Találatok a következő kifejezésre: 13 hetes es faj nagyon (6 db)

13 hetes vagyok es faj nagyon amikor pisilek. Az orvos felirt kupot, de nem hasznal. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj el urológushoz, ez inkább hugyuti gond lesz, arra õ tud írni valamit!! De a kupot is használd végig, amennyit felírtak. És a kamillás öblögetés sem fog ártani:-)

Menj el urológushoz, ez inkább hugyuti gond lesz, arra õ tud írni valamit!! De a kupot is használd végig, amennyit felírtak. És a kamillás öblögetés sem fog ártani:-)
Amikor pisilsz hol fáj?Lehet, hogy a húgycsõ és akkor arra kell gyógyszer.Jelezd az orvosnak, hogy tudjon mást felírni, addig is igyál sok kamillateát, meg ásványvizet, nem szénsavasat.

13 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a hüvelyem. Szexről le vagyunk tiltva középidős vetélés miatt. Hasonló tapasztalt? Mitől lehet? Gondot jelenthet?

Legjobb válasz: én 12 hetes vagyok és nekem is fáj, azaz inkább olyan nyilaldosás, lefelé húzó érzés, ami nagyon kellemetlen. Doki megvizsgált és azt mondta minden rendben, úgyhogy eme fájdalmat betudtuk a normális kategóriába... Miért van középidõ gyanus vetélés nálad? Nekem eddig volt egy vérömleny miatt.

én 12 hetes vagyok és nekem is fáj, azaz inkább olyan nyilaldosás, lefelé húzó érzés, ami nagyon kellemetlen. Doki megvizsgált és azt mondta minden rendben, úgyhogy eme fájdalmat betudtuk a normális kategóriába... Miért van középidõ gyanus vetélés nálad? Nekem eddig volt egy vérömleny miatt.
A kérdező hozzászólása: Tavaly volt egy 19 hetes vetélésem, így nekem nem az elsõ 12 hétben kell rettegni, hanem utána, hogy ne nyíljon meg a méhszáj vagy ne szakadjon le a lepény. még egyszer nem élném túl a veszteséget.

13-hetes kismama vagyok, tegnap véletlen belerúgtam a szekrény sarkába, és a nagy lábújjam bedagadt, és lila. Eltört? Nagyon fáj? Ebböl mit érez a babám?

Legjobb válasz: A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!

A baba max a fájdalomból annyit érez szerintem, hogy "anyának fáj valamilye, szegény..."Eltörni éppenséggel eltörhetett, borogasd, ha nem múlik orvossal nézesd meg!De ha eltört se tudnak mit kezdeni vele, pihentesd, boldog babavárást!
Nem hiszem hogy érez belõle valamit. Én tegnap elõtt rúgtam bele a kanapé ágynemûtartójába, nem láttam a hasamtól hogy nincs rendesen vissza tolva. A körmöm azonnal belilult, de már nem fáj, most várhatom hogy leesik, vagy sem. De ugyan úgy rugdos a baba, semmi extrát nem produkált mikor megtörtént. 29 hetes

13 hetes vagyok és pár órája nagyon fáj a far- és szeméremcsontom. Mitől van ez?

Legjobb válasz: méhtágulás, szalagnyúlás, esetleg magnéziumhiány okozza, de akkor nem konkrétan a csont fáj hanem körülötte. Ha megnyomod a csontot és ténylegcsontfájdalom, akkor nemtudom, gondolom az is a növekedés miatt lehet.

méhtágulás, szalagnyúlás, esetleg magnéziumhiány okozza, de akkor nem konkrétan a csont fáj hanem körülötte. Ha megnyomod a csontot és ténylegcsontfájdalom, akkor nemtudom, gondolom az is a növekedés miatt lehet.
A szervezeted most kezdd alkalmazkodni a terhességhet, nincs semmi baj!
Nekem kb. már 3 hete fáj ugyanaz a csontom.Azt mondta az orvos hogy ez természetes.13 hetes kismama

Nagyon fáj a fejem, már hányingerem van tőle.13 hetes vagyok. Bevehetek valamit? És mit?

Legjobb válasz: Szia!!!Algopyrint nyugodt szivvel. Az orvoom mondta és én is azt vettem be amior már szükséges volt. Múljon el mielöbb,nem érdemes kinlódni! Szép estét kivánok:12 hetes kismama

Szia!!!Algopyrint nyugodt szivvel. Az orvoom mondta és én is azt vettem be amior már szükséges volt. Múljon el mielöbb, nem érdemes kinlódni! Szép estét kivánok:12 hetes kismama
szia! fú, ez nagyon rossz, így voltam én is! próbálj meg sztem pihenni, aludni ha tudsz! nekem is ki kellett vhogy bírnom, nem szedek semmit! még 2 arcüreggyulladást is muszáj voltam eltûrni. 18+4 hetes kismama
Kismamák!! Oké h nem kell gyógyszert szedni a terhesség alatt hacsak lehet, de azért ha nagyon nagyon rossz, nem kell szenvedni! egy egy panadoltól senkinek se lesz baja! Az sokkal rosszabb ha annyira xarul van hogy hány, vagy esetleg lázas ilyesmi...
Én úgy tudom csak paracetamolt lehet. Szóval rubophent, vagy panadolt vagy ilyesmit.
Nekem az alvás segített. Én még hánytam is a fejfájástól anno... Nem vettem be semmit. Sötét szobában feküdtem, rajtam hidegvizes zsepi, a szemeimre, és aztán úgy aludtam el...
az egyik barátnõm ugyanigy volt a terhessége elején, hányt is a fejfájástól a homeos bogyók segitettek neki, kérdezz rá a patikában, nevét sajnos nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a többi választ is. Hát most ébredtem de egész éjjel fájt a fejem. Most is fáj, bár már talán jobb. Elolvastam a linket, köszönöm. Van itthon Algopyrin, lehet egyet beveszek mielõtt megint rosszabb lesz.
4. vagyok. Ne szenvedj, próbáld ki valamelyiket, én a Panadolt próbáltam, és mintha mise történt volna... Ezután az algopirint már nem akartam..., így jött az alvás...
Paramax!!!Fogfájásra , fejfájásra vagy bármilyen fájdalomra.Nekem a gyógyszertárban azt mondták, hogy ez az egy fájdalomcsillapító van ami lehet szedni terhesség és szoptatás alatt.És 10 perc alatt hat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok aludni, csak ismerem magam, ilyenkor ha nem veszek be semmit, reggel ugyan így fáj. Sajna érzékeny vagyok a frontra, nagyon. Ha nem múlik el az alvástól akkor veszek be valamit. Van Algopyrin is és Panadol is. Melyiket? Mindegy?
A kérdező hozzászólása: Tegnap azokkal próbálkoztam de semmit nem segítettek. :( Még mindíg fáj, most vettem be egy Algopyrint, remélem segít, mert nagyon rossz.

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!