Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes neha (22 db)

Mi lehet az oka , hogy 13 hetesen néha-néha beleszúródik a hasam valamelyik oldalába pár másodpercig?

Legjobb válasz: Méhtartó szalagok nyúlnak meg tágul a méhed azt érezheted. Nem kellemes tudom mert ugyanebbe a cipõbe járok. 13hetes kismama

Méhtartó szalagok nyúlnak meg tágul a méhed azt érezheted. Nem kellemes tudom mert ugyanebbe a cipõbe járok. 13hetes kismama
én is 14 hetesen

13 hetes pocakos vagyok. Elmúltak a rosszúllétek, néha nem érzem, h terhes vagyok. Ez természetes? Félek nehogy baj legyen. Holnap megyek uh-ra már alig várom. Estére a hasam mindig bekeményedik meg felfújodik. Ez normális?

Legjobb válasz: 13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája

13 hetesen már általában múlóban vannak a terhesség kellemetlen tünetei. Én is kb. 13 héttõl kezdtem magam jól érezni, egészen a 8. hónapig, mert utána nagyon nehéz lett az élet :-) Biztos minden rendben van, a holnapi UH meg fog nyugtatni. További boldog babavárást! Egy 8 hós kisfiú anyukája
nekem 14 hetes koromra múltak el a tünetek. keményedésre magnéziumot szoktam szedni, fejfújódásra pedig rennie-t. de ha holnap mész, az uh-n is ezeket megkérdezheted (ha nem a dokid csinálja) és segíteni fognak. de felügyelet és a dokid tudta nélkül ne kezdj semmi szedésébe boldog babavárást 31 hetes
nekem már a 10. héten elmúltak a tünetek. múlt héten voltam uh-n (13 hetesen) és minden rendben volt. ne izgulj! inkább örülj, hogy vége a rosszulléteknek. a haskeményedés és a felfújódás nekem is megvan. :-) boldog babavárást!

13 hetes terhes vagyok! Fáj a gyomrom, már éjjel is alig tudtam aludni! Hol elmulik hol visszajön! Ez normális a terhesség alatt vagy inkább menjek el a háziorvoshoz? Néha van ugy hogy egy ponton érzek erös nyilalást!

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 hetes vagyok és a hét elején hasonlót tapasztaltam, el is mentem a háziorvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy koplaljam ki (tea, keksz, fõtt krumpli) pár napig és B6 vitamint szedjek rá. Két nap telt el és már sokkal jobban vagyok! Egyébként van vmi vírus a levegõben, ami hasmenéssel, hányással jár, de nálam nem ez volt. Minden jót!

Szia! Én is 13 hetes vagyok és a hét elején hasonlót tapasztaltam, el is mentem a háziorvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy koplaljam ki (tea, keksz, fõtt krumpli) pár napig és B6 vitamint szedjek rá. Két nap telt el és már sokkal jobban vagyok! Egyébként van vmi vírus a levegõben, ami hasmenéssel, hányással jár, de nálam nem ez volt. Minden jót!


13 hetes terhes vagyok és terhességem kezdete óta fáj a hasam, bélgörcseim vannak, néha hasmenésem. Szerintetek ez normális? Elmúlhat ez később a terhesség folyamán? Volt olyan köztetek, akinek hasonló tünetei voltak a terhessége alatt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.

Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.
Nekem ugyan hasmenésem nincs, de nekem is nagyon fel vannak fújódva a beleim és rengeteget pukizok :( remélem mihamarabb megszûnik. 11h
Nekem a magnéziumtól és néha szimplán a magzatmozgástól is volt hasmenésem. Puffadást egyébként sokszor a tej vagy a magas keményítõ tartalmú ételek okoznak, próbáld magad megfigyelni, tapasztalsz-e ilyesmi összefüggést.
Nekem is folyamatos hasmenésem volt, puffadás stb. A 17. héten annyira fájtak a beleim, hogy 4 napig meg sem tudtam mozdulni. Iszonyú pánik tört rám, azt hittem, hogy a babákkal van valami gond, az egész jobboldalam fájt...az orvos elmagyarázta, hogy a beleimet kicsit megviseli a terhesség, ráadásul az ikrek miatt gyorsabban nõ a méhem stb. Pár napja egész jól vagyok (19 hetes vagyok), már hasmenésem sincs... Most Lefax-ot szedek, napi egyet vagy kettõt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem, pár héten belül jobb lesz az állapotom, mert enni is keveset tudok az állandó hasfájás miatt.
Szia! Én s csodálkoztam, mikor ilyen tüneteket produkáltam, annak ellenére, hogy az aranyérrel meg a székrekedéssel ijesztgettek. Nekem a terhesvitamin (Gravida) volt a bûnös, puffasztott nagyon, meg állandóan égett a gyomrom az elsõ pillanattól kezdve. Váltottam Hipp kismama vitaminra, az ivólés és nagyon finom is. Nekem bevált, rendezte a panaszaimat. Egyébként a puffadásra nagyon sokan panaszkodnak, meg sokan szednek rá Espumizan gyöngyöt. Kolléganõm 36 héttõl kezdve orvosi utasításra 6-8 szemet is szedett. Én hébe hóba kapdostam, de különösebb hatást nem tapasztaltam.

Miért fáj a hüvelyem? Néha mintha ki akarna szakadni. Ez normális? 13 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Szia, mikor én ennyi idõs voltam nekem is nagyon fájt néha. Fõleg ha sokat álltam,vagy mentem. De ha lefeküdtem 15-2o percre, utána megszûnt. Még nagyon lent van a baba és a méhed is, ezért fáj. Ne aggódj!

Szia, mikor én ennyi idõs voltam nekem is nagyon fájt néha. Fõleg ha sokat álltam, vagy mentem. De ha lefeküdtem 15-2o percre, utána megszûnt. Még nagyon lent van a baba és a méhed is, ezért fáj. Ne aggódj!

13 hetesen létezik, hogy a babámat érzem néha mozogni amikor a tenyeremet a pocimra teszem?

volt valakinek már ilyen érzése?

Legjobb válasz: Én a tenyeremmel a 21. héten éreztem elõször a babót(és láttam a hasfalamon egy kis hullámot) Te még tuti nem Õt érzed. De kitartás...:o) Üdv: 28 hetes pocis

Én a tenyeremmel a 21. héten éreztem elõször a babót(és láttam a hasfalamon egy kis hullámot) Te még tuti nem Õt érzed. De kitartás...:o) Üdv: 28 hetes pocis
Tuti hogy nem.
Sok okoska!!!Mért ne érezhetnéd, ugyanezt éreztem én is 13 hetesen, és nem bélmozgás, mert a belek már rég nem ott vannak. 19hetes pocis
szerintem ez kizárt. én 14 hetesen éreztem elõször, de belülrõl, bugyborékolást, a baba még nagyon pici, nincsenek akkora végtagjai, amivel "bökdöshetne".:-)
A kérdező hozzászólása: de akkor mi lehet? ha a megérzésemre hagyatkozom, akkor biztosra mondanám hogy a pici az. nem nagy ütéseket érzek:) csak ha jol a tenyerembe veszem a méhem, és pl oldalra fordulok, akkor olyan kis csontoskás cirogatást érzek a tenyerem közepén... néha :)
Nem, még nagyon pici ahhoz hogy "átüssön", tényleg belül kezded majd érezni, nem a tenyereddel. Szerintem a beleid mozgását érzed.
Á, még nem érzezheted. Gyakorlott Uh-orvos is azt mondja, hogy az még nagyon korai.
én is ugy 13-14 hetes voltam mikor elösször éreztem a buborék vándorlást amikor a pocimra -egész lenn- raktam a tenyerem és akkor is csak ugy ha egy kicsit erõsebben odanyomtam, ja és türelmesen vártam.ugyhogy szerintem lehetséges.az elsõ rúgást 19 hetesen éreztem és utána kezdtem csak kéz nélkül érezni a mozgolodását, forgolodását. boldog pocakosodást 25 hetes
én s 13 hetes vagyok érezhettél hasonlot de sajna szerintem ezek még csak a belek harmadik babát várom és mind a kettö 16hetesen mozdult meg pedig olvastam már itt ilyet h van akinek már 14 hetesen hát nem tudom...

13 hetes vagyok és mostanában nagyon rosszkedvű. Néha elkezdek sírni, amin nevetni lehet nem tudok. Pedig nagyon boldog vagyok hogy a pocaklakó egészséges. Miért van ez?

Ti ilyenkor mit csináltok? Nem akarok b?gni és szomorkodni a semmin. A hormonok a hibásak mi?

Legjobb válasz: Nyugodtan sírjál, most ez olyan idõszak. Ennyi idõsen én is mindig bõgtem, utánna meg azért mert 15 hetesen azt mondták kezdõdõ méhnyakrákom van. Innentõl kezdve, éjszakánként felébredtem, és jól kibõgtem magam. Most 11 hónapos a kisfiam, 6 hónapos volt amikor, már azt mondták, hogy mégsincs méhnyakrákom. Örülj, hogy egészségesek vagytok, és boldog babavárást neked!

Nyugodtan sírjál, most ez olyan idõszak. Ennyi idõsen én is mindig bõgtem, utánna meg azért mert 15 hetesen azt mondták kezdõdõ méhnyakrákom van. Innentõl kezdve, éjszakánként felébredtem, és jól kibõgtem magam. Most 11 hónapos a kisfiam, 6 hónapos volt amikor, már azt mondták, hogy mégsincs méhnyakrákom. Örülj, hogy egészségesek vagytok, és boldog babavárást neked!
Igen, a hormonok.Rajtam kb. a 4-ik hónapra ment át...én is nagyon rosszul éreztem magam tõle, meg persze a férjem is.Most a vége felé(33hét)néha megint elkap a sirhatnék, sokszor azt sem tudom min.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül. Sõt néha még a hányinger is elkap, és sok ételtõl undorodom. Nem baj, mindent a babáért. :) Csak tök befordulok.

Mitől keményedik be a hasam néha? Mit tehetnék ellene? Ne lesz baja a babának? 13 hetes vagyok.

Legjobb válasz: en vasärnap leszek 12 hetes,es nekem ha sokat ällok vagy egy kicsit megeröltetem magam,akkor szokott tök kemeny lemmi a hasam.ilyenkor lefekszem,vagy leülök egy pär percre,es jobb lesz.me ,mint ahogy az elöttemlevö is irta,a magnezium is jo.

en vasärnap leszek 12 hetes, es nekem ha sokat ällok vagy egy kicsit megeröltetem magam, akkor szokott tök kemeny lemmi a hasam.ilyenkor lefekszem, vagy leülök egy pär percre, es jobb lesz.me , mint ahogy az elöttemlevö is irta, a magnezium is jo.
Nekem is nagyon keményedik, bár nekem csak a 20. héttõl kezdõdött. Magnéziumot kell rá szedni, az valamit segít, meg sokat kell feküdni. Akkor van gáz, ha már görcsöl is, akkor azonnal dokihoz kell menni. Vigyázz magadra! Minden jót!
Nekem is sokat keményedik, szinte minden estére. Továbbá ha sokat állok, megyek. 14 hetes vagyok, de már egy pár hete tapasztalom. Azt mondják, ilyenkor pihenni kell.

13 hetes babás vagyok. Allergiás lettem valamire szerintem, állandóan bedugul az orrom, s rengeteget tüsszentek. Lehet valamilyen orcseppet terhesség alatt használni? Baj ha néha már a tüsszentéstől fáj a hasam?

Legjobb válasz: Szia! Én 31 hetes vagyon és parlagfû-allergiában szenvedek! Éjt-nappallá téve tüsszögök, borzasztóan érzem magam emiatt, viszeket a nyálkahártyám az orromban, torkomban, fülem... Én nem használok inkább semmit rá, pedig a védõnõm homeopátiás bogyókat is ajánlott. Nekem a köhögésre azt mondta anno az orvosom, hogy semmi baja nem lesz a kisbabának, remélem, ugyanez igaz a tüsszentésre is! Kitartást Neked is!!!

Szia! Én 31 hetes vagyon és parlagfû-allergiában szenvedek! Éjt-nappallá téve tüsszögök, borzasztóan érzem magam emiatt, viszeket a nyálkahártyám az orromban, torkomban, fülem... Én nem használok inkább semmit rá, pedig a védõnõm homeopátiás bogyókat is ajánlott. Nekem a köhögésre azt mondta anno az orvosom, hogy semmi baja nem lesz a kisbabának, remélem, ugyanez igaz a tüsszentésre is! Kitartást Neked is!!!
szia én is 13 hetes vagyok, és egész nap prüszkölök, és fujom az orromat.Szerintem orcseppet ne használj, de van olyan orrspray ami természetes alapanyagú tengervizbõl van azt nyugodtan.Én is ezt használom valamit segit, mert áttisztitja az orromat.Néha nekem is fáj a hasam tõle, de szerintem ez a hirtelen összehuzodástól lehet.Jobbulást és kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Én is allergiás vagyok, kellemetlen, de a babának semmi baja nem lesz tõle. Én próbálom kihúzni gyógyszerek használata nélkül, de sztem vmi homeopátiás izét kipróbálhatsz, az biztos nem árt! Amúgy láttad már UH-on a babót tüsszentés v köhögés közben? Nagyon muris, ahogy ringatózik! :D Tehát semmi gond, hintázik egyet! ;)

13 hetes vagyok.1 hétig volt csak hányingerem, meg néha egy kis görcs. Csak a héten van hányingerem, ha téliszalámit eszek. Savanyúsűgot és a sósat, csípőset nagyon kívánom. Fiam vagy lányom lesz?

Legjobb válasz: Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami

Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: akinek mondtam eddig, az azt mondta, hogy amiért nem vagyok rosszul, lány. aztán meg a savanyúság miatt fiú. most akkor mi?
Ne egyél téliszalámit, ha hányingered van tõle, sajna terheseknek egyébként sem ajánlják. (Azért én is eszek néha :) .) Elég sok mende-monda van, hogy ha ezt vagy azt kívánsz, ha rosszul vagy, stb akkor fiú lesz vagy lány, de ezekre nem kell hallgatni, majd kiderül, ha megmutizza a 18 hetes UH-n.
Elõzõ válaszoló vagyok. Nekem azt mondták, hogy a lányokkal vannak rosszabbul a kismamák, mert több a nõi hormon, vagy ilyesmi (nem tudom pontosan). Szóval ha fiú, kevésbé vagy rosszul. Meg állítólag a fiúkkal többet eszik egy kismama, és nem édességeket. Na meg a csúcsos-has = fiú. De szerintem nem lehet ilyenekre alapozni, ezek csak babonák, ezekre bármikor rá tud bárki cáfolni. Én úgy gondolom, hogy nekem fiam lesz, de eddig dugdosta magát :( Majd meglátjuk :) Ha a babonákat nézem, akkor tuti fiú :) Üdv
Nem elõzõ válaszoló, hanem elsõ :D elnézést :D
Nem hiszek a babonákba, de én egyáltalán nem voltam rosszul, nem hánytam, szinte semmi bajom nem volt és inkább savanyút kivántam, mint édeset, a védõnõm már az elején fiúra tippelt és bejött. Fiam lesz! De ez lehet véletlen. Ilyenkor mindenki próbál találgatni és ha megfigyeled kb. 50-50 %-ban mondanak fiút, lányt is az emberek. Ja, nekem többen mondták azt, hogy lány lesz...
Helló! Én a sósat kívántam inkább (most már jöhet bármi), gömbölyû pici pocakom van, rosszul voltam a 16. hétig, és sokan arra tippeltek, hogy biztos lány, és nagy tévedés, ugyanis kisfiút hordok a szívem alatt!! :-) Tényleg nem lehet adni ezekre a babonákra és mende-mondákra!! 25 hetes kismama vagyok.
16 hétig mindennap hánytam, émelyegtem. Nem vagyok kívánós, de néha jól esik a koviubi, néha meg a tábla csoki. Kislányt várunk, legalább is 4-szer már azt mondta a doki. 30 hetes boldog kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!