Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és van barátom (40 db)

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom, hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva, de engem nem érdekel).

Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F

Legjobb válasz: nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)

Nem! Attól próbálkozz csak! Nem minden lány gondolkozik így!
nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)
a (fiatal) lányoknak az érettebb, tapasztaltabb fiúk kellenek.
nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok. vannak ilyen kivételek. így a 14-15 évesek inkább egy 17-18 éves fiút akarnak akit jobban eltudnának képzelni maguk mellett. viszont ezek a fiúk is velük egyidõseket szeretnének , de a 17-18 éves lányok meg inkább már a huszonéves pasikra buknak , pénzzel, kocsival, lakással... ezilyen.
nem csak hiszik érettebbek is. nem sokkal de érettebbek
2. válaszoló: Csak érettebbnek HISZIK magukat.
húszéves pénzzel kocsival lakással? HAHA hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat, sokmindent megtudtam belõllük:D
Egy bizonyos korban megáll a növekvés. 13 - 14 -> 17 15 -> 18 16 -> 19 17 -> 18 18 -> 19 19 -> 19 20 -> 22 Kb ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdésben a "14 éve" véletlen kerüllt oda
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnõt hogy a maguk körében nagynak tûnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy õ pont örülne neki sosem tudni
Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedõ fiatal csajt, aki tök gyerekes... (mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erõs, stb...)
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
Nos én is hasonló cipõben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
Hát nem tudom, én is hasonló cipõben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
Szerintem ez meg pont h nem különbözõ korosztály. A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek. De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :) Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idõsebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idõsebb nálam. Éppen pont féllel. :) De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l
"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerû döntést kéne meghozni, akkor jelentõsen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szûz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada? Kedves Kérdezõ bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idõsebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendõek a "kiscsajok" az idõsebb pasik körében :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha nekem egy velem egyidõs lány tetszik, akkor végülis nincs értelme próbálkoznom, mert én nem vagyok idõsebb nálla
A kérdező hozzászólása: Ahaa, mostmár értem, köszi a válaszokat:D
ez mindig így volt és így is lesz :D

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .

Legjobb válasz: Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!

Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!
14 éves vagy, gondolkodj már. Egyáltalán nem állsz készen arra, hogy lefeküdj a barátoddal, mer tkülönben nem írkálnál ide. Meg van egy olyan mondás, amirõl nem tudnak, az nem fáj. Bár ezt a te esetedben nem választanám, hiszen lerí a kérdésedrõl, hogy még kislány vagy. Várj a szexxel, ne siesd el, mert ez a további nemi életed meghatározó pontja lesz...
Szerintem még várjál vele egy jó pár évet. Lehet, hogy szeret, de te biztos hogy megfogod bánni, ha felnõtt leszel, mert ez az életbe csak egyszer lehet elveszíteni :)
1-es vok.Ne feküdj le vele.KB 14 éves szinten van.
De megnézném amint 5 hónap múlva a doktorbácsi egy nem tul szimpatikus dologgal kaparja ki belõled a gyereket, a puncidon keresztül. : )))
Szerintem a szüleid jól hiszik hogy egy tündéri aranyos kislány vagy, csak te karod azt hinni hogy már nem vagy az. De el kell hogy szomorítsalak.14 évesen még kislány vagy.Próbálj meg másképpen érvényesülni, ne úgy hogy gyerekként megb*aszatod magad.
Szar ügy
Akkor kösd fel magad.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátom erõltete hanem én . Szóval nem pedofil .
A haverom akart leszopni, nem én erõltettem. Szóval nem vagyok bvzi.
k***a vagy.rakjál 1 kicsit rendet a fejedbe.szerelembõl tegyed.keress hozzád valót.
Írni azt nem tudunk, de dugni már szeretnénk...Fura világ ez...
Szerintem még korai a szex, várjál vele mert akár bajba is kerülhetne a barátod. Ezt ugye tudod?
23-as vagyok. Ez kimaradt!! http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
"Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak." Értettük hogy neked az a bajod hogy a szüleid azt gondolják hogy még kislány vagy(szerintem teljesen jogosan gondolják így), de te azt hiszed(vagy a pasid azt mondta)hogy te már nagylány vagy és készen állsz arra hogy megb*asszanak. "Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno." Ez sem igaz szerintem mindenkire.Én nem hittem azt hogy felnõtt vagyok.Mindennek eljön az ideje.Tudtam azt hogy ahhoz hogy felnõtt(életképes, kiegyensúlyozott életet élõ, sikeres stb.)lehessek, ahhoz elõször gyereknek kell lennem.Ahogy most is tudom, ahhoz hogy felnõtt legyek, gyereknek is lennem kell.
25 évesekkel is vállalsz dugást? Én is nagyon szeretnélek.
Ja amúgy képzelem egy 19 éves hogy szerethet egy 14 évest még ha nem is hinnéd el 1000% hogy csak le akar fektetni. NE CSINÁLJ HÜLYÉT MAGADBÓL!!!
Ne siesd el. Korai még.
Na szóval mivel 14 évesen könnyen kihasználhat téged egy 19 éves. Nem a világ legnagyobb hülyesége lenne vele lefeküdnöd! Ne hogy már egy 19 éves a tõle 5 évvel fiatalabb hozzá képest kislánnyal feküdjön le az valami rossz pedofil. Én azon csodálkozom hogy szüleid hagyják hogy járj vele.
Úgysem fog tudni meggyõzni senki, mert te tudod magadról, hogy nagy lány vagy, tudod a pasidról, hogy õ szeret téged, biztos vagy benne, hogy a szüleid nem tudják min mész át, stb. Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno. Csak van aki enged a kísértésnek, és van aki ellenáll. Aki enged, az pedig 99% eséllyel valami módon megszívja/megszívta.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak.
Hát akkor mi vagy, ha nem kislány?
A kérdező hozzászólása: Nem mert szeret és kész .
Már megint az a bizonyos téma, hogy sok-e 5 év? Ha õ 30 lenne, te meg 25, akkor nem lenne az. De így? Gondolt végig, hogy mennyire egészséges az, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, aki alacsony iskolázottságú és még mellé többnyire tapló is másokkal. (Sajnálom, ha megbántalak, de a KSH-nál dolgozom és bizony az ilyen esetek 87%-a erre a tendenciára épül.) Nem hinném, hogy ez egy örök szerelem, ha meg az, akkor pettingeljetek tovább és ha valóban szeret, akkor vár még rád 1-2 évet. Alig végeztél az általánossal, ne cseszd el az életed egy 10 perces örömért...

Van egy barátnőm, aki most 14 éves és egy 22 éves barátja van. Olvasd végig! és sok választ ha lehet!?

Ez szerintetek normális? Szeretnének már lefeküdni egymással, (bár én nem értem meg őket). Tőlem kérte, hogy próbáljam kitalálni, hogy mikor nem dolgozik az anyja, hogy felmehessen hozzá a srác. Meg, hogy nem e tudom melyik óvszer lenne nekik a legjobb... (de hogy miért tőlem kérdezi azt nem tudom x'D)[Egy kicsit perverz a srác, am jófej XD[...Ezért én hozzátok fordulok! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..

ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..
Hát azért ilyen korban még kicsit necces az a 8 év...a szexre nem mondok semmit, mert sok lány baromi büszke arra, hogy 13-14 évesen már ki van lyuggatva.
Hát ez azért kritikán aluli dolog.Enyhén durva, hogy egy 14 éves ennyire játssza a felnõttet, a 22 éves pedig kikezd egy 14-el.Szerintem hagy a fenébe, ha nem akarod ezt elmondani valakinek, de én a helyedben nem keverném bele magamat.
Sok választ nem, de egyet írok: Mi a fütyi közöd hozzá? Ha nekik így jó, akkor ne üsd bele a szaglószervedet. Az pedig, hogy óvszerrel akarja csinálni, az tök normális és örülj neki, ha már ennyire a szívden viseled a csajt. Amúgy meg mit kell csodálkozni? Minden 10-12 éves csaj 30-nak maszkírozza magát, azt csodálkoznak, ha meg akarják õket kurni.
Igen, a mai világban természetesen normális!:)
A kérdező hozzászólása: Mondom hiába mondok bármit, nem hiszik el hogy nincs hozzá közöm
Megnézném azt a 22éves srácot:D Nem lehet egy fõnyeremény, ha 14éves kislánnyal kezd:D
A kérdező hozzászólása: XD én se láttam még XD
Létezik egyáltalán?:D Amúgy 2 lehetõség van: 1, tényleg szerencsétlen és az érettebb lányoknál nem tud bevágódni:D 2, csak kihasználja a barátnõdet.
én nem is értem, hogy ez most mi, meg egyáltalán ezt hogy gondolják.. legyél határozott, mondjad nekik, hogy szarsz bele, és hagyjanak békén.
Hát ez durva! Egy 14 éves még gyerek! 22 évesen gáz a pasi, hogy nem tud hozzá hasonló korú csajt felszedni!
akkor mond meg nekik, hogy ne piszkáljanak e miatt.
A kérdező hozzászólása: mind2 engem piszkál ez miatt XD egész nap csörög a telefonom és sztem sincs semmi közöm hozzá de nem értik meg :S
a csaj viselkedése miatt rohadt korai... neked mi közöd van ehhez az egészhez szerintük? megáll az eszem komolyan, téged kérdezgetnek a gumiról meg arról, hogy mikor nem dolgozik az anyja!!
A kérdező hozzászólása: én is azt mondom hogy nem de én már teljesen bizonytalan vagyok velük kapcsolatban... "de nagyon szeretik egymást"
kivétel, ezért nem is normális....õ dolguk én nem tudnék egy 14 évessel sokáig együtt mutatkozni nyilvánosan.
Nem.
de akkor sem zaklathatnak egy másik embert a hülye problémájukkal, fõleg, ha téged nem érdekel, úgyhogy vagy eléred hogy oldják meg, vagy hallgatod még hetekig.

14 éves vagyok. Van egy 16 éves barátom. Már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Ez nem korai?

14 éves vagyok. Van egy barátom(16 éves) már fél éve együtt vagyunk és szeretnék lefeküdni vele. Már elég sokszor beszéltünk a témáról hogy én mikor szeretném, és msot ugy érzem hogy felkészültem.. Szerintetek nem korai még? Mit tudunk csinálni a sima stexen kívül?

Legjobb válasz: Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.

Ha már eleve felcsendül benned a kérdés, hogy: -"korai-e", akkor ott már gond van, mert ha felteszed ezt a kérdést akkor még nem vsag rá készen...amikor lefeküdtem a párom, utánna magamban elkezdtem gondolkodni: nagyon jó, de ha nem lenne a sex akkor is boldog lennél, nem nagy szám, de szeretem "csinálni". 14 évesen még gyerek vagy akár tetszik hogy ezt mondják akár nem, kicsi vagy a sex-hez. azzal az egész életedet megpecsételed...
Roppant egyszerú, könnyen megjegyezhetõ módszer van erre. Ameddig felvetõdik benned ez a kérdés, amit feltettél: KORAI! Amikor elõször fogja az a bizonyos belsõ hang, amelyik most a kétségeidet erõsítette fel: hogy MOST MÁR IDEJE LENNE..., nos akkor lesz majd ott az ideje.
Huh, hát elég eltérõ válaszokat látok, de ne tedd meg, én fél éve vesztettem el, most 17 vagyok, és nem bánnám ha vártam volna. Nagyon akartam, nagyon régóta voltam akkor a barátommal, de nem tudtam mit csinálok, most is azzal a fiúval vagyok, és semmivel nem tudnak minket szétszedni, de kíváncsi lennék, hogy akkor is velem lenne ha nem tettem volna meg! NEM SZABAD HINNIN A LEG SZAVAHIHETÕBB FIÚBAN SEM. Figyelj: 14 éves vagy, én ilyen idõsen még tanultam, és élveztem az életet, utánna lessz rajtad egy pecsét.észre fogod venni, hogy megváltoztál, nem vagy az aki régen voltál, meg fogsz változni! 14 évesen nem tudhatod mi az igazi Szerelem, mert nem láttad a világot, és nem érted. FIATAL VAGY, élvezd az életet, DE NE SEX KÖZBEN, viháncolj a csajokkal, és a pasikkal ne foglalkozz egy ideig, csak tönkretesznek millió egy péda van rá... szerinem KORAI...
Szia!! Az a helyzet ezzel a dologgal, hogy ezt igazábol te érzed mikor vagy rá felkészûlve. Ilyen idõsen az emberek már ki probálják a szexet, ugyhogy ezt neked kell érezni, és eldönteni hogy akarod e. A 'közösülésen' kivûl még rengeteg módon tudjátok egymást kényeztetni, ott van pl a petting, ami szerintem nagyon jo dolog egymás vágyainak megismeréséhez, meg ilyenek... Tehát ha még nem vagy rá felkészûlve akkor inkább ezzel kényesztessétek a másikat, mintsem valami negativ dolog süllyön ki az elkakodott szexbõl.
En is 14 evesen vesztettem el a szuzessegem, egy nalam 6 evvel idosebb fiuval.Most 25 vagyok es ferjhez mentem ahhoz a fiuhoz.Mar elso babankat varjuk.Nagyon boldogok vagyunk. DE! ha most ezzel az esszel es tapasztalattal lennek 14 eves meg varnek.Lesz meg idod a szexre eleg.Orulj hogy lehetsz meg egy ideig gyerek.
arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy azok a válaszadók akik itt ezt a gyereket arra biztatják, "Ha felkészült" tegye meg, mit szólnának ha néhány év múlva az õ 13-14 éves gyereke elé állna és azt mondaná:anya baj van kiszakadt a gumi, ha egyátalán eszébe jut. Honnan tudná egy 14 éves GYEREK, hogy felkészült? Abban sem vagyok biztos hogy a 14 éves kislányoknak kell az ilyen komolynak hitt kapcsolat.Ebben a korban a fiúk ha szebb lányt látnak arrébb állnak.hogyan fog az a kislány a késõbbi kapcsolataiban viselkedni? Nem vagyok prûd, de látom a dolgok hátterét....
4. hozzászolo, kedves valaki légyszi ne vedd el az önbizalmát, tudod milyen szarul esik az?ha ö akarja, hát tegye meg.ha felkészültnek érzi magát a dologra akkor szerintem semmi kifogás, az ö élete, az ö döntése
Igazuk van az elõttem szólóknak abban, h amíg felvetõdik benned a kérdés, h vajon korai e, addig nem vagy felkészülve a dologra. Inkább csak kíváncsi vagy (ami természetes) v a barátodnak akarsz megfelelni. Sztem elõször ismerjétek meg egymás testét, és reakcióit, lépésrõl lépésre. Rengeteg nagyon joo dolog van még a szeretkezés elõtt, amik mind segítenek a felkészülésben, h tényleg tökéletes legyen az elsõ. Én személy szerint 14 évesen még azt sem tudtam, milyen 1 igazi csók. Inkább élveztem a gyerekkorom.18 évesen voltam elõször szerelmes, és 19 évesen vesztettem el a szüzességem. (Igaz, öbben bepróbálkoztak elötte is..)De örülök, h így történt, megérte várni. :)
Szia, én is 14 éves vagyok és nekem is 16 éves barátom van. Majdnem 1 éve vagyunk együtt, voltak alkalmak amikor már majdnem megtörtént a dolog, de mégsem feküdtünk le még idáig. Igaz már mindketten szeretnénk, és én is felkészültnek tartom magam. De hiába érzem ezt, szerintem jobb kivárni a megfelelõ alkalmat. Ne siesd el a dolgot, ha a barátod igazán szeret, kivárja. na puszi
Ha most kezded mi lesz késöbb....istenem minnél több lesz a k.....
Szexelj vele ! lehet hogy máskor egész életedben nem fogsz szexelni! Ugyhogy használd ki az alkalmat! A fiatalság nem számít!
Én 12 évesen vesztettem el ! Ugyhogy ha nagyon kívánod a szexet hát feküdj le vele!
Szerintem nem korai, csak legyél benne biztos, hogy szeretnéd. A védekezésrõl meg ne feledkezzetek el! A prûd emberekkel meg ne foglalkozz, ennyi idõsen már semmi baj nem lehet abból, ha megismerkedsz az életnek ezzel a részével is. Egyébként én 20 éves vagyok és az elsõ babámat várom, szóval nem valami vénasszony vagyok, meg nagyjából azért tisztában vagyok vele, hogy mennek a dolgok mostanában.
PETTING:D igen ez a legjobb valasz szerintem.Kozel leszel hozza, egyutt, szinte szeretkez;s csak nem hatol beled.Az erzes meg profi, ne kell egybol mindent. Lassankent, aprankent, elvezz minden pillanatot. A szex nem minden:)
szia én is 14éves vagyok!nekem 17 éves barátom van 2hónapja lefeküdtem vele!nagyon jo volt!szerintem szexelni is lehet meg a haverokkal meg a baöiddel is lehetsz sokat!ha úg yérzed tedd meg!de jobb ha elötte pettingeltek!igy nem fog anyira fájni!de a védekzésre nagyon figyeljetek oda!pusza
Igaza van az elöttem szólónak de annyival még kiegészíteném, hogy ha úgy döntesz megteszed és oda adod magad ennek a fiúnak mindenképpen védekezzetek. Használjatok gumit. Gondolom nem szeretnél ilyen fiatalon teherbe esni. De szerintem kezdjétek a pettinggel ha nem vagy biztos magadban. Majd kiderül menet közben akarod-e vagy sem.
szerintem nem korai. ha ugyérzed készen álsz rá, és méltonak érzed a srácot arra hogy vele veszizsd el a szüzeséged. Akkor sok sikert kivánok nektek.:D
"Hallotátok, hogy megmondatott: Ne paráználkodjál!" Máté Evangéliuma 5, 27 14 évesen miért kell lefeküdni valakivel? 14 évesen miért érzi magát felkészültnek egy kislány? Hogy mit lehet csinálni sima szexen kívül 14 évesen? Kérdezd meg a szüleidtõl, hogy õk ennyi idõsen mit csináltak. Én személy szerint korainak tartom ennyi idõs korban. Persze szükség van szexuális felvilágosításra, de azért bíztatni nem kéne a GYEREKEKET!
Ne aggódj! Nem korai, ha felkészültnek érzed magad. Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességemet, ennek ellenére nem lett belülem k..va. Mellesleg a dédnagyanyám 80 évvel ezelõtt 14 évesen ment férjhez, akkor ez még vidéken teljesen normális volt. Abban egyet értek a többikekkel, hogy inkább kezdejetek a pettinggel, így legalább megismerhetitek egymás testét, és azt, hogy mi okoz örömet a másiknak. Kézzel, szájjal, simogatással ismerkedjetek egymással, hidd el ez is fantasztikus élmény lesz. És ha késõbb a szexre kerül a sor, akkor kevésbé lesz fájdalmas, és nem fogsz félni se annyira. Ha egybõl, minden tapasztlat nélkül belevágtok a szexbe, biztos, hogy nagy csalódás lesz a vége.
A elõttem szólónak azt üzenem, hogy NEM KÉNE ILYEN PRÛDNEK LENNI. Ha a leányzó úgy érzi felkészült hát tegye meg. A mai fiatalok nagyon korán érnek. De ha úgy érzi nincs még rá felkészülve /márpedig ha ilyen kérdést intéz hozzánk, akkor lehet, hogy még nem biztos a dolgában/ akkor ne tegye meg. A lényeg valóban az, hogy VÉDEKEZZETEK nem csak a nem kívánt terhesség miatt, hanem van már elég sok nyavalya is.:)
Szerintem is korai...egy 16 éves fiú inkább vágyik a sexre szerintem, de egy 14 éves lány, aki még szinte most kezd el teljesen kifejlõdni, képtelenségnek tartom h akár testileg v lelkileg teljesen kész legyen...én 16 éves voltam, fájt elõször is és utána is párszor akár a 10. is és sajnos mai fejjel be kell vallanom( 18 fél vagyok) h talán még most lenne itt az ideje vagy még most sem, mert sexelni nem csak az élvezet miatt kell! Ne hamarkodd el, hidd el semmit nem veszítessz és lehet h késõbb pont emiatt lesz nagyon jó! Várj még szerintem, és ha a barátod szeret igazán, megérti majd:)
Szia! Mindenféleképp korai, sokkal szebb a dolog ha már érettek vagytok hozzá testileg és lelkileg is.Ez még nem 1 komoly kapcsolat , szerintem csak a kíváncsiság hajt titeket..én 18 évesen vesztettem el az elsõ szerelemmel ami most is tart és így nagyon jó volt a dolog érdemes volt kívárni...szerintem....te tudod mit csinálsz, de butaság
Manapság a kislányok nagyon korán érnek, (nekem 3 kislányom van)de CSAK testileg, szellemilegmég nem elég felkészültek. Nekem az a tanácsom, hogy várj még vele!!!!
Az elsõ két válaszolónak van igaza(szerintem). Miért ne tegye?Ha komolynak gondolja... Számításba kell vennie azt, hogy a fiú 16 éves, így azzal (k*r)kufircol, akivel csak tud, csak hogy ne magának kelljen kiverni... De a 2007-08-17 02:00-ás válaszolónak: Mi az, hogy gyerek?Ha felnõttnek érzi magát, ha úgy gondolja, hogy kész rá, hogy jó a partner, hát tegye...Senki nem lesz attól k*rva(prostituált), ha nem 18 éves kora után veszíti el...(szerintem nem véletlenül szabták azt a 14es korhatárt...) De azzal egyet értek, hogy át kell gondolni nagyon... Gondolom ez a lány azóta már legalább a 3.barátjánál tart, és ez csak elméleti, de érdekelne, hogy végül mit tett...

14 éves pasinak van 11 éves barátja az szerintetek is gáz, és szívás, meg stb? osztálytársaim folyton szekálnak vele.

14f

Legjobb válasz: Nem gáz! Miért lenne gáz?! Az a gáz aki ilyen miatt szekál! Nincs életük így csak a te életeddel tudnak foglalkozni...

Nem gáz! Miért lenne gáz?! Az a gáz aki ilyen miatt szekál! Nincs életük így csak a te életeddel tudnak foglalkozni...
Akik ezen gúnyolódnak, nem igazi barátok csak a saját gondjaikról terelik a figyelmet, vagy simán bunkók. A barátság nem korfüggõ! Az lenne gáz, ha ez miatt elkezdenéd hanyagolni.
Elég szívás, hogy a kérdésbe kötnek bele. Pedig egy ilyen pasival nem kéne szórakozni... ez tök gáz. Inkább dzsalok is a bótba kenyíré! Na csumi! Puszi! :D
14 éves az kis f.szcibáló még.. te ho v pasi atyaisten kelett neked ide írni ne csodálkozz h szekálnak :D
Ilyen szavakat írsz: pasi, gáz, szívás. Van miért szekálniuk, ezt így látatlanban megmondom.
ne foglalkozz az idiótákkal. se itt, se az iskolában. tényleg csak azért kötekednek mert unatkoznak és buták. majd kinövik, vagy hülyén halnak meg. igaz eleve nem is kellett volna elmondanod nekik hogy 11 éves barátod van. az sem gáz, ha legózol, felnõtt embereket is érdekel a legó, ez is csak hülye sztereotípia, hogy felnõttek nem játszhatnak.
14 éves nem pasi, hanem fiú
A kérdező hozzászólása: éspedig, miért? mi a baj a szavaimmal? mi a francot írtam rosszat? asse tudo ki vagyok és már szekálstz.
A kérdező hozzászólása: õk nem a barátaim, hanem az osztálytársaim, a barátaim nekem csak egy barátom van. vagyis a neten van több is, de igazi csak egy, és õ csak 11 éves.
A kérdező hozzászólása: de már gúnyolnak is, hogy biztos otthon legózik, meg csörög a pizsama, meg stb.... és nagyon rosszul esik. habár valóban legózom, ebben igazuk is van, de akkor is rosszúl esik.... mert gúnyolnak.
Mért van olyan osztálytársnõm aki 11 éves és van neki egy 19 egy 21 és egy22 éves palija

14 éves lány vagyok. És van barátom, de nem tudom, hogy hogyan mondjam el anyumnak, ugyanis ő nem épp valami megértő. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ilyenkorra már RÉG túl vannak a kefélésen a gyerekek,örüljön anyád hogy te még csak itt tartasz

Ilyenkorra már RÉG túl vannak a kefélésen a gyerekek, örüljön anyád hogy te még csak itt tartasz
én úgy csináltam h elöször elkezdtem hangoztatni milyen jófej meg mennyire helyes..és aztán kis idõvel késöbb(1-2nap) leültem vele DE CSAK VELE (apu, tesó kizárva) és elmondtam neki.. ne félj nem harapja le a fejed mondd csak meg neki
elmondjam neki én?
A kérdező hozzászólása: Abban nem vagyok biztos, hogy nem harapja le a fejem, ugyanis mindig kiabál. Mamámnak már elmondtam, de beoltott. És anyám 100x rosszabb nála szóval nem tudom.
A kérdező hozzászólása: de köszönöm szépen!
"Ilyenkorra már RÉG túl vannak a kefélésen a gyerekek, örüljön anyád hogy te még csak itt tartasz" az a rohadt tisztelet a kivételnek miért nincs ott soha? azt a 20 betût nagy erõfeszítés leírni.
Pólón keresztül is látni h nempéppen 100D-s mellem van, szóval nem, nem félek:D
Elhiszem, hogy zavar, de a túl nagy sem olyan jó... én 16L vagyok, és kb 75-80/C a mellem... Csak kosaras fürdõruhám lehet, pedig szivesen hordanék háromszöget, de az nem tart semmit, és borzasztóan áll. Vagy bele vagyok bolondulva az ilyen egyenes fürdõruhákba, ami nem háromszög, tudod... És nem hordhatok olyanokat, mert nem áll jól, nem tart semmit. Sportmelltartó nélkül még biciklire se ülök, és máris lóg kicsit.. Úgyhogy ne "siránkozz", hogy neked kicsi, próbáld abból kihozni a maximumot:) Biztos illik az alakodhoz. Ha meg nem ezzel piszkálnának az osztálytársaid, akkor piszkálnának a hajszíneddel vagy az orroddal, tök valótlan dolgokat hoznak fel... Ne mással foglalkozz, fogadd el, hogy ez van, és ezzel kell kezdeni valamit:)
28 éves vagyok, de nem bírom megállni, hogy ne válaszoljak!!!! Ha nem tetszik a fiúnak a cici, elmehet a sunyiba!!!! Keressen magának egy nagy csöcsût! Egy nõ/lány nem a mellmérettõl lesz különleges. Ti, kedves kis 14 éves kislányok!!! Legyetek okosak, kedvesek!!!!! Egy 14 éves fiúnak nyilván a külsõ számít, de tanuljátok meg, hogy a viselkedésetek, a személyiségetek ennél ezerszer fontosabb!!! Pár év múlva rájöttök ti is. 28/n
Nekem is nagyon kicsi a mellem, bár barátom nincsen. Nekem sportmelltartóm van, de nem nagyon szeretem mert még abból is átlátszódik a mellbimbóm, és zavar. Felszoktam venni egy kisméretû melltartót. Engem is cikiznek az osztálytársaim mert nekem a legkisebb, és talán egyedül csak nekem nem jött még meg. ( menstruáció ) Neked már megjött? 14/L
Lehet, hogy sértésnek veszitek... De! Gyerekek vagytok még, ne azzal foglalkozzatok, hogy mekkora a melletek. Élvezzétek ki a gyerekkorotokat. Fiúzni késõbb is ráértek, de ezek a "gondtalan" évek nem jönnek már vissza...
jó.nem azt mondom hogy csak az látszik..de kb.2 centi látszik csak ki..mármint annyira púposodik.2-3 centi. -.-
Nekem nagy van és nem jó! ne irigyeljétek, mert lehuzza a hátamat is és kb a wcig nem mehetek meltartó nélkül!:S
nekem is kis mellem van, de a barátom inkább melltartó nélkül szeret látni
18 éves vagyok, és 75A kosaras melltartót hordok. szerintem ne trükközz push-up melltartóval, mert ha majd késõbb oda kerül a sor hogy feltérképezitek egymást, csalódhat. nekem tisztában volt az adottságaimmal az elejétõl fogva, és ennek ellenére is akart. és ha a fiú nem tud elfogadni, akkor nem is szeret, vagyis nem érdemes vele foglalkozni!
A kérdező hozzászólása: Köszi (:
Ezért mellékesem (XD az aszó itt annyira ironikus) hozzátenném hogy, ha nem tiszteled azt amid van ne várd másoktól, hogy tiszteljenek. Szóval ne aggódj legalább tudod, hogy a te pasid biztos nem egy "disznó" csakis magadért szeret. És a haverok meg azért vannak, hogy csesztessenek, de nem kell magadra venni. Ha magadra veszed csak még jobban piszkálni fognak mert érszik hogy "vevõ" vagy rá.
Én mint fiú üzenek; Aki a mellméretet nézni az nem férfi az disznó! Nyugi lányok, az igazit nem az fogja érdekelni, mekkora a melletek hanem, hogy mekkora a szívetek, amivel szeretni fogjátok õt :)
Nem..mert nincs barátom :/ De másoknak szerintem fel fog tûnni. :s Mondjuk a közeledõ kiránduláson. Nem elég hogy alig van mellem de a fürdõruha még le is nyomja.:s
A kérdező hozzászólása: hátde gondolom valami icipici push-upot használtok, hogy kiegészítse..nem? mert én utálom amikor csak a mellbimbóm látszik a pólón .. >.<
A kérdező hozzászólása: persze, bárki válaszolhat.. csak nekem idõsebb barátom an, és ezért aggódok kicsit..mondjuk úgyis mondta, hogy neki nem a külsõ számít, de, azért picit engem is zavar.. fõleg hogy az oszttársaim is szoktakcsesztetni -.-"
Szia, nekem nagyon kis mellem van, de én már 18 vagyok :) remélem nem baj hogy válaszolok :) a barátomnak tetszik a méhcsípésem XD pedig nagyon kicsi mellem van, az A kosarat nem tölti ki a mellem :) Nyáron sem fog zavarni, már megszoktam hogy kicsi cicijeim vannak :) Egyébként meg fogom mûttetni a melleim ha felvesznek az orvosira, szóval már nem sokáig áll fent a problémám :)
Sziasztok lányok :) Hát én már 20 éves vagyok, és elég kicsi a mellem sajna, gondolom már nem fog nõni :( 70/A-s melltartót hordok, szóval szinte semmi mellem nincs... Ennek ellenére már volt 3 barátom és sok fiúnak megtetszettem, szóval higgyétek el, nem ezen múlik a dolog :) Nagyon sok gyönyörû lányt láttam már kis mellekkel, és 90D-s cicikkel is csúnyákat. Egyébként a tudom, hogy a barátomnak pl. a nagyobb mellek jönnek be, mégis itt vagyok én neki, és szeret kívül-belül, szóval ezen tényleg ne aggodalmaskodjatok.

14 éves vagyok és van barátom de sajnos ö se csókolózott még és nem igazán tudjuk öszehozni mert nem tudjuk hogy is kell hogy kell?

Legjobb válasz: Az úgyis jö magától:) egyébként úgy kell h mintha maszíroznád az õ nyelvét a nyelveddel:D de mondom... jön az magától;)

Az úgyis jö magától:) egyébként úgy kell h mintha maszíroznád az õ nyelvét a nyelveddel:D de mondom... jön az magától;)
ó hát én 17 évesen csókolóztam elõször, nem volt egyszerû, féltem hogy 'jaj mi lesz ha nem jó neki' stb... de nem kell, mert tényleg jön az magától, az elsõ csókok mindig furák, de aztán megérzed, és összehangolódsz az embereddel, jó lesz az :)
csókba minden megengedett ks szájharapdálás de nem állatmodjára aztan körkörös nyelvmozdulatok kispuszik mindenféle.probálkozzatok.
ird be bal oldalt a keresõbe hogy 'csók' és olvasd el a válaszokat vicces hogy ezt a kérdést minden nap felteszik egyszer XD
Már jó párszor le van írva itt is. OLvasd el. Egyébként meg ne támadd le, és ne akarj már az elején virtuóz lenni. Az elsõ annyira jó, hogy nem kell még külön foglalkozni is vele...
Állj vele szembe; csukd be; nyomd elõre ütközésig; nyújtsd ki; nyisd ki ;) Viccet félretéve: http://www.instructables.com/id/SR9ZJWBF1B3RCTD/ ez a leírás a legtöbbeknek már kínosan részletekbe menõ, de ötletet azt adhat :)
Szia! Igazán jó válaszok érkeztek az elõttem szólóktól is, de azért ajánlanám még ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y

13 éves lassan 14 éves Bp. -i lány vagyok!? Körülöttem eddig szinte mindenkinek volt barátja pasija xDDD És vmiért olyan hiányérzetem van mintha kellene valaki aki elmondja hogy szeretlek? ! ://// És lécci mondjátok meg hogy tudok ez ellen tenni?

Fiúkk Lécci csak olyan írjon ide aki normális jó? Nem akarok perverz disznókkal találkozni!

Legjobb válasz: Szia! Nem oltani akarlak, de 13 évesen én még otthol ültem, és örültem, hogy vagyok. Nekem sem volt még 13 -14 évesen barátom. 16 évesen lett, azóta is együtt vagyunk. Szóval csak nyugi, és várd ki. 13 évesen szerintem még nincs itt az ideje. Bár te tudod. Szerintem legyél többet a barátnõiddel, vagy vmi háziállat is el tudja terelni a figyelmet, pl. egy kutya. Betaníthatod, sétálhatsz vele, sõt séta közben találkozhatsz vmi helyes sráccal. Szóval fel a fejjel ;) Sikerülni fog az ne félj.

Szia! Nem oltani akarlak, de 13 évesen én még otthol ültem, és örültem, hogy vagyok. Nekem sem volt még 13 -14 évesen barátom. 16 évesen lett, azóta is együtt vagyunk. Szóval csak nyugi, és várd ki. 13 évesen szerintem még nincs itt az ideje. Bár te tudod. Szerintem legyél többet a barátnõiddel, vagy vmi háziállat is el tudja terelni a figyelmet, pl. egy kutya. Betaníthatod, sétálhatsz vele, sõt séta közben találkozhatsz vmi helyes sráccal. Szóval fel a fejjel ;) Sikerülni fog az ne félj.
Vegyél robot pasit :D Ha már elektronikus eszközök haha Na de amúgy ne legyél kétségbe esve, majd 5-10 éve múlva...
Nekem 12 evesen volt a legelso baratom 2 hetig meg annyi sem volt :D ..most 13 vagyok es mar volt azota meg 2 ugyhogy 3-al jartam eddig de most kezdodik az iskola leallok inkabb a tanulasra figyelek :)
óóóó 13 évesen na takarodj barbizzzzzni.
Én is 13 wok (14 leszek) és én is így vagyok vele. Az hiszem kb 11 évesen majdnem jártam 1 sráccal, de jól elcsesztem a dolgokat :) mind1 egyet értek az egyik elöttem válaszolóval, most tanulnom kell :( h felvegyenek a gimibe. Nem baj, majd félév után ki se nyitom a könyveket, akkor ráérek pasizni :) ki tudja, bármikor történhet bármi :D
sose fogomm megérteni h ilyen korban miért ez a fontos, talán mert más világban élünk, talán mert ez a lény..? passz. Tenne azt tegyed, h még 2 évig felejtsed el az egészet és koncentrálj az életre. 13-14évesen õszintén szólva kiröhögnék mindenkit aki ilyeneken "izzad", bár lehet h a kinézeted már elõrébb jár a korral, ezt így nemtudhatom.
Ha csak azért kell neked valaki, hogy felvághass a barátnõk elõtt, mert ez a divat, az már régen rossz. Egy ennyi idõs kis lánynak még nem ezen kéne, hogy járjon az esze. 13 évesen pedig csak perverz állatokkal fogsz találkozni. Viselkedj a korodhoz megfelelõen és ne játszd itt a felnõttet, mert ennek nem lesz jó vége.

én 12 éves vagyok és van egy 14 éves barátom és van egy nagyon jó fiú barátom akivel tényleg nagyon jóba vagyok és amikor kint vagyunk és amikor sétálunk nagyon nagyon sokat hülyéskedünk a haverommal. Szerintetek féltékeny a barátom?

Mert nem mond semmit mert ő magába zárja ezeket :////

Legjobb válasz: Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.

Fiatalka vagy még, de tanulj meg valamit. Mindent meg lehet oldani, ha megbeszélitek. Ergo, ha nem tudod, hogy féltékeny e, kérdezd meg, és biztosítsd, hogy csak barátok vagytok a másik fiúval.
Van egy barátod meg egy fiu barátod? Te is fiu vagy? Ha lány, akkor meg mi a kül a barátod meg a fiu barátod között?
A kérdező hozzászólása: hát úgy értem h a pasim meg a legjobb barátom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!