Találatok a következő kifejezésre: 14 éves csak (369 db)

Bak vagyok 14 éves! Csak nekem ilyen fontos a pénz bakként ennyi idősen?

Nem tapasztaljátok? Olyan kitörési vágyat a középosztályból?

Legjobb válasz: Nem értem a pénz is csak egy tárgy én nem érzek semmi késztetést hogy legyen emgvagyok az én kis életemnek de ha 14 évesen ennyire szeretnéd a pénzt akkor mi lessz 4 év múlva? Te az a tipikus azért "szeretem" a fium mert gazdag leszel :)

Nem értem a pénz is csak egy tárgy én nem érzek semmi késztetést hogy legyen emgvagyok az én kis életemnek de ha 14 évesen ennyire szeretnéd a pénzt akkor mi lessz 4 év múlva? Te az a tipikus azért "szeretem" a fium mert gazdag leszel :)
ez az egyik nagyon jó tulajdonsága ezen jegynek.Nincs baj, nagy hasznát fogd venni az életben is.Csak arra vigyázz, h a sorrendet-barátok, család pénz ne cseréld föl és ne apénz alapján válassz ismerõsöket, társakat. Egy bak , felnõtt, nõ :)
Ez az egy dolog amit különösen irigylek a bak jegy szülötte emberektõl. Nagyszerûen tudnak bánni a pénzzel. És azért ez a mai világban nagyon fontos. Én mérleg vagyok, de ha nekem megtetszik valami ami 20 ezer forint, akkor megveszem. Még akkor is ha tudom hogy nem ér meg annyit. Szóval az én kezemben nem marad meg a pénz.
A bakoknak mindig az anyagi stabilitás az elsõ, kicsi koruktól, persze csakis a családjuk után. Ez tipikus, és semmi köze semmilyen népcsoporthoz vagy valláshoz, esetleg kapzsisághoz. Az én szerelmem is bak, és anyukája mesélte, hogy amikor kicsi volt, mindig eltette a csokikat, amiket kapott, és eladta a tesóinak, ezzel is biztosítottabbnak látta a kis jövõjét! :D Felnõttként pedig munkamániás, és tudom, hogy csakis a szeretteiért dolgozik, mert amit keres, azt szinte mind rááldozza a tesóira, anyukájára - és persze rám. Magára sose költ, mert hogy "nem akarja elszórni a pénzt", szóval kicsit aszkéta. Azt teszi csak félre, amit magától megtagad. Szerintem ez hûen tükrözi a bakok (legalábbis a fiúk) jellemét. Azért egy jótanács a bak lányoknak: ti is ugyanúgy igénylitek az anyagi biztonságot, de mivel ti lányok vagytok, számítóbbak is vagytok - nem sértés, ténymegállapítás ;) -, de ugyanúgy munka- és irányításmániásak, mint a fiúk, ezért nektek nehezebb (lesz) a szerelemben, ha nem adtok alább ezekbõl a tulajdonságokból, legalább a szeretet és tolerancia nevében, ha másért nem :)
A kérdező hozzászólása: Nem, a családomnál sosincs fontosabb. Bármit megtennék értük, és ha nagyobb összeghez jutnék, akkor odaadnám nekik. Ünnepekkor is az egészet rájuk költöm, amim van. Nagyon nagyon imádom mikor ilyen klassz cuccokat vehetek nekik. Olyan jó, ilyenkor, hogy örülnek. Imádom. :D
A tetves szcientológusok igazán elmehetnének már a ODA az elmebeteg tanácsaikkal! Oké, hogy neked fontos a pénz, de ne az legyen a legfontosabb! Ha nem vagy a barátaiddal, a szerelmeddel, nem éled az életed, csak a pénzt hajtod, arra fogsz eszmélni, hogy valójában semmit nem csináltál egész életedben, csak güriztél, és nem élvezted a munkád eredményét. A saját testvéremen látom, hogy milyen sz*r élete van valójában, mert semmi öröme nincs. Sokat keres, de nincs élete.
A kérdező hozzászólása: Én nem költök soha, szinte kuporgatok, imádom ha valami nagyra össze gyülik. De nem vagyok kapzsi, a családom a legfontosabb. Viszont szeretem a gondolaát, hogy nem nulla pénzel indulok majd a világnak. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek ezért, és még jobban érdekel az olyan munka, amivel magasra török benne lenni a köztudatban, persze nem durva modon, és nyomot hagyni a világban.
Nagyon jól teszed ha fontosnak találod a pénzt. A pénz abszolút boldogít és pozitivan befolyásolja az életed.
én 16éves vagyok egy bak egészségügyi iskolába járok és rengeteget dolgozok emelet sokat költök az egészségügyi dolgokra és mások segítésére , saját magam keresem a kenyerem és régebben is nagy szerepe volt a pénznek az életemben amit saját magam kerestem meg.
A pénzimádatot ráfogjátok arra, hogy bak jegyûek vagyok? Nem lehet, hogy egyszerûen kapzsik és buták?
Én is bak vagyok és nekem is nagyon fontos a pénz. még a tanórákon is szinte mindig pénzel kapcsos választ mondok.csak én 13 vagyok.
Igen valószinûleg te is ilyen maradsz én is ilyen voltam és még mindig vagyok 25 évesen
Nem bak vagy, hanem zsidó.
Ezt úgy hívják hogy a média hatása...
Nem értem miért ilyen anyagiasak az emberek... fõleg ebben a korban. Persze senki nem szeretne csóró lenni, de én annak a kevésnek is tudok örülni ami van... és köszönöm jól érzem magam, és még csöves sem vagyok :) 25/L
Nagyon furcsa, de nekem is. Néha éget a vágy hogy igenis nekem is kell egy Audi R8... Ilyen ááh nem tudom elmondani milyen érzés. És mindennek az árát nézem.. Nem tudok úgy vásárolni hogy, NA most nem nézem az árát..
én is 14 vok, rák, én is szeretem a pénzt, szeretek vásárolni ruhákat és ezt-azt :DD de csak azért mert van mibõl :) Mééééég! :DD
Amúgy mig anya apa pénzét költitek addig jó de majd 10 év múlva hogy fogtok élni? megkeresitek a 80E Ft-t kb.és egybõl el veritek? Abból nem tanul az ember ugye bár.
Mérleg vagyok, 13 éves és imádom a pénzt, és tudom, hogy nálad jobban.2 dolog jár mindig a fejembe:pénz, nõk.

Itt mindenki 14 éves, csak én vagyok ilyen vén csataló?

Vagy ez most a nyári szünet miatt van?

Legjobb válasz: elsõ vagyok, tényleg rengeteg a sok 14 éves. ami önmagában nem baj, csak mikor elképzelnek egy dolgot valahogy, aztán leírják azt, utána meg jól leoltanak ha leírom az igazságot a vén fejemmel, "hogy az nem úgy van", mert a bravo girl nem ezt írta.

elsõ vagyok, tényleg rengeteg a sok 14 éves. ami önmagában nem baj, csak mikor elképzelnek egy dolgot valahogy, aztán leírják azt, utána meg jól leoltanak ha leírom az igazságot a vén fejemmel, "hogy az nem úgy van", mert a bravo girl nem ezt írta.
nem az a gond, h 14 évesek, hanem h már több pasi döngette õket, mint engem 20 évesen.. vagyis ez nem gond.. max. nekik.. :) )
20F
15F =)
Én is idõsebb vagyok:) hagyni kell a fiatalokat kibontakozni, sokszor nevetek a bolondságokon:) s hogy mennyire nem foglalkoznak a mai tizenévesekkel a szülõk:) a kérdéseik és válaszaik alapján:S
Gondolom sokan vannak hasonlóan, mint én, hogy megnézem az adott napi friss termést, egy-két kérdésre majdnem válaszolnak, aztán rájönnek, hogy teljesen felesleges, úgyís nagyívbõl szarnak a véleményünkre, sokszor meg csak önigazolást várnak. Ritka a normális kérdés, ahol azt érzem, hogy érdemes lenne véleményt nyilvánítanom, az okosságaimból hinteni valamit, csak ilyen esetekben már mások megírtak mindent... (23)
VÉRPISTIKE? Kedves kérdezõ, csak nem te is szerepjátszol? 16/F
Ez meglepo. Meg a vegen kiderul, hogy en vagyok a korelnok a kemeny 28 evemmel. :) Amugy nemreg regisztraltam, meglattam egy viccoldalon egy screenshotot, es gondoltam megnezem az oldalt, ha mar ennyit lehet rajta rohogni. De azert aranyosak neha. :)
15/L És ha nem tudok értelmes választ adni akkor inkább nem is írok.. Lehet lenézni, hogy én is "tudatlan tökmag" vagyok. Bár néha szinte a szemem is fennakad azon amiket nálam jóval idõsebb emberek kérdeznek.. Na örültem!
én sem vagyok túl öreg (16)de én csak általában röhögni járok ide mert vicces mikor megkérdezi a 12 éves kislány hogy lehet-e terhes mert megfogta egy fiú a kezét. am sztem nincs baj azzal ha mi is meglátogatjuk az oldalt mert én speciel ha válaszolok akkor nem hülyeséget. és volt olyan kérdésem amire nagyon sokat segítettek a válaszok.
én 16/L vagyok, az elõttem szólóval értek egyet, én is csak röhögni járok ide. bírom mikor felteszik a kérdése, hogy hogyan kell csókolózni :DDDDDD(és ha esetleg valaki még egyszer felteszi ezt a kérdést az elõször olvassa el az ehhez hasolnó 1000000 kérdést és ha esetleg még akkor sem jött rá hogyan kell akkor irjon privátot, de könyörgöm ne tegye ki még egyszer, thx :) ) Elég ritkán válaszolok, de akkor legalább értelmesen, vagy is mikor visszaolvastam nem voltam lepontozva, leoltva és lecseszve... köszönöm és pápááá.
16/L vmi nem???
én 18/f vagyok és õszinte leszek:) engem idegesít a sok kis 14-15 éves tudatlansága:) alap dolog volt nálam még pedig nem számítok olyan öregnek épphogy átléptem a felnõttkort , hogy elõször utánanézek az interneten mindennek hiszen a google erre van. Így megtudtam mire kell figyelni stb.Mivel a mai szexuális felvilágosítások már elég késõn vannak. És amugy az itt értelmesen válaszoló idõsebb tapasztaltabb kommentelõknek is nagy köszönet hisz olyan dolgokat fednek fel sokszor elöttem amire én nem is gondolnék és így ilyen dolgokra is figyelek. Csak így tovább(Y)
16/F
Lány vagyok, kemény 16 életévvel a hátam mögött. Az oldalon egyre elszaporodnak az ostoba kérdések, amire bevallom, be szoktam nyögni olyan marhaságokat, hogy fejtetõre állok én is tõle. :D Sajnos kevés már az értelmes (relatív..kinek, mi) kérdés, amire valóban hasznos választ lehet adni és segíteni lehet a másik félnek. Ettõl függetlenül igyekszem. Én is nagyrészt nevetni járok fel, mert igazán katasztrofális ami a nagyvilágban történik. Egyszerûen el vagyok képedve a korombeliektõl és a nálam jó pár évvel fiatalabbaktól is. Nagyon kevés olyan ember van közöttük, amelynek több az esze 1 maréknyi szárított molylepkéjénél. Mellesleg az olyan kérdések is kinyírnak, amikben kérdezgetik hogy a farka X centi és hogy az elég/jó lesz-e? Öcsém, mindegy hogy mekkora, csak használni tudja. Meg amikor töltögetik fel magukról a képet, mert azt várják hogy majd mindenki a térdük elõtt hever, hogy õk mennyire gyönyörûek vagy kívánatosak/f_szagyerekek. Boccs, elragadtattam magam! :D
azért ne minden 14 évest vegyünk egy kalap alá... vannak olyan 20 évesek itt elég sokan akik sokkal cifrább kérdéseket írnak ki!
hát ha holnap suli lenne, én sem itt folyatnám a szemem:) 16L
Itt több idõsebb is van, csak a hülye kérdésekre nem válaszolnak hülye válasszal, mert úgyse lesz belõle semmi.
csõ Babi néni csõõõ
neeem.. én is 20 vok. :)
Fõleg azért is. Meg fõleg a hajnali vasárnap miatt is. Meg most volt vihar. Fõleg azért is..
A kérdező hozzászólása: Vagy csak 20 éveseknek mondott 14 éves vérpistikék
74% én megdöngethetlek?:$
Nem.Én 20 vagyok és Babi néni is itt császkál valahol a 175 évével és a dr b a 23-ával.
A kérdező hozzászólása: tényleg jobb ha tölünk tudják mint a bravo magazinból, de a sok "Ciki ha..." kezdetû és némely érthetetlen kérdéseik közt néha elveszik ami igazán értékes. de ez csak 1 szempont.
háát.. nem tom.. h nézel ki? :DD
helyesen, írj nekem privit
de írd bele hogy merrefele laksz, mert akkor bukó ha messz vagy
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezeken a fórumokon látszik hogy a mai sexuális felvilágosítás megakadt a "ez itt a koton" "ez meg itt a nõi nemiszerv szintjén".
még h koton.. van, aki azt se tudja.. hanem csak " ööö, vigyáztunk.. " :DD messze vok, nem is vok magyarországi, csak kiváncsi voltam rád. :)
20 éves lány vagyok, még szûz, van egy szakmám, szerdán fogok érettségizni, amitõl már parázok kicsit. :D Ennyi. :D
A kérdező hozzászólása: Bábi nénit nem ismerem. Dr.b meg én vagyok, de itt az ilyet nem szabad elárulni. De nem érint mert maximum más álnéven feljövök. de örülök neki nem csak én vagyok itt öreg.
án pl elájulok néha a korombeliektõl... 15 vagyok, de amiket itt kiírnak... néha amikor nevetni járok ide, már nem tudok nevetni, mert ez nem vicces, ez szörnyû. régen még röhögtem, de mostanában már annyira dúrván elfajultak itt a dolgok, hogy nem tudok...

14 évesen csak 50 köbcentis mopedre vagy robogóra lehet letenni a jogsit? Vagy pedig bármilyen motorra ami 50 köbcentis pl Aprilia RS 50?

Legjobb válasz: 14 évesen lerakhatod a jogsit mknden 50ccm-esre NEM változott semmi nem igaz, hogy nem lehet megérteni kedves elsõ.

14 évesen lerakhatod a jogsit mknden 50ccm-esre NEM változott semmi nem igaz, hogy nem lehet megérteni kedves elsõ.
Tudtommal egyikre sem. Várnod kell még két évet.
azért az túlzás hogy minden 50köbcentisre lerakhatod, mert mopedautót csak B-s jogsival lehet vezetni, de segédmotoros kerékpárt vezethetsz
Ami max. 50 cm3 és nem erõsebb 4 kW-nál (Ami segédmotoros kerékpár, nevezd azt robogónak, enduronak, vagy Simsonnak, esetleg Babettának) azt vezetheted az Am kategóriával, amire 14 évesen vizsgázhatsz! Kicsi gond van azért: az RS 50 egy opicit erõsebb 4 kW-nál, így hivatalosan nem minõsül segédmotoros kerékpárnak! :D
A legtöbb mopedautó kicsit nagyobb, mint 50 cm3, de pl a platós 3 kerekû Piaggio-t szabad vezetni Am-mel! :)
14 évesen az "AM" kategóriára tudod lerakni (50cc), DE! Csak robogót vezethetsz vele, kivéve ha teszel egy különbözeti vizsgát váltós motorra!
Utolsó, ugye tudod, hogy baromságot írtál!?

Normális, hogy 14 évesen csak 163 centi vagyok?

14/F

Legjobb válasz: jó neked én októberbe leszek 14 és 153 cm vok

jó neked én októberbe leszek 14 és 153 cm vok
Gondolom a szüleid sem nagyon magasak és még nõhetsz is.
Na gyerekek, én 17 leszek és 154cm vagyok....
8-os koromig szinte az összes csaj magasabb volt, mint én. Gondolom veledkorú lehettem..de!!! pár év múlva találkoztam velük és láss csodát :D Nem volt nálam magasab csaj- ma már 184 cm-magas vagyok. Nyugi! fiúk 20 éves korukig is simán nõnek .
Én is kb. annyi cm vagyok 15/F
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!Csak azért zavar, mert idén megyek középiskolába (szeptembertõl), és sejtem, hogy b*szogatni fognak emiatt.
Szeptember elsején már lehet, hogy fel sem tudod venni az öltönyödet, annyit nyúlasz a nyáron.

14 évesen csak 13-14 cm a péniszem, és nagyon félek, hogy nem fogom érdekelni a lányokat, vagy ha igen, és majd eggyel lefekszek, másnap azzal kezdi hogy el fogja újságolni a barátnőinek hogy milyen kicsi a farka xy-nak. Nőhet még?

kérlek segítsetek..mekkora az átlag? Nem tudom hogy álljak hozzá....Ja és leírhatjátok hogy a tiétek mekkora...légyszi

Legjobb válasz: Elég az barátom, ha nem kiállításra akarod vinni :)

Elég az barátom, ha nem kiállításra akarod vinni :)
a 13 01-nek teleszkopos
Nekem 13 évesen 16cm péniszem van, de egy kicsit korán érõ típus vagyok, mert a körszakállam is kezd már egy kicsit nõni:-)
ne felj mar :) nem a meret a fontos es a nagy tobbsegnek 1o-15cm a penisze ugyh nincs amiert parazz
14 évesen még nem kell dugni senkivel.xD Biztos, hogy nõni fog még pár centit. Még kisgyerek vagy mit akarsz, hogy 25 cm legyen?:D
14 évesen nekem is 13-14 körül volt, most meg 22 évesen 17-nél nagyobbra nem tudtam még kihúzni.
Álló állapotban ennyi? Mert ha lankadtan ennyi, akkor az még sok is, a 13-14 cm az teljesen átlagos, és hogy úgy mondjam "keresett" is, ne parázz ezen. Ha parázol rajta nem mersz majd punci virtuózkodni, pedig egy lány ettõl elájul izgalmában. A vastagsága is sokat számít, a vékony cerka sokkal több aggodalomra adhat okot, de MINDEN hátrányt lehet kompenzálni, önbizalommal és kreativitással. Szóval NE parázz!
Sztem 3-4 év múlva térj vissza a kérdésre.
A kérdező hozzászólása: ah...kicsit felvidítottak a válaszaitok.
miért, mit vártál? ez olyan minthogy egy csecsemõnek csak 4cm-s és az annya aggódik, hogy mit fognak majd gondolni róla / vagy az apjáról... na mind1..
Fog az még nõni ne aggódj!!! Amugy nem kell óriás dákó, jó az ha kicsi de játékos!!!!:D
13:01. Lehet, hogy nagyobb az 17 cm-nél, csak ne kihúzni próbáld, hanem felállítani... D

Üdv! Szerintetek az nem baj hogy 14-évesen csak 1 barátnőm volt?

Inkább tanulok otthon! de ezért gúnyolnak ! nem értem mért.. Lemondanak mindennek mert 14-évesen nem iszom ! és nem drogozom...

Legjobb válasz: nem baj. jól teszed, ha nem iszol és drogozol

nem baj. jól teszed, ha nem iszol és drogozol
Hát jobb is hog 14 évesen még tanulsz és nem csajozol
De baj, már kb. a 10.nél kéne tartanod. Húzz bele.
Szia! Elhiszem, hogy ezek a kis plá[email protected]ák nem kellenek. :) A normális meg foglalt.. sajnos. A többi aberált páwával meg ne foglalkozz. :) A neved meg tetszik SZEBB JÖVÕT!
14 évesen mind foglalt? Te jó ég, de sajnállak benneteket. Nekem 19 évesen volt elõször barátom, de anyám valószínû ketté is hasított volna, ha 14 évesen fiúzok. Inkább a tanuláson járjon az eszetek.
én is 14 vagyok és még egyáltalán nem volt barátom.a cigit is egyszer probáltam ki mert fogadást vesztettem de szar, büdös a te esetedben még azt mondom h a lányok nem nagyon szeretik a cigizös fiukat
14 évesen még nem is kell hogy háremed legyen :) Amúgy jól teszed, hogy nem iszol, nem drogozol. Ha rám hallgatsz, ne is állj be a sorba! Aki szeret, majd ilyennek szeret :)

14 évesen csak nekem jelent gondot, hogy a szobámon harmónika ajtó van?

Kicsit zavaró,mert szeretnék egy kilincsel csukható, és záras ajtót,mivel sokszor van olyan kedvem, hogy sírni szeretnék, és gyakorlatilag, tesóm barátnője mindig itt van, másik tesóm barátnője, egész hétvégén.. Soha nem tudok egy kicsit magam lenni, valaki mindig beront, persze elhúzza az ajtót, kopogni minek, csak had szóljon... Zavaró,mert elkezdődőtt ez a 'Ne zavarj, magam szeretnék lenni' korszakom. Kicsit gátol ez az ajtó féleség ebben. Mivel 1 fürdőszoba és egyben WC van, ami persze kulcsos, oda nem bújhatok el, mert az 5-6 ember közül valakinek épp akkor kellene bemennie, mikor épp kisírnám magam. Ilyen ajtó egyébként, és nem szeretem:

Legjobb válasz: Szerezz, vagy csinálj, egy behajtani tilos táblát, és közöld mindenkivel, ha azt látják kiakasztva az ajtódra, ahhoz tartsák magukat. Az én fiam is ezt csinálta, pedig neki rendes ajtó volt a szobáján, igaz kulcs nélkül, de ha ezt a táblát láttam, soha nem mentem be hozzá.Tudtam, hogy ilyenkor tilos, mert egyedül akar maradni, és én ezt tiszteletben is tartottam.

Szerezz, vagy csinálj, egy behajtani tilos táblát, és közöld mindenkivel, ha azt látják kiakasztva az ajtódra, ahhoz tartsák magukat. Az én fiam is ezt csinálta, pedig neki rendes ajtó volt a szobáján, igaz kulcs nélkül, de ha ezt a táblát láttam, soha nem mentem be hozzá.Tudtam, hogy ilyenkor tilos, mert egyedül akar maradni, és én ezt tiszteletben is tartottam.
Nekem ilyen volt, sosem rontottak be. Anyukám sem. A férjemnek tinikorában vastag ajtaja volt, mégis mindenki kopogás nélkül berontott rajta, és sokszor... hát hogy is mondjam, az jött zavarba, aki nem kopogott :) Nem, én akkor még nem voltam képben, de képzelhettek egy tini fiút :P Szóval nem az ajtón múlik, hanem a tiszteleten. Megértelek, kérdezõ. Sajnálom, hogy ezt teszik Veled. Egy szobában vagytok? Mekkorában? Egy olyan ötletet tudok adni, hogy pár deszka (apa, segíts kicsit...) és pár méter szép anyag (anya, ezt kérem szülinapomra) és máris az ágyad köré lehet tenni egy kis kuckót, csupán idõ és ügyes kezek kellenek hozzá :) Valahogy össze kéne ülni a családnak, akármilyen rohanó is a világ, és meghallgatni Téged is, hogy mit szeretnél, a tinikor nem csak a szülõknek nehéz, igenis Neked is jogod van a magánélethez.
Nekem is ilyen ajtóm van és sajna nálunk is átjáróház a szobám (csak nálam van internet és valaki mindig akar valamit a gépen) De én eléggé agresszív vagyok és nagyon bunkó ha közeleg a síró idõm és akkor mindig mindenki elszivárog minimum ki a konyhába és a szobám felé se néznek hadd sírjam ki magam.Nem tudom nálad mennyire megértõek az ott élõk de ha tényleg nincs kiút más síros helyet kéne választanod valami elhagyatott helyet ahol nem zavarnak vagy keress valami indokot hogy bezárkozhass. Remélem segítettem :) 14/L
Nem rosszindulatból, de szerintem örülj annak, hogy egyáltalán van külön szobád! Meg tudlak érteni egyébként, nekem is jó lenne sokszor egyedül lenni, de nekem még külön szobám sincs, és szinte bármit megadnék még egy harmónikaajtósért is. Egyébként, hogyha lenne rendes ajtód, az sem gátolná meg a családodat abban, hogy rád nyitogasson. Ugyanúgy gátlástalanul berontanának mint eddig. Max akkor nem ha mindig kulcsra zárnád. Azt tanácsolom, hogy menj oda a szüleidhez, hogy: Anya, apa! Olyan rossz hogy nincs saját ajtóm. Nem tudom a családi költségvetésbe belefér-e egy ajtó, de nagyon szeretnék egyet. Nem baj ha olcsó, nekem jó az is, csak legyen rajta kilincs meg zár!
Szerintem ha kilincses ajtód lenne, akkor is berontanának. Nekem kilincses ajtóm van, és hiába zártam kulcsra, akkor is kopogtak, vagy nyitogatták a kilincset, hogy "engedj be".(mi 6-an laktunk egy 3 szobás lakásban.) Sajnos ezzel meg kell barátkoznod, ha sokan vagytok. De azért azt nem értem, hogy anyukádék miért engedik, hogy a két bige rajtatok élõsködjön.
Ez nem az ajtó milyenségén múlik, hanem a család hozzáállásán. Hozzám akkor sem jön be senki soha kopogás nélkül, ha egyébként tárva nyitva az ajtó. Akkor kopognak az ajtófélfán. Most nem arról van szó, hogy nem jöhetnek be, hanem így illik. Én is így csinálom. Szerintem mondd el nekik, hogy tartsák tiszteletben a te szobádat, a te teredet, és ne rontsanak rád csak úgy.
Nekem saját szobám sincs. Egy darabig a malac módra élõ tesómmal osztoztunk rajta, most õ elválasztotta magának, de az én részletemen keresztül közlekedik mindenki (egymásból nyíló szobák). Ez volt a sirám helye. Beszélj a szüleiddel, vagy ha olyanod van, valahogy kösd az ajtót oda valamihez, hogy ne lehessen elhúzni, elvégre mindenkinek jár egy kuckó!
Miért nem cserélik le az ajtót? Bár szerintem a fõ gondod, hogy bejárkálnak, ennyitõl nem oldódna meg. Engem azért zavarna ez, mert a harmónikaajtó a zajt nem tartja bent és persze ugyanúgy be is hallani mindent. Párom szüleinél a wc ilyen, na gondolhatjátok, milyen kínban voltam, ha wc-re kellett menni... :( Miközben kint ül az egész család az ajtótól 2 m-re...
uccsó nálunk is ez van a barátnõméknél :S Csak ott a wc ajtó egy méterre van az ebédlõ asztaltól :S El se merek ott menni gyakran pisilni :S
A kérdező hozzászólása: Elsõ:Nem a családtagjaival van a baj, inkább az idegen barátnõkkel.. Õk még idegenek, és ilyenek... Második:De ha bezárom, akkor nem tudnak bejönni. Harmadik:Nagyon szeretnek, sosem követelõztem, és sok mindent megkapok:) pl: Most loptak el egy 5 ezrest (osztálypénz, iskolában történt) anyu egyátalán nem akadt ki, semmi, bízik bennem, és amit tud azért megad:) Apa ígérte az ajtót, de sajnos meghalt, és most nincs szívem anyut sem ilyennel zargatni, de tesóim barátnõi végett (is) jó lenne.Meg 2 fiú bátyám van. Negyedik:De tudod, ami náluk nem szokás az nálunk sem azt gondolják. Ötödik: Elõtte leírtam, most nagyon nincs szívem, hogy ház átrendezést csináljunk, apa már megcsinálta volna, de Õ már nem tudja. Majd ha kicsit enyhül anyuba is a fájdalom megemlítem, addig nem:) Hatodik:Én meg pont, hogy sosem mutatom a gyenge pontom, nem szeretem ezt mutogatni:( Én ilyen szégyenlõs típus vagyok, mert tudom hogy mindenki kérdezgetné mi a baj?Ilyenkor nincs szükségem erre. Hetedik:Járt is, de most aztán felborult minden. Ha kedvem volt, kimentem sétálni, kisírni magam, de itt aztán lenne az izélés, hogy hova mész? Miért? Mi a baj? Nem ismerem én Õket annyira még..Még kell idõ. Nyolcadik:Na meg a fény: D Basszus, felkapcsolja a család valamelyik tagja a villanyt, akkor automatikusan engem is felkapcsol, jön be a fény...:/ Ha hangoskodnak, mert mániájuk egyik tesóm barátnõjének sikogatni... Zavaró.. Kilencedik:Szerencsére az normális ajtó nálunk:) )

Gáz ha 14 évesen csak 7 kg súlyókkal tudok edzeni?

Olvastam itt hogy min 10 kg kene hogy valamit elerjek de szerintem ez nekem a megfelelo s igy is elertem valamit par honap alatt:D Elore is koszonom valaszaitokat!

Legjobb válasz: nem gáz, de ne most kondizz ,mert meg fogod szívi. és ha végeztél nyújts sokat.

nem gáz, de ne most kondizz , mert meg fogod szívi. és ha végeztél nyújts sokat.
Láttam közben valaki írta a nyújtást. Azért kell nyújtanod utána, hogy ne legyenek kötöttek az izmaid. Keress rá neten ha nagyon nem megy, de mindenképp nyújts utána (elõtte meg melegítsd be az izületeid).
Ennyi idõsen ne vidd túlzásba. Egyébként van egy barátom, kb 20 éve súlyzózik és õ maga mesélte el hogy 4 kilóval kezdett bicepszezni 17-18 évesen. Ne azzal törõdj hogy más mit mond. Az edzõtermi okosok is elkezdték valahol.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat! :D Mostmar megnyugodtam :)
Nem gáz :D majd megerõsödsz.. sokat kell enni az a lényeg :D amúgy énis 14 éves vagyok
Ja nagyon gáz, hogy 7 kilóval tudsz edzeni, 150-el kéne fekvenyomni, és 30-al bicepszre egykezesekkel. IDIOT.
A kérdező hozzászólása: Az 5 kg 45 tudtam megcsinalni utana valtottam 7 kg ra s most abbol mar csak 18 tudtam Ez igy jo lesz?
Még egyszer, kicsit másképp megfogalmazva. Ha egy gyakorlatból több mint 20-at meg tudsz csinálni egyhuzamban (szabályosan), akkor túl könnyû a súly. Ha viszont csak kettõt, hármat bírsz csinálni egyhuzamban, akkor inkább könnyíts egy kicsit a terhelésen.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted maradhatok az 5 kg illetve 7 kg sulyoknal?
A súlyt mindenkinek a saját erejéhez kell megválasztani. A súly akkor jó, ha a gyakorlatból (amit természetesen szabályosan hajtasz végre) úgy 5-15 darabot tudsz egyhuzamban megcsinálni. A kisebb ismétlésszám inkább az erõt növeli, a nagyobb inkább a kitartást. A komolyabb súlyzózással talán jobb, ha vársz még 1-2 évet.
A kérdező hozzászólása: Miert ne most kondizzak? Es milyen nyujtasokra gondoltal?
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen :D
segíthetek?:)
Nem. Fog meg ez tagulni. 14/F
Azért csak gyakorolj. Az öklödnek be kell férnie.
Miért csinálod? Neked jó az? Én a pasimtól sem szeretem, ha benyúlkál, attól soha nem fogok elélvezni. (Sok minden mástól igen, de a barátnõim is azt mondták, hogy ezt utálják, semmi jó nincs benne...) Én nem értem. 22
pff. inkább tanulj...annak több hasznát veszed.
Az h hány ujj fér be oda az nagyban függ az ujjak nagyságátol
Lol h valaki azt írja gyakoroljon...nem elég ha majd a PÁRJÁVAL gyakorol? Már most bele akarjátok magyarázni h igen kezdje el tágítani magát...ha jólesik csináld, de nem kell arra edzeni, hogy felmenjen már most 4 ujj. Majd ha eljön az ideje barátod kitágít, addig csinált csak amíg élvezed és nem fáj.
Miért akarod kitágítani a puncidat?
Nem kérdéseket várt hanem segítséget. Én segítek neked ha kell!:) Na de viccen kívül szerintem fog majd az még tágulni. Amúgy is az a jó ha szûk, ilyen dolgokon ne problémázz szerintem. Akivel olyan közeli kapcsolatba leszel, hogy õ is tudomást szerez róla az már ezért nem fog otthagyni (ha csak nem egy paraszt állat, de reméljük nem lesz az). 18/f
hasonlítsd össze 1 uborkával :D
Hasonlítsd a kis ujjacskádat egy rendes álló f..szhoz... és gondold végig.. Ha jól vontad le a következtetést, akk rájössz, h még igen csak gyakorolnod kéne!!! :) (ha nem láttál még olyat, nézz meg egy filmet)
A kérdező hozzászólása: igen, elvagyok lazlva...esjol esik:p
De fel is izgattad magad? El voltál lazulva? Mert izgalmi állapotban nagyon ki tud ám tágulni. Ha csak úgy szárazon próbálgatod, akkor bizony fájhat.
A kérdező hozzászólása: Normalis valaszokat kernek.:p
A kérdező hozzászólása: nem:p
Mert?? Az lenne a jo ha az egesz labad beleferne??!! xD ;)
Irj privit!:)
Akkor konkrét válasz is: Nem, nem baj. A lényeg, hogy jó legyen, ha neked 1 ujjal jó akkor azzal csináld és kész. Hidd el sokkal jobb ha szûk. Már csak azért is, mert ha nagyobb lesz majd a barátodnak, akkor is jó lesz neked, de ha kisebb akkor sem kell azt kérdezned, hogy betette-e már :D

Hogyan lehet valamelyik 14 évesnek csak a gondolata is a szüzesség elvesztésének, miért akarják annyira elveszteni miért nem érnek rá még 2-3 évet?

Legjobb válasz: Sztem azért mert azt hiszik attól ha nem lesznek már szûzek attól nagylányok lesznek... a szex nem tesz felnõtté...

Szerintem az teljesen hülyeség h elöbb érnek a fiatalok! Sztem ha megkérdezel egy 13-14 éves lányt vagy fiút h mi az a szex vagy hogy kell védekezni, milyen betegségeket ismernek stbstb akkor ott fog állni mint fasz a lakodalomban. Itt nem érettségrõl van szó hanem divatról. Persze tisztelet a kivételnek!! De az kb 100-ból 2!
Sztem azért mert azt hiszik attól ha nem lesznek már szûzek attól nagylányok lesznek... a szex nem tesz felnõtté...
Mert már elõbb érnek a fiatalok mint régebben, én 15évesen vesztettem el, szerettem az illetõt, nem vagyunk együtt, és nem is 2hónapot voltunk együtt (1, 5évet) és most 17 vagyok és fél éve van egy csodálatos barátom ;) Ma már nem kortól függ. Oké, ne 12-13-14 évesen veszítse el valaki, de a világ rohan, õk meg már nem értik mit jelentett ez régen.
vagy túl korán érnek, vagy ez a divat sajnos. ÉN amondó vagyok h 18 fölött , , érdemes" elveszíteni:)
Ez a korábban érés tényleg hülyeség...mert hiába fejlett vki testileg, a többség (sztem minden 14 év alatti) még nem érett lelkileg erre! Csak ezt sugallja minden h ez trendi, ciki ha vki szûzen megy középsuliba!! Ez óriási butaság, s én azt sem értem a fiúk fõleg a huszonévesek miért kezdenek ki kislányokkal....ezek érdekes kérdések engem is foglalkoztat és jérdeztem is rá pár kislánytól és hogy mért ne, csak egyszer élnek? de valójában azt sem tudják tényleg mi a szex valójában, milyen szeretni s várni valakit, s a védekezésrõl, meg hasonlók meg aztán fogalmuk sincs!!! Ilyeneknek még nem való a szex..nagyon nem!!!! egy 20 éves lány
Tényleg bele kell törõdni, hogy korábban érnek a fiatalok. Nekem anyám azt mondta, hogy amikor õ volt fiatal, akkor kb. 16-17 évesen vesztették el a lányok. És akkor az õ anyja, a nagymamám ezt tartotta korainak, szerinte meg kellett volna várnia, amíg leérettségizik. De nagymamám pl. még szüzen ment férjhez. A másik nagymamám nem, de 22 évesen veszítette el. Én mondjuk ezt nagyon szeretem a nagyszüleimben, hogy bár nem mindenben egyezik a véleményünk, de ilyesmirõl is tudunk nyíltan beszélgetni. Én 15 voltam, amikor elveszítettem, de ha mondjuk egy évvel hamarabb már együtt lettünk voltan az akkori párommal, akkor simán megtettem volna 14 évesen is. Ja, csak úgy mellesleg, 18 éves koromig vele voltam együtt. Emlékszem, anyukám meg ezt tartotta korainak.
14 évesen már törvényes, pár száz éve már akkor divat volt szülni is. Volt egy idõ, amíg ez újra tabu lett, most elmúlt.
A kérdező hozzászólása: jól van én konkértan a max 14 évre gondoltam mert akkor még a többség általános-ba jár és én igy nem tom elképzelni hogy egy általános iskolás hogy képes erre
akkor a 2-bol en vagyok az elso...na ki lesz a masodik? hehe :) mivel en ilyesmiket tudok, nem annyira mint egy 25 eves pl: de akkor is...es en tenyleg koran erek, .osztalytarsaim pedsig nem...de ez van
Akkor én megint kivétel vagyok :) Én nem azért vesztettem el 15évesen, mert az volt a trendi, és nem is 2nap járás után. Félévet várt rám a fiú, mindketten akartuk, és én már akkor fontosnak tartottam a védekezést és most is normális életet élek. Sajnos tényleg vannak kis r*bancok, de mindig is voltak :S Ezt sugározza nekik a média is .. (egy elõzõ hozzászóló)
én 14 és fél évesen vesztetem el.5 hónapig jártam vele.szentem nem a kortól függ hanem hogy mennyire vagy felkészülve rá meg hogy szeresed .vagyis szeressétek egymást.na mind1 én igy gondlom.ennnyih na sziasztok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!