Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és a barátom (76 db)

Ti mit gondoltok arról ha a lány 14 éves és a barátja 18?

Szerintetek sok? vagy pont megfelelő? és mit gondoltok ha vki 14 évesen veszíti el a szűzességét? Korai nagyon ?:)

Legjobb válasz: Tõlem 5 évesen is elveszíthetted engem nem érdekel hogy kivel fekszel le és mikor te életed!

Tõlem 5 évesen is elveszíthetted engem nem érdekel hogy kivel fekszel le és mikor te életed!
Gáz és nagyon korai
Szerintem ciki. Én nem kezdenék ilyen kicsivel.
Nem ciki, egyáltalán nem számít a kor(szerintem).Nem azon dõl el hogy kész vagy-e a szexre vagy nem...Mindenkinek más a ciki, de azért figyelj oda ne hogy a végén teszt meg doki legyen a vége...:/ :) Én 15 vagyok és a barátom 17, jó ez csak 2 év persze, de sokan még erre is azt mondják hogy sok...Pedig egyáltalán nem az, maximum azért tûnik annak mert még fiatal vagyok :) ha 18 lennék és õ 20 teljesen elfogadott lenne ez az apró különbség...Késõbb nem fog feltûnni nyugi:)
Határeset, de szerintem még elfogadható.
Most igy ebben a korban meg elegge furcsa, mert talan te nem lennel meg kesz arra, hogy megadd neki azt, amire szuksege van. De pl. 20 evesen hogy legyen egy 4 evvel nagyobb pasid az igy mar nem ciki, sot pot megfelelo. De a ma vilagban kisse lehetetlennek tartom hogy addig egyutt lnnel vele, meddig elritek azt a kort, igyhat velemenyem szerit ne kezdj egy annyi idos fiuval, elvezd a gyerekkorod egy veled kb egykoruval. Hisz gyrekkor csak egy van, ne hagyd , hogy elvegye o toled, hogy kesobb majd megband. Lesz idod majd a sexre. Viszont ha a pasi csak azert akar veled lenni, hogy sexelhessen surgosen felejtsd el. Aztan te eleted, te dontesed, de mindenkepp gondold at jol, hogy kesobb ne band meg. :)

Meg engedhetek 14 évesen pettinget a barátomnak? És ha nem mért?

Legjobb válasz: miota jartok? amugy nem,ha arrol van szo hogy megengednenk e,akkor nyilvan valo,hogy csak o akarja. majd ha mindketten kivanjatok,lehet rola szó. bár én orulok hogy ennyi idosen nem pettingeltem még. 3 evvel idosebb vagyok,es most erzem hogy keszelallok ra,es a baratom is megfelelo

miota jartok? amugy nem, ha arrol van szo hogy megengednenk e, akkor nyilvan valo, hogy csak o akarja. majd ha mindketten kivanjatok, lehet rola szó. bár én orulok hogy ennyi idosen nem pettingeltem még. 3 evvel idosebb vagyok, es most erzem hogy keszelallok ra, es a baratom is megfelelo
Ha te is szeretnéd, akkor nyugodtan. Ha nem, akkor ne "engedd meg" neki, ennek kölcsönösnek kellene lennie.
Korai még, nyilván testileg alkalmas vagy rá, de az nem mindegy.Ne tegyél meg mindent amit szeretne, ha nem fogadja el akkor keress mást.
Akkor mi itt a kérdés? Küldd el szépen rejszolni a zuhany alá, erre õ dobni fog. Ez a menete. Kérdésedben én is azt látom hogy te nem akarsz még ilyesmit. Akkor ne is tedd!
Kérdezõ, vicces kedvedben vagy. Újabb 3 hét múlva aztán jön a következõ kérdés, hogy lefekhettek-e? 6 hét múlva pedig az, hogy terhes vagy-e? Én még várnék vele...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszõnõm a valaszaitok es be us fogom tartani( igyekszunk) :) :D
"en nem nagyon szeretnem" Akkor ne pettingelj!!
bár szép dolog mondani, hogy várj még vele pár évet, a hormonjaid, a tested nem fog valószínûleg. azért legalább még néhány hónapot ki kellene bírnod, a 3 hét nagyon korai. már csak azért is, hogy lásd, hogy nem csak "azt" akarja tõled, hanem kicsit várni is tud RÁD.
A 12:31-es vagyok. 3 hét nagyon kevés ahhoz, hogy a fiút megismerd és megtudd, hogy tényleg szeret, vagy csak a testedet akarja. Minél tovább tud várni, annál biztosabb lehetsz benne, hogy szeret! Ráértek még bõven a pettinggel is.
Semmit ne engedj, amíg egy csepp bizonytalanság is van benned, 3 hét után meg pláne nem! Ilyen rövid idõ alatt nem lehet megismerni a másikat!!!!
A kérdező hozzászólása: hat nem nagyon szeretném h abbol áljon a kapcsoltaunk majd...es várunk ( vàrni szeretnék) :)
1x élsz! Nyomassad, csináljátok, csak baba ne legyen, mert azért gyökér gyereket eltartani társadalmi teher :D
Szerintem még várjál még pár évet... Gyerek vagy még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
nem minden...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vicces kedvemben.és en mondtam h szeretnek vele várni õ semmit se válaszolt ...es amugy meg 17- kezdenék el a barátommal lefeküdni és az alatt nem...
A kérdező hozzászólása: 3 hete de en nem nagyon szeretnem mert valaki azt mondta nyugodtan de valaki pedig h ne ....
3 hét, [email protected] 3 hét alatt jön össze nekem egy csaj h elvigyem valahova is h aztán össze jöjjünk, fuu te én 1 hónapig udvarlok míg beadja a derekát, te meg 3 hét után má ki akarod nyalatni magad? ááá, gyerekek vagytok még...!
pettingeljetek :)
Ha fiatalnak tartod magad (egyébként jogos is szerintem) akkor ne feküdj le vele. A petting is segíthet, de ha nem akarod, ne hagy, hogy tovább lépjetek, amíg nem érzed magad felkészültnek.
Akkor rosszul látod. Én olyan szinten megbízhattam/bízhatok az anyámban, hogy a 24 évem alatt sose hazudtam neki, mert nem kényszerültem rá. Amikor olyan dologra készültem, ami nem helyes, anyám nem tiltással elõzött meg, hanem értelmesen elmagyarázta, érvekkel gyõzött meg, és sokmindenért hálás vagyok, hogy megakadályozta. (14 évesen kezdtem fiúzni, de ha randira mentem, anyám mindig leíratta velem a nevet és a telefonszámot, ha baj van, tudja, hol keressen. Na ennyire nem törõdött velem...) Lehet, hogy korán kezdtem, de egy majdnem 10 éves kapcsolatom van (Õ vette el a szüzességem.) Ha valamit nem tudsz, ne okoskodj...
Ha védekezés mellett is félsz a teherbeeséstõl akkor ne szexeljetek!Nem vagy érett hozzá. Amúgy ott van a petting
Eszedbe ne jusson lefeküdni vele!!!!!!
14 évesen maradjatok a csóknál.nagyon fiatal vagy és mindketten fiatalok vagytok a szexhez, és a petting is korai, foglaljátok el máshogy magatokat ennyire nem unatkozhattok.
utolsó már ne haragudj, de taknyos 14-15 éves gyerekek ne szexeljenek, 17 éves kor elõtt nem kéne több okból is, ebbe semmi álszentség nincs és szûz sem vagyok, de fel lehetne már fogni, hogy nem éretlen gyerekeknek való a szex, neked úgy látszik a szüleid nem magyarázták el és nem is sokat foglalkoztak veled, látszik a hozzászólásodból
mondjuk lehet kézzel, szájjal, ahogy jól esik, lehet h még kellemesebb is lenne mint hagyományosan.
tegnapelõtt 21:01 Szerintem meg nem te fogod megmondani... Itt mindenki olyan szent "18 éves korodig ne is gondolj rá" meg "csak az igazival" ezek az álszent szövegek, fúj... Kérdezõ: Ha Te saját magad nem érzed felkészültnek, akkor ne tegyétek. Pettingelni lehet. De ha majd úgy érzed, hogy kész vagy, nehogymár az itteni szûzmarik ellenzése tartson vissza... Csak védekezzetek mindenképp!

14. éves vagyok. A barátommal megvolt az elsõ csókunk. én már csókolóztam és jól ment, pedig az volt az elsõ. De. Vele most volt az elsõ. És nem ment. Miért nem?

. Majdnem elhánytam magam. (pedig nagyon szeretem õt de akkor. ) a vége felé már kezdett jó lenni, de abbahagytuk. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mi nem volt jó? Nem volt jó íze? Túl nyálas volt? Vagy mi volt baj?

Mi nem volt jó? Nem volt jó íze? Túl nyálas volt? Vagy mi volt baj?
Majd belejöttök :)
Fogalmazz már normálisan légyszíves... "jól ment, pedig az volt az elsõ. De. Vele most volt az elsõ." Írd már ki amit akarsz félsz vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Igazából...nyálas, de az nem érdekel engem most..hanem õ nem nagyon tud nyelvesset.. egyszerûen nem volt jó..nemtudom miért:(
Mert ügyetlen volt, majd belejön.
A kérdező hozzászólása: És akkor majd többet ogunk érezni?

14-éves vagyok. A barátommal 8-hónapig együtt voltunk. (még szûz vagyok) szakított velem, azért mert nem tudtunk sokat együtt lenni, és kicsit hisztis voltam. De ez a szakítás nagyon megviselt. Hogyan?

Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb,tudatosabb lettem.Õ is szeret még mindíg.De fél belemenni újra.(van barátnõje,akit nem szeret).Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?kis aranyos romantikuss pillanatokat..:D bármi lehet..mivel?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!
Most elcsábítani akarod vagy megszivatni? Miért akarnád megszivatni? Kinek jó a bosszú? Szereted? Mégis megérdemli?
"Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?" Kérlek..
Jó, am nem kell bántani, mert még csak 14 éves, nincs tisztában az érzelmekkel. Ti sem egybõl úgy születtek, hogy mindent tudtok.. Azért kell elmagyarázni neki, mivel ez az elsõ érzelmi "trauma" ami érte.
Egyik se kell 2 hét után? Na ne már... Komolyan mondom, hogy életkorhoz és értelmi szinthez kellene kötni a párkapcsolatokat is, mert ez borzalom ami itt megy.
Jajj dehogy szereted.. 14 évesen azt sem tudod mi az a szerelem. Majd pár hét aztán elmúlik az az érzés amit most érzel. Addig meg bírd ki valahogy.
A kérdező hozzászólása: Amikor hozzám ér kiborsózom..amikör megölel..biztonságban érzem magam.kb már 2-hete szakítottunk..és minden nap sírnom kell miatta.viszont ha látom, és átölel..kb mint egy barát.akkor az csodálatos..:(és nem tudok mással lenni még.sok fiú van aki szerelmes belém..de egyiksem kell.akkor szerintetek ne fussak utánna?tartasam magam elõtte?
Most áruld már el - sóvárogsz és sírsz utána, vagy bosszút akarsz állni? Nincsenek egyáltalán érett érzéseid, felesleges erõltetned. Nem vagy belé szerelmes, ugyanis elég jellemtelen ember lehet. Egyszerûen csak hiányzik, hogy legyen egy párkapcsolatod. Bírd ki valahogy, majd jön másik fiú. Az ember tanul a hibáiból, legközelebb majd nem követed el ugyanezeket, és nem lesz emiatt szakítás. De ne alázd meg magad azzal, hogy még te loholsz utána.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.:(tényleg már nem tudom mit tegyek.de azért adjatok ötletet...
Figyelj, amíg teljesen ellentmondasz önmagadnak minden második mondatoddal, addig ne erõltesd ezt a dolgot... Te sem tudod, mit akarsz!
A kérdező hozzászólása: Igen..sajnos õ ilyen.tudom.nem szabadna!de nagyon szeretem.igazából..az járt a fejemben még hogy..õ nagyon fájdalmat okozott nekem.és én is vissza akarom neki adni.el akarom csábítani..és utánna ..valahogy megszivatni.
"Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb, tudatosabb lettem" Nem, nem lettél, csak azt hiszed.
Istenem -.- ha nem ismeritek akk honnan tudjátok mi érezhet ? De okos emberek ...

14 éves lány vagyok és a barátaim közül már mindenkinek van vagy volt pasija és csókolózott. Szerintetek az gáz hogy nekem még nem volt senkim és még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ezeregy ilyen kérdés van!Nem,nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"

Ezeregy ilyen kérdés van!Nem, nagyon nem gáz sõt nagyon jó!Nekem sem volt még barátom, én nem az ilyen kis páwákra bukok -.-"
Az a gáz, ha valaki az életkortól és a barátaitól/barátnõitõl teszi függõvé az ilyen dolgokat...nagyfokú éretlenségre vall. Képzeld, nekem elõször 20 évesen ért férfi a mellemhez, meg hozzám, aki azóta is a párom! Mivel érett, értelmes ember, tisztel(t) érte, és nagyon örült, hogy õ lehet az elsõ. Azt mondja épp ettõl (is) vagyok különleges neki, hogy nem álltam be a sorba, a tömeghajhász, idióta, magamutogató, erkölcstelen tiniribancok közé. 21/l
szerintem az gáz, hogy a barátnõid meg ilyen kiélt kis .....
Nem gáz! Majd lesz!
Nem gáz. Õk 16-18 évesen már megtört, elhasznált, kiélt lányok lesznek. Ennél te sokkal értékesebb leszel/vagy, hidd el. :)
Én is 14 éves vagyok. már csókolóztam de azt is csak 1-szer a volt pasimmal de nem volt annyira jó (vagyis nekem nem tatszett) és szerintem egyáltalán nem baj h te még nem jársz senkivel és még nem is csókolóztál :) meg am is...csak olyannal kezdj el járni, aki neked szimpi, jól bánik veled, szeret, tisztel és nem egy bunkó -.- a többi meg majd magától kialakul :D
Nem.. Ne állj be a sorba a többi közé, mert jobb ha más vagy. Van aki persze nem nézi ezt jó szemmel, de az csak éretlen, vagy igy próbálja leplezni hogy õ már nem különleges hanem közönséges.. Sose járj valakivel csak azért mert kell egy fiú, csak akkor ha tetszik neked, stb.
Ilyen idõs koromba még nekem se volt. Középiskola elsõ évének a közepébe lett és azóta eggyütt vagyunk. :-)

Ûdv, 16 éves vagyok a barátnõm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyût vagyunk és most velem volt az elsõ csókja, 1 honapja lesz pénteken hogy egyûtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?

Legjobb válasz: Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?

Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?
Hat ez eleg poenos :D Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D Latod en is telorol vagyok
:D Ugye ez csak vmi kamu?
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva" Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bõr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezembõl "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni. A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
A kérdező hozzászólása: És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, telorol vagyok...írtam is, !-.-"
A kérdező hozzászólása: Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
Irodalom tanár esetleg?
én azt hittem már 6x dugtatok de így már más esélytelen egy kapcsolat
6. alkalom hogy jártok? Elsõ 5 alkalommal miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: már ez a 6. alkalom h járunk! talán így jobban megérted,
A kérdező hozzászólása: Ez a 6. alkalom hogy egyût vagyunk! ez menyire nem egyértelmû?
Már hatszor dugtatok de eddig csak egyszer csókolóztatok? Hát nem drukkolok nektek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolonak, telefonrol vagyok, és bocsánat a helyesírás, hibákért! A tõbbi válaszolonak köszönöm a nem leszolo válaszokatt!:)
Az õ életkora y a tied x és ez a képlet: log(6-x)+sin(6*y)/2 + xy/2 -100 +100 *2xy^2*0= na mi jött ki? Amúgy egy egyenes egyenletét is használhatod Ax + By= Ax0 + By0 ennyi nekem mindig mûködött!
Néhány hónap lesz max. Ilyen korban még sokat változtok.
Vele fogsz megöregedni :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de õ nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...
Nagy forma a barátod :DD
160cm-hez 65kg. Hát éppen nem túlsúly, de a 60kg lenne a legideálisabb! ;) Bár az a 5kg +- tök mindegy. Ha volt undora [email protected] akkor ne foglalkozz ezzel. xD
Szerintem kevesebbet foglalkozz a fiúkkal és a nassolni valókkal. Helyette növeld a tudás szomjad, és a sport iránti szenvedélyed. 2 év múlva bármely fiú a lábaid elõtt hever!
ó értem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok fiú csak összetettem a három kedvenc fiú elõadom nevét.
Sztem fiú a kérdezõ a neve alapján..
A kérdező hozzászólása: És úgy hogy õ még mindig kövérebb mint én.
Szerintem pont határon vagy. De hogy hívhat így a barátod? Jó nagy tapló...
Így még olyan nagyon nem vészes, de azért lehetõleg ne hízz :)
14 évesen még nem kéne pasiznod ez abból is látszik h milyen szépen hív és te hagyod neki errõl ennyit. Ha meg kövérnek érzed magad sportoljál és ne tömd magad estére csokikkal
A kérdező hozzászólása: 158-60
Attól függ, milyen magas vagy hozzá... ha mondjuk 140 centi, az már elég sok. A barátod mindenesetre nagyon kedves...
Ha az életkorod helyett a magasságodat írtad volna ki azzal többre mennénk. Tudod nem mindegy, hogy 130 vagy 190 centi vagy...
Szerintem fogynod kene! En 168 cm vag vagyok es 53 kg. A baratodnak meg szolj be te is! Ha az en baratom nekem beszol mindig 'visszavagok' !! :D

14 éves leszek és a barátom le akar velem feküdni. Úgy érzem, hogy korai még. Igazam van?

Azt mondja h vár rám hogy betöltsem a 14-et... de nagyon szeretné kipróbálni... Hogy hozzam a tudtára hogy fiatal vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.

Nagyon jól mondod. Ha te magad még úgy érzed, hogy fiatal vagy, nem vagy felkészülve az ilyesmire. Ezt meg kell értenie a barátodnak is. Beszéljétek meg, hogy majd ha úgy érzed, hogy te is fel vagy készülve az ilyesmire, majd akkor. Addig pedig várjatok.
Várjon, ha szeret.Szerintem a 14 is korai.
hát... igazad van! korai még (fiu vagyok)(de te döntésed. nem szolhatok bele, hogy hogy éld az életed... én barátnõmre 2 évett vártam és megérte duplán megérte...:D nem akarta azt mondta én megértettem:D
igen igazad van.
Egyszerûen mondd meg neki, hogy fiatalnak érzed magad (az is vagy egyébként) és várni akarsz még vele. HA szeret is és intelligens is, megvár. HA meg erõsen szorgalmazza továbbra is, akkor a fiúnál hibádzik valami.
Különbe igazad van... Hát nekem csak 2 évig vártam:D(fiú vagyok) de megérte:D úgyhogy mindent bele
ááá nem... csak vicc volt különbe igazad van fiatal vagy:D amugy majd megérzed mikor készen állsz!
ha tud várni ahogy irtad akkor tartsa is be amit igért! azt gondolom, hogy nem az évszámok döntik el az érettséget, most pár hónap ide vagy oda.. a lényeg, hogy te is úgy gondold, hogy érett vagy a szexre.. egy próbát megér készüljetek fel rá ahogy kell /védekezés/, és úgy is meglátjátok, hogy menni fog vagy nem, és akkor beljátja õ is hogy még nincs itt az ideje..
még nagyon fiatal vagy nem hiszem h tesileg és lelkileg is fel vagy rá készülve. te is úgy érzed h fiatal vagy akkor várj még vele. bõven van még idõd ráérsz 15-16 évesen ezen gondolkodni:)
még késöbb is ráér sztem:D ha nem akarsz vele lefeküdni akk maradjatok a pettingnél
Csakis te tudhatod, hogy mennyire vagy kész rá. Ezek szerint nem vagy biztos benne, és szerintem jól teszed, hogy nem hagyod magad rögtön az elsõ lehetõségnél elcsábitani. Hidd el lesz máskor is lehetõséged, és ha a barátod szeret, akkor várni fog rád, amíg te úgy nem érzed, hogy kész vagy rá.
És mondd meg neki így: nem szeretnék veled lefeküdni, mert szerintem én még túl fiatal vagyok ehhez.
Igazad van, maximálisan. Tényleg még néhány évet várj ezzel.
Még nagyon korai! az sem baj ha addig vár amíg a 17 is betöltöd...
Ha fiatalnak érzed magad akkor ne menny bele.Jól gondold meg mertha rosszul döntesz akkor az az egész életedre kihathat és a további közösüléseidre.Szerintem mond meg neki kerek perec hogy még nem állsz készen.Ha ezt megérti akkor vár rád ameddíg csak kell, ha nem akkor meg örülhetsz mert akkor megtudod hogy csak arra kellettél neki.Sok szerencsét, remélem jól döntesz.
Szia! Még nagyon korai, szerintem ne tedd meg csak azért mert õ akarja, vagy mert a barátnõid már mind megtették ( vagy csak azt mondják). Majd eljön az ideje, és hidd el tudni fogod mikor van az. Tudd meg hogy nem-e csak erre vár és csak egy leszel neki a sok közül... A fiúk máskép élik meg mi mi nõk. Te erre az egész életedben emlékezni fogsz. Még csak 14 leszel, gondolj bele még hány sráccal fogsz megismerkedni, hány fiú fogja csapni a szelet mire megtalálod majd az igazit. Az az igazság, hogy még gyerek vagy. Mindenképp beszélj olyan felnõtt nõvel akinek adsz a vélaményére!!!!! Az elsõ szeretkezés ne az óvszer színérõl szóljon! Keressetek fel egy nõgyógyászt aki akár fogamzásgátló tablettát is ír fel. Mindenképp felkészülten állj a dolog elé ha valóban akarod és te akarod és nem csak a kíváncsiság haj! Ha tényleg szeret a barátod akkor meg fogja érteni, hogy te nem akarod még te még sem testileg sem szellemileg nem vagy erre felkészülve. Ha pedig nem értoi meg és elhagy akkor nem õ az aki ezt a nagy kincset érdemli....Vigyázz magadra és gondold át van ennél sokkal jobb szülinapi ajándék amit kaphazs! Egy anya
Nekem is ugyanez volt mikor 14 voltam, éreztem hogy nem jött el az ideje, és végül 17 évesen lett a dolog (egy másik sráccal), és nagyon örültem, hogy nem korábban. NE tegyél olyat amit érzel belül hogy nem akarsz! Csak mondd meg neki egyszerûen! Ez nem valami cucc amit kipróbálsz mert mindenki beszél róla, kicsit komolyabb (már lányoknál, bocsi. Fiúknál máshogy van ez, nem?)
Én 14 éves vagyok a barátomal másfél éve együt avgyok de én egy korán érö tipusu lány vagyok:) Na mindeg az a lényeg hogy 2 honapal ezelött vezsitetem el azsüzeségemet. Nem a kor számit hanm hogy meniyre vagy felkészülve testileg és lekileg jaaa és Persze az iss, hogy a barátodban menyire bizol meg. Ja és az elötem lévöknek pedig csak anyit hogy a mai világba a 14 nem olyan fiatal mint ahogy gondolják. Valakinek 14 éves korában nem is egy partnere volt ugy váltogatják a partnereiket mint mások a fehérnemüiket.
Mit?
anyu, apu, járunk:D
A kérdező hozzászólása: Jaj ezt elfelejtettem. :S am azt, h járunk.
A kérdező hozzászólása: de szigorúak..
Akkor is ugyan úgy. Még ondhatsz jó dolgokat a srácrról.
Ne azon gondolkodj, hogy mondd el, hanem hogy mit fogsz tenni, ha megtiltják? Õszintén, én nagyonnagyon nem örülnék, ha a 14 éves KISLÁNYOM azzal jönne haza, hogy pasija van, pedig nem vagyok túl konzervatív. De gyerek vagy és még éretlen, ne haragudj. Biztos nem engedném.
mond el anyukádnak és fogadd meg a tanácsait, csóknál tovább ne menj és ne legyen egymásnál alvás, így belefér még szerintem, nem vagyok konzervatív de liberális idióta sem
én 14 vagyok, és szerintem mond el nekik!Ha a régota ismerik , meg a családotok a legjobb barátok, csak örülni fognak szerintem neki.Legalább nem egy ismeretlen srác a számukra
Ha a családjaitok régóta barátok, és a srácról is jó véleménnyel vannak a szüleid, akkor szerintem nem lesz ebbõl gond. Elképzelhetõ, hogy korainak tartanák, de hát "a virágnak megtiltani nem lehet..."

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!