Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes vagyok, 3 hét (8 db)

Az utolsó mensim szerint 13 hetes vagyok! Az ultrah amikor voltunk baba mérete 3, 7cm volt! Akkor melyik hétnek felel meg a baba mérete?

Az interneten is néztem de mindenhol mást ir!

Legjobb válasz: Nem mondta a doki? Saját "méreteimbõl" kiindulva, még nem vagy 13. hetes, mert picike a baba. Tájékozódásképpen a 12. heti uh-on a baba 60mm körül van, a 16 hetesen pedig 100mm.

Nem mondta a doki? Saját "méreteimbõl" kiindulva, még nem vagy 13. hetes, mert picike a baba. Tájékozódásképpen a 12. heti uh-on a baba 60mm körül van, a 16 hetesen pedig 100mm.
Szia ha ez segit én is 13 hetes vagyok és 11 hetesen voltam ultrahangon akkor volt a baba 5.5 cm remélem segitettem szia
Szia!Amikor én 13 hetes voltam, a baba ülõmagassága:6, 34cm+ a baba lába.A gép ki is hozta h 13 hetes a baba.Nem tudom segitettem-e.Remélem.16 hetes kismami
A méretek nagyon változóak lehetnek. Az utolsó mensid elsõ napja a 0. hét, a rá következõ az 1.hét, stb. Így is 13 hetesnek számítasz? A papírodra nem írták rá, hány hetes terhes vagy?
Nem tudom, én 10 hetes 1 naposan voltam UH-on és nekem 3, 84 cm volt :)
Amikor 13hetes2napos voltam akkor volt babóka 68mm.üdv 26hetes kismama
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 itt megtudod nézni a méreteket 13hetesen ált. 68mm 10.hét 2nap a 37mm. de ezek általános adatok. boldog babavárást

Lehet bármi baja a babámnak, ha 2-3 hete átestem egy enyhébb gyomorhuruton? (13 hetes vagyok)

Legjobb válasz: Szerintem nem. Nekem arc- és homloküreggyulladásom volt 6 hetesen. Nagyon aggódtam, de az orvosom megnyugtatott, hogy ha lett volna baja elvetéltem volna. Amelyik baba egészséges az nagyon sokat kibír.

Szerintem nem. Nekem arc- és homloküreggyulladásom volt 6 hetesen. Nagyon aggódtam, de az orvosom megnyugtatott, hogy ha lett volna baja elvetéltem volna. Amelyik baba egészséges az nagyon sokat kibír.
Ha két három hete történt, akkor a babád már legalább 10 hetes volt. Akkorra már az a hatalmas, gyors sejtosztódás kezd lelassulni, hiszen 12 hetesen már szinte mindene megvan. Biztos voltál ultrahangon, ahol minden rendben volt, a 16 hetes AFP szûrés minden bizonnyal egészen meg fog nyugtatni.
Nyugodj meg, biztosan minden rendben van!

13 hetes terhes vagyok, 3 hét múlva megyek afp vizsgálatra, de annyira félek, hogy valami baj lesz. Jogos a félelmem?

ha valakinek van tapasztalata megkérném, hogy írja le, ha rossz akkor is. Azért keveseknek rossz vagy sokaknak?

Legjobb válasz: Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Elég sok helyen azt olvastam, hogy az AFP megbízhatatlan, ezért sok nyugat-európai országban már nem is használják.

Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! Elég sok helyen azt olvastam, hogy az AFP megbízhatatlan, ezért sok nyugat-európai országban már nem is használják.
Így van, ez az amin legkevésbé kell izgulni! Ez a vizsgálat egy rakás szar... már bocs. Semmi realitása nincs, ezért külföldön már nem is csinálják sehol. Odavannak, hogy mikor kell levenni, nekem 15 hetet mondtak, mégis késõbb vették le a vért. A laboros csaj is csak röhögött, mikor kérdeztem, hogy gond-e ez. Õ is azt mondta, hogy nem ér semmit az egész... Sok fals, rossz eredmény van, aztén izgul feleslegesen a kismama, és kiteszik különbözõ veszélyes vizsgálatoknak. Mondják, hogy a nem jó idõben levett is magas értéket ad, és állítólag a fiúk is magasabbat produkálnak. TEhát én csak azt tudom javasolni, hogy ha a 12 heti uhon minden rendben volt, akkor a 18. hetin is rendben lesz és ne idegeskedj, mert csak keserû heteket csinálsz magadnak. nyugi, semmi baj nem lesz. Én el sem metnem volna, ha nem kötelezõ:)
Az orvosom szerint az AFP-vizsgálat a "lélektani inkvizíció" része (a fizikaihoz a cukorterhelést sorolja:) . Ne aggódj az eredmény miatt! Igazából a magasabb értékek gyakran csak 1-2 héttel idõsebb terhesség miatt jelentkeznek. Ha az UH-kon minden rendben, akkor nincs semmi baj.
Épp most hallgattam Ceizel Endre mûsorát, és nagyon elítéli ezt a vizsgálatot.Amúgy én az a kismama vagyok akinek alacsony lett, megyek genetikai központba, de minden vizsgálatom jó, sõt, csak ez az egy.Tudod az a lényeg hogy tényleg ne idegeskedj rajta, én is paráztam, de rájöttem nem érdemes, úgy megyek el hogy tudom minden oké lesz, csak végig kell járni ezt az utat is. Nem érdemes fõleg nem elõre ezen izgulnod, képzel el szegény picit a hasadban, már õ is elõre fél:-)) Csak nyugalom, ha nem jó azeredmény az esetek nagy többségében nincs semmi baj, csak rossz idõben vették le stb.Hidd el, ne félj, élvezd a terhességed. 20 hetes kismama
Szerintem meg csináltass egy négyes tesztet, mert az jóval megbízhatóbb. Ha az jó, (és az UH) akkor nem igazán van okod aggodalomra. Az afp vizsgálat meg se megnyugtatásra, se semmire nem jó, max. megalapozatlan idegeskedésre.

12-hetes babás vagyok, jövö héten kell mennem 3-dik uh-ra, de akkor már 13 hetes leszek. Milyen vizsgálatok következnek? Látni rendesen a babát?

Legjobb válasz: Szia!En is 13 hetes vagyok!Tegnap voltam uh-on.Nagyon aranyos volt mar!Igaz ugy nez ki mint egy "kis ufo" de nagyon aranyos!!!!!Latni lehettet a koponyat,2 agyféltekét,a szemeket,gerincet,kezeit,lábait.Nagyon édes!!!!Nekem össze vissza mocorgott alig tudott rola a doki képet csinálni! Ma volt nállam a védõnõ és legközelebb 16 hetesen kell mennem vérvételre,vizeletre(beutaloval amit ö adott) majd 18 hetesen a következö uh-ra.Januárban lesz a következö tanácsadásom addig mennem kellett beutaloval (kaptam a tanácsadáson)a belgyogyászatra ott csinaltak egy ékg-t(es bepecsételt a kiskönyvbe!) es fogászatra(ahol szinten kellett pecsételni a kiskönyvbe). Remelem tudtam segiteni!!!Minden jot!

Szia!En is 13 hetes vagyok!Tegnap voltam uh-on.Nagyon aranyos volt mar!Igaz ugy nez ki mint egy "kis ufo" de nagyon aranyos!!!!!Latni lehettet a koponyat, 2 agyféltekét, a szemeket, gerincet, kezeit, lábait.Nagyon édes!!!!Nekem össze vissza mocorgott alig tudott rola a doki képet csinálni! Ma volt nállam a védõnõ és legközelebb 16 hetesen kell mennem vérvételre, vizeletre(beutaloval amit ö adott) majd 18 hetesen a következö uh-ra.Januárban lesz a következö tanácsadásom addig mennem kellett beutaloval (kaptam a tanácsadáson)a belgyogyászatra ott csinaltak egy ékg-t(es bepecsételt a kiskönyvbe!) es fogászatra(ahol szinten kellett pecsételni a kiskönyvbe). Remelem tudtam segiteni!!!Minden jot!

Két hét mulva megyek 3. uh-ra, akkor leszek 13 hetes babás. Mindent lehet látni már? Pl:fiú vagy lány?

Legjobb válasz: szia! én is 2 hét múlva megyek a 3. uh-ra. nekem azt mondta a doki, ha megmutatja magát már meg lehet állapítani a nemét. fõleg ha fiú. azt könnyebb észrevenni:-) boldog babavárást! 11 hetes kismami

szia! én is 2 hét múlva megyek a 3. uh-ra. nekem azt mondta a doki, ha megmutatja magát már meg lehet állapítani a nemét. fõleg ha fiú. azt könnyebb észrevenni:-) boldog babavárást! 11 hetes kismami
16. héten azt mondta kislány de mivel nem alakulhattak ki még a herezacskók, ha fiú, ezért ez nem biztos.Õ az alakjából, formából következtetett, szakértõ tapasztalt orvossok meg tudják mondani az alakból, formából de igazán 18. héttõl ha mutatja magát.Amúgy mindene ki van ilyenkorra fejlõdve olyan mint egy igazi kisember
Szia! Én másfél hete voltam 12 hetes UH-n, nekem meg tuddták mondani, hogy kisfiú. De ez nagyban függ a gép minõségétõl is. Boldog babavárást!
Szia! Én pénteken voltam 13 hetesen uh-on és sajnos még nem látszódott, pedig forgolódott rendesen, nagyon aktív volt. Azt mondta a doki, hogy majd a 18 hetesen már sokkal nagyobb az esélyünk, hogy lássuk a nemét. Fantasztikus élmény, már sajnálom, hogy nem kértünk róla videófelvételt! Már mindene ki van fejlõdve tiszta emberi forma, látszik a füle, szeme, orra. Nekünk csak fényképet sikerült kérni róla, ha elfogadsz egy tanácsot, ne hagyjátok ki a videót se, ha lehet! Boldog babvárást!
Én már a 20 hetes vagyok, de még mindig nem tudom fiúcska lesz-e vagy kislány. :((
Jajj, bocsi nem bab hanem babavárást!! :) ))
Én 37 hetes múltam, és még mindig nem tudom biztosra, hogy fiú vagy lány :) Ha úgy fekszik a baba, és jó az uh-gép és még a doki is jó hozzá, akkor kiderül! Drukkolok!
Én is 13 hetes voltam, mikor a dokim azt mondta, 80%, hogy kisfiú. Kisfiú lett. De szerintem is függ a gép minõségétõl, a dokitól és a babától is, hogy jól pózol-e. A lányunk sosem feküdt úgy, hogy láthassuk ki lakik bent, csak szüléskor derült ki, hogy kicsi lányunk született! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!! Nektek is boldog babavárást!
nekem a doki azt mondta a 12.heti UH-n h neki sajnos volt a tenyerén 12 hetes elvetélt magzat és szabad szemmel nem lehet látni annyira egyformák. De remélem Nektek szerencsétek lesz, mi 17.-ben vagyunk, elsején megyünk kukucskálni. boldog babavárást.
Szerintem ez a te petefészkedben van, kizárt hogy a babáé legyen.
szerintem is vmit félreérthettél vagy a doki mondta rosszul, nem hiszem hogy látná a 13 hetes magzat petefészkeit. Én olyat hallottam ultrahangos nõvértõl hogy van olyan doki aki annyira nem ért az uh-hoz hogy a lány magzatok petefészkét rendszeresen hasüregi cisztának nézi!!! szóval lehet hogy nálad is ez történt. Ne aggódj, nem hiszem hogy maradandó lenne, ., ..,
A kérdező hozzászólása: Pontosan azt mondták, hogy a petefészeknek megfelelõ helyen van a ciszta.Elõször azt hitték, hogy a hugyhólyag de a köldök alatt jobbra van.Ebbõl gondolják, hogy a petefészek.
szia nekem a babam agyaban talaltak, 4d ultrahangon, amit a nodokim megerositett, de mondta, hogy nyugi. mind a ket oldalan volt, eloszor az egyik, majd a masik is elmult. majdnem elsirtam magam, mikor a korhazban az erre szakosodott doki nezi az uh-t, nezi, es dunnyog, majd kijelenti, hogy hat o itt egy deka cisztat sem lat. ha nem mulik el, akkor magzatvizet vesznek, abbol allitolag tobbet tudnak meg, ezek a cisztadolgok gyakoriak, es fel szoktak szivodni. ha a dokid azt mondja, hogy ne aggodj, akkor ne aggodj!

13 hetes+3 napos terhes vagyok. Méhszájsebem vérezget csak, amit megállípítottak, mivel 1 hete már halvány rózsaszín volt a folyásom. Plusz gombám is lett. Canesten internal crémet kaptam. Utána majd lehet Gynoflort használni?

Ez a krém egyszeri adag, 5 mg, be kellett nyomni a hüvelybe, és megöli a gombát.Remélem nem béntja a méhszájsebem mégjobban !Mert ugye már az is lehet, hogy a gomba miatti állandó gyulladástól volt a vérezgetés bel?le :( Az lenne a kérdésem, hogy a Gynoflort, ami helyre állítja a hüvely természetes ph-ját,azt utána lehet-e majd használni, és mikortól ?Méhszájam zárt szerencsére, de félek nehogy bántsa a babát..a gyulladás, no meg, hogy újra el?jött a méhszájsebem, ami terhesség el?tt épp elmúlt :(!

Legjobb válasz: Szerintem lehet, de én mindig megkérdezem az orvosom ilyen dolgokról és az alapján döntök.

Szerintem lehet, de én mindig megkérdezem az orvosom ilyen dolgokról és az alapján döntök.

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!