Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok. Sokszor éjszakánként arra (1 db)

13 hetes terhes vagyok. Sokszor éjszakánként arra ébredek, mintha hasizomgyakorlatokat csinálnék álmomban. Ez mitől lehet?

Olyan,mintha az izmaim megfeszülnének.Ezt a baba csinálja?Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is pont ilyen érzésem van, én is csodálkoztam rajta, hogy mitõl lehet, de fogalmam sincs. Most a 9. hónapban vagyok és gyakran én is arra ébredek, hogy befeszül a hasizmom. Ha jól emlékszem nekem késõbb, kb. félidõtõl jelentkeztek ezek a tünetek, de azóta folyamatosan. Én nem tuljadonítottam neki nagy jelentõséget, gondolom nem kóros...

Szia! Nekem is pont ilyen érzésem van, én is csodálkoztam rajta, hogy mitõl lehet, de fogalmam sincs. Most a 9. hónapban vagyok és gyakran én is arra ébredek, hogy befeszül a hasizmom. Ha jól emlékszem nekem késõbb, kb. félidõtõl jelentkeztek ezek a tünetek, de azóta folyamatosan. Én nem tuljadonítottam neki nagy jelentõséget, gondolom nem kóros...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!