Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, a a leadott (1 db)

13 hetes kismama vagyok, a a leadott vizeletmintám eredményén az szerepelt, hogy közel 7000-es a baktériumszámom (1000-ig normális), jelenthet gondot?

Eza a második terhességem, az els?nél is ugyanez volt a probléma, megpróbált az orvos adni rá valamit, de nem javult a helyzet, bár egsészséges lett a kislányom, de zavar, hogy az orvosom már meg sem próbál foglalkozni a problémával. Van, vagy volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy esetleg elkaptál valami fertõzést? Terhesség alatt könnyebb "összeszedni" ilyesmit. Mindenesetre fura, hogy az orvos nem foglalkozik vele. Nekem fertõzés miatt volt hasonló, adott rá hüvelytablettát a doki és elmúlt.

Nem lehet, hogy esetleg elkaptál valami fertõzést? Terhesség alatt könnyebb "összeszedni" ilyesmit. Mindenesetre fura, hogy az orvos nem foglalkozik vele. Nekem fertõzés miatt volt hasonló, adott rá hüvelytablettát a doki és elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ. Szerintem terhesség az elsõ terhességem elõtt is ennyi lehetett a baktériumszámom és azóta folyamatosan, csak ott derült ki elõször, mivel egyébként nincsen semmi panaszom. Szedtem gyógyszert rá, de lehet, hogy ezzel más orvoshoz kellene mennem.
Sajnos egy idõ után a hólyaggyulladás átmegy krónikusba, ha nem sikerül kikezelni.Ilyenkor azt mondják a nagyon, hosszú hetekig, van hogy hónapokig kell kezelni antibiotikummal.Lehet nálad is ez van, ezért nem használ semmi-ha végig így lesz, és nem múlik, szoptatás után járj a végére.Amikor nyugodtan lehet bármit hosszú idõn át szedni. Mielõbbi jobbulást neked( az az egy vígasztaljon, hogy a babádnak nem lesz baja, de ne hagyd magad majd)
Szia!Épp ma kaptammeg a 24 hets labor eredményeket és nekem közel 8000 volt....agyaltam rajta sokat...aztán felhivtam a védõnõt aki azt mondta ne pánikoljak, nagy baj akkor lenne ha 20.000 vagy annál több lenne.Szt is mondta hogy lehet az üveg amiben a minta lett szállitva vagy amiben vizsgálták nem volt teljesen steril....no meg ahonnan jön sem "100% tiszta" ugy hogy ne aggódjak.Te se tedd! A doki meg majd mondja hogy mi a helyzet.(Dokija válogatja mit ad rá és mit mond rá) Boldog babásodást 25 hetes Kismami


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Akinek progis császára volt, hogy alakult az időpont kérdése?

Programozott császárnál hogy döntik el, hogy mikor szülessen a kicsi? Egyeztetnek a kismamával vagy nem?
Egyáltalán hogy is mondjon egy kismama bármit is arról, hogy mikor jöjjön a világra a kicsi?

8

Terhességi toxémia hányadik héten kezd körülbelül kialakulni?

Sajnos világ éltemben magas volt a vérnyomásom, de gyógyszeres kezelés mellett sikerült a normál érték közelébe levinni. Amikor terhes lettem másik vérnyomás csökkentőt kaptam, Dopegyt-et. Az első 4 hónapban nem volt semmi probléma,3*felet szedtem, de aztán el kezdett emelkedni, és orvosi utasításra ma már napi 3*2 szedek. Minden nap háromszor mérem a vérnyomásom és 125/80-154/95-ig mindenfélét mérek. Eddig 9 kg-ot híztam, jelenleg a 25-26-dik héten járok. Nem vizesedem. Jövő héten megyek vérvételre. Első terhesség. Szerintetek korai még aggódnom a toxémia miatt? Kb. hányadik héten szokott kialakulni?

2

Erdődi drról érdekelne minden?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne.

2

Valaki segítene? Dr Theiss Antioxid kapszulát szabad szedni várandósan is?

1

A 18-20. hetes ultrahangra vinni kell az AFP eredményt is? És ha nem kapom meg addig?

9

Szolnoki kismamák! Emődi dr úrról tudnátok mesélni?

Terhes vagyok, róla sok jót hallottam. Ha még nem voltam nála hogyan működik? Hol rendel és mennyiért? Milyen nála a szülés? Mennyi egy vizsgálat, mennyit kér a szülésért? Minden érdekelne. Köszönöm szépen.

6

Ti mit szólnátok ahhoz, hogy azok a nők, akik a saját hülyeségük miatt mennek abortuszra ne kaphassanak fájdalom csillapítót?

Valamelyik fórumon olvastam egy ilyen felvetést, és érdekelne több ember véleménye is.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!