Találatok a következő kifejezésre: 13-án volt most a 20 (3 db)

13-án volt peteérésem, most a 20. naponál tartok és már most barna folyásom van. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Nálam a beágyazodás jele volt. A 20-21. napon nálam is volt barnás váladék igaz nagyon csekély mértékû, aztán a tesztem pozitiv lett.

Szia! Nálam a beágyazodás jele volt. A 20-21. napon nálam is volt barnás váladék igaz nagyon csekély mértékû, aztán a tesztem pozitiv lett.
Szia..detto. Nekem is volt egy kis barnazas a 22 nap korul...beagyazodas jele.4 nap keses utan a teszt pozitiv volt:-)..egy 6 hetes kismama..:-)
Nálam is így volt, most 8 hetes vagyok. Az UH-ra 5. hét után érdemes menni (persze ha tényleg terhes vagy), mert akkor már látszik a szívhang. Sok sikert!

Mit csináljak most? Úgy volt hogy június 20. körül megjött. Az volt a legelső. Másnapra más semmi sem volt. Ugy július 13. án szine egész nap barna folyásom volt, utánna még az nap este meg is jött. Már eltelt 4 nap azóta és még mindig vérzek.

De viszont mivel borotválom ott lent és néha begyulladnak a sz?rtüsz?k van rá ilyen fura popsikrémem és azzal esténként be szoktam kenni. Na de viszont utána reggelig nem jön semmi.De ugy reggel 11körül mindig visszajön vagy nem tudom de most ez normális? Mit tegyek? El fog mulni majd az ötödik napra?(holnapra)Ha nem, mit tegyek mert azt mondják 3-5napig tar!!! Nem akarok n?gyógyászt!!!! HELP!!!!!

Legjobb válasz: nincs olyan,hogy DE és VISZONT egyszerre,egymás után!!!!

nincs olyan, hogy DE és VISZONT egyszerre, egymás után!!!!
A kérdező hozzászólása: jolvan, nem az a lényeg-.-" inkább válaszolnál a kérdésemre!!! ja és csak hogy tud nem Magyarországon élek hanem Kanadában szoval már nem tudok olyan jól magyarul mit annó...=//
Akkor nem szóltam :) bocsi

13 éves vagyok.3/4 éve jött meg először, és mostanáig rendszeres volt a mensim. Most 20-án kellett volna megjönnie, ma 29. van. Mi lehet a baj? Persze nem létesítettem nemi kapcsolatot. Nem idegeskedtem. Semmi. Mit tegyek?

anyának nem akarom elmondani,soha nem beszélünk ilyenr?l.azt se tudja hogy megvan.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!

Szia. Szerintem még nem kell aggódnod, mert bárkivel elõfordulhat, hogy egyszer kimarad, vagy késik, vagy hamarabb jön meg... Én 23 éves vagyok, az elején nekem elõfordult olyan is, hogy 2 hétig megvolt folyamatosan! Meg olyan is, hogy 2 hetet késett. De közben nekem is rendszeresnek volt mondható a menstruációm. Ha nagyon nyugtalan vagy emiatt, vagy ha most kimarad és következõ hónapban is, akkor menj el egy barátnõddel nõgyógyászhoz! Viszont azt nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ilyen a viszonyod, hogy még azt sem tudja, hogy menstruálsz!
Még fiatal vagy, kell pár év, míg beáll a mensid. Ne izgulj, ne idegeskedj! Rakj be betétet, mert bármikor megjöhet. Persze lehet, hogy akár 1 hónapot is késni fog. De semmi gond! Még nem állt be a menzeszed.:)
Nyugodtan elmondhatod anyukádnak, hogy más menstruálsz, nem fogja leharapni a fejed:) Meg így, ha baj van tud segíteni, de ha azt sem tudja, hogy már meg van... Egyébként ne aggódj, 2éven belül kell beállnia rendszeresre.Nekem idén 3. éve, hogy menstruálok és márciusban 13napot késett! Szóval ne aggódj, ez még normális! 14, 5/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek:) anyával pedig azért nem jó a kapcsolatom, mert én 1 bátyám 3 éves volt amikor elhagyott minket, most fél éve keresett fel újra és költöztem hozzáá..még nincs bizalmam vele szemben.
Nyugodtan mond el anyukádnak , ha menstruálsz meg egyáltalán mindenrõl tudjon az anyukád, ne titkolozz elötte, egy anya nagyon sok mindenben tud segíteni hidd el.Én 25éves vagyok anyukám 18éves koromban halt meg mi mindent megbeszéltünk, a legjobb barátnõm volt és hiányoznak a beszélgetések.Hidd el egy anyát mindig érdekli a gyereke.A mensesed miatt ne aggodj, ilyenkor még elég rendszertelen pár év mig rendszeres lesz, bár nekem a mai napig nem rendszeres hiába probálta doki is beállitani.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!