Találatok a következő kifejezésre: 14 éves csak novemberbe (2 db)

14 éves leszek novemberbe. Kb 156 cm vagyok. És csak 14/15cm állva. Ez normális? Tudnám valahogy segíteni hogy nőljön?

Legjobb válasz: Ezt nem értem. 156 centi vagy, de fa felállsz már csak 15 centi. akkor maradj ülve és 156 vagy. az úgy jobb.

Ezt nem értem. 156 centi vagy, de fa felállsz már csak 15 centi. akkor maradj ülve és 156 vagy. az úgy jobb.
Ilyenkorra azért a fiúk már megvannak majd 165 centi magasok is.
Nem a kis kukidnak kéne nõni, hanem neked törpapa. 20/L
Én most lettem 14, 176 cm vagyok, de a farkam kisebb, 13, 5 cm. Ez van.
Átlagos a kukid, ne aggódj! Nekem 16-17cm 37 évesen és nem panaszkodom, mert az asszonyba sem megy be teljesen hiszen nekiütközik a méhének. Tehát, hiába az a plusz 2 centi.... Egyébként is a nõknek csak 7cm a hüvelyük, azon túl pedig ott a méhszáj és a méh, ami fájdalmas lehet nekik ha a kukiddal "nyomkodod". Lehet net-en kapni növelõt ha felnõtt korodba néger csajokat akarsz kukizni de elég drága dolog! http://www.mensvital.hu/termekek/penisz_noveles/gnetix_exten..
Ha még egyszer ezt megkérdezi valaki fõbelövöm.
Persze, hogy komoly. Nekem 17, 35 jött ki és a valós méretem 16, 8 szóval még pont tûréshatáron belül van.
A kérdező hozzászólása: 00;09 ez most komoly ? Xd
Van egy jó módszer pénisznyújtásra. Felmés a házteõre. Megfogsz egy kötelet, a kötél egyik végét a farkadra a másik végét egy téglára kötöd. Majd a téglát ledobod. Sok sikert. :D
A következõ módon tudod kiszámolni a normális méretet: A lábfejed hosszát elosztod a hüvelykujjad hosszával, majd beszorzod a kis- és nagylábujjad közti távolsággal, végül osztod 2-vel. Ez a normális méret +-0, 8754cm. Ha afrikai vagy +5cm, ha kínai akkor -3, 5cm.
Kedves kérdezõ! Szerintem korilag érthette az elsõ válaszoló...
A kérdező hozzászólása: Kedves 1.! Szerinted tehetek róla hogy ekkora vagyok?:) Nem! Nagy egy bunkó vagy te!;)
Nekem most is akkora... de mit idegeskedjek én rajta... 18/f
kicsi vagy nagyon, de a szerszám az átlagos, amiatt ne parázz
Sajnos ezt teszi a sok hamburger, pizza, hormon kezelt élelmiszer és élvezeti cikkek stb...

14 éves vagyok (csak novemberbe leszek 15) és szeretnék nyáron dolgozni. De minden ilyen diákmunkás szövetség 15-16-17 éveseket keres. Mit tudnék csinálni?

Gondolkoztam kutyasétáltatáson, gyerekekre vigyázáson, takarításon, néniknek is segítenék, de nem tudom, hogy kéne majd belekezdeni... Végre hasznosan szeretném tölteni a szünid?t, szóval segítsegek. :$ El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy jogszabáj szerint hivatalosan csak 15 éves kortól lehet dolgozni, szülõi engedéllyel persze nem hivatalosan, nem diákszövetkezeten keresztül találhatsz munkát, de ahhoz ismerõs kell és nem szabad lebukni

én úgy tudom, hogy jogszabáj szerint hivatalosan csak 15 éves kortól lehet dolgozni, szülõi engedéllyel persze nem hivatalosan, nem diákszövetkezeten keresztül találhatsz munkát, de ahhoz ismerõs kell és nem szabad lebukni
igen. jogszabályilag csak 15-tõl dolgozhatsz. úgyhogy csak az ismerõsök/rokonok maradnak.
Meg a szomszéd néni, akinek a kutyáját megsétáltatod. Az a neked való. A takarítás azért eléggé nehéz fizikai munka, a gyerekfelügyelet meg elég nagy felelõsség. Mondjuk a közeli fákra tehetsz ki hirdetést, hogy unatkozó kutyák sétáltatása. Biztosan lenne pár jelentkezõ. Jövõre meg már adhat munkát a diákmunkás szövetség is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!