Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és a barátom le (6 db)

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.

13 éves vagyok és a barátom már nem szűz (ő 14) és azt szeretné hogy feküdjek le vele? Szerinetetek korai?

Legjobb válasz: 13 évesen még babázzál ne pasizzál basszus...korai a kapcsolat is nem hogy a szex ráérsz 4-5 év múlva is vagy késõbb,ne légy hülye..

13 évesen még babázzál ne pasizzál basszus...korai a kapcsolat is nem hogy a szex ráérsz 4-5 év múlva is vagy késõbb, ne légy hülye..
Csak szülõi felügyelettel!
Mindenképp korai! Legfeljebb azt, amit az elõzõ tanácsolt!
jaja.korai.
a tojáshéj még a seggeden van! KORAI!!!
Nagyon korai.
az orális szex nem a petting része, te észlény, szép dolgokat ajánlasz egy kislánynak....se petting , se szex...
max ..opjad le , egyenlõre
Mindenképp korai. A szervezeted nem alkalmas még rá. Nagyon meg fogod bánni, ha belemész. Ezzel viszont nem azt mondtam, hogy nem pettingelhettek.(minden beletartozik, ami nem szex.. bár leginkább orális-szex.)
hát 13 évesen korai de azt csinálsz amit akarsz nehogy megbánd!ha nem akarod egyátalán akkor ne
nagyon
Korai... A barátod is elég érdekes, mert már 14 évesen nem szûz... vagy csak mondja.
13 évesen már nem barbizni kell, de nem is pasizni, hanem valahol a kettõ között. Mondjuk a barátnõiddel lenni, legózgatni, nem d*gni orrba szájba.
16 éves fiú vok és még nem volt részem lyukban szóval még télleg ráérsz fõleg ráérsz hiszen lány vagy!!!!!!
ááá ez most komoly kérdés?? :O Te jó ég. bakker nem, 13 évesen nem korai...szánalmas.csupán még gyerek vagy! várnod kéne 5 évet!
Még fiatal vagy hozzá... várj 4-5 évet még.
[email protected] meg magad, biztatod a 13 éves kis taknyost a szexre, persze erre van szükség, hogy sok idióta még biztatja is az idióta ötletüket, az én gyerekem tuti nem lesz terhes tiniként ellenben az ilyen majmoknak, mint te aki szerint szentfazék aki nem ajánlja egy csitrinek a szexet, annak minden bizonnyal igen, azt sem tudja mi a szex éretlen, mint egy zöld paradicsom, mi csak jót akarunk neki ellenben veled akinek csak mocskos a szája, aztán itt okoskodik!
nagyon adom az utolso valaszolot! :)
szerintem ilyeneken neistörd a fejed. menjél vissza barbizni :) ráérazmég.
max szopi elõször is szerintem
Már ott a probléma, hogy van barátod! :) De ha te is beakarsz álni a [email protected] sorába, akkor aranyutad lesz ha jól szétdugatod magad.
ha ennyire felnõttnek gondolod magad akkor szerintem meg tudod oldani
ne dugj 14 évesen !!! szerintem
Korán kezded a ribanckodást. De már hallottam olyanról is aki 12 évesen kezdte. Ne tudd meg hogy azóta mi lett vele. Azóta is sajnálom szegénykét.
1.szerelembõl szeretkezz 2.ha nem vagy eléggé felizgulva, felejtsd el 3.menszinél használj tampont, az majd átszakítja 4.ha már d*gtatok, akkor már nem vagy szûz, függetlenül attól h.megvan a szûzhártyád vagy nincs!! 5.várj ezzel még pár évet
Menjetek el az állatkertbe, és ujaztasd meg magad egy vizilóval
Nem sikerült az "egyik" barátoddal??? Hát próbáld akkor a többivel!
Ha fájt, holott a szûzhártyád át sem lett szakítva, akkor nem voltál kellõen átnedvesedve és/vagy a hüvelyed görcsösen össze volt szorulva. Mindkettõ annak a jele, hogy nem igazán kívántad a fiút. Talán csak az élményre voltál kiváncsi? Sajnos az a baj, hogy így inkább rossz élményeid lesznek. Szerintem ne görcsölj, és ne erõltetsd. El fog jönni a megfelelõ alkalom! :) Ui.: Tamponnal és ujjal elég nehéz a szûzhártyát átszakítani. N31
hát most szerintem várj vele
hisz még gyerek vagy, és már szexelsz?? hová fajul ez a világ
Van nevem igen... Alapíts vallást! Elvakult követõd leszek!:D (ammeg respect!xD)
A kérdező hozzászólása: Ja de csak azért mert nagyon szeretjük egymást és õ nagyon szeretné és belementem
Próbálj meg teljesen ellazulni, õ meg próbálja meg lassan, lehet h fáj, de csak addig amíg teljesen nem megy beléd, azt túl lehet élni, utána meg élvezni fogod!
nem tom én tampont használtam szeretkezés elõtt hónapokig és szex elõtt újjazás is volt és nem fájt a behatolás, pedig nem volt sok elõjáték közvetlen a behatolás elõtt.
szánalom 2.0
szerintem nem indok hogy szeretjük egymást....14 éves vagy!!!!! jessszusom mi lesz veled késõbb...
A kérdező hozzászólása: mi lenne semmi
Én majd segítek.

Szerintetek ha egy 14 éves lány nem akar lefeküdni a barátjával de a barátja már akarja aki 19 akkor mit csináljon? Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?

Tanácstalan vagyok tudom kicsit fiatal egy ijen dologhoz de kiváncsi vagyok a véleményetekre nos?

Legjobb válasz: Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?

Mennyire vagy benne biztos h még eddig nem mondta el?
Õszintén: egy 19 éves ugyan mi a francot akar egy 14 évestõl? Szexet, semmi komolyat. Sajnálom, ha ledegradáló voltam, de koromból adódóan talán kissé érettebb vagyok már ebben a témában, mint te. Tudom, hogy nehéz elfogadni a dolgot, de aki szeret, az vár. És öt év ebben a korban még hatalmas különbségnek számít...szerintem téged most épp szépen kihasználnak...
Ribi gombot a GYIK-ra is :D
14 évesen?! ribanc...
Tetováltasd a homlokodra ezt: Ribanc vagyok!
had dugjon meg mit zsámit?! már majdnem midnen volt...ha 14évesen bevállalod....akkor szexet is etdd ne legyél gyáva
jajj fogjátok már be! Semmi közötök nincs hozzá amúgy mér lenne rb? mert leszopta?Akkor már nagyon sok ribanc lenne. Kedves kérdezõ! Szerintem ezt te érzed! ne hallgass másokra..Ha úgyérzed hogy kész vagy rá akkor hajrá;) De csak akkor ha tudod mi az a védekezés:D
Persze h be akarja tenni 19 éves, mi mást akarna. Ilyen korban elég ritka az a srác aki nem ezt akarja minél több lánnyal akivel csak lehet. Neki meg mindegy h hány éves vagy ha jól nézel ki, nem lesz veled türelmesen ha már ennyi mindent megcsináltatott veled. 14 éves vagy bõven van idõd ilyenekre. Aki ilyen fiatalon kezdi azok általában olyan irányba mennek h mire elérik a felnõtt kort már bõven túl lesznek a 10. partneren és az elsõ nõgyógyászati betegségeken. Gondolom nem ilyen akarsz lenni. Hidd el bõven van idõd és lehetõséged is h olyannal legyél aki figyelmes veled és nem csak újabb strigula leszel.
Figyi, én 22éves vagyok, még mindig szûz, de egyáltalán nem érzem gáznak még így sem :) Lett volna már lehetõségem elveszíteni, de az a srác csak arra hajtott :) Ezt én szépen levágtam, és kidobtam. (2hét után FÛZÖTT, hogy naa naaa csináljuk.) Tudod mikor... Képen röhögtem ott helyben és elmentem aludni. Nálam már rengetegen próbálkoztak be, de valahogy erõs a megérzésem, hogy ki mit akar. Ennyi. 14évesen még nem vagy lemaradva semmirõl, hidd el. Ezt a fiút meg dob, amiket leírtál, abból egyértelmû mi a helyzet...
Figyelj, gondold végig reálisan. 14 vagy, szûz, tartasz a dologtól, és nem mondhatni, hogy már annyira ki lehet éhezve, hogy ne bírjon magával. Tudja, hogy te nem akarsz vele szexelni, ennek ellenére erõlteti a témát. Magyarán sz.rik rá, hogy neked mi a jó, te mit szeretnél. Ha lefekszel vele, abban az esetben is így fog viselkedni: egy kis smaci-tapi, annyit vár, hogy ne legyél száraz, mint a sivatag, vagy kicsit benyálaz, és úgy megb.sz, hogy ordítani fogsz. Ku.rvára nem fogja érdekelni, hogy te félsz, neked fáj, és ez az elsõ, õ csak meg akar kefélni. Ezt akarod???? És valószínû, hogy még azzal a dumával fog kidobni is, hogy bocs, de nem vagy jó az ágyban, mivel nem úgy viselkedsz, mint egy elefántfogásra is kiképzett, harcedzett pornósku.rva. Arra meg mérget vehetsz, hogy eldicsekedett az összes haverjának az eddigi sikerekkel, és ha lefektet, azzal is el fog dicsekedni. Dobd ki a francba, már úgy is mindegy, hajts el a fenébe. Ne várd meg, hogy õ mikor szakít veled, legalább ennyi nõi büszkeség legyen benned. Ha netán visszahallod, hogy te le..tad, de nem feküdtél le vele, akkor trompfolj rá, hogy persze, tök béna az ágyban, nem csinál semmit, és még ha véletlen sikeresen fel is áll a farka, azzal se sokat érsz, mert kicsi. Ennyi. Amúgy legközelebb majd több eszed lesz, és odafigyelsz.
Na jó, tisztázzuk. Az a helyzet, hogy egy párkapcsolat része a szexualitás is. Amihez lehet érett egy 14 éves, testileg.Lelkileg ritkán. Ezért nem kellene "járni" éretlenül senkivel, "mer' mások is" Ha pedig tényleg szeretsz valakit és elég érett is vagy(ami nem korfüggõ)akkor nem is kérdés, mert kívánod a másikat. Ha nem szeretnéd, jobb szakítani.
A kérdező hozzászólása: huh köszi ez jó ötlet tehát el kell érnem hogy õ szakítson. ez menni fog. köszike a jó tippeket.
elég hülye voltál. szerintem ne te dobd, mert bosszúból el fogja mondani mindenkinek, hogy 1 hónap után lesz*ptad 14 éves létedre, és az égõ lesz, de nagyon. egyszerûen ne feküdj le vele, meg semmi ilyesmi, majd megunja, és szakít õ.
*dobd
14 évesen?? Te tisszta aggnormális vagy...!De a pasid se normélis h téged szeret.
Figyelj a pasid nem teljesen normális, hogy egy kislány kell neki, valószínûleg a saját korosztályában nem talál párt, ezért keres egy kislányt szexre, mert -tisztelet a kivételnek- a mai 12-16 évesek mindenre kaphatóak, naívak, belemennek a szex minden formájába, egy éjszakásként, és azt hiszik komoly kapcsolatuk van, neked nincs szükséged a szexre, sokkal inkább fontosabb, hogy tanulj, barátnõzz, szórakozz légy gyerek amíg lehetsz szakíts a "barátoddal", nem kellett volna sehogyan sem kielégíteni
Nem fogsz örülni annak, amit írok, de most õszintén leírom, mit gondolok. Szerintem te még nagyon gyerek vagy! Minden kérdés ami felmerül benned megírod kommentbe, hogy mi a véleményünk. Ez nem jó. Egyszer-egyszer persze akadhat olyan kérdés, amiben nagyon tanácstalan vagy és szükséged van arra, hogy valaki(k) külsõ szemmel leírják a véleményüket, de szerintem még te magad sem tudod, hogy mit akarsz és ez a baj. Most még csak ismerkedsz önmagaddal, még rengeteg változol és ezért nem biztos, hogy készen állsz egy párkapcsolatra, szerintem nem. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy csak ki akar használni a fiú. Az egyik legjobb barátnõm 14 éves volt amikor összejött az akkor 18 éves barátjával. Elég sok volt köztük a korkülönbség, a legtöbben nem jósoltak sok idõt nekik, és lám, a mai napig boldogok együtt. Mindenesetre az biztos, hogyha szeret a fiú, akkor vár, ha nem, akkor pedig jobb, ha még most kiderül milyen alak. De szerintem addig ne feküdj le senkivel, amíg valamilyen szinten ott motoszkál a fejedben ez a kérdés! Ha tényleg készen állsz majd rá és megfelelõ partnered lesz, nem lesz semmi kételyed afelõl, hogy megtedd-e vagy sem. 16/L
A kérdező hozzászólása: igen tényleg igazatok van. Arra jutottam hogy még várok egy kicsit talán ha semmit nem engedek neki akkor kiderül hogy mijen. ha nagyn kiakad vagy megharakszik akkor szakítunk de ha nem akkor maradhat. csak meg érti h mi a problémám. Fojamatosan azt mondja hogy szeret meg ijenek de mostmár nem tudom tényleg hogy mit érez legbelül.
A kérdező hozzászólása: Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát de tényleg de am semmi kül :D:D XD
jól tetted. a pasihiszti meg a világ egyik legszánalmasabb jelensége.
"Végül megoldottam. Szakítottam vele igaz hogy szó szerint majdnem megölte magát" Mit csinált szegénykém, csak nem halálra itta magát??
A kérdező hozzászólása: mint ahogy szoktam mondani alamuszi nyuszi muszi nagyot ugrik. de most meg se kellett volna mocannia
A kérdező hozzászólása: igen neked is teljesen igazad van mindenkinek és mostmár belátom hogy az lessz a legjobb ha szakítok vele.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg igazatok van hogy fiatal vagyok hozzá de õ már nagyon akarja és ezek szerint nem kéne neki engednem. köszi a tanácsot meg is fogadom.
A kérdező hozzászólása: Huh ebben tényleg van valami. Lehet hogy kihasznál? de attol nagyon félek hogy ha szakitok vele akkor elmondja ezeket a dolgokat másnak. és akkor mi lessz???
A kérdező hozzászólása: igen persze hogy tudom mi az a védekezés de azért az is kockázatos én meg 14 évesen nem akarok gyereket.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok benne biztos hogy nem mondta el. szerintetek elmondta már? Persze hogy nem jutott ez eszembe ez egy fiunak tök büszkeség hogy erre rávette egy lányt hogy lehettem ijen vak!!!!
A kérdező hozzászólása: szerintetek szakítsak vele?
ht igen nagyon sok ribanc is van XD ez nem is kérdés...azért egy 15-16ot várjon már és korosztálybelivel nem egy majdnem felnöttel, aki mellesleg kihasználja csak.5év korkülönbség ilyen fiatalon nagyon sok!!! a srác egyetemista a lány meg 9.es lesz...
szerintem ne feküdj le vele...és ha nem vár rád nem szeret...és tuti elpletyizte hát sok diatalnak ez a menö...a sok trófea
A kérdező hozzászólása: igazábol ez még eszembe sem jutott hogy kihasználna de mostmár kezdem nagyon azt hinni.!!!!!
De te a 14éves lány vagy most? "Már le is szoptam és ki is vertem neki de nem engedtem hogy betegye szerintetek mit csináljak?" Ha szereted, akkor lefeküdhetsz vele, de ha már leszoptad, akkor sztem már bízol benne. Csak ne legyél, olyan ribanc, mint szinte minden 13-14 éves, de am mióta vagytok együtt? De mellesleg, rá is érsz, még, bõven.. és ha a fiú nagyon akarja, erõlteti, akk én elgondolkoznék rajta, h szeret e.. báár egy ilyen idõs fiúnak vannak már igényei 17L
A kérdező hozzászólása: szóval akkor mindent elszúrtam és egy nagy hülye voltam!!!!!!
A kérdező hozzászólása: egy hónapja és pár napja vagyunk eggyütt de amikor leszoptam akkor mondtam is neki hogy ijet többet ne mert ez nekem túl gyors!!!!
Nem, 14 évesen még ne akarj szexelni. Meglásd, 19 évesen megdug, majd utána kidob.
A kérdező hozzászólása: igen teljesen igazad van én is gondoltam már erre hogyha lefekszek vele akkor otthagy.
14 évesen 1 hónap után már le is szoptad? gratula, nagyon nagy ökör voltál.....és még csodálkozunk, hogy az idõsebb fiúk kihasználják a helyzetet...nem nehéz, ha az összes fiatal tini ilyen naiv ribanc!!!!!!
Teljesen egyet értek mindenkivel, ha fiú szeret akkor vár, ezt komolyan veheted, én is fiú vagyok és ki fogom várni míg a barátnõmnek eljön az a pillanat, nem akarom erõltetni, én nem sokára 16 vagyok õ 13, és 20 éves koráig szüzességi fogadalmat tett, és ki fogom várni mert szeretem!! ha el hiszik mások ha nem, eddig szoktam inni és cigizni, de miatta ebben az évben eddig eggyikhez sem nyúltam!! miért? mert szeretem, senki nem tudja hogy miatta nem nyúltam se piához se cigihez azt mondtam másoknak h újévi fogadalom.. senki nem hiszi el, de én tudom hogy szeretem, és tudom hogy érte akármit meg tennék, szóval ha egy fiú igazán szeret akkor képes akármeddig várni rád, nem egy hónap alatt más ki elégíttetni magát mert ha a sztorid csak úgy hallottam volna én is azt mondtam volna hogy na meg kéne keresni ha ennyire vevõ a dologra akkor meg kéne b*szni azt ott hagyni a francba!! ha annyira akarsz barátot akkor inkább 14-16 évesek között nézegess, azok talán tudnának is szeretni nem csak addig míg "azt" meg csinálod nekik! :) 16F

14 éves multam és le szeretnék feküdni a barátommal! Nagyon szeretem és már 1 és fél éve ismerjük egymást! Ugy érzem h testileg és lelkileg is felkészültem erre! Hülyeség e ami fogok csinálni?

Legjobb válasz: Vannak bizonyos dolgok, amik viszont kellenek, még így, ha már felkészültél rá! Ez kezdésnek jó. Ha kiváncsi vagy, mik azok, szólj, de szerintem mások is ki fogják fejteni.. szal védekezés, felkészülés...

Vannak bizonyos dolgok, amik viszont kellenek, még így, ha már felkészültél rá! Ez kezdésnek jó. Ha kiváncsi vagy, mik azok, szólj, de szerintem mások is ki fogják fejteni.. szal védekezés, felkészülés...
Örülj hogy ilyen barátod van aki ennyit várt rád, sokáig viszont nem szabad húzni a dolgot mert beleunhat a várakozásba és mást keres. Szerintem nem csinálsz hülyeséget csak vigyázzatok, védekezzetek rendesen!:)
Ha védekeztek és tényleg felkészültetek rá agyilag is, akkor nem lehet baj, vannak korán érö tipusok. Annak a hülye elsö válaszolonak meg üzenném megint, hogy itt ne probáljon már megtériteni senkit, keressen fel egy vallási oldalt és iroga oda a baromságait. Tényleg, nagyon boldog élete lehet ugy egy embernek, hogy házasságig(pl.:25 éves kor)azt sem tudja mi az a szex és folyamatosan vesziti el azokat, akiket szeret, mert nem akar szeretkezni velük házasságig.Ez aztán valöban a boldog élet titka...
Az elözö vagyok. Szoval tedd meg, ha késznek érzed magad, nehogy emiatt bünösnek érezd magad. De azt tudnám tanácsolni, mivel irtad, hogy még nem tudod mekkora van neki, (akkor gondolom nem láttad még), hogy elötte ismerjétek meg egymás testét, vérhattok még egy kicsit. Gondolom nem pettingeltetek, probáljátok ki, hasznos lesz már a szeretkezésnél is, arrol nem is beszélve, hogy akkor már nem fogsz ugy izgulni. Nagyon jó dolog, egy próbát megér:)
Ha bízol benne és tényleg késznek érzed magad rá, megfelelõ védekezés mellett nem hülyeség.
Ha engem kérdezel, én a Biblia alapján azt mondom, hogy várj vele a házasságig. Az én környezetemben ez megy, és - nemcsak emiatt - de elég stabilak lesznek az olyan házasságok, ahol ez így történik.
És mekkora a pasi farka? Remélem rendesen elõkészít elõtte :D
én is 14 évesen, fél év után tettem meg vele..azóta is együtt vagyunk.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszotokat!kösz az összes tanácsot, az utolsó válaszadónak üzenem hogy nem tudom h mekkora majd meglátom :P
"Annak a hülye elsö válaszolonak meg üzenném megint, hogy itt ne probáljon már megtériteni senkit, keressen fel egy vallási oldalt és iroga oda a baromságait." Én vagyok az elsõ válaszoló. Ha más a véleményed jogod van megmondani. De én nem személyeskedtem veled, meg senkivel sem, úgyhogy nem tudom, miért kell hülyének nevezni. Ha nincs igazam, érvelj. Ne ad hominem (a személyt támadva), hanem ad rem (a tárgyhoz tartozót). Sehol nem írja ezen az oldalon, hogy csak a korszellemnek megfelelõ trendi véleményeket lehet itt hangoztatni, hanem talán a többségitõl eltérõ vélemény is, nem? És nem "térítettem", hanem abszolút a tárgyhoz tartozót írtam, igaz, hívõ szemszögbõl. "Tényleg, nagyon boldog élete lehet ugy egy embernek, hogy házasságig(pl.:25 éves kor)azt sem tudja mi az a szex és folyamatosan vesziti el azokat, akiket szeret, mert nem akar szeretkezni velük házasságig." Miért kellene valakit elveszítened attól, hogy még nem fekszetek le? Én nem tudtam, hogy az igazi szeretet megszûnne a szex hiányától. Amúgy a feleségem 28 éves koráig várt rám szûzen, és nem hiszem, hogy nagyon sok emberrõl lemaradt volna. De ha lemaradt is volna valakirõl, az igaziról nem maradt le. "Ez aztán valöban a boldog élet titka..." Én nem is szándékoztam a boldog élet titkáról írni, mert az már lehet, hogy térítés lett volna. Mindössze azt állítom, hogy stabilabb egy házasság, ha elõtte nem kufircoltál 10 emberrel 14 és 24 éves korod között. Nézd meg, hogy hány házasság végzõdik ma válással, és nézd meg, hogy amikor ezek az "õskori dolgok" voltak az olyan általános vélemény, mint ma, amit ti mondotok, akkor hány válás volt. Szerinted nem játszik közre a családok széthullásában, hogy amíg valamikor a társad az egyetlen volt, ma már a férjed/feleséged a 25. a sorban, és talán csak az különbözteti meg az elõzõektõl, hogy elérkeztél abba a korba, amikor már házasodni szokás? Várom az ÉRVEIDET, nem a személyem ellen, hanem az ellen, amit mondtam.

Lehetek terhes ha, nem feküdtünk le, nem volt bennem a barátom, csak a hüvely nyílásnál, és ott is élvezett el? A 11. napon voltam szűz vagyok elítélést nem kérek mindeketten 14 évesek

Legjobb válasz: biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!

biológia könyvet azért kérhetsz, ha elítélést nem is. Amúgy nem, ha nem jutott be spermium, akkor nem lehetsz terhes!
Ha csak nem álltál fejen vagy 10 percig, akkor kötve hiszem. Egyébként csak tanácsként és nem elítélésként, hisz ki vagyok én, hogy bíráljalak. Szerintem elõször olvass többet a szexrõl és annak következményeirõl. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mikor lehetsz terhes (ez nem az az alkalom volt), akkor a helyedben én elgondolkodnék azon, hogy elég érett vagyok-e ehhez a dologhoz. Én nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Akarva nem jutott be...egyébként nem tudom... :SSS
Sok orvos azt mondja, hogy nem feltétlen kell közösülés a teherbe eséshez. Bár nem tudom, hogy szüzek esetében ez hogy alakul, de igenis be tud jutni, állítólag a lepedõrõl is, (Ezen nevettem, kétségeim vannak e felõl, de miután több orvostól is hallottam így lehet elképzelhetõ) így az esély meglehet rá. De ha rám hallgatsz, ha nem jön meg, akkor csinálj tesztet. De azzal is várj egy jó hetet. Én nem szeretnélek elítélni, de valóban olvashatnál kicsit többet errõl.
Egyél még MA 72 órás fogamzásgátlót

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!