Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és szeretem az (50 db)

14 éves vagyyok szeretnék venni egy motort. Max 80cm3-ig és sport motor legyen. Az ára max 250-270 legyen. Milyet tudnátok ajánlani?

Legjobb válasz: Úgy érted, hogy max 50 ccm-ig, mert ugyebár ennyi idõsen csak AM jogosítványod lehet, aminek ez a hengerûrtartalom megkötése.

Úgy érted, hogy max 50 ccm-ig, mert ugyebár ennyi idõsen csak AM jogosítványod lehet, aminek ez a hengerûrtartalom megkötése.
Ja, amik között nézelõdhetsz: Aprilia RS 50 Yamaha TZR 50 Derbi GPR 50 Ezek jutnak eszembe.
Honda NS-1? Van belõle 75-ös, elégé megy. Esetleg MBX-80 Felsorolom a tempósabb 50-80ccm vasakat. (Fõleg sport.) Honda NS-1 (50, 75cc), Honda NSR (50;80cc), Honda MBX (50;80cc), Derbi GPR 50, Aprilia RS 50, Aprilia AF-1 50 És ennyi pénznél én ezt javaslom fõleg: Yamaha TZR 50, 50-es, és talán az egyik legizmosabb tényleges 50-es. (A Honda NSR-ek is erõs 50-esek, de abból csak szarrá hajtottat kapni.)

14 éves vagyok, és szeretem az olyan pornófilmeket, amikben hasonló korúak a szereplők. Hol lehet legálisan ilyeneket megszerezni?

a barátn?m kicsivel fiatalabb mint én!Valahogy vonzanak ezek a dolgok.

Legjobb válasz: Legálisan??Sehol.

Legálisan??Sehol.
te beteg bagy. ez a tanácsom
Khm... lehetséges, hogy kissé idõsebb vagy, mint ahogy mondod. Egy fiatal nem feltétlenül hasonló korúakat szeretne látni meztelenül. Inkább kicsit idõsebbeket, tapasztaltabbakat.
14 évesen miért akarsz szexelni?? ha önkielégítéshez kell akkor talán ok de ez így nem kóser...
És illegálissan??? :P
próbáld meg torrenten :)
Félre értelmezte valamiek õtök a kérdést NEM akar sexelni 14 évesen porno film meg a maszturbáláshoz kell. EGy idõben én is rávoltam kattanva mikor keztem felfedezni az életet.De hamara elfog mulni hidd el^^
warez oldalakon
ez illegális! és ezáltal bûcselekmény, mivel elmúltál 14 már büntethetõ is vagy, úgyhogy jobb ha elfelejted...

Hogy tudnék megizmosodni? 14 éves nagyon vékony fiú vagyok és szeretnék felszedni pár kilót (nem zsírt). Hogyan táplálkozzak? Az úszás jót tenné?

Legjobb válasz: Mivel csak 14 éves vagy így a súlyzós edzéssel várnod kéne 1-2 évet, de addig is edzhetsz saját súllyal, azért attól is lehet izmosodni. Egyél fehérjedús ételeket. Szerintem az úszástól nem nagyon fogsz izmosodni, de ettõl függetlenül jó, ha sportolsz valamit, így folytasd továbbra is.

Mivel csak 14 éves vagy így a súlyzós edzéssel várnod kéne 1-2 évet, de addig is edzhetsz saját súllyal, azért attól is lehet izmosodni. Egyél fehérjedús ételeket. Szerintem az úszástól nem nagyon fogsz izmosodni, de ettõl függetlenül jó, ha sportolsz valamit, így folytasd továbbra is.
Az úszás egy nagyon jó ötlet. Ha 1 éven keresztül jársz heti 2-3-szor, akkor már látszódni fog valamennyire a változás. De ajánlanék még mellé egy kis erõsítést is. Nem sokat, csak egy picit. Például napi 20, esetleg 30 fekvõtámasz, felülés, vagy hanyatfekvésben vagy, és a kinyújtott lábalad emeled. Nem kell túlzásba vinni, de közbe is fejlõdsz. Az úszásra koncentrálj. Vizilabdától pedig szép széles vállad lesz. Sajnos táplálkozáshoz nem tudok hozzászólni. :)
kajakozzál.

Sajnos sovány vagyok, és szeretnék egy pár kilót magarmra szedni. Még csak 14 éves vagyok, de nem vagyok megelégedve az alakommal. A csímőm szélessége egyre csak nő, de a lábaim+ a csuklóm vékony.180 cm magas vagyok, és lány. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D

14 évesen 180 cm? Amúgy a tévében láttam egy mûsort, ott is ilyen vékony gyerekek voltak. Õket 3000 kalóriás étrenddel "hízlalták", meg zabálták a csokit. Irigyeltem õket a 80 kilómmal :D
Szerintem egyél egészségesen, és bõségesen.Nem kell magad tömni.Ha elkezdesz hizlaló ételeket enni, attól valószínûleg csak a hasad, és a feneked fog nõni.(Lányok vagyunk, genetikailag így vagyunk kódolva...:D)Ha egészségesen, és eleget eszel, akkor vagy fogsz gömbölyödni, fõleg, mert tinédzser korban vagy, vagy nem.De sok sikert!:)
Szerintem a magasra növésed is állhat ez mögött. Valószínû, eddig hirtelen sokat nõttél, de most már formásodni fogsz! 30N

14 éves vagyok és nem találok diákmunkát! (Pécs) Még ezen a nyáron szeretnék dolgoni fél hónapot. Ha valaki talál valamit belinkelné az oldalt? (:

Ha valaki valamit is talál annak nagyon köszönöm mert fontos lenne (:

Legjobb válasz: 14 évesen nem dolgozhatsz.

14 évesen nem dolgozhatsz.
A kérdező hozzászólása: hát ez elég furcsa mert pesten találtam olyan hírdetést ami 14 éveseknek van és idén adták fel...
Az lehet, de attól még illegális.
A kérdező hozzászólása: És hány éves kortól lehet legálisan?
15 évesen, nyári szünetben, részmunkaidõben, szülõi engedéllyel. 16 éves kortól lehet rendesen.
Sajnos igen, jól mondja az elõzõ válaszoló, nem fogsz még ennyi idõsen munkát kapni.
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm a válaszokat :)
Vazzeg, nincs bele irva abba a qrva szemelyibe, hogy "lejarati datum" vagy valami ilyesmi????
"Tehát a személyim is lejárt?" A lejárati dátumot a személyin keresd, nem az számít, hogy hány éves voltál, amikor csinálták.
Lehet 1, 3 és 7 napos határidõvel is kérni útlevelet pótdíj fejében (alapdíj + 19/29/39e).
A kérdező hozzászólása: Szóval nem járt le amikor betöltöttem a 14-et? Köszönöm a válaszokat!
A személyi igazolvánnyodon van egy felirat : Érvényesség. Nézd meg, milyen idõpontig érvényes. EU-n belül jó a személyi, máshova mindenképpen útlevél kell.
Van pár EU-n kívüli ország is ahová ugyancsak elég a személyi.
A kérdező hozzászólása: vagyis 15 éves vagyok!XD
Na most akkor 14 vagy 15? A lényeg hogy ígyse úgyse kell a kezedbe cigi meg pia. Szokj le a cigirõl ha még tudsz az alkoholizálást meg hagy hétvégére.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok cs félrenyomtam . de leirtam már .:)
Az kérdés, hogy gáz-e, hogy 15 évesen cigizel? Szerinted? Nincs rá szükséged, senkinek sincs, és hamar függõ leszel tõle, a bõröd, a tüdõd bánja, szokj le róla szépen. A pia egészséges kereteken belül elmegy, bár én megvagyok részegség nélkül is, szeretek emlékezni egy igen jó bulira. Ha meg nem jó, akkor szépen hazajövök. Nem azt mondom, hogy legyél teljesen jókislány, aszociális, de szerintem te is tudod, hogy nem kell mindent kipróbálni, mindenben benne lenni, hogy menõ legyél. Ha nem tudtad, most mondom :) Vesztettem márel barátot, mert nem kértem a társaságukból, rossz dolog, de nem hiányzik.
És mondtad nekik, hogy a jövõd miatt kéne? Azért az mégsem ugyanaz, mintha azért kérnéd, hogy folyamatosan játsszál rajta.
A kérdező hozzászólása: Igen próbáltam azt is mondani de mindig azt mondják : majd
A kérdező hozzászólása: De egyébként amìg jó volt a gép addig is nagyrészt apám ült ott én alig fértem oda
A kérdező hozzászólása: Ezért akarok sajátot
Hát célozz meg olyan informatikai iskolát ahol mondjuk, ott lehet maradni, tanórák után gyakorolni.
Ha eljössz értem lehet tudok adni egy Pentium 4-est fél giga rammal, meg vmi ati videókarival. De amikor mibaja a gépének? Hàtha tok segíteni.
Szerintem ne vágasd le, te is azt mondtad hogy szereted a hosszú hajat. :)
hagyd hosszan, otthon meg hajpánt. xD Éljenek a rockerek :)
Az öcsém aki most 12 éves két copfban, pakettafonásban be van gumizva és nagyon jól áll neki.
vegyél hajgumit és fogd össze.
legyen félhosszú! kb 20 cm..az a legjobb :) )
A kérdező hozzászólása: De amit sportolok ahoz jobb a rövid + az jobban is áll talán.

16 éves vagyok és találkozni szeretnék egy 14 éves lánnyal. Mondta hogy megbeszéli anyujával és meg is mondta neki. De viszont az első találkára nem a szüleit hozná, ami még érthető is lenne hanem a keresztszüleit. Ilyenkor mi van?

Meg mit tervezzünk ha ?k is jönnek? Séta 4-5-ösben (mert van egy picijük is ) Vagy állatkert családi hangulatban? :S

Legjobb válasz: Ha találkozni akarsz egy lánnyal, akkor oda minek kellenek szülõk? Vagy a lány szeretne bemutatni nekik?

Ha találkozni akarsz egy lánnyal, akkor oda minek kellenek szülõk? Vagy a lány szeretne bemutatni nekik?
Ajaj:-DSzerintme átmehetnél te hozzájuk, ott szemelõtt vagytok a szülöknek ha féltik a lányukat ami érthetõ, vagy megebszélhetitek h a kersztszülei érte mennek a mozi kávézó stb elé.
Én 14/L vagyok de eszembe nem jutna a keresztszüleimet is vinni...de tényleg...legyenek ott a barátai akik csak messzirõl figyelnék..mert hát azt se tudni hogy hány embert öltélxD AMugy ha nem akarod hogy a keresztmamiék menjenek akkor szerintem beszéld meg a csajjal...
Hát.. ez tényleg elég fura. Talán meg kéne beszélned Vele, hogy Te jobban szeretnél kettesben lenni. Meg megkérdezni, hogy miért akarja, hogy találkozz a keresztszüleivel. Ha meg nála a randizás családi program, akkor lehet hogy még nem egészen érett meg rá..
ja szerintem is nem kell szülõ ha szeretitek egymást teljessen fölöslegessek oda
énis 14/L vok és aszüleimnek eszébe se jutott még eljönni velem randira vagy felügyelõket küldeni:S:S:D szegény csaj...
úúúúristen 14 évesen minek felügyelet? lehooooozzzzzz :S 16/L
nekem a pofám leszakadna ha randira felügyelõbizottságot küldenék a gyerekemnek.
Szerintem ha a csaj szándékosan akarja magával vinni a keresztszüleit, akkor lépj le :DD Egyébként én biztos megkérdezném simán, hogy mégis hogy tervezi majd utána elmentek-e ketten, tehát a többiek csak odavisznek, vagy õk is ott lesznek végig és akkor egy perc nyugtotok sem lesz? Nyugtasd meg, hogy nem akarod megerõszakolni aztán feldarabolni és elásni :DD Én tuti lemondanám, ha a keresztszülei is ott akarnak lenni végig. Az úgy elég kínod tud lenni te meg csak unatkoznál valszeg...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mindenkinek járt a plusz pont :P és a következõkért is jár
A kérdező hozzászólása: Én is gondolkoztam ezen de valamiért elfelejtettem :) Köszi :) Szerintem megyek én mert nem akarom hogy miattam fáradjanak. :)
A kérdező hozzászólása: lehet a szülei féltik, de a keresztszüleivel jön. :S Ez fura kicsit.
A kérdező hozzászólása: Szerintem neki se jutna eszébe csak hát jönnének a keresztszülei biztos :)
A kérdező hozzászólása: Bár a keresztanyjával sokkal jobban kijön mint anyjával ebbõl a szempontból érthetõ
Az sicher, hogy megmondanám a csajnak, hogy vagy jönnek a keresztszülei, anyja apja, rokonsága és akkor nincs randi, vagy nem jönnek és lesz randi. Aztán majd dönt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!