Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes ma megyek (3 db)

SOS! 13 hetes kismama vagyok. Tegnap együttlét után picit véreztem. De mára semmi sincsen. Dokihoz holnap este megyek. Ugye nincs baja a babának?

Legjobb válasz: Ha nem görcsölsz nem vérzel akkor nincs baj!!Pihenj sokat!És az együttlétnél legyetek óvatosabbak!!Ilyenkor nagyon sérülékeny a méhnyak!Csak finoman!:)

Ha nem görcsölsz nem vérzel akkor nincs baj!!Pihenj sokat!És az együttlétnél legyetek óvatosabbak!!Ilyenkor nagyon sérülékeny a méhnyak!Csak finoman!:)
A kérdező hozzászólása: most már semmi sincs. pedig elég finoman csináltuk!
Az jó ha nincs semmi!!De azért magnéziumot vegyél be és pihizzél!:)
lehet meg pattant egy kis hajszál ér, de azért mond a dokidnak, hogy milyen problémád volt.

13 hetes vagyok, ma megyek dokihoz. Hüvelyi, vagy hasi uh-t fog csinálni?

Legjobb válasz: Szerintem még hüvelyit,de van olyan doki,aki egyáltalán nem csinál hüvelyit csak hasit.Viszont a bevett gyakorlat tényleg a hüvelyi.

Szerintem még hüvelyit, de van olyan doki, aki egyáltalán nem csinál hüvelyit csak hasit.Viszont a bevett gyakorlat tényleg a hüvelyi.
Nekem elöször hüvelyit csinált, és mivel megkértem vegye fel dvd-re és azt mondta nem elégé látszik mert éppen hátal volt, hasin fejezte be. Mindegy végül is az a lényeg látható legyen ha van valami gond.
Nekem 11hetes koromig hüvelyit csinált, 12hetesen már a nyaki redõ mérést hasival csinálták és utánna is hasi uh-t csinált, szerintem hasi lesz.
Nekem már az öt hetes vizsgálaton is hasit csinált.Orvosa és kórháza válogatja.Gatula a babóhoz! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek, saját dokinál ez lesz a harmadik, eddid mindig hüvelyi volt.. Majd meglátjuk

Január 2. -án kellet volna megjönni-e. Csináltam 4 db tesztet és pozitiv lett. Ma 13. -án megyek orvoshoz. Halhatom már a szivhangját? Hány hetes lehetek?

Legjobb válasz: Mikor volt az utolsó vérzésed? Onnantól számítódik a terhesség. Ha azóta eltelt már legalább 6hát akkor valószínû lesz, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert lehet hogy késõbb fogant.

Mikor volt az utolsó vérzésed? Onnantól számítódik a terhesség. Ha azóta eltelt már legalább 6hát akkor valószínû lesz, de ha nem akkor se ess kétségbe, mert lehet hogy késõbb fogant.
A kérdező hozzászólása: Mèg nincs szivhang jövöhèten control
de ha nem lenne, se legyel csalodott. Nekunk nem volt szivhang, vagy a dokinak nem volt jo gepe nem tudom, de gond nelkul megszuletett a lanyom, pedig en mar remeket lattam
Drukkolok nagyon! :) Majd mesélj! :) Én 24-én megyek, akkor lesz 6hetes és remélem lesz szívhang. :)
Szia! Nagyon szoritok h legyen szivhang a babucinak. Légyszi ird meg h mi volt a dokinál. :)
A kérdező hozzászólása: mindenképp
Írj, hogy mi volt a dokinál! :)
A kérdező hozzászólása: Remélem lesz szivhang.szoritsatok
6 hetes lehetsz, és már lesz szívhang:)
Az utolsó menses elsõ napja a terhességed elsõ napja egyben. Itt kiszámíthatod hány hetes vagy: [link]
Biztos csak kisebb a baba, ne aggódj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!