Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, nem baj, (16 db)

Nincs baj? 13 hetes vagyok, veszélyeztetett terhes! Szex nincs, igaz nem mondta a dokim, csak mi nem akarunk! És álmomba előfordult szóval orgazmusom volt! Ez nem árthat?

Legjobb válasz: Veszélyeztetett vagyok én is (bár már 37+2 hetes) és ez velem is gyakorta elõfordult. Féltem én is, mert nálunk papíron is tilos a szex, de baj nem volt, úgyhogy utána már inkább élveztem a dolgot :-) Szerintem nem lesz baj.

Veszélyeztetett vagyok én is (bár már 37+2 hetes) és ez velem is gyakorta elõfordult. Féltem én is, mert nálunk papíron is tilos a szex, de baj nem volt, úgyhogy utána már inkább élveztem a dolgot :-) Szerintem nem lesz baj.
ne aggódj nem lesz baja tõle. Igazából ha a doki nem tiltott el, akkor nyugodtan együtt lehetnétek. Engem sajna eltiltott a doki most 2 hónapra, mert a méhszáj közelében van a méhlepény, de ha esetleg kedvem támad hozzá (eddig sajna a hátamon feláll a szõr a gondolatától is), akkor megoldjuk máshogy. Valamelyik reggel én is arra keltem, hogy valami olyat álmodtam és izgalomba jött ott lenn, de nekem valamiért akkor belehasított egy kicsit a hasamba, lehet bekeményedett, nem tudom. Ha nem fáj nyugodtan együtt lehettek. Boldog babavárást! 13+3 kismama
ja azt elfelejtettem, hogy én nem tudok róla, hogy veszélyeztetett lennék emiatt. Második voltam.
Szia! Én is veszélyeztetett vagyok, mondta is a dokim, hogy ne szexeljünk, mert nagyon lent van a lepény.Persze megoldjuk másképp, orgazmusom rendszeresen van, és nincs gond.Ami neked jól esik, az biztosan jó a babának is.Kicsit szoktam még utána pihenni, és remekül érzem magam. Üdv:29 hetes kimami

13 hetes vagyok es nagyon ritkan megkivanom a MCdonalds-os kajat, a baj hogy ilyenkor lemegy 4-5 dl kola is. amugy kolat soha nem iszom, ez baj?

eddig 2x fordult elö de heti 1x nem baj ha "bekolazom"?

Legjobb válasz: szia. én terhességem elején rengeteget kajáltam a mekibe, sültkruplit azt dögivel, nagyon krumplis vagyok. de úgy megkívántam megint a mekis kaját, h vhonnan szereznem is kell... :-D sztem is ha jólesik igyad nyugodtan, én is voltam/vagyok így. Boldog babavárást! 20 hetes kismama

szia. én terhességem elején rengeteget kajáltam a mekibe, sültkruplit azt dögivel, nagyon krumplis vagyok. de úgy megkívántam megint a mekis kaját, h vhonnan szereznem is kell... :-D sztem is ha jólesik igyad nyugodtan, én is voltam/vagyok így. Boldog babavárást! 20 hetes kismama
ahogy az elöttem író mondja nembaj :) én 31hetes vagyok és mostmár nem is tudom meginni nagyon a nem szénsavas üdítõke, pedig eddig egésszégmániás voltam
Ennyi biztosan nem fog ártani, a terhesség nem azt jelenti, hogy mindenrõl le kell mondani a kismamának, ami jól esik. Néha a kóla is belefér, persze csak módjával :) )
Nem lesz semmi baj!Képzeld én meg Mekiben dolgozom vagy is most már csak dolgoztam és én is azt a kaját ettem.Jó baba várást 18 hetes km
Túlzásba nem jó vinni, de nekem pl mondta a védõnõm, hogy néha lehet "bûnözni"! :) Szóval csak nyugodtan!
Szia! Dehogy baj :) ! Ha az esik jól idd.Persze ne a víz helyett mindig de ihatod nyugodtan :) !!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok gyors valaszt.es mindekinek kellemes husvetot:)

13 hetes vagyok, mivel az orvos nem intett ovatossagra minden rendben van velünk, nem baj ha kicsit aktivabb vagyok az altlagnal?

ugy ertem hogy ugyanugy kerteszkedem,rengeteg hazimunka,sokat jövök-megyek,es igazabol ovatosabb vagyok de mindent ugy csinalok mint elötte.könnyebben faradok de nem esik nehezemre a munka,nem hatraltatja a babat esetleg a növekedesben vagy fejlödesben?

Legjobb válasz: szió! én is ugyanígy csinálok mindent, persze odafigyelve, hogy ne emeljek nehezet vagy meg ne fázzak. Nekem sincs semmi panaszom szerencsére, bár az orvosom azt mondta (mindenkinek ezt mondja) hogy sok fekvés, pihenés. Hát az nekem nem menne és el is híznék az tuti. Ha azt érzem, hogy sok, akkor kicsit pihenek. Az én babám így is szépen fejlõdik, sõt, 1 héttel nagyobb a koránál. (bár ugye ez változó) Nyugi, nem lesz baja a kicsinek, õ védve van, de azért gondolj mindig rá, hogy kismama vagy! Boldog babavárást! 20 hetes km

szió! én is ugyanígy csinálok mindent, persze odafigyelve, hogy ne emeljek nehezet vagy meg ne fázzak. Nekem sincs semmi panaszom szerencsére, bár az orvosom azt mondta (mindenkinek ezt mondja) hogy sok fekvés, pihenés. Hát az nekem nem menne és el is híznék az tuti. Ha azt érzem, hogy sok, akkor kicsit pihenek. Az én babám így is szépen fejlõdik, sõt, 1 héttel nagyobb a koránál. (bár ugye ez változó) Nyugi, nem lesz baja a kicsinek, õ védve van, de azért gondolj mindig rá, hogy kismama vagy! Boldog babavárást! 20 hetes km
Szió! Én terhességem utolsó hónapjában mentem táppénzre, de még az utolsó hónapban is tovább vezettem 9 mazsorett csoportomat (elõtte pedig fõállásban egy gimnáziumban tanítottam). Tehát nem sokat pihentem, de ettõl függetlenül sem a babámnak, sem nekem nem lett semmi bajunk. SÕT! Könnyebben tudtam megszülni (legalábbis a dokim ezt mondta) faros babámat. Lehet, hogy ha elengedem fülem-farkam, akkor nem ment volna. Persze mindenki annyit dolgozzon, amennyit bír. A szervezeted úgyis jelzi, ha megelégelte a nagy hajtást. Boldog, aktív babavárást!!!
Még valami! Sokan azzal riogattak, hogy mivel aktív voltam a terhességem alatt, nyugtalanabb, izgõ-mozgóbb babám lesz. Nem így lett. Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott a pici lány (mellesleg már 11 hónapos elmúlt :) ))) ).


13 hetes vagyok és annyi "elment" babáról hallani. Ha eddig nem történt semmi probléma akkor már kevesebb az esélye a 12. hét után hogy baj legyen?

Legjobb válasz: Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)

Igen, ezt mondják választóvonalnak, innen kezdve igen kicsi esély van a vetélésre. De éppúgy hallani nagy babák elhalásáról is, akár a 8. hónapban is. Ilyen sajnos van, de nem szabad erre gondolni, ezeket nem tudhatjuk elõre, és nem számolhatunk vele. Gondolkodj csak pozitívan, mert az agy nagy úr, azt teszi, amit mondasz neki. Nem szabad félni, minden rendben lesz, vigyázz magatokra.-) 22 hetes kismama:-)
Szia Igaza van ez elõttem szólónak, tényleg ne arra koncentrálj, bár ezt nagyon egyszerû javasolnunk! Én nekem is elment az elsõ babám, most 7 hetes vagyok, és én is rettegek, de próbálok pozitívan hozzáállni, és "ebbõl az oldalból, és belõletek erõt meríteni" Te is tedd ezt, beszélj hozzá sokat, simogasd, és akkor tudja, hogy meg kell születnie! Egyébként pont most olvastam kb 25-bõl 1 baba megy el az utolsó trimeszterben. Nyugi, és jó babavárást, bárcsak már itt tartanék! :)
Minden kismama (vagy legalabb 99 %-a gondol arra hogy o is elveszitheti a babajat es szerintem nem nyugszik meg amig a kezeben nem tartja( aztan meg elkezd mas miatt aggodni). en mindig azt mondogatom magamnak ha ilyen jut az eszembe hogy az en picimmel biztos nem tortenik meg. Valoban a kritikusabb idoszak az elso 3 honap. Meg van egy keves es majd mindennap erzed a mozgasat es akkor te is nyugodtabb leszel. Egy 31 hetes kismama

13 hetes terhes vagyok, nem baj, hogy még egyáltalán nem híztam?

Attól félek,hogy amiatt nem hízok,hogy ne fejlödik a babám.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. A babád attól még fejlõdik. Én a 16. hét környékén kezdtem el hízni, de van aki elõbb, van aki késõbb, ez nagyon alkati kérdés.

Egyáltalán nem baj. A babád attól még fejlõdik. Én a 16. hét környékén kezdtem el hízni, de van aki elõbb, van aki késõbb, ez nagyon alkati kérdés.
Én 14 hetes vagyok de nem hiztam semmit eddig és ugy hallottam h van aki nem is hizik olyan sokat terhesség alatt, de a pocim szépen nõl!:)
Szia! Én a 20. hétig összesen 20 dkg-ot híztam, de ne aggódj a babád elveszi amire neki szüksége van. A 29. héten voltam 4 D-s ultrahangon és a babám fejlettsége a 32. hetinek felel meg úgyhogy nagyon szépen fejlõdik és én még "csak" 6 kg-ot híztam! Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, teljes kiõrlési kenyeret, tésztát, próbálj meg minél vitaminosabban táplálkozni. Nekem a védõnõ azt mondta, hogy ebben az idõszakban fontos a fehérje bevitel, sok tejterméket, halat, husit egyél. Boldog babavárást 32. hetes kismami
Ettöl nem kell félni!! Én akkor még csak fogytam .A 14. HÉTIG 6kg-t. Most 23.hetes vagyok és még mindig csak 2 kg-t hiztam és a babám nagyon egészséges! Szépen fejlõdik. Na agódj!!!:-)
De jó neked :) Talán majd késõbb fogsz. Én is akkor kezdtem felszedni a kilókat, amikor elmentem táppénzre, és már otthon voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok! Tudom, túl reagálom, de én... én nem vagyok teljesen normális.
Bocsi hogy ezt mondom.. de sztem tenyleg nem vagy teljesen normalis. En a 16. hetben vagyok.. es szerinted a 14 kg-os lanyomat 2 eves lanyomat ki emelgeti egesz nap, mikor a ferjem 2-3 napos uzleti uton van minden heten? Nem beszelek az egyeb napi hazimunkarol, bevasarlasrol.. stb.
Ha nagy bajt okoztál akkor már vérzel, és görcsölsz, és nagyon fáj ha kicsit, akkor is görcsölsz, és 1-2 óra múlva barnázol. Egyébként meg ha ennyitöl bajt okozol, akkor lehet következö héten egy doboz gyufa levételétöl lenne baj. A barátnöm spontán vetélt 2x és a harmadiknál 8 hónaposan leesett a lépcsön, még sem lett semmi bajuk.
Ugyan, ugyan... Nagyanyáink szerinted kivonhatták magukat a munkából 50-60 évvel ezelõtt? A mindennapi tevékenység, házimunka nem okozhat bajt. Cementászsákot persze nem kell cipelni, de túlzásba se kell esni, ha nem vagy amúgy veszélyeztetett terhes. :) Ne félj, nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Ismerem magam, de köszi a diagnózist Tõled is. :D Nem sértõdöm meg, tényleg tudom, hogy nincs minden rendben a toronyban. Nagyon nehezen jött ez a baba, csodaszámba megy...
Nem bantani akartalak, de most h belegondolok a lanyunkkal meg 7 hetesen festettunk, tapetaztunk es 10 hetesen koltoztunk. Nem en emeltem az agyakat, de az otodik emeletre ugyanugy hordtam fel a cuccokat. Szoval nem "hanyadik gyerek" fuggo a dolog. Megertem, ha nehezen jott ossze.. de a terhesseg vege fele es plane ha megszuletik, egyre tobb aggodnivalod lesz.. prbald meg legalabb meg most nyugisabban venni.

Tegnap este rettenetesen fájt a derekam, pedig még csak 13 hetes vagyok. Ez nem baj? (sose fájt még ennyire)

Vagy esetleg lehet attól,hogy elötte való este kocsival utaztam 500km-t?

Legjobb válasz: Szia!A derékfájás bármitõl lehet igy babósan....Nekem is volt és nekem a gyógyszertáros néni egy gyógynövényes krémet ajánlott amit nyugodt szívvel használhatok.Rozmaring krém.Nem egy õrült nagy összeg nincs 400Ft és nekem nagyon bejött!Egy próbát megér!Jobbulást!

Szia!A derékfájás bármitõl lehet igy babósan....Nekem is volt és nekem a gyógyszertáros néni egy gyógynövényes krémet ajánlott amit nyugodt szívvel használhatok.Rozmaring krém.Nem egy õrült nagy összeg nincs 400Ft és nekem nagyon bejött!Egy próbát megér!Jobbulást!

Az nem baj, ha 13 hetes vagyok, és még nem híztam egy dekát sem?

S?t fogytam is 1-2 kilot.

Legjobb válasz: én például a terhesség elött 85 kg voltam, nyáron fogytam 10kgot,és nem híztam vissza a terhesség végére azt amt lefogytam.81 kg mmal mentem be szülni,most 68 kg vok,szoval szerintem normális

én például a terhesség elött 85 kg voltam, nyáron fogytam 10kgot, és nem híztam vissza a terhesség végére azt amt lefogytam.81 kg mmal mentem be szülni, most 68 kg vok, szoval szerintem normális
Szerintem nem baj, én most vagyok 17 hetes, kb 2 hete híztam 1 kg-t a kezdeti súlyomhoz képest. Gratula a babához!
Majd fogsz hidd el. :) A terhesség utolsó harmadában szoktak a kismamik a legtöbbet felszedni.Úgyhogy élvezd amíg csinos és karcsú vagy.26 hetes kismami
Egyáltalán nem baj!Én is 13 hetes vagyok és én sem híztam még!Majd fogunk ne aggódj! Gratulálok a babához
Nem baj!Én 18hetes vagyok és eddig fél kilót szedtem fel.Gratula a babához!
Én 20 hetes vagyok, most tartok 4 kiló plusznál. Én átlag 4 hetente szedek fel egy kilót.:) Jó nagy is babám!:) Ne aggódj a babád elveszi, ami neki kell. Ne törõdj a súlyoddal, csak Magatokkal!:) Boldog babavárást!
Szerintem attól függ, mennyi volt a kezdõsúlyod. Ha valaki sovány, akkor azért jóbb ha felszed pár kilót. Én az elõttem szólótól szeretném megkérdezni, hogy hogyan csinálta azt a 68 kilót, mert én is hasonlóan indultam, nyáron voltam iszonyú sok, 88, majd fogytam mert kondiztam és diétáztam kb 5-6 kilót a terhességig, amiután 3 hónapig iszonyat rosszul voltam, így még 4 lement, azóta a 18. hét után vagyok, de még nem híztam. Szerintem szerencsére...Próbálok továbbra is odafigyelni mit eszem, de sajnos olyan finnyás lettem, hogy nemigen tudom megválogatni, hogy ekkor ezt, ekkor meg azt.:( Gyomorsav is kínoz, ennek ellenére megõrülök a gyümölcsökért, hiába rossz utána! Szóval örülnék, ha válaszolna az elõttem szóló, hogy a 81rõl hogyan érte el a 68at? Diétával, vagy csak úgy lement a szoptatás alatt? Üdv mindenkinek: Anna

13 hetes pocakos vagyok. Elmúltak a rosszúllétek, néha nem érzem, h terhes vagyok. Ez természetes? Félek nehogy baj legyen. Holnap megyek uh-ra már alig várom. Estére a hasam mindig bekeményedik meg felfújodik. Ez normális?

Legjobb válasz: 13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája

13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája
nekem 14 hetes koromra múltak el a tünetek. keményedésre magnéziumot szoktam szedni, fejfújódásra pedig rennie-t. de ha holnap mész, az uh-n is ezeket megkérdezheted (ha nem a dokid csinálja) és segíteni fognak. de felügyelet és a dokid tudta nélkül ne kezdj semmi szedésébe boldog babavárást 31 hetes
nekem már a 10. héten elmúltak a tünetek. múlt héten voltam uh-n (13 hetesen) és minden rendben volt. ne izgulj! inkább örülj, hogy vége a rosszulléteknek. a haskeményedés és a felfújódás nekem is megvan. :-) boldog babavárást!

Valami baj lehet? Tegnap voltam UH-n, 10 hetes vagyok. Ugye elmérhetett valamit a doki? 23mm-t mért a babára. Hát az nagyon kicsi! 7 hetesen volt 13 mm, azt másik készülékkel csinálták a kórházban. Neki valami régebbi van. Ugye csak nem jól mérte?

Jó sokáig nézte, nem szólt semmit, aztán annyit mondott csak, hogy nagyon rugdalózik. Meg mondta, hogy minden rendben van. Egyáltalán semmi negatívot nem mondott, minden jó volt, meg is vizsgált. Borzasztóan ideges vagyok.

Legjobb válasz: Nekem 8 hetesen volt, 14,8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!

Nekem 8 hetesen volt, 14, 8 mm, 11+4 hetesen pedig 50 mm! Nekem is kicsinek tûnik!
Nekem 10 hetesen 44 mm volt.A 23 tényleg nagyon kicsi. Szerintem biztos elmért valamit, szólt volna ha valami baj lenne.
Nekem 7hetesen 9mm volt, most 12hetes és pár napos vagyok, a héten voltam UH-n, 62, 3 mm. Ne aggódj, bármi kételyed van kérdezz az orvostól, vagy mondd meg neki hogy mérjétek meg mégegyszer :)
Nekem 8hetesen volt 17mm, aztán 12hetesen 63mm. 10hetesen olyan 34mm körül kellene lennie. De lehet csak késõbb fogant és az idõt elszámolta a doki vagy tényleg rosszul mért! :) A 7hetes UH az jó méret volt! Szerintem újra le kellene menned, ha nagyon idegesít!
Ne aggódj, nekem 11 hetesen volt 36 mm, de elõtte 2 nappal még csak 30 mm. 12+4 hetesen 57 mm volt. (kórházban voltam, amiatt a sok eredmény):) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is láttam a táblázatot, pont azért félek. Tudom, h mekkorának kéne lenni. Azért kérdezem, hogy elnézhette- e a méretet régebbi UH készülékkel vajon? Vagy, ha nem , akkor mért mondta, hogy minden a legnagyobb rendben?
ezek az átlag méretek ebben a korban/crl/ 10.0 34 10.1 36 10.2 37 10.3 38 10.4 39 10.5 39 10.6 40 11.0 44 11.1 45 11.2 47
Szerintem a 23 helyett 43-at akart írni vagy mondani.
Ajánlom pl a következõ oldalt, itt megnézheted milyen korhoz milyen méret tartozik: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!