Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és a (1096 db)

Ti mit gondoltok arról ha a lány 14 éves és a barátja 18?

Szerintetek sok? vagy pont megfelelő? és mit gondoltok ha vki 14 évesen veszíti el a szűzességét? Korai nagyon ?:)

Legjobb válasz: Tõlem 5 évesen is elveszíthetted engem nem érdekel hogy kivel fekszel le és mikor te életed!

Tõlem 5 évesen is elveszíthetted engem nem érdekel hogy kivel fekszel le és mikor te életed!
Gáz és nagyon korai
Szerintem ciki. Én nem kezdenék ilyen kicsivel.
Nem ciki, egyáltalán nem számít a kor(szerintem).Nem azon dõl el hogy kész vagy-e a szexre vagy nem...Mindenkinek más a ciki, de azért figyelj oda ne hogy a végén teszt meg doki legyen a vége...:/ :) Én 15 vagyok és a barátom 17, jó ez csak 2 év persze, de sokan még erre is azt mondják hogy sok...Pedig egyáltalán nem az, maximum azért tûnik annak mert még fiatal vagyok :) ha 18 lennék és õ 20 teljesen elfogadott lenne ez az apró különbség...Késõbb nem fog feltûnni nyugi:)
Határeset, de szerintem még elfogadható.
Most igy ebben a korban meg elegge furcsa, mert talan te nem lennel meg kesz arra, hogy megadd neki azt, amire szuksege van. De pl. 20 evesen hogy legyen egy 4 evvel nagyobb pasid az igy mar nem ciki, sot pot megfelelo. De a ma vilagban kisse lehetetlennek tartom hogy addig egyutt lnnel vele, meddig elritek azt a kort, igyhat velemenyem szerit ne kezdj egy annyi idos fiuval, elvezd a gyerekkorod egy veled kb egykoruval. Hisz gyrekkor csak egy van, ne hagyd , hogy elvegye o toled, hogy kesobb majd megband. Lesz idod majd a sexre. Viszont ha a pasi csak azert akar veled lenni, hogy sexelhessen surgosen felejtsd el. Aztan te eleted, te dontesed, de mindenkepp gondold at jol, hogy kesobb ne band meg. :)

Tisztelt Doktor úr! A lányom 14 éves és a ciklusa az utóbbi 3 hónapban nagyon rendszertelen. Most már 11 napja van vérzése, de nőgyógyászhoz még nem akar menni. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhatnak rendszertelen vérzések, emiatt nem kell aggódnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhatnak rendszertelen vérzések, emiatt nem kell aggódnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! A lányom 14 éves és a ciklusa az utóbbi 3 hónapban nagyon rendszertelen. Most már 11 napja van vérzése, de nőgyógyászhoz még nem akar menni. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhatnak rendszertelen vérzések, emiatt nem kell aggódnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhatnak rendszertelen vérzések, emiatt nem kell aggódnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Keresztlányom most fog felvételizni - 14 éves - és a későbbiekben állatokkal szeretne foglalkozni. Milyen szakközép iskolást vagy gimnáziumot ajánlotok neki?

Nagyon szereti az állatokat és olyan középiskolát szeretne választani, ami egyrészr?l már ad egy szakmát, másrészr?l esetlegesen tovább lehet tanulni. Bármilyen tapasztalat (jó v rossz) nagy segítség lenne nekünk. Köszönjük!

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy egyben ad szakmát és tovább lehet tanulni.Ott kell maradni 1-2 évet és akkor ad csak szakmát.Ilyen a szakközépiskola. Ha állatorvosira gondoltok,akkor csak egy erõs gimnázium lesz jó,nagyon magas a ponthatár az egyetemre. A szakközépiskolát pedig EGYBE ÍRJUK!

Olyan nincs hogy egyben ad szakmát és tovább lehet tanulni.Ott kell maradni 1-2 évet és akkor ad csak szakmát.Ilyen a szakközépiskola. Ha állatorvosira gondoltok, akkor csak egy erõs gimnázium lesz jó, nagyon magas a ponthatár az egyetemre. A szakközépiskolát pedig EGYBE ÍRJUK!

Egy 14 éves lánytól korához képest elég csinos és megkérdeztem tőle hogy járnál egy 14 évessel? ő pedig azt válaszolta: " Hülye vagy? Dehogy járnék egy 14-évessel " és még azt mondta hogy neki a 20-21 éves pasik jönnek be!

Úristen Az ilyenekből lesznek a qrvák?

Legjobb válasz: Nem ilyenekbõl bárki lehet. 14évesen sokmindent mond az ember, amit aztán nem úgy gondol. Legfeljebb gerontofil lesz belõle de szerintem 20 éves kor felett az se olyan durva.

Nem ilyenekbõl bárki lehet. 14évesen sokmindent mond az ember, amit aztán nem úgy gondol. Legfeljebb gerontofil lesz belõle de szerintem 20 éves kor felett az se olyan durva.
Miért lenne belõle qrva? Azt mondta tán, hogy pénzért fekszik le velük? Nem? Hát akkor?
Dehogy lesznek ilyenekbõl. Attól hogy neki az érettebb pasik jönnek be, mint a 14 évesek, még nem kell leírni. Amúgy te meg rákérdeztél hogy járna-e egy 14 évessel, szóval te se tartottad természetesnek. Gondolom egyébként, hogy azért kérdezted, mert te is 14 éves vagy. Induljon ki belõled? Hogy akármit mond neked, te azt közzéteszed a neten és legrvázod? Hát szerintem teljesen igaza van. Szerinted ilyenekkel kellene járnia?
* leqrvázod

Szerintetek gáz, ha a fiu és a lány között 7 év korkülönbség van? A lány 14 éves (érett), a fiu pedig 21.

Legjobb válasz: 21 éves srác 14 éves lánnyal? ugyan már ez több mint nevetséges. egy 21 éves srác maximum a testedet akarja de h nem azért szeret mert kedves vagy az is tuti.... ha meg el se múltál 14 akkor meg igen vigyázz mert még bíróság is lehet belõle. undorítónak tartom amikor érett férfiak (vagyis elméletileg 21nél annak kéne lennie vagy a fölött) nálunk sokkal de sokkal fiatalabb lánnyal járnak. mint van 1 évfolyamtársam aki 18 és 53 éves palival jár akinbek a lányai idõsebbek mint a csaj .... szánalmas

21 éves srác 14 éves lánnyal? ugyan már ez több mint nevetséges. egy 21 éves srác maximum a testedet akarja de h nem azért szeret mert kedves vagy az is tuti.... ha meg el se múltál 14 akkor meg igen vigyázz mert még bíróság is lehet belõle. undorítónak tartom amikor érett férfiak (vagyis elméletileg 21nél annak kéne lennie vagy a fölött) nálunk sokkal de sokkal fiatalabb lánnyal járnak. mint van 1 évfolyamtársam aki 18 és 53 éves palival jár akinbek a lányai idõsebbek mint a csaj .... szánalmas
szerintem nem gáz.én 17(L) vagyok a párom 33(F)(L)és mondhatni tökéletes a kapcsolatunk:)
Szia! Szerintem nem az! Nekem ugyan így volt anno 14 éves koromban! Mondjuk én nem feküdtem le vele, mert nem éreztem úgy hogy akkor és vele kell hogy megtörténjen... Szerintem nem baj ha jársz vele, meg puszi max petting meg hasonlók, de a szexxel szerintem várhatsz...(gondolom az "érett" jelzõvel erre is rászerettél volna világítani)
Szerintem nincs ebben semmi baj... Én 14évesen 22éves fiúval jártam.. Elhitette h szeret és jól átb*szott.. Nagyon vigyázz vele...
ez tényleg nevetséges. és minek odatenni zárójelbe, h érett? ezen jót nevettem. :) nem vagy érett, te még kislány vagy, a pasinak meg vmi baja van, ha nem jön be a korabeli lanyoknak.
ez így már gáz
ez szerintem emberfüggö... ha olyan a lány aki komolyabb mint a korosztálya és a fiú türelmes vele akkor lehet belöle valami
jah és az utóbbi (L)az =love:D:D
Sziia Szerintem ez egyáltalán nem gáz, ha szeretitek egymást akkor minden okés, pont ugyan igy van most egy ismerõsöm a barátjával :) és voltam igy én is egy pár éve :D most pedig egy fiatalabb fiúval járok :) erre ahol én lakok az nem gáz h ha a fiú az idõsebb, de ha a lány akkor megbotránykoznak rajta, de sztem ha szeretitek egymást ak sz*rjátok le :DDDD Sok boldogságot :DDD Üdv.: egy lány :)
Jó 21:41 igazad van hogy létezik ilyen de azért valljuk be hogy a 14 év az még gyerek és korhatár vagy nem korhatár mindegy...van aki 25 éves aztán mégis csak 12 éves agyával gondolkozik és azért valljuk be magyarországon több arra a példa hogy egy 25 éves srác csak a 14 éves lány testét akarja, de azért drukkolok nektek...:) jha am megg nem 1850ben élünk akkor még elfogadható volt hogyha a fiu 10 évvvel idösebb volt...
igen, ahogy mondtad. Meg egy tizenéves lány sokkal jobban tud örülni az apróságoknak és nem olyan anyagias mint egy húszéves. Nem azt nézi hogy milyen kocsid van, mennyit keresel, hanem csak a szerelmed kell neki.
Filmet azért ajánlottam, mert egy jó példája annak, hogy mindenkinek ébernek kell lenni. Amúgy meg csak ismétlitek önmagatokat, ahelyett, hogy magatokba szállnátok. Aki meg pedofilozik itt nekem, lehet hogy õ maga az, csak amolyan látens. Egyébként meg elhiszem, hogy nem tetszett sokaknak amit írtam, de az igazság volt. De azt is tudom, hogy sokan egyetértenek azzal amit mondtam! Elmondhatom, hogy nincs olyan a világon, amit jobban gyûlölnék a pedofiltól. De emberek! 14-18 éves lányokról beszéltünk, nem gyerekekrõl! Gondolkozzatok már akkor pl. Tímár Mihály az Aranyemberben pedofil volt? Vagy Krzycki és Golenszki, az Örvényben, amikor néha nõként néztek Maryskára? És amit az utolsó válaszoló is írt: "csak a szerelmed kell neki". Oka van, hisz ezt írta, ui. õ is úgy érezte, hogy a huszonéves lányok már nem olyanok, pedig én tudom, hogy köztük is vannak, mint ahogy a tizenévesek sem tündérek mind. Egyetértek a hozzászólóval, mert ismerem az érzést, mégsem tartom helyénvalónak a teljes általánosítást. Szóval egy szó mind száz ne elõítéleteskedjetek és ne általánosítsatok!
19:08 -> még mindig igazad van! :)
Nem hiszem hogy egy 14 éves GYEREK lány egy hullámhosszon gondolkozik egy huszonéves felnõtt fiúval!Ha mégis, ott valakivel, vagy valakikkel baj van!Bocs ilyen hitetlenkedõ vagyok(az én bajom).Az már ok. lenne hogy a 18 éves összeboronálódik egy 25 évessel, mert addigra (talán) megérnek mindketten egy komoly kapcsolatra , agyilag, testileg, lelkileg egyaránt!
Pedig van ilyen.
sztem nincs ilyen. én tizenévesen nem tudtam volna beszélgetni 1 huszonévessel, de legyünk õszinték, a szüleim kidobtak volna a francba ( na jo, nem ennyire, de nem örültek volna ), ha huszonéves pasival kezdek 14 évesen. és haggyuk ezt a " a 20 éves lanyok anyagiasak, stb. ". 20 leszek, és nem vok anyagias. de a 14 éves, az még gyerek.
Elhiszem, hogy te nem tudtál volna. Azt is elhiszem, hogy te nem vagy anyagias. De te meg hidd el azt amit én mondok, hogy mint ahogy van olyan amilyet te mondassz, olyan is van amilyet én. És a 14 éves korhatárt nem véletlenül találták ki szerintem. És ismertem egy srácot, akinek a barátnõjének a szülei még örültek is, mert érettebbnek gondolták, aki majd jobban tud vigyázni a lányukra. Õ 26 volt a lány 15. Ez azt hiszem 1 vagy 2 éve volt, és még mindig együtt vannak. Az meg hogy azt mondod egy 20 évessel nem tudnál elbeszélgetni kicsit furcsa azért mert akkor a bátyáddal ill. szüleiddel sem?
ha 18 éves lenne a csaj akkor nem lenne gáz a 7 év de így szerintem nagyon is az...hülye kis csitri..pfffff
18:18 hallod lehet te huszonéves vagy de szerintem agyilag csak 13..ha szerinted normális az h egy 14 éves lány egy 21 éves fiuval van akkor valami nagyon nincs rendben nálad...meg egy ki aszott pedofil vagy az az igazság...vagy csak nemtalálsz hasonlo korut mint te...sajnállak a felfogásod miatt...az meg hogy nézzen meg egy filmet és rájön??!haggyad már magad....pff gratulálok hozzád!
??? akkor miért is nincs ebben smmi baj?
14 éves leányzónak sok még a 17éves fiú is!Akár hiszik akár nem!
Részben egyetértek az elõzõ válaszadóval. Véleményem szerint - és most hangsúlyoznám, nem kinyilatkoztatok, ez az én véleményem - csak az a fiú próbálkozik ennyivel fiatalabb lányokkal, aki csak így megy valamire, hogy a korával és az "érettségével" akar hódítani, hogy a kiszemelt célpont elájuljon attól, hogy mennyivel idõsebb fiúnak tetszik, mivel a korabeli lányoknál nem rúghat labdába, ahhoz nincs elég a tarsolyában. Szerintem ha egy fiú ennyivel fiatalabb lányra hajt, azzal mintegy elismeri, hogy csak ennyire képes. Én õszintén azt javaslom, hogy ilyennek sose dõlj be!
a lányok hamarabb érnek mint a fiúk szóval nem túl vészes a helyzet... majd ha már a lány 70 lesz a csávó meg 77 akkor nem fog az olyan rosszul hangzani... :)
Kedves kérdezõ, kérlek pár mondatban foglald össze nekem, hogy mit jelent az hogy Te érett vagy! Köszönöm!
ha te hajtasz a pasira, akkor gáz. Ha õ rád, akkor menj bele nyugodtan :) én 15éves vagyok a barátom meg 20 és tökéletesen megvagyunk már egy fél éve. Nem a kor számít, hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
Hazugság és otromba általánosítás az, hogy egy huszonéves srác csak lefektetni akarhatja a tizenéves lányt, az pedig méginkább hülyeség, hogy azért tizenévest, mert nem rúghat labdába idõsebbeknél. Ha általánosítani akarnék, akkor azt felelném erre, ilyet csak az olyan huszonéves lány mondhat, aki attól fél, hogy pártába marad a tizenévesek mellett. De mivel nem akarok inkább elmondom, hogy én huszonéves srácként halálosan szerelmes vagyok egy tizenéves lányba és nem azért mert tizenéves hanem azért mert olyan ártatlan és még olyan kis dolgoknak is tud örülni amikrõl én már rég elfeledkeztem, és vele újra élhetek olyan érzéseket amelyeket már azt hittem, hogy soha nem adatnak meg. És ebben benne van az is, hogy törékeny, szûzies, védelemre szorul. És ezt nem ártana végre megértemi a huszonéves lányoknak is (hopsz megint általánoítottam!). De ettõl függetlenül ha óvatosságra intitek az csöppet sem baj, mert azt én is elismerem, hogy nagyon sok olyan van akire viszont ráillik amit mondtatok, sõt lehet, hogy még több is mint amennyi rendes, mint ahogy sokszor több tizenéves lány áll közelebb a cédasághoz mint huszonéves - hogy teljes legyen a körkép. Úgyhogy kérdezõnek azt ajánlom nézze meg az Éberség c. filmet, de azért ne zárja be a szívét. Sok-sok jelbõl rájöhetsz, hogy valójában mit akar tõled. Pl. ha csak leakarna feküdni veled, és te ebbe nem mennél bel egybõl, akkor néhány hónap múlva nagy valószínûséggel elhagy. Rájöhetsz abból, hogy mennyire érdekli a saját életed, az, hogy mi törtémt veled egy nap, milyen volt a gyermekkorod, mik az elképzeléseid a világról, abból, hogy minden lehetõséget és idõt megakar ragadni csak hogy veled lehessen, és nincs nap, hogy ne mondaná el szóval vagy cselekedettel, hogy mennyire szeret és ne adna neked sok száz puszit. Hát most kb. ennyi jutott eszembe. Önmagában egyáltalán nem gáz ez a korkülönbség.
18:18 ott a pont! ELmondtál mindent :)
Azért az érdekes, hogy az elfogadható és természetes mai szabadelvû világunkban, hogy minden tizenéves (lányok fiúk vegyesen pornón nõnek fel), a 11 éves lányok párnát szorítanak a combjuk közé, Stokholmnak leszbikus püspöke van, a melegek templomi esküvõt követelnek, a fiatalok legjobb esetben is félévente váltogatják a partnereiket, 14 évesen pedig cikinek érzi magát, hogy még szûz, de az megbotránkoztató és felháborító, hogy egy huszonéves fiatal srác õszinte és tiszta érzelemmel közeledjen egy 14-18 közötti lányhoz. Mégha abból a szempontból, tehát az erkölcs szempontjából mondaná valaki, és azt mondaná, hogy igen is ne feküdjenek le senkivel, vagy legalábbis ne mindenkivel, akkor még meg is érteném, sõt helyeselném, de hogy közben meg azt mondjuk nekik, hogy 14 évesek egymással persze nyugodtan, mert miért is ne hiszen ez olyan jó dolog, és már 7 éves korban szexuális felvilágosítást akarunk oktatni az iskolákban. (Egy észrevétel: Különben meg ha már minden áron szexelni akarnak, akkor meg nem jobb ha legalább az egyik érettebb és jobban tud vigyázni magára is és a másikra is?) De azért mi XXI. sz--iak, akik számára pl. a házasság elõtti szex olyan mint az 1x1, csak ne cikizzük az 1850-es éveket, azt hiszem volna mit tanulnunk tõle. És ezt most csak az 1850 miatt írtam, amúgy nagyon köszönöm a drukkot!!! Kedves vagy :)

14 évesen normális a 12cm-es hossz és a 4cm-es szélesseg? Szerintetek mekkora 14 évesen a normális méret?

Legjobb válasz: Miért lenne 12 cm kicsi 14 évesen? Tán elefánttal akar b*szni?!

Miért lenne 12 cm kicsi 14 évesen? Tán elefánttal akar b*szni?!
Igen, ez normális.
Én meg nem, mert 10.5 cm... 14/f
hát, ezzel én is pont ugyanígy vagyok. 14f
A kérdező hozzászólása: péniszméret
Elõzõ:Szó nem volt róla, hogy mi a 12 centi. Ha testmagasság az gáz.
szerintem rövid, 12 centi ennyi idõsen kicsi
Miért ne lenne ez? :D
ha ujjaidról beszélsz szerintem kicsit gáz
Az a masfel centi mar nem valtoztat sokat. :) Az elozo 14f

Hova jutott a világ? Hogy lehet hogy egy lány 9-10 évesen már valamilyen szexuális dolgon túl legyen és 13-14 éves korára a szüzességét is elveszítse? :O

Ti hány évesek voltatok mikor elveszítettétek a szüzességeteket? És szerettétek akivel az els? volt??:O Mert én nem régen és úgy érzem sokkal jobb hogy nem 14 hanem 18 évesen volt az els? egy olyannal akibe szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: 17 évesen, azóta már 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és még mindig imádom vele a szexet. 13-14 évesen még pasim se volt, de persze nem is volt fontos számomra, h legyen nem ,h 9-10 évesen.. még barbiztam sztem.. 20/L

17 évesen, azóta már 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és még mindig imádom vele a szexet. 13-14 évesen még pasim se volt, de persze nem is volt fontos számomra, h legyen nem , h 9-10 évesen.. még barbiztam sztem.. 20/L
Hát tudod, volt olyan is már, hogy kisfiúk erõszakoltak meg kislányokat. Állítólag csak játszottak. Valahol volt ez egy hír portálon... Ez a világ eléggé elfajzott, és beteges. Nem csodálom, hiszen mindenhonnan a szex folyik, és annak formái. Én amúgy 18l vagyok de még szûz. Nem akartam odaadni eddig senkinek...De nem érzem úgy, hogy sürgõsen el kéne veszítenem, csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szûz, mert ez már nem divat.-.-
én 14 vagyok és még szûz hohóóó:D
Úgy lehetséges, h mindenhonnan a szexrõl hallanak és fiatalok kíváncsiak, nem gondolnak a következményekre(nem akarok általánosítani), de sztem bõven ráérnének 16-18 évesen szexleni..attól nem lesznek menõ nagylányok h végig megy rajtuk az egész suli. én 21 voltam...igen szerettem akivel az elsõ történt és most is imádom mivel a férjem :) ennek igaz 5 éve és ezalatt sokat változott a világ...lehet h én vagyok maradi :S
A kérdező hozzászólása: én annyira nem tudom megérteni. A szomszédom valamelyik héten mesélte hogy ültek a kocsiba és látták hogy 2 olyan 3 év körüli kisgyerek próbálta összetenni amijük van.. na ezen nagyon kiakadtam és kajak nem hittem el. de unoka öcsémet is megnézve aki leakar smárolni, mindig úgy fordul h a számra akar puszit adni nyitott szájjal. gondolom látta tesómékat csókolózni...
Én 16 voltam, de nem bántam meg, elég korán tettem meg, de nem akárkivel, hanem azzal akit szeretek, még most is együtt vagyunk, és együtt is maradunk mert már megkérte a kezem.
17vagyok és szûz, azért vannak kivételek, akiket nem dugnak meg 14 évesen... hogy miért...az bonyolult...elvégre hát szexuális szabadság van...

A bátyám 20 éves, és a barátnője 14. Normális ez?

Fél éve ismerték meg egymást, el?ször nagyon jó barátok lettek, majd egymásba szerettek. A szüleink sokat veszekedtek miatta a bátyámmal, pedig el?nyére változtatta meg a lány. Egyébként igaz, hogy csak 14, de sokkal érettebb a koránál, s?t azt is el?re megmondta a bátyámnak, hogy ha akaratoskodik a szexszel kapcsolatban, szakítani fog vele, mert még nem érzi magát késznek erre. Lehet ebb?l hosszútávú kapcsolat? Ki fogja bírni a bátyám, hogy várjon rá?

Legjobb válasz: itt nem a korkülönbségrõl van szó,hanem hogy a csaj 14.amúgy szerintem csak így elsõ hallásra gáz,mert igenis vannak olyan 14 éves csajok akik éretten gondolkoznak.20 éves fiú pedig még nem mondható férfinek. 19/L

itt nem a korkülönbségrõl van szó, hanem hogy a csaj 14.amúgy szerintem csak így elsõ hallásra gáz, mert igenis vannak olyan 14 éves csajok akik éretten gondolkoznak.20 éves fiú pedig még nem mondható férfinek. 19/L
szerintem meg...jó, kicsit sok a korkülönbség...de ennek ellenére, miért is ne járhatnának? Én 20 vagyok, a párom 26. És igenis, jobban érzem magam vele, mert érettebb mint a velem egyidõs hülyegyerekek akik csak meg akarnak d..gni és elhajítani mint egy zsepit utánna. (jó tisztelet a kivételnek, de én eddig rajta kívül csak ilyet fogtam ki) szóval érthetõ h valaki komolyabb fiúra vágyik, nem pedig a korabeliekre.
Én 15 voltam amikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal. Szerintem nem gáz. Szeretheti egymást 2 ember attól hogy van köztük pár év korkülönbség. Neked meg a szüleidnek meg úgy sincs beleszólása, hogy kivel járjon bátyád, mert úgyis õ dönti el.Lehet, hogy tök érett a lány, pont bátyádhoz illik. Ismerjétek meg :)
nem gáz, ha már feléri a templomkilincset. 14 fölött a btk. se tartja bajosnak.
Én normálisnak tartom, sok ilyen ismerõsöm van , akik között ennyi a korkülönbség, és jól megvannak. Ha szeretik egymást nem számít a kor szerintem.
most nem azért, de eegy 14 éves nem gyerek már... és szerintem normális. ha õk boldogok, akkor jó. õ dolguk
ezt talán a bátyádtól kellene megkérdezni. de szerintem nem normális hogy egy 20 éves felnõtt ember egy 14 éves kislánnyal jár.
PEEEEEDOOOOOOFIIIIIIL
a mai 14 éves korosztályt szerinted meg lehet még rontani??? Romlanak azok maguktól is....egyre lejjebb és lejjebb.... Amúgymeg nem mindegy h kivel van együtt? Mivel lenne jobb egy vele egyidõs? Semennyivel.
abszolút nem normális!!! azt a 14 éves kiscsajt felrúgnám mert már most elkezd asszonyoskodni!!!! :@ verném szájba hogy 1-2 füles és észhez tér. Neki komoly kell és ezért 20 évessel tud össze állni? mire vágyik? egy pl 17 éves is lehet ugyan ugy normális vele és rendes szeretni való pasi mint Õ aki már 20 éves. Az a 20 éves meg nemtudom mérnem talál valami legalább valami középsulis 10-es csajt? :O Emberek. Mikvannak? jézusom. már lassan az is természetes lesz ha 30 éves lefexik egy 8 éves kislánnyal. Mert szereti. Kit érdekel? Szerethetne is egy korabelit de annyira nemtud ismerkedni és nemtud csajt felszedni. mást nem talált csak egy kis könnyen kaphatót. Persze hogy istennek találja a 20 éves pasit a 14 éves csaj mert a 15-16 éves srácok még hozzá képest "dumába" közelébe nem járnak. De teszem azt 17-18 évessel ismerkedne fel se tûnt volna már neki. by 19/F
Jaj istenem, kit érdekelnek a törvények??!! A szerelem nem ismer határokat, fõként nem a korban. Ha szeretik egymást akkor miért ne lehetnének együtt?
De igenis bajosnak tartja. A törvény szerint 14 év alattival 18 évesnél idõsebbként nemi erõszak, 14-16 között pedig megrontás, ha a partner elmúlt 18!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: A szüleim is ezt mondták :\
------Jaj istenem, kit érdekelnek a törvények??!! A szerelem nem ismer határokat, fõként nem a korban. Ha szeretik egymást akkor miért ne lehetnének együtt?------ ezt meg ki írta??? valami pedofil??? :O

A barátnőm 14 éves, és *fél* megfogni a péniszemet?

Hát itt lehet elég egyértelm?,hogy miért fél,mert hát 14 éves. Én is ezt gondoltam legel?ször. De most valahogy nemtudom mi lehet a gond. 1x játszottunk igazság játékot,és bevallotta,hogy már elégitett ki más fiút... Még nem feküdtünk le,de petting volt már vagy 30x két hónap alatt. Az utolsó 10 körül már kezdte simagatni meg kezdet izgitani,de csak boxeron keresztül. Mikor arra került volna a sor,hogy benyuljon a boxerba,akkor hirtelen kirátotta a kezét,és ez már nem els? eset volt. Akárhányszor kérdeztem mibaja,soha nem adott rá választ... Csajok ti mit gondoltok,mi lehet a baja??? Választ Please!!!

Legjobb válasz: 20 éves vagy és 14 éves lánnyal kezdesz? Nem bántás csak merõ kíváncsiság: MIÉRT? :) Légyszi erre válaszolj:) Szóval a petting az amikor a lány és a fiú közösülés nélkül a kezével és/vagy szájával juttatja el a másikat a csúcsra..Vagyis te kinyalod és/vagy megujjazod é a lány meg leszop és/vagy kiveri :)(mondjuk ki a dolgokat;) ) Ezek szerint te megujjaztad. A pettingnek ennyi köze van a brokihoz,hogy a lány megfogja/bekapja...Ééééérted? :) 23.46 és 23.52 voltam ;) Ja igen...és mivel 20 vagy,a lány meg 14..lehet attól is fél,hogy csak kihasználod...

20 éves vagy és 14 éves lánnyal kezdesz? Nem bántás csak merõ kíváncsiság: MIÉRT? :) Légyszi erre válaszolj:) Szóval a petting az amikor a lány és a fiú közösülés nélkül a kezével és/vagy szájával juttatja el a másikat a csúcsra..Vagyis te kinyalod és/vagy megujjazod é a lány meg leszop és/vagy kiveri :) (mondjuk ki a dolgokat;) ) Ezek szerint te megujjaztad. A pettingnek ennyi köze van a brokihoz, hogy a lány megfogja/bekapja...Ééééérted? :) 23.46 és 23.52 voltam ;) Ja igen...és mivel 20 vagy, a lány meg 14..lehet attól is fél, hogy csak kihasználod...
Nyilván kamuzott, amikor azt mondta kielégitett már mást. Azt meg hogy lehet pettingnek hivni, ha a broki nem jön ki a gatyából?
Hát, nem tudom ti hogyvagytok vele, de én az alapján amiket itt néha olvasok, hááát, nem irígylem a lányos apukákat......Dehát én a mai vilgában már semmin sem lepõdöm meg, te kis liliomtipró.
Mit értesz petting alatt? Mert ha volt petting akkor kielégített szájjal, nem? Az, hogy elégített ki mást, lehet, hogy csak azért mondta, hogy ne tûnjön a szemedben "kezdõnek". És azért húzza ki, mert valszeg neki ez új, és igen fél..ne erõltesd ha nem akarja, inkább ülj le vele és beszéljétek meg, hogy téged nem zavar, bízzon benned, te vársz, ha nem akarja nem kell stb. :) Te hány éves vagy? :)
Amirõl te beszélsz, az nem konkrétan a petting, csak egy része. Petting során bármi történhet, amit mindkét fél kíván, de általában arról szól, hogy mindketten csináltok valamit, már ha érted. Nyilván kamuzott, hogy mást is kielégített már. Türelem, ennyit tudok mondani. Én 16 évesen is majdnem félévet vártam, mire rá tudtam venni magam, hogy megfogjam a barátom farkát. Mindenkinek más, hogy mennyi idõre van szüksége. (Õ közben egyébként kielégített engem, de én még nem éreztem magam késznek, hogy én is megtegyem.) Adj neki idõt, semmiképp se halogasd!
Drága...írd le elõször nekünk, hogy hogyan pettingeltetek ti..aztán leírom, hogy mi köze van a brokinak a pettinghez ;) Mert hát elég sok köze van :P
20 évesen 14 éves csajod van? Na ez a ciki, nem 22 évesen szûznek lenni... Mit akarsz egy 14 éves lánytól? Kisgyerek még. És ne gyere az érettebb a társainál dumával, mert ettõl kiráz a hideg... ha érettebb lenne, akkor simán elõrántaná a brokid és rámászna. Saját korosztályodban senkinek sem kellesz?
Az a baja, hogy 14 éves kislány, akinek még nagyon nem kéne a szex bármilyen formáját mûvelni. Miért nem korban hozzád illó, érett nõt keresel, akivel élvezheted az együttlét minden formáját? Miért ragadsz le egy gyereknél?
legyél vele nagyon türelmes, mert ezek az elsõ élmények az egész életére ki fognak hatni!
namivan, azóta terhes a csaj?:'D
gratulákok:S:S:S erre igazán büszke lehetsz :S:S:S
A kérdező hozzászólása: Gyáááááájjjj, ma megtörtént... hehe... :) És nem is mondtam neki semmit, magától kezelésbe vette a Pityukát... :D:D:D
mármint h semmiképpen ne erõltetsd... bocs:D 20/L
hát gratulálok mindenkinek aki dícséri az ilyet... najó, túlteszem magam azon h egy 14 éves kisiskolással kezdesz... én békén hagynám a csajt, majd benyúl ha benyúl..ha pedig szereted, akkor képesnek kell lenned kibírni, amíg magától rá nem jön hogy mennyi minden jóra képes a kuksi... De mindenképpen ne erõltetsd, mert akár rendõrséghez is fordulhat ha olyat cisnálsz ami nem tetszik neki... 20/L
20 évesen nekem is volt egy 14 (inkább 15) éves barátnõm. Ha mind a ketten megfelelõen érettek vagytok akkor szerintem semmi elítélendõ nincs benne. 13 hónapot voltunk együtt, ebbõl 9 hónapot távkapcsolatban (340km...) Szóval szerintem teljesen rendben van a dolog.
Errõl egy vicc jut eszembe: Egy pasi beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nõvel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja õt a hotelszobájába. A nõ örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi: - Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy? - Tizenhárom - jön a vonakodó válasz. - Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tûnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi: - Babonás vagy, ugye?
Szerintem félt hogy megharapja a kezét. :) pedofil vagy vazze
Ha szereted, akkor áldásom rátok :D Mint tudjuk, nem szabhatjuk meg ezt... Ha szereted, akkor elfogadod, hogy nincs még erre felkészülve és vársz...És próbálj ahhoz a kevés férfiúhoz tartozni akik olyankor visszahúzzák a lány kezét ;) Igazuk van az elõttem szólóknak, 14 évesen szerintem még nem kéne a szexszel foglalkoznia...De ti tudjátok. :) Beszéljétek meg :) (MIÉRT-es voltam :D )
Hát szerintem még nem elégített ki senkit, kulonben meg merné fogni...
szia! Nem az a lényeg, hogy mennyinek néz ki hanem az, hogy mennyire érett. Azért fél megfogni a farkadat, mert õ nemileg még nem érett az ilyen dolgokra, és szerintem inkább hagynod kellene, mert õ még gyerek hozzád. Keress olyan lányt aki hozzád illik és nem az számít hogy mennyinek néz ki hanem, hogy mennyire érett!
A kérdező hozzászólása: 23.46 és 23.52 -nek a Miért-re a válaszom, azért mert Szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Na most mindenki engem szid??? :) 14 éves, viszont 18-19-nek néz ki. Nem én voltam a kezdeményezõ... Õ fogta meg a kezem csókolózás közben és tette be a bugyijába... Lehet nekem ki kellett volna húznom, de ilyenkor nagyon kevés fiú tud nem-et mondani. És én sajnos nem tartozom ebbe a körbe... :S
A kérdező hozzászólása: Hát mikor te elégited ki a csajt kézzel. :) Nálunk ezt hivják pettingnek. Nemtudom, lehet. 14 éves. Lehet hogy csak kamuzott, mert hát én 20 vok, és lehet azért mondta, mint ahogy te is, hogy ne tûnjön kezdõnek... De holnap az lesz, hogy szépen megbeszéljük a dolgot... :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, lehet igazad van... De amúgy mi köze a brokinak a pettinghez??? :DDD
Ugye tudod, hogy bûncselekményt követsz el! Mégha az adott 16 év alatti kislány beleegyezett is az aktusba erõszaknak minõsül. Hacsak rávenni próbálod az aktusra kiskorú megrontása a vád! Tudod a rendõrségen is van internet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!