, h 42 éves létére képes volt elmenni 13-14 élves lánykák közé szülinapozni és kérkedni a szüleiknek, h miket tehetne a lányukkal. a pasi tuti perverz, ha ezért az esetért nem is menne börtönbe, kicsit a körmére néznének, mert lehet, h kisebb lányokkal is próbálkozott már és épp így derülne ki. gondolj bele, sulikhoz jár lányokat felszedni 42 évesen. mások bárokban meg céges bulin ismerkednek ennyi idõsen.
A kérdező hozzászólása: Nem engedtem neki h nekimenjen, mivel ott volt egy csomó gyerek is. A konyhába hivtuk egy csendes beszélgetéste, ami nem volt épp csendes.
Mért kéne a pasit feljelenteni? Tarkón lõném a lány anyját aki így elnevelte oszt kalap.
59. a te édesanyád is nagyon elronthatott valamit :)
60aska nem én dugatom magam 20-30 évvel nálam idõsebb emberekkel. Tehát mégsem látszik beigazolódni a meglátásod. :D
Egyetértek az 59. számú hozzászólóval. Manapság a gyerek megveri a tanárt, fiú a fiúval sétál kézenfogva, lányok kutyákkal fajtalankodnak, 14 évesek 40-50 évesekkel izélnek, de természetesen a szülõ az ártatlan! A szülõ arra neveli kiskorától, hogy ez a másság és el kell fogadni, ám mikor az õ gyerekérõl derül ki ez a másság már nem kell elfogadni. Fel kell jönni egy internetes oldalra és hisztizni kell. Régebben ez a másság nem volt elfogadott. Ha nálunk faluban kézenfogva sétált két fiú akkor kicikizték, ha 20 év életkori eltéréssel tették ugyanezt heterók akkor mindenki szemében látták a megvetést. Az ilyen kapcsolatok hamar meg is szakadtak. Ti beleneveltétek a gyerekbe hogy a másság az jó azt el kell fogadni. Csak annyit kaptatok, amivé neveltétek.
Egészen kicsi gyermek korunkban belénk égtek már ezek az erkölcsi normák és késõbb egyikünk sem kezdett ilyen kapcsolatba. Engem pl mélységes szégyenérzet töltött volna el, ha egy ilyen partnerrel kell a nyílt utcán végigsétálnom.
62: Ha nem írod le, akkor is nyilvánvaló lett volna hogy falusi vagy..
Már nem azért, de milyen egy tutyimutyi férjed van neked? Én kezét lábát eltörtem volna a csávónak a helyében, még ha börtönt kapok érte, akkor is. Normálisak vagytok ti? Ez nem a gyerek, hanem a ti hibátok egyértelmûen!
Viszont valóban, a 42 éves férfi biztos, hogy nem szerelmes belé 53.válaszoló, hanem csak kihasználja.
#53 ez nem mentség arra amit ez a pedofil állat csinál!!
egyébként, ami a "rendõrséghez menést" illeti, nem csak feljelentés létezik, hanem bejelentés is... de igazatok van, jobb tudatlanság és tájékozatlanság okán semmit sem tenni csak lapítani mint az a bizonyos kaki a fûben
Na, elment, mielott befejeztem volna. Tehat: Dehogy a nevelessel van a problema. A tinilanyok mindig ilyenek voltak. Kell nekik valaki, aki azt mondja gyonyoru, csinos, akinek a szemeben o nonek erzi magat. Ez jo esetben egy hasonlo koru fiu, rosszabb esetben egy idosebb ferfi. En is voltam orulten szerelmes tizeneveskent a toritanaromba, mert mindig meghallgatott es figyelmes volt velem.
Szia Szerintem hagynod kelett volna a férjed hagy menjen neki , ha jól összeveri akkor talán elgondolkodik nektek meg a gyereket hozni vinni a suliba , ha meglátjátok megint megverni szólni az igazgatónak , hogy vigyázz mert egy pedofil járkál kint.. Hogyha ez sem használ akkor meg mésik iskolába vihetnétek a gyereket. Tudom , hogy körülményes , de ameddig a lányod ilyen butus nem tudsz mit tenni. Esetleg akkor lehetne tenni valamit , ha a lányod és a barátnõi eskü alatt mondaná , hogy amikor 13 éves volt próbálkozott stb:((( Szánalmas , hogy milyen világban élünk.... Én meg az iskola mellett járva azt hiszem az apukák várják a gyereket napközibõl hazafelé...
14.37 Teljes mértéken egyet értek veled.Èn is anyuka vagyok.Már elöre félek mi lesz mire a lányom ebbe a korba ér.
Nem értem mit támadjátok, mert a gyakorikérdéseken feltett egy kérdést. Még ha nem is történt meg vagy túloz, vagy csak érdekli a dolog is felteheti, ezért vagyunk itt. Nem értem miért kell valakit így letámadni, mert a gyakorikérdéseken feltett egy kérdést.
Dehogy a nevelessel van a problema. A tinilanyok mindig ilyenek voltak. Kell nekik valaki, aki azt mondja gyonyoru, csinos, akinek a szemeben o nonek erzi magat. Ez jo esetben egy hasonlo koru fiu, rosszabb esetb
Nem mindenkinek. Vannak akik életükben ne jártak falun, így azzal sincsenek tisztában, hogy szorosabb erkölcsi normák szerint élünk, neveljük gyermekeinket. Véleményem szerint igenis fontos volt kihangsúlyozni.
*nem jártak
Nekem is van 3 tizenéves lányismerõsöm, akik náluknál 25-30 évvel idõsebb férfiakkal vannak. Mi van itt, teljesen megbolondult a világ?
Én viszont a jogos pofon pártján állok és tudod miért, mert én csak profitáltam felnõtt koromban belõle. Az agyonimádott és agyonkényeztetett öcsikém soha nem kapott én igen.Ha én szemtelen voltam, akkorát kaptam, hogy leszállt a fejem, ha õ szemtelen volt még éljenezték is milyen jópofa, meg életrevaló stb. Na õ olyan életrevaló lett, hogy még 36 évesen sem tudott saját lábra állni, nem érzi a normákat és akaratgyenge. Én érzem, hogy a pofonok rosszul estek, de megkeményítettek és megerõsítettek.
nem szabad verni egy 14 éves kislányt :S Még akkor sem, ha szted hibásan dönt. õ nem látja ezt még át. Olyan mintha egy védtelen kutyát vernél meg mert sáros lábbal jött be a házba. Ráadásúl a lányod jóval gyengébb mint te !
"A lányomnak a pofon már meg volt..." ...és majd a pasival közösen feljelentenek titeket, családon belüli erõszakért!!
Ez minden, amit megtehetsz...Azért remélem segítettünk.
"Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendõrségen" Mit. Hogy nimfó a lányod ?:LOL
A kérdező hozzászólása: A lányomnak a pofon már meg volt... Én nem akarom h férjem megverje a pasast, irták itt többen is h még a végén õt jelentheti fel testi sértésért. Úgy döntöttünk h egy darabig hozni vinni fogjuk a suliba amig ez a helyzet nem oldódik meg. Holnap pedig teszek egy bejelentést azért a rendõrségen
Nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha a lányod egy iskolás Bieber hasonmás helyett azt választja !! Kérjen a férjed életvezetési tanácsot tõle.
wow, grandpas f*ck teens live :D Na, akkor te elbeszélgetsz a kisasszonnyal, a férjurad meg az úriemberrel. Az, ha a lányod megutál, meg 2 hétig durcizik, még mindig kisebb baj, mintha... eszem amúgy megáll, mik vannak a mai világban
Valami nagyon modern szülõ meg ahogy látom, jól lepontozta azokat, akik azt írták, hogy lekevernének egy pofont a kisasszonynak... Gratulálok! http://hu.wikipedia.org/wiki/Anton_Szemjonovics_Makarenko#.E.. Ajánlom figyelmetekbe a módszereit...
Azta, nagyon jól tarthatja magát a pasi, ha egy 14 éves csaj inkább õt választja mint valami Justin Bieber hasonmást a suliból. Kérjen a férjed életvezetési tanácsokat a pasitól !
Ti nem vagytok normálisak hogy ezt beveszitek. A stílusából annyira érezni hogy a kérdezõ még gyerek, komolyan nem veszitek észre? Ma már 3x feltette ezt a kérdést máshogy.
"Nem tudod miert feljelenteni. Amugy 14 evesen a lanyodnak is lehetne annyi esze hogy nem kezd egy 42 evessel! Nem hiszem el hogy a kis baratnoi nem rohogtek korbe emiatt!" Pedig legtöbbször nem röhögik körbe, még ha nem is hiszed. Az õ szüleik sem különbek, vagy beléjük nevelték a liberalizmust vagy egyszerûen idejük sem volt a gyerekkel foglalkozni és "majd az iskola megoldja" elv alapján nevelték. Az pedig szerintem senki számára sem új, hogy az iskola eleve a liberalizmust neveli beléjük. A következõket pedig az "üssükagyonapasit" hozzászólóknak üzenem: Rendben agyonütöd, a lány majd talál másikat, ha mindet agyonütöd körülötte akkor majd leszbikus lesz. Nem lenne egyszerûbb kisgyermek korától erkölcsre szoktatni, mint lemészárolni a fél országot?
Fel jelentheted, de nem történt bûncselekmény. Liberális szülõ liberális lánya párt választott. Ez pedig nem ütközik törvénybe. Ha én lennék az ügyeletes rendõr kiröhögnélek.
Elõbb magadat jeletsd fel, amiért így elnevelted.
Néhányan komolyan gondoljátok, hogy az erõszak bármit is megold?
Nekem a fiam 15 éves, a lányom 13, de ha a lányok pl 1 év mulva egy ilyen vén [email protected] beállítana h ez a barátja, minimum agyonverném, és addig rugdosnám amíg mozog... Tudom h nagyon megbánnám, és mennék a sittre, de hirtelen haragú vagyok, és nem hiszem h kibírnám h nem verem agyon... Úgyhogy remélem nem lesz ilyen gondom! Én a szeretetben nevelés híve vagyok, de ilyen esetben ATYAI POFONOK SOROZATA, amíg nem tér jobb belátásra a gyerek! Ez amúgy is egy nehéz kor, amikor a gyerekek felnõttnek képzelik magukat és lázadnak a szülõk ellen, hát le kell szerelni õket! Ja a rendõrségnek meg tudnia kell az ilyenekrõl...
Ez tuti kamu.:|
Mindenki a pasit hibáztatja, de a lánnyal mi van? Könnyû Katit táncba vinni... ugyebár... Elõször neki kevernék le két hatalmas pofont, aztán beszélhetünk a férfiról.
a köztudatba kerülést a rendõrségen belül értem
Õ jelenthetne föl titeket tettlegességért és fenyegetésért, amennyiben ilyesmi történt. Ha nem, akkor nem. 14 év az ún. beleegyezési korhatár, tehát még akkor sincs büntetõjogi felelõssége a fickónak, ha a leányzóval kölcsönösségi alapon kufircolgat. Miért nem hagyjátok békén õket? Mi történhet? Ha a kislány 14 éves, akkor úgyis hamar ki fogja tenni a szûrét az ipsének. Ha meg nem, akkor viszont igazi a szerelem, ami megint csak az õ dolguk. Amúgy belevitte a lányt valami törvénytelenbe? Vagy tett olyat, amivel fájdalmat, rossz érzést okoz a lánynak? Mert ezesetben érteném a felháborodást. Amúgy az életkor csak egy számadat. Ez a pasi valszeg nem fogja õt éretlen hülyegyerekes hülyeségbe belevinni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a gyerekkel is elbeszélgetek, a rendõrségre nem feljelentést tenni megyek, hanem elmesélem a szituációt, hátha tudok tenni vmit mégis csak jobban tudhatják a jogszabályokat.
17. én agyok az, akit lenulláztak. továbbra is azt mondom, menj el. rengeteg olyan eset van, amikor egy elkövetõ ilyesféle bejelentés alapján kerül a rendõrség "látókörébe". ha ebben nem is büöntethetõ, de legalább bekerül a köztudatba és igenis utánanéznek, a személyeírását összevetik különféle pedofil ügyek gyanusítottjaival, stb. egy ilyen lakossági bejelentés sokat segíthet. nyugodtan le lehet pontozni, akkor is ez a helyes. és felesleges perekkel, meg perköltséggel ijesztegetni akérdezõt, mert ez nem rágalmazás, hiszen nem a nyilvánosság elõtt mártja be, hanem a rendõrségnek jelenti, akik meg erre vannak. onnan nem szivárog ki, uátnanéznek és simán megszüntetik a nyomozást, ha nincs miért foglalkozni vele.
Amig NEM fekszik le 14 év alatti lánnyal, addig nem büntetendö! Az, hogy beszélget vele, NEM büncselekmény.
ahelyett hogy megbeszelned a gyerekeddel, a rendorsegre mesz pattogni? meg amikor beszélt róla a gyereked, nem kerdezted hány éves, honnan ismeri?? mostmar tuti szerelmes belé, és ti vagytok a hulyek a szemeben, mert ellenzitek, meg elzavartatok
Nezd, szamolj azzal, hogy majd a pasi jelent fel ragalmazasert es hitelrontasert, ha te valoban a rendorseghez fordulsz.
A kérdező hozzászólása: De jártak is... Direkt csinálta ezt. Azért bemegyek a rendõrségre hátha tényleg fiatalabbakkal is probálkozott már, vagy h figyeljenek rá ne tegye meg.
Ilyet a magyar jog nem ismer hogy "megkornyekezte". Ennyi erovel mindenki feljelentheto lenne aki hozzaszol egy kiskoruhoz, gondolkodj mar!
A kérdező hozzászólása: Fene vigye a törvényeket, nem hiszem el h nem tudunk tenni semmit
De nem tortent semmi, igy nem buntetheto. A feljelentessel amit elernel: fizeted a perkoltseget, mint pervesztes. A pasi karteritest kovetelhet -es meg is itelik neki- hitelrontasert es ragalmazasert. A gyereked egy eletre megutal.
Max annyit tehetsz, hogy nõgyógyásztól kérsz szakvéleményt, szûz-e a lányod, és ha nem, akkor tudsz lépni, bár bizonyítani akkor sem tudod, 14 éves kora elõtt, vagy után voltak együtt...
mivel nem fekudtek le, nem tehetsz semmit. inkább ne engedjetek el egy darabig a lanyotokat. meg beszeljetek vele. ez nagyon nem oké. 17l
Viszont valóban 18 év alatt bárhonnan hazahozhatod rendõrrel ill.el sem engeded.A te esetedben ez lenne a megoldás.
Mi a farkam van már itt a kis pitsáknál mostanában? Nagypapi õrület?
23. hogy beszélhetsz igazi szerelemrõl egy 14 éves kislány és egy 42 éves férfi között? vagy simán a hülyeség határáig naiv vagy vagy nálad elmentek otthonról...
A kérdező hozzászólása: Nem én tettem fel a kérdést, nem is dobta ki mikorbki irtam a kérdésem.
A társadalmunk szívesen dugja homokba a fejét, ha egy 14 éves fiú kiveri mindenféle pornóra, az normális, de egy tinilánynak ne legyen öntudata! Egy 14 évesnek már van nõi öntudata, akár tetszik akár nem. Ha ez a férfi adja meg neki azt amit szeretne, akkor el kell gondolkoznod azon, hogy miért. Ne kezeld óvodásként, és akkor az énképe is reálisabb lesz!
A rövidítést még el tudom valahogy fogadni, de én mikor olvastam a sztorit végig úgy éreztem hogy a kérdezõ nincs több 16-nál. De ti tudjátok ;)
Már ne haragudj, de itt a nevelésben van probléma, ha egy 14 éves ránéz egy ilyen öreg pasira.
14:15-ös komoly a logikád.Szóval azért nem rövidítünk, mert 14 éves lány anyja vagyunk.Érdekes én egy 12 éves lány anyja vagyok mégis szoktam rövidíteni.Vagy 12 éves lányok anyukái még szoktak?
A kérdező hozzászólása: Ideges vagyok azért rövidítek meg ütök néha félre... A lányom egyébként nem nõies, 14nek sem látszik. Folyton kért push up-os melltartót, mert a barátnõivel szemben neki még szinte semmi melle nincs. De nem vettünk neki. Õ olyan naiv... Sok lánynak az iskolából már van barátja 10-12 osztályos fiuk. Mondta is h ùgy érzi le van maradva mindenkinek van barátja neki nincs. Mondtuk neki h ráér még, és majd neki is lesz, és akkor jött a , Pisti...
Ez szép. Nem is tudom mit mondjak. Ami a legjobban meglepett, hogy volt itt olyan, aki még helyeselte is. Az ilyen PATKÁNYOKAT irtani kéne, ahogy elõttem is írták, nem kizárt, hogy a kisgyerekeket is "szereti". És különben meg hogy lenne szerelem mégis egy 42 és egy 14 éves között? A lány részérõl még esetleg, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki ennyi idõsen együtt van egy kiskorúval az nem szerelembõl. Nem ismerlek titeket, nem tudom, hogy neveltétek, de ebbõl nekem az jön le, hogy nem elég szigorúan. Ne engedjétek neki, hogy többet találkozzon vele, ha visszapofázik, akkor a hagyományos módszer(pofon). A magyar törtvények is sokat érnek, nem mondom. Senkihez nem tudtok fordulni, ez aztán fain! Azt sem tudom, kinek gratuláljak már...viszont mindenkinek üzenem, aki kicsit is ennek a "szerelemnek" a pártját fogja, hogy kicsit nézzen már körül a lelkében, mert nagyon elcseszett értékrendje lehet. Jónapot.
59%: én egy hónap múlva töltöm a 37-et, de gyakorin max véletelnül írom ki azt, h "hogy" és maximum, nálm következetesen és szinte mindig "h" és "max". ez nem kor és gyerekfüggõ ettõl persze még lehet kamu, de szerintem nem az
Jah, utolso, aztan ulhetnek a szulok par evet a sitten felbujtas miatt.
Elsösorban a lányomat raknám helyre.... Aztán fogadnék pár roma csávot, hogy egy utcai bunyóközben rakják helyre az ipsét.Ez nem normális!!!!
A kérdező hozzászólása: Kérdeztük tõle mikor mesélte h van barátja. Mondta h kicsit idõsebb, de ne faggassuk már ennyit, be fofja mutatni. Csak csók és puszi volt köztünk, mesélt a randijukrol h sétáltak, plázába voltak, reméli h mi is kedvelni fogjuk a Pistit, de a korát sosem mondta el. Mindig csak annyit mondott h picit idõsebb nála. Nem ütötte meg a férjem, csak mondtuk neki h takarodjon el meg hasonlok.
Amúgy a lányodnak apakomplexusa van?????
Kamu vegyétek már észre :) "majd vt egy..." "h" Egy 14 éves lány anyja nem rövidít... Amúgy az írásodból is lejön.
Normális kislány nem csinál ilyet. Ti valamit nagyon elrontottatok nála...
Mehetsz a rendõrségre, de a kisujjukat sem fogják mozdítani, ebben biztos lehetsz. Inkább a lányodat kéne megnevelned. Hiába környékezte meg a pasi, a lányod kapható volt rá. Engem 14 éves koromban mindenki 18-nak nézett, egy egyszerû közértben is rámmozdultak családapák, ahol farmerban és pólóban voltam. Volt annyi eszem, hogy elhajtsam az illetõt melegebb éghajlatra. Késõbb, mikor már szórakozóhelyekre is jártam, 16 éves koromtól, akkor meg tényleg megállás nélkül abból álltam ki, hogy a vén rókákat zavarásszam. Szóval a lányodnak pontosan ugyanannyi része van a dologban, mint ennek a pedofil állatnak. Hiába is próbálod tagadni magad elõtt. És valóban van rá esélyed, hogy a pasi (mivel szemmel láthatóan ravasz) titeket fog feljelenteni rágalmazásért, hitelrontásért, stb. Több oka lesz rá, mint nektek, és ti fogjátok a rövidebbet húzni, aztán a lányotokkal már azt csinál, amit csak akar.
A kérdező hozzászólása: De mikor megkörnyékezte még csak 13 volt, ez a pasi tudatosan csinálta!

Miert faj a mellem? 14 eves vagyok! Mar regota nm not semit d kb egy hete el kezdet fajni neha akor is faj ha nm erek hozza!

Legjobb válasz: vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.

vagy azért mert megfog jönni és sima premens tünet avgy mert nõni fog. Simán nõhet akár 20-21 éves korodig is. Természetesen enm egyfolytában de néha nõhet egy picit.
Megvan már rendesen a menstruációd? Mert esetleg azzal is összefügghet a mellfájdalom. Vagy mivel még fejlõdsz, így lehet most egy fejlõdési szakaszban tartasz és azért. Még most nõhet is, ha eddig nem nõtt.
A kérdező hozzászólása: a mellmeretem 75/B , a menzeszem meg van mar tobb mint egy eve d nm renndszeres ezert faj? am a menzeszem mar elmult 6 dikan !!
Szerintem azért van, mert fejlõdik a szervezeted. És még nõhet az a mellméret. Engem mondjuk nem áldottak meg nagy mellmérettel, nekem is ekkora volt a te korodban, sõt még 18 évesen is, egészen addig, míg meg nem híztam, illetve késõbb, a terhesség is megváltoztatta a méreteimet, de neked még nõhet, még egy pár évig fejlõdik a tested. Amúgy ha véletlenül nem múlik a fájdalom vagy nem érzed már jól magad tõle, esetleg orvossal is beszélhetsz, aki megnyugtató választ adhatna.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat!!
Ne aggódj, csak azért fáj a melled mert nõ. :)
Nekem is pont ez a bajom. 14/l

Mi a véleményetek arról, hogy egy 14 éves (szűz) kislány lefekszik a 18 éves barátjával, akit szűk két hete ismer?

Legjobb válasz: Igen 14 évesen biztos sokat megért a szexualitásból, a pasi meg még véletlenül sem "arra" hajt... Pff... micccsodda trend!!! Ettõl nem leszel nagyobb csaj.

Igen 14 évesen biztos sokat megért a szexualitásból, a pasi meg még véletlenül sem "arra" hajt... Pff... micccsodda trend!!! Ettõl nem leszel nagyobb csaj.
Az a véleményem hogy te ebben külsõ szemlélõ vagy, különben nem írtad volna úgy hogy kislány.Tévedek?Amúgy a kislány -mert tényleg az-szerencsétlen kis naív, a gyerek meg egy pondró akinek önszorgalomból kitaposnám a belét.Ha a lányom lenne a kislány akkor még lassan is csinálnám.
Elõször is felelõtlenségnek tartom. 14 évesen, szûzen ilyen rövid idõ után szexelni nagyon durva szerintem. Én már nem vagyok szûz, de így is minimum fél évet várnék a szexszel, ha most összejönnék egy pasival. De szûzen 2 hét után, ilyen fiatalon... azért ez nem semmi. Abból a lányból jó eséllyel iskola ribije lesz pár év múlva... De a pasi se semmi azért.
Az, hogy késõbb megbánja, ha ennyi gógyid van, hát istenem. Talán az elsõnek nem így kellene történnie, de te tudod.
na hát pedig nem egy iylen eset van , csak jogilag arra figyeljetek azért ioda, hogy 14 elmúltál-e vagy sem !!
Felelõtlen!!!
Az, hogy szegény lány csak fel akar vágni a sulitársainál, a srác meg öngyilkosjelölt, mert apuci rajta fog kardot kovácsolni.
kérdezhetek valamit? ez a "a pasi csak arra hajt" duma már olyan uncsi is meg elferdített is, szóval nem helyesebb ezt úgy írni, hogy "mindössze ugyan arra hajt a srác is mint amire a csaj", csak mi oylan álszentek tudunk lenni, hogy az borzalom
A csaj egy ribanc, a srác meg máker, hogy csak két hétig kellett tepernie egy szûz csajnál egy dugásért :P 16/F
Ha már két hét után le akar fektetni, akk nem hinném, hogy túlságosan szerelmes, csak a gatyája vezérli. Ne tedd, mert nem lepõdnék meg, ha a harmadik héten már nem jártok.
Azért mert valaki 14 évesen lefekszik valakivel az nem azt jelenti hogy qurva lesz, de mind egy!!!A mai világban meg igazán nem nagy dolog az ilyen...!!!És nem egy csajt ismerek aki ilyen fiatalon elvesztette a szüzességét és nem qurva és mai napig is azzal a gyerekkel van!!!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Attól, hogy a mai világban sokan így csinálják, még egyáltalán nem biztos, hogy ez a követendõ példa. Nehogy azt akard bemesélni nekünk, hogy ha a te lányod állítana haza azzal, hogy "képzeld apu/anyu, lefeküdtem a Lajossal, tudod, akit múlt héten ismertem meg", megdicsérnéd a csajszit, hogy milyen ügyes nagylány... :D
Sztem 2 hét után akkor is korai lenne szexelni, ha a lány idõsebb lenne mint 14 és/vagy nem lenne szûz már... De 14 évesen még elégedjen meg a kézen fogva sétálással és a csókolózással!!
Én azt tenném vele, hogy amikor sír, hogy "jajj", megdugott, adnék egy kis rumosteát Neki, megerõszakolnám, és meztelenül a cigánytelepen hagynám, és elmajszolnék egy pirítóst a ház sarkánál sztreccsnadrágban. Ezt érdemli. Nem lehet, hogy ez a srác debreceni? :D
mocskos ribanc lesz(lett) belõle :D
Divat Pi!!! Attól, hogy olyat csinálsz ami felnõtteknek való, egyátalán nem leszel felnõtt!
Szerény véleményem az, h a csaj egy büdös qrva. Két hét???? Nem azért de ez elég korai. V csak én vok ennyire konzervatív??????
A kérdező hozzászólása: Kösz, de inkább majd én eldöntöm, hogy mire hajtok, mit hogyan gondolok és fogalmazok meg. De legalább te magadból indulsz ki, ez dicséretre méltó :)
A kérdező hozzászólása: Nem rémlik, hogy olyat írtam volna, hogy rólam van szó... :) Amúgy én is felelõtlennek tartom, exbarátomról és a barátnõjérõl van szó. Pont azért hagytam ott a pasit, mert látszott rajta, hogy csak "arra" hajt. Azért sajnálom azt a szegény kislányt :( A srác családjáról meg annyit, hogy õk se teljesen százasok, mert miután megtörtént a dolog, együtt ittak a nagy eseményre...
hát ha a 14éveske tönkre akarja tenni idõ elött magát idegileg meg szexuáisan is, csak tessék. 3 év múlva meg ír megint ide, h miért utálja a férfiakat, vagy neki miért nincs rendes orgazmusa stb... Nincs min csodálkozni.
Egy 14 éves növésben, fejlõdésben lévõ gyereknek normális ember nem tanácsoja, hogy koplaljon.
14 évesen eszedbe ne jusson koplalni. Egyfelõl növésben vagy, másfelõl ha éhezel, az agyad sem fog úgy mûködni ahogyan szeretnéd.
Dehogynem, én simán. 1 nap 'koplalással' ha megtanulja hogy egye meg a zöldséget, egy életre jól fog járni. Káros hatása nem lenne, de egy életre szóló nevelõ hatása igen. ÉS NE MONDJ ELLENT KÉRLEK :)
De egy életre megtanulja értékelni az ételt, és élete hátralevõ részében meg fogja enni az ember természetes táplálékait? Istenem, 1 napról van szó, ennyit alkalmanként akkor is kihagy ha egész nap a barátaival játszik..
Kezdj el koplalni. 1 nap után imádni fogod a zöldségeket, ha más kaja nincs. A legelapabb kajád a zöldség, nincs olyan hogy nem szereted. Persze a cukros sz.arokat, kenyérkét azt szeretnéd, hmm? Amúgy élhetsz csak zsíron és húson is, ha bírjátok pénzzel. Ha húst eszel, akkor is fogyni fogsz. DE NE TÖMD KI MAGAD KENYÉRREL.
Zöldség helyett nem nagyon lehet mást enni :) Szépen kezd el enni, lassan de biztosan! Az ízlésed is alakulni fog még. Én 14évesen nem ettem meg a tökfõzeléket, a káposztát, meg elég sok mindent még nem :D Ma meg már mindent megeszek. A gombát meg a paradicsomot kevésbé kedvelem, de nem piszkálom ki a tányér szélére. Tehát egyél csak zöldséget :D Biztos van amit szeretsz :)
Sovány húsokat, sovány tejtermékeket. Próbáld megszeretni a zöldségeket, mert egyébként nagyon hasznos táplálékok. Alacsony a kalóriatartalmuk, de sok bennük a rost, jól lehet velük lakni. Millió féleképpen el lehet készíteni õket, biztos van olyan recept ami ízlene.
A kérdező hozzászólása: Az a probléma hogy alig eszem meg a zöldésgeket ? Mit tudnék ahelyett ennI?
Ezen kívül pedig nyugodj meg mert fogsz még nõni is..
cukrot, cukros üdítõket (meg úgy általában az üdítõket) el kell felejteni. Kenyeret, zsemlét, kiflit szintén! Teljes kiõrlésût lehet enni, de azt is mértékkel. Ha mozogsz eleget akkor innentõl csak a kaján múlik minden! Nem mondom, hogy diétázz, mert ahhoz fiatal vagy, de kicsit próbálj meg egészségesebb kajákat enni.

Van egy 14 éves fiú a suliban, nagyon nagyon bejön, igaz még csak 1-2 hete láttam őt először, és valójában nem ismerem, mert csak 2x beszélgettem vele és akkor is csak facebookon. Hogyan tovább? bővebben lent

Szóval ő egy olyan fiú (sajnos..) aki nagyon sok lánynak tetszik,mert hát ő tényleg nagyon kis helyes! Facebookon rengetegen követik őt,és minden képére van legalább 200 lájkja,ennek nagy része lányok lájk-jai..Én szeretném őt megismerni élőben is,és a suliba ha összefutunk,akkor köszönnék is neki,de eddig még nem volt rá alkalmam! Nem vagyok csúnya,de ő elég népszerű ahogy észrevettem,és helyes is és annyi sok szép lány ismerőse van :/ Lehetséges h lenne nála esélyem,ezt mégis hogyan tudhatom meg,és mit tegyek hogy észrevegyen és meg is kedveljen esetleg?

Legjobb válasz: Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.

Mi az , hogy rengetegen követik õt ? Ki õ ? És ha összejössz vele akkor majd az a rengeted ember téged is lájkolni fog, meg te is az leszel ? Bea asszony. Majd hú de jó lesz vele, fõleg késõbb ... Istenem 14 évesen, valaki írjon errõl könyvet, vagy inkább lehetne film azt legalább megnézik.
A kérdező hozzászólása: Phuu de nagyot szóltál..xdd Inkább nézz tükörbe, nem tudom te hány éves vagy, de bírom azokat akik itt pofáznak de nagyon;) Amúgy nem válaszoltál a kérdésemre! De sztem te azt hiszed h engem a "hírnév" érdekel, meghogy velem is esetleg az fog történni mint vele, de engem épphogy az érdekel h attól h népszerû, még lehet e nála esélyem, de elég gáz ha még értelmezni se tudod a szöveget:D
A kérdező hozzászólása: Ja am sztem te épp az ellenkezõjét hiszed annak, ami valójában van!! Ugyanis nem túl jó érzés mikor látod, hogy aki tetszik, és akivel szeretnél lenni, az konkrétan nem is ismer, észre se vesz, és látod ahogy más lányokkal viselkedik.. Am az túlzás h rengetegen követik, 400-an.. Amúgy gondolom még így se érted, nem nézem ki belõled h felfogod ezt.
Fiatal vagy és naív, most mondtad, hogy nem ismeritek egymást, csak tetszik, ez esetben hogy érezhetsz többet ?
A kérdező hozzászólása: Nem naiv vagyok... Amúgy ki mondta h többet érzek, pusztán bejön a srác..?! Egy szóval se mondtam h szerelmes vagyok belé xdd Azt mondtam h szeretném õt megismerni, amúgy tudom h ez nem elég, de hallok róla jó dolgokat pár ismerõsömtõl akik tényleg ismerik õt!

Szeretnék kérdezni egy dolgot.14 éves multam 1-2 hete talán több ideje is de nem nő a péniszem, miért nem nő?

csak ennyi

Legjobb válasz: Bakker én le vagyok maradva? 14 évesen már szex?Azta, de öreg vagyok.

Bakker én le vagyok maradva? 14 évesen már szex?Azta, de öreg vagyok.
pisiléshez gondolom elég, nem? majd nõ még.másra meg minek neked 14 évesen.
hány centi, mikor áll, illetve milyenvastag?
A kérdező hozzászólása: magasságom 163 cm körül
Ha még csak 163 cm vagy, az azt jelenti, hogy nõni fogsz, még a bizonyos "pubertáskori nyúlás" elõtt állsz. És nem csak a hosszod fog nyúlni:-) Ne aggódj, sokat fogsz még nõni és a péniszed is. Akár majdnem a duplája is lehet. Addig pedig valóban nincs itt az ideje a szexnek...
A kérdező hozzászólása: köszi az infot és a biztatást=) remélem is
Szia én 13/F vok, nekem 11 centi felállva és njncs g.cim, ami nagyon idegesít...már minden oszt.társamnak nagyobb és van magömlése, szal tudom mit érezhetsz...mindenki azzal menõzoik h tegnap mekkorát lõtt...de majd lesz nekünk is, de ha már van neked akk hamarosan nõni is fog:)
Ne foglalkozz semmivel! Tök mindegy, hogy mekkora, 14 évesen, tényleg, édesmindegy, ez csak azért kellemetlen, mert te szexelni akarsz, fiatal korod ellenére. Veres Pali bácsi neve a mai gyerekeknek nem sokat mond, pedig mondott pár jó dolgot (persze b*zizott is sokat, ami ma már nem túl píszí) és volt egy sztorija, amikor a 14 éves srác (milyen jól passzol most) az apjához megy és azt mondja neki, hogy õ már dugni akar, hiszen feláll neki. Az apa meg azt mondja, hogy oké, akkor megyünk a k*rvákhoz, itt a slusszkulcs, te vezetsz. "De hát én nem tudok vezetni" ..... "Na látod... a csecsemõnek is merevedése van, az még nem jelenti azt, hogy alkalmas a szeretkezésre." Szóval, meg ne sértõdj, várj egy kicsit, amíg tényleg nagyfiú leszel, hidd el, meg fog nõni, mert ilyenkor nõ a legdurvábban, soha elõtte és utána nem nõ akkorát a férfiak pénisze, mint tinédzserkorban, nekem pont akkor kezdett nõni, 14 évesen, kifejezetten kicsi volt, annyira, hogy le se mértem, aztán utána kb kétszer akkora lett. Az más kérdés, hogy a körülmetéléssel tönkretették, ami miatt nem igazán használható és irtó ronda (ami rosszabb, mintha használható lenne, nem fájna és nem lenne olyan ronda, mint egy nemibetegnek a foltos-kérges hámló makkal stb) úgyhogy én azt mondom, hogy várj türelmesen, persze nyilván nem kell 18 éves korodig várni, de egy nyolcadikos tényleg ne siesse már el. Már csak azért se, mert ahogy mondod, fizikai okok miatt van esély a kudarcra, másrészt aki elõször csinálja, annak a tökéletes és számára megfelelõ mérettel is akadnak problémák, mindig. Elsietni nem érdemes, megértem ugyan, hogy akarod, megvan a vágy, de ezzel összességében valszeg te is rosszul jársz és a párod is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsaid és jah nem 8. ba járok hanem 7.be mert megbuktattak mert ugymond Tiszteletlen voltam az igazgatóvaló meg még más egyéb okok miatt is
szal mégsem akkora mint 10 éves korodban tehát már nõtt azért és még fog is no para
2 hete még nõtt?
Még kicsi a farkad, az annyit jelent h korai még neked a sex! érsd meg, mivel leszel nagyobb h 14. csinálod? semmivel ez szánalmas!
Figyelj mindenképpen korai a sex, 16 éves kor alatt senki sem javasolja, szóval várj vele pár évet.Eleve nagyon alacsony vagy, már 170 cm körül v. fölött kellene lenned, szóval késõnérõ vagy és eleve a kisebb növésûek késõbb szoktak érni, egyébként 15-16 éves korban szokott még egy nagyobb magasság és pénisz nyúlás lenni, szóval van még bõven idõd.De azt is tudnod kell hogy eleve nem mindenkinek lesz nagy pénisze. Apád milyen magas? Csak azért kérdem mert kb. te is akkora leszel, v. egy kicsi nagyobb, így ki tudjuk következtetni mekkora leszel.Várj még van idõd és hidd el ha kezd férfi és nem kisfiú tested lenni, akkor a sex is majd jobb lesz.Nem szabad elsietni. Szõrõd, spermád van már?Állva ekkora v. normál állapotban, ha állva akkor mekkora normál állapotban és nem volt kiskorodban valami mûtéted? Mert gyakran akinek valamilyen nemiszervi mûtéte volt késõbb fejlõdik odalennt. Egyébként 16 éves korig kell szõrõsõdni és spermának is mejelennie, szóval ha nincs még az se nagy baj, és ilyenkorra kell a kukinak már nem fütyire, hanem péniszre hasonlítania inkább, ha érted a célzást. Szóval kitartást és eljön a te idõd is csak várj még pár évet türelmesen.
A kérdező hozzászólása: nem volt mûtétem legutolsó információm szerint és felálva ekkora
És most még mindig zavar ez az állapot, vagy sikerült megnyugodnod végre?
Van idõd és várnod kell még, szóval nyugi és türelem az idõ mindnt megold.
MAx akkor fog még nõni ha még csak most kezdödött el nálad a serdülõkor
Milyen magas vagy?
A kérdező hozzászólása: a péniszem
A kérdező hozzászólása: nem nem nõtt semennyit
A kérdező hozzászólása: az a lényeg egyszerûen kicsi.
A kérdező hozzászólása: mert kicsi mert már b.nõmmel beszéltünk a dologról is és egyszerûen nemet kell mondanom
A kérdező hozzászólása: nem tartom lemaradásnak és viccesnek sem és igen már benne lehetnénk ha nem ellenezném állandóan és ismétlem nem viccbõl irtam ide!
A kérdező hozzászólása: vastagságot nem tudok mondani méret felállva 7-8cm és én szégyellem magam b.nõm elõtt is ez miatt és meg is visel.
Én még nem is gondoltam a szexre, pedig egyidõsek vagyunk(mondjuk én lány vagyok:) .Szerintem 14 évesen még korai, ráérsz még, nem?
elárulod mekkora apicip.cs.d lankadt állapotban és mekkora ha fel vagy izgulva?
A kérdező hozzászólása: de ráérek de... egy ien alkalmat lemondani az azért ...
A kérdező hozzászólása: olvass visza már le irtam!! és nem szeretnék több kritizálást...
Nyugi még úgyis fog nõni.
A kérdező hozzászólása: ezt nem nem hiszem el nem volt érdemes idejönnöm a kérdéseimmel mert ugy is csak szórakoznak velem.nincs senki aki normális lenne itt?? (Kivétel aki rendes és korrekt)
A kérdező hozzászólása: még mindig zavar csak 1 hétig nem voltam gépközelben :(

14 éves vagyok. Egy hete lefeküdtem a pasimmal, aki 26éves. Nem védekeztünk. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Nem szokott késni(4éve menstruálok). Nagyon félek. Lehetséges, hogy terhes vagyok? Az abortusz, hogyan zajlik?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog,és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!

14 éves korban még kell a szülõi beleegyezés is, amirõl itt senki nem beszél...Tehát elõször elmentek anyukáddal a doktorbácsihoz, õ megállapítja hogy baba vagy sem, aztán elindítjátok, ha el akarjátok a procedúrát. No de, amikor én elvesztettema szüzességem 2 hetet késett.Barátnõmnek is.Nem volt semmi más, csak késett, pedig nekem is órára ponrosan jött mindig.Egyelõre még nem tudja kimutatni a teszt sem, hogy mi van.Amit tudok tanácsolni, hogy feküdj bele egy kád forróvízba.Ez vérbõséget okoz.Minden kismamát tiltanak tõle, de mivel te nem szeretnél az lenni így jobb ha kipróbálod.Még kel 2-3 nap, hogy a teszt is kimutassa. A 26 éves pasidnak csak gratulálni tudok, annyi esze van, mint egy marék döglött lepkének!!!
Ha ez volt az elsõ alkalom, lehet, hogy csak azért késik, mert "megkavarodtak" a hormonjaid. Mindenképpen beszélj a szüleiddel és menj orvoshoz, de azért reménykedhetsz, hogy nincs baj, az elsõ alkalom után ez elõfordulhat, ráadásul, mivel idegeskedsz miatta, az szintén késleltetheti. Másrészt viszont nekem is meg kell kérdeznem: HOgy lehet egy 26 éves pasi ilyen felelõtlen?????
Azt még nem látja a doki.Várj egy hetet, mostmár egy hét nem oszt nem szoroz.Ne gondolj rögtön az abortuszra.Lehet hogy felfáztál és ezért késik.Elõbb csinálj tesztet.Azt már a jövõ héten megcsinálhatod.Nem drága, és álltalában pontos is.Ha mégis az lennél beszéld meg a szüleiddel és a barátoddal, mi legyen a köv. lépés.Az abortuszt altatásban csinálják.A te esetedben szülõi beleeggyezéssel.Elõbb felhelyeznek egy tágítót ami a méhszájat tágítja, néhány órát.Majd elaltatnak és vákummal kiszippantják a picit.Nem több 15percnél, de a mellékhatásai veszélyesek.Valóban meddõvé tehet, sõtt még számtalan veszéje van.Nem kellemes dolog, és sok nõ utána megbánja.Ápolónõ vagyok és sok lányt láttam már aki fiatalon szült, de nem tudta vállalni, és mások álmát váltottaaezzel valóra.Gondolok most azokra kik évek óta várnak örökbefogadható babára .Erre is gondolhatsz.Szorítok hogy jól dönts!!
Tudom hogy nehéz helyzetbe vagy de hogy lehet hogy egy 26 éves férfi nem védekezik .Mivel õ jóval idõsebb gondolkozhatna helyetted is!!!Ne haragudj hogy ezt írom de te még szerintem nagyon gyerek lehetsz a lelked mélyén és sajnálom ha terhes vagy mert egy abortusz nagyon rossz érzés nem akarlak elijeszteni de ez így van . Imátkozom érted hogy ne legyél terhes.
Van esemény utáni tabletta és injekció is, az injekció ráér úgymond pár nap mulva is és még hat. Bármelyik nõi klinikára ha beesel ezt megmondják és megcsinálják - a 14 éves kor persze nem tudom mennyire kizáró ok és azt is doki tudja megmondani, hogy egy hét után az injekciózás egyáltalán kivitelezhetõ.
nem ilyenkor még a doki sem lát semmit. ha 1 hete volt akkor még csak 1 hetes lehetsz. ilyenkor még a teszt sem mutat semmit. Mérd meg most a hõdet higanyos hõmérõvel hüvelyben 5 percig, és irj vissza hogy mennyi. abbol meglehet tudni hogy babas vagy-e.
megméred most? megvárjalak?
ja és nekem ilyenkor már a hõ megmutatta hogy azvagyok-e.és nemkellett a reggeli hõmet mérni mert ilyenkor is fennt volt.
figyelj babs vagy ne vetesd el mert veloszinüleg nemlehet többé babád.mérd meg a hõdet eggyáltalán nem bisztos hogy baba.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap elmegyek dokihoz, akkor megtudja állapítani, hogy terhes vagyok-e? Sajna, 14évesen nem igazán tudnám vállalni! Bár tudom, felelõtlen voltam...
Az abortusz? Nem egy leányálom! Általában nõgyógyász vizsgál elõször, majd jelzed neki, hogy nem kívánod mmegtartani a babát, elirányít a védõnõhöz, aki elbeszélget veled, és a beszélgetés után vagy engedi hogy elvetesd vagy nem! Ez a beszélgetésbõl leszûrt infók alapján történik! Ezután kapsz egy csekket, ami elég borsos, befizeted, és kapsz egy idõpontot a korházba! Kb. 10 perces mûtét, altatással(vénásan) történik, vákuummal fogják tulajdonképpen "kiszippantani" a babát. Ennyi a történt, és ez kb 1 napig tart! Egyik nap befekszel a kórházba, másnap mehetsz haza! Vagy még aznap saját felelõsségre. Ami még fontos! Ne halogasd az abortuszt, ha emellett döntesz, mert minél koraibb a terhesség annál "jobb"! 12 hetes terhességig csinálják, utána már nem!
Én is azt javasolom, hogy keress fel egy orvost, de elõtte beszélj a szüleiddel. Bár nem tudom milyen a viszony köztetek, de ha nem valami fényes, akkor is kell, hogy tudjanak róla! A doki pedig megmondja, hogy mi a helyzet! Bár szerintem nem vagy terhes, hiszen ha egy hete feküdtetek le, és meg kellett volna jönnie, szerintem abban az idõben nem lehetett peteérésed, de a természet csodákra képes! Majd írd meg hogy végül mi lett léccccci! Szorítok azért! :)
Szia! Elõttem már irták páran, hogy hogy zajlik ez az egész. Várjál még egy hetet és utánna csinálj egy tesztet, ha még akkor sem jön meg. Viszont annyit hozzátennék, hogy ha mégis terhes vagy, akkor a barátod megnézheti magát, mivel csak 14 éves vagy. Szorítok, hogy ne legyen baj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A hõm; 37, 2. Ez mit jelent???
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de ez utalhat terhességre. Persze nem biztos, de a hõd megfelelõ hozzá. Azt még szeretném elmondani, hogy 16 éves vagyok 26 éves párral és 16 hónapos gyönyörû, egészséges kisfiúval. Tehát 15 sem voltam még, mikor született. Egy pillanatig nem bántuk meg, hogy megtartottuk (pedig a családom elhagyott)! Ha gondolod, írj privit.
Semmi sem kizárt, de szerintem lehet, hogy csak késik. A doki ugyis fog tesztet csináltatni! De mostanra már lehet, mindent tudsz!
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem + 6 óra heti néptánc minden héten.
Nem vagy kövér, csak lehet pár kg felesleged (6-8 kg). Heti 4 óra mozgás mennyiségben jó, de mit takar pontosan? Hogy este nem eszel, azt felejtsd el, belassítja az anyagcseréd. Egyél este is, csak leginkább fehérjét (sovány túró, tojás, sovány húsok, zöldségek), és lefekvés elõtt 2 órával egyél utoljára. Nasikat, édességeket, cukros italokat mellõzd, meg a túl zsíos ételeket.
A kérdező hozzászólása: 4 óra mozgáshoz tart hát minden nap megyek a suliba a suliig van majdnem 1 km, szabadidõmben biciklizés, torna óra... Köszi a segítséget!
nem eggyátalán.Ha kövér, dundi, duci , dagadt közül kéne választanom az a kicst duci

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!