Találatok a következő kifejezésre: 13nm kicsempézéséhez, 10 nm járólapozáshoz (1 db)

13nm kicsempézéséhez, és 10 nm járólapozáshoz mennyi csempe/járólapragasztó és fuga kell?

Legjobb válasz: Ez attól függ, hogy mekkorát veszel, ezt így nehéz megmondani, de ha elmész venni, akkor a dobozokon rajt avan, hogy az hány négyzetméternyi csempét, járólapot tartalmaz és így ki tudod számolni, de többet kell venni kb egy dobozzal, mert a vágás miatt kellhet, meg ha törik. A fugánál is rá van írva a zacsira, hogy kb hány négyzetméterre elég és van több fajta kiszerelés is. De ha szakboltba mégy akkor segítenek is.

Ez attól függ, hogy mekkorát veszel, ezt így nehéz megmondani, de ha elmész venni, akkor a dobozokon rajt avan, hogy az hány négyzetméternyi csempét, járólapot tartalmaz és így ki tudod számolni, de többet kell venni kb egy dobozzal, mert a vágás miatt kellhet, meg ha törik. A fugánál is rá van írva a zacsira, hogy kb hány négyzetméterre elég és van több fajta kiszerelés is. De ha szakboltba mégy akkor segítenek is.
szia, a falon 3 kg, a padlón 5 kg ragasztó szükséges. Így az össz szükséglet: 89 kg, tehát 4 db 25 kg-os ragasztó biztos elég lesz. A fuga mennyisége a lapok méretétõl és fugák szélességétõl függ, általában fél kg-ot számolnak m2-enként.
Nem kevés
Hát inkább maradjon, minthogy elfogyjon és ne legyen! Sztem egy olyan 400-500 tubussal vásároljál! De a házilag készített frissenfacsart nádudvaritól nincsen jobb!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valami praktika?

Kötök most egy sálat,aminek az egyik széle nagyon csúnya.A legelső szemet sosem kötöm el,mindig csak leemelem,és szép is az egyik széle.De a másik széle nagyon csúnya.Valami praktika arra hogy a sálam mindkét széle szép legyen mint mondjuk a legelső sor (a felszedett szemek/sál alja)?

0

A szilikonos ragasztó mennyire bírja a hőt?

Egy akváriumi vízmelegítőt állítottam át úgy, hogy folyamatos 42 fokon tartsa a folyadékot amibe beleteszem, hogy joghurtot tenyészthessek. (eddig mindig a sütőben csináltam, de megelégeltem) viszont a gumiszigetelésében nem vagyok biztos, ezért a biztonság kedvéért szilikonnal tömíteném a végét. (ahol befolyhatna a víz)

Alkalmas erre a célra?

3

Mini búbos kemence ötletek?

5

Hogy lehet önteni fémet házilag?

5

Hogy tudnák bunkert csinálni?

Van egy kör alakú terület amit fák vesznek körül,de az utca felől eléggé ritkák a fák.Mit tudok vele csinálni azon kívül,hogy fát ültetek?

4

A gravírozás kézművességnek számít? A fafaragás kategóriába bele tartozik-e?

1

Elektrolit készítés hogyan?

Hogy lehet elkészíteni az elektrolit folyadékot házilag? Mik kellenek hozzá? Vagy hol lehet beszerezni? Elektropolírhoz kell.

2

Régi műholdas antenna tolómotorjából tudok barkácsolni automata kapunyitót?

Olyanra gondolok mint a bolti szettek szárnyas kapukhoz amikben hasonló motorok vannak....

3

Melyik hobbi boltban lehet venni batikoló festéket?

És ez kb. mennyibe kerül ?

1

Ha napbojlert teszek a tetőre, köthetem rá direkt a vezetékes hideg vizetb, majd azt a benti bojlerre?

Egy régi bojler belső tartály részét festettem feketére, azt tenném ki a tetőre. A bemenő ágon menne a hideg vezetékes víz, a kijövő - nap által - melegített vizet pedig direkt a benti bojler bemenő ágára tenném. Lehet ebből gond? Mert úgy gondolom ha nincs elég meleg víz kintről, akkor majd úgyis melegíti a belső bojler mint eddig is.
Megspórolnám a hőcserélőt, mert arra nem telik...

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!