Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes ma megyek dokihoz (2 db)

13 hetes vagyok, ma megyek dokihoz. Hüvelyi, vagy hasi uh-t fog csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem még hüvelyit,de van olyan doki,aki egyáltalán nem csinál hüvelyit csak hasit.Viszont a bevett gyakorlat tényleg a hüvelyi.

Szerintem még hüvelyit, de van olyan doki, aki egyáltalán nem csinál hüvelyit csak hasit.Viszont a bevett gyakorlat tényleg a hüvelyi.
Nekem elöször hüvelyit csinált, és mivel megkértem vegye fel dvd-re és azt mondta nem elégé látszik mert éppen hátal volt, hasin fejezte be. Mindegy végül is az a lényeg látható legyen ha van valami gond.
Nekem 11hetes koromig hüvelyit csinált, 12hetesen már a nyaki redõ mérést hasival csinálták és utánna is hasi uh-t csinált, szerintem hasi lesz.
Nekem már az öt hetes vizsgálaton is hasit csinált.Orvosa és kórháza válogatja.Gatula a babóhoz! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, saját dokinál ez lesz a harmadik, eddid mindig hüvelyi volt.. Majd meglátjuk

SOS! 13 hetes kismama vagyok. Tegnap együttlét után picit véreztem. De mára semmi sincsen. Dokihoz holnap este megyek. Ugye nincs baja a babának?

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz nem vérzel akkor nincs baj!!Pihenj sokat!És az együttlétnél legyetek óvatosabbak!!Ilyenkor nagyon sérülékeny a méhnyak!Csak finoman!:)

Ha nem görcsölsz nem vérzel akkor nincs baj!!Pihenj sokat!És az együttlétnél legyetek óvatosabbak!!Ilyenkor nagyon sérülékeny a méhnyak!Csak finoman!:)
A kérdező hozzászólása: most már semmi sincs. pedig elég finoman csináltuk!
Az jó ha nincs semmi!!De azért magnéziumot vegyél be és pihizzél!:)
lehet meg pattant egy kis hajszál ér, de azért mond a dokidnak, hogy milyen problémád volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!