Találatok a következő kifejezésre: 13-14 éves Nagy (25 db)

Hol lehet felszedni 13-14 éves fiúkat? (lehetőleg jóképű) Hol keressek ilyet mert nem hiszem, hogy az utcán szembejő a "NAGY Õ"..

Legjobb válasz: 13-14 éveseket? te hány éves vagy? a "NAGY Õ"-re pedig akár több évet is várhatsz

13-14 éveseket? te hány éves vagy? a "NAGY Õ"-re pedig akár több évet is várhatsz
a suliban, nem hinnem hogy ilyen korban jarnak klubokba, de igazabol azt is ketlem, hogy ezeket fel kene szedni. Hagyd oket beken es te is menj vissza a suli padba, ne ilyeneken gondolkozz. Max nezz szet az osztalyban es probalkozz nala, de ne tul nyomulosan, beszelgess vele, hivd el egy teara. AMugy meg nem hinnem hogy 13 evesen fogod a nagy ot megtalalni.
Ha keresed sem jön elõbb a "Nagy Õ"... Majd jön magától, ne aggódj, mikor nem is számítanál rá.
Fogalomzavarban vagy, angyalom. A nagy õt nem felszedjük, és nem kitétel a jóképûség...
Esetleg internetkávézóban, ahol vannak játékok is :D menjetek el egy barátnõddel aztán amelyik srác szimpatikus, kérdezgess tõle a játékokról, stb. Szerintem ez tuti bejön, ha kicsit rámenõsebb vagy.
a sarki kocsmában... manapság már azok is piálnak akik még pelenkában vannak XD
Az általános iskolában. De õk még gyerekek, mit akarsz tõlük?
most vagy pedofil vagy vagy nagyon fiatal.ha az elsõ, akkor idõsebbekkel próbálkozz, ha a második, akkor még ne pasizz!!!!
Most mit osztjátok itt az észt hogy 13 évesen ne pasizon ha akar had pasizzon egyszer el kell kezdeni egybként meg ilyen korban kezdik a legtöbben hol éltek? Bocsi a megfogalmazásért de ha nem a kérdésre válaszoltok minek irtok? amugy nem hiszem hogy azért meggondolná magát mert ti azt mondtátok. mind1 nem akarok senkit szidni szoval ez csak az éb véleményem. A Kérdésre: hát sztem az évfolyamodban vagy a fölötted járókkal barátkozz és ha bejössz valakinek ugy is elöb utobb lépni fog.:)
bocsi az éb helyettén én lett volna csak elirtam.
A nagy Õt igy soha nem fogod megtalálni. Fõleg nem 13 évesen, és különben is mit akarsz kezdeni egy 13 éves kisfiúval?se sexuális vonzalom, se erotikus, se értelmi érettség nincs még meg egy komolyabb kapcsolatra 13-14éves gyerekekben, a nagy Õ "felszedéséhez" (jézusom de ocsmány szó)ezek elég nagy feltételek. Másrészt a nagy Õ nem midneig jóképû, mert az nem fontos, és egy 13 éves fiura nem mondjuk hogy jóképû, csak idõsebbekre, max helyes vagy szép fiut modnanak rá, és az arca egy fiunak 18éves kora után teljesen megváltozik, karakteres lesz, egy 13 éves fiu még kisgyerek akárcsak egy 13éves csaj.
13-14 éves srác még biztosan nem lesz a , , nagy õ, , -....
Kedves 01:31-es! Elég merész, és lenézõ kijelentés volt az, hogy nincs meg a 13-14 évesekben az értelmi fejlettség.Nem kellene ennyire általánosítani.Néhány 14 éves tényleg rendelkezik kiváló értelmi képességekkel, (Gondolok itt pl egyik osztálytársamra..)és nem az az átlagos, sík hülye 14 éves gyerek.Remélem nem voltam nagyon támadó, csak kicsit zokon vettem..Szóval ha valami sértõ tapasztalnál benne, azért elnézést.. Hogy a kérdésre is válaszoljak..Mint ahogyan az elõttem is írták, próbálkozz az iskolában, osztályban.Biztos van olyan fiú, aki tetszik.(Korodbelire gondolok..)Na vele ülj le, beszélgessetek, aztán mennyetek el valahova, mondjuk sétálni a parkba.Vagy hívd el hozzátok, csináljátok meg a leckét, vagy valami ilyesmi :) Sok szerencsét!
ha nekem írsz akk megismerkedheünk

A 13-14 eves lanyok miert irnak a felkialto kerdojel ele pontot? Ez engem nagyon zavar. Ez most meno vagy mi? ! 13/L

Joo, en is 13 vagyok de nem ez a tipus:D .? .!

Legjobb válasz: Nem tudom.! Viccet félretéve, sajnos még 17 éveseknél is látom. Valamelyik hülye kitalálta,a többi meg majmolja.

Nem tudom.! Viccet félretéve, sajnos még 17 éveseknél is látom. Valamelyik hülye kitalálta, a többi meg majmolja.
nemtudom, de én is mindig látom... ha telóról, az még oké, az velem is néha elõfordul, hogy félrenyomom... de amúgy idegesítõ de nagyon...-.-
zawatalán.?ellehetkoccolni.!-.-
13/L én eddig észre sem vettem :)
Fogalmam sincs, gondolom ez az új divat. Szerintem is nagyon idegesítõ.
nemtudom
14 vagyok és 85/C
elsõ kamu már csak abból is látszik, h B az a kosárméret, de nem gáz .. ;] amúgy nekem 12 évesen kellett elõször, mert már kellemetlenül éreztem magam, ezért A kosarút vettem.Aztán most vagyok 15 és most meg már D-s kell..és nem is vagyok elhízva és áá szörnyû..soha ne akarjatok ekkora mellet, kényelmetlen, zavaró és én utálom :@ :[
Szia! Nekem ku rva nagy mellem van. 90/B 13 éves vagyok. Nem hordok melltartót pucéran tolom
szia! nekem 70/A-s és elég kicsi :SS én 12 voltam amikor toppot kezdtem hordani és 1 éve rendes push up nélküli melltartót. 14/L
buszke és nem esett teherbe
és lessz még tobb is
nemtalált 12 vagyok de már eggyet ledontottem
én 13 vagyok és nagyon kicsi a mellem de hordok topot mert a többiek cikiztek miatta hogy nem hordok. :/
én 15 éves vagyok, de nekem már 95D melltartó kell pedig nem vagyok kövér :s
Tûzlány a mell alatti körméretet és a melled leghosszabb vagyis legnagyobb pontján kell megmérni és a kettõ különbségét kell megnézni De amúgy ha elmész egy fehérnemûboltba segíthet az eladó, vagy próbálgathatsz, hogy kell-e egyáltalán és ha kell akkor milyen méret
nemsokára 14 leszek, és nekem 70B -s kb. a méretem toppot 6. osztály közepén kezdtem el hordani, rendes melltartót pedig 7. osztály elején/közepén nem tudom pontosan toppot már 6. elõtt is kaptam, anya sosem akadályozott meg, sõt keresztanyum meg anya vették nekem az elsõ toppokat amit nem akarok még az a push up
szia en 14 vagyok. de NEM hordok melltartot..elakarom kezdeni lassan hogy hordjam mert 8. ba megyek idén es asztiszem hogy meg 6 cm kell a mellcsucson legalabbis ezt irtak.. (bocsi ha ciki a tema) te hordasz már? es mennyi vagy? hogy mondtad meg anyukadnak?
szia! én nem hordok, de lehet ár kéne vagy lehetne nem tudom.
Én is toppokat hordokok. 13 l
sajnos 75/a ... 13/l
14 éves vagyok és 80/Bs a meltartóm, az elsõ 11 évesen volt 75/B
most hordok 75/B-set nincsen túl nagy mellem , de szeretem õket.!:) kb 11 évesen vettem toppot és 12éves koromtól hordok melltartót..:)
http://www.wicay.eoldal.hu/cikkek/tini-valtozasok-lanyoknak/ Remélem segített a cikk. Ha igen oszd meg az oldalt facen, vagy komizz. Nekem egyébként közepes méret, elsõmelltartóm 12 éves koromban volt.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok hozzá! Legalább teherbe esett a csaj vagy védekeztetek? Amúgy büszke vagy magadra hogy 12 évesen döntögeted a lányokat?
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket. Jó a cikk is köszi :)
Én 14 vagyok és én ilyen kis toppot hordok már. Régen még ikyen push up melltartót a Takkoból. De nekem a toppok is megfelelnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! elõbb tanuj meg helyesen írni és magyarul beszélni aztán ismerkedni meg csajozni utána pedig tanuld meg hogy nem szép dolog tiniket ledönteni, gondolom te is 13-14 lehetsz, de ne azon járjon az eszed hanem az iskolán, ráérsz még 18 évesen döntögetni a lányokat ha ahhoz van kedved.
én ba.nák veletek nemérdekelne hogy mekkora
14 éves vagyok és 70/B-set hordok. 6.-ba kezdtem el toppokat hordani. /tudom, hogy régen kérdezted, de gondoltam hátha kíváncsi vagy még rá, ha nem akkor bocsi/

Ha 15 éves fiúként, vennének neked a szüleid egy gyerek pólót logóval, ami elvileg 13-14 éveseknek van de nagyon kicsiken is látni, te felvennéd ha am a póló piros és cuki?

csak félek hogy a barátnőm majd leratyizik miatta... 15f

Legjobb válasz: Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt,akkor õ a ratyi,nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max.,de csak aranyosnak tartanám,nem cinkesnek(:

Ha a barátnõd "leratyiz" egy póló miatt, akkor õ a ratyi, nem te;) Ha cuki a felsõ én csak nevetnék rajta egyet max., de csak aranyosnak tartanám, nem cinkesnek(:
Kedves Kérdezõ! Ha a póló "cuki" akkor fel kell venni. És alkalmas lesz az a bizonyos piros póló tesztelni a környezeted. meglátod, ki hogy reagál. Üdv R.
Ha nem lánypóló vedd fel nyugodtan. Elvégre 15 éves vagy még. Ne akarj olyan hamar felnõni! Ha a barátnõd igazán szeret nem fog "leratyizni". Hidd el nem a ruháid miatt van veled, ha igen akkor már nagy gondok vannak.

Mért lett olyan nagy divat már 13-14 évesen a szüzesség elvesztése?

Legjobb válasz: Azért mert az ilyen korú gyerekek sok olyan filmet néznek ahol szexjelenet van és ez izgalmas hatással lesz rájuk ezért õk is vágynak rá.Az hülyeség hogy ki akarják próbálni hogy mien lehet..nem! vágynak rá a sok filmnek köszönhetõen és nem kipróbálni akrják hanem élvezni,tudatosan csinálni!!Undorító!!Lehet rá gondolni vagy vágyni de attól ilyen messzire nem kellene elmneni!!!

Azért mert az ilyen korú gyerekek sok olyan filmet néznek ahol szexjelenet van és ez izgalmas hatással lesz rájuk ezért õk is vágynak rá.Az hülyeség hogy ki akarják próbálni hogy mien lehet..nem! vágynak rá a sok filmnek köszönhetõen és nem kipróbálni akrják hanem élvezni, tudatosan csinálni!!Undorító!!Lehet rá gondolni vagy vágyni de attól ilyen messzire nem kellene elmneni!!!
A média és a másoknak való megfelelési kényszer!!!
Szégyen sajnos 13-15 évesen már dugni, holott még 16 évesen is korai, mivel éretlenek hozzá.sajna a szülõk hibája is.
#2 pontosan, csak régebben kényszerbõl és érdekbõl hozzájuk házasított 30 éves férjeikkel szexeltek a 14 éves lányok. Ma legalább õk válogatnak, kivel akarnak lefeküdni. Egyébként nem tapasztalom, hogy nagyobb divat lenne, mint máskor.
Régen is az volt..
Elsõ: el vagy tévedve, de a kérdezõ is, ez már egyáltalán nem újkeletû dolog.
Az a baj, hogy ez már nem csak divat, hanem törvényes is, ha az idõsebb fél még nincs 18 éves!
van akit épp megerõszakolnak...tudod van aki megbízik az egyik haverjában és épp az erõszakolja meg...vissza sírnám én is azt :)
mert menõ
Úgy tudom, minél kulturálatlanabb rétegbõl jön valaki, annál korábban kezdi a szexet. De biztos vagyok benne, hogy egyetemeken (a diákok között) vannak még 24 éves szûz férfiak is, akik 13 évesen inkább tanultak, hogy a jövõjüket építsék. (és jól is tették). De az is igaz, hogy amíg 60 éve 14 évesen kezdtek el menstruálni a lányok, (és 18 évesen szültek vagy min. férjhez mentek); 40 éve 12 évesen kezdtek el menstruálni; napjainkban, viszont már nem ritkán 9 évesen megjön a lányoknak, tehát, aki 14 éves, az már 5 éve nemi érett. Már 60-szor menstruált, 60-szor eshetett volna teherbe. Azt gondolom, aki szeretne szexelni, az tegye, de ne azért, mert berúgott és nem bír gondolkodni! és nem is fontos a szüzességet elveszteni egy jó orgazmushoz (lányoknál).

13-14 éves lány vagyok és nagyon vékony. Hogy kéne öltözködnöm?

Általában pink, lila, kék ruhákat hordok

Legjobb válasz: Használd ki, hogy felvehetsz olyan dolgokat, amit a többség nem(gondolok itt a nyári ruhákra,ezekben általában van push-up melltartó is, szóval tiszta haszon):) Próbálj meg a legelõnyösebb testrészeidet kihangsúlyozni, mindenbõl elõnyt tudsz kovácsolni, csak rajtad múlik.:)

Használd ki, hogy felvehetsz olyan dolgokat, amit a többség nem(gondolok itt a nyári ruhákra, ezekben általában van push-up melltartó is, szóval tiszta haszon):) Próbálj meg a legelõnyösebb testrészeidet kihangsúlyozni, mindenbõl elõnyt tudsz kovácsolni, csak rajtad múlik.:)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Ja is virágos mintákat is
Akkor ha nagyon vekony vagy akkor nyugutan fel vesz rövid ujjút cica nadrágot is csönadrágot terdnadrágot is nyugotan meg szoknát is de anyiba állappogyonk meg hogy ha cica nadrágot veszel fel akkor valami szoknyát vagy rövid nadrágot vegyel fel melle mer ha magába veszed fel a cicanadrágot az egy kicsit durva ha jol áll neked a piros akkor vegyel fel pirosat ha nem sötét a börd akkor ne vegyel fel pasztel szineket inkább neon szineket pólokat azt veheted fel amélykbe jolérzed magad csak az a leneg hogy szolid is diszkert legen is iskolába illö ;-) nekem amugy sportos is vagány visszafogtal egy csipet calssicusal remélem tutam segiteni is ha igen szivesen;-)
A kérdező hozzászólása: oké hát vékony vagyok, az átlagnál és hát a stílusom olyan fura xd mert ilyen lányos ruhákat hordok pl tiszta pink vagy pink lila, ilyenek szerintem a romantikus stílus hoz van köze. A válaszodat köszi
Azt hiszem lene pár ötletem csak mond el szepen melyek sítilús áll hozzád legközelbb adig nem tuddok irni mer mondjuk egy rumantikus sítilusú lányak hogy állna mondjok a fekete ha az nem az ö szine milyen alkod van is a hoz meg felöen kapsz választ tölem
A kérdező hozzászólása: Ok köszi mindenkinek :)
A fodros felsõk optikailag növelik méreteket :) Ezen kívül mindent leírtak elõttem. https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSSCyshQ..
csõnadrág jól áll vékony lányokon ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi ^^
Ilyen idõsen lefektetni?! Uramisten..
Pedomaci beájulna.
Ha valaki egy 11 éves kislányt akar lefektetni, nem hiszem, hogy a mellméret a legnagyobb probléma... De remélem az 59 nem a születési dátumod...
Minden nap kérdez ilyen hülyeségeket... Nyári szünet van alsó tagozaton is.
A mellmérete nem zavarna. Az, már jobban zavarna, hogy anyukájától kellene elkérnem, haza kellene vinnem négyre, ráadásul mivel elmúltam 18, így le is sittelnének érte. Ja, és ha eddig nem esett le: zavarna, hogy GYEREK. Az isten f*szát, hát mi bajotok van nektek?
szerintem a mellméret 11-14 éves lányoknál nem számít :D idõsebbeknél már inkább :)
Engem biztos nem zavarna, ugyanis imádom a kics ciciket, ha alig van sem gond, a vékony lányok a gyengéim. :D
Na, hogy normális választ is kapj :'D Haverjaimmal szoktuk beszélni az iskolából, meg a városból ki kit dugna meg leghamarabb, én az osztályból az egyik lányt, és kapásból leoltottak, hogy anyád, nincs is melle. Szóval 3-ból 2 srácot érdekel, egyet nem :D 14/f
A mellméret egyáltalán nem zavarna. Az már inkább, hogy még gyerek és éretlen ilyen téren. Még a 14 éves is ráér 2-3 évet várni a szex-el. Nemám 11... Miért nem az óvodában keresgélsz magadnak szex partnert ?
7 és a helyesírásod!
A mell meretek nem feltetlen korral jarnak 14 vagyok es az az ismerteto jellem h nagy mellu ...
4 :D:D:D:D
Már elnézést de nem hiszem el, hogy ezeket a kislányokat nem b*ssza arcon az édesanyjuk péklapáttal a jólneveltségük érdekében.Mit keres ITT egy 11 éves gyerek?!

Miert hiszik nagyon ERETTNEK magukat a mai 13-14 eves KISlanyok? Mit gondolnak ezeknek a szuleik?

En most 19 eves vagyok tul egy tanitokepzon es most pszichot vegzek. Azt gondolom, minden csak neveltetes kerdese, hulyeseg az, hogy most "mas vilag van". amikor en voltam 13-14 eszembe sem jutott a szex, akkori baratnoimmel maximum azt targyaltuk ki, hogy "uvegezes" kozben ki-kinek adott szajrapuszit. Megsem lettunk lemaradva semmirol. es 18 evesen sem azt beszeltuk, hogy sajnios nincs orgazmusom es hasonlok. A legfontosabb most 13-14 evesen a pia, a diszko(mert mar van szemelyink!---> nagyok lettunk), ugy kioltozni, hogy latszodjak majdnem husznak...push up melltarto es tarsaik...olyankor indulnak ejszakazni amikor en mar hazafele jovok ugy 11 fele. es egyre kevesebb olyan igazan "normalis gyereket", vagy egeszseges kamaszt latni. Ezeknek a szulei nem gondolnak ebbe bele, hogy milyen elet var igy a lanyukra-fiukra? visszaterve kicsit a szex temahoz, mi az, hogy nem lehet tiltani, ha egyszer akarja. En azt gondolom, egy 13-14 eves gyereknek meg kell tudni parancsolni. jo, nem akkor kell azt mondani, hogy "fiam, ne csinald" hanem fokozatosan kell megmondani, mi, miert, mikor a helyes...remelem nem vagyok ezzel egyedul...

Legjobb válasz: Elég sok válasz érkezett ahhoz a kérdéshez, azért linkeltem:) Nos, akinek ilyen a gyereke, amit te leírtál, az nem fog válaszolni, csak azok, akik felháborodnak.

Az en hugom is 14 eves, testileg erett, lelkileg meg nagyon nem, meg is ugy oltozkodik, mint a 19-20 evesek.. engem mar kikeszitett, anyu leszarja...
Elég sok válasz érkezett ahhoz a kérdéshez, azért linkeltem:) Nos, akinek ilyen a gyereke, amit te leírtál, az nem fog válaszolni, csak azok, akik felháborodnak.
Teljesen igazad van, de(!): anyukámat pl. nagyon szigorúan nevelték orvos akart lenni, de sajnos nem sikerült neki, mert fertõzést kapott egy vizsgálatnál. Szerintem engem nagyon jól nevelnek, de jól esik, hogy kicsit szabadjára engednek persze mértékkel. Mondjuk 10-ig bulizhatok ha van a suliba valami és nem kell, hogy elkisérjem, ihatok pezsgõt stb.-t ünnepekkor stb. stb. Azért is érzik magukat a mai 13-14 éves lányok nagyobbnak, mert fejlettebbek!!! Én testileg és lelkileg is elég fejlett vagyok, de nem vagyok magamtól elszálva és nem vagyok beképzelt. Nekem azért engednek meg sok mindent a szüleim, mert megbíznak bennem többek között azért is, mert segítek nekik, kiváló tanuló vagyok és vigyázok a hugomra. Eszembe nem jutna most lefeküdni bárkivel pedig ismerek olyat aki 13 évesen vesztette el a szüzességét. 12/L
Szerintem nem csak a nevelés okolható ezért, bár az is nagyon fontos. Vannak befolyásolható gyerekek és vannak minden osztályban hangadó diákok is. És ha az úgynevezett menõ srácok cigiznek vagy isznak, akkor a többiek is azt fogják utánozni, mert tartozni akarnak valahova. A szülõkhöz egyre nehezebb tartozni, hiszen nincs idejük a munka mellett annyit foglalkozni a gyermekükkel. Ha pedig nincs közösen töltött idõ, nincsenek beszélgetések, akkor a szülõk nem ismerik a gyermeküket. Ez pedig általában kamaszkorban üt vissza legelõször, amikor is nem találják a közös hangot a gyerekkel, akinek pedig ezer kérdése lenne a "felnõttek világáról", de nincs kinek feltegye. Így jobb híján egymást világosítják fel sok dologban, sokszor tévesen. Akinek több ismerete van, vagy kompetensebbnek látszik, az lesz a hangadó, rá fognak hallgatni a többiek. És ha ez a gyermek rossz mintát látott és azt fogja követni, akkor a többi gyerek is azt fogja csinálni. Mert ott vannak a szüleik ugyan, de nem tudnak olyan mintát mutatni a gyermeknek, amivel az azonosulni tudna. Régen az anyák többnyire nem dolgoztak, egész nap otthon voltak a gyerekekkel, azaz volt idõ nevelni a gyereket. Az az 1-2 óra, amit manapság együtt tölt egy család esténként, erre nem elég. És bizony sok családban elhangzik az a mondat, hogy "most hagyjál kisfiam/lányom, fáradt vagyok és nem érek rá beszélgetni" És a kamasz gyerek nem fog állandóan próbálkozni, egyszerûen elkönyveli, hogy a szüleit nem érdeklik a problémái és új "példakép" után néz.
Én 15 éves lány vagyok, de eszembe sem jutna cigizni, piálni, szexelni. Bõven ráérek. És én semmi pénzért vagy akár a menõségért, sem tenném egyiket sem. Én a 13-14 éves KISlányokat csak sajnálni tudom, mert azt hiszik, hogy már fejben érettek pedig ha ilyeneket tesznek nagyon nem azok. És csatlakozom az elõttem szólóhoz, hogy errõl nem csak a szülõk ha nem a nagyobb "fiatalok" is tehetnek, mert õk viszik bele a 13-14 éveseket. De legalább ha már a szülõk nem foglalkoznak a gyerekkel a nagyobbaknak lehetne annyi eszük, hogy nem rángatják bele a kicsit. És nem a a személyi teszi naggyá az embert, hanem az életfelfogása. 15/L
A kérdező hozzászólása: igazad van, jo hogy vannak hozzad hasonlo 15 evesek! :)
"13 vok nagyon cerizem a béjlízt, és cerizek a haverkákkal partyzni..:" Szánalmas zsebr/bancok!
Miért foglalkoznak egy csomoan ezzel a témával???Te ennyi idõsen miröl beszéltél?Einsteirõl vagy miröl??Ha te olyan "okos" vagy.Én se vagyok nagyonokos de tény hogy nem vagyok normális gyerek bevallom.de nem minden percben csak a szexrõl beszélünk.Van néhány olyan de azoknak az õ dolguk.Nem a tied.Mert lehet hogy néhány "olyan mint te"fejében a kamaszok tökkusban ülnek egésznap a suliban és ha egyszer is megszola valaki két hétig büntudata van és otthon meg reggelig tanul.de ez nem igy van. 14/l
az elözö vagyok.nekm is van ismerõsöm aki13 éves és cigizik.õ baja.én soha nem szivtam még egy szálat se.Mégis szóba állnak velem.a pia-diszkoval kapcsolatosan:valamikor el kell kezdeni.az osztályomban vagyunk 15 en lányok. és minanjian ilyenek vagyunk és MEglepetés:minadjian szüzek vagyunk még.
A kérdező hozzászólása: kosz a linket :) igazabol nekem a kerdesem ilyen koru gyerekek szuleinek szolna :)
Pont ebbe a korba vagyok! Van barátom, aludtam már barátnõnél, voltam már több buliba is(házibuli). ESZEMBE NEM JUTNA LEFEKÜDNI A BARÁTOMMAL. A csókolózás és a szájra puszi sztem nem gáz. Még az se annyira, h letaperolják egymást. Nah de amikor már a 13 éves pettingel. MEg fgodossa a másikat OTT LENT. Meg olyanokat kérnek egymástól amibe még a 18 éves is belepirul, nah az az igazi gáz. A másik gáz, h a legtöb alkalommal a lány csinálja a fesztivált, h ha te ezt akkor én azt. Meg csak úgy szórakozásból rácsap egy fiú seggére. Pont 13 éves vok és LÁNY
Igazad van, mostanában tényleg sok szörnyûséget hallani. Van az a mûsor terhes tinik, nagyon sokszor 16 éves lányokról szól (én is annyi vagyok és elképzelhetetlen számomra, hogy-hogy lehet ennyi idõsen gyereket vállalni.)Egyébként anya gyermek ápoló (csak azért, hogy belföldi példát mondjak) néha meglátogatjuk a munka helyén, és gyakran találkozunk benn olyan koraszülöttekkel akiket kamaszok szültek. Minket nem fogtak sosem rövidre a szüleink, de idõben, fokozatosan fel lettünk világosítva és ez szerintem sokat számít.
Szerintem meg az idõsebbek viszik bele õket. Ha például egy ilyen "kislány" bekerül 17-18 évesek közé, akiknek ez már természetes, akkor jó h õ is ezt fogja csinálni... akkor ugye menõ lesz. Az osztálytársai/évfolyamtársai is "menõk" akarnak lenni, ezért vele lógnak meg a haverjaival. És õk is elkezdik ugyanezt. Aztán amikor ezek majd idõsebbek lesznek, õk "rontanak meg" egy ugyanilyen kislányt. Miért hiszik azt h érettek? Mert idõsebbekkel vannak. és akkor már biztos õk is olyanok mint azok. Ez nem csak a kislányokon múlik hanem a többi nagyfiún/nagylányon is. Rossz példa, rossz környezet, rossz kislány. 14/L
én kiakadok az ilyenektõl! 14 éves vagyok, testileg érett. de nekem a szüleim félelmetesnek nézik a konzervatívságomat. most melyik a jobb? ha konzervatív vagyok, vagy ha ilyen... inkább legyek ilyen.
Korán el kell kezdeni beszélgetni a gyerekekkel komolyabb témákról, többek közt a szexrõl, alkoholról, bulizásról, és az olyan dolgokról amiket jobb ha egy ennyi idõs gyerek elõre tud, tudja a következményeket.Merthogy sajnos korán kezdik, muszáj ezekrõl beszélni, de legfõképpen elérni, hogy bizalom legyen a szülõ és gyerek közt. Az a baj hogy a szülõk felháborodnak ha ilyen lesz a gyerekük mint a legtöbb tizenéves, de abba nem gondolnak bele, hogy ez az õ nevelésük, illetve nem nevelésük következménye. Ezek a fiatalok meg azt hiszik hogy ez a jó, mert sem anyuka, sem apuka nem magyarázta el nekik mi ennyi idõsen az illem, a normális viselkedési forma, kultúra, és mi az ami megengedhetõ és mi az ami nem.
Szia! Én egy 13 éves pesti lány vagyok. Nem piálok, nem szexelek, nem cigizek. Viszont ezt már én sem értem: Van 4-5 olyan osztálytársam , aki folyamatosan cigizik és 17-18 évesekkel lóg úgy, hogy a szülei nem is tudnak errõl. Az egyik lánynak az anyukája nagyon sokat dolgozik, nevelõapja van, a nagymamája 92 éves , és *5-ös tanuló, nincs semmi magatartás problémája, kedves és sok barátja van. Azt meg nem értem hogy mér menõ az hogyha cigizel? Mert tönkreteszed az egész életed? Mért tartják ezt menõnek? Hát passz. Sajna tényleg kevés "normális" 13-14 éves gyerek van ma. De szerencsére én többnyire csak ilyen normális gyerekekkel barátkozom :)
Nem csak a lányok de a fiúk is nagyon érettnek hiszik magukat. A legtöbb 13 évesen már kefélni akar váltogatni a partnereit. Védekezésrõl meg annyit tudnak hogy van gumi és akkor baj nem lehet. Egy drogéria láncnál dolgozok pesten mint diák. Mivel nem válogatok hogy épp melyik polcot töltsem fel hát kivittem a betét-óvszer kocsit. Amíg pakoltam egy 14 és 15 év körûli fiú épp kitárgyalta hogy mekkorát élvezett és hogy milyen nagy van neki mert a Masculan legnagyobb gumiját használja a Type4-et. Gondolkoztam egy ideig hogy elmondjam e neki hogy a TypeX nem a méretet hanem a tipust jelöli. Én 14 évesen nem a sexrõl hanem a csókolózásról és az ölelésrõl fantáziáltam. 20/F
Szia! Teljesen egyetértek Veled! 16 éves lány vagyok, és sajnos elszomorító amit látunk, hallunk és olvasunk! Találtam egy olyan kérdést, hogy a 13 éves kislány anyukája aki ugye már nem szûz - gondolok itt a kislányra- kimarad éjszakánként, 19 évesekkel találkozik, részegen tér haza. De a szülõ fél tõle! Szörnyû!! Szüleim engemis mindig következetesen neveltek! Barátnõmnél sokszor ott aludhattam és õ is nálunk, mert tudják, hogy teljsen normálisak a szülõk is, és a lány is. Bulizni nagyon ritkán járok. Soha életemben nem cigiztem és 4.6-os tanuló vagyok. Azt gondolom, hogy a társaság is befolyásolja ezt a témát és persze javarészt a szülõk! Talán erényesebben és céltudatosabban kellene nevelni a mai fiatalságot! 16/l
Engem a szüleim szigorúan, de következetesen(!!) nevelnek.Tudják, ha most elengednek bulizni 10-ig, akkor legközelebb már tovább akarok menni, vagy épp én akarok bulit csinálni.Mondjuk a bulizás rossz példa, mert még sosem voltam igazán bulizni, max. az általánosban a suli-discoban...meg 2x volt "szilveszteri buli" amikor a legjobb barátnõm nálunk volt, aztán én náluk és zenét hallgattunk, táncoltunk meg ittunk pezsgõt. Egyébként a szüleim nekem is engedékenyek úgy ahogy, pl. alkalmakor(szülinap, névnap, karácsony, szilveszter stb.) ihatok egy kis likõrt vagy bort(tényleg nem viszem túlzásba). Nem vagyok elszállva magamtól, tudom, hogy testileg-lelkileg fejlett vagyok és mivel lelkileg és észben is fejlett vagyok tudom, hogy mit szabad és mit nem.Tudom, hogy nem jó ha cigizek, bulizok, piálok állandóan és ne adj' isten szexuális életet élek.Szûz vagyok, nem volt barátom, sõt még nem is csókolóztam, de nem érzem úgy, hogy lemaradtam volna vmirõl.Szerintem aki igazán fejlett lelkileg és észben is az tudja, hogy ezek még mind koraiak.Én így érzem jól magam, és igen, néha nekem is hiányzik, hogy elmenjek bulizni meg pasizzak v vmi, de tudom, hogy van még idõm bõven.Jövõ nyáron lehet, eljárok már ide-oda, de nem fogok cigizni, szexelni és piálni állandóan, mert még bõven ráérek. 14/L
A kérdező hozzászólása: ezzel is egyetertek, de minden mondatodat visszatudom vezetni a NEVELES-ig :)
A kérdező hozzászólása: 12-L gratula a szuleidnek :) megtalaltak a kozeputat, es klassz kis emberket nevelnek:) Engem sajnos nem engedtek ekkora koromban bulizni 10 ig, sosem aludhattam baratnomnel (amit nem tudok miert), allandoan haza kellett menjek mindenhonnan elsonek, akkor rossz volt, de ma mar nem banom. azt hiszem en kicsit engedekenyebb leszek, persze mertekkel:)
Nem tudom aktuális-e még, én most vagyok 13 éves. Nekem is van "fiúm", szeretjük egymást, de eszünk ágában sincs pettingelni, lefeküdni egymással. Gyerekek vagyunk még, jó ez így:)

Minden 13-14 éves fiú ilyen? Olyan osztályba járok ahol a nagy többség fiúból áll. Már elegem van belőlük szó szerint.

Annyira, de annyira perverzek...mindennel kapcsolatosan a szex jut az eszükbe és ezt hangosan is közlik minden csajjal. Meg arra várnak, hogy valaki kielégítse vágyaikat...Komolyan ezek k*rvának néznek minden lányt. Arról meg nem is beszélve, hogy milyen durvák, télen amikor esett a hó azzal szórkoztak, hogy megfognak minden csajt és kigáncsolás->bele a hóba->fürdetés, vagy mivel már nyár van hoznak a suliba b?rlabdát és minden szünetben az a f? cél, hogy legalább egy csajt eltaláljanak, és ha sikerül nekik még vihognak is, aztán elkezdik mondani: Milyen béna vagy! Vagy amikor elkezdik mesélni, hogy ááá de kanos vagyok meg ilyenek. Olyan is szokott lenni amikor csak úgy gondolnak egyet és elveszik a cuccainkat és ráfirkálnak pl.:egy f*szt stb, vagy azt tartják még jópofának ha dobálózhatnak a cuccainkkal. És hogy milyen beképzeltek, mind Mr EGÓ nevet viselhetné. De egymássa se külömbek jelen van a birkatörvény, hogy valakit kifognak és azt nevezik b*zinak. Arról nem is beszélve, hogy az csomagolásra használt aluminiumból kis golyót gyúrnak szünetben azzal dubálóznak, órán meg ott van a köp?cs?nek használt golyóstoll váza, amibe a nyálas radírt/pappírzsepit teszik. Az óf? fiú párti, úgyhogy annak mondani kár. A tet?pont az, hogy az óf? egy szélhámos, és bármilyen óra kell?s közepén mittom én mit csinál irogat valmit, közben ez folyik és nem veszi észre, de bármi más ami szinte semmiség feltüniki neki. ÉS MÉG EZEK A FIÚK VALLJÁK MAGUKAT EMBERNEK, EZ NEM EMBERI VISELKEDÉS, DE ÁLLATI SEM MERT EGY ÁLLATNAK TÖBB ESZE VAN, LASSABN EZ MÉR KÜLÖN FAJ!!

Legjobb válasz: Mintha az én osztálytársaimat írtad volna le. Igaz nálunk csak azokat a lányokat és fiúkat b*szogatják aki nem védi meg magát. Én mindig visszaszólok és ezért szeretnek.(Tudom fura de nem lehet megérteni õket.) Igaz így is van amikor cseszegetnek stb. Minket még fogdosnak is. Nekem is az utolsó évem velük. Jövõ évben meg csajos osztályunk lesz mert 5 fiú lesz. Kitartást! És próbálj meg nekik visszaszólni. Vagy ne törõdj velük.

Az én osztályom pontosan ugyan ilyen VOLT, pedig én is fiú vagyok. Már mindenkinek elege volt belõlük, állandóan csak a szex meg a csajok. Ugyan olyan tahók voltak, mint a te osztálytársaid. Hálla az égnek, annak már vége és most egy középiskolában tanulok, ahol a világ legjobb osztályát kaptam. Ott senki nem csesztet senkit. Egyébként a kamaszkornak tudható be, a túlzott hormontúltengés. Mindenki átesik rajta, de aki akarja (köztük én is) tudja kontrolálni. Sajnos közösségi hatásuk is van. Az egyik gyerek még tök normális volt 1.-ben, most meg õ is ugyan olyan tahó, mint a többi. Na nem baj, meg is érdemlik maguknak egymást.
Persze, , ez nálunk is így volt régen.. Majdcsak benõ a fejük..:D Amúgy is, csak addig nagy legények, amíg velük egykorú/fiatalabb lányokról van szó. Idõsebbekhez szólni is alig mernek..:D
Hát nálunk is ilyen volt, bár a csajok nagyrésze meg k*rva... Én nem vagyok ennyire ilyen, csajokat nem baszogatok, nem alacsonyodok le addig, a szex téma meg hát, én csak fiúk közt szoktam beszélni róla, ha csaj van a közelben akkor azért nem :D Amúgy az ilyen emberkék, mint akiket leírtál, azokban teng a tesztoszteron, és már asse tudják mit csináljanak. 15/F
Nálunk is ilyenek, de ha mondjuk valami nagyobb bajt csinálnak, teszem azt kigáncsolnak, akkor segítenek felállni, és megkérdezik, hogy jól vagy? Legalábbis a padtársam. 13 évesek vagyunk.
Szia az én osztály társaim is ilyenek. Az osztály több mint fele fiú és kb. kettõ kivételével mind ilyen. És mi csak 12 évesek vagyunk.
Mintha az én osztálytársaimat írtad volna le. Igaz nálunk csak azokat a lányokat és fiúkat b*szogatják aki nem védi meg magát. Én mindig visszaszólok és ezért szeretnek.(Tudom fura de nem lehet megérteni õket.) Igaz így is van amikor cseszegetnek stb. Minket még fogdosnak is. Nekem is az utolsó évem velük. Jövõ évben meg csajos osztályunk lesz mert 5 fiú lesz. Kitartást! És próbálj meg nekik visszaszólni. Vagy ne törõdj velük.
Igen az én fiu osztálytársaim is ilyenek!:S De az vigasztal hogy ez az utolsó évem velük:D Ezek szerint akkor minden 13-14 éves fiu ilyen:S
* osztálytársaim
Szia! Mikor általánosban jártam, nekem is ilyen osztálytársaim voltak. Ha beszólogatsz nekik, kicsit szivatgatod õket, akkor kellemetlenül fogják magukat érezni, és nem piszkálnak, hanem csöndben maradnak és simán beszélgetnek veled(persze ha annyira mûveltek, hogy tudnak 14 évesen egy lánnyal a szexen kívül másról is beszélni) Most középiskolás vagyok. A mostani fiú osztálytársaim se komoly fiatalemberek, de látszik már rajtuk, hogy komolyodnak. Ez így van rendjén, idõvel válnak bohó kisfiúból érett férfivá. Minden lány szembesült ezzel a problémával(szerintem), de mindnyájan itt vagyunk, és nem lettek maradandó lelki sérüléseink. Minket is fogdostak, piszkáltak, beszólogattak, labdával rugdostak, vízzel locsoltak, meg sorolhatnám. De aztán úgyis elõbújik belõlük az aranyos gyerek:) Nyugi, kitartás, vége lesz egyszer:)
Nem Minden fiú ilyen...természetes h a sex jár az eszükbe(magömlésük volt megminden...)ilyen korban ez jellemzõ, nálatok is lesz úgynevezet "vágy"a sex után...
mint ha magamat olvastam volna:D
A kérdező hozzászólása: Na meg a trágár beszéd...Vagy az amikor arról dumálnak egymás közt, hogy: Húú nekem nagyon nagy a farkam neked meg nincs is!
Igaz, h fiú vagyok, de az én osztályomban is ilyenek lennének csak szerencsére van asszem összesen (velem eggyütt) 2-3 fiú akik próbálják valahogy lefogni õket és asszem mostmár csak szimpla hülyék lettek.xD (1. próba:kicsit lecsillapodnak)Én azt ajánlom, h ha van az osztályban akár egy picit értelmes fiú akivel beszélni lehet akkor azt be kell "szelídíteni" és majd vagy (2. próba:a fiúk olyanok lesznek mint új korukbanxD)rendben lesz vagy amit nálunk is próbáltak a lányok...úgy viselkedtek mint a fiúk és igaz ugyanúgy volt !olyan! gondolatuk, de nem kötik a lányok szemére és ember módjára viselkednek.Van olyan fiú aki a hormonokat nem tudja kordában tartani és van olyan aki igen(pl:én).elég ritka Ja és bocs kicsit sokat írtamxD
Jajj nálunk is ugyanilyenek..De az ofõ odafigyel rájuk és próbálja kordában tartani õket. Bár nálunk (7.ben) még mindig ez a hajhúzás, gáncsolás és társai..Full óvóda -.-" Sajnos nem sok mindent lehet tenni ellene.. Egyébként utolsó válaszolónak a taktikája beválik ;)
nyugi. 2-3év múlva, rájönnek, hogy télleg kell nekik egy nõ, mert már nem elég az, hogy otthon kiverik a private spice-ra, és le fog esni nekik, hogy a nõk nem erre a viselkedésre buknak. elkezdenek majd segítõkészek, kedvesek lenni hozzád/hozzátok, és egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy folynak utánatok :) nem a levegõbe beszélek, 17éves fiú vagyok és 13-14évesen detto ugyan ilyen fiú voltam, mint amit leírtál. a férfiak szebbek és jobbak és ügyesebbek és okosabbak, de sajnos mindíg a nõknek lesz igazuk :P ez persze csak vicc volt :D mmint az elsõ része, a nõknek természetesen mindíg igazuk van :) ÉLJENEK A CSAJOK.....meg a ganja..... de nem akarok eltérni a témától peace V :)
nálunk is pontosan ez van:) ))
Elõzõ válaszolónak: Hát igen, nincs sok ilyen osztály :D, bár a mostani osztályom (9. és 32 fiú van) marha jól össze lett válogatva, kivéve 2-3 embert.
Nálunk nincs ilyen. Mindenki tudja hogy az összes ien duma meg beszólás csak hülyeség... Lehet h veletek van gond lányok, mert nálunk a lányok és fiúk simán tudnak dumálni akár a szexról is... Vagy mi egy kivételesen jó osztály vagyunk??:P
Igen ilyenek nálunk is a suliban a fiúk de azért vannak jó pillanataik.De gondolom azért is ilyen zavaró merrt hogy a lányok korábban érnek...majd kinövik
ehh.. nem akarlak elkeseríteni, de ez egy ideig így lesz.. középiskolában ugyanezt csinálják a 17-18 évesek is.. legalábbis nálunk.. max. kicsit vissza vettek magukból, de retardáltak nagyon.
A kérdező hozzászólása: Visszaszólok én, de aztán cseszegetnek tovább, és mindig nekik áll feljebb...!
A kérdező hozzászólása: Nekem még van egy évem velük...:S
Utolsó elötti vagyok, és az utolsónak mondom, h kössz.;)

13-14 éves vagyok. Nagy hülyeség lenne lefekudnom a pasimmal?

Legjobb válasz: szerintem ha nem vagy kész még rá, és a barátod ezt nem tudja elfogadni akkor sajnos csak arra kellesz neki. javaslom ülj le vele és beszélgessetek errõl atémáról nyíltan. szerintem meg fog érteni.

Ha nem akarod igen. de ha akarod is. a testednek még érnie kell. ha eleve egy félelemmel mész bele a sexbe nagyon fog fájni. akkor ted meg mikor már nagyon nagyon akarod. a tested mikor elég érett lesz rá kívánni fogja. de ha most megteszed nagyon fájni fog és nagyon bánni fogod. az hogy zsarol esetleg a fiu hogy akkor megteszi mással, ez ilyen korban elöfordul. ne legyél benne biztos hogy már nem szüz, lehet már a kezét használta, de ilyenkor a fiuk nagyon hazudósak mert ´ök akarnak a vagányak lenni. ha esetleg meg igaz akkor meg csak egy trófea leszel neki. várj még amíg nem érzed hogy te most mennyire is akarod. ès ahogy írták nyugottan vegyél te gumit ami mindig legyen nálad, ha esetleg megtörténne legyen mivel védekezni.
éN IS AZT MONDOM, VÁRJ MÉG! a NEJEM IS 15 VOLT ÉN 20 MIKOR MEGTÖRTÉNT... eNNEK 25 ÉVE... 22 ÉVES HÁZASOK VOLTUNK MOST, VAN HÁROM GYÖNYÖRÛ LÁNYUNK. jA, ÉS SEMMIÉRT NEM ADNÁM!!! tEHÁT NEM IGAZ HOGY A KORÁN KEZDETT NEMI ÉLET ROSSZ!!!
szerintem ha nem vagy kész még rá, és a barátod ezt nem tudja elfogadni akkor sajnos csak arra kellesz neki. javaslom ülj le vele és beszélgessetek errõl atémáról nyíltan. szerintem meg fog érteni.
Ha nem szeretnéd, akkor SEMMI KÉPP NE TEDD MEG!!! Mert egy csomó gond is lehet, a legfonosabb a te egészséged, a lelki világod, és az, hogy ne legyen baba, mert gondolom még nem szeretnéd. hogyha tényleg szeretné, akkor ne legyél vele. nem éri meg. egy olyan pali aki sex-et akar, azokkal nem is szabad szóba állni. mert csak téged tesznek tönkre. inkább a tanulással foglalkozz, vagy egy rendes fiút keress, aki magadért szeret, és melletted áll, és türelmes, megvárja, hogy te mondd: én szeretném. mert ha mindketten szeretnétek akkor van értelme. a sex nem játék. és ezt sok fiatal elfelejti. legyél boldog. ne félj megbeszélni vele, mert akkor már rossz a dolog..:S
26 hetes ksimama vagyok.Tegnap voltam vérvételen.Ebben az idõszakban minden kismamának van egy cukorterheléses vérvétele.Éppen engem csapoltak, amikor hallottam, hogy jött másik kismama is.Majd kifelémenet szembejött velem az a kismama.A vállamig ért, és volt vagy 14 éves!!!!! Ha félsz a szextõl hagyd a francba!!!Nem kell elkapkodni!Egy olyan pasi, aki csak azért van veled, hogy az ágyába bújj, nem hiszem, hogy nagyon szerethet.Volt barátom, aki szeretett, és én még nem akartam vele lefeküdni, és õ várt rám, és volt olyan is, aki lepattintott.Ha menni akar hadd menjen!Valószínûleg, ha lefeküdnél vele, akkor is lepattanna, ahogy ez a fajtát ismerem.
Ha csak az õ kedvéért tennéd, akkor ne tedd!!!! Csak akkor feküdj le vele, ha Te Magad is vágysz rá! Ha nem tudja elfogadni, hogy Te még nem vagy kész rá, akkor nem szeret igazán, hidd el! Akkor jobb, ha most otthagy, mintha lefeküdnél vele, késõbb hagyna ott és esetleg tönkretenné a késõbbi szexuális életedet, mert rossz emlékek maradnának benned! Beszélj vele, ha megérti, valóban szeret és tud várni, ha nem érti meg, biztos nehéz lesz, de inkább menjen, hidd el, találsz jobbat! (Bár tudom, ha szerelmes vagy, nehéz elhinni, hogy lesz más, de higyj nekem, mindenki így érez, mégis lesz újra szerelmes)
Ha tényleg szeret akkor megérti és tud várni rád akármeddig és valószínûleg azt is tudja hogyan elégítse ki magát. CSak akkor tedd meg ha készen állsz rá és én úgy gondolom ha már valaki szexel akkor mindent meg tud beszélni a partnerével, szóval amíg nem tudtok errõl beszélni, nem kéne. És még nagyon ráérsz, szóval ha emiatt elhagy, tuti találsz még magadnak egy rendes srácot. Tapasztalatból mondom, hogy ha akarnak akkor tudnak várni a srácok. Lehet rosszul fog esni hogy elhagy, de csak tarts ki és utánna majd lesz jobb is.
Nem hülyeség, ha úgy érzitek mindketten, hogy megbíztok annyira egymásban, és eljött az ideje, és jól érzitek magatokat egymással! De nagyon figyeljetek oda a védekezésre! ;)
Ha ennyire fosol tõle, akkor hagyd a francba, még amúgyis túl fiatal vagy...beszélj anyáddal errõl, õ majd felvilágosít a dolgokról...
igen, igen és igen!
Igen az ne hogy beleess a csapdába én is rájártam meg is bántam nagy lelkifelkészülés kell hozzá nem csak ugy hübele balázs módjára :)
Szia azért ne feküdj le a barátoddal mert Õ akarja te még nem vagy felkészülve rá. Tudom mien az ha nem akarsz valamit és megtörténik (sajnos megerõszakoltak), a mostani párommal 8 év van köztünk tudom nem lényeg de nála én kezdeményeztem amikor úgy éreztem tényleg megakarom tenni semmi félsz nincs bennem hogy még nem akarom vagy valami. Miért tennéd meg azért hogy ne hadjon el vagy azért hogy neki jó legyen?
Jajj szívem, ne tedd!!! Pici vagy te még ehhez! Persze lehet most jönni azzal, "hogy ha elég érett rá, miért ne" stb.. De már abból, hogy feltetted a kérdést, látszik, hogy még nem vagy kész rá! Ha pedig emiatt elhagy a pasi, akkor jó, hogy most derült ki róla, hogy mekkora egy genny alak.
Na látod:-))Rendes pasi:-))
A kérdező hozzászólása: Koszike mindenkinek de megbeszltem vele :) és aszonta h vár addig amig nekem jo nem lesz :)
Szasz!Szerintem nagyon korai lenne s lehet késõbb meg is bánnád!!!Ne csinálj hülyeséget!Nem vagy elkésve.Van még bõven idõd!Nem ismerlek, de szerintem az is lehetséges hogy a késõbbiekben megbánod, eszed magad rajta hogy "Jajj minek is tettem meg!", sokszor majd visszagondolsz rá...stb, de az is lehet hogy nem bánod meg, s szép emlékként fog majd benned élni!Te döntesz, de okosan dönts!Sok sikert!Üdv! Egy 21 éves lány!
Fiatal vagy, nem is akarod akkor ne tedd meg, mert akkora traumát okozol magadnak, hogy kihat a késõbbi szexuális életedre! Ha ezért vége lesz ám legyen.akkor nem is szeret téged igazán.Ha csak erre megy akkor honnan tudod, hogy ha megteszed neki, akkor 2 hét múlva nem hagy e ott. szerintem ne is gondolkozz rajta!Azt tedd amit te is akarsz.Ezt viszont nem akarod ne tedd meg.Nagyon fiatal vagy még...
Nagyon ráérsz még, hidd el fõleg hogy nem akarod.Nem érdemes ezt a dolgot elsietni, mert kihathat egész további életedre, Gondolom felnõttként is szeretnéd élvezni a szexet, Ne tedd, mond meg neki Te nem akarod még, ha nem érti meg, meg se érdemel, mert csak arra kellettél neki.
Még igen fiatal vagy, én a 16-ot tartom már elfogadhatónak . De alapvetõen nem a kor, a lelki érettség hatrozza meg a szexualitás elkezdését. Nem a testiség a lényeg, azt átéled, akárhogy is csinálod. A lényeg az, hogy hogy fog kihatni a majdani életedre. EGy korai, nem meggondolt, nem tudatos, nem lelki állapoton alapuló szex az egész életed, szexuális életed elronthatja. Gondold meg, és amíg kétség van benned, egy pici is, semmiképp ne tedd meg. (én 14 évesen még undorodtam attól, ha a barátom célzott rá hogy merevedése van... :-) 15 évesen nem értettem, miért akarja megfogni a mellem, hisz úgysem fekszem le vele. Aztán 16 évesen jött el az ideje, nem bántam meg:-)
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a válaszokat :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen hogy valaszoltatok :)
Úgy érzem, a te fiúd csak szexet akar. Te meg bár félsz a szextõl, megtennéd csak el ne hagyjon. Hát tudod, erre való a nõi büszkeség. Mert kapsz te ennél a fiúnál százszor különbet is majd. Aki boldog lesz hogy az elsõ lehet az életedben. Aki akár hónapokat vár rád amíg annyira felkészülsz a nagy eseményre, hogy boldogan leszel vele. Ez a fiú olyan hipp-hopp, durr bele típus lehet. És még az is megeshet, miután pár alkalommal szexeltek, megy egy újabb szûzlányt meghódítani. Na, akkor hogyan éreznéd magad???? Fõleg mivel az ilyenek eléggé felelõtlenek is. Ha cserében a szüzességedért még hagy is ajándékot neked, mondjuk egy cuki kisbaba képében, na az lenne az igazi szívás!!
A kérdező hozzászólása: És ha lefekudnék vele , miután megbeszéltem vele a dolgokat ? és ovatosan bánna velem , akkor kevésbé lenne rosz ugy h mindig arra gondolok hogy , mennyire fog fájni stb ...?:S
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen a választ ... de igazabol en még nem nagyon szeretném...! És félek megbeszélni vele , hogy várjunk még ezzel vagy pedig legyen vége a kapcsolatnak ! az a gond, hogy õ már nagyon rég óta nem szûz ..:S
Ha már azzal sem vagy tisztában, hogy hány éves vagy akkor szerintem ne feküdjetek l eegymásal:) W.D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!