Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok az első babámmal (2 db)

13 hetes terhes vagyok az első babámmal. Kb. 3 napja fáj a mellkasom. Volt már valakinek hasonló tünete?

A mellem alatt, a bordáknál olyan érzésem van, mintha izomláz lenne az izmokban. Reggel kevésbé, nap végére viszont nagyon fáj. Azt tudni kell, hogy molett voltam, mikor teherbe estem, és most akkora a hasam, hogy 5-6 hónaposnak néznek az emberek. Viszont hízni nem híztam 1,5 kg-nál többet. Azért kérem a segítségeteket, mert ilyen fájdalomról még nem hallottam, vagy olvastam.

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg az ekg-t. Csodálkozom, hogy nem küldtek, én tegnap voltam elõször terhesrendelésen, és írtak beutalót ekg-ra is! Gratu a babához!

Szerintem próbáld meg az ekg-t. Csodálkozom, hogy nem küldtek, én tegnap voltam elõször terhesrendelésen, és írtak beutalót ekg-ra is! Gratu a babához!
Nekem is voltak ilyen problémáim. Egészen a gyomorszájam környékén éreztem 20 percig nyomást. Én a szivemre gyanakodtam, de megnyugtattak, hogy csak az izmaim nyúlnak. Azota is érzem idõnként, de már lejjebb csúszott. Gratula a Picihez. Egy 12 hetes kismami.

Volna egy kérdésem! Aug 13. Volt meg (első nap) 2. án voltunk együtt a párommal! Most 3 napja csak v. barna pecsételésem van! Lehet hogy babát várok? Orvosi szempontból hány hetes vagyok? Hétfön tesztelek kimutatja már? Mikor menjek el az orvoshoz?

Legjobb válasz: Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.

Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.
A kérdező hozzászólása: Általában 21 9-ó1- szokott megjönni! De sajnos ma reggel meg indult! Ugy néz ki hogy normálisan! Csak nem értem akkor mi volt az a 3 napon keresztül tartó pecsételgetés!
A kérdező hozzászólása: Elnézést! Telefonnal vagyok fent és nem mindig ugy irja a betüket ahogy szeretném! Tehát 21 napra szokott megjönni! Az elsõ 2 fiamnál teljesen elmaradt a havim, ezért nem értem, hogy most mi történik velem, vagy egyáltalán van e esélyem még egy babára! Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egyre bizonytalanabb vagyok! 3 nap pecsételgetés után, 2 nap gyenge menses után megint nem történik semmi! Holnap tesztelek! Kimutathat már valamit, ha valamennyire megvolt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!