Találatok a következő kifejezésre: 13-14 éves Nagy (30 db)

Hol lehet felszedni 13-14 éves fiúkat? (lehetőleg jóképű) Hol keressek ilyet mert nem hiszem, hogy az utcán szembejő a "NAGY Õ"..

Legjobb válasz: 13-14 éveseket? te hány éves vagy? a "NAGY Õ"-re pedig akár több évet is várhatsz

13-14 éveseket? te hány éves vagy? a "NAGY Õ"-re pedig akár több évet is várhatsz
a suliban, nem hinnem hogy ilyen korban jarnak klubokba, de igazabol azt is ketlem, hogy ezeket fel kene szedni. Hagyd oket beken es te is menj vissza a suli padba, ne ilyeneken gondolkozz. Max nezz szet az osztalyban es probalkozz nala, de ne tul nyomulosan, beszelgess vele, hivd el egy teara. AMugy meg nem hinnem hogy 13 evesen fogod a nagy ot megtalalni.
Ha keresed sem jön elõbb a "Nagy Õ"... Majd jön magától, ne aggódj, mikor nem is számítanál rá.
Fogalomzavarban vagy, angyalom. A nagy õt nem felszedjük, és nem kitétel a jóképûség...
Esetleg internetkávézóban, ahol vannak játékok is :D menjetek el egy barátnõddel aztán amelyik srác szimpatikus, kérdezgess tõle a játékokról, stb. Szerintem ez tuti bejön, ha kicsit rámenõsebb vagy.
a sarki kocsmában... manapság már azok is piálnak akik még pelenkában vannak XD
Az általános iskolában. De õk még gyerekek, mit akarsz tõlük?
most vagy pedofil vagy vagy nagyon fiatal.ha az elsõ, akkor idõsebbekkel próbálkozz, ha a második, akkor még ne pasizz!!!!
Most mit osztjátok itt az észt hogy 13 évesen ne pasizon ha akar had pasizzon egyszer el kell kezdeni egybként meg ilyen korban kezdik a legtöbben hol éltek? Bocsi a megfogalmazásért de ha nem a kérdésre válaszoltok minek irtok? amugy nem hiszem hogy azért meggondolná magát mert ti azt mondtátok. mind1 nem akarok senkit szidni szoval ez csak az éb véleményem. A Kérdésre: hát sztem az évfolyamodban vagy a fölötted járókkal barátkozz és ha bejössz valakinek ugy is elöb utobb lépni fog.:)
bocsi az éb helyettén én lett volna csak elirtam.
A nagy Õt igy soha nem fogod megtalálni. Fõleg nem 13 évesen, és különben is mit akarsz kezdeni egy 13 éves kisfiúval?se sexuális vonzalom, se erotikus, se értelmi érettség nincs még meg egy komolyabb kapcsolatra 13-14éves gyerekekben, a nagy Õ "felszedéséhez" (jézusom de ocsmány szó)ezek elég nagy feltételek. Másrészt a nagy Õ nem midneig jóképû, mert az nem fontos, és egy 13 éves fiura nem mondjuk hogy jóképû, csak idõsebbekre, max helyes vagy szép fiut modnanak rá, és az arca egy fiunak 18éves kora után teljesen megváltozik, karakteres lesz, egy 13 éves fiu még kisgyerek akárcsak egy 13éves csaj.
13-14 éves srác még biztosan nem lesz a , , nagy õ, , -....
Kedves 01:31-es! Elég merész, és lenézõ kijelentés volt az, hogy nincs meg a 13-14 évesekben az értelmi fejlettség.Nem kellene ennyire általánosítani.Néhány 14 éves tényleg rendelkezik kiváló értelmi képességekkel, (Gondolok itt pl egyik osztálytársamra..)és nem az az átlagos, sík hülye 14 éves gyerek.Remélem nem voltam nagyon támadó, csak kicsit zokon vettem..Szóval ha valami sértõ tapasztalnál benne, azért elnézést.. Hogy a kérdésre is válaszoljak..Mint ahogyan az elõttem is írták, próbálkozz az iskolában, osztályban.Biztos van olyan fiú, aki tetszik.(Korodbelire gondolok..)Na vele ülj le, beszélgessetek, aztán mennyetek el valahova, mondjuk sétálni a parkba.Vagy hívd el hozzátok, csináljátok meg a leckét, vagy valami ilyesmi :) Sok szerencsét!
ha nekem írsz akk megismerkedheünk

A 13-14 eves lanyok miert irnak a felkialto kerdojel ele pontot? Ez engem nagyon zavar. Ez most meno vagy mi? ! 13/L

Joo, en is 13 vagyok de nem ez a tipus:D .? .!

Legjobb válasz: Nem tudom.! Viccet félretéve, sajnos még 17 éveseknél is látom. Valamelyik hülye kitalálta,a többi meg majmolja.

Nem tudom.! Viccet félretéve, sajnos még 17 éveseknél is látom. Valamelyik hülye kitalálta, a többi meg majmolja.
nemtudom, de én is mindig látom... ha telóról, az még oké, az velem is néha elõfordul, hogy félrenyomom... de amúgy idegesítõ de nagyon...-.-
zawatalán.?ellehetkoccolni.!-.-
13/L én eddig észre sem vettem :)
Fogalmam sincs, gondolom ez az új divat. Szerintem is nagyon idegesítõ.
nemtudom
14 vagyok és 85/C
elsõ kamu már csak abból is látszik, h B az a kosárméret, de nem gáz .. ;] amúgy nekem 12 évesen kellett elõször, mert már kellemetlenül éreztem magam, ezért A kosarút vettem.Aztán most vagyok 15 és most meg már D-s kell..és nem is vagyok elhízva és áá szörnyû..soha ne akarjatok ekkora mellet, kényelmetlen, zavaró és én utálom :@ :[
Szia! Nekem ku rva nagy mellem van. 90/B 13 éves vagyok. Nem hordok melltartót pucéran tolom
szia! nekem 70/A-s és elég kicsi :SS én 12 voltam amikor toppot kezdtem hordani és 1 éve rendes push up nélküli melltartót. 14/L
buszke és nem esett teherbe
és lessz még tobb is
nemtalált 12 vagyok de már eggyet ledontottem
én 13 vagyok és nagyon kicsi a mellem de hordok topot mert a többiek cikiztek miatta hogy nem hordok. :/
én 15 éves vagyok, de nekem már 95D melltartó kell pedig nem vagyok kövér :s
Tûzlány a mell alatti körméretet és a melled leghosszabb vagyis legnagyobb pontján kell megmérni és a kettõ különbségét kell megnézni De amúgy ha elmész egy fehérnemûboltba segíthet az eladó, vagy próbálgathatsz, hogy kell-e egyáltalán és ha kell akkor milyen méret
nemsokára 14 leszek, és nekem 70B -s kb. a méretem toppot 6. osztály közepén kezdtem el hordani, rendes melltartót pedig 7. osztály elején/közepén nem tudom pontosan toppot már 6. elõtt is kaptam, anya sosem akadályozott meg, sõt keresztanyum meg anya vették nekem az elsõ toppokat amit nem akarok még az a push up
szia en 14 vagyok. de NEM hordok melltartot..elakarom kezdeni lassan hogy hordjam mert 8. ba megyek idén es asztiszem hogy meg 6 cm kell a mellcsucson legalabbis ezt irtak.. (bocsi ha ciki a tema) te hordasz már? es mennyi vagy? hogy mondtad meg anyukadnak?
szia! én nem hordok, de lehet ár kéne vagy lehetne nem tudom.
Én is toppokat hordokok. 13 l
sajnos 75/a ... 13/l
14 éves vagyok és 80/Bs a meltartóm, az elsõ 11 évesen volt 75/B
most hordok 75/B-set nincsen túl nagy mellem , de szeretem õket.!:) kb 11 évesen vettem toppot és 12éves koromtól hordok melltartót..:)
http://www.wicay.eoldal.hu/cikkek/tini-valtozasok-lanyoknak/ Remélem segített a cikk. Ha igen oszd meg az oldalt facen, vagy komizz. Nekem egyébként közepes méret, elsõmelltartóm 12 éves koromban volt.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok hozzá! Legalább teherbe esett a csaj vagy védekeztetek? Amúgy büszke vagy magadra hogy 12 évesen döntögeted a lányokat?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket. Jó a cikk is köszi :)
Én 14 vagyok és én ilyen kis toppot hordok már. Régen még ikyen push up melltartót a Takkoból. De nekem a toppok is megfelelnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! elõbb tanuj meg helyesen írni és magyarul beszélni aztán ismerkedni meg csajozni utána pedig tanuld meg hogy nem szép dolog tiniket ledönteni, gondolom te is 13-14 lehetsz, de ne azon járjon az eszed hanem az iskolán, ráérsz még 18 évesen döntögetni a lányokat ha ahhoz van kedved.
én ba.nák veletek nemérdekelne hogy mekkora
14 éves vagyok és 70/B-set hordok. 6.-ba kezdtem el toppokat hordani. /tudom, hogy régen kérdezted, de gondoltam hátha kíváncsi vagy még rá, ha nem akkor bocsi/

Ha 15 éves fiúként, vennének neked a szüleid egy gyerek pólót logóval, ami elvileg 13-14 éveseknek van de nagyon kicsiken is látni, te felvennéd ha am a póló piros és cuki?

csak félek hogy a barátnőm majd leratyizik miatta... 15f

Legjobb válasz: Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt,akkor õ a ratyi,nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max.,de csak aranyosnak tartanám,nem cinkesnek(:

Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt, akkor õ a ratyi, nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max., de csak aranyosnak tartanám, nem cinkesnek(:
Kedves Kérdezõ! Ha a póló "cuki" akkor fel kell venni. És alkalmas lesz az a bizonyos piros póló tesztelni a környezeted. meglátod, ki hogy reagál. Üdv R.
Ha nem lánypóló vedd fel nyugodtan. Elvégre 15 éves vagy még. Ne akarj olyan hamar felnõni! Ha a barátnõd igazán szeret nem fog "leratyizni". Hidd el nem a ruháid miatt van veled, ha igen akkor már nagy gondok vannak.

Szerintetek ha most 13-14 éves vagyok, akkor mikor veszthetem el leghamarabb a szüzességem? Mert már nagyon akarom, és nem tudok mit csinálni.

Van barátom,16 éves.

Legjobb válasz: Amikor akarod. De azért 2-3 évet csak illene várni. ennyire viszket vagy mi??

Amikor akarod. De azért 2-3 évet csak illene várni. ennyire viszket vagy mi??
17 éves korodig legalább várni illene, Minden mai kiscsaj ekkora büd.. kurv...??????Mi van ezzel a nemzedékkel??????
Verseny folyik vagy olimpia, hogy ki tudja mielõbb elveszíteni? Vagy mi? Komolyan, gyerekek vagytok még... Inkább tanuljatok. Biológia elég jó tantárgy.
úúú mind milyen szánalmasok vagytok....meg sem érdemlitek azt hogy ide írjak, de annyira idegesítõ...kérdezõ, én meg azt mondom hogy 9 évesen veszítettem el, és elhiszed??? lehet mert olyan idióta vagy....-.-
én 4 hónap mulva leszek 15. elég érettnek érzem magam, és ezt mások is megjegyezték, de még szûz vagyok. ahogy serdülünk teljesen normális hogy beindulnak a hormonok és ezzel együtt a képzeleted is. én is sokat gondolkodom már az elvesztésén, de csak azzal tudom elképzelni az elsõ együttlétem akivel több hónapja együtt vagyok, és kiismertem. mindent el kell tervezned a fejedben, mert mi van ha elveszíted, de utána megbánod. hidd el, a szüzességed elvesztése egy olyan dolog lesz az életedben amire mindig emlékezni fogsz, és nem lenne túl jó, ha ezzel kapcsolatban rossz emléked lenne, mert ez nagyban befolyásolja a jövõdet is. találd meg azt akivel érzed az összhangot, és ha kiismerted és mindketten szeretnétek, akkor semmi akadálya. ez csak egy jó tanács, de minden ember másképp gondolkodik :) ne haragudj hogy egy egész regényt írtam, de remélem segítettem neked ezzel valamit :)
A 13 se sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: Kajak 11 éves vagy és elvesztetted a szüzességed.? o.o Elhiszem hogy jó, de azért izé.....:-/ Az elõzõre írtam!!!!
Szia! én 11 vagyok.. és ma vesztettem el a szüzességemet a suliban.. egy kanos osztálytársam miatt... szerintem azzonnal veszísd el!! nagyon király dolog pörög benned az adrenalin és felnõttnek érzed magadat, csak arra vigyázz, hogy azzal dugj, akivel tényleg akarsz, ne kényszerbõl!!! ezt jegyezd meg!!!
3-4 évet még várj!
Szexelj! Mit kell ezen túlpörögni?
Legelõször is, ha erre fel lennél készülve és szeretnéd is és tényleg érett vagy hozzá, nem nekünk irogatnál ilyeneket. Ha egy ember már elég érett hozzá hidd el rájön, hogy mikor veszítse el, és a legfontosabb, hogy kivel. Persze most is elveszítheted ha már ennyire akarod, de annak nem lesz sok jó következménye, ha tényleg nem vagy rá felkészülve lelkileg és testileg is. Szerintem ez még túl korai, már csak a kérdés miatt és a korod miatt is.De hát te tudod...
Most 13, vagy 14 vagy?
A kérdező hozzászólása: Jó, de ne hülyeségeket írjatok, mint pl.az elsõ!Komolyan kérdeztem.
Leghamarabb most. Nem bölcs dolog, dehát a punci ha viszket. Vagy megtanulsz uralkodni magadon és nem ösztönlénnyé vállni. De ha okosan akarod csinálni, akkor mindenképp tanuld meg a tested mûködését, a párod testének mûködését, és, hogy szex alatt mi is történik. Mi az az ovuláció? Miért van jelentõsége? Meddig él a sperma? Mit kell csinálni ha kilyukad a gumi, kihez kell fordulni?Stb. És feltétlen bevásárolnék gumiból. Ha kimûvelted magad, akkor kevesebb eséllyel végzõdnek rosszul a dolgaid. És bármennyire is csábító legyen az orosz rulett (gumi nélkül kipróbálni... csak egy kicsit... csak 1 percere) mindig gondolkozz el azon, hogy ezzel a következményeket is vállalod-e? Fertõzések, baba? Mert a szex nem játék, az felelõsség. Ha csak azért kívánod a szexet mert be vagy zsongva a hormonjaid miatt, de az eszed még nincs meg hozzá, akkor maradjatok a pettingnél. Biztonságosabb. Ha már elégé kimûlted magad szexben
Tudnám orvosolni a dolgot
Nekem is viszket a sunci, de nincs kivel, még amúgy se tennem. Fiatalabb vagyok mint te. A 11 éves kis ....

13-14 éves lányok! Nagyon szeretnék barátnõt de nincs önbizalmam. Jóképû vagyok? Egyáltalán bárki is járna velem?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: valami fiú biztos

valami fiú biztos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat 1. Nem nem vagyok kamu 2. Az ask nevet az egyik lány baràtommal találtok ki
Ó ráérsz még ezzel foglalkozni, egyébként meg szerintem minden okés veled így elsõ ránézésre :D
üdvözletem "joaseggedcsajszikellkola"
szerintem jól nézel ki! :)
Ask, facebook a fiatalság elrontója. Pusztítják egymást az emberek. A fiatalságból mint szemlélõ. L
Nem létezik, hogy nem esett még le nektek, kedves válaszolók, hogy az ilyen kérdések 101%-a kamu. A képen belinkelt személy valamely "ellenlábasa" tette fel a kérdést, és ennek a tipikus trollkodásnak az úgynevezett "profit" része az lesz, ha majd megjönnek az olyan hozzászólások, hogy "Nyomi vagy!! Kis csira vagy!!!!!", stb.
Ne érts félre, nem vagyok b_zi, (F vagyok) de szerintem hülyeség, hogy nincsen önbizalmad...Még ha testalkatra nem is vagy egy adonisz, akkor is a fejeddel minden rendben van.Úgyhogy szedd össze magad :D
Nekem tetszel, de messze vagy. Szerinte lesz aki fog veled járni :)
Kamu, mert nem az vagy, akit kiraktál. Milyen jogon töltöd fel ide mások képét?

Mért lett olyan nagy divat már 13-14 évesen a szüzesség elvesztése?

Legjobb válasz: Azért mert az ilyen korú gyerekek sok olyan filmet néznek ahol szexjelenet van és ez izgalmas hatással lesz rájuk ezért õk is vágynak rá.Az hülyeség hogy ki akarják próbálni hogy mien lehet..nem! vágynak rá a sok filmnek köszönhetõen és nem kipróbálni akrják hanem élvezni,tudatosan csinálni!!Undorító!!Lehet rá gondolni vagy vágyni de attól ilyen messzire nem kellene elmneni!!!

Azért mert az ilyen korú gyerekek sok olyan filmet néznek ahol szexjelenet van és ez izgalmas hatással lesz rájuk ezért õk is vágynak rá.Az hülyeség hogy ki akarják próbálni hogy mien lehet..nem! vágynak rá a sok filmnek köszönhetõen és nem kipróbálni akrják hanem élvezni, tudatosan csinálni!!Undorító!!Lehet rá gondolni vagy vágyni de attól ilyen messzire nem kellene elmneni!!!
A média és a másoknak való megfelelési kényszer!!!
Szégyen sajnos 13-15 évesen már dugni, holott még 16 évesen is korai, mivel éretlenek hozzá.sajna a szülõk hibája is.
#2 pontosan, csak régebben kényszerbõl és érdekbõl hozzájuk házasított 30 éves férjeikkel szexeltek a 14 éves lányok. Ma legalább õk válogatnak, kivel akarnak lefeküdni. Egyébként nem tapasztalom, hogy nagyobb divat lenne, mint máskor.
Régen is az volt..
Elsõ: el vagy tévedve, de a kérdezõ is, ez már egyáltalán nem újkeletû dolog.
Az a baj, hogy ez már nem csak divat, hanem törvényes is, ha az idõsebb fél még nincs 18 éves!
van akit épp megerõszakolnak...tudod van aki megbízik az egyik haverjában és épp az erõszakolja meg...vissza sírnám én is azt :)
mert menõ
Úgy tudom, minél kulturálatlanabb rétegbõl jön valaki, annál korábban kezdi a szexet. De biztos vagyok benne, hogy egyetemeken (a diákok között) vannak még 24 éves szûz férfiak is, akik 13 évesen inkább tanultak, hogy a jövõjüket építsék. (és jól is tették). De az is igaz, hogy amíg 60 éve 14 évesen kezdtek el menstruálni a lányok, (és 18 évesen szültek vagy min. férjhez mentek); 40 éve 12 évesen kezdtek el menstruálni; napjainkban, viszont már nem ritkán 9 évesen megjön a lányoknak, tehát, aki 14 éves, az már 5 éve nemi érett. Már 60-szor menstruált, 60-szor eshetett volna teherbe. Azt gondolom, aki szeretne szexelni, az tegye, de ne azért, mert berúgott és nem bír gondolkodni! és nem is fontos a szüzességet elveszteni egy jó orgazmushoz (lányoknál).

13-14 éves lány vagyok és nagyon vékony. Hogy kéne öltözködnöm?

Általában pink, lila, kék ruhákat hordok

Legjobb válasz: Használd ki, hogy felvehetsz olyan dolgokat, amit a többség nem(gondolok itt a nyári ruhákra,ezekben általában van push-up melltartó is, szóval tiszta haszon):) Próbálj meg a legelõnyösebb testrészeidet kihangsúlyozni, mindenbõl elõnyt tudsz kovácsolni, csak rajtad múlik.:)

Használd ki, hogy felvehetsz olyan dolgokat, amit a többség nem(gondolok itt a nyári ruhákra, ezekben általában van push-up melltartó is, szóval tiszta haszon):) Próbálj meg a legelõnyösebb testrészeidet kihangsúlyozni, mindenbõl elõnyt tudsz kovácsolni, csak rajtad múlik.:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Ja is virágos mintákat is
Akkor ha nagyon vekony vagy akkor nyugutan fel vesz rövid ujjút cica nadrágot is csönadrágot terdnadrágot is nyugotan meg szoknát is de anyiba állappogyonk meg hogy ha cica nadrágot veszel fel akkor valami szoknyát vagy rövid nadrágot vegyel fel melle mer ha magába veszed fel a cicanadrágot az egy kicsit durva ha jol áll neked a piros akkor vegyel fel pirosat ha nem sötét a börd akkor ne vegyel fel pasztel szineket inkább neon szineket pólokat azt veheted fel amélykbe jolérzed magad csak az a leneg hogy szolid is diszkert legen is iskolába illö ;-) nekem amugy sportos is vagány visszafogtal egy csipet calssicusal remélem tutam segiteni is ha igen szivesen;-)
A kérdező hozzászólása: oké hát vékony vagyok, az átlagnál és hát a stílusom olyan fura xd mert ilyen lányos ruhákat hordok pl tiszta pink vagy pink lila, ilyenek szerintem a romantikus stílus hoz van köze. A válaszodat köszi
Azt hiszem lene pár ötletem csak mond el szepen melyek sítilús áll hozzád legközelbb adig nem tuddok irni mer mondjuk egy rumantikus sítilusú lányak hogy állna mondjok a fekete ha az nem az ö szine milyen alkod van is a hoz meg felöen kapsz választ tölem
A kérdező hozzászólása: Ok köszi mindenkinek :)
A fodros felsõk optikailag növelik méreteket :) Ezen kívül mindent leírtak elõttem. https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSSCyshQ..
csõnadrág jól áll vékony lányokon ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi ^^
Ilyen idõsen lefektetni?! Uramisten..
Pedomaci beájulna.
Ha valaki egy 11 éves kislányt akar lefektetni, nem hiszem, hogy a mellméret a legnagyobb probléma... De remélem az 59 nem a születési dátumod...
Minden nap kérdez ilyen hülyeségeket... Nyári szünet van alsó tagozaton is.
A mellmérete nem zavarna. Az, már jobban zavarna, hogy anyukájától kellene elkérnem, haza kellene vinnem négyre, ráadásul mivel elmúltam 18, így le is sittelnének érte. Ja, és ha eddig nem esett le: zavarna, hogy GYEREK. Az isten f*szát, hát mi bajotok van nektek?
szerintem a mellméret 11-14 éves lányoknál nem számít :D idõsebbeknél már inkább :)
Engem biztos nem zavarna, ugyanis imádom a kics ciciket, ha alig van sem gond, a vékony lányok a gyengéim. :D
Na, hogy normális választ is kapj :'D Haverjaimmal szoktuk beszélni az iskolából, meg a városból ki kit dugna meg leghamarabb, én az osztályból az egyik lányt, és kapásból leoltottak, hogy anyád, nincs is melle. Szóval 3-ból 2 srácot érdekel, egyet nem :D 14/f
A mellméret egyáltalán nem zavarna. Az már inkább, hogy még gyerek és éretlen ilyen téren. Még a 14 éves is ráér 2-3 évet várni a szex-el. Nemám 11... Miért nem az óvodában keresgélsz magadnak szex partnert ?
7 és a helyesírásod!
A mell meretek nem feltetlen korral jarnak 14 vagyok es az az ismerteto jellem h nagy mellu ...
4 :D:D:D:D
Már elnézést de nem hiszem el, hogy ezeket a kislányokat nem b*ssza arcon az édesanyjuk péklapáttal a jólneveltségük érdekében.Mit keres ITT egy 11 éves gyerek?!

Miert hiszik nagyon ERETTNEK magukat a mai 13-14 eves KISlanyok? Mit gondolnak ezeknek a szuleik?

En most 19 eves vagyok tul egy tanitokepzon es most pszichot vegzek. Azt gondolom, minden csak neveltetes kerdese, hulyeseg az, hogy most "mas vilag van". amikor en voltam 13-14 eszembe sem jutott a szex, akkori baratnoimmel maximum azt targyaltuk ki, hogy "uvegezes" kozben ki-kinek adott szajrapuszit. Megsem lettunk lemaradva semmirol. es 18 evesen sem azt beszeltuk, hogy sajnios nincs orgazmusom es hasonlok. A legfontosabb most 13-14 evesen a pia, a diszko(mert mar van szemelyink!---> nagyok lettunk), ugy kioltozni, hogy latszodjak majdnem husznak...push up melltarto es tarsaik...olyankor indulnak ejszakazni amikor en mar hazafele jovok ugy 11 fele. es egyre kevesebb olyan igazan "normalis gyereket", vagy egeszseges kamaszt latni. Ezeknek a szulei nem gondolnak ebbe bele, hogy milyen elet var igy a lanyukra-fiukra? visszaterve kicsit a szex temahoz, mi az, hogy nem lehet tiltani, ha egyszer akarja. En azt gondolom, egy 13-14 eves gyereknek meg kell tudni parancsolni. jo, nem akkor kell azt mondani, hogy "fiam, ne csinald" hanem fokozatosan kell megmondani, mi, miert, mikor a helyes...remelem nem vagyok ezzel egyedul...

Legjobb válasz: Elég sok válasz érkezett ahhoz a kérdéshez, azért linkeltem:) Nos, akinek ilyen a gyereke, amit te leírtál, az nem fog válaszolni, csak azok, akik felháborodnak.

Az en hugom is 14 eves, testileg erett, lelkileg meg nagyon nem, meg is ugy oltozkodik, mint a 19-20 evesek.. engem mar kikeszitett, anyu leszarja...
Elég sok válasz érkezett ahhoz a kérdéshez, azért linkeltem:) Nos, akinek ilyen a gyereke, amit te leírtál, az nem fog válaszolni, csak azok, akik felháborodnak.
Teljesen igazad van, de(!): anyukámat pl. nagyon szigorúan nevelték orvos akart lenni, de sajnos nem sikerült neki, mert fertõzést kapott egy vizsgálatnál. Szerintem engem nagyon jól nevelnek, de jól esik, hogy kicsit szabadjára engednek persze mértékkel. Mondjuk 10-ig bulizhatok ha van a suliba valami és nem kell, hogy elkisérjem, ihatok pezsgõt stb.-t ünnepekkor stb. stb. Azért is érzik magukat a mai 13-14 éves lányok nagyobbnak, mert fejlettebbek!!! Én testileg és lelkileg is elég fejlett vagyok, de nem vagyok magamtól elszálva és nem vagyok beképzelt. Nekem azért engednek meg sok mindent a szüleim, mert megbíznak bennem többek között azért is, mert segítek nekik, kiváló tanuló vagyok és vigyázok a hugomra. Eszembe nem jutna most lefeküdni bárkivel pedig ismerek olyat aki 13 évesen vesztette el a szüzességét. 12/L
Szerintem nem csak a nevelés okolható ezért, bár az is nagyon fontos. Vannak befolyásolható gyerekek és vannak minden osztályban hangadó diákok is. És ha az úgynevezett menõ srácok cigiznek vagy isznak, akkor a többiek is azt fogják utánozni, mert tartozni akarnak valahova. A szülõkhöz egyre nehezebb tartozni, hiszen nincs idejük a munka mellett annyit foglalkozni a gyermekükkel. Ha pedig nincs közösen töltött idõ, nincsenek beszélgetések, akkor a szülõk nem ismerik a gyermeküket. Ez pedig általában kamaszkorban üt vissza legelõször, amikor is nem találják a közös hangot a gyerekkel, akinek pedig ezer kérdése lenne a "felnõttek világáról", de nincs kinek feltegye. Így jobb híján egymást világosítják fel sok dologban, sokszor tévesen. Akinek több ismerete van, vagy kompetensebbnek látszik, az lesz a hangadó, rá fognak hallgatni a többiek. És ha ez a gyermek rossz mintát látott és azt fogja követni, akkor a többi gyerek is azt fogja csinálni. Mert ott vannak a szüleik ugyan, de nem tudnak olyan mintát mutatni a gyermeknek, amivel az azonosulni tudna. Régen az anyák többnyire nem dolgoztak, egész nap otthon voltak a gyerekekkel, azaz volt idõ nevelni a gyereket. Az az 1-2 óra, amit manapság együtt tölt egy család esténként, erre nem elég. És bizony sok családban elhangzik az a mondat, hogy "most hagyjál kisfiam/lányom, fáradt vagyok és nem érek rá beszélgetni" És a kamasz gyerek nem fog állandóan próbálkozni, egyszerûen elkönyveli, hogy a szüleit nem érdeklik a problémái és új "példakép" után néz.
Én 15 éves lány vagyok, de eszembe sem jutna cigizni, piálni, szexelni. Bõven ráérek. És én semmi pénzért vagy akár a menõségért, sem tenném egyiket sem. Én a 13-14 éves KISlányokat csak sajnálni tudom, mert azt hiszik, hogy már fejben érettek pedig ha ilyeneket tesznek nagyon nem azok. És csatlakozom az elõttem szólóhoz, hogy errõl nem csak a szülõk ha nem a nagyobb "fiatalok" is tehetnek, mert õk viszik bele a 13-14 éveseket. De legalább ha már a szülõk nem foglalkoznak a gyerekkel a nagyobbaknak lehetne annyi eszük, hogy nem rángatják bele a kicsit. És nem a a személyi teszi naggyá az embert, hanem az életfelfogása. 15/L
A kérdező hozzászólása: igazad van, jo hogy vannak hozzad hasonlo 15 evesek! :)
"13 vok nagyon cerizem a béjlízt, és cerizek a haverkákkal partyzni..:" Szánalmas zsebr/bancok!
Miért foglalkoznak egy csomoan ezzel a témával???Te ennyi idõsen miröl beszéltél?Einsteirõl vagy miröl??Ha te olyan "okos" vagy.Én se vagyok nagyonokos de tény hogy nem vagyok normális gyerek bevallom.de nem minden percben csak a szexrõl beszélünk.Van néhány olyan de azoknak az õ dolguk.Nem a tied.Mert lehet hogy néhány "olyan mint te"fejében a kamaszok tökkusban ülnek egésznap a suliban és ha egyszer is megszola valaki két hétig büntudata van és otthon meg reggelig tanul.de ez nem igy van. 14/l
az elözö vagyok.nekm is van ismerõsöm aki13 éves és cigizik.õ baja.én soha nem szivtam még egy szálat se.Mégis szóba állnak velem.a pia-diszkoval kapcsolatosan:valamikor el kell kezdeni.az osztályomban vagyunk 15 en lányok. és minanjian ilyenek vagyunk és MEglepetés:minadjian szüzek vagyunk még.
A kérdező hozzászólása: kosz a linket :) igazabol nekem a kerdesem ilyen koru gyerekek szuleinek szolna :)
Pont ebbe a korba vagyok! Van barátom, aludtam már barátnõnél, voltam már több buliba is(házibuli). ESZEMBE NEM JUTNA LEFEKÜDNI A BARÁTOMMAL. A csókolózás és a szájra puszi sztem nem gáz. Még az se annyira, h letaperolják egymást. Nah de amikor már a 13 éves pettingel. MEg fgodossa a másikat OTT LENT. Meg olyanokat kérnek egymástól amibe még a 18 éves is belepirul, nah az az igazi gáz. A másik gáz, h a legtöb alkalommal a lány csinálja a fesztivált, h ha te ezt akkor én azt. Meg csak úgy szórakozásból rácsap egy fiú seggére. Pont 13 éves vok és LÁNY
Igazad van, mostanában tényleg sok szörnyûséget hallani. Van az a mûsor terhes tinik, nagyon sokszor 16 éves lányokról szól (én is annyi vagyok és elképzelhetetlen számomra, hogy-hogy lehet ennyi idõsen gyereket vállalni.)Egyébként anya gyermek ápoló (csak azért, hogy belföldi példát mondjak) néha meglátogatjuk a munka helyén, és gyakran találkozunk benn olyan koraszülöttekkel akiket kamaszok szültek. Minket nem fogtak sosem rövidre a szüleink, de idõben, fokozatosan fel lettünk világosítva és ez szerintem sokat számít.
Szerintem meg az idõsebbek viszik bele õket. Ha például egy ilyen "kislány" bekerül 17-18 évesek közé, akiknek ez már természetes, akkor jó h õ is ezt fogja csinálni... akkor ugye menõ lesz. Az osztálytársai/évfolyamtársai is "menõk" akarnak lenni, ezért vele lógnak meg a haverjaival. És õk is elkezdik ugyanezt. Aztán amikor ezek majd idõsebbek lesznek, õk "rontanak meg" egy ugyanilyen kislányt. Miért hiszik azt h érettek? Mert idõsebbekkel vannak. és akkor már biztos õk is olyanok mint azok. Ez nem csak a kislányokon múlik hanem a többi nagyfiún/nagylányon is. Rossz példa, rossz környezet, rossz kislány. 14/L
én kiakadok az ilyenektõl! 14 éves vagyok, testileg érett. de nekem a szüleim félelmetesnek nézik a konzervatívságomat. most melyik a jobb? ha konzervatív vagyok, vagy ha ilyen... inkább legyek ilyen.
Korán el kell kezdeni beszélgetni a gyerekekkel komolyabb témákról, többek közt a szexrõl, alkoholról, bulizásról, és az olyan dolgokról amiket jobb ha egy ennyi idõs gyerek elõre tud, tudja a következményeket.Merthogy sajnos korán kezdik, muszáj ezekrõl beszélni, de legfõképpen elérni, hogy bizalom legyen a szülõ és gyerek közt. Az a baj hogy a szülõk felháborodnak ha ilyen lesz a gyerekük mint a legtöbb tizenéves, de abba nem gondolnak bele, hogy ez az õ nevelésük, illetve nem nevelésük következménye. Ezek a fiatalok meg azt hiszik hogy ez a jó, mert sem anyuka, sem apuka nem magyarázta el nekik mi ennyi idõsen az illem, a normális viselkedési forma, kultúra, és mi az ami megengedhetõ és mi az ami nem.
Szia! Én egy 13 éves pesti lány vagyok. Nem piálok, nem szexelek, nem cigizek. Viszont ezt már én sem értem: Van 4-5 olyan osztálytársam , aki folyamatosan cigizik és 17-18 évesekkel lóg úgy, hogy a szülei nem is tudnak errõl. Az egyik lánynak az anyukája nagyon sokat dolgozik, nevelõapja van, a nagymamája 92 éves , és *5-ös tanuló, nincs semmi magatartás problémája, kedves és sok barátja van. Azt meg nem értem hogy mér menõ az hogyha cigizel? Mert tönkreteszed az egész életed? Mért tartják ezt menõnek? Hát passz. Sajna tényleg kevés "normális" 13-14 éves gyerek van ma. De szerencsére én többnyire csak ilyen normális gyerekekkel barátkozom :)
Nem csak a lányok de a fiúk is nagyon érettnek hiszik magukat. A legtöbb 13 évesen már kefélni akar váltogatni a partnereit. Védekezésrõl meg annyit tudnak hogy van gumi és akkor baj nem lehet. Egy drogéria láncnál dolgozok pesten mint diák. Mivel nem válogatok hogy épp melyik polcot töltsem fel hát kivittem a betét-óvszer kocsit. Amíg pakoltam egy 14 és 15 év körûli fiú épp kitárgyalta hogy mekkorát élvezett és hogy milyen nagy van neki mert a Masculan legnagyobb gumiját használja a Type4-et. Gondolkoztam egy ideig hogy elmondjam e neki hogy a TypeX nem a méretet hanem a tipust jelöli. Én 14 évesen nem a sexrõl hanem a csókolózásról és az ölelésrõl fantáziáltam. 20/F
Szia! Teljesen egyetértek Veled! 16 éves lány vagyok, és sajnos elszomorító amit látunk, hallunk és olvasunk! Találtam egy olyan kérdést, hogy a 13 éves kislány anyukája aki ugye már nem szûz - gondolok itt a kislányra- kimarad éjszakánként, 19 évesekkel találkozik, részegen tér haza. De a szülõ fél tõle! Szörnyû!! Szüleim engemis mindig következetesen neveltek! Barátnõmnél sokszor ott aludhattam és õ is nálunk, mert tudják, hogy teljsen normálisak a szülõk is, és a lány is. Bulizni nagyon ritkán járok. Soha életemben nem cigiztem és 4.6-os tanuló vagyok. Azt gondolom, hogy a társaság is befolyásolja ezt a témát és persze javarészt a szülõk! Talán erényesebben és céltudatosabban kellene nevelni a mai fiatalságot! 16/l
Engem a szüleim szigorúan, de következetesen(!!) nevelnek.Tudják, ha most elengednek bulizni 10-ig, akkor legközelebb már tovább akarok menni, vagy épp én akarok bulit csinálni.Mondjuk a bulizás rossz példa, mert még sosem voltam igazán bulizni, max. az általánosban a suli-discoban...meg 2x volt "szilveszteri buli" amikor a legjobb barátnõm nálunk volt, aztán én náluk és zenét hallgattunk, táncoltunk meg ittunk pezsgõt. Egyébként a szüleim nekem is engedékenyek úgy ahogy, pl. alkalmakor(szülinap, névnap, karácsony, szilveszter stb.) ihatok egy kis likõrt vagy bort(tényleg nem viszem túlzásba). Nem vagyok elszállva magamtól, tudom, hogy testileg-lelkileg fejlett vagyok és mivel lelkileg és észben is fejlett vagyok tudom, hogy mit szabad és mit nem.Tudom, hogy nem jó ha cigizek, bulizok, piálok állandóan és ne adj' isten szexuális életet élek.Szûz vagyok, nem volt barátom, sõt még nem is csókolóztam, de nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna vmirõl.Szerintem aki igazán fejlett lelkileg és észben is az tudja, hogy ezek még mind koraiak.Én így érzem jól magam, és igen, néha nekem is hiányzik, hogy elmenjek bulizni meg pasizzak v vmi, de tudom, hogy van még idõm bõven.Jövõ nyáron lehet, eljárok már ide-oda, de nem fogok cigizni, szexelni és piálni állandóan, mert még bõven ráérek. 14/L
A kérdező hozzászólása: ezzel is egyetertek, de minden mondatodat visszatudom vezetni a NEVELES-ig :)
A kérdező hozzászólása: 12-L gratula a szuleidnek :) megtalaltak a kozeputat, es klassz kis emberket nevelnek:) Engem sajnos nem engedtek ekkora koromban bulizni 10 ig, sosem aludhattam baratnomnel (amit nem tudok miert), allandoan haza kellett menjek mindenhonnan elsonek, akkor rossz volt, de ma mar nem banom. azt hiszem en kicsit engedekenyebb leszek, persze mertekkel:)
Nem tudom aktuális-e még, én most vagyok 13 éves. Nekem is van "fiúm", szeretjük egymást, de eszünk ágában sincs pettingelni, lefeküdni egymással. Gyerekek vagyunk még, jó ez így:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!