Találatok a következő kifejezésre: 14 éves és (1994 db)

Lefekvés 14 évesen és szüzesség elvesztés?

14/f vagyok (nemsokára 15) barátn?m (is) 14 éves. 25-én nálam alszik és akkora terveztük, hogy mindketten elveszítjük, már több mint másfél éve vagyunk együtt, mindketten akarjuk. Óvszer van (több is). Vagy várjunk még? De megsérteni sem akarom, mert nagyon akarja és mit ne mondjak én is...

Legjobb válasz: Ebben az esetben nagyon fontos, hogy ne hamarkodjatok el semmit. 14 évesen szeretitek egymást, rendben, de nagyon fontos az elsõ alkalom! Beszéljetek az eseményrõl többet, azért, hogy érzelmileg felkészültek legyetek, de erre 14 évesen még kevés esélyt látok. Nem megsérteni akarlak, de ez egy nagy esemény az ember életében és egy 14 éves fiú és lány még nem láthatja át a helyzetet reálisan. Ti tudjátok mennyire vagytok érettek, felkészültek, így ennyit tudtam tanácsolni... Van idõtök még bõven...

Ebben az esetben nagyon fontos, hogy ne hamarkodjatok el semmit. 14 évesen szeretitek egymást, rendben, de nagyon fontos az elsõ alkalom! Beszéljetek az eseményrõl többet, azért, hogy érzelmileg felkészültek legyetek, de erre 14 évesen még kevés esélyt látok. Nem megsérteni akarlak, de ez egy nagy esemény az ember életében és egy 14 éves fiú és lány még nem láthatja át a helyzetet reálisan. Ti tudjátok mennyire vagytok érettek, felkészültek, így ennyit tudtam tanácsolni... Van idõtök még bõven...
Petting ésszel ok, szex nem ok.
Az együtt alvást engedhetik, én feltételezném a gyerekemrõl, hogy nem akarja 14 évesen elveszíteni. Úgy látszik a szüleitek hozzám hasonlóan túl naivok. Várjatok még 2-3 évet, a fogalmazásodból ítélve nem vagytok elég érettek.
14 évesen egymásnál aludni, nem értem én a szülõket, hogy engedhetik ezt.
mi??hagy dugjanak már!csoda hogy másfél éve együtt vannak, és hogy gondolnak egyáltalán kotonra!nem értem miért korfüggõ, miért nem érettség...sopkan 25 évesen is elbújhatnának mellettük...nem azt mondom, jhogy ennek kell lennie, de nem is a 80-as években járunk...
Szerintem pettingeljetek, és tûzzetek ki elõre valami idõpontot, mondjuk 3 hónap múlvára és hogyha akkor is együtt vagytok és kívánjátok egymást, akkor csináljátok, a 3hónap izgatás csak még jobbat tesz az elsõ alkalomnak(sztem)
ma 20:44 : XD Zöldkéz
Például ennek az ökörnek az apja jobb lett volna ha gumit húz!
Na kitanítalak.. Üljetek le, nézzetek fél óráig Hustlert. Mondd neki, hogy nyúljon bele a nadrágodba. Érzi? Igen? Akkor mélytorok és aztán tárgyalunk a többirõl! Ha megtette, akkor töcsköld meg jó alaposan, ha nem, akkor is, de koton nélkül. Így felejthetetlen lesz az estéd. :)
Részemrõl nem támogatom a dolgot, még fiatalok vagytok, bár megjegyzem nagyjából érettnek tûnsz, de azért szerintem a gyereknevelés még távol áll mindkettõtöktõl. Tehát járjatok utána, hogy mi van ha valami baki történik, és ha a barátnõd meggondolja magát, ne eröltessed.
A kérdező hozzászólása: Pettingeztünk már 3x
Azon felül, hogy óvszer tudnotok kéne még ilyeneket, hogy utána meg kell nézni, hogy nem-e szakadt ki. Mi van akkor ha kiszakadt. És most nem arról van szó, szerintem is a másfél év, és az, hogy gondoltak rá az már egy nagyon jó kezdted. Te az érettség hiába ha még tapasztalatlanok. Vak vezeti világtalant pillanatnyilag. És meg kéne ismerniük egymás testét, hogy ez ne így legyen.
A kérdező hozzászólása: Talán, mert bíznak bennük... csak sajnos...
*magömlésed
Nagyon nehéz mefogadnotok szerintem most azt a tácsot, hogy NE. Nem tudom szülõk otthon lesznek-e vagy úgy jött az ötlet, hogy elmennek. Viszont azt mondom, ha már mindenképpen "jobban meg akartok ismerkedni" ne így kezdjétek. Legyen elõtte még egy párszor petting stb. Egyrészt a párodnak is jobb lenne mert jobban hozzászokna az érzésekhez, és neked is mert nem lenne olyan hamar magömlésetek. Ha így a közepébe kezdtek akkor nem biztos, hogy jó vége lesz.
Ha leakarsz feküdni a pároddal, akkor jobb lenne ha anyucival és apucival megbeszélnétek, ha õk sem ellenzik ahhoz képest, hogy ilyen fiatalok vagytok, akkor majd elmagyarázzák nektek a dolgokat. Ne itt várj csoda választ, a szüleidhez fordulj, azt írtad bíznak bennetek akkor te is tiszteld meg ezzel, bízz benne és mondd el neki, hogy a kapcsolatotok elér erre a szintre és szeretnéd ha elmondaná mit hogyan kell csinálni.

Egy 14 éves lánytól korához képest elég csinos és megkérdeztem tőle hogy járnál egy 14 évessel? ő pedig azt válaszolta: " Hülye vagy? Dehogy járnék egy 14-évessel " és még azt mondta hogy neki a 20-21 éves pasik jönnek be!

Úristen Az ilyenekből lesznek a qrvák?

Legjobb válasz: Nem ilyenekbõl bárki lehet. 14évesen sokmindent mond az ember, amit aztán nem úgy gondol. Legfeljebb gerontofil lesz belõle de szerintem 20 éves kor felett az se olyan durva.

Nem ilyenekbõl bárki lehet. 14évesen sokmindent mond az ember, amit aztán nem úgy gondol. Legfeljebb gerontofil lesz belõle de szerintem 20 éves kor felett az se olyan durva.
Miért lenne belõle qrva? Azt mondta tán, hogy pénzért fekszik le velük? Nem? Hát akkor?
Dehogy lesznek ilyenekbõl. Attól hogy neki az érettebb pasik jönnek be, mint a 14 évesek, még nem kell leírni. Amúgy te meg rákérdeztél hogy járna-e egy 14 évessel, szóval te se tartottad természetesnek. Gondolom egyébként, hogy azért kérdezted, mert te is 14 éves vagy. Induljon ki belõled? Hogy akármit mond neked, te azt közzéteszed a neten és legrvázod? Hát szerintem teljesen igaza van. Szerinted ilyenekkel kellene járnia?
* leqrvázod

A barátnőm 14 éves, és *fél* megfogni a péniszemet?

Hát itt lehet elég egyértelm?,hogy miért fél,mert hát 14 éves. Én is ezt gondoltam legel?ször. De most valahogy nemtudom mi lehet a gond. 1x játszottunk igazság játékot,és bevallotta,hogy már elégitett ki más fiút... Még nem feküdtünk le,de petting volt már vagy 30x két hónap alatt. Az utolsó 10 körül már kezdte simagatni meg kezdet izgitani,de csak boxeron keresztül. Mikor arra került volna a sor,hogy benyuljon a boxerba,akkor hirtelen kirátotta a kezét,és ez már nem els? eset volt. Akárhányszor kérdeztem mibaja,soha nem adott rá választ... Csajok ti mit gondoltok,mi lehet a baja??? Választ Please!!!

Legjobb válasz: 20 éves vagy és 14 éves lánnyal kezdesz? Nem bántás csak merõ kíváncsiság: MIÉRT? :) Légyszi erre válaszolj:) Szóval a petting az amikor a lány és a fiú közösülés nélkül a kezével és/vagy szájával juttatja el a másikat a csúcsra..Vagyis te kinyalod és/vagy megujjazod é a lány meg leszop és/vagy kiveri :)(mondjuk ki a dolgokat;) ) Ezek szerint te megujjaztad. A pettingnek ennyi köze van a brokihoz,hogy a lány megfogja/bekapja...Ééééérted? :) 23.46 és 23.52 voltam ;) Ja igen...és mivel 20 vagy,a lány meg 14..lehet attól is fél,hogy csak kihasználod...

20 éves vagy és 14 éves lánnyal kezdesz? Nem bántás csak merõ kíváncsiság: MIÉRT? :) Légyszi erre válaszolj:) Szóval a petting az amikor a lány és a fiú közösülés nélkül a kezével és/vagy szájával juttatja el a másikat a csúcsra..Vagyis te kinyalod és/vagy megujjazod é a lány meg leszop és/vagy kiveri :) (mondjuk ki a dolgokat;) ) Ezek szerint te megujjaztad. A pettingnek ennyi köze van a brokihoz, hogy a lány megfogja/bekapja...Ééééérted? :) 23.46 és 23.52 voltam ;) Ja igen...és mivel 20 vagy, a lány meg 14..lehet attól is fél, hogy csak kihasználod...
Nyilván kamuzott, amikor azt mondta kielégitett már mást. Azt meg hogy lehet pettingnek hivni, ha a broki nem jön ki a gatyából?
Hát, nem tudom ti hogyvagytok vele, de én az alapján amiket itt néha olvasok, hááát, nem irígylem a lányos apukákat......Dehát én a mai vilgában már semmin sem lepõdöm meg, te kis liliomtipró.
Mit értesz petting alatt? Mert ha volt petting akkor kielégített szájjal, nem? Az, hogy elégített ki mást, lehet, hogy csak azért mondta, hogy ne tûnjön a szemedben "kezdõnek". És azért húzza ki, mert valszeg neki ez új, és igen fél..ne erõltesd ha nem akarja, inkább ülj le vele és beszéljétek meg, hogy téged nem zavar, bízzon benned, te vársz, ha nem akarja nem kell stb. :) Te hány éves vagy? :)
Amirõl te beszélsz, az nem konkrétan a petting, csak egy része. Petting során bármi történhet, amit mindkét fél kíván, de általában arról szól, hogy mindketten csináltok valamit, már ha érted. Nyilván kamuzott, hogy mást is kielégített már. Türelem, ennyit tudok mondani. Én 16 évesen is majdnem félévet vártam, mire rá tudtam venni magam, hogy megfogjam a barátom farkát. Mindenkinek más, hogy mennyi idõre van szüksége. (Õ közben egyébként kielégített engem, de én még nem éreztem magam késznek, hogy én is megtegyem.) Adj neki idõt, semmiképp se halogasd!
Drága...írd le elõször nekünk, hogy hogyan pettingeltetek ti..aztán leírom, hogy mi köze van a brokinak a pettinghez ;) Mert hát elég sok köze van :P
20 évesen 14 éves csajod van? Na ez a ciki, nem 22 évesen szûznek lenni... Mit akarsz egy 14 éves lánytól? Kisgyerek még. És ne gyere az érettebb a társainál dumával, mert ettõl kiráz a hideg... ha érettebb lenne, akkor simán elõrántaná a brokid és rámászna. Saját korosztályodban senkinek sem kellesz?
Az a baja, hogy 14 éves kislány, akinek még nagyon nem kéne a szex bármilyen formáját mûvelni. Miért nem korban hozzád illó, érett nõt keresel, akivel élvezheted az együttlét minden formáját? Miért ragadsz le egy gyereknél?
legyél vele nagyon türelmes, mert ezek az elsõ élmények az egész életére ki fognak hatni!
namivan, azóta terhes a csaj?:'D
gratulákok:S:S:S erre igazán büszke lehetsz :S:S:S
A kérdező hozzászólása: Gyáááááájjjj, ma megtörtént... hehe... :) És nem is mondtam neki semmit, magától kezelésbe vette a Pityukát... :D:D:D
mármint h semmiképpen ne erõltetsd... bocs:D 20/L
hát gratulálok mindenkinek aki dícséri az ilyet... najó, túlteszem magam azon h egy 14 éves kisiskolással kezdesz... én békén hagynám a csajt, majd benyúl ha benyúl..ha pedig szereted, akkor képesnek kell lenned kibírni, amíg magától rá nem jön hogy mennyi minden jóra képes a kuksi... De mindenképpen ne erõltetsd, mert akár rendõrséghez is fordulhat ha olyat cisnálsz ami nem tetszik neki... 20/L
20 évesen nekem is volt egy 14 (inkább 15) éves barátnõm. Ha mind a ketten megfelelõen érettek vagytok akkor szerintem semmi elítélendõ nincs benne. 13 hónapot voltunk együtt, ebbõl 9 hónapot távkapcsolatban (340km...) Szóval szerintem teljesen rendben van a dolog.
Errõl egy vicc jut eszembe: Egy pasi beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nõvel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja õt a hotelszobájába. A nõ örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi: - Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy? - Tizenhárom - jön a vonakodó válasz. - Tizenhárom!!! Te jó Isten!!! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tûnj el innen! - kiált rá halálra rémülten. A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi: - Babonás vagy, ugye?
Szerintem félt hogy megharapja a kezét. :) pedofil vagy vazze
Ha szereted, akkor áldásom rátok :D Mint tudjuk, nem szabhatjuk meg ezt... Ha szereted, akkor elfogadod, hogy nincs még erre felkészülve és vársz...És próbálj ahhoz a kevés férfiúhoz tartozni akik olyankor visszahúzzák a lány kezét ;) Igazuk van az elõttem szólóknak, 14 évesen szerintem még nem kéne a szexszel foglalkoznia...De ti tudjátok. :) Beszéljétek meg :) (MIÉRT-es voltam :D )
Hát szerintem még nem elégített ki senkit, kulonben meg merné fogni...
szia! Nem az a lényeg, hogy mennyinek néz ki hanem az, hogy mennyire érett. Azért fél megfogni a farkadat, mert õ nemileg még nem érett az ilyen dolgokra, és szerintem inkább hagynod kellene, mert õ még gyerek hozzád. Keress olyan lányt aki hozzád illik és nem az számít hogy mennyinek néz ki hanem, hogy mennyire érett!
A kérdező hozzászólása: 23.46 és 23.52 -nek a Miért-re a válaszom, azért mert Szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Na most mindenki engem szid??? :) 14 éves, viszont 18-19-nek néz ki. Nem én voltam a kezdeményezõ... Õ fogta meg a kezem csókolózás közben és tette be a bugyijába... Lehet nekem ki kellett volna húznom, de ilyenkor nagyon kevés fiú tud nem-et mondani. És én sajnos nem tartozom ebbe a körbe... :S
A kérdező hozzászólása: Hát mikor te elégited ki a csajt kézzel. :) Nálunk ezt hivják pettingnek. Nemtudom, lehet. 14 éves. Lehet hogy csak kamuzott, mert hát én 20 vok, és lehet azért mondta, mint ahogy te is, hogy ne tûnjön kezdõnek... De holnap az lesz, hogy szépen megbeszéljük a dolgot... :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, lehet igazad van... De amúgy mi köze a brokinak a pettinghez??? :DDD
Ugye tudod, hogy bûncselekményt követsz el! Mégha az adott 16 év alatti kislány beleegyezett is az aktusba erõszaknak minõsül. Hacsak rávenni próbálod az aktusra kiskorú megrontása a vád! Tudod a rendõrségen is van internet!

14 éves gyerek pénteken-szombaton meddig maradhat fent nálatok? Húgom 14 éves, és fél 10-kor van elzavarva aludni.

Én 21 éves vagyok, és hazajöttem egyetemről és fél 11-kor lettem elzavarva. Komolyan én is úgy érzem magam mintha újra általános iskolás lennék. Szerintetek mi lenne az ideális neki és nekem is?

Legjobb válasz: Szerintem alapból ez hülyeség. Én például nem tudok aludni éjjelente, sosem tudtam. Egy büntetés lett volna az életem :D Ezt senki nem szabhatja meg. Amit én normálisnak tartok, hogy ne zavard a másikat, ha az már alszik, de te még nem. Viszont az meg egyenesen vicc, hogy 21 évesen aludni küldenek :D

Szerintem alapból ez hülyeség. Én például nem tudok aludni éjjelente, sosem tudtam. Egy büntetés lett volna az életem :D Ezt senki nem szabhatja meg. Amit én normálisnak tartok, hogy ne zavard a másikat, ha az már alszik, de te még nem. Viszont az meg egyenesen vicc, hogy 21 évesen aludni küldenek :D
Õszintén, szerintem ilyen korban már ne legyen megmondva, hogy mikor menj aludni neked semmiképp, de hétvégén egy 14 évesnek sem mondanám meg. Az ok, hogy a szülõ lefekszik, akkor megkéri, hogy legyen csendben, ilyesmi, de hogy konkrétan nem lehet fent, ez fura.
Nálunk srác létemre tudtam hol van a végkimerülés, és szó nélkül lefeküdtem akár 9kor is Utána jöttek a kamasz évek, új világ, többet engedtek pl nem volt olyan hogy apám bejött X idõpontban a szobába hogy miért nincs kikapcsolva a TV 16 éves koromtól abszolút nem szólt senki Ha külön szobája van, akkor nem igen kell már beleszólni hisz, úgyis tanul belõle ha késõn fekszik le, Nálunk ez volt a nevelési módszer 20/F
Ha nem hangoskodik, simán megengedném késõbb. A 21 évesnek meg semmiképp... Amúgy én az a bagoly típus vagyok, kifejezetten szenvedek a koránkeléstõl. Este felélénkülök, nem is bírnék elaludni. A nagyobb lányom ilyen, a kicsi pedig a korán fekvõs-korán kelõs fajta, aki este magától megy aludni. Bár most õ is fent van még (9 és 11 évesek), mert egy családi vetélkedõ megy a tévében és nagyon szurkolnak az egyik csapatnak, mivel ritkán tévéznek ezt már hagyom hogy befejezzék. Úgysincs holnap suli, akkor nem mindegy, hogy 8-kor kelünk vagy 11-kor?
14 évesen nekem fél 9-kor kellett lefeküdni - forgolódtam is utána még másfél órát, mire el bírtam aludni. Amikor viszont hagytak, akkor még 3 évesen is simán fenn voltam fél 2-ig (éjjel). A kettõ között kellene megtalálni az ideálisat. 21 évesen is alkalmazkodni kell valamennyire a családhoz. Van külön szoba és onnan ki lehet menni wc-re? Akkor csendben fennmaradhatsz, amíg akarsz. Ha viszont zavarod õket az alvásban, akkor inkább menj alaudni te is, amikor õk.
4 vagyok: szóval a 21 évesnek meg semmiképp nem mondanám meg, hogy mikor feküdjön.
Mindenkinek más az "ideális". A te szüleidnél ez van bevezetve , akkor jöhetsz te nekik az ideálissal. A te helyzeted azért kicsit más. Vagy megbeszéled velük, hogy abban a korban vagy, amikor magad döntöd el, mikor mész aludni, vagy elfogadod, hogy be kell illeszkedned hazamenéskor a család szokásaiba.
én is 14 vagyok , kb. éjfélig maradatok fent.

Van olyan lány, aki 10-14 éves és még sosem csókolózott, de már szeretne? Vagy ti mégnem vágytok a csókra ilyen fiatalon, lányok?

Legjobb válasz: 10 évesen a legót puszilgattam még, 13-14 évesen kezdtem el úgy érni, hogy foglalkoztatott a csók, általában ilyenkor még nem csókolózott egy rendes lány, aki nem járta még át az iskola összes fiúját, de azért vágyik rá.

10 évesen a legót puszilgattam még, 13-14 évesen kezdtem el úgy érni, hogy foglalkoztatott a csók, általában ilyenkor még nem csókolózott egy rendes lány, aki nem járta még át az iskola összes fiúját, de azért vágyik rá.
Én 15 vagyok és még nem csókolóztam. És nem mondanám magam csúnyának. Már volt, hogy közeledtek hozzám fiúk de vagy tuskók voltak vagy nem igazán tetszettek. Nem csókolóznék csak azért, hogy "túl legyek rajta" de azért nem bánnám ha végre jönne egy fiú az életembe!
haha én 16 voltam amikor elõször csókolóztam. szerintem ez se kell elkapkodni. vagyis ha nincs olyan akit szeretetbõl csókolnál meg akkor felesleges. semmirõl nem késtem le szerintem ezért, mert nem smároltam le mindenkit részegen 13 évesen. 17L
3-mas vagyok a legós...:) én 17 évesen csókolóztam elõször...és hál Istennek ez 5 éve tart...
10 éves lányokat ne kérdezgess már. 12-14 esetleg de még ez is necces.
Én 15 múltam és még nem csókolóztam. És nem bánom, hogy nem kapkodtam el annak idején 12-13 évesen:) Igaz, most várok az igazira, mert kittudja hol bujkál.:) (Csókra töbször is lett volna alkalmam, de vagy nem éreztem magam elég szerelmesnek, vagy úgy gondoltam, hogy õ nem érdemli meg :P)
En 14 eves vagyok es meg nem csokoloztam.Inkabb megvarom azt akit igazabol szeretek es o is engem.
Te is visszajöhetnél akkor mikor már pelyhedzik a mellkasszõröd :) csak mert komment alapján úgy egy elékenyeztetett "brazil" 8 évesre hasonlítasz ;)
félre értések elkerülése végett: 12-14: erre kérdezzen rá. és NEM azt takarja h csókolgasson 12-13 éves kislányokat!!! :)
Hogyne lenne... Én is itt vagyok xd

A fiam 14 éves és plüssel alszik. Normális ez?

Egyik este vitem neki a mosott ruháit és ezt láttam azt gondoltam hogy valami lelki baja van.De hát ki tudja.

Legjobb válasz: Szerintem normális, nincs ezzel baj.Én 14/L vagyok, és én is plüssel alszok.Azért alszok plüssel, mert úgy "kényelmesebb", vagyis szeretek alvás közben valamit szorongatni.Amúgy meg én ismerek olyan lányt, aki 16 éves, és még mindig barbizik.

Szerintem normális, nincs ezzel baj.Én 14/L vagyok, és én is plüssel alszok.Azért alszok plüssel, mert úgy "kényelmesebb", vagyis szeretek alvás közben valamit szorongatni.Amúgy meg én ismerek olyan lányt, aki 16 éves, és még mindig barbizik.
Én 17 éves fiú vok és plüssel alszok :D egy nagy macskával :D
Csak tini.Tele van félelemmel mint mindegyik.Gondoljon vissza hogy ÖN hány féle gondal küzdött meg.Amúgy nyugodjon meg ez meg normál.
Miért ne lenne normális, én meg 19 vagyok és plüssel alszom.. és semmi bajom.
én 16 vagyok és szopom az ujjam
Persze, hogy tartsa meg! Talán beszélnetek is kár volt róla...
a lányoknál természetes!van oluan nö aki 25éves korában is plussel alszik... fiuknál ez nem egéséges mert lehet hogy ö lessz az anyuci kedvence.ilyen helyzetben én sem tudom a megoldást de én a helyedben felhívnék egy gyermek agyturkászt! Azért majd írd meg ha beszélsz egy dokival hogy mit mond erre!
ui:vegyél neki kispárnát a nagy mellé!
A kérdező hozzászólása: rendben
A kérdező hozzászólása: Felhivtam 1 dokit.azt mondta hogy nincsen semmi baj csak kamasz ugyérzi mindenki ellene van.....stb és azt montah még ogy bizto h fél valamitöl 1 rosz emlék iesmik.
köszönjük hogy megosztottad velünk! Legalább tudni fogjuk ha ilyen van akkor nem nagy a baj... Üdv!
A kérdező hozzászólása: ja
A kérdező hozzászólása: Anyira nem foglalkoztam vele anyit mondtam neki hogy ha ugy érzi tarsa meg ha nem azt csinál vele amit akar.ennyi
Csak kíváncsiságból: mit mondtál neki? Hogy tegye el, vagy hogy nem ciki, hagyja csak.
A kérdező hozzászólása: Igen õ irta. De megbeszéltük a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nem lehetek én de az elöfordulhat hogy õ irta, nemtudom ha tudsz nekem küdeni 1 linket akkor megnézem és jelezni fogom nektek ha ö irta fel.Amugy meg köszönöm szépen mostmár megnyugottam.Ha viszont tényleg a fiam irta ki azt a bejegyzést akkor elöre is bocsánatot kérek.
Egész véletlenül nem te vagy az, aki a másik plüssel alvós kérdést is feltette, csak ott a 14 éves fiú nevében?
Én is alszok néha plüssel, semmi baj nincs azzal! :) 16/L
Én 18 éves lány vagyok, és én is egy plüssel alszom. Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha meglátod hogy beszél hozzá meg játszik vele, na akkor tedd fel újra a kérdést :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudod a lányoknál ez abszolut nem nagy dolog de egy fiunak elégé rosz lehet ha valaki megtudja.de azér nagyon szépen köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Már kezdtem agodni hogy valami baja van amit nem mond el.
én 16/l vagyok és azért alszom plüssel, mert félek a sötétben és megnyugtat, tudom ez nem normális, de most jött ki rajtam, nem pedig 5 évesen Kérdezze meg a fiától, hogy nem fél-e? Ha nem, akkor nincs semmi baj, csak szeret szorongatni valamit :)

Műkörömhöz segítség? Most próbálom ki először a műkörmöt (14 évesen) és segítségre lenne szükségem.

Ma vettem egy nagyon egyszer? 200 ft-os m?körmöt (24 db-osat) a boltban. Ez otthoni használatra van teljesen körömszín?, egyszer? és reszel?vel is lehet formázni. Vettem hozzá egy ecsetes gyors m?körömragasztót. Rá van írva, hogyan kell vele felragasztani a körmöt....és ami a lényeg: rá van írva hogy acetonos körömlakklemosóval lejön. Vagyis ha le akarom majd szedni, bele kell mártanom az ujjaimat acetonba? És tényleg LE FOG JÖNNI??? eléggé aggódom, els? m?körmöm lesz....

Legjobb válasz: Ne, haragudj, de ez a sima ragasztós mûköröm úgy fog lepattogzani a kezedrõl ahogy akar. És egyáltalán minek neked 14 évesen mûköröm? Ha akarsz, akkor menj szalonba és csináltass porcelánt vagy zseléset.

Ne, haragudj, de ez a sima ragasztós mûköröm úgy fog lepattogzani a kezedrõl ahogy akar. És egyáltalán minek neked 14 évesen mûköröm? Ha akarsz, akkor menj szalonba és csináltass porcelánt vagy zseléset.
tényleg bunkó :D hogy jön az életkor a mûkörömhöz? (de a kérdezõnek se kellett vna kiírni az életkorát, gondolhatta vna h ez lesz)
bunkó
A kérdező hozzászólása: kösz nem...
Nem tudok újat mondani, egyetértek az elõttem szólókkal. Én csak azt nem értem miért vannak lepontozva az elején?! Ha nem tetszik amit ír, lepontozod? Rendes választ írtak és igazuk van. Ha tetszik, ha nem így van. Nem tudom ki pontozta le õket... Erre a pár órára meg fog neked felelni, aztán belemártod a lemosóba az ujjaidat és lejön. De ennyi idõ alatt nem fogsz leszokni a körömrágásról. Ilyen fiatalon még nem javaslom a mûkörmöt, inkább vegyél gyógyszertárban körömrágásra való körömre kenhetõ zselét/lakkot, nagyon rossz íze van és ettõl nem rágod majd a körmöd.
régebben én is ilyet tettem fel sokszor amikor még nem volt "rendes" mûkörmöm. és télleg nem kell hozzá aceton, mert alányúlsz és lejön! de csak egy pöttynyi ragasztót tegyél rá, mert ha telenyomod ragasztóval a leszedésnél nagyon fájni fog!
A kérdező hozzászólása: jaja rá volt írva hogy acetonnal lejön elsõre direkt ilyet vettem.
Nem muszály ahoz aceton, az ilyen fajta körmökhöz: egyszerûen befeszíted : aláfeszítessz és lejön.... nem fog fájni mert ez nem olyan "komoly" ragasztó!!!
A kérdező hozzászólása: Csak pár órára akarnám felrakni, azalatt ugysem gombásodhatna be...
Segítséget kér ehhez a mûkörömhöz, saját maga akarja felrakni, csak tegye. (Ugyis le fog esni, pattogzani stb.) Tehát. Felragasztod. Mikor megunod vagy már csúnya akkor belenyomod az ujjaidat egy kis acetonba, pár percig otthagyod, majd lejön. De egyépként le is tudod kapargatni..
Szerintem is inkább menj el mûkörmöshöz.Õ szakszerûen szépre megcsinálja(remélhetõleg:) )Én is azért csináltattam mert vagy letöredezett a körmöm vagy lerágtam(ebben tényleg segített a mûköröm, azóta nem rágom, nem piszkálom folyamatosan) DE jól gondold meg!Miután lejön a mûköröm sokkal gyengébb lesz a körmöd!
Nem akarlak elkeseríteni, de mivel azt írod h ez az elsõ mûkörmöd, biztos vagyok benne h nem fogod tudni szakszerüen felrakni(tudom mert ez a szakmám) Ha rosszul teszed fel akkor a gombásodás veszélye is fenyegethet ami bizony nehezen visszafordítható dolog! Egyetértek az elõttem szõlóval, menj el szakemberhez, (tudom h egy kamasznak nem olcsó)de megéri azt a pénzt, h késõbb ne legyenek olyan problémáid a körmöddel amit nehéz lesz orvosolni.S nem utolsó sorban csak azt tudom még mondani ha Te rakod fel magadnak, akkor nem lesz olyan hatása mintha a saját volna, mert ahhoz némi tudás is kell h eltakard a müanyag körmöket.
Nagyon könnyen le fog jönni, ha akarod ha nem:S
A kérdező hozzászólása: Szal könnyen lejön?? am. kedvesebbb és finomabb válaszra számítottam volna.... Am. meg azért, mert rágom és ez szebb lesz mint a lerágott köröm és még segít a leszokásban is!!
Szia! Nekem is ilyen 200ft-os mûkörmeim vannak. Nekem általában sajnos csak olyan 2 órát hosszát marad fenn, aztán ragaszthatom újra:S

Még nem múltam el 14 éves és lehet, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A törvény bünteti a szexet 14 év alatt, engem vagy a szüleim? Vagy akitől a baba van mert ő már 15 éves. Mihez kezdjek?

Nem igazán tudom h terhes vagyok-e vagy sem. Az alkalom után 2x már megjött a de most 1hete késik.Ha terhes vagyok akkor már a 2.hónapos a baba. Eddig nem észleletm a menctruáció kimaradásán kív?l semmi jelet a terhességre, sem hányineger, sem émejgés,se mell faájdalmak semmi.Híztam mondjuk egy kicsit de a sportot egy lábsérülés miatt abba hagytam és gyógyszewrt is szettem rá.A 3. napon az aktus után csinálatam teszetet de az negatív lett. Terhes lehetek? Ha igen mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hinném ,hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!

Nem hinném , hogy terhes vagy, mert már volt 2 mensid, és a teszt is negatív. De nyugodtan csinálj megint tesztet, már tuti + kell legyen, ha terhes vagy. A mensi sokmindentõl késhez, akár az izgalomtól is, a mozgáshiánytól is... A szüleid nem büntetik, téged sem, de az "apát" igen. Jó lene, ha rendesen védekeznél, de még jobb lenne, ha még egy kicsit várnál a szexuális élettel.. Ha kérdésed van, menj el nõgyógyászhoz, megállapítja a terhességet is, ha van, és segít a megfelelõ védekezés kiválasztásában is!
Ez a kérdés több, mint két éves. Akár terhes volt, akár nem, az már úgyis kiderült.
Igen, valószínûleg nem vagy terhes, de a biztonság kedvéért csinálj mégegy tesztet.H az negatív, nincs semmi gond!:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm mindenkinek akki így kiált melletem nagyon jól esik!!! és nem tudom elmondani h mennyire hálás vagyok!köszönöm szépen mindenkinek!
a 3. válaszolónak üzenem hogy ez a lány nem azt kérdezte hogy te hogyan büntetnéd a gyerekedet ha ilyet csinálna. Valószínûleg el sem mondaná!
szerintem mindenki a maga gyerekét ítélgesse. a másét könnyü megitélni. lehet hogy e te gyereked még rosszabb. nem hiszem hogy te tudnál rola ha a gyereked nem lenne szüz mert nem neked mondaná el elõsször.a helyesirásban meg te sem vagy jobb.
én is azt mondom hogy ne izgulj nem vagy terhes . azoknak a válaszoloknak akik elitéltek azt mondom hogy egyet értek az elõttem irokkal, ésez az oldal nem azért van hogy elitéljük egy mást. és honnan tudjátok hogy a ti lányotok , nem 13 évesen veszitette el a szüzességét.valószinüleg az õ anyukája sem tudja
Sztem egyszerûen csinálj most egy tesztet, és hidd el nem lesz gond, szorítok neked, legközelebb meg ügyesebben, hogy ne kelljen a frásznak kerülgetnie.Ha esetleg mégis terhes lennél(amit nem hiszek)a szüleiddel beszélj, tudom nehéz, de õk tudnak a továbbiakban segíteni-ha rendszeresen együtt vagytok, beszéljétek meg mi legyen a védekezés, de jobb lenne felnõttel elbeszélgetni errõl, hogy mégegyszer ne kerülj ilyen helyzetbe.
Szerintem sem vagy terhes. Orvoshoz jó lenne azért elmenni. Ja, és a dokinál, azért van a szád, hogy kérdezz, tehát ha valamiben nem vagy biztos, akkor tudod mit kell tenni :) Lehet, hogy a gyógyszer miatt késett a menstruációd. A többi válaszoló meg nem tudom, mit képzel magáról. Õk talán még sosem követtek el hibát? Pláne helyesírásit. Oké, én is szoktam fikázni mások helyesírását, ha nagyon ordít róla, hogy az illetõ egy tukó paraszt, de itt nyilván csak elírásról van szó.
Kedves válaszolók! Szerintem ennek a lánynak éppen elég büntetés volt ez az idegeskedés. Szerintem nem a mi feladatunk megítélni. Ez az oldal azért van, hogy segítsünk egymásnak. Ha otthon nem meri ezt megkérdezni, annak biztosan oka van, azért fordult ide.Azért ilyen a mai társadalom, mert nem segítünk egymásnak, csak ítélkezünk egymás fölött:( Nem védeni akarom amit tett, (mert én a házasság utáni szexet tartom helyesnek és nem vagyok öreg sem, 23 éves), de manapság sok ilyen helyzet fordul elõ, inkább segítsük, ha ide fordult. Ja, és szerintem bárkivel elõfordul, hogy elgépel valamit.
Nos, 14 évesen nekem nem volt rendszeres ciklusom.Olyan 15-16 éves voltam, amikor belõtte magának a 28 napot.Már kétszer megjött, gondolom rendes mennyiség stb.Ha baba lenne, mér rég jelentkeznének a terhességi tünetek. Hányás, fáradtság, émelygés, alacsony vérnyomás, puffadás.Ezek közül nem mind jelentkezik, de egy vagy kettõ mindenképpen.Meg 12 hetesen már picit gömbölyödik a poci is..sõt..13 hetesen.(Mert annyinak kellene lenned, ha babás lennél.) Ergó, ez jó lecke volt!Talán védekezz rendesen!Az meg hogy a törvény kit büntet meg kit nem egyformán mindegy, mert ha az én lányom lennél, és bejelentenéd hogy 13 évesen babát vársz, hát szerintem kikelnék magamból, és mind az apát és mind a lányomat én büntetném, nem kellene oda törvény!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a kommenteket.nagyon sokat segítettek!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. az "apát" ha még is lenne baba h büntetné a törvény?
SZia! Ne haragudj lehet kicsit nyers leszek de! Ennyi evesen mar azert illene valamennyire ismerni a magyar helyesirast. (sajnos kulfoldon elek ezert nem tudok ekezetet irni, meg mielott valaki megszolna :) Szoval. 14 eves meg nem multal el es lehet terhes vagy, akinek az apja egy 15 eves gyerek, mert gyerek. En azt tanacsolom, hogy beszeld meg szuleiddel. Ha elmennel nogyogyaszhoz es kiderulne, hogy terhes vagy, es az apa 15 eves, akkor az orvosnak kotelessege a szuloket ertesiteni, vagy a gyamugyet, ugyanis meg kiskorunak szamitasz. Bar nem vagyok jartas a magyar torvenyekben, ugyanis kulfoldon elek, de szerintem, ha terhes vagy, ott biztos a gyamugyisek nem hagyjak szo nelkul azt sem, hogy az apa 15. Jobb esetben kapsz meg egy lehetoseget es o is, rosszabb esetben a baratod javitointezetbe kerul. DE mivel a tuneteid nem utalnak terhessegre hiszen az aktus utan mar ketszer menstrualtal, valoszinu nem vay az. A te korodban meg normalis, ha nem allt be a ciklusod es rendszertelenul jon meg. Probalj meg meg egyszer tetsztet csinalni, vagy menj el nogyogyaszhoz rutinvizsgalatra. De szerintem nyugodt lehetsz, nem vagy terhes. Azonban, ha legkozelebb egyutt lesztek a baratoddal, mindenkepp vedekezzetek, hisz ha mar ilyen idosen erettnek erzed magad a szexre, akkor azt is tudnod kene, hogy, hogyan elozzel meg egy nem kivant terhesseget!!!!! Nem eleg csak szexelni es kesz!! Hanyszor, de hanyszor elmondjak!!! Es hanyszor, de hanyszor a te korodban elfelejtik. Szoval, legkozelebb vigyazzatok! Szep napot!
csak úgy jelezném hátha valaki ide téved és vonatkozik rá: 14. életévét be nem töltött személlyel szexuális kapocsaltot létesíteni bûncselekmény, és rendõrségi eljárást von maga után (akár bele egyezett a fél, akár nem)
Szomorú, hogy 14 évesen még mindig ilyen a gondolkodásod.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted

13 év után mertem szólni a volt páromnak hogy jo lenne ha valamennyit fizetne a gyereknek minden hónapban mert már 14 éves és sok minden kell neki erre ő most azzal fenyeget hogy elveszi tőlem! Mit tegyek?

1 éves volt a fiam amikor az apjával külön mentünk! Nem volt sem gyerekelhelyezés sem gyerektartás megállapitás. Szóban megegyeztünk hogy a gyerek velem marad és én nem kérek gyerektartást hanem amikor tud az apuka vegyen neki valamit vagy adjon neki pénzt! Na ennek már 13 éve mert most 14 éves a gyerek. Apuka azóta sem erölteti meg magát és én szóltam neki hogy soha nem vesz magátol a gyereknek semmit csak ha én szólok akkor is nagy nehezen ezért ha lehet ezután minden hónapban fizessen a gyereknek gyerektartást. Erre most ő fel van háborodva hogy neki is ott van 3 gyereke és a fiamat is ellenem hangolta mert én a láthatást soha nem tiltottam meg akkor sem ha nem adott a gyereknek semmit mert tudom hogy a gyerek szereti az apját. Most meg azzal fenyeget hogy elveszi tőlem a gyereket és most már a gyerek is el akar menni!! Ha biróságra megyek akkor nem kérdezik meg a gyereket hogy hová akar menni??? 3 évig jo voltam most már nagy gyerek most már menne oda ahol nagyobb a szabadság.

Legjobb válasz: Ha gyerektartásért pereled, nem fogják megkérdezni, hogy hol szeretne maradni a gyerek, ahhoz gyermekelhelyezési kell, és ezt valóban elindíthatja a volt férjed (bár szerintem felesleges aggódnod, a maga 3 gyereke mellé valószínûleg fenyegetõzik azzal, hogy elveszi õt is). Viszont vedd figyelembe azt is, hogy a bíróság ok nélkül nem törekszik a gyerek elhelyezésének a megváltoztatására, tehát ha 14 évig nálad volt a gyerek, akkor igen erõs indok kell ahhoz, hogy a másik szülõnél helyezzék el, annyi nem elég, hogy apánál jobban szeret. Tehát pl. verés, alkoholizmus, stb. Ha ez nem áll fenn, nincs okod az aggodalomra. Egyébként tényleg te rontottad el. A gyerek részére van a gyerektartás, nem neked. Az õ pénze, amire neki van szüksége. Ezért kellett volna 1 éves korában igényelni. Ha nem használod fel, mert anélkül is el tudod tartani, akkor pedig félre lehetett volna rakni neki, hogy kamatozzon.

Hát igen, ide vezet, hogy nálunk az emberek nem szeretnek semmit hivatalosan letisztázni. Az a baj, hogy a fiad a legrosszabb korban van, 14 éves, a világról még nem sok fogalma van, borzasztóan befolyásolható, de az önérzete hatalmas, hiszen kamaszodik. És nyilván oda akar menni, ahol a nagyobb szabadságot látja, tehát az apjához, nem az anyjánál akar maradni, aki korlátozza (hogyne korlátozná, máshogy nem lehet nevelni). Mondjuk én se hiszem, hogy az apuka magához venné a gyereket, de inkább elõzd meg a dolgot és indítsd el a gyerektartás igénylését. Már csak azért is, mert ha magához veszi, simán lehet, hogy õ tõled már az elsõ naptól el fogja kérni a pénzt és azt fogja állítani, hogy eddig õ fizetett sokat neked.
Ha gyerektartásért pereled, nem fogják megkérdezni, hogy hol szeretne maradni a gyerek, ahhoz gyermekelhelyezési kell, és ezt valóban elindíthatja a volt férjed (bár szerintem felesleges aggódnod, a maga 3 gyereke mellé valószínûleg fenyegetõzik azzal, hogy elveszi õt is). Viszont vedd figyelembe azt is, hogy a bíróság ok nélkül nem törekszik a gyerek elhelyezésének a megváltoztatására, tehát ha 14 évig nálad volt a gyerek, akkor igen erõs indok kell ahhoz, hogy a másik szülõnél helyezzék el, annyi nem elég, hogy apánál jobban szeret. Tehát pl. verés, alkoholizmus, stb. Ha ez nem áll fenn, nincs okod az aggodalomra. Egyébként tényleg te rontottad el. A gyerek részére van a gyerektartás, nem neked. Az õ pénze, amire neki van szüksége. Ezért kellett volna 1 éves korában igényelni. Ha nem használod fel, mert anélkül is el tudod tartani, akkor pedig félre lehetett volna rakni neki, hogy kamatozzon.
Jó nagy hülyeség volt anno nem hivatalosan megegyezni valamiben. Helyette 13 évig gyûjtögetted a sérelmet. Gondolom eleinte a dac munkált benned, hogy majd te megmutatod, hogy egyedül is... aztán mostmár szívhatod a fogad. Bíróságra menni még midnig nem késõ, elég valószínûtlen, hogy ha amúgy alkalmasnak találnak a gyerek felügyeletére, akkor elvegyék tõled 13 év után.
Ezt tényleg te rontottad el. A gyerektasrtás nem nekd, hanem a gyereknek járt volna. Az, hogy utána csinált még 3 gyereket, nem érdekel senkit, ezután az 1 után épp úgy kell fizetnie. Hogy vehetné el tõled?
üres fenyegetés. Mi gondolsz, ha eddig nem törõdött vele, pont most akarja magához venni? A mostani felesége vajon mit szól ehhez? Menjetek csak bíróságra, állapítsák meg a gyerektartást írásban.
Ott rontottad el, hogy mikor a fiad 1 éves volt, már akkor bíróságra kellett volna menj gyerektartás miatt, de legalábbis hosszabb nem fizetés után mindenképp!
A legegyszerûbb, amit tehet, hogy fenyeget. Ne ijedj meg tõle. Akárhány gyermeke is van a mostani kapcsolatából, a gyerektartás akkor is megjár neked, ahogy minden gyermek után megjár. Hogy mennyi, azt majd a bírógá megállapítja. Kérheted öt évre visszamenõleg, ami jogos.
Ha a gyerek menni akar, mehet is, ennyi idõsen már figyelembe veszik a véleményét.
A kérdező hozzászólása: ha elinditom a gyerektartási kérelmet akkor az apuka elinditja a gyerekelhelyezést és a gyereket is megkérdezik akkor õ oda akar majd menni és akkor megint alul maradok?? És valoszinü hogy utánna még nekem kell fizetnem gyerektartást amit õ 13 évig nem fizetett mert mindig azt néztem hogy nem jo az anyagi helyzete.
Most megkérdezted ugyanazt, amit már megválaszoltunk. Az apuka elindíthatja a gyerektartást, de abból ítélve, hogy már így is 3 gyerekrõl kell gondoskodnia, valószínûleg nem fogja. Ha mégis megteszi, akkor is csekély az esélye annak, hogy megkapja a gyereket, hiszen 14 évig nálad volt, és semmiféle panasz nem merült fel ellened. Igaz, hogy figyelembe veszik a gyerek kérelmét is, de azt is, hogy az apuka 13 év alatt csak ímmel-ámmal gondoskodott a gyerekrõl. Ez nem elég indok ahhoz, hogy megváltoztassák az elhelyezését. Legközelebb kérlek olvasd el a hozzászólásokat, mert körülbelül 6-an megválaszoltuk már az imént feltett kérdésedet.
*gyerektartás=gyermekelhelyezést, elnézést, felcseréltem:)
Ó majd az asszony pajtás behatárolja ám apukának mit akarjon:) nem gondolod 3mellé még bevesz egy 4dik gyereket.Exednek nagy a pofája.Látom megkaptad a kegyelem döfést a fiadtól is.Menni akar.:((ne pánikolj be..legalább is ne mutasd neki.menni akar??segíts neki össze csomagolni.lesznek ám ott határok szabályok:) )ugy cuccol vissza hozzád csak úgy füstõl a valaga..
a tények ismeretében nem értem miért kell bokáig összefosnod magad... ha eddig egy petákot nem adott, szted majd lemond havi 50 rugóról, amibe a fia eltartása kerülne? hát erõsen kétlem. ott toltad el, h anno nem állapodtatok meg írásban a gyerektartásról. menj bíróságra, ott legyen nagy mellénye az exnek!
Azert voltal nyugton 13 évig mert nem követeltel semmit, maskepp pokolla tette volna az eleteteket jóval korabban. Az ilyennek beket kell hagyni, inkabb hagytad volna beken!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!