Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és kb.1 éve (2 db)

14 éves vagyok, és kb.1 éve játok a barátommal. Mosmtmár kezdd jobban elmélyülni a kapcsolatunk. A szüleim nagyon féltenek, szintte betegesen. Mit tudok én tenni?

Nem azzal van a gondd, hogy a barátomba nem tudnak megbízni, mert nagyon rendes gyerek, és szeretik ?t anyumék is, hanem az a baj, hogy ha fél óránál már többet vagyunk együtt, akkor mindig odahívnak magukukhoz, hogy ne bujkáljunk. Elárulták, hogy a szext?l féltenek és ezt meg is értem, mert fiatal vagyok még. Jó már énis elgondolkodtam ezen, hogy mi lenne, haa... de még egyenl?re nem akarok vele lefeküdni. Az is rossz, hogy én régen még kimehettem a pasimékhoz is, de már azt sem akarják, mert azt mondják, hogy ott nem figyelnek ránk, és nagyon el tudunk bújni. Hát pettingelni már pettingeltünk, de sajnos ezt is mindig úgy kell csinálni, hogy nehogy rajtakapjanak. Légyszi segítsetek! Mit tehetek?

Legjobb válasz: Beszélgess velük, hogy azért már mégiscsak egy éve jártok, eddig semmi olyan nem történt, kicsit kettesben is szeretnétek lenni stb. Ha elmondod nekik, hogy ez a problémád, akkor biztos kicsit megnyújtják azt az idõt, amit kettesben tölthettek. Õszintn mondd el nekik, hogy tudod, hogy a szextõl féltenek, de te még nem is akarod. Ha ezt tudják, akkor talán nem fognak annyia félteni, mert megbízhatnak bennetek. De ez amúgy már tényleg beteges félts, hogy a párodhoz sem engednek, meg fél órára hagynak kettesben.

Beszélgess velük, hogy azért már mégiscsak egy éve jártok, eddig semmi olyan nem történt, kicsit kettesben is szeretnétek lenni stb. Ha elmondod nekik, hogy ez a problémád, akkor biztos kicsit megnyújtják azt az idõt, amit kettesben tölthettek. Õszintn mondd el nekik, hogy tudod, hogy a szextõl féltenek, de te még nem is akarod. Ha ezt tudják, akkor talán nem fognak annyia félteni, mert megbízhatnak bennetek. De ez amúgy már tényleg beteges félts, hogy a párodhoz sem engednek, meg fél órára hagynak kettesben.
Hát ez eléggé szívás a számodra. Én megértem, hogy féltenek, de...túl sok na.
Szülõket meg kell nevelni... Csak ezt sose feledd el, h neked milyen volt, amikor Te ebben a cipõben voltál, ha majd kölköd lesz ugyanitt. :)
Pech. Vagy vársz még egy kicsit és a szüleid máshogy látják majd a dolgot, vagy késõbb már nem 14 leszel, hanem 17 és akkor már kevésbé fogja õket zavarni. Amúgy meg, az ilyet nem lehet tiltani, úgyhogy úgyis megteszed...
Ez nagyon vicces, az utólsó írta, hogy majd ha 17 éves leszel, kevésbé fogja õket zavarni, és most már annyi vagy :D most kerestem rá a kérdésre és akartam válaszolni, erre látom, hogy a kérdés már 3 éves...amúgy ha szabad kérdeznem, megvan még a barátod?

Most 14 éves vagyok, baj ha már kb. 1 és fél éve önkielégítést végzek?

14 éves viú vok

Legjobb válasz: Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)

Semmi gond:-) Ismerd meg a tested, és törekedj arra, hogy uralni tudd a magömlésed-ha lesz, mert lehet, hogy még nincs. A lényeg, hogy te irányítsd, ne õ téged. Ne az legyen a lényeg, hogy mielõbb jó legyen... Meg fogják hálálni a lányok, hidd el:-)
nem teljesen normális :)
dehogy baj... márha nem ugyanazt az önkielégítést végzed másfél éve:D
:D nem baj van aki 5-6éves korától(ahogy rájön h jó érzés:P)maszturbál
nem semmi gond én 12 és fél voltam mikor elkezdtem
Én 9 évesen kezdtem 14/L Ha gondolod segítek neked kipróbálni magadat :P Találkozhatnánk valahol ....
ez szerintem nagyon GÁZ!ÁSD EL MAGAD TE ÁLLAT!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!