Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, nyáron (2 db)

13 hetes kismama vagyok, nyáron orrpolip mütétem volt. Megint nem érzem a szagokat, és éjjel többször felébredek tüsszögésre és orrfújásra. Mit tegyek?

Használok tengervizes orrsprayt, de nem sokat segit. Segitsetek abban, hogy mit használjak? Esetleg infralámpázzak? Vagy párologtassak?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy a mûtéted miatt van,én a terhességem elejétõl fogva tüsszögtem,mígnem egy pár hete nagyon beteg lettem.Én infra lámpáztam reggel este,min.20percet de ha tehetten többet..az orromat is fújkáltam.Rendbe jöttem ,de napi egyszer igy is tüsszögök.Lehet,hogy csak kicsit le van gyengülve az immunrendszered.Sztem,ne orrspray-z,inkább sós kamillás párologtass,vagy infrázz.Gratula,egy 16hetes kismama

Nem biztos, hogy a mûtéted miatt van, én a terhességem elejétõl fogva tüsszögtem, mígnem egy pár hete nagyon beteg lettem.Én infra lámpáztam reggel este, min.20percet de ha tehetten többet..az orromat is fújkáltam.Rendbe jöttem , de napi egyszer igy is tüsszögök.Lehet, hogy csak kicsit le van gyengülve az immunrendszered.Sztem, ne orrspray-z, inkább sós kamillás párologtass, vagy infrázz.Gratula, egy 16hetes kismama
Kérdezd meg az adott menhelyen, hogy ott mit várnak el, engedélyt vagy felügyeletet.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!