Találatok a következő kifejezésre: 13. án együtt (41 db)

04. 25-én jött meg utoljára, 8 napig tartott, 05. 05-én PG/53 peteérést mutatott, naptár szerint 05. 09-én lett volna peteérésem. 05. 06-án és 13-án együtt voltunk a Párommal. Van esélye a terhességnek?

04.25-én jött meg utoljára,8 napig tartott, 05. 05-én PG/53 peteérést mutatott, naptár szerint 05. 09-én lett volna peteérésem. 05. 06-án és 13-án együtt voltunk a Párommal, a hét elején gyenge alhasi fájdalmaim voltak, de semmi egyéb tünetem nincs. Lehetek így terhes? 23-án nagyon nem kéne megjönnie

Legjobb válasz: Hát nem tudom.Hamár van észlelhetõ pé-d akkor jobban rákell gyúrni. Akár 5 napig mindennap. ha 5.-én volt pé-d akkor a 6.-a még jó lehet. Ha 9.-én akkor a 13.-a már mindegy, mert a petesejt addigra 'tönkremegy' visszafejlõdik a sárgatesthormon és megkezd kiürülni. Ha nem jön meg tesztelj, de ha igen , akkor legközelebb többet legyetek együtt.

Hát nem tudom.Hamár van észlelhetõ pé-d akkor jobban rákell gyúrni. Akár 5 napig mindennap. ha 5.-én volt pé-d akkor a 6.-a még jó lehet. Ha 9.-én akkor a 13.-a már mindegy, mert a petesejt addigra 'tönkremegy' visszafejlõdik a sárgatesthormon és megkezd kiürülni. Ha nem jön meg tesztelj, de ha igen , akkor legközelebb többet legyetek együtt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem 13- án, hanem 20-án!
A kérdező hozzászólása: Ezért nem értem én sem... A Lily-re gondoltam, de valaki szidja, van aki meg dícséri. Az elõzõ terhességemnél a Lily 1 hónap és 1 nappal az utolsó mensim után mutatta ki... Az elvileg ma van...
Utolsó: Hát ezt most már tényleg nem értem. A mai tesztnek mutatni kellett volna, ha baba van.
17:38-as vagyok. Látom a kérdésen, hogy korai volt-e úgy kérdezted? Ezek szerint már csináltál tesztet és az negatív lett. Mikor csináltad? Reggeli pisibõl csináld, ha még nem jött meg azóta sem. Amíg nincs mensi, addig van remény:-)
A kérdező hozzászólása: Sajnos az a baj, hogy a peteérést nem lehet követni, mert nagyon redszertelen a mensim (van hogy 1-2 hét, van hogy 1-2 hónap). Szóval erre nem tudok építeni... :-S Tüneteim nekem is vannak - erõs hüvelyi folyásom volt néhány napig, mellfeszülés. Csak arra tudok hagyatkozni, hogy amikor terhes voltam a kislányommal, akkor volt ilyen folyásom, és mellfeszülésem a szoptatási idõszak alatt, elõtte sosem éreztem ilyesmit. Amúgy Lily-vel teszteltem ma elsõ vizeletbõl. De arról is sok hír terjeng. Vajon nincs is babám?
Szerintem is tesztelhetsz már nyugodtan, hiszen nov. 20-án voltatok együtt, onnan számolva kb. 14 nap múlva már mutatja a teszt, te pedig ezen az idõn már jóval túl vagy. Az ovu környékén voltatok együtt? Mert ugye ez sem mellékes dolog baba ügyben?:-)
Szia! Mi november 28-án voltunk együtt, és a peteérésem dec.1-én lehetett. Már szombaton kimutatta egy 10-es erõsségû teszt. Mondjuk nekem tüneteim is voltak rendesen. Mellfájdalom, undor bizonyos ételektõl amiket egyébként imádok, hányás fáradékonyság. Szóval szerintem egy 10- es erõsségûvel tesztelhetsz, ha valóban a peteérés körül voltatok együtt. Bár akkor szerintem már legalább 1 hete kimaradt a mensi, és akkor már bármilyen teszt kimutathatja.
A kérdező hozzászólása: 2 hetet??? Az rengeteg idõ... .-S
Szerintem még korai volt.Én még várnék 2 hetet az tuti.
A kérdező hozzászólása: Ma sem jött meg, de a tüneteim elmúltak. Nem feszül a hasam, és a melleim sem. Nem értem...

Ovu teszt 11-én és 12-én is pozitívat mutatott esti órákban -12-én görcsöltem is- ma reggel már negatív.13-án, tehát ma este összejöhet még a baba? Csak 11-én voltunk együtt a párommal. Ma este lesz még alkalmunk.

12-én este görcsöltem, talán az ovu miatt...

Legjobb válasz: Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)

Szerintem a 11-i együttlétnek nagyobb az esélye a babára, de még a 13.napi is tök esélyes :) Bízzál benne :) Drukkolok, nagyon esélyes vagy! Én tüszõrepedés elõtt 3 nappal tudtam csak együtt lenni a párommal és bizony kétszer is teherbe estem :) Két nagy gyermekem van :)
tuti esélyes a 11 és a mai is.
Esélyes, mivel a petesejt 12-24 órát várakozik. Szóval ma még benne van a pakliban!:)
Ha a 11-ei teszt pozi volt, és a 12-ei is, akkor inkább a 11-ei együttlétbõl esélyes valami. Ugyanis az LH hormon megjelenésétõl számítva kb 36 óra a petesejt kiszabadulása. Ha már pozi volt a teszt, akkor már nem egész 36 óra kellett a kiszabadulásig, és ennyit pedig simán élnek a katonácskák. Szerintem a ma már nem esélyes, ugyanis egy petesejt kb 12-24 órát él.
Mind a két alkalomból lehet baba :) Hajrá :)


Május 5-én volt meg a mensim, ami 10-éig tartott. Utána rá együtt voltunk a páromm al: 13-án, 18-án, 22-én.13-a körül volt pém. Sikerülhetett a baba?

De sajna 30-ától kezdve barnázok. Eleinte több, most egyre kevesebb. Vettem hétf?n és tegnap egy tesztet, de mindkett? negatív lett. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.

A kérdező hozzászólása: Alhasi szurkát érzek és 2 óránként járom a WC-t a pisilés miatt.
elvileg még lehetne, ha nemjött meg rendesen kb most kéne tesztelj.. Következõben kétnaponta legyetek együtt. Remélem azért most sikerült már.
A kérdező hozzászólása: Várom a válaszokat! Elõre is köszi! 20 éves lány

Kérdésem a következő lenne márc 7 menjött a menzeszem 13 elment rá 3 nappal 16-án együtt voltam a párommal nem védekeztünk hiszen babát szeretnék szerintetek össze jön?

Legjobb válasz: Szeretkezni félidõben kell, 20-a körül lesz csak peteérésed. Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 20.-án ha hosszabb akkor még késõbb. Kicsi az esély, hogy ezzel most összejött volna. Használj hõmérõ módszert, LH tesztet az megmondja mikor kell együtt lennetek.

Szeretkezni félidõben kell, 20-a körül lesz csak peteérésed. Ha 28 naposak a ciklusaid akkor 20.-án ha hosszabb akkor még késõbb. Kicsi az esély, hogy ezzel most összejött volna. Használj hõmérõ módszert, LH tesztet az megmondja mikor kell együtt lennetek.
kicsi az esély, de nem lehetetlen, fõleg ha rövid ciklusaid vannak. De az optimális az ha peteéréskor vagytok együtt, itt egy kis segítség hogyan állapítsd meg neked mikor van:
A kérdező hozzászólása: 24-25 napos ciklusom van álltalába, márc 7 megjött 12-én 13-án elment a menzeszem rá 4-5 nappal 16-17 én együtt voltam a párommal nem védekeztünk hisz babaát szeretnék, mennyi az esélyem hogy teherbe eshetek.üdv B
A kérdező hozzászólása: 24-25 napos a ciklusom berni76
Nekem is 7.-én jött meg. Mi együtt volunk 14 16 17 19 és 21.-én ezek a legesélyesebb napok. Az ovuteszt tényleg sokat segítene szerintem. A hõmérõzés az nem vált be nálam, mert amikor elkezdtem hõmérõzni mindig különbözõ idõben ébredtem úgy hogy nem bírtam visszaaludni. Biztos nagyon rágörcsöltem arra, hogy tudjam mérni a hõm. Biztosat csak akkor lehet tudni ha esetleg nem jön meg a menszid vagy megjön. Sok sikert kívánok! Majd írj, hogy mi volt. Anna
Szerintem kicsi az esély, hogy akkor teherbe estél! De ha babát akartok, akkor ne egy szexuális együtt létre alapozz! Két naponta szexeljetek! És fõleg középidõben!
Ha rövid a ciklusod, akkor van esély, hiszen ekkor már a 10. napon voltál, és a "fiúknak" is idõ kell, míg feljut a petesejthez. Nekem is hamarabb jött létre a terhesség, mint a középidõ (szintén 25 naponta jön meg). De ha babát szeretnétek, ne csak 1 napra idõzítsetek!:) Drukkolok azért és hajrá akár még most is, ne csak ezért szeretkezzetek!;)

Ha 2. -án múlt el a mensim 13. án és 15. -én voltam egyűtt a párommal mennyi esélyem volt arra hogy teherbeestem?

27-30 naposak a ciklusaim

Legjobb válasz: 21.-én erõs barna folyásom volt és rá való nap megint együtt voltunk azóta nem

A kérdező hozzászólása: 21.-én erõs barna folyásom volt és rá való nap megint együtt voltunk azóta nem

Vajon jo eselyem van a babara, ha az utolso mensi jul.13-an volt, es egyutt voltunk 18-an, 22-en, (23-an majdnem pozitiv volt az ovu teszt), 24-en (ezen a napon pozitiv volt a teszt), 26-an es 27-en?

Legjobb válasz: www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!

http://www.ciklus.hu Itt megkapod az adatokat hogy mikor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek!És még a baba nemét is megtudhatod!:O :) Remélem azért sikerült , és ha igen elõre is jó terhességet majd babázást!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem a ciklus.hu csak arra szolgal, hogy aki homerozik, az le tudja jegyezni es ezaltal kapjon egy kis diagramot. :) Azert koszi, mindjart megnezem. Nagyon jo lenne, ha mar lenne baba, de probalok nem ragorcsolni, mert az nem jo. (Neha ugy erzem nekem sosem jon ossze, mintha valami tavoli alomra varnek, hogy megvalosuljon..... hm...... sohaj...)
1 válaszoló vagyok:megnézted a ciklus.hu-t ?Milyen ?Ki tudtad számítani? Ne aggódj majd összejönn.:) rám is sokáig vártak a szüleim.És most lám itt vagyok és nekd írok:D:) Gondolj arra hogy úgyis összejön. és télleg ne görcsölj.Lazííts!
Szerintem jó eséllyel indulsz!Most csak annyit tehetsz, hogy türelmesen vársz és nem görcsölsz ezen a témán. Az érzéseiddel nem vagy egyedül. 6 hónapja várom, hogy elmaradjon a menzim, de még csak nem is késik soha!:-) Na jó, ez csak vicc volt, és tudom, hogy fél év nem a világ. Szóval én is úgy érzem, hogy ez nem mostanában fog összejönni. De ne add fel! Nemsokára benneteket is választ majd egy baba!!!
A kérdező hozzászólása: Regisztraltam, de nekem semmi kulonosebbet nem szamit ki. En azt hittem naivan, ha beirom mikor voltam egyutt a parommal, mikor volt PE meg utolso mensi, akkor kiszamolja , hogy kb. mennyi az esely egy esetleges terhessegre. Kicsit elkeseredtem, mert ez csak kiszamolja a varhato kovetkezo mensit, stb.... Amit en magamnak is ki tudok szamolni korulbelul. Akkor most mi a lenyege azon kivul, hogy adatokat tudsz lerogziteni? Nekem idaig nem nagyon volt segitsegemre ez az oldal (ciklus.hu). Akkor most nagy eselyem van a babara, vagy hagyjam az egeszet a manoba? :(
Dehogy hagyd!Nem szabad feladni! Tudod mindig a remény hal meg utoljára!Sikerülni fog csak lazíts és akkor majd egyszercsak meglepõdsz amikor nem is számítasz rá!
még 13-ig 10 nap van hátra, az még nagyon sok. Milyen hosszú ciklusaid vannak?
A kérdező hozzászólása: 30-31 nap
Szerintem ez a folyás nem arra utal, ha nincs más tüneted, valami, ami más, mint ált. vagy hasonló, mint mior megjön, nem vagy terhes.
ez nem terhességre utal
Ez nekem felfázásos tünetnek tûnik. Semmi esetre sem terhességnek. Fõleg, hogy 2 napja voltatok együtt......
ez nemutal terhességre

Márciusba szültem, a férjemmel május 13-án voltunk együtt először, rendesen megjön, teherbeeshetek, ha mindennap együtt vagyunk? Mert nekem soha, nincs jele a peteérésennek.

Szeretnék minnél hamarabb terhes lenni

Legjobb válasz: Ha nem várod meg, hogy a tested megpihenjen, nagyon magas lesz az esély a vetélésre, mert nem regenerálódtál megfelelõen, a méhszáj sem zár rendesen még. Úgy tudom, hogy min. háromnegyed év kell, hogy biztonsággal kihordható legyen egy következõ várandósság. A kérdésedre a válasz, hogy igen, teherbe eshetsz. Kívánom, hogy sikerüljön és késõbb se legyenek gondok!

Ha nem várod meg, hogy a tested megpihenjen, nagyon magas lesz az esély a vetélésre, mert nem regenerálódtál megfelelõen, a méhszáj sem zár rendesen még. Úgy tudom, hogy min. háromnegyed év kell, hogy biztonsággal kihordható legyen egy következõ várandósság. A kérdésedre a válasz, hogy igen, teherbe eshetsz. Kívánom, hogy sikerüljön és késõbb se legyenek gondok!
Ok, hogy kicsi legyen a korkülönbség de amellett amit az elsõ írt ráadásul szoptatni sem tudsz majd.
Nálunk 13 hónap van a gyerek között, mi is így terveztük. A nagyot egyébként szoptattam 7 hónapos koráig. Nekünk összejött, de nem törvényszerû hogy sikerül. Szervezet függõ szerintem.
Mi 3-an vagyunk testvérek. Mind 13 hónappal késõbb jöttünk egymás után! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nekem is így lesz :)
Egy tanulmányban azt olvastam, hogy a 2-3 napos spermium jobban ellenáll a hüvely savas közegének, és nagyobb az esélye a "célbaérésre". Tehát nem kéne minden nap próbálkozni, csak kétnaponta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!