Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és 15 leszek, (10 db)

Segítség 14 éves vagyok 15 leszek idén és mindig van egy olyan érzésem amikor sexelni akarok és olyan ujjazom magam mitcsináljak mi történik ilyenkor velem?

nem tudok mást csinálni segitség?!

Legjobb válasz: Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.

Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.
Értelmesen is meg tudod fogalmazni a kérdést? Amúgy ez természetes, masztizz ha jól esik. Tombolnak a hormonok.
Ne is csinálj mást! Csak simogasd magadnak! "Másra" ráérsz majd pár év múlva!
Normális.. ébredezik a szexualitásod..:)
Ha te egy ilyen mondatot olvasnal, tudnad, hogy mit akar az iroja? Na latod! Mi sem tudjuk mit zagyvalsz itt ossze-vissza. Javaslom, elkuldes elott olvasd el amit irsz, es hasznalj irasjeleket.
Kezd ébredezni a szexualitásod, csak tedd ami jó esik, érezni fogod mi kell :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik válaszoltak
Beleverem a fejem a falba és fáj. Miért van ez? Hát pont azért! Ha ujjazod magad és ingerled a puncidat akkor persze hogy érzed a bizsergést! Tulajdonképp mit is szerettél volna megtudni?

14 éves vagyok és 15 leszek, van egy velem egy idős barátnőm, de nem tudom h szeret - e. Õ azt mondja igen, de szerintem nem valami határozott. Hogyan tudnám meg hogy szeret e vagy csak jáccik velem?

Legjobb válasz: Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket

Hát jöjjetek össze azt megtudod ... ne tököljé neked kell megtenned amit kell közeledj hozzá dumáljatok sokat...stb stb ha érzed hogy kimutatja mikor megcsokol vagy átöleled ... szerintem 1 egyszerû ölelésbõl rálehet jönni hogy szeret e hogyha meg a kezét se fogtad még meg akkor tedd meg az elsõ lépéseket
A kérdező hozzászólása: tenkjúú

14 éves vagyok (csak novemberbe leszek 15) és szeretnék nyáron dolgozni. De minden ilyen diákmunkás szövetség 15-16-17 éveseket keres. Mit tudnék csinálni?

Gondolkoztam kutyasétáltatáson, gyerekekre vigyázáson, takarításon, néniknek is segítenék, de nem tudom, hogy kéne majd belekezdeni... Végre hasznosan szeretném tölteni a szünid?t, szóval segítsegek. :$ El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy jogszabáj szerint hivatalosan csak 15 éves kortól lehet dolgozni, szülõi engedéllyel persze nem hivatalosan, nem diákszövetkezeten keresztül találhatsz munkát, de ahhoz ismerõs kell és nem szabad lebukni

én úgy tudom, hogy jogszabáj szerint hivatalosan csak 15 éves kortól lehet dolgozni, szülõi engedéllyel persze nem hivatalosan, nem diákszövetkezeten keresztül találhatsz munkát, de ahhoz ismerõs kell és nem szabad lebukni
igen. jogszabályilag csak 15-tõl dolgozhatsz. úgyhogy csak az ismerõsök/rokonok maradnak.
Meg a szomszéd néni, akinek a kutyáját megsétáltatod. Az a neked való. A takarítás azért eléggé nehéz fizikai munka, a gyerekfelügyelet meg elég nagy felelõsség. Mondjuk a közeli fákra tehetsz ki hirdetést, hogy unatkozó kutyák sétáltatása. Biztosan lenne pár jelentkezõ. Jövõre meg már adhat munkát a diákmunkás szövetség is.

14 éves vagyok, 172-3 cm, most már 77kg, fogytam 15-16 kg-ot és már egy ideje ugyanennyi centi vagyok. Mi lesz?

Tehát most leállt, lelassult a növekedés, vagy esetleg elmaradt és későbbre tolódott, vagy már nem lesz akkora növekedés?

Legjobb válasz: Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg ,2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem ,hogy picike vagyok,szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.

Én 14 éves vagyok 152cm 46 kg , 2 éve nem eszem búzalisztet azóta nem nõttem semennyit , nem híztam, sokat sportoltam és sportolok, mindig is örültem , hogy picike vagyok, szerintem ha felveszem egy magassarkút már magasabb is vagyok.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem odaírni, h fiú vagyok XD
18-20 éves korodig nõni fogsz, de szerintem így is elég magas vagy én 16/l vagyok és 175 cm xD

Nehezen szokott be a babája a bölcsibe, írna, hogy mennyire volt vészes? 2 éves lesz február 14-én, és szólt a munkáltatóm, hogy március helyett február 15-én munkába kell állnom. Így 1 hónapunk lesz. De nagyon anyás.

Na meg, elvileg gyed alatt be sem lehetne szoktani, másnak beszoktatták amíg gyeden volt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem szólj be a bölcsibe, hogy viheted-e elõbb, biztos rendesek lesznek. Nekem nagyon gyorsan kellett beszoktatnom a kicsit, mert bár rászámoltam 1 hónapot a beszoktatásra, de a második nap után lebetegedett, 3 hetet otthon voltunk, és mire megint mehetett, addigra már csak 1 hetünk maradt. Az elején nagyon nehéz volt, minden reggel sírt (még néha most is hosszabb betegség után).

Szia! Szerintem szólj be a bölcsibe, hogy viheted-e elõbb, biztos rendesek lesznek. Nekem nagyon gyorsan kellett beszoktatnom a kicsit, mert bár rászámoltam 1 hónapot a beszoktatásra, de a második nap után lebetegedett, 3 hetet otthon voltunk, és mire megint mehetett, addigra már csak 1 hetünk maradt. Az elején nagyon nehéz volt, minden reggel sírt (még néha most is hosszabb betegség után).
Gyed alatt nem viheted bölcsibe a gyereket. Szóval azzal a nappal le kell mondanod a gyedet (és egyben megigényelheted a gyest) , amelyik nap kezdi a bölcsit. A beszoktatáshoz annyit tudok tanácsolni, hogy ne hazudj a gyereknek. Igen is meg kell mondanod neki hogy most elmész dolgozni és ott kell maradnia a bölcsiben. Beszéljetek sokat elõtte a gyerekrõl, gondozónõkrõl meg az egész helyzetrõl. Sétáljatok a bölcsi felé. Mutass meg neki mindent amit lehet, hogy amikor elkezdõdik a beszoktatás ne legyen egyszerre túl sok. Mondogasd neki hogy neki ez lesz a munkahelye és milyen jó lesz a gyerekekkel játszani. Ne lássa rajtad hogy mennyire aggódsz vagy félsz, mert akkor õ is fog. Legyen meg mindennek a menete. Mindig köszönj el tõle, ne csináld hogy egy ovatlan pillanatban amikor nem figyel akkor elmész, mert akkor becsapva fogja érezni magát. A bölcsi után mindig legyen idõd arra, hogy csak vele foglalkozz, mert éreznie kell, hogy még mindig fontos számodra. Ha kell vigyetek mindig valami alvós cimborát, amit meg lehet ölelgetni, szeretgetni amikor hiányzol neki és nem utolsó sorban ami otthonról való! Bocsi egy kicsit hosszúra nyúlt, de ha bármi kérdésed van írj nyugodtan szívesen válaszolok.
A kérdező hozzászólása: köszi 2. Nem hazudik neki, már beszéltem neki róla, voltunk is a bölcsiben. Meg is értette mert amikor mondtam, hogy majd milyen jókat játszik a gyerekekkel, akkor mondta, hogy jó, de amikor arra került a szó, hogy otthagyom, elmegyek dolgozni, akkor már nyafizott. Tehát érti, hogy mi fog történni.
Ha normális a munkáltatód, és rendesen be voltál - leszel jelentve, akkor jár a GYED-re szabadság, ami alatt ugye rendes fizetést kapsz. Tehát lemondod a GYED-et attól a naptól, amikor már újra aktív állományban, de szabadságon leszel, és ha nyolc órás a munkaviszonyod, akkor - velem együtt sajna - idén már GYES-t nem igényelhetsz. A beszoktatásra nekem két hetem van, szóval az egy hónap bõven elég lesz. Beszélj sokat a gyereknek arról, mi lesz, persze pozitívan, és mindig megerõsítve, hogy ez neki milyen jó lesz.

14 éves lány vagyok és most lesz az elsõ "igazi" randim. Moziba megyek egy 15 éves fiúval. Még sosem csókolóztam, de nem mondom ezt el neki. Vigyek neki valami ajándékot? Vagy a lányok nem szoktak?

Legjobb válasz: Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!

Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!
nyugi, félned nem kell, ha elég határozott vagy és nem hagyod, hogy bármi olyan történjen veled, amit nem szeretnél :) az viszont kicsit elgondolkodtató, hogy milyen kapcsolat lehet ebbõl, hogy ha õ ennyi idõsen már nem szûz. persze nincs kizárva, hogy egymásba szerettek és pont miattad fog megváltozni. de ne hagyd magad meggyõzni arról, hogy ez menõ dolog! az érett, normális ember szerelembõl szexel, mert az a legcsodálatosabb szexuális élmény. de nem ilyen fiatalon
Nem kell vinni ajandekot:)
A kérdező hozzászólása: nem az..hát beparáztam:DDD
Nyugi csak paráztatlak. de most komolyan nem kell vinned semmit! és még komolyabban tényleg nem szûz?
A SÖTÉT MOZITEREMBEN? KETTEN? EGYEDÜL?
15 éves és NEM SZÛZ? ÉS TE MOZIBA MÉSZ VELE?
A kérdező hozzászólása: õ már csókolózott és nem is szûz:c
szia :) szerintem elsõ randin a lányok nem szoktak ajándékot vinni, bár sosem voltam "igazi, elsõ randin". a csók miatt ne aggódj, ha úgy érzitek, jönni fog magától, ha nem az sem baj, fiatalok vágytok még :) ha jól érzitek magatokat, találkozzatok, járjatok el ide- oda, és ha jó együtt úgyis lesz majd csók is :) egyébként szerintem a legszebb, ha valakinek te lehetsz az elsõ. sok sikert ;)
csak magadat vidd
A kérdező hozzászólása: tudom:) nem hagyom hogy olyan történjen amit nem szeretnék:) és köszönöm a válaszokat:)
Hát az én 14-15 évesen kezdõdõ kapcsolatom 4 évig tartott, és szerintem már az is soknak számít, nagyon soknak...
Létezik, igen, de valószínûleg elég ritka.
Létezik Esély:0.76%
1 év 2 hónap letöltendõt :D
Létezik persze, de az 100%, hogy hamar el is válnak;)
Létezni létezik, de ez inkább szerencse mint emberismeret kérdése. Szóval talán van 12 ilyen ember a világon.
Utolsónál a pont!
kérdezõ, gyerek vagy, nem azzal kéne foglalkoznod, hogy a jelenlegi tiniszerelmedbõl lesz-e házasság, inkább a tanulással, a barátokkal, legyél gyerek
A kérdező hozzászólása: Akkor én az a 10000-bõl 1 leszek..remélem!!!
nekem az egyik csoporttársam 30 éve, két gyerekük van, és 14 volt mikor összejöttek, 24 mikor összeházasodtak. nagyon boldogok. de ez tényleg igen ritka. sztem 10000bõl 1
úgy értem már 2, 3 éves házasok :)
Nekem az unokatesóm 15 évesen jött össze a barátjával, õ volt neki az elsõ olyan komolyabb :) Szóval az a lényeg hogy most 25 éves friss házasok :D
kb annyi mint hogy megnyered az ötöslottót ;)
A kérdező hozzászólása: mennyi idõt jósoltok nekik..kb?
ja és úgy számold, hogy nem mindenkinek van ilyen kapcsolata, szóval nagyon ritka
Van ilyen, de ritka ugyanis egy 14-15 éves nagyon gyerek, a személyisége is rengeteget fejlõdik, így sokszor szétmennek, mert már a másik nem ugyan az akit megismertek, vagy csak megszokásból vannak együtt, aminek szintén szakítás, vagy megcsalás a vége.Nem tudok helyes arányt mondani de sztem 100ból 1-2 ilyen van talán.
Az esélye konvergál a nulla felé!

14/L lassan 15 éves leszek és még nem csókolóztam. Ez nagyon gáz?

hogy ha valaki elmagyarázná hogyan kell.. nagyon meg köszönném mert utána néztem de ott sincs semmi. el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$

A kérdező hozzászólása: bocsánat rossz kategóriához írtam. :$
Én 17 vagyok és még én sem, nem kell elkeseredni! :)
Nem! Idõvel ez még erény is lesz. Ha idõsebb leszel, a társaságodban a fiúk még érdekesnek is találhatják. Ha most gáznak is érzed, késõbb rájössz, mennyire nem az/ nem volt az. Nem kell semmit sem elsietni.
Hogy hogyan kell? Ezt nehéz leírni. Fog az jönni magától. 1 "szabály" van: ne erõltess semmit (pl. ne nyomd bele a nyelved durván más szájába) és próbáld meg ellazítani az ajkaidat.
Gyakorlat teszi a mestert! Hiába bármilyen elmélet. Csináld inkább valakivel! Bárki megmutatja hogy kell. Még én is!:)
nempara sztem:D megmutassam hogykell?:D 14/f
Nekem kb 1 hete történt meg az elsõ csók, a lány is elõszõr csinálta, ahhoz képest szerintem egyikünk se csinálta rosszul. :p Csak rá kell érezni. 16/f (õ 15)

Mit ajánlotok mit csináljuk? Szilveszterkor csinálok egy kisebb házibulit 1-2 oszt és évfolyam társnaknak, lesz 1 kis alkohol is de nem durván viszont 1-2 programot mondhatnátok (14-15 éves korosztály)

úgy értem ha esetleg üvegezünk mi az amihez már kell bevállalósság de nem túl kemény? Pl gondoltam tejszínhabot lenyalni stb csak nemtudom honnan, lennének ötletem cska nemtudom hogy reagélnának :D

Legjobb válasz: ennél a korosztálynál(énis ide tartozok,14éves vok)sztem nem csak bevállalós feladatk a jók,hanem a viccesek is pl.:énekeljen vki,vagy táncoljon,ha van lehetõség(kertes házban laktok stb.)menjetek ki egy pár percre és nézzétek meg h vki ordít egyet h BUÉK v vmi hasonló...ettõl garantált lesz a jókedv.ha leírnád milyen ötleteid vannak sokat segítenél,mert abba is tudnék segíteni h azok milyenek és hogyan reagálnának rá.

ennél a korosztálynál(énis ide tartozok, 14éves vok)sztem nem csak bevállalós feladatk a jók, hanem a viccesek is pl.:énekeljen vki, vagy táncoljon, ha van lehetõség(kertes házban laktok stb.)menjetek ki egy pár percre és nézzétek meg h vki ordít egyet h BUÉK v vmi hasonló...ettõl garantált lesz a jókedv.ha leírnád milyen ötleteid vannak sokat segítenél, mert abba is tudnék segíteni h azok milyenek és hogyan reagálnának rá.
Pókerezzetek, az nagyon jó buli. :)
1. kommentáló válaszoló vok:a póker is nagyon jó ötlet, de ha esetleg nem mindenki tud, akkor pl. activity-zetek...vagy bármilyen vicces játék jó. ha garantált jó kedvet szeretnél, kérdezd meg a legjobb barátnõdet h szerinte mit szólnának hozzá a többiek, és akár azt is megkérdezhetet h szerinte mi lenne még jó.:) sok sikert.. /manocska95/
karaoke, ipiapacs a sötét lakásban, felelsz vagy mersz, üvegezés, esetleg vmi beugró féle improvizálós játék
A nyelvtankönyved is igazán elveszthetné már a szüzességét...
És muszáj ilyen korán elkezdeni? 15 évesen még nem jött el az ideje! Tessék szexuális játékokat játszani (petting), de nem lefeküdni egymással! Hogy nem bírjátok tûrtõztetni magatokat? Korai még, higgyétek el!
én 23 vagyok és 13 cm .ez van nem tehetek rola minthogy tesem .ha szeret akkor ugysem a méret fog neki számitani ezt jol vésd az eszedbe .különben a hüvely 10 cm hosszu ugyhogy csak jol kell vele bánni .hajrá!!!
15L vagyok. Ne aggódj, ha szeret, és Veled akarja elveszíteni, nem fog csalódni benned fõleg nem a méreted miatt. (: Szeret, kész, nem az a lényeg hogy mekkora. (: Így vagy neki tökéletes. (:
A méreted tökéletes, emiatt ne aggódj! Ha már eldöntötté- tek, hogy egymáséi lesztek, még egyszer felhívom a figyelmed a védekezésre! Valamint arra, hogy nagyon-nagyon gyengéden bánj a kislánnyal. Örök emlék lesz ez az alka- lom mindkettõtöknek, legyen minél szebb! Legyetek nagyon boldogok! És vigyázzatok egymásra!
2 persze: senkinek nem számít a méret mindenkinek kicsi van nem probléma stb duma..duma...duma.. nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerõsöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen... ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés..." Öcsém, halljak meg. Ez az év kommentje nálam. :D 5-6 év pisilõ kisgyerekek 12 cm-es lankadt pöccsel, hát besírók, ember, valamin nincs nálad rendben. :D Egyébként nekem 14cm van. Ez van ezt dobta a gép. Viszont lehet több csajt húztam meg mint az egész topik összesen. :D 45F
Én változatlanul korainak tartom, dehát a döntés a tietek! A méreted miatt ne aggódj, annál inkább beszéljétek meg a védekezést!
persze: senkinek nem számít a méret mindenkinek kicsi van nem probléma stb duma..duma...duma.. nekem nagy van, de egyáltalán nem vok egyedül, sok ismerõsöm mellett még én is elbújhatok és már életemben két kisgyereket is láttam akik utcán pisilve legalább 12 centis volt simán 5-6 évesen... ezért olyan furcsa ez a 13 cm, mert az nagyon kevés... és sztem számít a méret mert volt olyan csajom aki már majdem attól elment, hogy nézte ahogy a mysize 64-es óvszert próbálom feltuszkolni magamra
a te szerszámod még mindig nagyobb mint az enyém ez vigasztaljon
A kérdező hozzászólása: köszi a sok segítséget:) tényleg sokat segítettetek:D
15/L és nem számit:) ugyan olyan örömöt tudsz okozni a barátnödnek mint 20 centiméterrel. +hogyha szûz nem is nagyon tudja mihez viszonyitani:) sok sikert:) :)
nem az a lényeghogy mekkora ba zmeg. csak úgy elárulom, hogy nekem 17-18 centi, és amikor lefeküdtem egy szûz lánnyal nem kicsit fájt neki. a hüvely 10 centi körül van szal, igen elég lesz neki, de nem a méret a lényeg
A kérdező hozzászólása: biztosítalak(biztosítom)... úgy lesz, egyébként azon a kommenten én is besírtam:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!