Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és le (73 db)

Úgy, hogy ne találj ki meséket:D
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom ;)
ilyenkor hol van az anyja?
Jól van, látom érted a poént;)
Mindenkinek alkotmányos joga, hogy hülye legyen és nagyon sokan élnek is ezzel. Mit foglalkozol te vele?
Ugye téged nem a szex maga zavar? Mert az már beleszólás lenne az életébe! Viszont ha csak aggódsz az jó! Az MTV-n megy a tinimamik c sorozat. Azt nézesd vele! Mondd el neki h egy fiút sem ismerhet igazán mert a fiú fiatal és még változni fog, õ pedig még erõsen tapasztalatlan. Viszont ha valakit nem ismerünk akkor biztosat sem tudunk mondani róla. Az pedig eléggé gáz ha õ lesz a gyereke apja. A kisbabák aranyosak szépek és a sok veszõdség mellett sok örömet is adnak, de mindennek megvan a maga ideje és 14 éves korban rohadtul nem aktuális!!!!! Õ már valószínûleg fogamzóképes és az élet mindig utat tör és legyûri az akadályokat! Nem kéne felelõtlenül még elõsegíteni is a nem kívánt változásokat! Én is szívesebben dugnék meg egy 14 éves csajt gumi nélkül de csak ha rendesen szedi a fogamzásgátló tablettát mert teherbe ejteni az elég súlyos bûn lenne!
Hagyd a fenébe, aki 14 évesen már nem szûz, szó szerint el lett baszva. Több olyan csajt is ismerek, akiket 13-14 évesen dugtak meg, mindegyik kiégett, züllött, kiélt ribanc most huszonévesen...
Egyszer vót, hol nem vót, vót egy 14 éves kislyány... Szerinted mi ezt bevesszük?! 14 évesen még babázzatok gyerekek, és ne a dugásról fantáziáljatok. A kérdésre: A pasi pedofil egy egészséges 17 évest nem érdekel szexuálisan egy 14 éves gyerek. Ha mégis, akkor a pasinál nagy gondok vannak.... ...Óvszer nélkül... nagy meggondolatlanság, de legalább a szülei biztos ismerni fogják unokájukat.... DR. Mouse
Elõzõ! Nem tudom mennyire forogsz a mai 14 évesek körében, de (sajnos) teljesen életszerû, hogy egy 14 éves lány már nem szûz. És nem csak a problémás családdal rendelkezõ, a társadalom perifériáján élõ lányokról van szó, hanem konszolidált családok nem deviáns gyermekeirõl is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és engem nem zavar hogy szexel (bár leszögezem , nem értek vele egyet), én csak aggódók érte ...
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! ma 11:01 tán utána kéne olvasni a pedofília fogalmának és akkor nem írnál ekkora hülyeségeket! Csak úgy elárulom h a pedofilok a testileg gyerekekre buknak és nem a kor két számjegyére!!! A legtöbb 14 éves csaj pedig testileg már nagyon fejlett és biológiailag ivarérett, arról nem is beszélve hogy törvényileg legalizált! Úgyhogy a játszótérrõl vett bölcsességeidet inkább tartsd meg magadnak!!!
tegnap 22:28 Kamuzol mint állat! Nem is ismered õket csak a sztereotíp elõítéleteket hangoztatod mint tanulságot! Biztos nagyon kiégett és kiélt lehet mindegyik.... Na persze! Nem kamuzok, de higgy amit akarsz. Gondolom te is azoknak a táborát gyarapítod, akiket 14 éves GYEREK fejjel megbasztak. Az pedig [email protected] nincs összhangban a lelki érettséggel, hogy valaki ivarérett. House is megmondta a 14 éves terhes kis ribancnak, attól, hogy már vér folyik a nunájából, még nem ok arra, hogy keffentsen. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ma 17:19 -nek igaza van a pedofiliás üggyel kapcsolatban, HA valaki elmúlt 14 éves és beleegyezik a szexuális kapcsolatba akkor azt a törvény nem bünteti ..
tegnap 17:37 A pedofíliánál nem az életkor a meghatározó, hanem az hogy a másodlagos nemi jellegek mennyire fejlettek. Az értelmezés persze életkorra szól, mivel azt nem lehet kikötni h amelyik kiscsajnak még nem nõtt meg a melle és a feneke is gyerekes... stb. Ennek pszichológiája van. És szerintem ahogy mindenkiben van homo hajlam bizonyos százalékban úgy van pedo hajlam is! Van akiben ez 2-3% van akiben 40% és vannak olyanok akik jobban rákattantak. A homok és a pedo-k közti nagy különbség viszont lényeges, ami az, hogy ártanak-e vele valakinek. A pedofilok nagy százalékban ártanak a gyerekeknek mert kényszerítik õket ezzel lelkileg megnyomorítva a gyerekeket. Nem maga a szex ami ártalmas szerintem rájuk nézve hanem a kényszer ami bántalmazás! A barátnõddel és a fiújával sincs semmi gond, max az h felelõtlenek ha nem védekeznek!
Hát én már 14 évesen is tudtam mi a védekezés.
Aki 14évesen már nem szûz, azzal nem tudsz mit csinálni... De, ha az a bajod, hogy õ csinálja, te meg nem, azon lehet segíteni:D
A kérdező hozzászólása: Tényleg megnyerõ ;)xd De úgy értettem hogy baj ha lefekszik vele csak ha óvszer nélkül az mégnagyobb baj ...
Hu ez a kép nagyon megnyerõ a pearl indexrõl.
Mutass neki fiatalkorú anyákról szóló filmeket. Azt hiszem, hogy az Amcsiknál van is most ilyen valóságshow.
Gondolom az ész-érves módszert próbáltad... Küldd el neki ezt a linket: http://www.google.hu/search?q=nemi+betegs%C3%A9gek&oe=utf-8&..
A kérdező hozzászólása: Nem mese :/
Keress valami tájékoztatót a neten a GYES-rõl és arról, hogy milyen támogatást lehet kérni a TB-tõl szülés esetén. És ezeket a fiúnak is küldd el. Nyilván nem 100%, hogy terhes lesz. De érdemes kockáztatni?
Okos egy jószág lehet. Teljesen felesleges gyõzködni szerintem, úgyse a te bajod lesz.
Ha már 14 évesen nem szûz, akkor hagyd a fenébe... Hiába tépnéd neki szád, úgysem értené meg, hogy mennyire fontos a védekezés. Agyilag még mindenképp kislány.
õt se az eszéért szeretik.
A kérdező hozzászólása: De nem is szép :/ melle nincs se jó feneke és nagyon vékony és az arca se olyan szép :/
Hagyd a francba, menthetetlen...
figyelj aki 14 évesen már nem szûz, azért már aggódni is felesleges, nem tudsz mit csinálni, ha nem rólad van szó természetesen...ha 14 évesen ennyi esze van, akkor te nem tudod megváltoztatni..
Mondd el az anyjának, hátha helyrepofozzák a buta kis fejét. Bár lehet hogy a szülõ is akasztani való, ha 14 évesen ilyen a lánya.
A kérdező hozzászólása: De nem az a baj hogy lefekszik vele, hanem az a baj h óvszer nélkül és nekem a barátnõm és aggódok érte ...
neked is sok eszed van ha szerinted nem baj, hogy lefekszik vele....
Na hagyjátok már ezt a pedofíliát!Mar látom az is kezd divattá válni, hogy mindenre ráhúzzuk, hogy pedofil. 14 éves csaj, és 17 éves pasi között nem áll fent semmilyen értelemben a pedofília, sem jogilag, sem erkölcsileg.Nekem 20 éves koromban volt 14 éves barátnõm( mondjuk szex nem volt), akkoriban senkinek nem jutott eszébe, hogy pedofilnak tituláljon. Visszatérve az eredeti kérdéshez....azon lehet vitatkozni, ha egy 14 éves lány már szexelni akar, s fõleg védekezés nélkül. Könnyû elsõre elítélni, de errõl nem csak az a korosztály tehet. Most inkább a szülõket kérdezném: mikor voltatok utoljára tizenéves kamasz gyerekeitekkel egy közös családi programon, kiránduláson, túrázáson? Mikor kérdeztétek ki utoljára a leckét? Hányszor van hetente, közös ebéd, vacsora, reggeli? Mikor ültetek le beszélgetni a legnehezebb idõszakban lévõ fiatokkal-lányotokkal? Na ugye? Akkor csoda, hogy egy 14 éves lánynak egyeben sem jár az esze, csak a szexen?

Az egyik barátnőmről lenne szó aki 14 éves és már 13 évesen elveszítette a szüzességét.6 pasival feküdt le csak 3 nap alatt, és egyikkel sem védekeztek, mert szerinte óvszerrel szar a szex, gyógyszert meg nem mer felíratni. Miért csinálja ezt?

Így simán terhes lehet és ezt tudja is. Mi a véleményetek err?l?Szerintetek mit kellene tennem hogy abbahagyja ezt az egészet? Félek, hogy terhes lesz. Az elrontaná az egész életét.

Legjobb válasz: felelõtlen...de ha neki így jó...

felelõtlen...de ha neki így jó...
Add át neki a gratulációmat, én ennyi pasit 6 év alatt sem hoztam össze. Mert nem vagyok egy szutykos lotyó, mint Õ... Esetleg mutasd meg neki a kérdést... De amúgy sokat nem tudsz tenni ellene. Esetleg idõvel megjön az esze. Vagy nem... De te semmiképpen ne kövesd ezt a példát! 21/L
Így mûködik ez a dolog egy átlagos romacsaládnál
Egy kib# nagy pofon, az kéne neki!!!
Már bocsi , hogy ezt mondom , de ez a csaj elég nagy ribanc lehet! honnan tudja , hogy óvszerrel szar a szex , ha még úgy nem is csinálta... pff. meg aki 13 évesen elveszti a szüzességét , és mégcsak gumit se használ , és gyógyszert sem szed...nem éri meg veszõdni vele...majd a maga kárán tanul
nah, ez mar ipari mennyisegu szex, foleg ennyi partnerrel. sztem az onkormanyzat siman kivethetne ra iparuzesi adot.
11:23-os vagyok Még annyit említs meg neki, hogyha nem húz a "szerelmei" farkára gumit, akkor halálos kimenetelû nemi betegségeket is összeszedhet!(AIDS)
Hát ez elég szép..itt már ezek után szerintem nem merés kérdése, hogy felirassa arról nem kell tudnia a szüleinek se ..de nyilvûn tudatában volt annak, hogy milyen hibát követ el, úgyhogy akinek ennyi esze van..egyszer még elõfordulhat meggondolatlanságból(mondjuk azzal se értek egyet) oké de folytonosan azért gáz..
Valahogy olyan érzésem van, hogy a barátnõd szeretne elõtted nagylánynak tûnni. Azt a véleményét osztom, hogy óvszerrel szar a szex, de a védekezésnek számos más megfelelõ módja van.
Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk :( Amúgy ha terhes is lesz(nem áldott állapotban, mert tényleg teher fog ránehezedni), akkor az csak a babának lenne rossz(az anyja nem tudná felnevelni ennyi idõsen). Ha a babának van annyi szerencséje, át adják õt az anyja szüleinek. Egyébként nem tudsz mit csinálni, ha már ennyire "beleéli magát". Amúgy a pasiai vele egyidõsek, vagy... (Ha már tudok hány férfival/fiúval feküdt le hány nap alatt, ezt is tudhatod. Egyébként megjött már neki a havi baja? Ha nem, akkor ugyebár még nem lehet terhes...
miert nem mer feliratni? egyebkent ovszerrel meg mindig jobb a szex, mint gyereket nevelni 15 evesen...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nem tudom, azért nem mer feliratni gyógyszert mert a rokona nõgyógyász és fél hogy visszamondja a mamájának aki semmirõl nem tud.És amúgy elõször gumival próbálta és onnan tudja hogy szar.A partneei meg mind nagykorúak:18, 24, 27 meg ilyesmi korúak.
ha nincs meg még neki 2 éve, akkor normális, semmi baja.
Semmi. Ilyen idõs korban csak akkor kell orvoshoz menni, ha fél évig kimarad.
Most még semmi gond, de ha fél évig sem jön meg a testvéred következõ menstruációja, ( az elõzõtõl számítva ) akkor érdemes orvoshoz mennie. Most még nem kell aggódni.
Semmi baj nincs vele, ilyenkor még hónapokra ki is maradhat.
nekem is 14 évesen volt h kimaradt 5 hónapig, pedig pasim sem volt... ez ezzel jár

Augusztusban leszek 14 eves es szeretnek megnyulni (1.60 vagyok) mit csinaljak? Es meg le is szeretnek fogyni . Valaki segitene?

Legjobb válasz: Ha molett vagy kövér vagy, EGYÉL TÖBB GYÜMÖLCSÖT,kevesebb kenyeret és több párolt zöldséget de mivel fiatal vagy több tejet, sajtot, és naponta 8-10 dkg húst. Mert még növésben vagy ne izgulj. Persze nem ártana ha beiratkoznál egy úszó egye4sületbe, vagy legalább lenne bérleted és naponta úsznál mert az megnyújtani képes és a gerinced is egyenes marad. Ne terheld magadat fizikailag-- mint nehéz emelése

Ha molett vagy kövér vagy, EGYÉL TÖBB GYÜMÖLCSÖT, kevesebb kenyeret és több párolt zöldséget de mivel fiatal vagy több tejet, sajtot, és naponta 8-10 dkg húst. Mert még növésben vagy ne izgulj. Persze nem ártana ha beiratkoznál egy úszó egye4sületbe, vagy legalább lenne bérleted és naponta úsznál mert az megnyújtani képes és a gerinced is egyenes marad. Ne terheld magadat fizikailag-- mint nehéz emelése
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen, remelem segiteni fog

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Gyökér vagy.

Gyökér vagy.
Hogy lehet egyáltalán ráizgulni egy 14 éves kislányra? Melle sincs, lehet, hogy még nem is menstruál... Gyerektest még, gyerekes gondolatokkal... Szeret? Húúúúha, egy óvodás is lehet szerelmes. Az meg, hogy szerinted érettebb a koránál - mindenki ezt mondja, aki dugni akar egy jót, vagy elkéredzkedni otthonról a diszkóba, esetleg prostinak akar öltözni. Az érettség nem azt jelenti, hogy nagylányost játszhat, hanem azt, hogy felismeri, mi való a korosztályának és mi nem. Amúgy be is töltötte a 14-et? Mert ha nem, ember, 2 év letöltendõ a fiatalkorúak börtönében. :) Ha meg betöltötte, akkor apuka sörétesétõl, vagy vascsövétõl félnék, mert ha az én lányomat tömögetnéd, hülyegyerek, én is betömnélek, csak más eszközökkel. :)
Egy 14 éves mióta középiskolás? Vagy már lejjebb vitték volna az osztályokat? Kérdezõ, nem cigizik, nem iszik, csak éppel kefélteti magát. :D Komolyan, inkább gyújtson rá.
meg tudnál olyan 14évest is, aki deszka.. sõt, olyat elõbb.. úgyh ezen kár vitatkozni.... ha szexelsz vkivel, ok, de miért kell róla kérdést is kiirni?
Én nem azt mondtam, hogy bármit meg lehet tenni annak aki szerelmes :) Hanem az õ dolguk....ma már a 11 évesek is sexelnek....azért egy 14 éves lány már középiskolás....és attól h a srác 17 éves egyáltalán nem pedofil és ennek a srácnak szerintem nem kell le szedni a fejét :D
A kérdező hozzászólása: nagyon sok helyre nem engedik el mert tudják h fiatal..jó nevelést kap ezzel nincs gond de mindenki kipróbál dolgokat..cigi alkohol bulikba jáfni..de attól még nem feltétlen lesz egy partypics..nem cigizik nem iszik..tudja õ is hol a határ..nem azért mondom de tudnék neked olyan 20 éves nõt mutatni aki deszka és nem is szép
31-es, azért lettél nullás, mert szerinted bármit meg lehet tenni, ha valaki szerelmes. És ebbõl is látszik, hogy a legrosszabbak közé tartozol, ha ilyen témában tanácsot kéne adni.
Itt a gyakorin nagyon szõrös szívû emberek vannak kedves kérdezõ :D a 14/L-es vagyok...akit lenulláztak a válaszomra xd
darkski nagyon bölcsnek hiszi magát, de valójában egy éretlen kölyök. :)
Én azt mondom neked elég ha ilyen korban havonta egyszer szeretkeztek de csak ha szereted azt a lányt mert késõbb ez kifog hatni a felnõtt életedre
akkor te még nem láttál 2o eves nõket:DDDDDD
Nem értem mit kell ezen csodálkozni.A mai világban kezdõdik az ilyenfajta élet és ez nem a neveléstõl függ kilehet nyalva a segge a gyereknek az ugyanúgy inni, cigizni, bulizni fog mert ilyen a mai világ abban pedig igaza van a kérdezõnek hogy a mai 13-14 éveseknek jobb teste van mint egy 20 évesnek és eszük is van persze nem mindnek
Én is 14 éves vagyok, mondtam a jövõ hónapban leszek 15 és közgazdasági szakközépiskolába járok :DD mondjuk én nem cigizek meg piálok meg stb, mert nekem fontos a külsõ és az egészség :)
A kérdező hozzászólása: egy pár véleményt vártam h mások hogy vannak ezzel..nem dicsekszek mert ebben mi is lenne a menõ? lefeküdtem egy14 éves lánnyal? haggyuk már..más is szexel csak nem mindenki14 éves lánnyal..nekem ez jutott más meg legyen boldog a párjával..
Tanuld meg leírni a kiaszott hogy szót.
Errõl mindig az a szituáció jut eszembe, mikor 10. osztályos voltam. Volt egy lány osztálytársam, padtársam volt. 12-13 évesen veszítette el a szüzességét, akkoriban már 17 évesen voltunk mindketten. Épp biológia elmúltával szünetbe kérdezte tõlem, hogy mi az a peteérés, 28 napos ciklus, orális és anális szex, mert nem tudja. Ennek ellenére 12 éves korától aktívan dugott össze-vissza, megmerem kockáztatni szerintem még azt sem tudta, hogyan születik a gyerek. Majd mikor mentem haza, vártam a buszra. Ott volt egy másik osztály társam, beszélgettem vele. Õ 14 évesen veszítette el a 18 éves pasijával a szüzességét. Elmeséltem ezt neki, hogy a padtársam miket kérdezett tõlem. Tudod mi volt erre a reakciója? Nevetett, és azt mondta, õ sem tudja, mik ezek (peteérés, 28 ciklus, orális anális szex). Csak ennyit akartam.
Nem értem, miért kell már 14 évesen dugni. Mikor általános iskolás voltam, kb én voltam az egyetlen szûz lány az osztályból, aki szûzként ballagott egy a 8. osztályból. Visszagondolva, azok a lányok sem tudtak semmit akkoriban a szexrõl, ágyról-ágyra, pasiról-pasira mászkáltak. Mára már nagykorúak vagyunk, elnézve õket, borzasztóan kiéltek. Mind ha rájuk nézel, mind ha csak beszélgetsz velük. Teljesen azt lehet kivenni belõlük, hogy nem élvezik már annyira a szexet, a kapcsolatokat, semmi újat nem lehet mutatni nekik, mint pl egy szûz 18-19 éves lánynak. Úgy viselkednek, és úgy néznek ki, mint egy szakadt 30-40 éves kiégett nõ, akik már túl vannak vagy 10 gyereken. Rossz rájuk nézni. Ismertem olyan lányt és fiút is, ahol a lány 15 volt, a fiú pedig 17. Összejöttek, de nem dugtak vagy 2 évig. Miért? Mert hiába szerették egymást, számukra nem a szex volt az elsõ, hanem valóban az, hogy együtt legyenek, és az érzelmek. Tudták, hogy a szex még korai, legalábbis a lánynál, mégis kibírták képzeld 2 évig szexmentesen. Beszélgettem a lánnyal, és azt mondta, eddigi élete egyik legjobb döntése volt, hogy várt 2 évig vele, sokkal érettebb lett szellemileg, mentalitásilag a 2 év alatt, átértékelte a kapcsolatukat. De tudjuk, nem minden ember egyforma... ez neveltetés kérdése is. De egy szó mint száz: egy 14 éves kislány nem érett sem szellemileg, sem testileg a szexre, semmilyen formában. 14 éves kislány még járjon iskolába, barátkozzon, töltse hasznosan a fiatalkorát, ne akarjon túl gyorsan felnõni, lesz még ideje bõven. Bár, ti már ezt elcsesztétek, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem mondtam h megbántam..de megtörtént..véleményt kértem kaptam is..
Ne is csodálkozz kislány, hogy lelettél "xd". Szánalmas. De ezen a kérdésen én már meg sem lepõdõk...mai 13-14 évesek szájába már több f**z volt, mint nyalóka. Mint tesz nekik a szex! Azt hiszik magukról , ha már rendelkeznek két cseresznye méretû mellel, megjön nekik minden hónapban a vörös hadsereg, és nem percenként vihorásznak vmin Õk már elég érettek a dologhoz. Kérdezõ, késõ bánat mert már lefeküdtetek, de szerintem nem csak " az egymáshoz való kötödés" számít . Arról nem is beszélve, hogy most ide feljöttél megkérdezni vadidegen embereket, hogy amit tettél az helyes -e. Kérlek ha már legbelül úgy érzed, hogy nem akkor szerinted? Hagyjuk jó...Te se szexelj és a barátnõd sem.
emberek, min csodálkozunk, hmmmm...aki már rég gyakoris annak ez fel sem tûnik!
A kérdező hozzászólása: jogos!
Annyira imádom a mai fiatalságban és persze szülõkben, hogy a rossz dolgok kimerülnek a piálásban és cigizésben, minden más meg le van szrva. Lehet bzinak és prostinak öltözni, lehet szemtelennek lenni, lehet bszni, csak nehogy cigizzen...
A kérdező hozzászólása: jajj ne hogy azt hidd hogy eljön és az az elsõ hogy dugunk..ez is kialakul..irtam is hogy 8 hónapja vagyunk együtt és most történt meg elõször 1 hete az elsõ..mellesleg 9. es nyelvi elõképzõn
ügyes vagy
A kérdező hozzászólása: õt sem engedték vna csak ismertek elötte is mert a tesója haverja is vagyok onnan ismerem õt..
Én is egy társaságban voltam ezekkel, de engem sose "bántott"senki, mert tudták h úgyse adom be a derekam 14-15 eves koromban, szóval.... az anyja ki tudja hol volt, az apja nem törõdött vele..
Tudod, mitõl vagytok éretlenek? Egy érett ember nem gondolkodna olyanokon és kérdezne vad idegeneket, hogy jól tette-e, hogy megdugott valakit.
A legtöbb 14 éves azért szexel, mert szeretet éhes. Kiéhezett, de nem egy fiúra, nem is a szexre... hanem hogy szeressék. Lehet nem törõdnek vele otthon a szülei. Nem bántani akarom a barátnõdet kérdezõ. Most volt a közelemben, egy hasonló esett, ami sokkolt, meg úgy az egész környezettet. Szegény lány már 13 évesen pasizott, 14 évesen szexelt. 17 évesen már ágyról ágyra járt. Mindenki leszólta, hogy mekkora ribi.Aztán lett egy komoly kapcsolata ahol a pasi azt mondta, hogy nem érdekli, õ szereti és foglalkozik vele, és legyenek együtt, mert szeretni fogja. És törõdött is lánnyal. Akkor végre lenyugodott. De a fiú rokonsága halálra szekálta lányt, a múltja miatt míg majdnem öngyilkosságba hajszolták. És igazából kiderült, hogy a lány szülei bár látszólag mindent megadtak neki, de soha nem törõdtek vele, nem beszéltek vele, nem mondhatta el nekik a gondait. Nem mutatták ki a szeretetüket. Így a lány bizonytalan lett önmagába és így máshol kereste azt ami neki hiányzott. Ha szereted akkor vársz a szexel. Mert gyerekként (tudom tini) más a szex mint felnõttként. A tini azért szexel, hogy szeressék, a felnõtt a beteljesülésért. És ez a különbség nagyon fontos. Sajnálom, hogy ezt kaptad a pakkba, de egy ilyen lány sok felelõsséggel jár. És most neked kell érett felnõttként kezelned ezt a helyzetet. Kérdezgetni, hogy milyen a szüleivel a kapcsolata, feltérképezni a lelkét. És rendbe hozni az egyensúlyt. És ha akkor akarja a dolgot akkor rendben.
A kérdező hozzászólása: hát mi gondolunk és nagyon is vigyázunk..jó úgy is adódhat gond h van rajtam gumi de kicsi az esélye..és a barátnõid hogy voltak ezzel? õk bem gondolták h korai?
csajom nem lenne, mert lány vagyok.... mittomén, azt tudom csak h anno a barátnõim is ebben a korban kezdték a szexet és rohadtul nem gondoltak bele semmilyen következménybe.....
A kérdező hozzászólása: nem mondom h hû de érett hozzá de ha lenne egy csajod akit nagyon szeretsz akkor eldobnád azért mert nem lenne vele szex? mellesleg decemberben tölti a 15 öt
ebben a korban még rohadtul a kor számít.. nem hiszem h egy 14 eves kislány érett lenne a szexre.. de már úgyis mindegy..
A kérdező hozzászólása: sztem ez nem pedofilitás..nem szakítok vele csak azért h dughassak egy jót. az szent h nincs kapcsolat szex nélkül de nekem nem az az elsõdleges a kapcsolatban h dughassak
Szerintem korai. Nem csak a kötõdés a lényeg, bár jó, ha van. Arra nem gondoltok, hogy ha becsúszik egy gyerek, milyen érzés lesz az abortusz? Mert mindenféle elõvigyázatosság ellenére összejöhet, és még az sem biztos, hogy észreveszi idõben, mert ilyen korban még sokaknál rendszertelen lehet a menstruáció is.
Ha neki is jó volt, akkor semmi baj nincs. :)
de igen, utólag meg is bánták.. az egyikkel meg olyan is volt, h leitatták pasik, aztán rárakták egy üvegasztalra, és hatan ráverték az arcára.. szóval akik ilyen korán kezdik, azokból ez lesz.. ma már van gyereke, de elváltak a pasival, sulit nem tudom h befejezte-e.... gyereket meg lepasszolta a pasinak, mondván h ott jobb helye van... szóval ma is elég felelõtlen.. a másik barátnõm meg utólag megbánta..
A kérdező hozzászólása: mondanám h küldök képet róla és látnád h mellben hol van :D. a külsõ fontos számomra és nem jöttem vna össze egy deszkával. némelyik 17 éves lánynak nincs ekkora melle..egyáltalán nem gyerekes a barátnõi azok nagyon is.. nem tudom hogy elmagyarázni ismerni kell
egy barom vagy már nem azért...ha tényleg SZERETNÉD, nem itt dicsekednél hogy mekkora melle van...ha meg neki is ennyi esze van mint neked, akkor jó döngetést.
# 21 olyan hülye vagy, mint a segg!!!
A csaj szüleit kéne fejbe lõni, hogy elengedték ilyen helyre. Õ akart odamenni, ne csodálkozzon, hogy mit kap érte.
Akár érettebb a koránál, akár nem, õ csak egy kislány!
A kérdező hozzászólása: képet nek küldök..ez nem dicsekvés csak közlöm h vannak olyan 14 éves lányok akik testben megfelelõek..most vagyunk együtt 8 hónapja
A kérdező hozzászólása: az igen..az alkohol más téma..ritkán iszogatunk akkor sem annyira hogy csattra..az ilyen pasik meg elmehetnek a g***be az ilyet fejbe kéne lõni..perverz nyomorékok õket kéne fürdetni 10l g***be..a barátnõd elég felelõtlen az biztos..
Küldj facebookos linket!
Küldd a képet!
én is 14 éves vagyok...Novemberben töltöm a 15-öt azaz nemsokára :D 9 éves korom óta menstruálok, és nagyobb melleim vannak, mint a nevelõ anyámnak....a mai kamasz lányok kinézetre mindenképp érettek...engem sokan 19 évesnek néznek...és én pl úgy gondolom, hogy nem csak testre de "agyilag" is érett vagyok...nekem egy 18 éves barátom volt...mondjuk nálunk nem volt szex, lehetett volna, de mindig meghátráltam :D nah meg én úgy vagyok vele, ha egy pasi akar akkor küzdjön meg értem....ha megfelelõen védekeztek akkor nem lehet probléma...de arra tényleg vigyázzatok, hogy ne essen teherbe....Mondjuk ez a lefekvéses dolog attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig vagytok együtt....1 hónapja....vagy egy éve...nem mind 1...de hát, ha szeretitek egymást akkor hajrá :)
na ez is nagy érettségre vall, h a lány érettségét a melleivel hozod összefüggésbe.... külsõleg öltözhet akárhogy, fejben gyerek marad attól....
amíg nem az én csajomhoz nyúlsz, békében lehetsz pedofil.

én egy 14 éves lány vagyok aki, 165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Legjobb válasz: "Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!

"Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. " Akkor hányan vagyunk, akik nem vagyunk/voltunk átlagosak... Qrva messze voltam az 50 kg-tól 14 évesen (most is), mégis itt vagyok xD 60-65-re ha le tudsz fogyni, akkor az már jó!
mozogj sokat, sokszor egyél keveset.Ha tudod kerülni a közlekedést akkor mindenhova gyalog menjél ne busszal, torna, stb ja és a legfõbb hogy hidj magadba mert az az ami erõt ad :-) F/18
Gondolj bele mennyi idõbe telt amíg felszedted a súlyodat. Ne akard most ezt pár hónap alatt leadni. Ha õrült fogyókúrába kezdesz, hamar megutálod. Inkább válassz egy olyan étrendet amit hosszú hosszú idõn át képes vagy betartani szenvedés nélkül. Lassan, de tartósan fogyj, és sportolj.
Sport, diéta és akaraterõ. 5 hónap alatt simán sikerülhet, ha kitartasz
Naa, most miert vagytok ilyenek? Hogyhogy sehogy? Igenis, lefogsz tudni fogyni. Hogyha nem 5 honap alatt, akkor 10. De ugyis sikerulhet. Es amikor a kituzott datum fele haladsz, es nem ment le annyi amennyit szerettel volna, akkor se add fel. SPORTOLJ SOKAT, EGYEL KEVESEBBET(kisebb adagokat), minimalis edesseg, erosito gyakorlatok, legy aktiv. TARTS KI A CELOD MELLETT, es hidj magadban. :) Es amikor a 'szakadek szelen' fogsz allni, kerj segitseget anyukadtol, vagy valakitol akiben bizol, jol eltudsz beszelgetni, es tamogat. :) Sok kitartast es akaraterot!
Sehogy, ez egyszerûen lehetetlen. Az "átlagos" ebben a korban inkább az erõsen vékony, kifejezetten törékeny alkatot jelenti az ilyen korú lányoknál, kb. 30 kilót kéne fogynod. Az kb. heti két kilós fogyást jelent. Ha sikerül, olyan lesz a bõröd, mint a sharpei kutyának. Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. Sajnálom, de muszáj lesz hosszabb idõt szánnod a fogyásra. Ha most megnyúlik a bõröd, lógni fog a melled, azon már csak a szike segít, soha nem lesz az igazi, feszes, szép nõi test. Még nem is vagy felnõtt, elõtted az élet, ne cseszd el az alakod valami hü1ye dátumra fogyás miatt! (És a szokásos refrén, ha abbahagyod, és "normálisan" eszel, a dupláját szeded vissza. Soha többé nem ehetsz úgy, mint most, mert amitõl egy 80kg-os test nem hízik, egy 50 kg-os igen!)
miert vagy ilyen* elnezest. :)
szia!sokszor egyél keveset.legyen reggeli 10 órai ebéd uzsonna és 6 ig vacsora.nem mondom hogy 1 hét alatt fogyni fogsz, de ha ezt betartod , és mindíg egy idõben eszel akkor tuti hogy fogyni fogsz.én is így fogytam.egyszóval legyen rendszere az evésednek.sok sikert.anett
Én éppen 14 éves voltam, amikor 85 kilóról kb. 6-7 hónap alatt lefogytam 65 kg-ra. Nem ettem édességeket, rendesen reggeliztem, ebédeltem fõtt kaját és délután négykor még valamit hamiztam. Sokat ittam, és heti 2-3-szor jártam aerobicra. Ja, és a tornára is futva mentem, kb. 1 km-re van tõlünk a suli ahol tartották. Én is 165 cm magas vagyok. Szerezz barátnõket, akikkel járhatsz. Kitartással sikerülni fog!
nem 30-at henem 25 harmincat ne
Am ballagásr akarsz lefogyni?
"Este ne egyél"=> Lefekvés elõtt 2-3 órával ne egyél. És estére ne egyél szénhidrátot. Ideálisak: túró, tojás, joghurt, sovány húsok, mellé valami zöldség.
Én zöldet adtam neked :) Viszont szerintem a kérdezõ igenis tûzzön ki maga elé határidõket, vagy legalábbis mérföldköveket, nem muszáj idõben nézni, hisz ezeknek az elérése majd eufóriával tölti el, ha meg nem sikerül betartani (pedig egy reális elvárás volt) akkor változtatni fog. Nem kell ezeket a mérföldköveket megszállottan hajszolni, de ha egyben nézzük a dolgot, hogy fogynia kell 20 kilót, hát az elég gáz. Nekem pl anno volt csomó pólóm ilyen olyan okból amibe nem fértem bele, úgy hogy eldöntöttem, hogy ha törik ha szakad én ezt fel fogom venni, és 1-2-3-4 hónap alatt úgy is lett, és akkor nagyon boldog voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!:) hasznosak azok amiket irtatok.:D ki fogom próbálni.:)
Heti 2 kiló x 5 hónap az 40 kiló, számolni tudni kéne :) Egy havi 5 kiló ha sportolsz is akkor menni fog, 55 kilósan meg már bõven jó leszel.
"Hát te lányom már sehogy"
165 cm-hez 80 kg elég sok! Most ezt nem azért mondom, hanem azért, mert az egészségedre is káros, és cukorbeteg lehetsz :(( Én most 161 cm-hez 63 kg vagyok, és a 90 napos diétát használom, talán az segíthet. Link: http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-leirasa--cikk
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm nektek a sok vállaszt(): nagyon hasznosak számomra:d már fogtyam egy csomotLÁTVÁNYLAG de a sulyom megmaradt..nem értem...mért lehet lehet hogy csak nõttem és azrét van mert az nem látezik hogy látványosan fogyok de asulyom nem csökken...:D köszönöm még egyszer Puszika:Picurka***
Egy 14 évesnek szerintem ne ajánljunk 90 napos diétákat, meg ilyen sz*rokat, már bocs... Mesterséges anyagokkal telenyomott cuccokat, cukros dolgokat, fehérlisztes ételeket iktasd ki, vagy csak nagyon ritkán fogyassz, vacsorára pedig csak fehérje. Ilyen konkrét fogyókúrákkal ne próbálkozz, mert az egészségednek árthat, és nem is használ, mert ha visszatérsz az elõtte lévõ étrendhez, akkor 2x annyit szedsz vissza!
hát én mindig a sportot ajánlom, hisz az természetes. A diéták közül meg sok csak kidobott pénz az ablakon.. mert nem is használnak a legtöbbjük!!
Ami még nem hangzott el, pedig fontos: ne hagyj el teljesen semmi olyat, ami fontos a szervezetnek! 14 évesen az ember még fejlõdik, a koplalásnak komoly következményei lehetnek. Az igaz, hogy a 80kg sok, de nem szabad hirtelen fogyni! FONTOS, hogy LEGYEN MEG a napi szükséges kalóriabevitel. Neten találhatsz ilyen táblázatokat pl http://dieta-abc.hu/tapanyagtablazat.php a lényeg, hogy magas kalória mellett alacsony szénhidráttartalom legyen az ételben. Sok sikert, de kérlek, vigyázz magadra, légy megfontolt.
Amikor még volt akaraterõm 1, 5 hónap alatt 11 kg-t adtam le..ennek függvényében cselekedj. Ui. Visszaszedtem :) egyéb okok miatt
Nem szeretnélek megbántani, de gondolom ezt te is tudod hogy a 165 cm-hez nagyon-nagyon sok az a 80 kg...:( Én ugyanennyi cm vagyok és hozzá 63 kg én is 14 éves és rajtam is sok felesleg van:( Én azt ajánlom neked hogy a mostani kaja adagodat csökkentsd a felére vagy ha tényleg nagyon asok akkor a negyedére.Egy nap max.3-szor egyél vagy többször(4-5)nagyon kis adagot:) Ha nassolni van kedved GYÜMÖLCSÖT egyél. Minden nap fuss 10-15 percet, csinálj 100 felülést délben és este minden nap, végezz különféle tornagyakorlatokat mint például:törzskörzés guggolások stb...Csinálj még törzsemeléseket is:) !!És nem szabad túlzásba vinned a fogyást mert nagyon csúnya bõröd lesz utána, ha viszont megcsinálod ezeket amiket írtak minden nap, betartasz mindent és ha nagyon éhes vagy nem esel neki a hûtõszekrénynek és megsezel 1 tábla csokit és egy zacskó gumicukrot:) SOK SIKER A FOGYÁSHOZ!!:)
elõzõ vagyok szóval ha nem eszel csokit és egy zacsi gumicukrot ha éhes vagyok és betartasz mindent akkor szépen fokozatosan lefogyhatsz!! nem fejeztem be bocsi...:DXD
Reggeli: nagyon fontos, ekkor indul be az anyagcsere. Ha nem reggelizel, akkor izomból fogsz fogyni és nem zsírból. Reggelire igyál egy bögre zöld teát(gyorsítja az anyagcserét), és egyél teljes kiõrlésû gabonából készült müzlit. Tízórai csak egy gyümölcs. Ebédre ehetsz egy tányér levest, esetleg csirkemellfilét zöldségkörettel. Uzsonnára teljes kiõrlésû kekszet, gyümölcsöt, teát javasolnék. Vacsorára maximum gyümölcs vagy zöldségsaláta. Nagyon oda kell figyelned, hogy egészségesen fogyj le. Sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de semmit nem mértéktelenül. Édességet, kenyeret a legkisebb mértékben sem szabad fogyasztani. Testmozgásként javasolnám a hetii 4-5 aerobicot. Komolyan. 1-2 pilates és 3-4 zsírégetõ torna nagyon hatásos. Eleinte nagy fizikai megterhelés lehet, de késõbb hozzá fogsz szokni és látványos lesz az eredmény. A lényeg, hogy ne egyedül csináld, hanem edzõhöz járj (akár egyénileg, akár csoportosan). Remélem sikerül! Ha rossz, akkor se add fel, írj privát üzit, ha segítségre lenne szükséged!
Kedves kérdezõ, szerintem 14 évesen teljesen normális a súlyod és nem bunkóságból vagy genyóságból mondod
"Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. " Ki ne találd már, hogy 60 kilósan duci kategóriába tartozik az ember!?! Túlzásokba sem kell esni! :) Amúgy meg a kérdésre a válasz: Ne egyél fehér lisztet, vagyis minden olyan ételt zárj ki az életedbõl, amiben liszt található, pl kenyér, péksütemény, pizza, tészta, süti... Az édességet is hanyagold el, csak semmi cukor, csoki! Helyette egyél gyümölcsöt, de csak nappal, este már ne, mert az is tartalmaz cukrot, viszont ennyi kell, meg rengeteg vitamint tartalmaz, ezért napi egy gyümölcs megengedett! Ha lehet, akkor inkább fõtt párolt ételt egyél, nem pedig olajban sültet! Ha nehéz kivitelezned, mert látom fiatal vagy és nem feltétlenül tudod suli mellett megcsinálni magadnak a diétás ételeket, akkor megfelelõ (heti min. 3szor) sport mellett egyelõre elég az is, ha csak a lisztet és a cukrot hagyod el! Napi 2 és fél liter vizet viszont meg kell innod, mert jó az anyagcserének, meg a méreganyagokat is segíti kivinni a szervezetbõl, kevesebbet eszel, ergo gyorsabban fogysz! Tényleg hatásos! Én már attól is fogytam egy keveset, mert megittam az elõírt mennyiséget! :) Egyet ne felejts el, mindennek az alapja a sport! Tényleg! Jobban is érzed magad tõle( lehet, hogy az elsõnél nem is lesz így, de a többinél biztosan), másrészt feszesen fogsz fogyni, nem ereszkedik meg a bõröd, és átalakul a tested! Kevesebb zsír lesz rajtad és több izom! Én azt javaslom neked, hogy kardiózz sokat, min fél órát, de ink háromnegyed óra lenne a legjobb! Ez lehet biciklizés, sífutás, taposógépezés és gyorsgyaloglás, kicsi emelkedõn! Ne fuss! Felesleges, csak az izületeid mennek szét, mivel nagyon gyorsan kell felhasználnia a szervezetünknek közben az energiát, azért NEM a zsírból megy le, hanem az izomból, mert abban több az energia, vagyis a fehérje! Igaz fittség miatt jó a futás, de másra nem! Helyette 6-os fokozaton gyalogolj körülbelül 4-5ös emelkedõn! Aztán utána, kicsit súlyzózz mellre, karra, külsõ-belsõ combra popsira, persze ezt váltott edzésprogramban, egyik nap deréktól lefele dolgozol, másik nap felsõtestre dolgozol rá. Elsõre biztos soknak tûnik, de heti 3X másfél óra meghozza a várt eredményt! Menni fog, hidd el! Csak higgy benne, légy kitartó, és ezt a pár egyszerû szabályt tartsd be! No liszt, no cukor, no kaja este 6-7 után, heti 3 sport! Sok sikert hozzá! Ja, és légy pozitív, mert agyban dõl el minden!!!! :)
A kérdező hozzászólása: 18:47 Nem tudsz olvasni tán?..minek irsz a kérdésemhez hacsak unatkozol?..-.-BUNKÓK KIMÉLJENEK!!!
Szerintem ne azzal törõdj, hogy mennyit fogysz és hogy mire, hanem hogy csökkenjen az a súly, és akkor már nem haladsz rossz felé...ezeknek a határidõs dolgoknak sosincs jó végük...viszont ha igazán akarod menni fog!! Én 2 év alatt 15 kgot szedtem fel, mert folyton beteg voltam, és volt hogy hetekig nem tudtam enni, utána meg jöttek a falási rohamok...84 kg voltam nyár elején(168 cm-hez), amikor elhatároztam, hogy ideje "felállni", most már 75kg alatt vagyok, és bár még fele út hátra van sokkal boldogabb vagyok :) Kitartást kívánok neked!
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 18:30 Miert kellett lepontozzatok? Most komolyan... ilyen idiota tarsasagot.
ne hallgass a 6 után ne egyél szövegre, az már rég lejárt hiedelem... lefekvés elõtt 3 órával legyen az utolsó étkezés, ennyi :) én hajnalban fekszek, addig tanulok, vajon mennyire fogna az agyam, ha fél 6kor bevacsiznék és onnantól kezdve koplalás?
sportolj sokat, kerüld az édességet és diétázz. 30 kilót ennyi idõ alatt nem hinném hogy letudsz fogyni de a változáss meglesz. (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a vállaszokat(: hasznosak :)
Rendszeresség, betartott mértékek, evéshez zöld tea, és SPORT!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a vállaszokat(: aranyosak vagytok(:
Na most tisztázzuk... Egészségtan szerint amit e.ü.söknek tanítanak, a havi fogyás max egészséges mértéke 5kg. Hagyd el a szénhidrátokat, szaunázz, fuss (ha lehet puha futópályán, h a térded ne küld szét) egyél zöldségeket és ne túl sokat. este ne egyél. Önsanyargatásnak hangzik. de használ
Lehet, hogy izmot szedtél fel, az izom nehezebb mint a zsír. Egy idõ után majd több zsír fog lemenni, ne aggódj. Sok sikert és kitartást!

14 éves vagyok . Van egy barátom és le akkarunk feküdni . Anyu meg nem hiszem hogy örülne ha lefeküdnék vele . Mit tegyek most?

A barátom 19 éves és szeretem is . Csak a szüleim azt hiszik hogy valamikoi tündéri aranyos kis lány vagyok pedig nem .

Legjobb válasz: Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!

Nem cinkes a barátodnak h egy 14 éves csaja van 19 éves létére?!
14 éves vagy, gondolkodj már. Egyáltalán nem állsz készen arra, hogy lefeküdj a barátoddal, mer tkülönben nem írkálnál ide. Meg van egy olyan mondás, amirõl nem tudnak, az nem fáj. Bár ezt a te esetedben nem választanám, hiszen lerí a kérdésedrõl, hogy még kislány vagy. Várj a szexxel, ne siesd el, mert ez a további nemi életed meghatározó pontja lesz...
Szerintem még várjál vele egy jó pár évet. Lehet, hogy szeret, de te biztos hogy megfogod bánni, ha felnõtt leszel, mert ez az életbe csak egyszer lehet elveszíteni :)
1-es vok.Ne feküdj le vele.KB 14 éves szinten van.
De megnézném amint 5 hónap múlva a doktorbácsi egy nem tul szimpatikus dologgal kaparja ki belõled a gyereket, a puncidon keresztül. : )))
Szerintem a szüleid jól hiszik hogy egy tündéri aranyos kislány vagy, csak te karod azt hinni hogy már nem vagy az. De el kell hogy szomorítsalak.14 évesen még kislány vagy.Próbálj meg másképpen érvényesülni, ne úgy hogy gyerekként megb*aszatod magad.
Szar ügy
Akkor kösd fel magad.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátom erõltete hanem én . Szóval nem pedofil .
A haverom akart leszopni, nem én erõltettem. Szóval nem vagyok bvzi.
k***a vagy.rakjál 1 kicsit rendet a fejedbe.szerelembõl tegyed.keress hozzád valót.
Írni azt nem tudunk, de dugni már szeretnénk...Fura világ ez...
Szerintem még korai a szex, várjál vele mert akár bajba is kerülhetne a barátod. Ezt ugye tudod?
23-as vagyok. Ez kimaradt!! http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM
"Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak." Értettük hogy neked az a bajod hogy a szüleid azt gondolják hogy még kislány vagy(szerintem teljesen jogosan gondolják így), de te azt hiszed(vagy a pasid azt mondta)hogy te már nagylány vagy és készen állsz arra hogy megb*asszanak. "Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno." Ez sem igaz szerintem mindenkire.Én nem hittem azt hogy felnõtt vagyok.Mindennek eljön az ideje.Tudtam azt hogy ahhoz hogy felnõtt(életképes, kiegyensúlyozott életet élõ, sikeres stb.)lehessek, ahhoz elõször gyereknek kell lennem.Ahogy most is tudom, ahhoz hogy felnõtt legyek, gyereknek is lennem kell.
25 évesekkel is vállalsz dugást? Én is nagyon szeretnélek.
Ja amúgy képzelem egy 19 éves hogy szerethet egy 14 évest még ha nem is hinnéd el 1000% hogy csak le akar fektetni. NE CSINÁLJ HÜLYÉT MAGADBÓL!!!
Ne siesd el. Korai még.
Na szóval mivel 14 évesen könnyen kihasználhat téged egy 19 éves. Nem a világ legnagyobb hülyesége lenne vele lefeküdnöd! Ne hogy már egy 19 éves a tõle 5 évvel fiatalabb hozzá képest kislánnyal feküdjön le az valami rossz pedofil. Én azon csodálkozom hogy szüleid hagyják hogy járj vele.
Úgysem fog tudni meggyõzni senki, mert te tudod magadról, hogy nagy lány vagy, tudod a pasidról, hogy õ szeret téged, biztos vagy benne, hogy a szüleid nem tudják min mész át, stb. Annyi csak, hogy mindenki így gondolja a te korodban, és mi is mind így éreztünk anno. Csak van aki enged a kísértésnek, és van aki ellenáll. Aki enged, az pedig 99% eséllyel valami módon megszívja/megszívta.
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam hogy kislány vagyokmhanem hogy annak gondolnak.
Hát akkor mi vagy, ha nem kislány?
A kérdező hozzászólása: Nem mert szeret és kész .
Már megint az a bizonyos téma, hogy sok-e 5 év? Ha õ 30 lenne, te meg 25, akkor nem lenne az. De így? Gondolt végig, hogy mennyire egészséges az, hogy egy olyan emberrel vagy együtt, aki alacsony iskolázottságú és még mellé többnyire tapló is másokkal. (Sajnálom, ha megbántalak, de a KSH-nál dolgozom és bizony az ilyen esetek 87%-a erre a tendenciára épül.) Nem hinném, hogy ez egy örök szerelem, ha meg az, akkor pettingeljetek tovább és ha valóban szeret, akkor vár még rád 1-2 évet. Alig végeztél az általánossal, ne cseszd el az életed egy 10 perces örömért...

14 éves fiú vagyok és sajnos kövér (de már jól halad a fogyókúra 20kg le ment már) a lényeg szépen fogalmazva hogy a hímtagom 10-11 cm. Ugye ha lemegy a felesleg és leszek 16-17 éves lesz kb olyan 16-17 cm? Elég kevés ez miatt az önbizalmam

emélem megnyugtató válaszokat kapok :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L

Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
ha lemegy a felesleg nagyobb eséllyel fogsz megtetszeni valakinek és nem a farkad miatt! :) És fog még nõni egészen felnõttkorodig valószínûleg, lehet hogy még az után is.
Egy 14 éves növésben, fejlõdésben lévõ gyereknek normális ember nem tanácsoja, hogy koplaljon.
14 évesen eszedbe ne jusson koplalni. Egyfelõl növésben vagy, másfelõl ha éhezel, az agyad sem fog úgy mûködni ahogyan szeretnéd.
Dehogynem, én simán. 1 nap 'koplalással' ha megtanulja hogy egye meg a zöldséget, egy életre jól fog járni. Káros hatása nem lenne, de egy életre szóló nevelõ hatása igen. ÉS NE MONDJ ELLENT KÉRLEK :)
De egy életre megtanulja értékelni az ételt, és élete hátralevõ részében meg fogja enni az ember természetes táplálékait? Istenem, 1 napról van szó, ennyit alkalmanként akkor is kihagy ha egész nap a barátaival játszik..
Kezdj el koplalni. 1 nap után imádni fogod a zöldségeket, ha más kaja nincs. A legelapabb kajád a zöldség, nincs olyan hogy nem szereted. Persze a cukros sz.arokat, kenyérkét azt szeretnéd, hmm? Amúgy élhetsz csak zsíron és húson is, ha bírjátok pénzzel. Ha húst eszel, akkor is fogyni fogsz. DE NE TÖMD KI MAGAD KENYÉRREL.
Zöldség helyett nem nagyon lehet mást enni :) Szépen kezd el enni, lassan de biztosan! Az ízlésed is alakulni fog még. Én 14évesen nem ettem meg a tökfõzeléket, a káposztát, meg elég sok mindent még nem :D Ma meg már mindent megeszek. A gombát meg a paradicsomot kevésbé kedvelem, de nem piszkálom ki a tányér szélére. Tehát egyél csak zöldséget :D Biztos van amit szeretsz :)
Sovány húsokat, sovány tejtermékeket. Próbáld megszeretni a zöldségeket, mert egyébként nagyon hasznos táplálékok. Alacsony a kalóriatartalmuk, de sok bennük a rost, jól lehet velük lakni. Millió féleképpen el lehet készíteni õket, biztos van olyan recept ami ízlene.
A kérdező hozzászólása: Az a probléma hogy alig eszem meg a zöldésgeket ? Mit tudnék ahelyett ennI?
Ezen kívül pedig nyugodj meg mert fogsz még nõni is..
cukrot, cukros üdítõket (meg úgy általában az üdítõket) el kell felejteni. Kenyeret, zsemlét, kiflit szintén! Teljes kiõrlésût lehet enni, de azt is mértékkel. Ha mozogsz eleget akkor innentõl csak a kaján múlik minden! Nem mondom, hogy diétázz, mert ahhoz fiatal vagy, de kicsit próbálj meg egészségesebb kajákat enni.
ha ennyire felnõttnek gondolod magad akkor szerintem meg tudod oldani
ne dugj 14 évesen !!! szerintem
Korán kezded a ribanckodást. De már hallottam olyanról is aki 12 évesen kezdte. Ne tudd meg hogy azóta mi lett vele. Azóta is sajnálom szegénykét.
1.szerelembõl szeretkezz 2.ha nem vagy eléggé felizgulva, felejtsd el 3.menszinél használj tampont, az majd átszakítja 4.ha már d*gtatok, akkor már nem vagy szûz, függetlenül attól h.megvan a szûzhártyád vagy nincs!! 5.várj ezzel még pár évet
Menjetek el az állatkertbe, és ujaztasd meg magad egy vizilóval
Nem sikerült az "egyik" barátoddal??? Hát próbáld akkor a többivel!
Ha fájt, holott a szûzhártyád át sem lett szakítva, akkor nem voltál kellõen átnedvesedve és/vagy a hüvelyed görcsösen össze volt szorulva. Mindkettõ annak a jele, hogy nem igazán kívántad a fiút. Talán csak az élményre voltál kiváncsi? Sajnos az a baj, hogy így inkább rossz élményeid lesznek. Szerintem ne görcsölj, és ne erõltetsd. El fog jönni a megfelelõ alkalom! :) Ui.: Tamponnal és ujjal elég nehéz a szûzhártyát átszakítani. N31
hát most szerintem várj vele
hisz még gyerek vagy, és már szexelsz?? hová fajul ez a világ
Van nevem igen... Alapíts vallást! Elvakult követõd leszek!:D (ammeg respect!xD)
A kérdező hozzászólása: Ja de csak azért mert nagyon szeretjük egymást és õ nagyon szeretné és belementem
Próbálj meg teljesen ellazulni, õ meg próbálja meg lassan, lehet h fáj, de csak addig amíg teljesen nem megy beléd, azt túl lehet élni, utána meg élvezni fogod!
nem tom én tampont használtam szeretkezés elõtt hónapokig és szex elõtt újjazás is volt és nem fájt a behatolás, pedig nem volt sok elõjáték közvetlen a behatolás elõtt.
szánalom 2.0
szerintem nem indok hogy szeretjük egymást....14 éves vagy!!!!! jessszusom mi lesz veled késõbb...
A kérdező hozzászólása: mi lenne semmi
Én majd segítek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!