Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes mennyire (42 db)

11-12-13 hetesek! Mennyit nőtt (cm) a pocakotok a terhesség előttihez képest?

Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Pont ma vagyok 12 hetes. Nekem nagyon sokat nõtt már (haskörfogat 8 centivel, derék 6 centivel), pedig nem vagyok kövér és még csak 1 kiló hízásnál tartok... (Ez azért van, mert 6. baba.) Neked mennyit nõtt?

Pont ma vagyok 12 hetes. Nekem nagyon sokat nõtt már (haskörfogat 8 centivel, derék 6 centivel), pedig nem vagyok kövér és még csak 1 kiló hízásnál tartok... (Ez azért van, mert 6. baba.) Neked mennyit nõtt?
A kérdező hozzászólása: nekem a felét :) )...én derekat nem mértem de majd azt is meg fogom mérni... Gratula a 6. babóhoz!!! akkor már szépen látszódhat!!!

13 hetesen voltam 4D uh-án és inkább kislánynak tippelte a doki. Mennyire biztos ez már?

Legjobb válasz: Én is 13 hetes voltam, mikor azt mondta a doki, hogy 80%, hogy kisfiú. És kisfiú lett. De hallottam már olyanról is, hogy valakinek végig azt mondták, hogy fiú és lánya lett. Szerintem a babák neme csak a megszületésükkor lesz teljesen biztos. :-) Ha legkorábban 18 hetesen visszamész 4D-re már nagy valószínûséggel meg tudják mondani, hogy kit vársz.

Én is 13 hetes voltam, mikor azt mondta a doki, hogy 80%, hogy kisfiú. És kisfiú lett. De hallottam már olyanról is, hogy valakinek végig azt mondták, hogy fiú és lánya lett. Szerintem a babák neme csak a megszületésükkor lesz teljesen biztos. :-) Ha legkorábban 18 hetesen visszamész 4D-re már nagy valószínûséggel meg tudják mondani, hogy kit vársz.
Szerintem nem biztos. Várd meg a 18.heti ultrahangot, ha úgy fekszik majd a babád, ott már nem jellemzõ, hogy tévednének. Nekem elõször fiút tippeltek, aztán lányt, aztán semmit, aztán megint semmit, aztán megint lányt, aztán megint semmit... Most meg úgy állunk, hogy nem tudjuk :) (Mondjuk nekem mindig eldugta magát a baba.) Kb egy hét múlva megtudjuk, ha végre megszületik :D
Szia. Nekem a 12 heti uh-on már mondták, hogy inkább lány, és a 18 heti meg is erõsítette.

13 hetes terhes vagyok próbálok odafigyelni, hogy ne sokat hízzak a terhesség alatt eddig fogytam 2 kg-ot a rosszullétek miatt. Ti mennyit híztatok 13 hetes terhességi korotokig?

Legjobb válasz: Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!


13 hetes 2 napos kismami vagyok. A 18 hetes ultrahangnál mennyire gyakori, hogy megtudják mondani a baba nemét? Ha mutatja magát, akkor már látszhat? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.

Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.
Szia. Én 18+naposan voltam uh-án(nem genetikain, magánnál)nekem annyit mondott a doki, mivel faros a baba, ezért nem mondja 100%ra, hogy lány :) esély van rá, hogy megmondják, ha úgy fekszik ... üdv
Esély van rá, de csak 50%-ban találják el. A környezetemben elég sokan jártak így, volt hogy fiút vártak és lányuk született, vagy fordítva. Mi a 35 hétig lányt vártunk, akkor mondták elõször hogy fiú, és fiúnk lett. Szóval bármit mondanak, ne éld bele magad.
jó ultrahangos, jó géppel(na és ha a baba is úgy akarja :) )megmondja(nem találgat)!Elsõ babámnál a 18h. uh., másodiknál 22h. uh. 100% megmondta és meg is mutatta a részeit.Természetesen igazolódott is :) két kisfiú anyukája
Hiába jó a gép, ha a baba nem mutatja meg magát, esélytelen. A 19. héten voltunk 4D-n, és a baba úgy keresztbe tette a lábát, és belógatta a köldökzsinórt, hogy esélyünk sem volt belesni mi van ott :)
Szia! 2 éve anno a kisfiamnál 18 hetesen megmondták hogy fiú, az is maradt végig. Most 20 hetes vagyok, most is fiút mondtak. Mondta az uh-os csaj, hogy ez már nem lesz lány :-)
19+1 hetesen voltam és 100%-ra mondta hogy kisfiam lesz, meg is mutatta a kukiját
Nekem 12 hetesnél megmondták, hogy fiú :)

Ha 12 hetes uh-ra 13 hetesen megyek akkor az mennyire befolyásolja a vizsgálat kimenetelét/eredményét?

Utolsó mensit?l számolva leszek 13 hetes, a baba méretei szerint viszont egy héttel fiatalabb leszek. Ezt az egy héttel fiatalabbat a 6. és a 7. héten mondták.

Legjobb válasz: Szia! Gratula a bébihez! Semmi gond nem lesz ebbõl!!! Én elõször 12+5 naposan voltam ezen a genetikai Uh-n, viszont mindig velünk szemben volt a Picikénk, így a doki két nappal késõbbre rendelt vissza, vagyis amikor már 13+0 voltam! Na, aznap egy kis lökdösõdés árán, de úgy fordult, hogy lemérhette végre a tarkóredõt :-)))) NT=1,5 lett, úgyh szuper! neked is hasonló jókat kívánok és boldog babavárást! A doki úgyis nézi a kiskönyvet és az Uh-hoz viszonyít, ne aggódj! :) Üdv., 18 + 5 napos kismami

Szia! Gratula a bébihez! Semmi gond nem lesz ebbõl!!! Én elõször 12+5 naposan voltam ezen a genetikai Uh-n, viszont mindig velünk szemben volt a Picikénk, így a doki két nappal késõbbre rendelt vissza, vagyis amikor már 13+0 voltam! Na, aznap egy kis lökdösõdés árán, de úgy fordult, hogy lemérhette végre a tarkóredõt :-)))) NT=1, 5 lett, úgyh szuper! neked is hasonló jókat kívánok és boldog babavárást! A doki úgyis nézi a kiskönyvet és az Uh-hoz viszonyít, ne aggódj! :) Üdv., 18 + 5 napos kismami
Ha uh szerint fiatalabbnak látszik a baba, akkor mostantól azt vedd figyelembe, ne a mensi szerintit. Nálam is így volt, pont egy hét a különbség. Ez már az elsõ uh-n kiderült. Nem középidõben fogant. Szóval akkor ezekszerint 12 hetesen fogsz menni :-) De a 13 héttel sincs gond. Én 12 hét 3 naposan voltam, de átminõsítettek 12 hét 5 napossá. :-)

Kb 13 hetes vagyok, most csütörtökön megyek ultrahangra. 21 éves vagyok mennyi az esély az ilyesmire meg a down kora?

Attol félek mi van, ha talál valami rendeleneséget!

Legjobb válasz: Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama

Szia. Mitõl lenne neked nagyobb esélyed erre a betegségre mint másnak.? Nyugi nem lessz semmi baj.Azért mert 21 éves vagy nem jelent nagyobb kockázatot, ha csak nem éltél valami olyan életet amit nem kellett volna.Hányan szülnek 13 évesen. Nyugodj meg a babának nem tesz jót ha stresszeled magad. Jó baba várást 37 hetes kismama
Ha így állsz hozzá, akkor kínszevedés lesz a terhesség, és még nagyobb baj is lehet. A gondolatok nagy úr, azt teszi a tested, amit az eszed diktál neki. Nem szabad ilyenre gondolni, fiatal vagy, miért lenne baj? Legy egy egészséges szép babád, és boldogok lesztek. Nem szabad annyit gondolkodni! Az esélyeid a korod miatt igen nagyon alacsonyak, nem kell félned semmitõl!
Ilyen fiatalon kicsi az esély a down kórra, én 30 múltam és totál nyugodt voltam a teszt elõtt is, meg utána is, mivel negatív lett. Mindenkinél lehet ilyen betegség, de minél fiatalabb az ember annál kisebb az esélye rá: az irodalom szerint 20 évesen minden 1600-ik szülésre juthat egy ilyen betegség, szóval átlátod, hogy ugyan elõfordulhat, de milyen ritkán. 40 év felett 100 szülésre jut egy, tehát az anya életkorával nõ a betegség lehetséges elõfordulása, de hát ezért csinálják a genetikai vizsgálatokat. hogy ki tudják szûrni. Szóval neked a legkisebb az esélyed a betegségre az életkor szerinti megoszlás szerint!!! Jó babavárást és csak a babáddal foglalkozz, de a betegségekkel!
Bocs, az elõzõ író vagyok......NE A BETEGSÉGEKKEL!!!!!!
Nyugodjj meg, ha baj lesz, akkor is szólni fog! Gratulálok! :)

December 11-én megyek 3-adik uh-ra. Akkor leszek 13 hetes babás. Mennyire lessz látható a baba? Esetleg a neme? (elsö picurom) Ezután milyen vizsgálatokra számithatok?

Legjobb válasz: már kirajzolódik az alakja,de attól is függ,hogy mennyire jó a gép,amivel az uh-t csinálják. Mi láttuk a kis arcocskáját,kezeit is. A nemét viszont nem,azt kb. 16 hetesen tudtuk meg.

már kirajzolódik az alakja, de attól is függ, hogy mennyire jó a gép, amivel az uh-t csinálják. Mi láttuk a kis arcocskáját, kezeit is. A nemét viszont nem, azt kb. 16 hetesen tudtuk meg.
Szia! Nekem a 13. heti uh-on már megmondták, hogy kisfiú. Szerintem ha tapasztalt az orvos, és a baba is mutogatja magát, akkor meg lehet mondani.:-) Boldog babavárást: 37 hetes kismama
Szia, nekem a 13. heti ultrahang maga volt a csoda :) Látni azt hogy mennyit fejlõdött, hogy mocorog, integet.. nekünk készült róla felvétel is, ha gondolod katt rá: http://www.indavideo.hu/video/Az_elso_felvetel_13_hetesen
Elõzõtõl kérdezném:) ! Hol csinálnak a 13.heten ilyen videófelvételt? Gratulálok, gyönyörû
Teljesen látható lesz, már mindene megvan, csak kicsi!A neme viszont nem lesz látható, azt legkorábban a 18.heti genetikai UH-n láthatják esetleg!Lesznek többféle vizsgálatok, vérvételek, rendszeres UH, majd a vége felé NST ami a méhtevékenységet mutatja.De nem kell még ennyire elõre gondolkodnod.Élvezd ki minden percét!Könnyû terhességet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Aranyos vagy!
A "videofelvételes kismama" vagyok. Nekem ezt a felvételt a gyõri kórházban csinálták, igaz egy kis átalakitáson ment keresztül, hiszen VHS felvétel eredetileg, és a zene is utólag készült hozzá. A 19. heti felvételünkön érdekes módon szinte semmit sem látni, ott a 4D-s felvétel adta át ezt a csodálatos élményt. Kitartást és jó pocakodást kivánok minden kedves kismamának!
Egy fajtatiszta yorki kifejlett korában ennyi...
"Ajándék kutyának ne nézd a súlyát!" ;) Amúgy egyértelmûen nem yorkie. Vagy nem azok a szülei, vagy már a szülõkben is van valami nagyobb fajta elrejtve.
Azt még nem is mondtam, hogy a "yorkie" szukát a "yorkie" kanon kívül még akármelyik környékbeli kóbor szõrcsomó befedezhette, tehát egy alomban születhetnek különbözõ apától származó kiskutyák is.
Láttál papírt róla, hogy tényleg azok a szülei? Törzskönyvnek hívják.
Gondolom a kedves """"""tenyésztõ"""""" tisztában volt vele hogy a büdös életben nem fog eladni yorkiként egy ekkora kutyát, ezért inkább odaadta ingyen, nehogy a nyakán maradjon... Ha már nálatok van és szeretitek ne nézzétek a súlyát, fajtáját, abban biztosak lehettek hogy nem yorki, de már mindegy, van egy aranyos kis keveréketek.
Szerintem max yorki keverék lehet. Ha 13 hetesen 2, 5 kg akkor mire felnõ lesz 8-10 kg. Az meg messze nem yorki méret.
Azért mielõtt leoltjátok szerencsétlen kérdezõt, azért tisztában vagytok azzal, hogy törzskönyves szülõk alomjában is akadhat nagyobb egyed? Amennyiben a háttér rendben van - magyarul tk-s leinformálható helyrõl származik - szerintem ez lehet a válasz.
Jaj ezen a perverz fejû magyar Al Bundy-n én is szakadok még mindig... XD Aranyos a kutyája nem az, de úgy yorki mint az én malamutom.
most akkora mint egy yorkie. ha még teszel fel képet oldalnézetbõl, akkor többet tudunk mondani.
Valóban nem ártana a fején kívül az összes többi testrészét is látni! Oldalról, négy lábon állva.
Nagyon aranyos, csak tucatnyi ilyen "morzsi kutya" van menhelyeken.. Amúgy én is olyan 10 körülire saccolnék
hát ebben több a snauzer mint a yorki, az fix
Nekem közepes testûm van, és a legtöbb apró kutyus nem tetszik, de õ nagyon helyes. Szerintem, még jobban is jártál , hogy nagyobb egy kicsit. :D
http://kepfeltoltes.hu/131107/16759759_2_644x461_yorkshire-t.. Nekem még mindig ez a BEST! Ezzel a yorki álattal fedezést vállalnak 8ezeré' !
A kettõ közül melyikkel? Mindkettõ hasonlít egy yorkira. ;)
Ha 13 hetesen 2, 5 kiló akkor 1 éves korára lesz vagy 7-8 vagy több.Márcsak abból indulok ki hogy az én kutyám aki kistestû kvereék 4 hónaposan volt 5 kiló most 1 éves és 7 kiló.
Megkérdezhetem melyik kennelbõl van a kutya? A szülõk törzskönyvesek oké, és a kölykök? Szülõknek szûrések, tenyészszemle? Ha a válasz valamire is nem, akkor ez egy szaporító, nekem ne magyarázz hogy nem az...
Olyat is ismerek, hogy bichon kutyát yorkinak adott el egy "kedves szaporító", - akik vették nem sokkal voltak hozzáértõbbe, csak ugyanolyan színvilága volt mint a yorkiknak és persze ez már elég is.. fél évésen látszódott rajta, hogy nem, hogy yorki keverék, hanem színtiszta bichon:) )
A SZÜLÕKNEK van törzskönyve, tehát nem a kicsinek. Az meg nem tenyésztõ, aki mindhárom kölyköt elajándékozza, hagyjuk már! :D Szaporított yorki-mix, de kit érdekel, aranyos nagyon, szeressétek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem bánom, hogy ilyen nem is azért írtam, inkább legyen nagyobb mint egy kis reszketõ vakarcs. A testvérei közül az egyik extra pici volt, még õt hozhattam volna el, de nagyon bamba volt :)
A kérdező hozzászólása: Még elfelejtettem írni, hogy láttam a szüleit, és a nagyszülõket is "ismerem". Mindenki normál méretû.
A kérdező hozzászólása: Van törzskönyvük a szülõknek. Nem szaporítóktól van, az ismerõseim mind a három kölyköt elajándékozták.
ha egy yorki 13hetesen 2, 5 kiló akkor ott valami tényleg sántít, de nagyon. Nem lehet véletlen az ajándékozás.. lehet többen fedezték be a szukát, de lehet tényleg csak a szomszéd yorkikeveréke.. akármi lehet. De az biztos hogy õ 7kiló fölött lesz az meg ha tk-s ha nem biztos hogy nem yorki.
Becsúszhat normális helyen is nagyobb kutya, de ezt a 13 hetesen 2, 5 kg, az még egy nagyobb yorkinál is sok szerintem. Meg, hogy minden kölyköt elajándékoztak az furcsa.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/131107/1465273_598354923546219_204963..
hát sok köze nincs a yorkihoz max színbe egy kicsit.
Ja, ilyen cuki yorkie hatású mix. :D
Majdo otthon megnézem, tényleg kíváncsi vagyok. Itt sajnos letilt a gép. Egyrészt mert nekem is yorkshire-m van, másrészt mert bizony személyesen régóta ismerek egy tenyésztõt, akinél kb. 6 évvel ezelõtt született egy ilyen egyed. 7 kg-os lett felnõttként. Természetesen ajándékba adták valakinek, de ott valóban nem volt "félrekufirc."
Szerintem is keverék, de milyen helyes kis pofi :) )

12-13 hetes Uh méreteitek mennyik voltak? Nekem a crl:64mm a bpd:23mm. Nézelődtem és egy picit aggaszt hogy a bpd nagyobb mint kellene, remélem nem valami problémára utal.

Legjobb válasz: Szia!!! Az én adatom 12+5 hetesen: crl:5,66cm bpd:2,09cm hc:7,18cm ac:5,88cm fl:0,72cm Szerintem egyáltalán nincs baj a méreteiddel!!! De nyugi engem is minden nyugtalanít!! :))))) Boldog babavárást!!15hkm

Szia!!! Az én adatom 12+5 hetesen: crl:5, 66cm bpd:2, 09cm hc:7, 18cm ac:5, 88cm fl:0, 72cm Szerintem egyáltalán nincs baj a méreteiddel!!! De nyugi engem is minden nyugtalanít!! :) )))) Boldog babavárást!!15hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Hát engem is minden nyugtalanít, pedig már második baba, azt hittem ez nyugisabb lesz de ááá dehogy!Neked is boldog baba várást!
Na igen, mindig van valami miatt aggódni. Fejbõl ezekkel az adatokkal szolgálhatok: 12+1 hetesen az alábbiak: CRL: 63, 5 mm BPD: 2, 08 cm Súly: 62 gr Szívverés: 154/sec Tarkóredõ: 1, 8 mm Azt mondták, hogy ezek teljesen jó értékek, minden okés. Engem is aggasztott, hogy egyes értékek nincsenek arányban, pl. azt mondták, hogy a hossza 13 hetes méret volt akkoriban, de megnyugtattak, hogy teljesen természetes, mert nem egyenletes a fejlõdés. Ha baj van, mindig szólnak, de kérdezz rá bátran a védõnõdnél telefonon, vagy a nõgyógyászodnál, és biztos megnyugtató választ fognak majd adni. Jó egészséget és nyugalmat kívánok! :) 17 hkm
12+5 hetesen: CRL 70 mm, BPD 25 mm, tarkóredõ 2 mm. Ez rendben volt, nekem a tied is arányosnak tûnik. Pár nappal nagyobbnak felelt meg nekem is a BPD, de a 20. hetin meg egy-két nappal kisebbnek. Ezek nem nagy eltérések, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a megnyugtató "szavakat"!!!Jó baba várást mindenkinek!!!

13 hetes terhes vagyok, és kicsit fájdogál az alhasam olyan mint mielőtt meg akar jönni. Nyúlnak a szalagok vagy mi lehet? Mennyek orvoshoz?

Legjobb válasz: Jaj ne menj emiatt:)nekem 6 hetes terhes koromtól fogva vannak ilyen görcseim most kezdenek elmúlni az elmúlt egy hétben.teljesen természetes dolog a méhed nõ,nyúlnak a szalagok.

Jaj ne menj emiatt:) nekem 6 hetes terhes koromtól fogva vannak ilyen görcseim most kezdenek elmúlni az elmúlt egy hétben.teljesen természetes dolog a méhed nõ, nyúlnak a szalagok.
nyúlnak a szalagok, nõ a méhed, ha nem vérzel, próbálj sokat pihenni és szedj esetleg több magnéziumot mint a szokásos, nekem eddig 4szer volt ilyen mindjárt megjön érzés, 1-2napokig tart. Szerintem nõ a méh, eddig minden rendben volt.
Emiatt nem kell dokihoz menned, ez teljesen természetes, nekem a 30.hétig is volt ilyen érzésem, nekem is 1-1 napig mindig volt idõnként és minden rendben, szerencsére!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igen eddig minden rendben volt, és én is erre gondoltam, csak nagyon aggódom.Elsõ baba lesz.:D
Kedves kérdezõ, nem kell aggódnod, biztos nincs semmi baj! Nekem kezdetektõl nagyon sokat fájt a hasam, mondtam is mindig a dokimnak, de mivel minden rendbe volt, mindig csak azt a választ kaptam :magnerot! Szedtem is szorgalmasan, hol 2X2, hol 3X2, de szinte semmit nem segített. Általában 2-3 nap után jobb lett, majd kezdõdött újra. Most 22 hetes vagyok de most is vannak rosszabb napjaim, olyankor ha tehetem pihenek és várom, hogy jobb legyen:)
Magnézium Citrát a legjobb. 3x1 és semmit nem érzel utána.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! De a természetesség híve vagyok soha semilyen gyógyszert nem szedek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!