Találatok a következő kifejezésre: 13 hetesen 2 (53 db)

Lehetséges, hogy a babát érzem mozogni 13 hetesen, 2. baba? Teljesen olyan, mint mikor a kisfiam először elkezdett mocorogni odabent!

Legjobb válasz: NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...

NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...
tegnap 22:40 vagyok! Aki lepontozott, kívánom neki is, hogy hetekig feküdnie kelljen és legyen ideje a babájára figyelni a hasában!!! Majd akkor megtudod milyen is az... Nem hiszem el, hogy jobban tudod, hogy nekem mikor kezdett mocorogni a babám... (a lepontozóra értettem)
Én az elsõt várom és 13 hetesen kezdtem érezni, hogy mozog odabenn. Sokat kellett feküdnöm akkoriban és volt idõm megfigyelni. 35hetes
13 hetesen nem hiszem, hogy õt éreznéd.Nem vagy esetleg elszámolva?Mert így ennyi idõsen én korainak tartom.
Lehetséges, én is a 2. babámat várom és 13 hetesen és pár naposan éreztem elõször. Teljesen biztos vagyok benne, mert az elsõ babám is tavaly év végén született, élénken él bennem az emlék, hogy milyen érzés a magzatmozgás. Ráadásul "helyileg" is ott éreztem, ahol kell: picivel a szeméremdombom felett, mélyen belül, márpedig 13 hetesen ott a méh van. Azóta is érzem egyre gyakrabban, van, hogy 1-2 napig semmi, majd többször is egy nap, de ez még nem olyan erõs mozgás, csak akkor érzem, amikor nyugalmi helyzetben vagyok, fõként este. Most vagyok 15 hetes. Az elsõ babámat a 18. héten éreztem elõször, de õ akkor már határozottan rúgott, másnap már kívülrõl is látni lehetett a mozgását, a férjem érezte a kezével, gyanítom, hogy õ sem ezzel kezdte, érezhettem volna õt is hamarabb, de mivel elsõ babásként fogalmam sem volt, hogy milyen érzés a baba mozgása, így nem vettem észre, hogy õ az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, szeritem is Õ az!:) Tegnap 22:40-es, én sem értem ezért miért kell lepontozni valakit, ugyhogy én most duplán felpontoztalak!:) :)

13 hetes 2 napos kismami vagyok. A 18 hetes ultrahangnál mennyire gyakori, hogy megtudják mondani a baba nemét? Ha mutatja magát, akkor már látszhat? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.

Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.
Szia. Én 18+naposan voltam uh-án(nem genetikain, magánnál)nekem annyit mondott a doki, mivel faros a baba, ezért nem mondja 100%ra, hogy lány :) esély van rá, hogy megmondják, ha úgy fekszik ... üdv
Esély van rá, de csak 50%-ban találják el. A környezetemben elég sokan jártak így, volt hogy fiút vártak és lányuk született, vagy fordítva. Mi a 35 hétig lányt vártunk, akkor mondták elõször hogy fiú, és fiúnk lett. Szóval bármit mondanak, ne éld bele magad.
jó ultrahangos, jó géppel(na és ha a baba is úgy akarja :) )megmondja(nem találgat)!Elsõ babámnál a 18h. uh., másodiknál 22h. uh. 100% megmondta és meg is mutatta a részeit.Természetesen igazolódott is :) két kisfiú anyukája
Hiába jó a gép, ha a baba nem mutatja meg magát, esélytelen. A 19. héten voltunk 4D-n, és a baba úgy keresztbe tette a lábát, és belógatta a köldökzsinórt, hogy esélyünk sem volt belesni mi van ott :)
Szia! 2 éve anno a kisfiamnál 18 hetesen megmondták hogy fiú, az is maradt végig. Most 20 hetes vagyok, most is fiút mondtak. Mondta az uh-os csaj, hogy ez már nem lesz lány :-)
19+1 hetesen voltam és 100%-ra mondta hogy kisfiam lesz, meg is mutatta a kukiját
Nekem 12 hetesnél megmondták, hogy fiú :)
Egy fajtatiszta yorki kifejlett korában ennyi...
"Ajándék kutyának ne nézd a súlyát!" ;) Amúgy egyértelmûen nem yorkie. Vagy nem azok a szülei, vagy már a szülõkben is van valami nagyobb fajta elrejtve.
Azt még nem is mondtam, hogy a "yorkie" szukát a "yorkie" kanon kívül még akármelyik környékbeli kóbor szõrcsomó befedezhette, tehát egy alomban születhetnek különbözõ apától származó kiskutyák is.
Láttál papírt róla, hogy tényleg azok a szülei? Törzskönyvnek hívják.
Gondolom a kedves """"""tenyésztõ"""""" tisztában volt vele hogy a büdös életben nem fog eladni yorkiként egy ekkora kutyát, ezért inkább odaadta ingyen, nehogy a nyakán maradjon... Ha már nálatok van és szeretitek ne nézzétek a súlyát, fajtáját, abban biztosak lehettek hogy nem yorki, de már mindegy, van egy aranyos kis keveréketek.
Szerintem max yorki keverék lehet. Ha 13 hetesen 2, 5 kg akkor mire felnõ lesz 8-10 kg. Az meg messze nem yorki méret.
Azért mielõtt leoltjátok szerencsétlen kérdezõt, azért tisztában vagytok azzal, hogy törzskönyves szülõk alomjában is akadhat nagyobb egyed? Amennyiben a háttér rendben van - magyarul tk-s leinformálható helyrõl származik - szerintem ez lehet a válasz.
Jaj ezen a perverz fejû magyar Al Bundy-n én is szakadok még mindig... XD Aranyos a kutyája nem az, de úgy yorki mint az én malamutom.
most akkora mint egy yorkie. ha még teszel fel képet oldalnézetbõl, akkor többet tudunk mondani.
Valóban nem ártana a fején kívül az összes többi testrészét is látni! Oldalról, négy lábon állva.
Nagyon aranyos, csak tucatnyi ilyen "morzsi kutya" van menhelyeken.. Amúgy én is olyan 10 körülire saccolnék
hát ebben több a snauzer mint a yorki, az fix
Nekem közepes testûm van, és a legtöbb apró kutyus nem tetszik, de õ nagyon helyes. Szerintem, még jobban is jártál , hogy nagyobb egy kicsit. :D
http://kepfeltoltes.hu/131107/16759759_2_644x461_yorkshire-t.. Nekem még mindig ez a BEST! Ezzel a yorki álattal fedezést vállalnak 8ezeré' !
A kettõ közül melyikkel? Mindkettõ hasonlít egy yorkira. ;)
Ha 13 hetesen 2, 5 kiló akkor 1 éves korára lesz vagy 7-8 vagy több.Márcsak abból indulok ki hogy az én kutyám aki kistestû kvereék 4 hónaposan volt 5 kiló most 1 éves és 7 kiló.
Megkérdezhetem melyik kennelbõl van a kutya? A szülõk törzskönyvesek oké, és a kölykök? Szülõknek szûrések, tenyészszemle? Ha a válasz valamire is nem, akkor ez egy szaporító, nekem ne magyarázz hogy nem az...
Olyat is ismerek, hogy bichon kutyát yorkinak adott el egy "kedves szaporító", - akik vették nem sokkal voltak hozzáértõbbe, csak ugyanolyan színvilága volt mint a yorkiknak és persze ez már elég is.. fél évésen látszódott rajta, hogy nem, hogy yorki keverék, hanem színtiszta bichon:) )
A SZÜLÕKNEK van törzskönyve, tehát nem a kicsinek. Az meg nem tenyésztõ, aki mindhárom kölyköt elajándékozza, hagyjuk már! :D Szaporított yorki-mix, de kit érdekel, aranyos nagyon, szeressétek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem bánom, hogy ilyen nem is azért írtam, inkább legyen nagyobb mint egy kis reszketõ vakarcs. A testvérei közül az egyik extra pici volt, még õt hozhattam volna el, de nagyon bamba volt :)
A kérdező hozzászólása: Még elfelejtettem írni, hogy láttam a szüleit, és a nagyszülõket is "ismerem". Mindenki normál méretû.
A kérdező hozzászólása: Van törzskönyvük a szülõknek. Nem szaporítóktól van, az ismerõseim mind a három kölyköt elajándékozták.
ha egy yorki 13hetesen 2, 5 kiló akkor ott valami tényleg sántít, de nagyon. Nem lehet véletlen az ajándékozás.. lehet többen fedezték be a szukát, de lehet tényleg csak a szomszéd yorkikeveréke.. akármi lehet. De az biztos hogy õ 7kiló fölött lesz az meg ha tk-s ha nem biztos hogy nem yorki.
Becsúszhat normális helyen is nagyobb kutya, de ezt a 13 hetesen 2, 5 kg, az még egy nagyobb yorkinál is sok szerintem. Meg, hogy minden kölyköt elajándékoztak az furcsa.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/131107/1465273_598354923546219_204963..
hát sok köze nincs a yorkihoz max színbe egy kicsit.
Ja, ilyen cuki yorkie hatású mix. :D
Majdo otthon megnézem, tényleg kíváncsi vagyok. Itt sajnos letilt a gép. Egyrészt mert nekem is yorkshire-m van, másrészt mert bizony személyesen régóta ismerek egy tenyésztõt, akinél kb. 6 évvel ezelõtt született egy ilyen egyed. 7 kg-os lett felnõttként. Természetesen ajándékba adták valakinek, de ott valóban nem volt "félrekufirc."
Szerintem is keverék, de milyen helyes kis pofi :) )


Hogy lehet, hogy 11 hetes 4 napos vagyok és az ultrahang szerint pedig 13 hetes 2 napos? Most akkor melyik számít?

Ma voltam a genetikai ultrahangon és ott ezt hozta ki a gép, a CRL 66 mm, NT 1,9, BPD 2,0.Az orvos azt mondta ezek jó eredmények, de majd csak a vérvétel eredményével együttesen lehet értékelni...és a kor is kockázati tényez?...ebbe a bizonytalanságba meg lehet ?rülni:-(

Legjobb válasz: Az UH számít,általában ilyenkor (12.hét) tudják a legpontosabban belõni a terhességi kort.

Az UH számít, általában ilyenkor (12.hét) tudják a legpontosabban belõni a terhességi kort.
Az orvos az utolsó menszesz alapján számol, az uh, meg az eredmények alapján

13 hetes terhes vagyok próbálok odafigyelni, hogy ne sokat hízzak a terhesség alatt eddig fogytam 2 kg-ot a rosszullétek miatt. Ti mennyit híztatok 13 hetes terhességi korotokig?

Legjobb válasz: Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

13 hetes 4 napos terhes voltam mikor 2.6 nyaki redőt mértek a babámnak. Szerintetek z menyire elfogadható? Az orvos kombinált tesztet rendelt el.

Legjobb válasz: Biometria alapján hány hetesnek írtak? A 2,6-es érték egyes laborokban határértéken belül van. Van, ahol 3 mm-ig, van ahol 2,5-ig van a normál tartomány. Valószínûleg a kombinált tesztet elõvigyázatosságból kérte a doki. Ha annak megnyugtató eredménye lesz, akkor nincs szükség amniocentezis-re ill. egyéb vizsgálatra. Próbálj megnyugodni! Reméljük, minden a legnagyobb rendben lesz! :o)

Biometria alapján hány hetesnek írtak? A 2, 6-es érték egyes laborokban határértéken belül van. Van, ahol 3 mm-ig, van ahol 2, 5-ig van a normál tartomány. Valószínûleg a kombinált tesztet elõvigyázatosságból kérte a doki. Ha annak megnyugtató eredménye lesz, akkor nincs szükség amniocentezis-re ill. egyéb vizsgálatra. Próbálj megnyugodni! Reméljük, minden a legnagyobb rendben lesz! :o)
Igen, jó méret :) nekem 2, 5 volt
Én úgy tudom, ha nagyon kevés az sem jó, viszont mindenhol mást mondanak. Nálunk pl. 2, 5 fölött nem jó az érték. Nekem 12+1 naposan volt 1, 9 az érték.
nekem 0, 9mm volt, minnel kisebb annal jobb!
A kérdező hozzászólása: köszi gyors voltál
Nekem 12 hetesen 1, 6 volt
en ugy hallotam 2, 5mm es 3mm tol van valami baj.De az orvos nem mondta biztos megkerdezted nem?
én rákérdeztem, az egyik gyerkõcnél 2, 3 a másiknál 2, 0 mm . Az orvos azt mondta 3 mm -ig jó! onnantól "GYANÚS".
elsõ vagyok nekem azt mondták 3-ig jó, és ha túl alacsony az sem jó + mi már láttuk 4d-n is, úgyhogy reméljük, hogy biztosan minden rendben van :)

7 hetesen és 13 hetesen mért a védőnő.6 hét alatt 2 kg hízás? :- ( Javulhat még a helyzet?

Sokat volt hányingerem, így nem is gondoltam, hogy híztam. Hidegzuhanyként ért. :-( Ülőmunkát végzek amúgy; délután sokat vagyok rosszul; munka után csak fekszem kb. 7 óráig. Aztán vacsora és 10 körül alvás. Lassan múlóban a hányinger... Amúgy előtte sokat mozogtam. Abban reménykedem, hogy lesz már erőm kicsit tevékenykedni otthon is. Séta ilyesmi... Az segíthet?

Legjobb válasz: Én 17,5hetes vagyok és fél kilót hiztam összesen eddig,de a hasam akkora,mint egy házé.De a védõnõ úgyis szól,ha gond van a súlygyarapodásoddal,addig meg ne aggódj.Lassan elmúlik szerintem a rosszul léted.

Én 17, 5hetes vagyok és fél kilót hiztam összesen eddig, de a hasam akkora, mint egy házé.De a védõnõ úgyis szól, ha gond van a súlygyarapodásoddal, addig meg ne aggódj.Lassan elmúlik szerintem a rosszul léted.
Én 7 hetesen -3kg voltam (57-rõl 54-re fogytam). 13 hetesen is még 54 kg.1 kg se sikerült híznom, pedig a hasam igencsak látszódik. Engem meg ez idegesített de a védõnõ szerint ez jó így, elég csak a 20.hét után hízni.De mondta, hogy azok szoktak hízni akiknek ég a gyomruk és ez miatt sokszor rágcsálnak valamit. Mind e kettõ ilyenkor normális. Lehet utána nem hízol 2-3 hónapig szinte semmit.
Elso gyerekkel 12. hetig hiztam 3 kg-ot, majd a kovetkezo hetben meg 3mat :) Utana lassult a hizas. Most 9 hetes vagyok a masodikkal, 2-3 kilot hiztam. Nem aggodok, mert egeszsegesen eszek, szules utan meg ugyanolyan gyorsan vissza fogom nyerni az alakomat, mint az elso gyerekkel. Amugy csak barna kenyeret eszem es rengeteg gyumolcsot.
mindenki mas, attol is fugg mennyi volt a kiindulo sulyod. en pl 48 kilos voltam es mondta a vedono hogy lehet hogy eleinte tobbet fogok hizni. jovoheten leszek 13 hetes eddig kb egy kilot hiztam, de ugy erzem mintha 5-ot felszedtem volna. egyebkent en is a rosszulletek miatt szinte csak eszek es pihenek delutanonkent.pedig en is eldontottem hogy tornzok es setalok sokat de neha olyan rosszul vagyok hogy ha mozdulok mar akkor hanyingerem van :S
Szerintem mérd magad az otthoni mérlegen, az a biztos. Egy ismerõsöm otthon mérte magát, 1 kg hízott, védõnõ: 3 kg hízás. Mindenki más, szerintem egyenlõre ne aggódj. Egyél egészségesen.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Igazad volt!!!!! Megmértem magam két különbözõ mérlegen is, két ismerõsnél is és: nem híztam! Ugyanannyi vagyok, mint az elsõ mérésnél... Akkor még mindkét helyen - mármint a védõnõnél is - stimmelt a súlyom! Ja és pedig ma már 14+3 vagyok. Köszi mindenkinek! Ezentúl a védõnõ mérését mindig leellenõrzöm! :-)
Azért a védõnõ rendes hitelesített mérlegen mér. Pont hogy az otthoni mérlegekre nem lehet alapozni 100%ban. De a súly rengeteg mindentõl függ.ettél e aznap valamit, voltál e nagywcén, mennyi ruha van rajtad stb..
A kérdező hozzászólása: Hááát... Az én védõnõm egy ezer éves, sima (mármint nem digitális), maci mintás mérlegen mér... Nem is értem miért nem kételkedtem benne. Én is azt gondoltam, hogy tuti pontos.

13 hetes terhes vagyok és 2 napja fájdogál, feszt a pocakom! Eddig is csinált ilyet, de nem ilyen intenzítással:-) létezik, hogy egyre nagyobb a babu is a méhem is egyre jobban terjeszkedik és ez okozza?

Ja és még valami, nagyon hamar kifáradok egy könnyű sétától is ez normális?

Legjobb válasz: Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)

Szia. Én 14 hetes vagyok és pár hete ez megy. A feszítés néha elmúlik, néha elõjön, de a séta...már egy kisebb bolti úttól is annyira elfáradok, hogy el tudnék ájulni :( Pihenni kell, állítólag jobb lesz. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megerõsítést miszerint ez normális! Ahogy mondod ájulás határig tudok elfáradni, bár ez az idõ is biztos rátesz! Boldog babavárást neked is :-)
Magnéziumot szedsz? :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos laktóz érzékeny vagyok így csak elvétve tudom szedni ha nagyon feszül, mert ugye minden ilyen tabletta tele van laktózzal:-(
Elsõ vagyok, feküdj amennyit csak tudsz, ha teheted, az nagyon sokat segít.

13. hetes vagyok most voltam UH-án. CRL:59mm. BPD:19.5mm Nyaki redő:2. 01mm. Jó eredmények?

A nyaki red? jó? Nem magas. Azt mondta a doki, hogy 2.0ig jó. Másnak milyen értékei vóltak,

Legjobb válasz: Szia!Én pont 12 hetesen voltam.Nekem CRL:54mm.BPD:19mm.Nyakiredõ:1,9mm volt.JÓK az eredményeid.úgy tudom,hogy 3mm-ig normális.ezt olvastam meg a dokim is ezt mondta.FL-t nem mért?(combcsonthossz).

Szia!Én pont 12 hetesen voltam.Nekem CRL:54mm.BPD:19mm.Nyakiredõ:1, 9mm volt.JÓK az eredményeid.úgy tudom, hogy 3mm-ig normális.ezt olvastam meg a dokim is ezt mondta.FL-t nem mért?(combcsonthossz).
Én 12+2 hetesen voltam uh-n. Bpd(fejátmérõ): 22 mm, femur(Combcsonhossz) 8mm, tarkóredõ vastagság 1, 5 mm, norm. frequ. szívmûködés, a magzatvíz mennyisége átlagos. Nekem olyan szépen elmondta és mutatta, hogy mit néz, meg, hogy jók az eredmények. Kértem képet is! :) http://www.babanet.hu/faq/tergon02.php -ezen az oldalon azt olvastam, hogy 4-5 mm-nél vannak gondok. 13 hetes kismama
a nyaki redõ az az NT? Ha igen, a 0, 8 is jó?
Ne izgulj, mert biztosra tudom, hogy a tarkóredõ vastagsága 2, 5-ig teljesen jó, ha e feletti érték, akkor már továbbküldenek esetleg magzatvízvizsgálatra is. Nekem 1, 7 volt, viszont a korom miatt kellett mennem magzatvízvizsgálatra. A genetikus ultrahangos orvos mondta, hogy nem indokolt, mert nagyon jók a baba paraméterei, de az én szülészorvosom ragaszkodott hozzá, nagyon alapos. Lassan 3. hete vagyok túl rajta. Ja még annyi, hogy nekem ráírták a leletre azt is, hogy orrcsont ábrázolódik. Elvileg ez is kizárja a Down-kórt. Neked nem írtak rá ilyesmit?
Szia!Nekem 12 hetesen a nyaki redõ 1, 6mm volt.De én is úgy tudom hogy 3mm-ig jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nekem se combcsont sem orcsontról nem írtak semmit.Mégetszer köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!