Találatok a következő kifejezésre: 13-án nem megjönnie a mensimnek. Pár (2 db)

13-án nem kéne megjönnie a mensimnek. Pár napja olyan mindjárt megjön érzésem van, folyton azt hiszem, hogy már véres is lett a bugyim. Fáj a hátam, derekam. Cicim kemény, feszül, szinte mindig áll a bimbóm. Utalhat ez terhességre is?

Együtt voltunk a párommal amikor p.érésem volt,többször is. folyton éhes vok, egész nap csak enni tudnék. Kicsit többször is járok pisilni. A fejem is picit fájdolgál, és olyan mintha szédülgetnék is. Tegnap este is olyan furán éreztem magam, elég hamar elaludtam, fáradtnak éreztem magam, kimerültnek. Olykor-olykor fehér folyásom is van, de nem szagos, nem csíp, nem viszket. Mikor teszteljek majd? :))

Legjobb válasz: Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!

Szia! Én a nem várt mensi napján teszteltem és már pozitivat mutatott. Ez attól is függ, hogy a hCG szint milyen magas a szervezetedben. Lehet, hogy 13-án még negativ, ha mégis kimarad a mensid várj pár napot és tesztelj ujra. Sok sikert!
Gondolom türelmetlen vagy, és alig várod, hogy pozitív legyen. Tesztelj, ha kimarad a mensesed, de ha -, és továbbra se jön meg, akkor próbáld megint a hétvégén.
Hát én a c.lével kapcs. nem halottam még róla.Rakj be egy tampont, és ha nem napra pontosan jön meg akkor még nyert ügyed is van.
a citromleves dolgog hatásos.Szülésznõ vagyok, hallottam már párszor ezt a kérdést...És nekik olyan 80 százalékban hatásos volt.Van, akinek ettöl 1héttel is késõbb jön meg, van akinek2, 3 nappal..de ez esetedben pont elég is lenne.szerintem mindenképp próbáld ki, nem veszithetsz semmit, max kellmes meglepetés lesz hogy fürdözhetsz, stb:) remélem neked is bejön.
Hello. Azt nemtudom mivel tudod elhúzni hogy ne jöjjön meg, de azt tudom hogy mit NE csinálj semmiképpen. 1. Ne gondolj rá egy percig se, mert akkor "bevonzod" magadnak a problémát. 2. NE fürödj meleg vízzel.. inkább kicsit hidegebbel. 3. Ha valamilyen ételt-italt kifejezetten megkívánsz, akkor ne edd meg. 4. Tudom kicsit brutális de a pálinkák nagytöbbsége visszafogta nagyon sok ismerõsömnél... Kb. 1-2 nappal... Sok sikert. Szurkolok :D
sztem sem ér semmit a citromlé...és ha stresszelsz még elõbb is fog megjönni...hát ezért nagyjából tudhattad hogy mikorra várható, mért ilyenkor mentek?:/
Ha 12-13 körül szeretkeztek, akkor az eltölhatja pár nappal (nekem kb 2-3mal elszokta). A citromlérõl is hallottam, de még soha nem probáltam.
Hallottam már az agykontrollról, hogy ha lemész alfába és parancsot adsz az agyadnak, hogy nem szabad megjönnie 14-én, 15-én vasárnap indítsd el csak!Ha cak erõsen koncentrállsz akkor is mûködik!Nekem bejött amikor késett a menzeszem és lehet terhes voltam!Azt a aparncsot adtam hogy azonnal el kell hoyg indítsd, nem lehetek terhes, közben zokogtam és ordítottam!Tiszta sokkban voltam!És éreztem a melegséget ahogy elindult!Sikerült!Neked is fog, mert ez mûködik!Ne azon görcsölj, hogy ja Istenem nehogy megjöjjön, hanem mondd meg az agyadnak hogy nem jöhet meg aznap!!!!
A hormonális módszerek biztosabbak...
azaz belõle
Citromlérõl én sem hallottam?Mennyit kell inni beéûlõle és mikor?
A kérdező hozzászólása: A meleg vizest én is hallottam!A pálinkát nem szeretem!:) Köszönöm!!!:)
A kérdező hozzászólása: Rendben megpróbálom!És nagyon köszönöm a gyors válaszokat!:) Esetleg ha valakinek van más ötlete is, amivel kiegészíthetném a citromleves dolgot, szívesen fogadom!És még egyszer nagyon köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: Azért 14-én megyünk, mert akkor lesz Valentin napi rendezvény a fürdõben!És úgy emlékeztem, hogy utána héten kell megjönnie, de ma utána számoltam és 13-án!:(Ráadásul mindig pontos szokott lenni!Én is agykontrolloztam anno, majd megpróbálom, köszi az ötletet!Esetleg valami tea vagy ilyesmi?Nekem a szeretkezéstõl sem szokott késni!Mindig napra pontosan jön meg!:(
A kérdező hozzászólása: Hát nem fogom a hormonrendszerem tönkretenni egy kis fürdõzés miatt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!