Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, elég (8 db)

Már a pocim nő? Ha megpróbálom behúzni, akkor is ott van domborulat a hasamon.13 hetes vagyok. Elég feszes a pocim lent.

Legjobb válasz: Szia, én 14 hetes vagyok, és nekem is ott van. Egy pici kis dombocska. De kis is lehet nálam tapogatni, hogy mekkora már a méhem... :) Én szoktam nyomogatni :)

Szia, én 14 hetes vagyok, és nekem is ott van. Egy pici kis dombocska. De kis is lehet nálam tapogatni, hogy mekkora már a méhem... :) Én szoktam nyomogatni :)
igen, 13 hetesen már látszhat a pocak növekedése.
A kérdező hozzászólása: :) De jó! Köszi! :) Ruhában is látszik egy picit. Mondjuk a lepény mellsõ falon tapadt, lehet ezért is látszik már? Olyan jó, én is szoktam tapogatni persze nem nyomom meg, de olyan jó!

13 hetes vagyok. Elég sokat sírok a babámnak lehet belöle baja?

A párom elég sokszor felidegesit munkaügyben,családi vállalkozásunk van.

Legjobb válasz: Szia!Idegeskedni nem lenne szabad,az nincs jó hatással a babára.Én is sokat idegeskedek,pedig nem lenne szabad.A múltkor a párom megbántott és olyan síró görcs és roham jött rám,azt hittem meg szülök.A doki is mondta,hogy ne idegeskedjek,mert beindulhat a szülés.Úgyhogy biztos nem jó ilyen korai terhességnél sem ha idegeskedsz.Próbálj megnyugodni,bár ilyenkor nehéz.

Szia!Idegeskedni nem lenne szabad, az nincs jó hatással a babára.Én is sokat idegeskedek, pedig nem lenne szabad.A múltkor a párom megbántott és olyan síró görcs és roham jött rám, azt hittem meg szülök.A doki is mondta, hogy ne idegeskedjek, mert beindulhat a szülés.Úgyhogy biztos nem jó ilyen korai terhességnél sem ha idegeskedsz.Próbálj megnyugodni, bár ilyenkor nehéz.
Teljesen megértelek.Sajna nekünk is sok nézeteltérésünk van a párommal.Én is sokszor sírok, de ez nagyon nem tesz jót.Próbálj meg leülni a pároddal és megbeszélni vele hogy neked ez most baromira nem tesz jót, ha nem halgat rád jöhet az egyik fülemen be a másik fülemen ki stratégia.Most a gyerek a legfontosabb nem a párod vagy a vállalkozás.Remélem minden rendben lesz.Szép nyugodt babavárást kívánok. 22+5hkm
Nekem a párom most döntött úgy, hogy nem akar minket, végigidegeskedtem a terhességem és sírógörcsim vannak. Most vagyok 29 hetes és a hétvégén derült ki, hogy isten tudja mi óta csal is. Felvitt egy nõt a közösen felújított lakásunkba, miközben én albérletben vészelem át várandós napjaim. Gondolod milyen jól avagyok most is. Próbálom én tartani magam, de nem egyszerû. A babával eddig minden rendben, de én is nagyon aggódom, hogy megciseli ez és esetleg nagyon hisztis vagy síros baba lesz. Remélem nem így lesz. :-(

13 hetes vagyok és éjszaka elég erős orgazmusaim vannak. Volt valaki hasonló helyzetben?

Hatodik héten eltiltottak a szextől, mert bevérzésem volt. Azóta semmi nem kóros nem történt, viszont egyre jobban hiányolom az összebújást a párommal és ez eredményezi szerintem az éjszakai orgazmust. Ma például olyan heves volt, mint amilyet még életemben nem éreztem. Azóta szúrkál a hüvelyem viszonylag erősen. Éreztetek hasonló szúrkálást az orgazmus után? Mivel már második trimeszterbe léptem gondolom azért nagy gond nem lehet...

Legjobb válasz: Nekünk csak a behatolással járó szextõl kellett tartózkodni. Minden más megengedett volt. Akkor már mindegy, hogy álmodban van orgazmusod vagy nappal a férjeddel, csak nem "normál" szex alatt. Kérdezz rá a dokinál. Nem mondta, hogy meddig tiltólistás? Nekünk a 29. héttõl nem lehetett, de csak a "normál"szexet nem.

Nekünk csak a behatolással járó szextõl kellett tartózkodni. Minden más megengedett volt. Akkor már mindegy, hogy álmodban van orgazmusod vagy nappal a férjeddel, csak nem "normál" szex alatt. Kérdezz rá a dokinál. Nem mondta, hogy meddig tiltólistás? Nekünk a 29. héttõl nem lehetett, de csak a "normál"szexet nem.
A kérdező hozzászólása: Nem. Még nem kérdeztem meg újra a dokit, de megfogom.:-) Ilyenkor mindig bûntudatom van, hogy nem ártok-e a babának.:-) mami para... :-)

13 hetes vagyok immár na de a kérdés naponta kell szedni a terhes vitamint vagy kétnaponta is elég?

Illetve persze mellette a helyes és vegyes táplálkozás ki hogy szedi illetve mit? és még egy kérdésem lenen: MAMAVIT terhes vitamint ki ismeri mennyire jo

Legjobb válasz: mi van ráírva a dobozra?gondolom naponta...

mi van ráírva a dobozra?gondolom naponta...
Elég két naponta szedni, késõbb pedig amikor eszedbe jut. Én a 30 héttõl nem is szedem, helyette sok gyümölcs, zöldség, változatos táplálkozás. Boldog babavárást! 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Én a 13.hétig naponta szedtem. Most már csak 2naponta szedem. 15hkm
Én még mindig naponta szedem. Mamavitet nem ismerem. 24 hetes
Szia! Mamavitet én sem ismerem, én Gravidát szedek. Úgy gondoltam, hogy kb a 13. hétig naponta szedem, utána két naponta, nem akarok sem óriás babát sem jól meghízni a sok vitamintól.
én a két lányomnál kb. a 6.héttõl naponta Elevit-et szedtem, sõt szoptatás alatt is, mindketten bõven 4kg feletti súllyal és egészségesnek születtek.Most 10 hetes terhes vagyok, de két napja szedem csak a Gravidát, elõtte sima Béres Activát szedtem minden nap 4 héten keresztül.
Gyere masszázsra, én kigyógyítalak belõle! :-) Gyógymasszõr
A kérdező hozzászólása: Nem is rossz gondolat, én imádok maszíroztatni, de azt hallottam, hogy terhesség alatt nem szabad, vagy legalábbis nem mindenhol.
Nekem a védõnõm azt mondta, hogy talpat nem szabad masszíroztatni. Egyébként és is 13 hetes vagyok. De nálam nincs depi! A rossz idõ zavar most már nagyon, még a 2 perces napsütésnek is rettenetesen tudok örülni. Lehet, hogy Nálad is ez a gond. De most már bízzunk benne, hogy hamarosan itt a tavasz! Boldog és egészséges babavárást Neked! Is!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Neked is könnyû babavárást :) Tényleg lehet a borongós idõtõl van rossz kedvem mostanában, alig várom hogy végre süssön a nap.
Ne aggódj, sokakkal elõfordul. Nem is beszélve a bizarr, vagy egyenesen rossz álmokról. De az, hogy feltetted ezt a kérdést, máris nagy lépés elõre. Segíthet bármi, ami kisegít máskor egy morcos napon: vicces filmek? Séta? Lepd meg magad valami aprósággal? Vacsora a pároddal, vagy a családdal? De ha tudod, honnan ered az aggodalmad, akkor érdemes azt orvosolni. Önbizalmat meríthetsz babavárásról, szoptatásról szóló könyvekbõl, tanulhatsz relaxációs technikákat (ezek tényleg hatékonyak ilyenkor), kereshetsz egy kismamaklubbot a környéken, vagy, ha mûködik feléd, akkor ellátogathatsz egy La Leche Liga találkozóra. A legjobb megoldás biztosan az lesz, amit magad találsz ki, úgyhogy sok sikert kívánok hozzá!
Az elõzõhöz hozzáteszem egy on-line szülésre és babára felkészítõ tanfolyam címét, mert több fenti tippre is találsz rajta segítséget http://www.maternet.hu

13 hetes terhes vagyok, elég sokat görcsöl a hasam vagy a méhem, sokszor érzem, hogy feszül vagy olyan fura. Ez normális?

Legjobb válasz: Ez normális,mert nö a magzat is és a méhed is.Késöbbiekben nem fogod ennyire érezni."megszokod".Èn nagyon ritkán e´rzem. Gratula a babához. 26hetes kismama.

Ez normális, mert nö a magzat is és a méhed is.Késöbbiekben nem fogod ennyire érezni."megszokod".Èn nagyon ritkán e´rzem. Gratula a babához. 26hetes kismama.
Szerintem is normális, én most vagyok 10hetes és mostanában kezdtem érezni ilyen fura érzést feszülés-nyomás nem is tudom. Pihizz ha megteheted! boldog babavárást!
Próbálj meg nyugodni nem tesz jót neki a stressz ...
Én az egész terhességemet végigidegeskedtem és sírtam. A fiam idõre született, most 3 hónapos és mindenki irigykedik rám, hogy milyen kiegyensúlyozott, boldog babám van.

13 hetes kismama vagyok, a jobb combomon van egy elég vastag és hosszú viszér. Még nem fáj, de idővel biztosan fog. Van ötletetek, hogy mivel kenjem be?

Legjobb válasz: szia! Szerintem vadgesztenye krémmel kenegessed, abban semmi káros anyag nincs, de természetesen az Orvosod legyen az elsõ, akinek a véleményét kikéred! Boldog babavárást!

szia! Szerintem vadgesztenye krémmel kenegessed, abban semmi káros anyag nincs, de természetesen az Orvosod legyen az elsõ, akinek a véleményét kikéred! Boldog babavárást!
Szia!Én is vadgesztenye krémmel kenem eddig szerencsére nem fájt, remélem nem is fog(25 hetes vagyok)!Nekem az orvosom Detralex-t javasolt abból szedek 2x1szemet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!