Találatok a következő kifejezésre: 14 éves 13 (520 db)

Mikről beszélgethetnék egy koreai fiúval (14 éves)? 13/L

Legjobb válasz: Ha Észak- akkor arról hogy mekkora arc Kim Jong un, ha Dél- akkor melyik a kedvenc kasztja Starcraftban.

Ha Észak- akkor arról hogy mekkora arc Kim Jong un, ha Dél- akkor melyik a kedvenc kasztja Starcraftban.
A kérdező hozzászólása: Lehetõleg ne hülyeségeket. Lécci
zene, akár kpop akár más, hírek a nagyvilágból, koreáról, magyarországról, satöbbi.

14 évesen 13-14cm. Ez nem kicsi?

Sziasztok!

Legjobb válasz: várj még vele 2évet, ha nõni fog még 3-4 centit akkor egész jó. de sok lesz már az ilyen kérdésekbõl..

várj még vele 2évet, ha nõni fog még 3-4 centit akkor egész jó. de sok lesz már az ilyen kérdésekbõl..
Lehet növelni. Nekem 2cm ment. Ha érdekel megmutatom hogyan
Egyáltalán nem kicsi! Komplexusod meg ne legyen tõle, gondolom a pornófilmekben látottakhoz hasonlítod, de az övéké nem "természetes"! Élvezd :)
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen a normálisabb válaszokat.
Hülye vagy, vagy csak színleled?? :O Persze, hogy merevedve!!Még a pornósztároknak se 14 centi lankadtan!! XD
még egy kérdés... alapból, vagy merevedve?
nekem 13 évesen 15 cm volt. szerintem normális. ha sokat maszturbálsz, nõni fog:) amúgy is, még messze van, az ahova kell, szerintem ne foglalkozz vele
Teljesen normális.Ezzel már simán ki tudsz elégíteni egy lányt, mivel a nõi hüvely mérete átlagosan 8-12 centiméterig terjed.Ha igazán szeret a partnered akkor nem fog azzal foglalkozni, hogy mekkora. Üdv:Zsolt
Ehh, szerintem nagyon kicsi, bocs. 18/l
ma 20:07 Egy?? Jó is lenne... Kérdezõ: A testmagasságodat oszd el a testsúlyoddal és a kapott értéknek megfelelõ tömegû súlyt köss rá, természetesen kilogrammban értve.
Miért kell minden napra egy ilyen kérdés? :SSS
nem, húzzál aludni kölyök, holnap suli, biológiaórán nyugodtan kérdezõsködj....
Fúúú, az nagyon kicsi!
nekem pl 10, 5 centi lankadva-.-'

Lehetséges lenne egy 18-19 éves fiú és egy 13-14 éves lány között bármi is? Erről mi a véleményetek? Most nem pont az én esetemben. Csak úgy általánosságban! 14/L

Legjobb válasz: elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez,mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.

elsõ:azért az durva, akkor 25 éves srác szedett össze egy 13 évest, leégne a bõr a képemrõl kb még az ismerõsök elött is, nem hogy a családja elõtt például. És szerintem a 13-14 éves és fiatal még a 18-19-hez, mondjuk 14 az még talán határeset...de inkább legyen már közelebb a 15höz.
õszintén megmondom hogy helyzettõl függ. nagyon ritkán de olyanok is léteznek, mint ismerõsömék. 28 éves fiú, 16 éves lány. kb 50 km távolság. 3 éve együtt.
Én 13-14 éves lány vagyok, és tetszettem egy 18-19 éves fiúnak, de komolyabb dolog nem lett belõle:)
Hát így gondolom..:D nem hiszem hogy ez pedofília lenne, (14 év után semmiképp), meg a fiú sem annyira öreg, én csak azt gondolom, hogy nem valami jó párosítás inkább szellemileg:D de meg kell próbálni, aztán majd rájönnek:D
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem az.. mert ha nemtörténik meg akkor nem pedofil..
Ha a fiú pedofil, akkor lenne, bármi!
A kérdező hozzászólása: hát utolsó:D ahogy gondolod.
a 16 és a 21 már nem ugyanott van, mint a 13-18 szerintem. Még a legérettebb 13 éves, akit ismerek is túl éretlen egy normális kapcsolathoz lelkileg és szellemileg, fõleg 5 évvel idõsebb fiúval. (És mondom, nem a hülyébb fajtából van pedig.) Pár év múlva egészen megváltozik egy mostani 13 éves érdeklõdési köre, több közös lesz benne egy huszonévessel, mint egy 12-14 évessel:D De mindig vannak kivételek, sajnos én még nem láttam erre példát. 17/L
A kérdező hozzászólása: nem rólam van szó!:) odaírtam, hogy nem az én esetemben.. és tök mind1 h ha vár a lány 2 évet akkor a fiú már 21 lesz õmeeg 16! ugyanott vagyunk.. hát ezzel viszont egyet értek .. 25évesen egy 13éveessel elég ciki.. még ha 18-14 lenne akkor segáz..
Ha rólad van szó, akkor szerintem inkább várj még 2-3évet.
A kérdező hozzászólása: de ha nem történik semmi olyan. vagy úgy történik h a csaj is szeretné és nem mondják el senkinek akkor nyugivan nem?
pedofilizmusnak mondanám inkább.
A kérdező hozzászólása: Na az széép:|:D tehát végülis szerintem minden lehetséges csak az a fontos, hogy szeressék egymást.. de viszont sztem egy 14éves lány még nemáll készen másraa....mint amik a fiú igényei:|
A kérdező hozzászólása: 22: 54 :) adom ! utolsóó. hát akkor ez ilyen kb.

13 éves lassan 14 éves Bp. -i lány vagyok!? Körülöttem eddig szinte mindenkinek volt barátja pasija xDDD És vmiért olyan hiányérzetem van mintha kellene valaki aki elmondja hogy szeretlek? ! ://// És lécci mondjátok meg hogy tudok ez ellen tenni?

Fiúkk Lécci csak olyan írjon ide aki normális jó? Nem akarok perverz disznókkal találkozni!

Legjobb válasz: Szia! Nem oltani akarlak, de 13 évesen én még otthol ültem, és örültem, hogy vagyok. Nekem sem volt még 13 -14 évesen barátom. 16 évesen lett, azóta is együtt vagyunk. Szóval csak nyugi, és várd ki. 13 évesen szerintem még nincs itt az ideje. Bár te tudod. Szerintem legyél többet a barátnõiddel, vagy vmi háziállat is el tudja terelni a figyelmet, pl. egy kutya. Betaníthatod, sétálhatsz vele, sõt séta közben találkozhatsz vmi helyes sráccal. Szóval fel a fejjel ;) Sikerülni fog az ne félj.

Szia! Nem oltani akarlak, de 13 évesen én még otthol ültem, és örültem, hogy vagyok. Nekem sem volt még 13 -14 évesen barátom. 16 évesen lett, azóta is együtt vagyunk. Szóval csak nyugi, és várd ki. 13 évesen szerintem még nincs itt az ideje. Bár te tudod. Szerintem legyél többet a barátnõiddel, vagy vmi háziállat is el tudja terelni a figyelmet, pl. egy kutya. Betaníthatod, sétálhatsz vele, sõt séta közben találkozhatsz vmi helyes sráccal. Szóval fel a fejjel ;) Sikerülni fog az ne félj.
Vegyél robot pasit :D Ha már elektronikus eszközök haha Na de amúgy ne legyél kétségbe esve, majd 5-10 éve múlva...
Nekem 12 evesen volt a legelso baratom 2 hetig meg annyi sem volt :D ..most 13 vagyok es mar volt azota meg 2 ugyhogy 3-al jartam eddig de most kezdodik az iskola leallok inkabb a tanulasra figyelek :)
óóóó 13 évesen na takarodj barbizzzzzni.
Én is 13 wok (14 leszek) és én is így vagyok vele. Az hiszem kb 11 évesen majdnem jártam 1 sráccal, de jól elcsesztem a dolgokat :) mind1 egyet értek az egyik elöttem válaszolóval, most tanulnom kell :( h felvegyenek a gimibe. Nem baj, majd félév után ki se nyitom a könyveket, akkor ráérek pasizni :) ki tudja, bármikor történhet bármi :D
sose fogomm megérteni h ilyen korban miért ez a fontos, talán mert más világban élünk, talán mert ez a lény..? passz. Tenne azt tegyed, h még 2 évig felejtsed el az egészet és koncentrálj az életre. 13-14évesen õszintén szólva kiröhögnék mindenkit aki ilyeneken "izzad", bár lehet h a kinézeted már elõrébb jár a korral, ezt így nemtudhatom.
Ha csak azért kell neked valaki, hogy felvághass a barátnõk elõtt, mert ez a divat, az már régen rossz. Egy ennyi idõs kis lánynak még nem ezen kéne, hogy járjon az esze. 13 évesen pedig csak perverz állatokkal fogsz találkozni. Viselkedj a korodhoz megfelelõen és ne játszd itt a felnõttet, mert ennek nem lesz jó vége.

13-14 évesen titeket meddig engedtek csavarogni?

13 éves vagyok novemberbe leszek 14. Nem nagyon engednek soheva sem. este csak 8-ig vagy fél 9-ig. Nem akarom a nagylányt játszani csak szeretnék este a barátn?immel csavarogni . Õket akár 11-ig is elengedik. Soha nem csináltam hülyeséget nincs okuk nem megbízni bennem én mégis ezt érzem. Szerintetek ez az id? nem kevés már? Hogy gy?zzem meg ?ket hogy egy kicsit haggyanak nagyobb utat nekem? Rossz tanuló sem voltam soha.

Legjobb válasz: 13-14 évesen õszintén szólva nem sokat csavarogtam, ha mégis, akkor se engedtek 10-11-ig. Ez szerintem nem csak a bizalom kérdése, hiszen ha tényleg úgy van, ahogy írtad, gondolom a szüleid megbíznak benned. De hiába a bizalom, ha késõ este az utcán sétálva bajba kerülsz, akár egyedül, akár a barátnõiddel. Mert sajnos ha akár hárman, négyen is vagytok, nem törvényszerû, hogy meg tudjátok védeni magatokat. Próbáld meg kicsit a szüleid szemszögébõl nézni a dolgokat: te örülnél, ha a 13 éves lányod késõn, a sötétben csavarogna, isten tudja hol és kikkel? Ha pedig ismerik a barátnõidet, akkor nem a társaság, sokkal inkább a rengeteg pedofilról, emberrablásról szóló hírek ijesztik meg a szüleidet. Picit gondold át ezt, és próbáljatok meg kompromisszumot kötni! Sok szerencsét ;)

13-14 évesen õszintén szólva nem sokat csavarogtam, ha mégis, akkor se engedtek 10-11-ig. Ez szerintem nem csak a bizalom kérdése, hiszen ha tényleg úgy van, ahogy írtad, gondolom a szüleid megbíznak benned. De hiába a bizalom, ha késõ este az utcán sétálva bajba kerülsz, akár egyedül, akár a barátnõiddel. Mert sajnos ha akár hárman, négyen is vagytok, nem törvényszerû, hogy meg tudjátok védeni magatokat. Próbáld meg kicsit a szüleid szemszögébõl nézni a dolgokat: te örülnél, ha a 13 éves lányod késõn, a sötétben csavarogna, isten tudja hol és kikkel? Ha pedig ismerik a barátnõidet, akkor nem a társaság, sokkal inkább a rengeteg pedofilról, emberrablásról szóló hírek ijesztik meg a szüleidet. Picit gondold át ezt, és próbáljatok meg kompromisszumot kötni! Sok szerencsét ;)
Lehet, hogy azért nem engednek el mert féltenek.
Én is 14 éves leszek szeptemberben, és engem is 8-9-ig engednek el.
amikor én voltam 14 , engem is csak 8-9 ig engedtek el. Biztos, hogy féltenek. Én most 19 vagyok, és most is mindig számon kérnek, de persze már buliba is mehetek. 15 évesen engedtek el buliba elõször. Meggyõzni sztem nem fogod tudni õket.
én 14 éves vagyok..hát..én Pesten voltam a barátnõimmel 10-ig..de mondjuk egy parkba, egy sétáló utcába elengednek 11-ig is :) meg a barátnõimmel voltam sátorozni a balatonon:D szülõk nélkül:) simán elengedett..szóval nekem nincs mit panaszkodnom :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Persze ismerik a barátnõimet sõt még a szüleiket is. Erre soha nem történt még pedofilia. utolsó lennék a helyedbe :)
És az, hogy eddig még nem történt, azt jelenti, hogy ezután sem fog? Semmi pénzért nem engedném el a 13-14 éves lányomat este 11-ig. Pedig csak 7 évvel vagyok idõsebb nálad...

Hova jutott a világ? Hogy lehet hogy egy lány 9-10 évesen már valamilyen szexuális dolgon túl legyen és 13-14 éves korára a szüzességét is elveszítse? :O

Ti hány évesek voltatok mikor elveszítettétek a szüzességeteket? És szerettétek akivel az els? volt??:O Mert én nem régen és úgy érzem sokkal jobb hogy nem 14 hanem 18 évesen volt az els? egy olyannal akibe szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: 17 évesen, azóta már 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és még mindig imádom vele a szexet. 13-14 évesen még pasim se volt, de persze nem is volt fontos számomra, h legyen nem ,h 9-10 évesen.. még barbiztam sztem.. 20/L

17 évesen, azóta már 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és még mindig imádom vele a szexet. 13-14 évesen még pasim se volt, de persze nem is volt fontos számomra, h legyen nem , h 9-10 évesen.. még barbiztam sztem.. 20/L
Hát tudod, volt olyan is már, hogy kisfiúk erõszakoltak meg kislányokat. Állítólag csak játszottak. Valahol volt ez egy hír portálon... Ez a világ eléggé elfajzott, és beteges. Nem csodálom, hiszen mindenhonnan a szex folyik, és annak formái. Én amúgy 18l vagyok de még szûz. Nem akartam odaadni eddig senkinek...De nem érzem úgy, hogy sürgõsen el kéne veszítenem, csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szûz, mert ez már nem divat.-.-
én 14 vagyok és még szûz hohóóó:D
Úgy lehetséges, h mindenhonnan a szexrõl hallanak és fiatalok kíváncsiak, nem gondolnak a következményekre(nem akarok általánosítani), de sztem bõven ráérnének 16-18 évesen szexleni..attól nem lesznek menõ nagylányok h végig megy rajtuk az egész suli. én 21 voltam...igen szerettem akivel az elsõ történt és most is imádom mivel a férjem :) ennek igaz 5 éve és ezalatt sokat változott a világ...lehet h én vagyok maradi :S
A kérdező hozzászólása: én annyira nem tudom megérteni. A szomszédom valamelyik héten mesélte hogy ültek a kocsiba és látták hogy 2 olyan 3 év körüli kisgyerek próbálta összetenni amijük van.. na ezen nagyon kiakadtam és kajak nem hittem el. de unoka öcsémet is megnézve aki leakar smárolni, mindig úgy fordul h a számra akar puszit adni nyitott szájjal. gondolom látta tesómékat csókolózni...
Én 16 voltam, de nem bántam meg, elég korán tettem meg, de nem akárkivel, hanem azzal akit szeretek, még most is együtt vagyunk, és együtt is maradunk mert már megkérte a kezem.
17vagyok és szûz, azért vannak kivételek, akiket nem dugnak meg 14 évesen... hogy miért...az bonyolult...elvégre hát szexuális szabadság van...

Megbántad, hogy 13-14 évesen vesztetted el?

és hogyan védekeztél? hogy történt?

Legjobb válasz: Ha te 13-14 éves vagy azt ajánlom hogy ne tedd. Mert majd egy idõ után h. gondolsz rá vissza h. bárcsak en tettem volna meg. Én 14 vagyok és még szûz de volt már egy kisebb-nagyobb szex elõtti dolog. És megbántam. Szerettem a barátom(elvileg õ is) aztán más lányra nézett...

Ha te 13-14 éves vagy azt ajánlom hogy ne tedd. Mert majd egy idõ után h. gondolsz rá vissza h. bárcsak en tettem volna meg. Én 14 vagyok és még szûz de volt már egy kisebb-nagyobb szex elõtti dolog. És megbántam. Szerettem a barátom(elvileg õ is) aztán más lányra nézett...
Elhiszem, hogy nagyon vágysz rá, de gyerek vagy cseszd meg. Pettingelj, vagy orál vagy mitbánom én, de nem kéne egy újabb lelkisérült kismama. Ha mégis megteszitek, akkor gumit használjatok, mindenféleképpen.
Kedves Kérdezõ, egyetértek nem kell pattogni. Te kérdezted az emberek véleményét, és válaszolnak, attól hogy ez neked nem tetszik még fogadd el, vagy ne kérdezz! És arról, hogy nem vagytok hülyék, arról csak annyit, hogy remélem tényleg azon kivételek közé tartoztok akik tényleg szeretik egymást és nem fogják megbánni és tudják, hogyan kell védekezni. De nézz körül az oldalon minden tizenéves ezt állítja, hogy érett meg nem hülye, aztán jönnek a kérdések, hogy ettõl meg attól lehetnek-e terhesek. Egyébként nem tudhatod elõre, hogy meg fogod-e bánni, mert lehet, hogy 10 év múlva is boldogan emlékszel majd rá vissza, de lehet, hogy legszívesebben majd kitörölnéd az emlékét is ennek az idõszaknak. Ha megtörténik kívánom, hogy sose bánd meg! 21 L
Igen én nagyon megbántam, csak nehéz ezt beismerni. 14 éves voltam, és 4 hónapja jártunk együtt. Anyámmal jó kapcsolatom volt, beszéltem vele errõl, és õ óva intett, mondván, hogy én ezt még úgysem értem, és nem azt fogom érezni, amit éreznem kéne ha most vesztem el. Persze nemértettem miket beszél, és mivel tini voltam, jól fel is háborodtam és bedurcáztam hogy nem engedi. Kb egy hónappal késõbb lefeküdtem a barátommal. Nem azt mondom, hogy fájt, de jó sem volt. Úgy fogalmaznám, hogy semmilyen volt. Õ 16 éves volt, és már nem volt szûz, értette a dolgát. Együtt voltunk még 1 évet a szüzességem elvesztése után, szexuális életünk is volt, de én alig élveztem. Rutinszerû lett nálam a szex, csak azért csináltam, mert kötelességemnek éreztem. Visszasírtam azokat az idõket, amikor még csak pettingeltünk, és fedeztük fel egymás testét, az izgi volt, és olyankor legalább felizgultam. 15 évesen aztán szakítottunk, majd 16 évesen új barátom lett. Fél év telt el, mikor szexre került nálunk a sor, és én nagyon gátlásos voltam. Mivel nem élvezem szexet. Próbáltam vele beszélni errõl, de nagyon szerelmes voltam, és nem akartam elrontani, nem akartam h ezmiatt elhagyjon, így gondoltam inkább kiélvezem még azt az idõt, amíg velem van. Tudtam hogy õ is nagyon szerelmes belém, de mivel fiú, akkor sem hittem hogy velem maradna, ha elmondom neki, h én a szexet nem élvezem. Aztán sort kerítettünk az elsõ együttlétünkre, ekkor már majdnem 17 éves voltam. Leírhatatlan volt. Orgazmusom volt, és hihetetlenül gyönyörû volt az egész szex. Én sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen. Nagyon megbántam akkor, hogy 14 évesen vesztettem el a szüzességem, 3 évet éltem le gátlásosan, befordultan, mondván h én nem élvezem a szexet, azt se tudom mi az, stb. Nem mellesleg még ennél is csodásabb lett volna, ha még szûz vagyok, és úgy juttat el ilyen állapotba a barátom. Az maga a mennyország lett volna. Itt megértettem, hogy mirõl is beszélt anno az anyám. Bevallani neki persze nem mertem, és még most sem. Most 21 éves vagyok, már nem vagyunk együtt azzal a fiúval akivel 17 évesen együtt voltam, jelenleg nincsen barátom, de annyira jó érzés tudni, hogy mégsem vagyok szexuálisan nyomorék, és hogy tudom élvezni a szexet. Már túltettem magamat azon, hogy nem kellett volna 14 évesen belemennem ebbe, de ha tehetném, és még egyszer ugyanott lennék, akkor egyértelmûen nemet mondanék.
Kedves kérdezõ nem kellene pattogni, csak mert vki segíteni akar.Nem kell elkapkodni a dolgokat, elhiszem h vágytok rá, de mi van hogyha nem úgy sikerül, ahogy szeretnétek? El is veheti a kedveteket egy jó ideig. 17/L
én 15 voltam, és nem bántam meg.. gumival védekeztünk, viszont elég bénák voltunk.. a barátod rem tudja mit csinál :)
Ismét én vok, az elsõ kérdezõ. Nekem több mint fél éves volt vele a kapcsolatom...
válaszadó. sorry :D
Ugyis azt teszel szerintem, amit akarsz. Egy vadidegen tanacsat, valoszinu nem fogod elfogadni. DE! nagyon szepen kerlek , gondold at, hogy mit teszel... Nekem, nincs ilyen tapasztalatom, de annyi ismerosom atelte ezt, es most ertettek meg, hogy igenis ostobasag volt olyan koran megtenni. Lehet, hogy te lennel az egyik kivetel, aki felnott koraban sem banja meg, de gondolj csak bele... megeri kockaztatni?egesz eletedre tonkre teheted a szexualis eleted... Nem vagyok az a tapasztalt, bolcs felnott(sot, meg felnott sem) de kerlek, tenyleg jol fontold meg 18/L
A kérdező hozzászólása: köszi! hát ez most lehet erõs lesz de a barátom 22. de elég lüke gyerekes felnõtt, és nem õ erõlteti mielött ezzzel jönnétek. még volt is vitánk h valamit félreértett h én siettetni akarom és ö még nem akarja. nem szüz már ha ezt vennnétek le.
az én barátom is ilyen volt csak a kora 20... és csak kihasznált...:S több mint fél év után megmondta h. már nem szeret..... -, -" gondolhatod h. hogy esett :S
Ne tedd meg..gondoldmeg mielött megteszed..egyik barátnõm is elvesztette 13 évesen..nem élvezte az elsõ alkalmat mert a fiú vele egyidõs volt nem szerette csak kihasználta..ráadásul tapasztalata sem volt..a fiuknál máshogy megy nekik nem minden esetben kell érzelem ezért neki az nem szeretkezés volt csak szex..a lánynak nem volt jó, nem élvezte és megfogadta h nem érdekli ha 30 évesen lessz a következõ igazi szerelme addig nem fekszik le senkivel...
Igen! Anno 7 osztalyban mikor tanultuk a Szexualis eletet a biosz tanar is megmondta hogy ovszer nelkul ne kezdjunk bele:D
Én nem bántam meg és óvszer =)
ha tényleg komolyan gondolja a barátod és te , akkor hajrá. Barátod hány éves?ha 14 körül, akkor felejtõs.Ennyi évessel kétlem, hogy sokáig lennétek együtt :S sajnos ennyi éves fiúk nem birják sokáig. Én iszont nem bántam meg és azóta is együtt vagyok a barátommal, aki már nem kisgyerek :) ja és CSAK akkor, ha bizol benne és szereted õt és õ i stéged
én 13 voltam és nem bántam meg mert nagyon szerettük és szeretjük egymást mai napig, szerintem csak akkor tedd meg ha késznek érzed rá magad és biztos vagy benne h szereted és te is szereted a fiút. 15/L
egyáltalán nem bántam meg, csak a megfelelõ emberrel kell elõször lefeküdni akit tényleg szeretsz és tiszta szívedbõl.Nem árt h legalább az egyik félnek van valamennyi rapasztalata.A lényeg h az elsõnél nagyon gyengéden érzékien bánjatok egymással.Amugy óvszerrel védekeztük.
14 voltam, most vagyok 15 és egyenlõre nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk :) és gumival csináltuk
Azért nem volt jó, mert egyszerûen nem éreztem semmit. Jó, persze éreztem, hogy bennem van valami, és mozog, és jó érzés, aránylag....de valami hiányzott. Hiányzott az a belsõ melegség, a belsõ élvezet. Persze "szerelmesek" voltunk, de az 14 éves korban teljesen mást jelent. Nekem az a szex egyszerûen semmi más nem volt, mint egy behatolás. Nem éreztem azt a pluszt, nem éreztem a forró szerelmet, a belsõ vágyat, a belsõ kielégülést, a belsõ örömöket.....nem éreztem semmi olyat, amit kéne amikor az ember éretten azzal veszti el, akit szeret.
A kérdező hozzászólása: 11:48 köszi, és miért nem volt jó? ezt letudnád írni?
A kérdező hozzászólása: köszi.
A kérdező hozzászólása: nem vagyunk hülyék!
A kérdező hozzászólása: jó, de nekem lassan fél éves a kapcsolatom és nagyon vágyunk a szexre.
22 te meg 13? Jól értem?! Szerintem ne tedd...Ha mégis, cseszettül fájni fog.

Mlyen díszt, kajcikat és üdcsiket vigyek a szülinapi bulimra ami a barátnőmnél lesz és neki is akkor lesz a szülinapja. Kintleszünk majd és sátorozunk este! Szóval milyen díszt, kajcit, üdcsit vigyek? 13-14 éves/Lányok

Legjobb válasz: Bocsi a hülye megfogalmazásért..Megpróbálom leírni, hogy megértsétek: Ezen a héten szombattól vasárnapig lesz a szülinapi bulim a barátnõmnél akik kertes házba laknak..és a barátnõmnek akinél lesz a buli neki is akkor lesz a bulija..szóval dupla buli lesz..nemsokan leszünk de jó nagy bulit tudunk csapni mi csajok : DD .. és minden vendég lány lesz..( bocsi az ilyen adatokért,lehet h felesleges de én úgy látom hogy ez "fontos" adat xD )és az a kérdésem, hogy milyen díszt vigyek (dísz alatt ilyesmiket értek:pohárjelölõ,happy birthday felirat...stb.)és milyen enni-innivalót vigyek ?? én most 13 leszek a barátnõm meg 14..szóval: 13-14/L

A kérdező hozzászólása: Bocsi a hülye megfogalmazásért..Megpróbálom leírni, hogy megértsétek: Ezen a héten szombattól vasárnapig lesz a szülinapi bulim a barátnõmnél akik kertes házba laknak..és a barátnõmnek akinél lesz a buli neki is akkor lesz a bulija..szóval dupla buli lesz..nemsokan leszünk de jó nagy bulit tudunk csapni mi csajok : DD .. és minden vendég lány lesz..( bocsi az ilyen adatokért, lehet h felesleges de én úgy látom hogy ez "fontos" adat xD )és az a kérdésem, hogy milyen díszt vigyek (dísz alatt ilyesmiket értek:pohárjelölõ, happy birthday felirat...stb.)és milyen enni-innivalót vigyek ?? én most 13 leszek a barátnõm meg 14..szóval: 13-14/L
Ha sátraztok akkor nem igazán tudsz dekort.max vmi színes mûanyag étkészletet tányért poharat vagy csákókat.tescoban volt Birthday girl-ös kitûzõ.Esetleg grillezhettek .de ha nem is csináljatok szenyót , meg legyen elég rágcsa.Sztem beszéld meg a barátnõddel és a szüleitekkel h mi legyen mert pénz is ell ezekhez és osszátok ketté ezeket a barátnõddel.vigyél több féle üdítõt kólát sprite narancs, rostos is legyen.esetleg süthettek egy sütit a bulis tortátoknak ha nem lesz erre az alkalomra.
Van valami közös kedvencetek? Például egy mesefigura, filmszereplõ, énekes... vagy akár egy minta (mondjuk mindketten szeretitek a színes csíkos cuccokat)? Mert akkor vehettek olyan papírtányérokat és papírpoharakat, amik kifejezetten a ti ízléseteket tükrözik. Nagyon jópofa HAPPY BIRTHDAY feliratok is kaphatóak; meg persze lampionok, szerpentinek, és ha a barátnõd szülei engedik, akkor konfettit is vigyél! Kaja szempontjából szerintem sokféle, de "apró" étel legyen. Édes teasütemények, pogácsák, kiflikarika-szendvicsek, ropi, mogyoró, stb. Sõt, én raknék egy kis tálkában gumicukrot is. :) Inni legyen szénsavas is, meg rostos üdítõ is; és ásványvízbõl is bubis meg mentes. Én alkoholt nem vinnék 13-14 éves lánybulira...
Mi sose szoktunk pohárjelölõt vinni, hanem alkoholos filccel mindenki ír vagy rajzol rá valami személyeset, amirõl megismeri a sajátját. Szerintem az bulisabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Grillezni nem tudunk..de a szendvics az jó ötlet..majd csinálunk kis falatkákat azaz "katonákat" : D a torták már megvannak de a sütis ötlet is jó :D Hát a kedvencünk a Twilight .. de a színes cuccokat is szeretjük..akkor papírtányérok is jó ötlet : D a lampion, szerpentín is jó a konfettit meg majd megkérdezem a barátnõmet..sokféle apró étel is nagyonn jó : D gumicukrot is nagyon szeretjük : D alkohol mondjuk csak az energia ital de az is csak enyhe..meg valamilyen citromos-narancsos sör..az is csak enyhe..és aztis csak estére h fenttudjuk maradni : D Alkoholos filc is jó..de akkor milyen legyen a pohár ? mert õkse és mi se akarjuk összerajzolni a poharunkat.. papírpoharat meg nem akarok vinni mert elfújná a szél.. xd és még egyszer köszönöm a jó ötleteket !!! : D
Ha nem lesztek sokan vegyetek színes mûanyag poharakat..de sztem jó a papír is úgyis isztok, lesz benne üdítõ..de ha egyik sem akkor sima szines vagy fehér keskenyebb lapra mint a ragasztó ráírjátok a nevet és arra rá a cellukszot h maradjon a szélés ragasztós ki...szóval lefeded teljesen a lapot..remélem érted:D A helyett ajánlanék vmi bacardi vbreezert vagy tescoban árult olcsóbb pajtásait vagy somersby-t ezeknek csincs magasabb alkohol tartalmuk.És ha üvegpoharak akkor szélét vízba mártod aztán cukorba ez is egy jó kis dekor..
Szerintem vigyél sütcsit, colcsit, borcsit, pálcsit, stbcsit.Boccsi de máscsi nemcsi jutcsi az eszcsimbe.

Hol tud egy 13-14 éves lány korabeli srácokkal ismerkedni?

Legjobb válasz: És minek neked 13-14 évesen pasi? Le akarsz vele feküdni 15 évesen? Hova fajul ez a mai világ? Azért mert mindenki 5. osztályba nem szûz Nem azt jelenti hogy kövesd a példájukat

És minek neked 13-14 évesen pasi? Le akarsz vele feküdni 15 évesen? Hova fajul ez a mai világ? Azért mert mindenki 5. osztályba nem szûz Nem azt jelenti hogy kövesd a példájukat
Itt privátban:) )
a fiú szeressen és megbízzon benned, de te az évfolyam elõtt sem vállalnád fel. kicsit unfair, nem?
ja, és mellesleg ha 2 ember szereti egymást, idõben vannak, és úgy fekszenek le, az nem [email protected]ás...
Menj olyan klubokba, ahol normális fiúk vannak, szóval válassz olyan hobbit, ami inkább fiúkra jellemzõ... de csak ha tényleg érdekel, erõltetni nem kell. Pl. volt egy barátnõm, aki csillagász klubba járt, és õ volt az egyetlen lány, meg volt még 12 fiú... az egyikbe persze beleszeretett, és jártak is.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes válaszokat. És a nem akarom h "nem akarom h tudják" ot nem ugy gondoltam h eltitkolom csak nem kürtölöm szét mindenkinek. Mer utána csak a pletykák mennének.
Az írásod alapján szerintem te még nem vagy érett egy kapcsolatra...
és kit érdekelnek a pletykák, ha van egy barátod, akivel kölcsönösen szerelmesek vagytok és megbízhattok egymásban?
Én meg hajdú-bihari korodbeli lányokkal ismerkednék. :D
A kérdező hozzászólása: 12:27 nem rosszindulatú a kérdés csak kiváncsiságbol: mér gondolod h nem vok elég érett egy kapcsolathoz?
nem tõled kérdezted, de: azért, mert feladnál egy kapcsolatot holmi pletykák miatt, sõt, bele se kezdenél...
vagyok - agy = vok.
A kérdező hozzászólása: A pletykás dolgot nem komolyan gonndoltam mer persze ha találkozok valakivel és õszintén beleszeretek nem adnám föl csak azér mer piszkálnak érte.
Szerintem meg 14 évesen igenis lehet barátja a kérdezõnek. 15 vagyok, és van barátom, persze tudjuk hol a határ. 17-18 évesen ráér pasizni? Egy 14 éves lánynak már tetszenek a fiúk, akkor miért tartóztassa magát? Persze nem azt mondom, hogy feküdjön le vele, de na. Csók, ölelés, kézfogás simán belefér egy ilyen kapcsolatba. Itt meg sorra lehet olvasni, hogy szûz vagyok, ciki-e, stb kérdéseket. Most komolyan, ki az aki vár addig? Kérdezõ: járj el sétálni a városba, menj könyvtárba gépezni(én ott ismertem meg a barátom), rendezvényekre menj ki. Ha lesz fiú, akinek megtetszel, az úgyis rád ír fészen:) Vagy lógj a fiú osztálytársaiddal, ott megismerheted a haverjait. Vagy kérd meg az egyik barátnõd, aki ismer olyan embereket is, akiket te nem, hogy hedd mehess el vele valamelyik haverjával találkozni. De ne folyton a pasit keresd, érezd jól, magad, majd jön az, ha itt az ideje:) )
De mér' itt keresel fiút? :'D Menjél ki, ne a segged növeszd a gép elõtt, akkor lesz rá minimális esélyed, talán.
hát jobb esetbe a suli. egyébként matt részegen fekszenek valahol csak meg kell õket találni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok interneten fõleg nem ilyen anonim oldalakon. Min egy fénykép de az se biztosíték. Ja és gyõr környékén.
menj babázni kislány
A kérdező hozzászólása: Suliba nemjo mer igaz h gyakran látnánk egymást de nem akarom h az egész èvfolyam tudja h kivel járok és mit csinálunk együtt.
íme a szociális csõdtömeg fiatalság.
Tanuljál inkább, elég elkezdeni pasizni 17-18 évesen. Minek sürgetni a dolgokat?
értelmi szint:lvl 99
Bármennyire is annak tûnik, ez NEM egy társkeresõ oldal..!! ;) 16/f
A kérdező hozzászólása: Nem ku*váskodni akarok és lefeküdni valakivel. Tudom h korai lenne. Csak egy fiú aki szeret akire rábizhatom magam.
bárhol...
A kérdező hozzászólása: És tudom h nem társkeresõ mint már emlitettem nem akarok bezen ismerkedni. Csak gondoltam valaki tud irni egy értelmes választ tapasztalat alapján.
13-14 éves? Skizofrén vagy ?

Szerintetek jó méret 14 évesen a 13, 5cm hossz és a 4-4, 5cm vastagság? Tudnátok egy erre megfelelő méretű óvszert mondani?

Legjobb válasz: én az elsõ válaszolóra reagálnék: te nagyonokos gyerek!! mi az, hogy ott a fogamzásgátló? észnél vagy? 14 éves fiú, ha lefektet valakit, az nem idõsebb szokott lenni, hanem vele egyidõs vagy fiatalabb! te belegondoltál már abba, mi van fogamzásgátlóban? hormon!! rohadt könnyû azt mondani, hogy ott a fogamzásgátló, és elcseszi egy tök fiatal, még hormonálisan is fejlõdõ lány szervezetét! ez eszetekbe sem jut? nem az esetleg, hogy 14 évesen még lehet, hogy fiatalok is vagytok hozzá? már bocsánat, de ezen én most kiakadtam... "ott a fogamzásgátló" ez amúgy sem úgy mûködik, hogy najó akkor vedd be, azt csináljuk, mert idõ kell a bejáratásig, sõt ilyen fiatalon még az orvos sem javasolja... gondolkozzatok már könyörgöm! igenis tessék óvszert venni ki fogja bírni a szerszámotok, és ti is. majd ha megérdemlitek, hosszabb idõ együttlét után, akkor megkapjátok a fogamzásgátlót is. szóval nagyon nagy a szád, hogy ha neked nem kellemes az óvszer, akkor majd a lány védekezik, és én elhiszem, hogy ez roppant kényelmes megoldás, mert nektek legalább akkor ingyen is van, plusz még jobban is érzitek magatokat, és van, amelyik lány szívesen csinálja, mert neki is jobb úgy, de ne legyen már ez elvárás, hogy akkor fogamzásgátlót szedjen, fõleg ne egy 14 éves kisfiútól... köszöntem a lehetõséget.

én az elsõ válaszolóra reagálnék: te nagyonokos gyerek!! mi az, hogy ott a fogamzásgátló? észnél vagy? 14 éves fiú, ha lefektet valakit, az nem idõsebb szokott lenni, hanem vele egyidõs vagy fiatalabb! te belegondoltál már abba, mi van fogamzásgátlóban? hormon!! rohadt könnyû azt mondani, hogy ott a fogamzásgátló, és elcseszi egy tök fiatal, még hormonálisan is fejlõdõ lány szervezetét! ez eszetekbe sem jut? nem az esetleg, hogy 14 évesen még lehet, hogy fiatalok is vagytok hozzá? már bocsánat, de ezen én most kiakadtam... "ott a fogamzásgátló" ez amúgy sem úgy mûködik, hogy najó akkor vedd be, azt csináljuk, mert idõ kell a bejáratásig, sõt ilyen fiatalon még az orvos sem javasolja... gondolkozzatok már könyörgöm! igenis tessék óvszert venni ki fogja bírni a szerszámotok, és ti is. majd ha megérdemlitek, hosszabb idõ együttlét után, akkor megkapjátok a fogamzásgátlót is. szóval nagyon nagy a szád, hogy ha neked nem kellemes az óvszer, akkor majd a lány védekezik, és én elhiszem, hogy ez roppant kényelmes megoldás, mert nektek legalább akkor ingyen is van, plusz még jobban is érzitek magatokat, és van, amelyik lány szívesen csinálja, mert neki is jobb úgy, de ne legyen már ez elvárás, hogy akkor fogamzásgátlót szedjen, fõleg ne egy 14 éves kisfiútól... köszöntem a lehetõséget.
Én is kiakadtam az 1. válaszolótól. 16, 5 évesen most fogom szedni 1 év együtt lét után. LÁÁÁM párom kibírta 18 éves kora létére, és nagyobb van neki mint nektek. Persze semmi gond nincs a méretetekkel mert még nõni fog. :) Nem errõl van szó. Jah, és ha ennyire egyszerûnek tartod.. szedj te bogyót. NAH?? :O Fiúknak is lehet már. Amúgy meg úgyse enegdné meg az anyja a lánynak. (vagyis remélem...) Kérdezõ: Lifestyle, Durex. A Lifestyle olcsóbb és nekünk még nem volt vele semmi probléma. (:
Hát én 18 vagyok és nekem is ezek a paramétereim. A barátõm még nem panszkodott.
Igen jó. Durex vagy lifestyles lesz a jó, azok nem fognak szorítani.
KedveS Kérdezõ! 14 éves korban még nõhet a péniszed, de a 13.5 cm-es merev méret már bõven megfelelõ. A méret egyébként nagyon kevéssé számít. Üdv: dr. Szalai Krisztián
az átlag 15 cm, csaupán megjegyzem. ez abból jön össze, hogy ott vannak a svédek meg a fekák a 20+szal és a japók a 10-zel. szal ahogy érzed :D
Bocsi, de azt, hogy a méret nem számít tuti egy pasi találta ki, akinek kicsi volt. Elõre bocsátom: a 14 cm már ok.(a kérdezõnek). Tapasztalat. Volt már olyan barátom, akinek elég cseppecske volt. Hát, szegény hiába erõlködött, fickándozott, nem sokat éreztem belõle. A páromnak 15, és pont jó. Ne képzeld, hogy nagy igényû vagyok, vagy hogy már sok pasim volt, mert nem. Szóval igenis számít a méret!!! 41/N.
Betojok! Már bocsi... 14 évesen hova a fenébe méregeted magad?????? Mivan? Szexelni???? :O Inkább a tanuláson járna az eszetek 14 évesen :/
te vagy ma a 29. aki ezt kérdezi. akármelyik óvszer megfelelõ, nem tudom mibõl gondolod hogy neked személyre szabott különleges óvszert fognak gyártani.
én is 14 vagyok szerintem jó nekem 14 cm és még fog nõni is kb 17-18 cm ig ne agódj hát az óvszer az már máskérdés de van aebben a méretben am meg ott a fogamzásgátló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!