Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes neha bekemenyedik a (2 db)

13 hetes vagyok, neha bekemenyedik a hasam, mitol van ez?

Legjobb válasz: Szia. Nekem az orvosom azt mondta,hogy a méh növekedésétõl van,nem kell aggódni. 19 hetes vagyok,de nálam ez a tünet mindennapos. Gratulálok a babához!

Szia. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a méh növekedésétõl van, nem kell aggódni. 19 hetes vagyok, de nálam ez a tünet mindennapos. Gratulálok a babához!
Az elõttem íróval egyet értek!!Magne B6 jó nagyon, kérdezd meg, hogy egyet ért-e vele az orvosod??Én néha bekapok egyet, mert nagyon jó simaizom lazító, ártani nem árthat, persze normál dózisaban. Ma pl. nekem is húzódott oldalt, feszült, bevettem egyet és úgy érzem elmúlt.
Nem feltétlenül normális ez. Persze nincs gáz, de érdemes lenne többet pihenni és kicsit lehiggadni. Nézd meg nyugodt állapotodban, mit hagyhatnál el. Ez most egy más állapot, más bioritmust igényel. A magne B6 csak tüneti kezelés, az alap probléma nem oldódik meg. Én 36 hetes vagyok és még nem keményedett a hasam, csak orgazmus közben. Meditálj vagy járj el jógázni, nagyon jó!

13 hetes pocakos vagyok. Elmúltak a rosszúllétek, néha nem érzem, h terhes vagyok. Ez természetes? Félek nehogy baj legyen. Holnap megyek uh-ra már alig várom. Estére a hasam mindig bekeményedik meg felfújodik. Ez normális?

Legjobb válasz: 13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája

13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája
nekem 14 hetes koromra múltak el a tünetek. keményedésre magnéziumot szoktam szedni, fejfújódásra pedig rennie-t. de ha holnap mész, az uh-n is ezeket megkérdezheted (ha nem a dokid csinálja) és segíteni fognak. de felügyelet és a dokid tudta nélkül ne kezdj semmi szedésébe boldog babavárást 31 hetes
nekem már a 10. héten elmúltak a tünetek. múlt héten voltam uh-n (13 hetesen) és minden rendben volt. ne izgulj! inkább örülj, hogy vége a rosszulléteknek. a haskeményedés és a felfújódás nekem is megvan. :-) boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!