Találatok a következő kifejezésre: 13. hetes vagyok. 1 (18 db)

13 hetes vagyok.1 hétig volt csak hányingerem, meg néha egy kis görcs. Csak a héten van hányingerem, ha téliszalámit eszek. Savanyúsűgot és a sósat, csípőset nagyon kívánom. Fiam vagy lányom lesz?

Legjobb válasz: Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami

Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: akinek mondtam eddig, az azt mondta, hogy amiért nem vagyok rosszul, lány. aztán meg a savanyúság miatt fiú. most akkor mi?
Ne egyél téliszalámit, ha hányingered van tõle, sajna terheseknek egyébként sem ajánlják. (Azért én is eszek néha :) .) Elég sok mende-monda van, hogy ha ezt vagy azt kívánsz, ha rosszul vagy, stb akkor fiú lesz vagy lány, de ezekre nem kell hallgatni, majd kiderül, ha megmutizza a 18 hetes UH-n.
Elõzõ válaszoló vagyok. Nekem azt mondták, hogy a lányokkal vannak rosszabbul a kismamák, mert több a nõi hormon, vagy ilyesmi (nem tudom pontosan). Szóval ha fiú, kevésbé vagy rosszul. Meg állítólag a fiúkkal többet eszik egy kismama, és nem édességeket. Na meg a csúcsos-has = fiú. De szerintem nem lehet ilyenekre alapozni, ezek csak babonák, ezekre bármikor rá tud bárki cáfolni. Én úgy gondolom, hogy nekem fiam lesz, de eddig dugdosta magát :( Majd meglátjuk :) Ha a babonákat nézem, akkor tuti fiú :) Üdv
Nem elõzõ válaszoló, hanem elsõ :D elnézést :D
Nem hiszek a babonákba, de én egyáltalán nem voltam rosszul, nem hánytam, szinte semmi bajom nem volt és inkább savanyút kivántam, mint édeset, a védõnõm már az elején fiúra tippelt és bejött. Fiam lesz! De ez lehet véletlen. Ilyenkor mindenki próbál találgatni és ha megfigyeled kb. 50-50 %-ban mondanak fiút, lányt is az emberek. Ja, nekem többen mondták azt, hogy lány lesz...
Helló! Én a sósat kívántam inkább (most már jöhet bármi), gömbölyû pici pocakom van, rosszul voltam a 16. hétig, és sokan arra tippeltek, hogy biztos lány, és nagy tévedés, ugyanis kisfiút hordok a szívem alatt!! :-) Tényleg nem lehet adni ezekre a babonákra és mende-mondákra!! 25 hetes kismama vagyok.
16 hétig mindennap hánytam, émelyegtem. Nem vagyok kívánós, de néha jól esik a koviubi, néha meg a tábla csoki. Kislányt várunk, legalább is 4-szer már azt mondta a doki. 30 hetes boldog kismama

13 hetes vagyok! Nagyon kívánom a szénsavas üditőket! Ha egy nap megiszom 1-2 pohárral, azzal nem árthatok? Végülis miért nem szabad szénsavast innunk?

Legjobb válasz: Szia! Állítólag azért, mert majd késõbb hasfájós lesz a baba (egyik ismim így járt). Viszont én a sok gyomorsav miatt, csak azt tudtam inni, mástól rengeteg savam lett!

Szia! Állítólag azért, mert majd késõbb hasfájós lesz a baba (egyik ismim így járt). Viszont én a sok gyomorsav miatt, csak azt tudtam inni, mástól rengeteg savam lett!
csak cola ne legyen mert abban sok káros anyag van.én rengeteget ittam és egyszer begörcsölt a hasam tõle kb 18 hetesen azóta egy kortyot sem
Szoptatás alatt lesz tõle hasfájós a baba a puffasztó hatása miatt.
Szerintem azért mert puffaszt de 1-2 pohárral nyugodtan.
Én csak bubis vizet ittam terhesség alatt mert azt tudtam meginni meg néha colát is! 7, 5 hónapos a babám nem volt hasfájós!
Én ritkán tudom meginni, savat termel.

13 hetes vagyok! Az én picim CRL:58mm BPD:22 mm NT:1.6mm Fl:11 mm Ezek jó eredmények?

Legjobb válasz: Teljesen jók az értékek. Itt nyomon követheted a picikéd fejlõdését: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza..

Teljesen jók az értékek. Itt nyomon követheted a picikéd fejlõdését: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza..
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Itt tudod megnézni, de ezek is csak irányadóak, nekem sem mindis egyezik. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, most már tudom, hogy hol nézzem meg és ez jó!
Jó eredmények nagyon. És ami nagyon fontos, hogy az NT: 1, 6 mm. EZ a nyaki redõ mérete, ami jelzést adhat a Down-kórrol. Ha 3 mm feletti érték lenne, akkor már gyanakodni lehetne, hogy beteg a baba, de ez az eredmény egyszerûen tökéletes! EGÉSZSÉGES! :)

13 hetes es 4 napos vagyok. A tegnap voltam UH-n ahol megmertek a babam hosszat: 73 mm. A gep 14 hetes es 1 naposnak adta ki a meretek alapjan. Ez jo meret ebben a korban?

Legjobb válasz: Szia! Az, hogy "idõsebbnek" mérték, az nem baj. Én elvileg 12 hét+5 naposan voltam uh-on és a mért kora 13 hét+1 nap lett és 64 mm-es volt akkor. Ilyen pici babóknál ez még elõfordul, h nagyobbacska, vagy esetleg kisabb a számított koránál! A következõ uh-ra a számított szerint 19 hét+5 naposan mentünk és a mért kora napra pontosan ugyan ennyi lett! Teljesen normálisak a te babód értékei is! Gratulálok!:) Üdv.: 22 hetes kismama

Szia! Az, hogy "idõsebbnek" mérték, az nem baj. Én elvileg 12 hét+5 naposan voltam uh-on és a mért kora 13 hét+1 nap lett és 64 mm-es volt akkor. Ilyen pici babóknál ez még elõfordul, h nagyobbacska, vagy esetleg kisabb a számított koránál! A következõ uh-ra a számított szerint 19 hét+5 naposan mentünk és a mért kora napra pontosan ugyan ennyi lett! Teljesen normálisak a te babód értékei is! Gratulálok!:) Üdv.: 22 hetes kismama
Az én babám egy hét késésben van.13.héten 12 hetes volt, a 20.on 19.Akkor nincs baj, ha megõrzi a késést.Általában ciklikusan nõnek a babák, és nem lineárisan.Lehet legközelebb pont akkora lesz.Ha valami nincs rendben szólni fog a doki úgyis.

Jók a méretei? 13 hetes 1 napos vagyok ma! CRL:71mm (ez szerintem jó) BPD:24mm (ez is) FL:9mm (ez szerintem kicsi, mert 12 hetes is ennyi volt! Nem nőtt? ) TH-AC:19mm (ezt az se tudom mi? )

Tudom,hol kell megnézni,mamanet stb.,de én az él? tapasztalatokra vagyok kíváncsi!Kérlek írjatok,mert nagyon izgulok!

Legjobb válasz: Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0,5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.

Szia!Nekem 12 hetesen csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt, szóval nem tudok érdemben segíteni. De azért egy hét alatt nem fog úgy nõni, mint a gomba, ráadásul ilyenkor még azt a 0, 5-1 mm-s növekedést simán el is mérhetik. Az AC egyébként a haskörfogat. Ne parázz mindenen. Boldog babavárást.
Nekem is csak a CRL-t mérték és a tarkóredõt
Szia!Én pont 13 hetesen voltam. BPD 21 mm (18-26), Thorax AP: 21x21 mm (ez e mellkas, szerintem neked is ez a TH-AC v. AP)és Femur 6 mm (8-13) és erre is azt mondta a dokim, hogy tökéletes. A számitottnak megfelelõ terhességi kor. Nyaki redõ norm. Ne izgulj! Napról napra változnak a kis cseppségeink! Miért mész ilyen sûrûn Uh-ra?
A kérdező hozzászólása: Jó, nem parázok, csak veszélyeztetett vagyok, mert sajnos gyógyszert kellett szednem még az elején, de már nem szedek, és járnom kell genetikai uh!Ez volt már az 5-ik uh-om eddig, és 20 nap múlva megyek újra!köszönöm a válaszokat!A tarkóredõ 1.1mm!Azt úgy tudom jó!
A 3.válaszoló vagyok. Nekem nem irtak tarkóredõ méretet, de itt olvasgattam más válaszokat is és az 1, 1 az tuti jó! Jó egészséget neked/nektek!
szia.én 11 hetes és 4 naposan voltam:Dés nekem sem minden érték olyan mint amit az oldalak leirnak..hisz nem minden baba egyforma.nekem a crl:47 mm, a bpd:20mm...akkor a feje nagy nekem :D...nah jo vicc, , , tudom hogy nem..:Dés a tarkóredõ:1, 1mm....azt mondta a doki minden tõkéletes-.:D
Szia! Nekem sem mondott a dokim ilyeneket (12. hetes vagyok), csak a CRL-t. Viszont elbizonytalanodtam, mert nekem azt mondták hogy a nyaki tarkóredõ 1, 5-2, 5 között jó. Akkor ebbõl mi az igazság? (nálam 2 volt)

13 hetes leszek pénteken. Kb 1, 5 kilot híztam. Ez jó? Vagy kevés?

Legjobb válasz: Én 17 hetes leszek szerdán és én is 1.5 kiló hízásnál tartok.A védõnõm szerint nincs ezzel semmi gond.Az anyukám is ilyen tipusú volt,velem pl. összesen 7-8 kilót hízott.Szerintem emiatt ne aggódj,boldog babavárást!

Én 17 hetes leszek szerdán és én is 1.5 kiló hízásnál tartok.A védõnõm szerint nincs ezzel semmi gond.Az anyukám is ilyen tipusú volt, velem pl. összesen 7-8 kilót hízott.Szerintem emiatt ne aggódj, boldog babavárást!
Szia. Szerintem nem gond, de ne foglalkozz a súlyoddal, a lényeg hogy egyél azt amit kívánsz és érezd jól magad! Sok boldogságot!
Szerintem jó. Addig örülj amíg nem hízol sokat, de a baba szépen fejlõdik. Én most a 27. hétnél tartok és eddig 8 kilót híztam (a védõnõ azt mondta az jó), de az mind a pocakomra, a fenekemre, és a combomra ment. Az hogy terhes vagy nem azt jelenti hogy folyamatosan híznod kell. Szépen lassa fel fognak menni azok a kilók, de még ráérnek. Na meg persze attól is függ milyen alkat vagy. Boldog baba várást!
13 hetesen még nincs nagyon mitõl híznod. Késõbb a baba súlya, a magzatvíz, méhlepény, köldökzsinór, megnövekedett méh fogja kitenni a súlygyarapodást.

9 hetes terhes vagyok .1 hete voltam orvosnál ahol megállapította, hogy 8 hetes terhes vagyok. CRL.13 mm-es ez jó méretnek számít?

A Szekszárdi szülészet és nőgyógyászaton adnak uh képet a 12. heti vizsgálatról, vagy előre kell kérni csekket, vagy hogy működik? A 2. babámat várom és amikor a kisfiammal voltam terhes elöjött a terhesség alatti cukorbetegségem. Amikor megszületett elmúlt. Nagy esélyem van, hogy ismét cukros leszek? Egyfolytában az jár a fejembe, hogy minden rendben van e, legszívesebben minden nap mennék Uh-ra, hogy megtudjam nincs e gond. Normális ez vagy már beteges?! Kb mikor tudják megmondani a baba nemét? És a 2. baba mozgását kb hányadik héttől érezzük?!

Legjobb válasz: Méretre teljesen jó a babád! Gratulálok! Én úgy tudom, hogy a cukor visszatérhet.

Méretre teljesen jó a babád! Gratulálok! Én úgy tudom, hogy a cukor visszatérhet.

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm. Kicsit idegesít. Nem kicsi a babám?

Most voltam Uh-n és a gép szerint 13+4 hetes vagyok. Ezek az eredmények lettek: CRL:61mm, BPD:22mm, nucha:1.4mm.

Legjobb válasz: Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!

Nekünk a 13. héten CRL: 67mm, BPD: 26mm. Szerintem rendben vannak a méreteitek! Én nem aggódnék! Nincs két egyforma baba. Amúgy ha a terhességet a mensi alapján nézik, fennáll az a lehetõség is, hogy nem pont akkor fogant a baba, ahogy azt a nagykönyvben írják! Én ezért nem adok sosem pontosan a méretekre!
Szia! Én 12+1 hetesen voltam uh-n akkor voltak a baba méretei BPD:21mm, a CRL:68mm, de az elsõ babánál kisebb volt és ráadásul 12 hetes uh-n nem is annyi voltam hanem 11 hetes és két hét múlva érdekes volt hogy már 14 hetes, de sajnos utána kiderült, hogy beteg volt a pici.
Szia! Kikerestem az én babómét. :o) 13+5 hetesen voltunk: BPD: 24mm , Thorax AP: 24mm*23mm , Femur: 13mm Úgyhogy szerintem Ti is rendben vagytok. :o) Egyébként nálunk is mindig kisebb méreteket mérnek, már rá is kérdeztem, hogy miért és azt mondták, hogy valószínûleg 1 héttel fiatalabb a baba, de nem módosítják a terminust, csak 2 hét eltérésnél. Úgyhogy szerintem nyugi. ;o) 24 vagy 25 hetes kismami :o)
Szerintem ne aggódj, ha a doki mondta, hogy minden rendben. nem egyformán növekszenek a magzatok, nem lehet mindegyiknek egyforma a mérete. Nekem 13+5 volt UH, akkor volt CRL 82 mm, BPD 22 mm NT 1, 9 mm. Ez os jó, és a tiéd is jó. No para.
Nekem van egy elevites örök naptáram, amin az átlagméretek vannak feltüntetve a különbözõ hetekben. Nos, azt kell mondjam az alapján a méretei a kis pockodnak tökéletesek. Én a 13. hetet néztem: CRL: 62, BPD: 25. Ez amúgy is változó mindenkinél. Nyugi!!!! Boldog babavárást!
Nagyon szívesen! Sok ilyen lesz még!:-)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor mindenhol mást írnak! Köszi, hogy megnézted! :)
http://www.mamanet.hu -n van egy magzati táblázat, talán az segít. De szerintem sincs semmi gáz, lehet, hogy késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Kedves második válaszoló! Köszönöm, de én is láttam ezt az oldalt, írtam is. De azért köszi, hogy vetted a fárdtságot és bemásoltad!
szerintem ez teljesen változó hogy kinél mekkora egy elõzõ kérdésre már leírtam, hogy bizonyos okok miatt ugy alakult, hogy hétfõn és csütörtökön is voltunk uth-n és 3 nap alatt 1 cm nõtt így a étfõi szerint az én babóm is kisebb az átlagnál de csütörtökön már nagyobb. ugysem tudják pontosan megmondani a korát igy teljesen abban sem lehetsz bizto, hogy jó hetet nézel. Szerintem semmi köze nem lesz a most mért eredményeknek a végsõ súlyához de ga mégis akkor inkább 3.1 legyen mint 4, 1 szerintem, majd növekszik idekinn. : ) Nyugi biztosan minden rendben 15 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... nah, most végiggondoltam, hát ha a gép ezt a terhességi hetet ill. napot adta ki, akkor csak annak megfelelõ a mérete szerintem. Mert valahogy úgy lehet, hogy megméri a doki, azután a gép kiadja a terhesség idejét. Mert mensi szerint nem ez a pontos kor. Most kivételesen az asszisztens írta a gépbe az adatokat, lehet hogy csak a papíron nem jó? Nem is agyalok tovább, majd megkérdezem a következõ alkalommal! Nagyon köszi a válaszokat!

13 Hetes terhes vagyok, hétfőn voltam Uh. -on és alábbi méreteket kaptam. CRL: 63mm BPD:21, 5mm AC:54mm NT:1, 5mm Kinek milyen méretei voltak ennyi idősen? Remélek ezek a méretek megfelelőek.

Legjobb válasz: Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1,2 mm.nekem ezek az eredmények.

Szia!Én multhét pénteken voltam kombinàlt teszten.12+4 voltam.CRL:77 mm BPD:23 mm. NT:1, 2 mm.nekem ezek az eredmények.
Utolsó! Biztos nem a teljes hossz volt 77 mm? mert nekem a héten 55, 4 mm-t mértek CRL-nek és ez alapján számolták 12+5-nek. És a terhesség hétrõl hétre adatai szerint a magzat teljes hossza kb 80 mm a 12. héten.
Nekem ezek voltak 13. héten: CRL:63 mm BPD: 22mm NT: 2, 1 mm
Elsõ vagyok.A papiron ez volt.
11+6hetesen: CRL: 51mm BPD: 17mm AP: 19mm NT: 1, 4mm
12+3 naposan.. CRL: 56mm BPD: 20mm NT: 1, 8mm de ezek a pár napok is sokat számítanak a méreteket nézve.. :)

13 hetes kismama vagyok. Este pisiléskor egy kicsit véreztem. Nem találtak semmi gondot a babával. A doki elküldött vizeletvizsgálatra. Minden eredményem negatív, csak az üledékben van 1-1 fvs, 2-3 lhs. Ez normális?

Legjobb válasz: Terhesség alatt a vér soha nem jelent jót. Tessék pihenni nagyon sokat és kerülni a szexet ha ismeretlen eredetû a vérzés.. UH-t csináltak?

Terhesség alatt a vér soha nem jelent jót. Tessék pihenni nagyon sokat és kerülni a szexet ha ismeretlen eredetû a vérzés.. UH-t csináltak?
A kérdező hozzászólása: Igen, csináltak. nem a terhességgel összefüggõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!