Találatok a következő kifejezésre: 13hetes terhes Most (4 db)

13hetes terhes vagyok. Most láttam, h kisebb barnás folyásom volt. Ma lenne e mensim napja. Lehet h attol volt? Fájások, görcsök nem voltak, és most sincsenek.

Már megyek is az orvoshoz, csak sos kéne valami biztatatás.

Legjobb válasz: Én a 8 héttõl barnázok, sõt volt kisebb vérzésem is. Most a 19. héten vagyok, és semmi baja a babámnak, pont ma voltam uh-on. A múlt héten voltam kórházban is pár napig, ott volt egy fiatal lány, aki enyhe vérzéssel került be, estére erõs görcsök, és darabos vérzés jelentkezett nála, és az egyik baba sajnos elment, ikerterhesség lett volna. A vetélésnek ebben a korban már nem csak kis barnázás a jele, hanem erõs görcsök, és darabos vérzés is, úgyhogy nyugi. Nagyon sokan vérezgetnek a terhesség alatt, ez még nem jelent feltétlen nagy bajt, de azért menj el dokihoz.

Én a 8 héttõl barnázok, sõt volt kisebb vérzésem is. Most a 19. héten vagyok, és semmi baja a babámnak, pont ma voltam uh-on. A múlt héten voltam kórházban is pár napig, ott volt egy fiatal lány, aki enyhe vérzéssel került be, estére erõs görcsök, és darabos vérzés jelentkezett nála, és az egyik baba sajnos elment, ikerterhesség lett volna. A vetélésnek ebben a korban már nem csak kis barnázás a jele, hanem erõs görcsök, és darabos vérzés is, úgyhogy nyugi. Nagyon sokan vérezgetnek a terhesség alatt, ez még nem jelent feltétlen nagy bajt, de azért menj el dokihoz.
Menj orvoshoz mindenképp, nem hiszem, hogy baj van, de õ jobban meg tud nyugtatni téged, mint mi így látatlanban és orvosi diploma nélkül! :)
Szerintem is irány az orvos! Én 13 hetesen véreztem a doki írt fel gyógyszert és sok pihenés ez a legfontosabb! 19 hetes kismama.

Volt 2 vetelesem es most 13hetes terhes vagyok, a kerdesem h merjem e befesteni a hajam v sem?

nagyon levan mar nove a hajam 6cm kb,de nem mertem eddig festeni hat ha art a magzatnak.olvasgattam a neten 1ik azt irja nem szabad a masik h lehet.mi az igazsag?

Legjobb válasz: Az a lényeg, hogy ne szívd be sokáig a festékszagot. Miután felkented a cuccot, ülj ki az erkélyre, teraszra, udvarra, és szellõztesd ki a fürdõszobát. Még jobb, ha tudsz bio hajfestéket venni. S persze használj kesztyût. Jó egészséget, boldog babásságot kívánok!

Az a lényeg, hogy ne szívd be sokáig a festékszagot. Miután felkented a cuccot, ülj ki az erkélyre, teraszra, udvarra, és szellõztesd ki a fürdõszobát. Még jobb, ha tudsz bio hajfestéket venni. S persze használj kesztyût. Jó egészséget, boldog babásságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: koszonom a sok valaszat lanyok, irnatok markat is nev szerint h melyik a "biztonsagos"hajfestek?!
Én végig festettem a hajam. Másfél éves lányom makk egészséges :)
Az én családtagom is elvetélt az elsõ babával.Most újra terhes, veszélyeztetett terhes, neki az orvosa azt ajánlotta, hogy a 12.hétig ne festesse, de utána lehet.Ki is várta, 13 hetesen már festette neki a fodrász.Eddig semmi bajuk sincs és már 17 hetes.
a 2. válaszolónak annyira igaza van. nem zárhatod magad burokba... nem beteg vagy, hanem terhes. én is festem a hajam, minden rendben van a babával. 17hkm
myugodtan festesd be, a legtöbb kismama is festeti hidd el tuti nem emiatt ment el a 2 babaád, de érthetõ hogy biztosra akarsz menni. A másik jó megoldás a melir az nem érintkezik fejbörrel.
Nem fog ártani, csak szellõztess. Egyébként ilyenkor talán még jobb a melírozás, ha olyan a hajad, hogy lehet, mert az szinte egyáltalán nem ér a bõrödhöz, ezért nem szívódik be, nem kerül bele a vérkeringésedbe.
nyugodtan festheted ammóniamentes hajfestékkel. vannak már nagyon kímélõ hajfestékek, melyek terhesség alatt is nyugodt szívvel alkalmazhatók.
Orvosom mondta, hogy lehet festeni. Fõleg ha valami márkásabbat veszel azokban már semmi káros nincsen. Én egyszer vetéltem el az elsõ babámmal és 20. hétig végig aggódtam a terhességem. Semmi sex, semmi festés, csak zuhanyoztam, nem mentem Balatonra fürdeni, itthon feküdtem stb. Aztán 20 hetesen rájöttem, hogy ennek így semmi értelme, nem lesz baja a babának. Ha ettõl jobban érzed magad és kell a boldogságodhoz bátran fessed be a hajadat! Ennyi ajándék jár neked. Ha kicsit még kibírod kérdezd meg a dokidat õ mit mond, és akkor teljesen megnyugszol és befestheted a hajad.
Szia! Én 27 hetes vagyok.Nekem szõkítve van a hajam, és semmi bajunk.Ezek a mai festékek már nem olyanok mint a régiek, nyugodtan fesd a hajad.

Szabadfelhasználású kölcsönnél igénybe lehet venni a szocpolt? Mik a feltételek? Kisfiam 1éves mult most 13hetes terhes vagyok, igy már megtudjuk igényelni 2gyerek után is?

Legjobb válasz: http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. Abban az esetben lehet csak igénybe venni, ha új építésû lakást vásároltok illetve építkeztek.

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/tulajdonvagyon/.. Abban az esetben lehet csak igénybe venni, ha új építésû lakást vásároltok illetve építkeztek.
A kérdező hozzászólása: ma meg véreztem reggel meddig huzzom még vagy van kilátás hogy megmarad a baba??
Sajnos egyik ismerösöm megszülte a babát 20 hetesen.Nem bírta a me´hlepény.Elöl volt a mésza´jna´l.Sajna a baba 5 nap uta´n meghalt. Te NE is gondolj ilyesmire. MIÈRT NEM MÈSZ ORVOSHOZ???Igaz valószínü befektetnek, de a babáe´rt mege´ri.Feküdj, ne ülj, ne idegeskedj e´s sürgösen orvos.
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál reggel irt vérzés csillapitot, és várunk csak kiváncsi lennék ki volt ilyenbe és mi lett a vége
Pihenj amennyit csak lehet, és ne ülj!!!!!!a bara´tnöm sajna nem tartott be mindent, és sajna rossz ve´ge lett.....de lehet, hogy ennek így kellett lennie.Most várnak a ma´sodik baba´ra.Gondolkozz pozitívan.Séta´lni se´tálhatsz, de ezt gondolom a doki mindent elmondott.
Szia. Én voltam kórházban vérzés miatt. Nálam kiderült, hogy egy hematóma okozza a vérzést. Miután hazaengedtek, még hetekig barnáztam, mert lassan ürült. Nálad nem találtak semmit uh-on? Elõször nekem sem vették észre, a második uh-on vette észre a doki.
A kérdező hozzászólása: semmit nem láttak az ultrahangon, majd szerdán megyek,
A kérdező hozzászólása: és hány hetesen volt a vérzés?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!