Találatok a következő kifejezésre: 14 éves Egy (2117 db)

Mennyire gáz ha valakinek 14 évesen egy 27 éves palija van?

nőm 14 én 13. a palija 27 szerintetek normális hogyan mondjam meg neki h nem normális???

Legjobb válasz: A csóka a nem normális. Mekkora lúzer lehet már, hogy csak egy 14 évest bír befûzni :D

A csóka a nem normális. Mekkora lúzer lehet már, hogy csak egy 14 évest bír befûzni :D
PEDO FULL
Inkább a pedofilt kéne valahogy "meggyõzni"...
Pedofil, vagy csak tényleg egy 14 évesre futja? De a barátnõd sem teljesen komplett... mondd meg neki a nyers valóságot, csúnyán pórul jár majd.
ultimateextrahipersuperultraku*vage*i GÁZ
És az mennyire gáz ha valaki kis p...csaként beleavatkozik más magánéletébe??
A kérdező hozzászólása: szóltam az anyukájának az helyes nem igaz?
Hát a barátnõmnek elég sok pasija volt az élete során. Az egyik 24 éves volt amikor az asszony még 14. Szal elõfordulnak az ilyen anomáliák.
A pedomaci kõkeményen befigyel.
kiba szott kur va gáz
Apakomplexus. Ezt nem lehet normálisan elmondani szerintem..
Komoly eletet elunk...
A kérdező hozzászólása: Mivel a legjobb barátnõm kedves utolsó .... semennyire.Nem tudom mit szólnál ha a 14 éves lányod a 27 éves éves palijával meg jelenik néz apa ... tetszeni fog???

Szerintetek lehet eselyem 14 evesen egy 18 eves fiunal?

nagyon beleszerettem egy sracba de asszem hogy o eszre se vesz. lehet hogy hagynom kenne az egeszet. elege sokszor szoktunk talalkozni es mindig keruli kozelrol a szemkontaktust lehet hogy ronda vagyok es azert? elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Én 18 éves srác vagyok és azt kell hogy mondjam, hogy a 14 éves lányok igen kicsik még. Szóval nagyon gyermekiek.

Én 18 éves srác vagyok és azt kell hogy mondjam, hogy a 14 éves lányok igen kicsik még. Szóval nagyon gyermekiek.
Figyi én 15 leszek a barátom pedig 18 lesz. 4 hónapja vagyunj együtt de attól függetlenül lehet, hogy neked nem lenne jó vele összejönni.Ha össze is jönne veled, elképzelhetõvé válna, hogy kihasználjon. :/ Szerintem próbáld meg jobban megismerni, beszélgess vele, és akkor majd kiderül! ;) De attól függetlenül vigyázz!
A kérdező hozzászólása: irhatunk privibe?
Hát, szerintem ne próbálkozz. Ha belemegy 18 évesen, hogy veled járjon, akkor lelki fejlettsége kb. egy 6 éves szintjén lehet. Ergó elég gyorsan változik majd erõszakos, követelõzõ, idegbeteg majommá. Ha pedig nem ilyen, akkor majd pár év múlva - mondjuk amikor te leszel 20 - akkor lesz nála esélyed.
Mindenképp várj egy pár évet.
Lehet. De valahogyan a tudomására kell hoznod, hiszen nem várhatod, hogy míg epekedsz utána, majd magától észrevesz. :)
írhattok
irjatok ;)
Nekem volt, szerettem, szeretett, mégis csak pár hónapig tartott. Nagyon mást akar egy 18 éves meg egy 14, de ha te is akarod, nincs gond :) ismerek olyan párt is, akik ilyen idõsek voltak mikor összejöttek, több mint 1, 5 évig együtt voltak, végül a lány szakitott, mert korainak érezte az ekkora elkötelezõdést.
14 évesen már büntethetõ vagy szóval téged, meg a barátnõdet is ha tudott róla...
Téged.
Közokirat-hamisítás 274. § (1)746 Aki a) hamis közokiratot készít vagy közokirat tartalmát meghamisítja, b) hamis vagy hamisított, illetõleg más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál, c) közremûködik abban, hogy jog vagy kötelezettség létezésére, megváltozására vagy megszûnésére vonatkozó valótlan adatot, tényt vagy nyilatkozatot foglaljanak közokiratba, bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2)747 Aki az (1) bekezdés a) vagy b) pontjában meghatározott közokirat-hamisításra irányuló elõkészületet követ el, vétség miatt egy évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (3)748 Aki az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott közokirat-hamisítást gondatlanságból követi el, vétség miatt pénzbüntetéssel büntetendõ. 275. § (1)749 Az a hivatalos személy, aki hivatali hatáskörével visszaélve a) hamis közokiratot készít vagy közokirat tartalmát meghamisítja, b) lényeges tényt hamisan foglal közokiratba, bûntettet követ el és öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ. (2)750 E § rendelkezéseit a külföldi állam igazságszolgáltatási vagy bûnüldözési feladatot ellátó hatóságának a külön törvény alapján Magyarország területén eljáró tagjára is megfelelõen kell alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: engem inkább saját tapasztalatok érdekelnének... szval mennyire büntetik ezt, ha mondjuk a morrisonsba kiszúrnak akkor rendõrséget hívnak, vagy inkább csak azt mondják h menj máshova?
Ha mákod van (ez helyi nívótól függ) akkor megértõek, ennek alapján megértik, hogy nem te tehetsz róla, hogy idáig jutott az ország, hogy nem tudják megnevelni a mostani szülõk a gyermekeiket, ennek következtében nem azt teszik amit kellene, és nem tudják, hogy az okirathamisítást a törvény bünteti, plusz nem jó bagózni, piálni, drogozni, pláne ilyen fiatalon - saját érdekedben (is) -, akkor annyit mondanak, hogy menj haza kislány, ez nem neked való. Ha viszont ezt nem veszik figyelembe, akkor rábasztál.

Szerintetek hol találok 14-évesen egy normális pasit?

Elegem van már abból hogy már 7-éve szeretek egy srácot és ràmsem bagózik itt a vége el akkarom őt felejteni ! Eleget szenvedtem màr ! ugy hogy ezért kérem a segítségeteket hogy hol találhatok egy normális srácot! :)

Legjobb válasz: 14 éves vagy és 7 éve szeretsz egy srácot? Bocs, de szakadok.

14 éves vagy és 7 éve szeretsz egy srácot? Bocs, de szakadok.
Küldj magadról egy képet privátba, én elég normális vagyok :) ) 15/F
Lehet, hogy õ most nyolc éves! Egyébként 14 évesen ezen parázni, jövõre már a 12 évesek írnak hasonló kérdéseket? Aztán már a 10 éves is öregnek érzi magát, mert még nem volt kapcsolata? Sajnos ez elé nézünk. Nemrég olvastam, hogy egy tíz éves kislány egy négy éves fiún lovagolt, amikor lebukott a szülei elõtt. Hát igen ez jön mindenhonnan, reklámok, tévé, manipuláció felsõfoka, ezk alól a gyerekek se kivételek. Ami még undorítobb hogy a törvény is már lehetõvé teszi, a 12 évesen sexet. Milyen világ van itt?
sehol sem fogsz normálisat taláni ennyi idõsen!
Ezek a fiatalok, gyerekek! Normális srácot, így nem fogsz találni. Bár kinek mi a normális. Szerintem az, ha veled marad, és összeházasodtok. De ez 18 év alatt nem lehetséges, úgyhogy várjál!
A kérdező hozzászólása: Igen 7-évesen szerettem belé ! Nehogy azt hid hogy én vagyok az elsõ sem az utolsó akivel igy van !
A kérdező hozzászólása: Disney landben ? o_O xdddd :'D ne hulyéskedj
disney landben ;))
A kérdező hozzászólása: DE jók vagytok :(((((( mindenki támad cool

14 évesen egy sörtől, kevés bortól és két üveg pezsgőtől meg lehet annyira részegedni, hogy az ember ne emlékezzen semmire?

Barátn?m ki van akadva, mert külön szilvesztereztünk, s reggel neki mindenki azt mondta, hogy az éjjel összefeküdt a csávóval, akivel aludtak. Õ viszont azt mondja, hogy nem emlékszik semmire ebb?l. Gonosz szívatás vagy tényleg megtörtént? És kérlek ne mocskoljátok a barátn?met, hogy ennyit ivott, soha nem történt ilyen vele, az a balgyökér társaság vitte bele. 14/L :)

Legjobb válasz: Nem akarok sznoboskodni, hogy mekkora menõ a barátnõd, meg hogy nem létezik olyan szó, hogy balgyökér. Két üveg pezsgõ egy 14 éves lánynak k*rva sok. Persze ha 8-tól reggel 4-ig itta meg és 120 kiló akkor nem vészes, de ha átlagos alkatú és 3 órán belül itta meg, akkor hullarészegség az eredmény.

Nem akarok sznoboskodni, hogy mekkora menõ a barátnõd, meg hogy nem létezik olyan szó, hogy balgyökér. Két üveg pezsgõ egy 14 éves lánynak k*rva sok. Persze ha 8-tól reggel 4-ig itta meg és 120 kiló akkor nem vészes, de ha átlagos alkatú és 3 órán belül itta meg, akkor hullarészegség az eredmény.
igen, berúghat annyira. Am add át gratulációmat neki, iszik assetudja mit cinál. No comment!
Szerintem nem igaz, hogy annyit ivott.Most 29 éves vagyok, huszas éveim elején elég sokat buliztam ittam, de ennyitõl még én is kórházba kerültem volna.
2 pezsgõ után egy átlagos ember is elég szépen berug, nem hogy egy 14 éves lány. Furcsa hogy nem hányta ki. Majd írd le pár hónap mulva hogy terhes lett-e. A srác mit mond róla? Ha terhes lett nyirjátok ki a srácot aki megerõszakolta. :)
Én 94kg vagyok és férfi mégis ha meginnék annyit 3-4 óra alatt, akkor elég szépen hánynék, feltéve hogyha normál 10-14% alkoholtartalmú pezsgõrõl van szó, emlékezetkiesésem nem lenne, mert az nekem csak a töménytõl szokott lenni, de mindenkinek máshogy mûködik a szervezete, és egy 14 éves lánynak, akinek feltételezem hogy a testtömege nincs 50kg ez k*rva sok életveszélyes állapot, vagy halál is lehetett volna a vége.
A kérdező hozzászólása: Biztos tanult bel[le, mert felmerült már a lehetõség, hogy terhes. Nagyon aggódom érte, úgy tûnik, mintha kezdene megõrülni. Már öngyilkossággal is próbálkozott, pedig régebb olyan életvidám volt. Sajnálom, hogy egy rossz társaság egy nap alatt tönkre tud tenni egy életet.
Én 1 üveg pezsgõtõl is matt részeg vagyok, nemhogy kettõtõl, és akkor a sör és a bor még nem is keveredett vele. Pedig 24 éves vagyok, nem 14, és megjártam már jó pár bulit. Igen, létezhet olyan, hogy nem emlékszik rá. Nem vagyok rá büszke, tapasztalatból mondom. Szerencsére ezt 23 évesen sikerült elérnem, és a párommal, akivel évek óta együtt vagyok. 1 üveg bort ittam. Így is szégyellem magam, ha arra az estére gondolok. Nem mocskolom, mindenki követ el hibákat (kisebbet-nagyobbakat), a kérdés az, hogy tanul-e belõle.
Kizárt, hogy ennyit meg tudna inni. Már rég kórházban lenne alkoholmérgezéssel.
hát én 26 évesen sem biztos, h emlékeznek bármire ennyi pia után...már a ket üveg pezsgõ is baromi sok egyedül..
Tegyük fel, hogy a 2 üveg pezsgõt 0:00 és 3:00 között itta meg.Így a véralkohol szintje egy átlagos (14% os) pezsgõvel számolva is 4, 25%! Következmények:komolyabb egészségügyi következmények, életveszély, halál És ehhez még nem vettük a sört és a bort. Nagyon is lehetséges hogy összefeküdt az illetõvel.
Teljes képtelenség, hogy 1 sör + 2 ü pezsgõ + kis bor lement volna a 14 éves lánynak! Kb a felénél fekve hányt volna! Itt vmi kamu van. Elmúlt már 14? Ha nem, akkor a szex bûncselekmény!!!! Szûz? Menjen nõgyógyászhoz, nézesse meg magát!

13-14 évesen egy lánynak inkább ékszert vagy sminket kéne vennie? Vagy mindkettőt?

smink:

Legjobb válasz: Smink szerintem elég sok. Én 14 vagyok, ilyen egy átlagos nap: Smink: alapozó púder szemceruza (csak felül) szempillaspirál (jelentõsebb eseményre pl. kiállításmegnyitó... meg nem használok szemcerkát, hanem valami élénk rúzst rakok) Ékszer: fülbevalók (bal fülben 2, jobban 1) orrpiercing (vékony, kicsi karika)

Smink szerintem elég sok. Én 14 vagyok, ilyen egy átlagos nap: Smink: alapozó púder szemceruza (csak felül) szempillaspirál (jelentõsebb eseményre pl. kiállításmegnyitó... meg nem használok szemcerkát, hanem valami élénk rúzst rakok) Ékszer: fülbevalók (bal fülben 2, jobban 1) orrpiercing (vékony, kicsi karika)
sminkbõl max egy korrektort, ékszerbõl meg fülbevaló, esetleg kb 2-2 karkötõ, nyaklánc8de nem muszáj) egyébként én 15 vagyok és nem szoktam se sminkelni(csak alkalmakkor), se tele aggatni magam(általában van rajtam egy karkötõ amit nagyon szeretek, meg egy ezüst lánc szép emlékek miatt, nagyon ritkán gyûrû) és divatosan öltözködöm...
Semmivel sem jobb.. -_-
6. -- elsõ vagyok, miért is p.csás?? Jobb, mint a köldökpiercing.
Ez elég sok smink, de az elsõnek is minek 14 évesen alapozó? Elég ennyi idõsen bõven a szájfény-szempillaspirál-szemceruza hármas, ha pattanásos vagy, arra meg korrektor.
Felejtsd el a sminket, tapasztalatból írom, 18 éves koromra olyan ótvar, ocsmány lett a bõröm, hogy lehetetlen vele bármit is kezdeni. :( 13 évesen sminkeltem én is magam, kb pont ugyan így(tust nem használtam, viszont alapozót, púdert igen). Ha rám hallgatsz abbahagyod, finomítod. Nagyon csúnya bõröd lesz.
"orrpiercing (vékony, kicsi karika)" Mekkora p*csa vagy 14 évesen.
13-14 évesen gratulálok, ha enyi mindent kensz az arcodra. SZép tág pórusaid lesznek nagykorodra, gyönyörû pattanásos börrel tinézserkorodra, ha hajlamos leszel rá. Elég lenne csak egy kis spirál és kész. Semmi több. Hamarabb fog ráncosodni a bõröd és rondán fogsz kinézni. Nem is tudjátok hogyan kell sminkelni.Annyi alapozót nyomtok magatokra, hogy 3 embernek elég lenne egy napra. Maradj az ékszereknél, ha nem akarsz bohóc lenni. :)
Egyiket se. Értékesebb ékszerrel csak célponttá vállna.
inkább ékszert, az elég.
Attól, hogy jobb, még ugyan olyan ribancos.

Randizhat egy 14 éves egy 17 évessel?

A lány 14,a fiú 17.

Legjobb válasz: Törvényileg símán

Törvényileg símán
Miért? A "randi" szó kb azt jelenti, hogy találkozás, nem azt jelenti, hogy mindenféleképpen kúrnotok kell... :-)
Aha.
szerintem az még minden téren belefér
Igen, miért ne?
nem, ellenben vígan dughat egy 28 évessel
igen. aki 14-et betölti, arra már nincsenek ilyen korra vonatkozó szabályok :) nézd meg, beleegyezési korhatár
A kérdező hozzászólása: Ha igen, akkor lécci leirjátok a tapasztalatokat? :) )
Nem, mert az nem normális dolog. De korábban ezt már mondtuk.
én 15 voltam, õ 25, de nagyon jó volt
Én 15 voltam, õ 19. Nem kapkodtuk el, kellõképpen felkészültünk rá, nem fájt, nagyon jó volt, azóta is együtt vagyunk (4 éve). Szóval szerintem a mi esetünkben jó, hogy így történt, de nem feltétlen alakul így minden ilyen kapcsolat.
én 14 évesen tõlem 10 évestõl vesztettem el. Persze akkor tök buli volt, meg örültem marhára, de így felnõtt fejjel már elítélem. Hiába nõttem fel, egy pedofil marad a szememben, és ha valaha is lesz lányom, nem tudnám elviselni hogy ugyanebbe a hibába essen.
A kérdező hozzászólása: Fúú köszi :) )

S. O. S. , 14 évesen egy 12 éves kisrác tetszik, normális?

Igaz, hogy érettebb az átlagnál, de akkor is...

Legjobb válasz: Nem, ez elfogadhatatlan, fúj, csúnya, köpödki! -_-

Nem, ez elfogadhatatlan, fúj, csúnya, köpödki! -_-
18 vagyok és 16 éves a barátom :D Imádom :D 4 hónapja vagyunk együtt :D
12 évesen 16 éves barátnõm volt!!! míg nem jöttünk össze addig volt hogy "le öcsizett" de szóvá tettem és aztán semmi ilyesmi nemvolt!!! jól elvoltunk
Teljesen ok a dolog. Ha tetszik és össze akarsz jönni vele nyugodtan hajts rá. ;)
2 év különbség szerintem annyira lényegtelen.
A kérdező hozzászólása: Szerintem oké, én éretlenebb vagyok mint a töbii velem egy idõs lány õ meg érettebb mint a többi vele egy idõs fiú, csak hogy normális- e, hogy nem lesz- e kicsit olyan mintha anyáskodnék felette, mert megkérdezte hogy járnék- e vele, és at mondtam neki h igen, szívesen de át kéne gondolni a korkülönbbség miatt...
ARSENIUM RUMADAI
szerintem nem
ha szerinted nem az akkor nem mások véleményét meg nagy ívben szard le
mér ne lenne
A kérdező hozzászólása: Köszi, hajtok is rá;)
persze
Ezt komolyan kérdezed? Ez olyan, mint megkérdezni, hogy 15 évesen lehet-e alkoholt venni. Elméletileg nem, gyakorlatilag a helytõl függ.
Tapasztalatom szerint igen. Sok ilyen filmen voltam és még senkit nem zártak ki aki fiatalabb volt, akár ennyivel is. Persze helyfüggõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!