Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes kisfiamat (16 db)

Hogyan szoktathatnám le a 13 hetes kisfiam arról, hogy mindig kézben akarjon lenni?

Azt vettem észre, hogy ha tele a poci, tiszta a pelus és minden rendben, akkor is néha hisztipistizik.

Legjobb válasz: nálunk ugyanez van. 11 hetes fiam keveset van el egyedül. inkább kézben szeret lenni és nézelõdni. A babkocsiban sincs el sokáig,a kiságyában sem. Csak ha foglalkozok vele. Remélem ha nagyobb lesz, kinövi. bocs az off-ért.

nálunk ugyanez van. 11 hetes fiam keveset van el egyedül. inkább kézben szeret lenni és nézelõdni. A babkocsiban sincs el sokáig, a kiságyában sem. Csak ha foglalkozok vele. Remélem ha nagyobb lesz, kinövi. bocs az off-ért.
A kérdező hozzászólása: Próbáltad már, hogy hagyod nyikorogni egy kicsit?
Szia! Nekem 15 hetes a lányom és mostanában úgy van el ha már elfáradok a cipelésében, hogy vagy pár percre a játszószõnyegre teszem vagy a babakocsiban van, ahova mindent a feje felé felakasztottam hogy el is érje a kezével. Már nagyon tud unatkozni én pedig nem hallgatom hogy sír, azt nem szeretem, akkor nem is lesz nyugodt baba ha állandóan hagyjuk sírni.
A kérdező hozzászólása: Ezt próbáltam, de hamar megunja:(

Mitől lehet, hogy 13 hetes kisfiam az elmúlt héten csak 60 grammot hízott?

Ugyanúgy anyatejes mint eddig, csak eddig 20 dekákat hízott, mi lehet a baj? Honnan tudom ha kevés a tejem?

Legjobb válasz: Múltkor néztem a fiam babakönyvét, neki is volt olyan hogy egyik héten 50 garmmot, a másikon meg 250 grammot Nem lett semmi baja, ma már 9 éves és 40 kiló:-) A lányom aki 14 hetes és csak anyatejes, két hete 70 grammot hízott, utána meg 100-at, mondjuk õ egyébként is a minimumokat hízza. Orvos nem mondott rá semmit, védõnõ meg azt mondta, hogy milyen szépen ki van kerekedve.

Múltkor néztem a fiam babakönyvét, neki is volt olyan hogy egyik héten 50 garmmot, a másikon meg 250 grammot Nem lett semmi baja, ma már 9 éves és 40 kiló:-) A lányom aki 14 hetes és csak anyatejes, két hete 70 grammot hízott, utána meg 100-at, mondjuk õ egyébként is a minimumokat hízza. Orvos nem mondott rá semmit, védõnõ meg azt mondta, hogy milyen szépen ki van kerekedve.
A kérdező hozzászólása: hát nekem is ezt mondták, hogy nézzek rá nem sovány!!! Na jó de félek, hogy kevés neki a tejcim, bár nem veszem észre hogy éhes lenne

Letezik hogy 13 hetes kisfiamnak a foga jön?

sokat nyaladzik! Ejszaka nyögös mindket kezet turja a szajaba. Szerintetek? Tapasztalatok! Azt hallottam hogy az anyatejes babak foga elöbb jön! Velemeny?

Legjobb válasz: Persze, nálunk mindkettõnél ilyenkor kezdõdött, persze még hónapok is eltelhetnek mire kibújik az elsõ. Jobb lesz ha már tud rágcsálni egyedül is.

Persze, nálunk mindkettõnél ilyenkor kezdõdött, persze még hónapok is eltelhetnek mire kibújik az elsõ. Jobb lesz ha már tud rágcsálni egyedül is.
Kb 2-3 hósan kezdenek a fogak nöni. mert születéskor mélyen egy aprócska valamik. aztán kb 6-12 hós kor között bújik ki az elsö fog, még nem fog 13 hetesen kibújni, de elkezdödhte a fájdalom a bizsergés. nincs köze anyatejhez és tápszerhez a fogzásnak. általában valamilyen szinten öröklödik ez is, pl ha apának vagy neked 12 hósan jött ki akkor lehet a gyereknek is. nálunk nagynénémnek és unokatesómnak és sógoromnak is 1 évesen jöttek ki, habár mindegyiknek fájdalommentesen és szuper jó fogak. minél késöbb jön egy fog annál késöbb jön majd a csont fog is és sokkal tovább egészségesek ha tisztítva vannak. lányomnak 11 hósan jött az elsö, nekünk nem volt fogzási probléma, habár rágcsálni meg nyálazni ö is tud de nem vészes.
A babák eléggé nyáladzanak. Egyrészt, mert elkezdõdhet a fogzás (de lehet csak hónapokkal késõbb jön ki az elsõ!), másrészt még nem tudják ügyesen lenyelni a nyálukat és kifolyik. A kezüket pedig rágják akkor is ha fogzanak, de akkor is ha nem, hiszen egy nagyon érdekes dolog nekik a kéz, ismerkednek vele, és amúgy is jó rágcsálni. :) Szóval ebbõl még nem lehet tudni mikor lesz fog. Lányomnak épp akkor bújt ki az elsõ foga, amikor már nem is nyáladzott annyira, mint elõtte hónapokig... (amúgy 7, 5 hónaposan lett végül meg az elsõ fog).
Lányom 1.5-2hónapos korában kezdte a szájába tömni az ökleit és folyt a nyála rendesen, de az elsõ foga 4hónaposan bújt ki, majd pár napra jött a másik is mellette, most már masszírozza az ujjával a felsõ ínyét is , úgyhogy lehet fent is megindult vmi.Amúgy mielõtt a 2.foga kibújt volna többször volt hígabb kaki is. Amúgy õ tápszeres, a szomszédunknak anyatejes a baba és most 11hónaposan van 2foga.


Mit csináljak 13 hetes kisfiam nem hajlandó elfogadni a tápszert?

A kezdett?l fogva tápszeres,2hónapos koráig tudtam adni neki anyatejet,de pótlásnak mindig kapott tápszert mert nagyon kevés tejem volt.De nem is ez a lényeg,hanem az hogy pár napja egyre kevesebbet akar enni.Eddig is csak100-120 körüli mennyiséget evett naponta 6szor,de pár napja 70-80 ml-t eszik.Ezt is nagy kínkeservesen,többszöri nekifutásra.Ma hajnalban is (4kor) evett 100ml-t,azóta 2szer 40 ml-t evett.Naponta 6szor eszik,este és éjszaka általában normális adagokat(120ml),de napközben...katasztrófa:(!Nem hiszem hogy a meleg miatt mert mikor nincs meleg akkor sem akar enni.Mindig mosolyog,huncutkodik kaja közben.Már nem is nézek rá,mert ha rá nézek miközben eszik,nevet,gügyög és nem eszik.A hozzátáplálás gondolom még korai,legalább a 4hónapos kórt meg kellene várni,igaz?

Legjobb válasz: bocsi,'4 hónapos kort' akart lenni:)!

A kérdező hozzászólása: bocsi, '4 hónapos kort' akart lenni:) !
Igen, a hozzátáplálás még korai lenne. Esetleg próbálj tápszert váltani, hátha másikat elfogad.
Szia! Nálunk is ez a helyzet, tegnap sem nagyon evett semmit. Ma hajnal 4 körül evett 100ml-t, azóta 40 ml-t evett, nem kell neki. Pedig mi nemrég váltottunk tápszert eddig nagyon ízlett neki. Most felénk sokan panaszkodnak erre, de a melegre fogják. Hát nem tudom, de remélem amiatt van.
Szia! Mi is így jártunk, nem kellet neki semelyik tápszer. Így most ízesítve néha elfogadja, + mi megkezdtük a hozzátáplálást orvosi beleegyezéssel. Sárgarépapüré, alma, sütõtök... 14 heteske anyukája
Miért etetted hatszor? Nekem úgy tûnik azért nem eszik , mert túl gyakran kínálod. Várj még egy órát a megszokotthoz képest. A meleg miatt is lehet, egyébként amíg fejlõdik nincs gond, az én babám egyszer öt napig nem evett(semmit, kizárólag vizet ivott), semmi baja nem lett. Még csak nem is fogyott.
A kérdező hozzászólása: 4óránként eszik, egyszer kel éjszaka, az túl gyakori ekkora babánál?Eddig 3 óránkét evet, azt hittem ezért nem eszik annyit, de pár napja próbálom húzni az idõt így 4 óránként eszik legtöbb esetben.Többet nem bír ki kaja nélkül.Miért a te babád hányszor evett 3 hónaposan egy nap?Köszönöm a válaszokat:) !
4-5 óránként, valójában ez nem igazán korfüggõ, próbálj olyan beosztást találni, hogy megegye az adagját. Vagy legalábbis számodra elfogadható mennyiséget. Ne aggódj, annyit esznek amennyi kell nekik, ha nem tudod elhúzni akkor majd beáll magától a dolog, legkésõbb ha enyhül a meleg, addig viszont nem lesz baja, hidd el, ne görcsölj. Minden jót!

Jogos a lelkiismeret-furdalásom? Ma elég sok dolgom volt, és 13 hetes kisfiamat többször egyedül hagytam.

Mikor "hívott", mentem, és gyakran benéztem hozzá. Mégis valahogy rosszul érzem magam.

Legjobb válasz: vannak ilyen napok... természetes a lelkifurdi, bár felesleges, mert ezután sem tudsz majd minden pillanatot vele tölteni és hozzá is kell szoknia 1 pici-kicsi önállósághoz... de nekem is mindig az van 1 ilyen nap után...

vannak ilyen napok... természetes a lelkifurdi, bár felesleges, mert ezután sem tudsz majd minden pillanatot vele tölteni és hozzá is kell szoknia 1 pici-kicsi önállósághoz... de nekem is mindig az van 1 ilyen nap után...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Jó tudni, h nem csak én vagyok így...
szerintem nem vagy bünös
Ez aranyos! :) Örülj inkább, hogy ilyen jól elvan egyedül! :) Ha kellesz, úgyis szól! Ha hagynád sírni, akkor lenne jogos a lelkiismeret furdalás! De hát errõl szó sincs! Én örülnék, ha legalább a wc-re el tudnék menni kényelmesen, nemcsak akkor, ha már alszik... ;)
Ismerõs:-) Nekem is bûntudatom van, ha többet van a dédinél, vagy többet hagyon egyedül játszani. De a cél az, hogy egyedül is elvan, és nem csak vele foglalkozva. Ne legyen bûntudatod:-)
furdaljon a lelki, csak ne nagyon! eppen egy picit, annyira, hogy motivaljon :) jo, hogy tudtal picit szusszanni, és beneztel hozza, es hivott is, akkor mentel, az a lenyeg. nem lehetunk ott sajnos a nap 24 orajaban, barmennyire is szeretnenk.. es nem is biztos, hogy jot tesz neki. nem szabad a lo egyik oldalara sem esni.. se nem elhanyagolni, se nem kinyirni az onallosagi torekveseit, ha jol elvan egyedul, nem kell emelgetni, meg tutujgatni, csak akkor, ha igenyli. (ezt kulonben anyak erzik, a nagyszuloknek viszont lehetetlen elmagyarazni) ne erezd rosszul magad, jo anyuka vagy :)
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon aranyosak vagytok! minden jót nektek!

Kivihetem sétálni a 13 hetes kisfiam ha esik a hó, és -4 fok van? Vagy várjak még hátha eláll?

Legjobb válasz: Nyugodtan vidd ki. Egy 20 perc fél órára kiviheted. Neked sem árt a friss levegõ. Gondolom télíesített a babakocsid...jól öltöztesd fel, tedd fel a lábzsákot. Jól fog neki esni a levegõ...biztos alszik egy jót közben:)

Nyugodtan vidd ki. Egy 20 perc fél órára kiviheted. Neked sem árt a friss levegõ. Gondolom télíesített a babakocsid...jól öltöztesd fel, tedd fel a lábzsákot. Jól fog neki esni a levegõ...biztos alszik egy jót közben:)
A kérdező hozzászólása: Az biztos, hogy jót szundizik közben! Csak a hó miatt voltam bizonytalan. De öltözünk és megyünk. Köszi a gyors választ! BÚÉK!

13 hetes kisfiamnak adhatok már almalevet vagy valamilyen gyümölcslevet (nem dobozosat, hanem "igazi" gyümölcslevet)?

amúgy tápszeres, 2 hete hagytuk abba sajnos a szopizást. szeretnék már neki adni valami mást is de nem tudom mivel kezdjem. Ki mit adott ilyenkorban a gyermekének?

Legjobb válasz: szia! én nem problémáztam ezen soha, mindent megkostolt már szinte amit mi eszünk, persze nem kanálszámra, csak éppen az ize kedvéért, mert nem birtuk ki hogy ne tudjuk meg hogyan reagál. van ami izlett neki van ami nem, én megkostoltatnám vele, ha nem izlik neki ugyse issza meg, de tényleg ne az gyoncukrozott babacuccot add neki, inkább reszelj egy kis almát, hagy nyamogjon:)

szia! én nem problémáztam ezen soha, mindent megkostolt már szinte amit mi eszünk, persze nem kanálszámra, csak éppen az ize kedvéért, mert nem birtuk ki hogy ne tudjuk meg hogyan reagál. van ami izlett neki van ami nem, én megkostoltatnám vele, ha nem izlik neki ugyse issza meg, de tényleg ne az gyoncukrozott babacuccot add neki, inkább reszelj egy kis almát, hagy nyamogjon:)
Hogy mennyi felelõtlen, mindent siettetõ szülõ van... Ez katasztrófa. Majd remélem fél évesen meg járni tanítjátok õket, mert ugye az sem árt nekik.
A kérdező hozzászólása: nem kell ideírni ha csak negatív véleményed van. RÉGEN nem volt ennyi agyonféltés és sokkal tovább éltek a régiek, mint ebben a mostani mindent sterilizálni akaró világban. felelõtlenség...... nem értem.
Mégis mit írjak, ha ez a véleményem? Nem foglak megerõsíteni olyan dolgokban, amivel TÖNKRETESZED a saját gyereked életét, egészségét. Na, az ilyen szülõkre kellene figyelnie a gyámhivatalnak.
A kérdező hozzászólása: gyámhivatalnak?..... ugyan már. vajon miért teszem tönkre az életét? na magyarázd meg, de konkrét dolgokkal, ne csak okoskodj. nekünk több orvos ismerõsünk mondta, hogy almalevet nyugodtan lehet neki adni. Nem kell agyonvédeni, agyonsterilizálni sem a gyereket. az jobb?? neked biztos nincs gyereked és nem tudsz neki mit adni.... irogass inkább pszichológusnak. minden jót neked kedves :)
Van két gyerekem, és nem tartom õket "steril" környezetben, csak NEM ÁRTOK NEKIK SZÁNDÉKOSAN! Mert amit te is, meg sok más "anya" csinál, az bizony szándékos veszélyeztetés.
Még valami: ha olvasnál néha, akkor láthatnád, hogy mennyi, de mennyi orvos, tudós mondja, hogy fél éves kor elõtt nem szabad hozzátáplálni. Ezt nem én találtam ki, nem én okoskodok. Csak hát vannak még idõsebb orvosok, akik szintén nem olvasnak (sajnos), és a 20 évvel ezelõtti dogmákat fújják, amikrõl rég bebizonyították, hogy nem igaz.
A kérdező hozzászólása: de akkor sorold már fel légyszi, hogy az almalétõl milyen betegségeket kaphat el egy baba??????meg a többi italtól stb..... kisfiam 1 éves és makk egészséges. de nincs kedvem errõl vitatkozni olyas valakivel akit nem is ismerek. a mi családunkban is van orvos és nem vetette el az ötletet. mi úgy gondoljuk, hogy jól tápláljuk a gyerekünket, aki nem válogatós, mint azok a gyerekek akiktõl féltenek minden jó falatot. de még sorolhatnám, de nem fogom.
Tényleg azt szeretnéd, hogy felsoroljam? Allergiák, ekcéma, RÁK (a bélrendszere nem tudja felfogni a káros anyagokat, szépen bejutnak a szervezetébe, és annak mi a következménye? Szerinted biztosan egészség), bélrendszeri betegségek. A bélbolyhok soha nem fognak újratermelõdni. De gondolom úgyis mindegy, már tönkrevágtad az egészségét. Csak azt nem értem, hogy akkor miért kérdezed, ha egyszer rosszat akarsz neki, és kész? Az ilyen nõket mint te is, el kéne köttetni, hogy soha ne lehessen még egy kísérleti nyúlnak használt gyerekük. Ha pár év múlva meg megbetegszik a gyereked, akkor gondolkodj el rajta, hogy miért nem adtál meg neki minden esélyt az egészséges életre.
A kérdező hozzászólása: nem negem kéne elköttetni hanem téged felkötni, te bolond... a boltban lehet kapni 4 hónapos kortól üveges almapépet, akkor az is korai??? ez nem jutott eszedbe te nagyon okos? de nem is érdekel mit gondolsz.....
2-dik válaszoló vagyok gratula hogy adtál neki mi 12 hetesek leszünk hétfõn és 2x 4 kiskanál almapépet kapott ma.én sem étkezéseket váltok ki hanem 2 étkezés közt adom neki
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat..... adtam 1 KANÁLLAL! na én nem azt mondtam, hogy 1 étkezést ki akarok váltani, nem ugyanaz a megkóstoltatás mint a teletömés almával, ugye??? nem vegykezelt almáról van szó..... én gondoltam, hogy meg fognak oszlani a vélemények, de hála istennek látom, hogy többen is velem hasonlóan gondolkodnak. :)
Az én fiam is kapott 6 hetesen öszibaracklevet, anyuék fájáról tehát tuti nem volt vegyszeres majd almát reszelve körtét 4 hónaposan.Semmitõl nem volt soha baja.Ismerõseim között sokan kivárják a 6-7 hónapot a hogy a védõnõ tanácsolta és vannak alergiások köztük és jó néhány válogatos gyerek is.A védõnõ egy betanult szöveget mond mindenkinek és ugyanazt pedig 2 gyerek sem egyforma.Na lehet lepontozni
hát most sokan fognak negativ válaszokat irni de rá se ránts.és 6 hetes kora ota adok neki itthon csinált öszi levet ma adtam neki alma pépet hétvégére jövõ hétre tervezem a sárga répát.adhatsz neki almát barackot ami van.remcsi segotettem 12 hetes kisfiu mamája
A kérdező hozzászólása: szerintem is lehet neki adni. régen is adták nekik ilyenkorban. nekem azt mondta a védõnõm, hogy azért van a sok allergiás gyerek, mert túl késõn kezdik neki adni az új dolgokat és így reagál rá a szervezetük. megyek reszelek almát és adok neki. kíváncsi leszek :)
GYEREKORVOS mondta barátnõmnek, h nyugodtan adjon neki barackot, almát stb, amivel a hozzátáplálást kezdeni lehet(kiskönyv közepén a táblázat).Az õ lánya a születésétõl tápszeres, mert a kh-ban kialakult a cumizavar, mist 2, 5 hónapos.Én azon fontolkodtam, h ha ma sem sikerül bekakilnia a lányomnak, akkor bizony holnap kap néhány kanál sütõtöklevet.
Hát ha azt akarod, hogy allergiás legyen a gyereked, akkor adj neki. Régen is adtak, azért (is) van most a rengeteg allergiás. A korai hozzátáplálás következményei nem 1-2 óra, hanem lehet, hogy 1-2-10 év múlva jelentkeznek. Miért kellene kockáztatni? Nem természetes dolog ilyen korán anyatejen/tápszeren kívül mással etetni a babát.
A védõnõ hol tanulta a szakmáját? Jól s...be kéne rúgni, ha ekkora hülyeségeket hord össze.
utolsó elõtti válszadónak, igen régen hamarabb ettek sok mindent a gyerekek, és annyira allergiásak, hogy a dédipapám már 97 éves és egészséges mint a makk...
szerintem semmi baj nincs azzal ha mást is kapnak, de semmiképpen ne hejetesítse a tejet, vagy tápszert a "másik" hami, mert egyenlõre az a fontos, és mindenképpen tápszer vagy szopi után kináljuk vele a kicsit!
Bocs, nem a kettõvel elõttem lévõnek írtam.
2.válaszoló vagyok adtál neki?az elõttem válaszoloknak nem minõsitést kért az anya ha ti nem akartok neki adni nem kötelezõ de akkor nem is kell az észt osztani.és kérdezem én ha a saját kertemben terem a burgonya akkor adhatok neki?és ha a piacon veszem akkor nem?
nem tudom például az otthoni vegyszermentes almától miért kapna egy gyerek rákot vagy ekcémát?? tiszta beteg aki ezt írta

Lehetséges, hogy a babát érzem mozogni 13 hetesen, 2. baba? Teljesen olyan, mint mikor a kisfiam először elkezdett mocorogni odabent!

Legjobb válasz: NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...

NEmrég én is hasonlót kérdeztem. Második babám, már 9 hetesen nõni kezdett a pocakom, most vagyok 13 hetes, de már mindenki látja, hogy terhes vagyok. Hetek óta olyan mintha mozogna-tudom mit kell érezni, az elsõt is 15 hetesen éreztem. VAgy igen, vagy nem, de szerintem lehet. Nekem is sokan írták, hogy igen korán érezték...
tegnap 22:40 vagyok! Aki lepontozott, kívánom neki is, hogy hetekig feküdnie kelljen és legyen ideje a babájára figyelni a hasában!!! Majd akkor megtudod milyen is az... Nem hiszem el, hogy jobban tudod, hogy nekem mikor kezdett mocorogni a babám... (a lepontozóra értettem)
Én az elsõt várom és 13 hetesen kezdtem érezni, hogy mozog odabenn. Sokat kellett feküdnöm akkoriban és volt idõm megfigyelni. 35hetes
13 hetesen nem hiszem, hogy õt éreznéd.Nem vagy esetleg elszámolva?Mert így ennyi idõsen én korainak tartom.
Lehetséges, én is a 2. babámat várom és 13 hetesen és pár naposan éreztem elõször. Teljesen biztos vagyok benne, mert az elsõ babám is tavaly év végén született, élénken él bennem az emlék, hogy milyen érzés a magzatmozgás. Ráadásul "helyileg" is ott éreztem, ahol kell: picivel a szeméremdombom felett, mélyen belül, márpedig 13 hetesen ott a méh van. Azóta is érzem egyre gyakrabban, van, hogy 1-2 napig semmi, majd többször is egy nap, de ez még nem olyan erõs mozgás, csak akkor érzem, amikor nyugalmi helyzetben vagyok, fõként este. Most vagyok 15 hetes. Az elsõ babámat a 18. héten éreztem elõször, de õ akkor már határozottan rúgott, másnap már kívülrõl is látni lehetett a mozgását, a férjem érezte a kezével, gyanítom, hogy õ sem ezzel kezdte, érezhettem volna õt is hamarabb, de mivel elsõ babásként fogalmam sem volt, hogy milyen érzés a baba mozgása, így nem vettem észre, hogy õ az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, szeritem is Õ az!:) Tegnap 22:40-es, én sem értem ezért miért kell lepontozni valakit, ugyhogy én most duplán felpontoztalak!:) :)

13 hetes a kisfiam. Már most jönne a foga?

Nyáladzott ma, 2x láttam, a kezét eszi sokat. Az ínyén nem igazán látok változást, a széklete változott, de inkább a tápszer miatt, amit mostanában kezdett el kapni. Nagyon nyûgös egész nap, sokat sír.

Legjobb válasz: Normális ha 13 hetesen nyáladzik, és a kis öklét a szájába teszi. De nem a foga nõ..Inkább hasfájós szerintem..

Normális ha 13 hetesen nyáladzik, és a kis öklét a szájába teszi. De nem a foga nõ..Inkább hasfájós szerintem..
Nekem is 13 hetes babám van, és ugyanezt csinálja A doktornõnk azt mondty, hogy már mocoroghatnak a fogcsírái.
Nálunk ugyanez a helyzet de konkrétan ha lefektetem is folyik a nyála a kezét folyton rágja ha valami a kezébe kerül az egybõl a szájában köt ki és folyamatosan olyan mintha a nyelvével vakargatná egy pontban az inyét ma 14 hetes a kislányom ja és a kaki is sûrûbben látogat be...
A foga még nem jön csak most kötõdnek neki.Az hogy nyûgös lehet ettõl is, de az is lehet nem passzol neki a tápszer, lehet fáj a hasa és ezért sír sokat.
nyáladzás, kéz rágcsálás és nyûgösségminden babánál meg van ebben az idõszakban. Fogcsírák helyezkedése azoka.Kisfiamnak már látszik egy kicsit, szerintem túl korán bújt ki neki, 13 hetes volt tegnap.

13 hetes vagyok, kisfiamat bekentem viszketés ellen, azzal a fehér Zinc rázóval, ártottam ezzel a babának, vagy várandósan is szabadna ezt használni?

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz. Fõleg, ha valamit nem felelõtlenül teszel, hanem a kisfiad érdekében... Gondolj bele. Sok sikert, egy 34 hetes kismama!

Semmi bajod nem lesz. Fõleg, ha valamit nem felelõtlenül teszel, hanem a kisfiad érdekében... Gondolj bele. Sok sikert, egy 34 hetes kismama!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!