Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes hétig volt csak (4 db)

13 hetes vagyok.1 hétig volt csak hányingerem, meg néha egy kis görcs. Csak a héten van hányingerem, ha téliszalámit eszek. Savanyúsűgot és a sósat, csípőset nagyon kívánom. Fiam vagy lányom lesz?

Legjobb válasz: Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami

Fiad vagy lányod :D Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :) Addig felesleges a babonákat nézegetni... Hajrá!! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: akinek mondtam eddig, az azt mondta, hogy amiért nem vagyok rosszul, lány. aztán meg a savanyúság miatt fiú. most akkor mi?
Ne egyél téliszalámit, ha hányingered van tõle, sajna terheseknek egyébként sem ajánlják. (Azért én is eszek néha :) .) Elég sok mende-monda van, hogy ha ezt vagy azt kívánsz, ha rosszul vagy, stb akkor fiú lesz vagy lány, de ezekre nem kell hallgatni, majd kiderül, ha megmutizza a 18 hetes UH-n.
Elõzõ válaszoló vagyok. Nekem azt mondták, hogy a lányokkal vannak rosszabbul a kismamák, mert több a nõi hormon, vagy ilyesmi (nem tudom pontosan). Szóval ha fiú, kevésbé vagy rosszul. Meg állítólag a fiúkkal többet eszik egy kismama, és nem édességeket. Na meg a csúcsos-has = fiú. De szerintem nem lehet ilyenekre alapozni, ezek csak babonák, ezekre bármikor rá tud bárki cáfolni. Én úgy gondolom, hogy nekem fiam lesz, de eddig dugdosta magát :( Majd meglátjuk :) Ha a babonákat nézem, akkor tuti fiú :) Üdv
Nem elõzõ válaszoló, hanem elsõ :D elnézést :D
Nem hiszek a babonákba, de én egyáltalán nem voltam rosszul, nem hánytam, szinte semmi bajom nem volt és inkább savanyút kivántam, mint édeset, a védõnõm már az elején fiúra tippelt és bejött. Fiam lesz! De ez lehet véletlen. Ilyenkor mindenki próbál találgatni és ha megfigyeled kb. 50-50 %-ban mondanak fiút, lányt is az emberek. Ja, nekem többen mondták azt, hogy lány lesz...
Helló! Én a sósat kívántam inkább (most már jöhet bármi), gömbölyû pici pocakom van, rosszul voltam a 16. hétig, és sokan arra tippeltek, hogy biztos lány, és nagy tévedés, ugyanis kisfiút hordok a szívem alatt!! :-) Tényleg nem lehet adni ezekre a babonákra és mende-mondákra!! 25 hetes kismama vagyok.
16 hétig mindennap hánytam, émelyegtem. Nem vagyok kívánós, de néha jól esik a koviubi, néha meg a tábla csoki. Kislányt várunk, legalább is 4-szer már azt mondta a doki. 30 hetes boldog kismama

Méhlepény mellső falon tapad eléri a méhszájat? Ezt mondták, emiatt vérzek 13 hetes vagyok, szinte minden nap, már két hete- igaz csak keveset, hol élénk piros, ált. Barnás. Volt valaki igy?

Legjobb válasz: Sok ilyen terhesség van. Ne aggódj, csak most pihenjél sokat és ha lehet, akkor vízszintben. A placentaigrációnak köszönhetõen pedig van esélyed rá, h pár hét múlva följebb csúszik majd a lepény. :)

Sok ilyen terhesség van. Ne aggódj, csak most pihenjél sokat és ha lehet, akkor vízszintben. A placentaigrációnak köszönhetõen pedig van esélyed rá, h pár hét múlva följebb csúszik majd a lepény. :)
"placentaMigráció" kimaradt az m :)
Nekem is a mellsõ falon tapadt meg. 8hetes véreztem kicsit. Azóta megszületett már az én gyönyörûségem :)
Nekem a 18. hetig rajta volt a mehszajon. Igaz nem vereztem, nem barnaztam, de ott volt. Raadasul akkoriban tobb uh-t is csinaltak, ezert tudom biztosan. Aztan a 24. heten mar csak ralogott, a 37. heten meg mar a kozeleben sem volt. Azota 2, 5 eves a makkegeszseges lanyom.
Nekem a hátsó falon tapad, de eléri a méhszájat, ezt mondták a 12 hetes UH-on, bár nem véreztem.A dokim fizika kíméletre "ítélt" és a házasélet sem jöhet szóba míg feljebb nem "megy".Szóval a ha pihensz és kíméled magad, biztosan nem lesz semmi baj. 16 hetes kismama

13 hetes+3 napos terhes vagyok. Méhszájsebem vérezget csak, amit megállípítottak, mivel 1 hete már halvány rózsaszín volt a folyásom. Plusz gombám is lett. Canesten internal crémet kaptam. Utána majd lehet Gynoflort használni?

Ez a krém egyszeri adag, 5 mg, be kellett nyomni a hüvelybe, és megöli a gombát.Remélem nem béntja a méhszájsebem mégjobban !Mert ugye már az is lehet, hogy a gomba miatti állandó gyulladástól volt a vérezgetés bel?le :( Az lenne a kérdésem, hogy a Gynoflort, ami helyre állítja a hüvely természetes ph-ját,azt utána lehet-e majd használni, és mikortól ?Méhszájam zárt szerencsére, de félek nehogy bántsa a babát..a gyulladás, no meg, hogy újra el?jött a méhszájsebem, ami terhesség el?tt épp elmúlt :(!

Legjobb válasz: Szerintem lehet, de én mindig megkérdezem az orvosom ilyen dolgokról és az alapján döntök.

Szerintem lehet, de én mindig megkérdezem az orvosom ilyen dolgokról és az alapján döntök.


A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!