Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és van (476 db)

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom, hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva, de engem nem érdekel).

Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F

Legjobb válasz: nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)

Nem! Attól próbálkozz csak! Nem minden lány gondolkozik így!
nem mert a 14 éves fiuk gyerekesebbek mint az ennyi idõs lányok. nem azt mondom h álljon le egyy 20 évessel de egy-két év szerintem kell.. dehát mindenki másként érzi:)
a (fiatal) lányoknak az érettebb, tapasztaltabb fiúk kellenek.
nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok. vannak ilyen kivételek. így a 14-15 évesek inkább egy 17-18 éves fiút akarnak akit jobban eltudnának képzelni maguk mellett. viszont ezek a fiúk is velük egyidõseket szeretnének , de a 17-18 éves lányok meg inkább már a huszonéves pasikra buknak , pénzzel, kocsival, lakással... ezilyen.
nem csak hiszik érettebbek is. nem sokkal de érettebbek
2. válaszoló: Csak érettebbnek HISZIK magukat.
húszéves pénzzel kocsival lakással? HAHA hol élsz te?
A kérdező hozzászólása: Kösszönöm a válaszokat, sokmindent megtudtam belõllük:D
Egy bizonyos korban megáll a növekvés. 13 - 14 -> 17 15 -> 18 16 -> 19 17 -> 18 18 -> 19 19 -> 19 20 -> 22 Kb ez lesz.
A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdésben a "14 éve" véletlen kerüllt oda
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnõt hogy a maguk körében nagynak tûnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy õ pont örülne neki sosem tudni
Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedõ fiatal csajt, aki tök gyerekes... (mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erõs, stb...)
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
Nos én is hasonló cipõben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
Hát nem tudom, én is hasonló cipõben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél õk kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
Szerintem ez meg pont h nem különbözõ korosztály. A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek. De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :) Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idõsebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idõsebb nálam. Éppen pont féllel. :) De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l
"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerû döntést kéne meghozni, akkor jelentõsen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szûz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada? Kedves Kérdezõ bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idõsebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendõek a "kiscsajok" az idõsebb pasik körében :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha nekem egy velem egyidõs lány tetszik, akkor végülis nincs értelme próbálkoznom, mert én nem vagyok idõsebb nálla
A kérdező hozzászólása: Ahaa, mostmár értem, köszi a válaszokat:D
ez mindig így volt és így is lesz :D

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .

Legjobb válasz: Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!

Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!
14 éves vagy, gondolkodj már. Egyáltalán nem állsz készen arra, hogy lefeküdj a barátoddal, mer tkülönben nem írkálnál ide. Meg van egy olyan mondás, amirõl nem tudnak, az nem fáj. Bár ezt a te esetedben nem választanám, hiszen lerí a kérdésedrõl, hogy még kislány vagy. Várj a szexxel, ne siesd el, mert ez a további nemi életed meghatározó pontja lesz...
Szerintem még várjál vele egy jó pár évet. Lehet, hogy szeret, de te biztos hogy megfogod bánni, ha felnõtt leszel, mert ez az életbe csak egyszer lehet elveszíteni :)
1-es vok.Ne feküdj le vele.KB 14 éves szinten van.
De megnézném amint 5 hónap múlva a doktorbácsi egy nem tul szimpatikus dologgal kaparja ki belõled a gyereket, a puncidon keresztül. : )))
Szerintem a szüleid jól hiszik hogy egy tündéri aranyos kislány vagy, csak te karod azt hinni hogy már nem vagy az. De el kell hogy szomorítsalak.14 évesen még kislány vagy.Próbálj meg másképpen érvényesülni, ne úgy hogy gyerekként megb*aszatod magad.
Szar ügy
Akkor kösd fel magad.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátom erõltete hanem én . Szóval nem pedofil .
A haverom akart leszopni, nem én erõltettem. Szóval nem vagyok bvzi.
k***a vagy.rakjál 1 kicsit rendet a fejedbe.szerelembõl tegyed.keress hozzád valót.
Írni azt nem tudunk, de dugni már szeretnénk...Fura világ ez...
Szerintem még korai a szex, várjál vele mert akár bajba is kerülhetne a barátod. Ezt ugye tudod?
23-as vagyok. Ez kimaradt!! http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
"Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak." Értettük hogy neked az a bajod hogy a szüleid azt gondolják hogy még kislány vagy(szerintem teljesen jogosan gondolják így), de te azt hiszed(vagy a pasid azt mondta)hogy te már nagylány vagy és készen állsz arra hogy megb*asszanak. "Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno." Ez sem igaz szerintem mindenkire.Én nem hittem azt hogy felnõtt vagyok.Mindennek eljön az ideje.Tudtam azt hogy ahhoz hogy felnõtt(életképes, kiegyensúlyozott életet élõ, sikeres stb.)lehessek, ahhoz elõször gyereknek kell lennem.Ahogy most is tudom, ahhoz hogy felnõtt legyek, gyereknek is lennem kell.
25 évesekkel is vállalsz dugást? Én is nagyon szeretnélek.
Ja amúgy képzelem egy 19 éves hogy szerethet egy 14 évest még ha nem is hinnéd el 1000% hogy csak le akar fektetni. NE CSINÁLJ HÜLYÉT MAGADBÓL!!!
Ne siesd el. Korai még.
Na szóval mivel 14 évesen könnyen kihasználhat téged egy 19 éves. Nem a világ legnagyobb hülyesége lenne vele lefeküdnöd! Ne hogy már egy 19 éves a tõle 5 évvel fiatalabb hozzá képest kislánnyal feküdjön le az valami rossz pedofil. Én azon csodálkozom hogy szüleid hagyják hogy járj vele.
Úgysem fog tudni meggyõzni senki, mert te tudod magadról, hogy nagy lány vagy, tudod a pasidról, hogy õ szeret téged, biztos vagy benne, hogy a szüleid nem tudják min mész át, stb. Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno. Csak van aki enged a kísértésnek, és van aki ellenáll. Aki enged, az pedig 99% eséllyel valami módon megszívja/megszívta.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak.
Hát akkor mi vagy, ha nem kislány?
A kérdező hozzászólása: Nem mert szeret és kész .
Már megint az a bizonyos téma, hogy sok-e 5 év? Ha õ 30 lenne, te meg 25, akkor nem lenne az. De így? Gondolt végig, hogy mennyire egészséges az, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, aki alacsony iskolázottságú és még mellé többnyire tapló is másokkal. (Sajnálom, ha megbántalak, de a KSH-nál dolgozom és bizony az ilyen esetek 87%-a erre a tendenciára épül.) Nem hinném, hogy ez egy örök szerelem, ha meg az, akkor pettingeljetek tovább és ha valóban szeret, akkor vár még rád 1-2 évet. Alig végeztél az általánossal, ne cseszd el az életed egy 10 perces örömért...

Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?

Nem igazán tudom h terhes vagyok-e vagy sem. Az alkalom után 2x már megjött a de most 1hete késik.Ha terhes vagyok akkor már a 2.hónapos a baba. Eddig nem észleletm a menctruáció kimaradásán kív?l semmi jelet a terhességre, sem hányineger, sem émejgés,se mell faájdalmak semmi.Híztam mondjuk egy kicsit de a sportot egy lábsérülés miatt abba hagytam és gyógyszewrt is szettem rá.A 3. napon az aktus után csinálatam teszetet de az negatív lett. Terhes lehetek? Ha igen mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hinném ,hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!

Nem hinném , hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!
Ez a kérdés több, mint két éves. Akár terhes volt, akár nem, az már úgyis kiderült.
Igen, valószínûleg nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj mégegy tesztet.H az negatív, nincs semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek akki így kiált melletem nagyon jól esik!!! és nem tudom elmondani h mennyire hálás vagyok!köszönöm szépen mindenkinek!
a 3. válaszolónak üzenem hogy ez a lány nem azt kérdezte hogy te hogyan büntetnéd a gyerekedet ha ilyet csinálna. Valószínûleg el sem mondaná!
szerintem mindenki a maga gyerekét ítélgesse. a másét könnyü megitélni. lehet hogy e te gyereked még rosszabb. nem hiszem hogy te tudnál rola ha a gyereked nem lenne szüz mert nem neked mondaná el elõsször.a helyesirásban meg te sem vagy jobb.
én is azt mondom hogy ne izgulj nem vagy terhes . azoknak a válaszoloknak akik elitéltek azt mondom hogy egyet értek az elõttem irokkal, ésez az oldal nem azért van hogy elitéljük egy mást. és honnan tudjátok hogy a ti lányotok , nem 13 évesen veszitette el a szüzességét.valószinüleg az õ anyukája sem tudja
Sztem egyszerûen csinálj most egy tesztet, és hidd el nem lesz gond, szorítok neked, legközelebb meg ügyesebben, hogy ne kelljen a frásznak kerülgetnie.Ha esetleg mégis terhes lennél(amit nem hiszek)a szüleiddel beszélj, tudom nehéz, de õk tudnak a továbbiakban segíteni-ha rendszeresen együtt vagytok, beszéljétek meg mi legyen a védekezés, de jobb lenne felnõttel elbeszélgetni errõl, hogy mégegyszer ne kerülj ilyen helyzetbe.
Szerintem sem vagy terhes. Orvoshoz jó lenne azért elmenni. Ja, és a dokinál, azért van a szád, hogy kérdezz, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor tudod mit kell tenni :) Lehet, hogy a gyógyszer miatt késett a menstruációd. A többi válaszoló meg nem tudom, mit képzel magáról. Õk talán még sosem követtek el hibát? Pláne helyesírásit. Oké, én is szoktam fikázni mások helyesírását, ha nagyon ordít róla, hogy az illetõ egy tukó paraszt, de itt nyilván csak elírásról van szó.
Kedves válaszolók! Szerintem ennek a lánynak éppen elég büntetés volt ez az idegeskedés. Szerintem nem a mi feladatunk megítélni. Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Ha otthon nem meri ezt megkérdezni, annak biztosan oka van, azért fordult ide.Azért ilyen a mai társadalom, mert nem segítünk egymásnak, csak ítélkezünk egymás fölött:( Nem védeni akarom amit tett, (mert én a házasság utáni szexet tartom helyesnek és nem vagyok öreg sem, 23 éves), de manapság sok ilyen helyzet fordul elõ, inkább segítsük, ha ide fordult. Ja, és szerintem bárkivel elõfordul, hogy elgépel valamit.
Nos, 14 évesen nekem nem volt rendszeres ciklusom.Olyan 15-16 éves voltam, amikor belõtte magának a 28 napot.Már kétszer megjött, gondolom rendes mennyiség stb.Ha baba lenne, mér rég jelentkeznének a terhességi tünetek. Hányás, fáradtság, émelygés, alacsony vérnyomás, puffadás.Ezek közül nem mind jelentkezik, de egy vagy kettõ mindenképpen.Meg 12 hetesen már picit gömbölyödik a poci is..sõt..13 hetesen.(Mert annyinak kellene lenned, ha babás lennél.) Ergó, ez jó lecke volt!Talán védekezz rendesen!Az meg hogy a törvény kit büntet meg kit nem egyformán mindegy, mert ha az én lányom lennél, és bejelentenéd hogy 13 évesen babát vársz, hát szerintem kikelnék magamból, és mind az apát és mind a lányomat én büntetném, nem kellene oda törvény!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kommenteket.nagyon sokat segítettek!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. az "apát" ha még is lenne baba h büntetné a törvény?
SZia! Ne haragudj lehet kicsit nyers leszek de! Ennyi evesen mar azert illene valamennyire ismerni a magyar helyesirast. (sajnos kulfoldon elek ezert nem tudok ekezetet irni, meg mielott valaki megszolna :) Szoval. 14 eves meg nem multal el es lehet terhes vagy, akinek az apja egy 15 eves gyerek, mert gyerek. En azt tanacsolom, hogy beszeld meg szuleiddel. Ha elmennel nogyogyaszhoz es kiderulne, hogy terhes vagy, es az apa 15 eves, akkor az orvosnak kotelessege a szuloket ertesiteni, vagy a gyamugyet, ugyanis meg kiskorunak szamitasz. Bar nem vagyok jartas a magyar torvenyekben, ugyanis kulfoldon elek, de szerintem, ha terhes vagy, ott biztos a gyamugyisek nem hagyjak szo nelkul azt sem, hogy az apa 15. Jobb esetben kapsz meg egy lehetoseget es o is, rosszabb esetben a baratod javitointezetbe kerul. DE mivel a tuneteid nem utalnak terhessegre hiszen az aktus utan mar ketszer menstrualtal, valoszinu nem vay az. A te korodban meg normalis, ha nem allt be a ciklusod es rendszertelenul jon meg. Probalj meg meg egyszer tetsztet csinalni, vagy menj el nogyogyaszhoz rutinvizsgalatra. De szerintem nyugodt lehetsz, nem vagy terhes. Azonban, ha legkozelebb egyutt lesztek a baratoddal, mindenkepp vedekezzetek, hisz ha mar ilyen idosen erettnek erzed magad a szexre, akkor azt is tudnod kene, hogy, hogyan elozzel meg egy nem kivant terhesseget!!!!! Nem eleg csak szexelni es kesz!! Hanyszor, de hanyszor elmondjak!!! Es hanyszor, de hanyszor a te korodban elfelejtik. Szoval, legkozelebb vigyazzatok! Szep napot!
csak úgy jelezném hátha valaki ide téved és vonatkozik rá: 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális kapocsaltot létesíteni bûncselekmény, és rendõrségi eljárást von maga után (akár bele egyezett a fél, akár nem)

14 éves gyerek pénteken-szombaton meddig maradhat fent nálatok? Húgom 14 éves, és fél 10-kor van elzavarva aludni.

Én 21 éves vagyok, és hazajöttem egyetemről és fél 11-kor lettem elzavarva. Komolyan én is úgy érzem magam mintha újra általános iskolás lennék. Szerintetek mi lenne az ideális neki és nekem is?

Legjobb válasz: Szerintem alapból ez hülyeség. Én például nem tudok aludni éjjelente, sosem tudtam. Egy büntetés lett volna az életem :D Ezt senki nem szabhatja meg. Amit én normálisnak tartok, hogy ne zavard a másikat, ha az már alszik, de te még nem. Viszont az meg egyenesen vicc, hogy 21 évesen aludni küldenek :D

Szerintem alapból ez hülyeség. Én például nem tudok aludni éjjelente, sosem tudtam. Egy büntetés lett volna az életem :D Ezt senki nem szabhatja meg. Amit én normálisnak tartok, hogy ne zavard a másikat, ha az már alszik, de te még nem. Viszont az meg egyenesen vicc, hogy 21 évesen aludni küldenek :D
Õszintén, szerintem ilyen korban már ne legyen megmondva, hogy mikor menj aludni neked semmiképp, de hétvégén egy 14 évesnek sem mondanám meg. Az ok, hogy a szülõ lefekszik, akkor megkéri, hogy legyen csendben, ilyesmi, de hogy konkrétan nem lehet fent, ez fura.
Nálunk srác létemre tudtam hol van a végkimerülés, és szó nélkül lefeküdtem akár 9kor is Utána jöttek a kamasz évek, új világ, többet engedtek pl nem volt olyan hogy apám bejött X idõpontban a szobába hogy miért nincs kikapcsolva a TV 16 éves koromtól abszolút nem szólt senki Ha külön szobája van, akkor nem igen kell már beleszólni hisz, úgyis tanul belõle ha késõn fekszik le, Nálunk ez volt a nevelési módszer 20/F
Ha nem hangoskodik, simán megengedném késõbb. A 21 évesnek meg semmiképp... Amúgy én az a bagoly típus vagyok, kifejezetten szenvedek a koránkeléstõl. Este felélénkülök, nem is bírnék elaludni. A nagyobb lányom ilyen, a kicsi pedig a korán fekvõs-korán kelõs fajta, aki este magától megy aludni. Bár most õ is fent van még (9 és 11 évesek), mert egy családi vetélkedõ megy a tévében és nagyon szurkolnak az egyik csapatnak, mivel ritkán tévéznek ezt már hagyom hogy befejezzék. Úgysincs holnap suli, akkor nem mindegy, hogy 8-kor kelünk vagy 11-kor?
14 évesen nekem fél 9-kor kellett lefeküdni - forgolódtam is utána még másfél órát, mire el bírtam aludni. Amikor viszont hagytak, akkor még 3 évesen is simán fenn voltam fél 2-ig (éjjel). A kettõ között kellene megtalálni az ideálisat. 21 évesen is alkalmazkodni kell valamennyire a családhoz. Van külön szoba és onnan ki lehet menni wc-re? Akkor csendben fennmaradhatsz, amíg akarsz. Ha viszont zavarod õket az alvásban, akkor inkább menj alaudni te is, amikor õk.
4 vagyok: szóval a 21 évesnek meg semmiképp nem mondanám meg, hogy mikor feküdjön.
Mindenkinek más az "ideális". A te szüleidnél ez van bevezetve , akkor jöhetsz te nekik az ideálissal. A te helyzeted azért kicsit más. Vagy megbeszéled velük, hogy abban a korban vagy, amikor magad döntöd el, mikor mész aludni, vagy elfogadod, hogy be kell illeszkedned hazamenéskor a család szokásaiba.
én is 14 vagyok , kb. éjfélig maradatok fent.

Miért lenne gáz, ha egy 14 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szűz? 2012 van!

az id?sebbek (16-17->) gáznak tartják.. pedig a mai világban normális. az lenne furcsa és gáz ha valakinek nemlenne

Legjobb válasz: Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.

Õ miért lenne normális ? Semmiképp sem mondható normálisnak ha 14 évesen már dugtok ... Elfogadható szerintem ha a 2 fél normális és tudja mi mivel jár de akkor sem lesz nomális.
Mert nem normális.
mert 14 évesen még bõven gyerek az ember azért gáz...
Nem arról van szó, hogy gáz :) Csak arról, hogyha valaki ilyen korán kezdi (fõleg a szexuális életet), akkor soha nem lesz igazán jó szeretõ és a párkapcsolatában is sok gond lehet, hiszen fiatalon kezd el efelé szocializálódni és a késõbbi kapcsolataiban is gyerek marad.
Tudod mi a normális??? Az ha 14 évesen tanulsz baz.meg és nem a szexszel foglalkozol!!!! 14 évesen már nem szûz?! Ez nem gáz, hanem siralmas. Utána meg csodálkoztok, hogy egy normális ember nem akar veletek kapcsolatot. Tudod ezt akarjátok divatnak, de ez inkább szégyen. Tudod mit csinálnak az ilyenekkel egyes országokban?? Ki teszik õket a prérire megd.gleni. Oké 16 évesen veszítse el valaki a szüzességét akkor már talán van egy kis felelõsség benne. De bennetek [email protected] pisisekben... Utána meg a sírás mert "terhes lett(em)"...
Bár én még idõsebb vagyok, de gáz. Nem attól leszel nagylány/nagyfiú, hogy 14 évesen nem vagy szûz. A kérdésedbõl is látszik, hogy az, hogy nemi életet élsz -már ha élsz - az mennyire nem tesz éretté. Nem tudom, hallottál-e már a nem kívánt terhességrõl, a nemi betegségekrõl? Nem erre kéne büszkénel lennetek.
Na pont ebbõl a válaszodból látszik, hogy még csak egy kislány vagy, hiába élsz nemi életet. De csak csináld, csak nehogy pár hónap múlva te írj ki egy kérdést, hogy felelõtlenül teherbe estél.
Uristen most nem hoz nekem ajándékot a jézuska, mert elírtam valamit?Gratulálok.Ès rohadtul nem ítélem el azokat, akik késõbb vesztették el.Úgyhogy jobb lenne, ha visszafognád magad..
19:25-ös. Inkább szex helyett a nyelvtannal foglalkoznál, te nagylány. És most többnek érzed magad, mint aki késõbb vesztette el?
#19 te is még kicsi vagy .. de neked legalább ugy öö látom mint ha lenne egy kis komolyságod vagy valami értettség vagy valami hasonló vagy pedig túl sok a vagy..
Ott a pont!
Nem tudom, hogy itt ki és hogyan gondolkozik DE attol hogy valaki fiatal még nem biztos hogy felelõtlen is. Itt ijesztgettek mindenkit hogy jajj terhes leszel meg éces meg nemi beteg.. MITÕL? Annyitól hogy kb 2 évvel hamarabb kezdi mint más? Ettõl már biztosan felelõtlen? Hát ez a gáz nem az hogy dugnak..
Meg az hogy te próbálsz neki tanácsot adni de még az AIDS-t(mert így kell írni) sem bírod leírni rendesen ..
Igen, általában a mai 13 évesekre az a legjellemzõbb, hogy felelõsségteljesek. És mivel gyanítom, te is az a korosztály vagy, így a helyesírás is nagyon megy nekik. Az, hogy hogy teszi fel a kérdést, már sokat elmond. Ajánlom, hogy olvasgasd ezt az oldalt és majd csodálkozhatsz, hogy mennyi tinilány van, aki roppant felelõsségteljesen kezdett nemi életet élni, és mégis terhes lett. Persze, akkor már nem ilyen büszke arra, hogy milyen menõ, mert már nem szûz, hanem kétségbeesett. A szexelõ tinik nagy része nem azért nem lesz terhes, mert védekezik, hanem mert szerencséje van. Azt pedig, hogy AIDS, próbáld meg megjegyezni, hogy hogyan írják, mert így egy kicsit nevetséges lett a válaszod számomra.
Lényegtelen, hogy hogyan írod le. Igen vannak akik felelõtlenül kezdenek szexuális életet. De kérdem én: Te honnan tudod, hogy a kedves kérdezõ is felelõtlen? Nem kell besorolni a fiatalokat. Én is korán kezdtem 13 évesen még sem voltam soha felelõtlen. Nem is lett semmi bajom ;)
Aki így írja, tele smiley jellel a kérdését, abból õszintén szólva nem nézek ki sok felelõsséget. Inkább arra gondolok, hogy nagyon büszke arra, hogy már nem szûz, pedig ezen nincs mit büszkélkedni.
Elég gáz vagy... Ha meg akarsz valakit d*gni akkor ne 14 évesen! A társadalom a 15-16-ot még elfogadja de az sem a normális.
èn 15 vagyok..13 évesen(10nap hijan 14) vesztitettem el..és egyáltalan nem bantam meg!azóta is együtt vagyok a barátommal!!:) és ha meglátnal akkor egybõl meg változna a vélemenyetek rólam..de nyugottan lehet lepontozni mint pisist...
Azért "gáz", mert VALÓSZÍNÛLEG nem szerelembõl csinálják, és így pont a LEGJOBB dolgot nem tapasztalják meg. Nem feltétlenül rossz, ha valaki korán kezdi, csak ne váljon öncélúvá. Ha nem figyelsz eléggé, hiába kezded korán, nem leszel jó szeretõ, mert nem a másik kielégítésének vágya vezet, hanem az, hogy "szexeljek". A kielégülés állandó keresése a beteljesüléstõl foszt meg. Ha ezt megérted 14 évesen, akkor érett vagy arra, hogy szexelj.
A kérdező hozzászólása: szerintem már nem gáz. pár éve még persze énis aztmondtam, de már ilyen a világ, ez van
De mi az, hogy gáz? Nem arról van szó, hogy gáz, hanem, hogy egy rossz dolog, mert a felnõtt életed párkapcsolataira rá fogja nyomni a bélyegét, ha már ilyen korán szexelsz.
Attól hogy 2012 van még nem kell a mai fiatalokat követni akiknek tombolnak a hormonjaik. Ennyi. 15/f
Az a gáz kisfiú, hogy a mai világban az abnormalitás a normális! Minden feje tetején áll, válság és összeomlás van, normális lett az abnormális a párkapcsolatokban is (aberrációk reklámozása, korai szexuális élet, kicsapongások menõnek lefestése)!
Szerinted ez nem gáz vagy csak magadat akarod mentegetni??Hát ez iszonyatos!Komolyan röhejes!14 évet éltél az életedbõl és máris [email protected] magad!(csakúgy mondom énis 14 vagyok).
Mert 14 évesen aztán rengeteg mindent tudsz az életrõl...Max azt tudod, hogy délelõtt iskola, délután hazamész a szüleid házába, ahol kaját kapsz meg ahol facebookozhatsz egész délután az ingyen neten az ingyen géppel, amit csak úgy kapsz. Meg még talán annyit, hogy hova jársz bulizni. Ezen a 3 dolgon kívül nemhiszem, hogy mással is szembesültél már az életben...
Kit erdekel hogy 2012 van?? 2014re az lesz neked a termeszetes ha 10 evesek hemperegnek?? Cigányosodik ez az ország, de qurvára...
Mi a fészek madárhimpilimpi van egyes fiatallal?! 14 éves vagy, cseszd meg! Hova dugsz még ilyenkor? De tudod mit, már érett nõ vagy(ha jól értelmezem), döntsd el te hogy gáz-e, vagy sem. Úgyis tudod rá már a választ, meg egyébként miért is kérdezted meg? Már ne is haragudj, de ha ennyire érett vagy, hogy csinálod, akkor szard le mások véleményét. PROBLEM SOLVED 15/L
Ne foglalkozzatok vele csak villogni akar :D Pedig az a gáz amit az ilyenek csinálnak, csak nem rendelkeznek annyi ésszel hogy bevallják maguknak. :)
Na ne jáccad az ecced mert kiütlek! SEMMIKÉPPEN NEM NORMÁLIS az nem indok hogy tudod milyen év van! attól még éppen hogy 8. ÁLTALÁNOS (-.-) iskolás!ISKOLÁS! -.- és igen itt nem az hogy 2012 haladj a korral hanem hogy sajnos igen .... azt hiszi minden kis nyomi hogy ez a normális -.-
2035-ben meg majd az óvodások teszik fel a kérdést: Miért lenne gáz, ha egy 4-6 évesnek már van pasija/csaja? ;D és ha már nem szûz? 2035 van! Pfff.... 23/L
le tudom írni h AIDS. de annyira birom hogy mostanában az emberek ha valakivel nem értenek egyet akkor belekötnek a helyesírásba :D könyörgöm. és ha 12 évesen vesztettem el? akkor mivan mindenkinek maga dolga. és a kérdezõ nem más kötekedésére hanem válaszokra kiváncsi.

Van olyan lány, aki 10-14 éves és még sosem csókolózott, de már szeretne? Vagy ti mégnem vágytok a csókra ilyen fiatalon, lányok?

Legjobb válasz: 10 évesen a legót puszilgattam még, 13-14 évesen kezdtem el úgy érni, hogy foglalkoztatott a csók, általában ilyenkor még nem csókolózott egy rendes lány, aki nem járta még át az iskola összes fiúját, de azért vágyik rá.

10 évesen a legót puszilgattam még, 13-14 évesen kezdtem el úgy érni, hogy foglalkoztatott a csók, általában ilyenkor még nem csókolózott egy rendes lány, aki nem járta még át az iskola összes fiúját, de azért vágyik rá.
Én 15 vagyok és még nem csókolóztam. És nem mondanám magam csúnyának. Már volt, hogy közeledtek hozzám fiúk de vagy tuskók voltak vagy nem igazán tetszettek. Nem csókolóznék csak azért, hogy "túl legyek rajta" de azért nem bánnám ha végre jönne egy fiú az életembe!
haha én 16 voltam amikor elõször csókolóztam. szerintem ez se kell elkapkodni. vagyis ha nincs olyan akit szeretetbõl csókolnál meg akkor felesleges. semmirõl nem késtem le szerintem ezért, mert nem smároltam le mindenkit részegen 13 évesen. 17L
3-mas vagyok a legós...:) én 17 évesen csókolóztam elõször...és hál Istennek ez 5 éve tart...
10 éves lányokat ne kérdezgess már. 12-14 esetleg de még ez is necces.
Én 15 múltam és még nem csókolóztam. És nem bánom, hogy nem kapkodtam el annak idején 12-13 évesen:) Igaz, most várok az igazira, mert kittudja hol bujkál.:) (Csókra töbször is lett volna alkalmam, de vagy nem éreztem magam elég szerelmesnek, vagy úgy gondoltam, hogy õ nem érdemli meg :P)
En 14 eves vagyok es meg nem csokoloztam.Inkabb megvarom azt akit igazabol szeretek es o is engem.
Te is visszajöhetnél akkor mikor már pelyhedzik a mellkasszõröd :) csak mert komment alapján úgy egy elékenyeztetett "brazil" 8 évesre hasonlítasz ;)
félre értések elkerülése végett: 12-14: erre kérdezzen rá. és NEM azt takarja h csókolgasson 12-13 éves kislányokat!!! :)
Hogyne lenne... Én is itt vagyok xd
.....éééés pedomaci újra lecsap! :) ))
nincs:)
írhatsz :) 14/L
14vagyok
ha nem zavar h 13 vagyok akkor írhatsz :)
van:)
A kérdező hozzászólása: nem vagyok pedofil :D 14 éves vagyok..
A kérdező hozzászólása: elírtam 14-15, és oké:D
14-14?
irhatsz 13/l

Van egy barátnőm, aki most 14 éves és egy 22 éves barátja van. Olvasd végig! és sok választ ha lehet!?

Ez szerintetek normális? Szeretnének már lefeküdni egymással, (bár én nem értem meg őket). Tőlem kérte, hogy próbáljam kitalálni, hogy mikor nem dolgozik az anyja, hogy felmehessen hozzá a srác. Meg, hogy nem e tudom melyik óvszer lenne nekik a legjobb... (de hogy miért tőlem kérdezi azt nem tudom x'D)[Egy kicsit perverz a srác, am jófej XD[...Ezért én hozzátok fordulok! SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..

ha 28-36 azt mondom oké, de így -.-" A srácnak elég gáz, hogy vele egy idõsekkel nem megy..
Hát azért ilyen korban még kicsit necces az a 8 év...a szexre nem mondok semmit, mert sok lány baromi büszke arra, hogy 13-14 évesen már ki van lyuggatva.
Hát ez azért kritikán aluli dolog.Enyhén durva, hogy egy 14 éves ennyire játssza a felnõttet, a 22 éves pedig kikezd egy 14-el.Szerintem hagy a fenébe, ha nem akarod ezt elmondani valakinek, de én a helyedben nem keverném bele magamat.
Sok választ nem, de egyet írok: Mi a fütyi közöd hozzá? Ha nekik így jó, akkor ne üsd bele a szaglószervedet. Az pedig, hogy óvszerrel akarja csinálni, az tök normális és örülj neki, ha már ennyire a szívden viseled a csajt. Amúgy meg mit kell csodálkozni? Minden 10-12 éves csaj 30-nak maszkírozza magát, azt csodálkoznak, ha meg akarják õket kurni.
Igen, a mai világban természetesen normális!:)
A kérdező hozzászólása: Mondom hiába mondok bármit, nem hiszik el hogy nincs hozzá közöm
Megnézném azt a 22éves srácot:D Nem lehet egy fõnyeremény, ha 14éves kislánnyal kezd:D
A kérdező hozzászólása: XD én se láttam még XD
Létezik egyáltalán?:D Amúgy 2 lehetõség van: 1, tényleg szerencsétlen és az érettebb lányoknál nem tud bevágódni:D 2, csak kihasználja a barátnõdet.
én nem is értem, hogy ez most mi, meg egyáltalán ezt hogy gondolják.. legyél határozott, mondjad nekik, hogy szarsz bele, és hagyjanak békén.
Hát ez durva! Egy 14 éves még gyerek! 22 évesen gáz a pasi, hogy nem tud hozzá hasonló korú csajt felszedni!
akkor mond meg nekik, hogy ne piszkáljanak e miatt.
A kérdező hozzászólása: mind2 engem piszkál ez miatt XD egész nap csörög a telefonom és sztem sincs semmi közöm hozzá de nem értik meg :S
a csaj viselkedése miatt rohadt korai... neked mi közöd van ehhez az egészhez szerintük? megáll az eszem komolyan, téged kérdezgetnek a gumiról meg arról, hogy mikor nem dolgozik az anyja!!
A kérdező hozzászólása: én is azt mondom hogy nem de én már teljesen bizonytalan vagyok velük kapcsolatban... "de nagyon szeretik egymást"
kivétel, ezért nem is normális....õ dolguk én nem tudnék egy 14 évessel sokáig együtt mutatkozni nyilvánosan.
Nem.
de akkor sem zaklathatnak egy másik embert a hülye problémájukkal, fõleg, ha téged nem érdekel, úgyhogy vagy eléred hogy oldják meg, vagy hallgatod még hetekig.

14 vagyok és van 19 éves csajom. Ha szeretkezünk akkor a barátnőm pedofil lesz?

Legjobb válasz: Nem.Pedofil az aki szexuálisan éretlnekre hajt.Büntetendõ a szex 14 éven aluliakkal.Ne parázz!

Nem.Pedofil az aki szexuálisan éretlnekre hajt.Büntetendõ a szex 14 éven aluliakkal.Ne parázz!
Nem. Csak te felébredsz, és áll a farkad.
Kamu, 19 éves csaj nem áll le 14 éves kiskölyökkel...
nyomorék lehet akkor a csajod.
énse nagyon hiszem el de amúgy a válasz: igen.
(4. vagyok) és úgytudom, hogy 18 és 14év között maximum 4 év korkülömbség lehet köztetek, értsd: 15éves még oké 19évessel, de 20assal már nem. 14év alatt meg eggyáltalán nem oké. :D
Szerintem nem pedo.
De.
igen, pedofil lesz, és kielégítetlen. egy 19 évesnek nem elég egy 14 éves. nekem sem lenne elég. L/15
Egyes levélírók túl lihegik ezt a dolgot.Érvelnek az élet- korral meg a törvénnyel.Mindkettõ fölött eljárt az idõ. Bizony ebben a korban vannak "túl" fejlett fiuk, lányok egyaránt.Aki kiakarja probálni a testiséget az ki is fogja. Nem fog engedélyt kérni otthon.Ezzel a kérdéssel sem otthon hozakodott elõ a fiú.A mai világban ilyen már nem kell megdöbbenni.
szerintem is kamu az egész de tekintsünk el tõle... jogilag 16évesnek el kell múlnod, hogy ha egy 18 fölöttivel szeretkezel... mert ha pl. te 15 vagy õ meg 18, akkor igen! pedofil
Szerintem kamu.
szar vagy öcsi (:
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam meg neki, hogy jómódú vagyok a haverjaim meg nem ismerik.
Most vált világossá az olvasók dilemmája, miért is szerelmes egy 19 éves lány egy 14 éves fiúba.
A kérdező hozzászólása: Utolsonak Pénzem van elég a védekezésre.Annyi pénzem van , hogy van amikor én fizetem a számlákat.
Ez olyan kamu.... Ha meg nem 14év alattival törvény bünteti! Ami meg úgy megfogalmazódik bennem, hogy mi a francért kell egy ilyen idõs (fiú/lány tökmindegy) gyereknek szexuális életet élnie? Mert az ilyen még gyerek. Persze, huh de feltudsz majd vágni vele meg minden de ha meg lelkileg lapátra kerülsz az nem számít mi? (nem kívánom de elõfordulhat) Ha majd lessz pénzed védekezésre, állandó szeretett partnered és vele komoly kapcsolatod akkor gondolj ilyenre. Addig érd be csókkal max pettingel.
Csak úgy, mindenkinek! Miért sakkoztok a számokkal? Miért nem hiszitek el, hogy van ilyen? Sõt, még ilyenebb is! A szerelem vak! És nem tud számolni! A kérdezõnek: szeretitek egymást, vagy csak szórakoztok? Ha õszinte a szerelem mindkettõtök részérõl, akkor miért foglalkozol hülyeségekkel? És fõleg: miért kérdezed meg? Egyébként nem pedofil. Ha mégis az lenne, mondjuk te egy hónap múlva töltöd be a 14-et, csak akkor van ügy, ha te feljelented. De, gondolom, nem ez a célod! Legyetek boldogok!
szal 14vagy 19éves a csajod, és te akarod dobni? oO az valószínû... :D am ha beéri egy 14évessel akk sztem olyan m1 neki h pedónak számít e... de jobb ha azt mondod neki h igen mert lehet nem lennél neki elég :D
KAMU! menj és játsz a kukiddal, úgysem hiszi el senki ^^
Szerintem pedig egy 14 éves sráccal simán leállhat egy 19 éves csaj. Én is ismerek olyan fiút, aki a kora ellenére legalább 5 évvel idõsebbnek tûnik.és még jól is néz ki:) A kérdésre a válasz: Senki sem fog beleszólni, hogy ki-kivel-mikor-hol csinálja... Ez magánügy, csak nem kell eldicsekedni vele mindenkinek. Más is csinálja 14 évesen.
A kérdés vagy kamu, vagy a csaj annyira ronda és szerencsétlen, hogy csak ez jutott neki.
leáll vele ha csak "arra" megy.
de különben nem számit pedofilnak, . csak furcsa.
de, sajnos leáll. én is ismerek a suliban egy ilyen párt:S
Szerintem nem kéne szekíroznotok szegény srácot, ha akartok válaszoljatok a kérdésére, ha meg nem, akkor ne. Egyébként én elhiszem. Nem tudom, hogy törvényileg hogy van ez a dolog, de ha nem dicsekszel vele - mármint, hogyha szeretkeztek, akkor csak rajta. Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, ha szereted a lányt és õ is szeret téged. Ja, de védekezzetek.
Tényleg vannak ilyen esetek, mint sok más elferdült dolog a világban! De ez nem normális dolog! Volt már olyan is, h. 30 éves nõ megrontott egy 12 éves fiút. Szóval a dolog létezik, de nem ajánlott...
a 19 évesek 14 éves fiúkra csak akkor bukna, ha valaki gazdag (de akkor nem itt tenné fel a kérdését), az egész kamu! Meg ha tényleg ez lenne, akkor nem tennél fel ilyen bugyuta kérdéseket, mert akkor tudnád mi az a szerelem, és ha te nem tudod, akkor könnyen szétbomlik a kamukapcsolatod..
aztán hunnajd van neked pézed hogy te fizeted a számlákat? te nyomorék, huzz a francba a mutáns barátnõddel együt
de szar S:
NE , higyjetek neki csak 1 zsebhockeybajnok szlovák xDD. Cöööhh és még a szlovákok utállják a magyarokat, amig otthon vagy nem baj csak hozzánk ne gyere, mert kapod a naftát a képedbe >DD.
Ha nem vedekeztek, mindketten terhesek lesztek.
Sztem az a lényeg h jól érezzétek magatokat!
hmmm...akkor nagyon megfogtad te valamivel az a lányt:P agy lehet hogy éretebb vagy a korodnál..vagy a lány éretlenebb a koránál...mind egy azért ne terjeszétek hogy együtt vagytok.Ilyen pedofiliás izé nem lehet belõle de elég szépen megbályegezhetnek titeket...fõleg a lányt... 21/L
Énis Sk-bol vagyok es pedofil lesz!!!!15éves korodig becsukhatják a csajt!!(ha lefekudtok) Am hajráá :D
Vese habbal Kamugép.
Fake
Sztem az a csaj amelyik 19éves és leáll egy 14 fiúval az vagy elmebeteg vagy fogyatékos!! 21/L
elmúltál 14, akkor nem pedofil. amúgy ez hülyeség. :D
szerintem felvidéken sincs nagyobb külömbség ezügyben, hacsak slota úr meg nem vétózta. :D (4.)
nem igazán hiszem el én sem, azt hogy egy 19 évesnek, 14 éves gyerek kellene......amúgy meg földik vagyunk
A kérdező hozzászólása: Negyedik Köszönöm a normális választ. Szlovákiából vagyok lehet itt más a törvény. Legalábbis remélem.
hát, ha a csaj lenne 14 te pedig 19 akkor az sokkal jobb lenne, mint fordítva.. ha a csajod télleg 19, akkor egy alacsony IQ-s személy -.-
ha már betöltötted a 14-et akkor nem csak ha 14 alattival
Én ismerek 19éves lányt aki 15éves fiúval jár...
19 éves csaj vagyok, és sose kéne egy 14 éves kisfiú. Az még gyerek! Nemcsak külsõre is, de agyilag is. Szóval szerintem biztos nem létezik ilyen, ha mégis, akkor a csaj nem kóser.
Csak a zsámók szoktak összejönni "füvel-fával". Fiatal, idõs, fiú, lány, tesvér, rokon, mind1 csak sex legyen + pulya! És a csajod tudja, hogy 14 vagy? Vagy kamuztál, mert többnek nézel ki?!
Ha emiatt szakítanál vele annyi jönne le kb csak a szex miatt kell(et volna) :P
A kérdező hozzászólása: Neki akarok jót nehogy bajba kerüljön
hát ha most emiatt szakítanál vele akkor tényleg kamu..
Kamu, 19 éves csaj nem áll le 14 éves kiskölyökkel...
Nem feltétlenül kell szakítani, csak még várjatok. (Ha még nem történt meg.) Amúgy sem hiszem, hogy 14 évesen el kellene kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jobb ha szakítok vele.
Õ már most pedofil!
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat. Ne magatokból induljatok ki.
Ha a Szüzesség kategóriában van a kérdés, akkor kettõt találhattok! Korai még szexelni. L, 18
korai korai korai! Tudom hogy nem ez volt a kérdés. De 14 évesen szexelni korai, és még félsz is, biztos hogy el fogod rontani... szép élmény lesz 2 kisgyereknek:S ne haragudj nem akarlak leszúrni... dee miért akarsz vele lefeküdni?
Egyszerû: Add önmagad!
elõször is, ne izgulj :) tudom, mondani könnyû... szerintem ha már ilyen régóta együtt vagytok, összeszoktatok annyira, hogy az esetleges bénázásokon (mert valószínû, hogy lesznek) jót nevethessetek:) de ne feledd, az elsõ alkalom általában senkinek sem úgy sül el, ahogy eltervezte.
micsodát? nem vagy te még fiatal?
elõször is hány centi hosszú neked már??
Jézusom ..halljátok ...pl "2kisgyerek" ..Néz már meg MIEN VILÁGBA ÉLSZ ..ebe a mai korszakba 14évesen már nem számitanak kicsinek ... Óvszer lesz ? LEGYEN és akor mehet ;) 14 évesen nem õk lesznek sem az elõk sem az utolsók akik nemiéletbe kezdenek..mostnába ezen nagyon hisztiznek a "flnõttek" -.- Persze eyetértek egy meggondolatlan bulis éjszakán SZÓSEM LEHET SEXRÕL..de 1év után 14évesen ...hát neharagudj de ez már így van/lesz ... ;)
Pontosan mit ne szúrj el?
A kérdező hozzászólása: bocsánat nem neked akartam
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó a sexre gondoltam
Szerintem is korai ez még..és tudom, h együtt vagytok már 1 éve, de ha még vártok min. 2 évet, szerintem jobban fogjátok egymást becsülni is és "érezni" is. Addig érdemesebb másképp megismerni egymás testét. Persze ez a ti döntésetek, csak ha belevágtok, védekezzetek, nehogy késõbb megbánjátok!
nemcsak hogy elrontani fogod hanem nem is fogod élvezni ha ennyire izgulsz miatta, ráértek vele még pár évet... ne csesszétek már el ezzel, hogy ha együtt is maradtok 20évesen a szextõl fogtok szorongani mert az elsõ mennyire szar volt, aztán mentek megcsalni egymást hátha jobb
A többségi véleményen vagyok én is. Én 13 évesen vesztettem le a szûzességem egy 12 éves (érett) lánnyal. Hát... mindne volt csak jó nem. Elösször is az egész dolog így vissza tekintve inkább volt szánalmas mint felemelõ, szuper emlék. Nem is értem, illetve mégis, hogy miért akartok lefeküdni egymással?! De most komolyan? Persze a sexualítás izgalmas, érdekes és mint mindne ember nagyon kíváncsi vagy milyen, de halgass az idõsebbekre. Nem ismerek olyan embert akiknek ailyen korán valami örömöt jelentett volna az esemény. Persze én nagy vigyorral mentem a haverjaimhoz elújságolni hogy mekkora fiú lettem ennyi idõsen, de... hát szóval már máshogy csinálnám.
Tényleg KORAI még a szex.Csináljatok valami hasonlót, ha már ennyire ki akarjátok próbálni.Kézzel simogatás stb. Ha meg már mindenképpen ennyire akarjátok, amire még BÕVEN RÁÉRNÉTEK AKKOR ÓVSZER ÓVSZER.
Elõször ismerjétek meg egymás testét. Nem kell azonnal belevágni a szex témába.. mint ahogy írták simogatás puszilgatás. én 16 vagyok még szûz. nem kell elsietni. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!