Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, elég sokat (3 db)

13 hetes vagyok. Elég sokat sírok a babámnak lehet belöle baja?

A párom elég sokszor felidegesit munkaügyben,családi vállalkozásunk van.

Legjobb válasz: Szia!Idegeskedni nem lenne szabad,az nincs jó hatással a babára.Én is sokat idegeskedek,pedig nem lenne szabad.A múltkor a párom megbántott és olyan síró görcs és roham jött rám,azt hittem meg szülök.A doki is mondta,hogy ne idegeskedjek,mert beindulhat a szülés.Úgyhogy biztos nem jó ilyen korai terhességnél sem ha idegeskedsz.Próbálj megnyugodni,bár ilyenkor nehéz.

Szia!Idegeskedni nem lenne szabad, az nincs jó hatással a babára.Én is sokat idegeskedek, pedig nem lenne szabad.A múltkor a párom megbántott és olyan síró görcs és roham jött rám, azt hittem meg szülök.A doki is mondta, hogy ne idegeskedjek, mert beindulhat a szülés.Úgyhogy biztos nem jó ilyen korai terhességnél sem ha idegeskedsz.Próbálj megnyugodni, bár ilyenkor nehéz.
Teljesen megértelek.Sajna nekünk is sok nézeteltérésünk van a párommal.Én is sokszor sírok, de ez nagyon nem tesz jót.Próbálj meg leülni a pároddal és megbeszélni vele hogy neked ez most baromira nem tesz jót, ha nem halgat rád jöhet az egyik fülemen be a másik fülemen ki stratégia.Most a gyerek a legfontosabb nem a párod vagy a vállalkozás.Remélem minden rendben lesz.Szép nyugodt babavárást kívánok. 22+5hkm
Nekem a párom most döntött úgy, hogy nem akar minket, végigidegeskedtem a terhességem és sírógörcsim vannak. Most vagyok 29 hetes és a hétvégén derült ki, hogy isten tudja mi óta csal is. Felvitt egy nõt a közösen felújított lakásunkba, miközben én albérletben vészelem át várandós napjaim. Gondolod milyen jól avagyok most is. Próbálom én tartani magam, de nem egyszerû. A babával eddig minden rendben, de én is nagyon aggódom, hogy megciseli ez és esetleg nagyon hisztis vagy síros baba lesz. Remélem nem így lesz. :-(

13 hetes terhes vagyok, elég sokat görcsöl a hasam vagy a méhem, sokszor érzem, hogy feszül vagy olyan fura. Ez normális?

Legjobb válasz: Ez normális,mert nö a magzat is és a méhed is.Késöbbiekben nem fogod ennyire érezni."megszokod".Èn nagyon ritkán e´rzem. Gratula a babához. 26hetes kismama.

Ez normális, mert nö a magzat is és a méhed is.Késöbbiekben nem fogod ennyire érezni."megszokod".Èn nagyon ritkán e´rzem. Gratula a babához. 26hetes kismama.
Szerintem is normális, én most vagyok 10hetes és mostanában kezdtem érezni ilyen fura érzést feszülés-nyomás nem is tudom. Pihizz ha megteheted! boldog babavárást!
Próbálj meg nyugodni nem tesz jót neki a stressz ...
Én az egész terhességemet végigidegeskedtem és sírtam. A fiam idõre született, most 3 hónapos és mindenki irigykedik rám, hogy milyen kiegyensúlyozott, boldog babám van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!