Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes sokat (36 db)

12 hetes terhesen az orvos hematómát állapított meg és szigorú pihenést javasolt. Ezt be is tartom. Ha nem véreztem és most sem vérzek akkor is lehet baj? Elég sokat fájdogál, nyilalgat a hasam, de az az elejétől, és mindig máshol.13 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Nekem 10 hetesen volt egy 15x6 mm-s hematómám. 1 hetet kórházban töltöttem, de pár nap alatt felszívódott. Sokat feküdtem, szedtem a gyógyszereket. 2-3 napig véreztem, utána barnázás volt kb. 5 napig. Azóta szerencsére minden rendben. Pihenj nagyon sokat, feküdj amennyit csak tudsz, mással ne foglalkozz, ez a legfontosabb. Szerintem, ha nincs vérzés, akkor nincs már nagy baj. Mikor mész vissza? A nyilalgatások és szurkálások nem feltétlenül attól van, az lehet a méhszalagok nyúlásától. Ez nálam is elõfordul még most is, sõt a 12-13. hétig rendszeres volt.

Szia! Nekem 10 hetesen volt egy 15x6 mm-s hematómám. 1 hetet kórházban töltöttem, de pár nap alatt felszívódott. Sokat feküdtem, szedtem a gyógyszereket. 2-3 napig véreztem, utána barnázás volt kb. 5 napig. Azóta szerencsére minden rendben. Pihenj nagyon sokat, feküdj amennyit csak tudsz, mással ne foglalkozz, ez a legfontosabb. Szerintem, ha nincs vérzés, akkor nincs már nagy baj. Mikor mész vissza? A nyilalgatások és szurkálások nem feltétlenül attól van, az lehet a méhszalagok nyúlásától. Ez nálam is elõfordul még most is, sõt a 12-13. hétig rendszeres volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Pihenek amennyit csak tudok és igazából a legtöbb írás, amit a hematómáról találtam pozitív. De tavaly elvesztettem egy 7 hetes magzatot, ezért extrán aggódom. Illetve ezt a terhességet is úgy kezdtem, hogy gardnerella (elmúlt), cysta (felszívodott), és most ez...... de úgy látom élni akar az én pici marslakóm. Te mit szedtél a hematómára?
A kérdező hozzászólása: Ja és nekem több apró van, nem egy nagy.
Sajnálom, amik Veled történtek. Tavaly õsszel én is elveszítettem egy 7 hetes magzatot, ezért is ijedtem meg, amikor véreztem. Elõtte barnázásom volt, kb. a 6. héten. Úgyhogy nekem sem indult zökkenõmentesen... :( Duphastont és Rutascorbint kaptam. Kitartást, és jobbulást kívánok!!!!
Ja, 17+3 hetes vagyok. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a biztatást! :D Nektek is sok egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!!!

Szombaton leszek 13 hetes terhes. Mikor fog, mikor kezd el nőni a hasim? Eddig egy picike dudor van ott, de észre sem lehet venni. Nem hiztam semmit, peddig sokat eszem. Lehet ilyen alkat vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen,mert alig látszott,és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik,csak a hasira hiztam,lehet másnak nagyobb,de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora,vki h másnak ennyi idõsen nagyobb,de már nem aggodok ezen,az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki,de 5 kg hizott,lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama

Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen, mert alig látszott, és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik, csak a hasira hiztam, lehet másnak nagyobb, de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora, vki h másnak ennyi idõsen nagyobb, de már nem aggodok ezen, az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki, de 5 kg hizott, lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama
Nekem 17-18 hetesen kezdett látszani, de ez teljesen alkatfüggõ. Ne aggódj! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon szép baba várást kivánok nektek!
En 17 hetes vagyok, alig latszik valami, senki nem veszi eszre, en viszon igen mert a regi nadragaimat nem tudom begombolni, pedig meg csak 3 kgt hiztam, viszont azt a masodik honapban.

13 hetes kismama vagyok. Van itt Dunakeszis kismama aki sokat van egyedül?

Legjobb válasz: Szia. Március végén volt a babád 13 hetes, így ha jól számolom, akkor most kb. 9 hónapos lehet. Az én kisfiam 6 és fél hónapos és hétköznap sokat vagyunk egyedül. Merre laktok Dunakeszin?

Szia. Március végén volt a babád 13 hetes, így ha jól számolom, akkor most kb. 9 hónapos lehet. Az én kisfiam 6 és fél hónapos és hétköznap sokat vagyunk egyedül. Merre laktok Dunakeszin?
A kérdező hozzászólása: Szia. lehet félre értettük egymást akkor 13 hetes kismama voltam nem a babám volt annyi:) De már megszületett ma 1 hete:) Én Gyártelepnél lakom a rendõrség felé. És te?
Gratulálok!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Mi is ott lakunk, a Madách lakóparkban, a Benedek Elek utca melletti új házak egyikében.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor majd ha már sétálhatunk kint a levegõn akkor összefuthatunk.Én a Király utcában lakom.
Benne vagyok! Jó babázást! Ha esetleg valamiben tudok segíteni, akkor írj nyugodtan mailt. Szia.
A kérdező hozzászólása: Rendben szia.

13 hetes terhes vagyok próbálok odafigyelni, hogy ne sokat hízzak a terhesség alatt eddig fogytam 2 kg-ot a rosszullétek miatt. Ti mennyit híztatok 13 hetes terhességi korotokig?

Legjobb válasz: Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Sok minden történt mostanában és nem tudok aludni, folyton fent vagyok. Mit csináljak, hogy nyugodt legyen az éjszakám? 13 hetes vagyok.

Hetek óta eléggé rossz a viszony a párommal, távmunkában dolgozik rám marad minden, illetve van egy 3.5 évesem is. Viszont nem tudok rendesen aludni. Sokszor felriadok éjszaka, alig tudok visszaaludni. Mit csináljak, hogy át tudjam aludni az éjszakát? Tudom, hogy a sok idegeskedés miatt van, amit kerülni kellene, de sajnos ez most nem kivitelezhetõ.

Legjobb válasz: Én is sokat idegeskedek. 32 hetes vagyok és ìgy a vége felé egyre feszültebb vagyok. Anyagiak aggasztanak fõleg. Van úgy, hogy hajnalban 2-3 órát is ébren vagyok. Pihennem kellene sokat, ágynyugalom stb., de a párom egyre nehezebben viseli a dolgokat. Én ilyenkor mindig elkezdek olvasni, mert az eltereli a gondolataimat. Az olvasás közben pedig általában sikerül elaludnom. Nem mondom, hogy ez segìt majd neked, de nálam használt. A lényeg, hogy megértsd, az éjszaka nem alkalmas arra, hogy magadban filozofálgass. Arra ott van a nappal, ami éppen elég stresszt tartogathat. :-)

Én is sokat idegeskedek. 32 hetes vagyok és ìgy a vége felé egyre feszültebb vagyok. Anyagiak aggasztanak fõleg. Van úgy, hogy hajnalban 2-3 órát is ébren vagyok. Pihennem kellene sokat, ágynyugalom stb., de a párom egyre nehezebben viseli a dolgokat. Én ilyenkor mindig elkezdek olvasni, mert az eltereli a gondolataimat. Az olvasás közben pedig általában sikerül elaludnom. Nem mondom, hogy ez segìt majd neked, de nálam használt. A lényeg, hogy megértsd, az éjszaka nem alkalmas arra, hogy magadban filozofálgass. Arra ott van a nappal, ami éppen elég stresszt tartogathat. :-)
Egy kis relaxáció segíthet, youtube-on találsz ilyen autogén tréninges alap relaxációt, nagyon jó, magam sem gondoltam, hogy segít, de kb 5 perc alatt elalszok rajta. Vagy ajánlom a kismamajógát, szintén youtube, a végén lévõ relaxációt még sose hallottam végig, mert addigra alszok mint a bunda.
Nekem az segít ha késõ este beveszem a magnézium.
*magnéziumot
Szia! Ha az idegeskedés okát nem tudod megszüntetni, akkor fogyassz minõségi méhpempõt, mézet azok is nyugtatnak és egy csomó vitamint is beviszel a szervezetedbe.
én ha nagyon ideges vagyok, akkor elalvás elõtt, lehunyt szemmel, visszaemlékezem valamilyen múlbéli napomra- leginkább gyerekkori- amikor még minden rendben volt, és elképzelem, hogy még akkor vagyok. Újraélem azt a napot. Ez mindig bejött eddig.

Hány hetes korától alussza végig a Babátok az éjszakát? 13 hetes a lányom és van, hogy 12 órát is alszik, nem sok?

Legjobb válasz: Nem sok sõt ... biztosan sokan irigyelnek. Ez igy megy majd ha minden jól megy a fogzásig aztán majd nem lesz ilyen jó alvó utánna pedig úgy egy - másfél évesen jön vissza az egész éjszakát átalvós idõszak.

Nem sok sõt ... biztosan sokan irigyelnek. Ez igy megy majd ha minden jól megy a fogzásig aztán majd nem lesz ilyen jó alvó utánna pedig úgy egy - másfél évesen jön vissza az egész éjszakát átalvós idõszak.
Másfél hónapos korától. Nem sok, inkább örülj neki :) )))
Örülj neki! A kislányom 12 hetes korában már este 9-tõl reggel 8-ig aludt. Még most is jó alvó pedig már 19 hónapos!
Az én babám 2 hónapos és már háromszor végig aludta az éjszakát :) Tesóm babája az elsõ pillanattól kezdve végig aludta a mai napig(most 2 éves). Ne izgulj, nincs baj, inkább örülj ;)
A kérdező hozzászólása: köszi Mindenkinek!
6 hetes korától 11-12 órát alszik éjjel evés, ébredés nélkül.

13 hetes vagyok! Szeretnék minél előbb 4D-s uh-ra menni. Mikor a legajánlatosabb, hogy már a nemét is lássuk? Nem bírok sokáig várni! Mi volt az első mikor elmentetek és a tapasztalat pozitív?

Legjobb válasz: Szia! Én megkérdeztem a fogadott orvosomat, aki a 18.héttõl ajánlotta a 4d-s uh-t. El is mentünk, kiderült hogy fiunk lesz, az élmény pedig feledhetetlen volt. Boldog Babavárást! 31 hetes km.

Szia! Én megkérdeztem a fogadott orvosomat, aki a 18.héttõl ajánlotta a 4d-s uh-t. El is mentünk, kiderült hogy fiunk lesz, az élmény pedig feledhetetlen volt. Boldog Babavárást! 31 hetes km.
Nekünk 24 hetesen ajánlotta a doki, mivel akkorra már szép babaformája van, és a nemét is biztosabban tudják megmondani. Igaz nekem ez nem jött be, mert a 33. hétig akarta magát a Babucim. 39 h
Szia! Mi 19 hetesen mentünk el, és akkor ki is derült, hogy kisfiunk lesz.:-)
Mi voltunk a 15., 19. és a 27. héten 4D-n. Az elsõ kettõn azért, ha valami baj lenne a babával, mielõbb kiderüljön. A harmadik volt az igazi babamozi :) Akkor már jó dundika volt. Viszont a 15.héten még olyan kis ufószerû valami volt, persze szuper volt látni, nagy élmény volt, de még akkor nem olyan babás. A nemét egyiket sem tudták megmondani, mert mindig takarta magát. Mi a szülõszobán tudtuk meg, hogy lány. Drukkolok, hogy nektek megmondja majd a doki! Szerintem azért várj még a 16.hétig legalább! Vagy ha megtehetitek, akkor menjetek el most is, de a 30.hét körül is!
Nekem 16.hetesen megmondták, hogy fiú!
Az elso babaval 29 hetesen mentunk, akkor mar nagyon szep volt es mindenet nagyon alaposan megvizsgaltak. Ott a nemet mar nem tudtak megmondani, mert takarta magat (mondjuk elotte sima uh-n mar jonehanyszor mondtak, hogy fiu, szoval nem volt baj, hogy nem mutatta). Most a masodik babaval vagy elmegyunk a 15-16. heten, vagy nem megyunk egyaltalan, mert elotte es utana olyan orszagban leszunk, ahol pofatlan osszeget kernek el egy 20 perces 4d-s vizsgalatert, szoval elvi kerdest csinalok belole es nem megyek. Felhivtam mar a rendelot, hogy van-e ertelme 15-16. heten menni es azt mondtak, hogy persze, szuresekre is nagyon jo, es ha mutatja, akkor mar ugyanugy meg lehet mondani a nemet, mint hetekkel kesobb. (Es szerintem nem azert csalnak, hogy menjek, mert ismerosom az uh-s es felaras kedvezmenyt szeretne adni.)

13 hetesen 2100 harmadik gyerek pihenni nem sokat tudok, nyugtatót nem szednék be, volt vkinek hasonló, nyílt tovább vagy mi lett vele?

Legjobb válasz: Nekem a 22. hét óta annyi. Bár engem most már nem vizsgálnak. Én sem pihentem sokat, harmadik baba. 36hkm.

Nekem a 22. hét óta annyi. Bár engem most már nem vizsgálnak. Én sem pihentem sokat, harmadik baba. 36hkm.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Remélem nekem is így marad, most 1 hét múlva mennem kell megint mert 8 hetesen még 3000 volt. Az elsõ két gyerekkel se nyílt ilyen hamar, az elsõvel a szülés napjáig 3000 volt, a másodikkal 35 hetesen lett 2100 és utána 37 hetesen 2211 és 38 ra megszültem.
Fogadj el minden segítséget, feküdj sokat, mert a végén kórházban kényszer pihenõ lesz...
13hetes vagyok.A 12hetes vizsgálaton mondta a doki, hogy 2000a méhszáj.Védõnõ azt mondta sokat pihenjek.3. Baba.
A kérdező hozzászólása: Nincs segítségem, a férjem hétköznap 6kor ér haza, hétvégén sokszor van hogy dolgozik, nagyszülõkbõl 2 él, õk se befoghatók semmire. Fizetni vkinek hogy viszonylag állandó segítség legyen, azt se tudom egyenlõre megtenni, mindegy, gyûjtögetek, meg bizakodok hogy nem nyílik.
13 hetes vagy? És már tudsz irni-olvasni???:O
én meg szoktam ilyet kérdezni az orvosomtól...doktornõ, most ez rossz? jó? baj?
Szerintem is a dokit kérdezd meg. Addig pedig írd be a keresõbe, hogy "túl sok magzatvíz", biztos sok infót találsz róla.
Teljesen egészséges terhességnél is elõfordul. Mikor szültem, a szobatársamat emiatt fektették be kiírt idõ elõtt kb. 1 hónappal. Minden nap többször hallgattak nála szívhangot, naponta ment NST-re, meg UH-ra. Ilyenkor jobban fennáll a veszélye annak, hogy a nyakára tekeredhet a köldökzsinór, vagy ha megreped a burok a túl sok víz elõre moshatja a köldökzsinórt, ami szintén veszélyes. Kiírt idõ elõtt 1 héttel volt a programozott császárja. Amúgy vicces volt, hogy micsoda "táncokat" tudott lejteni a csajszi a pocakban. Bõven volt helye fickándozni. :-)
Örülj neki :) Kétszer voltam terhes, összesen talán ha 20 keményedésem volt, lehet sokat mondok, de akkor is túlhajtottam magamat.
13 hetesen ne is akarj keményedni, az nem normális. Majd 30+ héten már te is fogod érezni.
Úgy, ahogy a második mondja. Egészséges terhességben 30. hét alatt nem jó a keményedés.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az elsõnél sem keményedtem. Miért jó dolog keményedni?
Az elsõ terhességemnél egyáltalán nem keményedtem, még jóslóm sem volt. Most a másodiknál (40. hétben vagyok) már elég régóta keményedek, emlékeim szerint a második trimeszterben kezdõdött, most már kifejezetten kellemetlen. Jónak miért jó? szerintem nem az:) de állítólag ezek ilyen kisebb méhösszehúzódások, vagyis a méh 'gyakorol' a szülésre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!