Találatok a következő kifejezésre: 13-napon 9mm a (3 db)

Ha a 13. napon 9mm volt a üsző, a 18. napon prdig már nem volt meg, aból nem lehet baba?

a doki szavaival élve"valószínüleg eldurrant"...

Legjobb válasz: Az érett tüszönek 20-22 mm-esnek kell lennie. Nekem 2 naponta nézték uh-val.

Az érett tüszönek 20-22 mm-esnek kell lennie. Nekem 2 naponta nézték uh-val.
A kérdező hozzászólása: hány mm .nek kell lenni a tûszõnek?
nekem a 12. napon 17 mm volt és azt mondta az orvos, hogy ez jó
Szerintem ez jó volt! kb 14 nap múlva érdemes tesztelni elõször a peteéréstõl, akkor már valószínûleg kimutatja. Nagyon érzékeny teszt elõbb is, de a biztosabb eredményért jobb várni.
nem jó hogy minden nap sexeltek. most olvastam. a sperma akár 5 napig is életben van benned. kb 3 napont termel minöségi spermát a férfi szervezete. ha túl sokszor csináljátok elöfordulhat hogy alig van benn sperma vagy csak lassuak vannak. a petesejtnek 24 óra az élete és ekkor kell egy spermiummal találkoznia. ezért elötte pár nappal és ha pontosan tudod mikor van tüszörepedésed akkor kell csinálni. a megtermékenyüléstöl kb egy hét meddigre beágyazódik és hcg-t termel a szervezet ami kb a pénteki napodtol 2 hétre lesz, akkor már a mesid is elmarad ha terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: akkor lehet hogy õsszejõtt?

A 13. napon tüsző 14mm és a méhnyálkahártya 9mm nem kicsi a tüsző? Ez megfelelő méretű teherbeeséshez?

a ciklusom 30 napos.

Legjobb válasz: 30 napos ciklusnál a 16. napon van peteérés általában. Ez a tüszõ naponta még kb 1 mm-t nõ, és tökéletes a méhnyálkahártya is! Akciózzatok már, nehogy lemaradjatok! :) Szóval, az eredményed szuper, ha eddig nem lettem volna egyértelmû. :)

30 napos ciklusnál a 16. napon van peteérés általában. Ez a tüszõ naponta még kb 1 mm-t nõ, és tökéletes a méhnyálkahártya is! Akciózzatok már, nehogy lemaradjatok! :) Szóval, az eredményed szuper, ha eddig nem lettem volna egyértelmû. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!